Gość: qwerty Kiedy te gnidy z GWnianej sie odwalą od JK IP: 94.254.154.* 10.05.10, 13:41 Nagrał odezwę w Muzeum Powstania -zle!nagrałby na łące,w lesie czy w McDonaldzie też zle!Nie nagrałby wogóle to też zle. Najlepiej by było jakby polegl razem z Bratem w katastrofie-wtedy CZERSKA i autorytety byliby zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Kiedy te gnidy z GWnianej sie odwalą od JK 10.05.10, 13:58 dlaczego zatem odezwy do braci rosjan nie wyglosil w Rosyjskiej ambasadzie ? tchorzy znowu, czy jednak cos mota? Gość portalu: qwerty napisał(a): > Nagrał odezwę w Muzeum Powstania -zle!nagrałby na łące,w lesie czy w > McDonaldzie też zle!Nie nagrałby wogóle to też zle. Najlepiej by było > jakby polegl razem z Bratem w katastrofie-wtedy CZERSKA i autorytety > byliby zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Kiedy te gnidy z GWnianej sie odwalą od JK 10.05.10, 14:54 Gość portalu: qwerty napisał(a): > Nagrał odezwę w Muzeum Powstania -zle!nagrałby na łące,w lesie czy w > McDonaldzie też zle!Nie nagrałby wogóle to też zle. Najlepiej by było > jakby polegl razem z Bratem w katastrofie-wtedy CZERSKA i autorytety > byliby zadowoleni! Niech nie narywa i nie przebiera się w skórę dobrotliwego dziadziusia, tylko przemówi swoim głosem, na żywo i tak jak on potrafi złośliwie i kpiąco, i wtedy zróbcie sondaże. Pis wilki w owczej skórze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Kiedy te gnidy z GWnianej sie odwalą od JK 10.05.10, 15:07 czy jest możliwe byśmy jak Narod (albo państwo, gdy już będziemy mieli normalny rząd) mogli wystąpić do Trybunału Międzynarodowego z żądaniem odszkodowań od Gazety, TVN i innych massmediów za przepranie i odwirowanie mózgów znacznej części naszego społeczeństwa? No i jakaś renta im się należy, może Michnik powinien wykupić Magadaskar dla swoich ofiar-idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
pyffello114 Jacy są PiS-owcy - kazdy widzi 10.05.10, 13:42 Jeszcze dzisiaj rano u Moniki Olejnik rzecznik sztabu wyborczego PiS-u, Paweł Poncyliusz rżnął głupa i kłamał w żywe oczy,że nie ma takiego pomieszczenia, w którym było nagrane wystąpienie jego mistrza, Jarosława Kaczyńskiego. Juz tyle razy PiS-owcy przekonywali się,że prawda wychodzi na jaw. Poco stale kłamią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Jacy są PiS-owcy - kazdy widzi IP: *.alfanet24.pl 10.05.10, 15:06 pyffello114 napisał: > Jeszcze dzisiaj rano u Moniki Olejnik rzecznik sztabu wyborczego PiS-u, > Paweł Poncyliusz rżnął głupa i kłamał w żywe oczy,że nie ma takiego > pomieszczenia, w którym było nagrane wystąpienie jego mistrza, Jarosława > Kaczyńskiego. Juz tyle razy PiS-owcy przekonywali się,że prawda wychodzi na > jaw. Poco stale kłamią? bo dokładnie takiego pomieszczenia jakie widać w nagraniu nie ma, to co widać w kadrze zostało zaaranżowane przez scenografa, gdyby nagrywali w studiu telewizyjnym też mogliby powiedzieć, że takiego pomieszczenia nie ma, bo byłoby ono dziełem scenografa, chociaż studio jakie takie istnieje i też jest pomieszczeniem, czy to tak trudno zrozumieć matołku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pantarej Re: Jacy są PiS-owcy - kazdy widzi IP: *.globalconnect.pl 10.05.10, 16:36 Jak to po co kłamią. Wykład o pisowskich kłamstwach dał M. Mizgalski u pani Domagalik. Orzekł, że poza polityką należy rozrózniac prawdę i kłamstwa. W polityce natomiast nie jest to ważne. Liczy się rozróżnianie dobra i zła. Pisowskiego oczywiście. Będą zatem łgać jeszcze bardziej niż dotąd. A co z Kęmpą? Tak dobitnie szydziła: Maczu Pikczu, Maczu Pikczu. Drwiła ze śmierci Barbary Blidy? Bije się w piersi, czy szykuje do natarcia z jeszcze wiekszą zajadłością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrzanię wybory Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 13:42 No, a Komorowski powinien na stadionie Legii. Z drużyną w tle :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambosz0 Re: Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeu 10.05.10, 13:43 8pasazer napisał: > - To była scenografia, nie ma takiego pomieszczenia - odpowiedział dziś w Ra > diu Zet Paweł Poncyljusz, rzecznik sztabu wyborczego prezesa PiS. > > Są niezawodni. > Kłamią nawet wtedy, gdy w ogóle nie jest to potrzebne. ......Ato krętacze, i takim małym manipulatorom powierzyć Polskę??????? NIE ,NIE i jeszcze raz NIE !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koczot Jot Ka wtopa :P 10.05.10, 13:44 Kurka nawet w takiej sprawie jak kręcenie spotu nie potrafią prawdy wyznać, muszą kłamać. Muszą. To w ich krwi płynie. Mają jakiś gen w sobie który powoduje to że kłamią. Nie chcą ale muszą. Bo gen w nich, bo oni prawdę szanują, sprawiedliwość, prawo ale muszą kłamać bo to choroba i trzeba im wybaczyć. Jot Ka przy czajniczku się pokazał i pianinie by domowe ciepło pokazać, pokazać że jest jak miliony ludzi siedzących w domach w ciepłym ich zaciszu ale znów jakąś aferę ktoś wyłowił. Aferę czajniczkowo pianinową. Kto będzie winny? Wiadomo Tusk i PO. No cóż zęby trzeba zacisnąć, nerwosol łyknąć pogłaskać ich po główce bo w niektórych chorobach niestety opanowanie, spokój i zrozumienie jest bardzo potrzebne. Pacjentowi nie można wszystkiego mówić i spełniać trzeba jego zachcianki bo skoro i tak się wszystko rozsieje i go zniszczy to w ostatnich dniach niech mu choć trochę wolno.. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Re: Jot Ka wtopa :P 10.05.10, 13:52 Gdzie i kto skłamał? Że Poncyliusz powiedział, że nie ma takiego pomieszczenia? No bo nie ma. To jest zaaranżowane wnętrze kawiarni, a nie prywatnego domu czy dworku. I to taka zbrodnia? Już sztabowcy hrabiego Komorowskiego i dziennikurwy nie wiedzą czego się czepnąć to się im pianino niepodoba. Może jeszcze przyczepicie się do rozłożonych nut co tam w tle były. Jak to tło dla Jarosława to zapewne tam Horst Wessel Lied było do zagrania. Za to Kopaczowa, szczera do bólu, teren wysprzątany i przekopany, a ludzkie szczątki do dziś są znajdowane. Taki to platfusiany profesjonalizm, kłamała bez zmrużenia okiem. Kurde, widać, że nie mogą przeboleć tych podpisów ponad dwa razy więcej niż na jego ekscelencję hrabiego Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Z błota i wody nie powyciągasz wszystkiego nigdy 10.05.10, 14:06 Zwłaszcza, że teren na którym się powbijały w ziemię jest ogromny. Poszperaj w lesie kabackim to na pewno znajdziesz jakąś damską torebkę... i przestaniesz pisać bzdury. slavko.matejovic napisał: > Gdzie i kto skłamał? Że Poncyliusz powiedział, że nie ma takiego > pomieszczenia? No bo nie ma. To jest zaaranżowane wnętrze kawiarni, > a nie prywatnego domu czy dworku. I to taka zbrodnia? Już sztabowcy > hrabiego Komorowskiego i dziennikurwy nie wiedzą czego się czepnąć > to się im pianino niepodoba. Może jeszcze przyczepicie się do > rozłożonych nut co tam w tle były. Jak to tło dla Jarosława to > zapewne tam Horst Wessel Lied było do zagrania. > > Za to Kopaczowa, szczera do bólu, teren wysprzątany i przekopany, a > ludzkie szczątki do dziś są znajdowane. Taki to platfusiany > profesjonalizm, kłamała bez zmrużenia okiem. > > > Kurde, widać, że nie mogą przeboleć tych podpisów ponad dwa razy > więcej niż na jego ekscelencję hrabiego Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Pięknie, sztab PO będzie zadowolony. 10.05.10, 14:35 Sławku Nowaku i Grzesiu Schetyna będą usatysfakcjonowani, że kadry tak pilnie dają odpór na odcinku internetu. W nagrodę będziesz mógł popatrzeć sobie na nogi posłanki Muchy... i kto wie, może nawet kosmate myśli mieć Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Zmartwię ciebie. Swój głos w I turze oddam na... 10.05.10, 14:51 ...zupełnie innego kandydata. slavko.matejovic napisał: > Sławku Nowaku i Grzesiu Schetyna będą usatysfakcjonowani, że kadry > tak pilnie dają odpór na odcinku internetu. W nagrodę będziesz mógł > popatrzeć sobie na nogi posłanki Muchy... i kto wie, może nawet > kosmate myśli mieć Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Jot Ka wtopa :P 10.05.10, 14:58 slavko.matejovic napisał: > Gdzie i kto skłamał? Że Poncyliusz powiedział, że nie ma takiego > pomieszczenia? No bo nie ma. To jest zaaranżowane wnętrze kawiarni, > a nie prywatnego domu czy dworku. I to taka zbrodnia? Już sztabowcy > hrabiego Komorowskiego i dziennikurwy nie wiedzą czego się czepnąć > to się im pianino niepodoba. Może jeszcze przyczepicie się do > rozłożonych nut co tam w tle były. Jak to tło dla Jarosława to > zapewne tam Horst Wessel Lied było do zagrania. > > Za to Kopaczowa, szczera do bólu, teren wysprzątany i przekopany, a > ludzkie szczątki do dziś są znajdowane. Taki to platfusiany > profesjonalizm, kłamała bez zmrużenia okiem. > > > Kurde, widać, że nie mogą przeboleć tych podpisów ponad dwa razy > więcej niż na jego ekscelencję hrabiego Komorowskiego. PIS WILKI W OCZEJ SKÓRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enke Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... 10.05.10, 13:45 OBŁUDNIK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.10, 13:45 Pianino najważniejsze? Brak wypowiedzi, które można wykorzystać do agresywnych pytań, więc zajmujemy się scenografią? Mówiąc delikatnie, zachowania dziennikarzy niefajne. Odpowiedzi Pani Jakubiak czy Pana Poncyljusza, wskazują na to jak bardzo są zakłopotani. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeu 10.05.10, 13:55 ciekawe czemu u Braci Rosjan w ambasadzie nie wypowiedzial tych slow, skoro byly 'DO NICH' ? Ciekawe czemu nawet slowa z prezydentem czy premierem rosji nie zamienil... chyba ze tak bardzo przywykl, ze rodzenstwo mu sie grzecznie melduje... Gość portalu: Maciej napisał(a): > Pianino najważniejsze? Brak wypowiedzi, które można wykorzystać do > agresywnych pytań, więc zajmujemy się scenografią? Mówiąc > delikatnie, zachowania dziennikarzy niefajne. Odpowiedzi Pani > Jakubiak czy Pana Poncyljusza, wskazują na to jak bardzo są > zakłopotani. Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeu 10.05.10, 14:26 Nie odróżniasz władzy radzieckiej od Rosjan. Po raz setny: JK dziękował narodowi a nie Kremlowi. Zwykłym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeu 10.05.10, 14:51 1. Nie ma juz Zwiazku Radzieckiego, 2. Reakcja nie tylko 'Rosjan' byla wzruszajaca, ale rowniez przedstawicieli wspolczesnych wladz rosyjskich - i to wobec smierci polityka im nie czapkujacego, not to say more. 3. Wyobraz sobie analogiczna sytuacja, z ta roznica, ze w Polsce rozbija sie samolot z Putinem. Ciekawe, czy Kaczynskich byloby stac na podobne gesty i zachowania, jakie maja miejsce wobec nich ze strony rosyjskiej. 4. A teraz wyobraz sobie spot kandydata Rosji na prezydenta zwracajacego sie do Braci Polakow... w sytuacji gdy spot wyrezyserowany jest pod wyborcza publiczke. 0kruh napisał: > Nie odróżniasz władzy radzieckiej od Rosjan. > Po raz setny: JK dziękował narodowi a nie Kremlowi. Zwykłym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska_lpel Styl a'la Lech Kaczyński IP: *.uni.lodz.pl 10.05.10, 13:48 Mam przedziwne wrażenie, że całe to wystąpienie jest stylizowane tak by wyglądało i kojarzyło się z plakatami wyborczymi Lecha Kaczyńskiego z kampanii prezydenckiej z przed 5 lat. Ot taki drobny zabieg marketnigowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noktowizor Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... IP: 213.17.155.* 10.05.10, 13:51 Świetne i właściwe miejsce, świetna ,godna i wyważona wypowiedż jarosława Kaczyńskiego. Tylko prawda wyzwoli nas i Rosjan od uprzedzeń i nieufności. Po stracie brata wzniósł się ponad poziomy elyt z PO i prosi Rosjan o wzajemność i prawdę.Już Mickiewicz rozróżniał Rosjan od carskiej ochrany. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kaczyński może nam dać tylko muzeum. 10.05.10, 14:02 A gdzie jest życie? Przyszłość? Gość portalu: noktowizor napisał(a): > Świetne i właściwe miejsce, świetna ,godna i wyważona wypowiedż > jarosława Kaczyńskiego. Tylko prawda wyzwoli nas i Rosjan od > uprzedzeń i nieufności. Po stracie brata wzniósł się ponad poziomy > elyt z PO i prosi Rosjan o wzajemność i prawdę.Już Mickiewicz > rozróżniał Rosjan od carskiej ochrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witołd durski P O - wody!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 13:54 na zwołanej ad hoc, hoc konferencji nowak obwieści: w związku z "do przyjaciół rosjan" kaczyńskiego sztabowcy pis "nabrali wody w usta"... "a w krakowskich kranach" - wody brak Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Skandal, sprawą powinien zająć się Europejski 10.05.10, 13:54 Trybunał Praw Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
mfmarylka Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... 10.05.10, 13:55 Brawo PiS, wreszcie zrozumieliście, że izolacja i rozpamiętywanie to ciągnięcie Polskiej gospodarki w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alterego Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 13:56 O czym jest ten artykuł? Kogo obchodzi gdzie zastał nagrany ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Szybkość pojawiania się postów świadczy, że 10.05.10, 14:00 obchodzi... Gość portalu: alterego napisał(a): > O czym jest ten artykuł? Kogo obchodzi gdzie zastał nagrany ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
jotost Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... 10.05.10, 13:57 Kolejna kuglarska sztuczka Jareczka. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Odezwa Kaczyńskiego przemilczana w Radiu Maryja 10.05.10, 14:06 Odzewa Wielkiego Brata K.została przemilczana w Radiu Maryja oraz w "Naszym Dzienniku". Zwolennicy pis nie wiedzą w jaki sposób trzeba teraz kochać rosjan!! Być może dziś ojciec Rydzyk udzieli odpowiedniej interpretacji słów swojego pryncypała. Odpowiedz Link Zgłoś
malygacek Re: A gdzie kot, bujany fotel? W muzeum kota nie 10.05.10, 15:23 Bardzo merytoryczna wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
dzina-au Cool down All. 10.05.10, 13:59 Ja bym nagrala takie wystapienie w prostszej scenografii, ale nie popadajmy w paranoje i histerie. Najwazniejsze sa slowa, a scenografia jednym przypadnie do gustu, innym nie, grunt to nie wariowac z tego powodu. A takie wariactwo widze, ze szerzy sie na forum GW. Cool down All. Ja zaglosuje na JK, jest w nim NERW, ktorego brakuje BK. Jestem za iskrzacym "zyrandolem". Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 Re: Cool down All. 10.05.10, 14:09 ale my tu spokojnie sie tylko zasmiewamy ... :) nerw to on teraz stara sie lagodzic, rezyserowanymi scenkami rodzajowymi, nie puszczaja nam kolesia na zywo, i chyba dobrze wiedza co robia... na zywo to bedzie znowu, z kolegami prezesa: Lepperem, Giertychem i Marcinkiewiczem z jego nowa malzo-nka... toc to klub Kaczynskich sp.z oo dzina-au napisała: > Ja bym nagrala takie wystapienie w prostszej scenografii, ale nie > popadajmy w paranoje i histerie. Najwazniejsze sa slowa, a > scenografia jednym przypadnie do gustu, innym nie, grunt to nie > wariowac z tego powodu. A takie wariactwo widze, ze szerzy sie na > forum GW. Cool down All. > Ja zaglosuje na JK, jest w nim NERW, ktorego brakuje BK. Jestem za > iskrzacym "zyrandolem". Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Słowa nic nie kosztują... półprawda jest jak rzeka 10.05.10, 14:11 wielka, bystra i tylko wkur...a dzina-au napisała: > Ja bym nagrala takie wystapienie w prostszej scenografii, ale nie > popadajmy w paranoje i histerie. Najwazniejsze sa slowa, a > scenografia jednym przypadnie do gustu, innym nie, grunt to nie > wariowac z tego powodu. A takie wariactwo widze, ze szerzy sie na > forum GW. Cool down All. > Ja zaglosuje na JK, jest w nim NERW, ktorego brakuje BK. Jestem za > iskrzacym "zyrandolem". Odpowiedz Link Zgłoś
jotost Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... 10.05.10, 14:00 Dodam jeszcze, że p. Jakubiak ciągle załgana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawel Następny spot Jarosława Dobrotliwego na Wawelu IP: *.run.pl 10.05.10, 14:03 bedzie kręcony - w koronie, z berłem w ręce i gronostajowym płaszczu. Prawdziwy król IV RP.... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Na Wawelu jest już miejsce dla Jarusia z kotem 10.05.10, 14:08 Koło braciszka i bratowej. Profanacja narodowej świętości trwa. Gość portalu: wawel napisał(a): > bedzie kręcony - w koronie, z berłem w ręce i gronostajowym płaszczu. > > Prawdziwy król IV RP.... Odpowiedz Link Zgłoś
studioh Re: Na Wawelu 10.05.10, 14:25 kot pójdzie do azylu na ul. Rybną - chociaż on trafi na właściwe miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
dobro1 Pamiętajcie "ciemny lud to kupi!!" to nadal 10.05.10, 14:04 aktualne! idźmy do wyborów w I turze i pokonajmy PiSowców *** MĄDROŚCIĄ I SPOKOJEM *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... IP: *.8.12.vie.surfer.at 10.05.10, 14:06 A NA CZYM POLEGA PROBLEM - gdzie to zostało nagrane? Nie rozumiem zupełnie, co to ma za znaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes To powinno być nagranie z domu a nie z muzeum 10.05.10, 14:13 Facet pewnie tam gdzie mieszka ma burdel jak co poniektórzy menele na Ząbkowskiej... :)) Gość portalu: Anna napisał(a): > A NA CZYM POLEGA PROBLEM - gdzie to zostało nagrane? Nie rozumiem > zupełnie, co to ma za znaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: To powinno być nagranie z domu a nie z muzeum IP: *.chello.pl 10.05.10, 14:32 Ja pierdziele... Nie popieram PISu i glosowalem na PO, teraz jeszcze nie wiem, ALE... Czemu niby to powinno byc nagrane z domu? Bo co? Bo ty tak uwazasz? Czepiacie takich glupich spraw... Co za roznica gdzie to bylo? Wszyscy mi mowia, ze GW to stronnicza gazeta, ja myslalem, ze przesadzaja, ale nie... Po cholere takie cos wyciagac? Tusk mi obiecał, że druga Irlandie zrobil... Rozumiem, ze mu mogl Kaczynski przeszkadzac, ale on mi nie mowil, ze sprobuje, ze postara sie... On mi OBIECAL, ze to na pewno zrobi, wiec jak widac zaden polityk nie jest prawdomowny, wiec po co to tak wypominac u oponentow? A nagrywac mogl w Palacu Kultury, czy w domu cioci, chodzi przeciez o tresc... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Co ma "Gazeta" do mojej prywatnej wypowiedzi? 10.05.10, 14:56 Zdaje się, że jeszcze przed chwilą występowałeś pod nickiem Adam(ileś tam)... Gość portalu: gacek napisał(a): > Ja pierdziele... Nie popieram PISu i glosowalem na PO, teraz jeszcze nie wiem, > ALE... Czemu niby to powinno byc nagrane z domu? Bo co? Bo ty tak uwazasz? > Czepiacie takich glupich spraw... Co za roznica gdzie to bylo? Wszyscy mi mowia > , > ze GW to stronnicza gazeta, ja myslalem, ze przesadzaja, ale nie... Po cholere > takie cos wyciagac? > Tusk mi obiecał, że druga Irlandie zrobil... Rozumiem, ze mu mogl Kaczynski > przeszkadzac, ale on mi nie mowil, ze sprobuje, ze postara sie... On mi OBIECAL > , > ze to na pewno zrobi, wiec jak widac zaden polityk nie jest prawdomowny, wiec p > o > co to tak wypominac u oponentow? > > A nagrywac mogl w Palacu Kultury, czy w domu cioci, chodzi przeciez o tresc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Co ma "Gazeta" do mojej prywatnej wypowiedzi? IP: *.chello.pl 10.05.10, 15:06 Hm? Niestety nie... kiedys mialem tu konto z nickiem malygacek, ale jak dzis chcialem wejsc okazalo sie, ze wygaslo, wiec pisze jako gosc... i nie, nie widze sensu zmieniac nicki ;) Co do mojej wypowiedzi... Chodzilo mi o artykul w ogolnosci i o twoja wypowiedz konkretnie... Co do GW, ze nie ma juz o czym pisac... Czy tak na prawde tlo ma znaczenie? A co do Ciebie, to przeciez zarowno PO jak i PIS bardzo czesto mijaja sie z prawda, wiec nie widze juz nawet sensu o tym wspominac... A jesli juz to czepiac sie wszystkich rowno... Odpowiedz Link Zgłoś
dedalus1 Magierowski - Oczywiście fałszywy i cyniczny... 10.05.10, 14:07 marekmagierowski.salon24.pl/180163,kaczynski-oczywiscie-falszywy-i-cyniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn zwykłego Obywa dosłownie... IP: 212.160.172.* 10.05.10, 14:09 po trupach do celu. To nie Rosjanie walczyli, ale obywatele Związku Radzieckiego (Kazachowie, Gruzini, Rosjanie). Ignorancja, jak zwykle. I hipokryzja. Znów będziemy rozliczać przez kolejne 5 lat i PRL określać mianem okupacji, nie Polski. Moich rodziców nie było. Bo żyli w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van wszystko było prawdziwe, oprócz IP: 80.249.4.* 10.05.10, 14:10 wypowiedzianych słów, to urodzony kłamczuch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Odezwa Kaczyńskiego do Rosjan nagrana w Muzeum ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 14:12 Zatrważające. Nie wiem jak teraz sobie poradzę z tym co się dowiedziałem. Gazeta to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Gazeta to całkiem dobry portal 10.05.10, 14:21 Na twoim miejscu kupiłbym pół litra i nie zaglądał tu więcej Gość portalu: Maks napisał(a): > Zatrważające. Nie wiem jak teraz sobie poradzę z tym co się dowiedziałem. > Gazeta to dno. Odpowiedz Link Zgłoś