ala_dwa Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 04.07.10, 22:26 lepsza tłusta niż ułomna jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:07 I tak nie zrozumie Twojego komentarza,zresztą to typowa złośliwość właściwa dla hłoty stanowiąca jej pożywkę i sposób na dowartościowanie się chociaż co najśmieszniejsze nieraz pisane przez osoby równie kkorpulentne jak posłanka Wróbel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf To jest kaszalot IP: *.multimo.pl 04.07.10, 23:49 Gajowy pieszczotliwie mówi na nią kaszalot. Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 05.07.10, 08:03 lepsza tłusta niż miałcząca Odpowiedz Link Zgłoś
ajka984 Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 05.07.10, 20:45 ale taniej wykarmić w pałcu jednego kocurka niż tak wypasioną rodzinę /na nasz koszt/ Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 05.07.10, 21:22 wyrobi sie, schudnie, spoko, zrobi sie lacha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 06.07.10, 10:30 pałac to nie przytułek dla wyleniałych kotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał z PO Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? IP: 217.98.20.* 06.07.10, 10:41 Któżby się spodziewał, że pierwszą damą zostanie kaszalot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:15 nie sądzę aby czytała te przejawy bolszewickiej kultury,jednak z drugiej strony to także obraz wściekłości po przegranej a skrywanej za uśmieszkami i słowami obojętności tutaj przybierających formę swoistego onanizmu,bo chyba te złośliwości jakieś zaspokojenie dawać muszą inaczej po co byłyby wypisywane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reinhard Heidrich Re: a I dama IP: 62.61.58.* 06.07.10, 13:03 Już wiemy czym, lub kim inspirował sie Bonisław Komuch-ruski wypowiadając słynną frazę o duńskich kaszalotach. Własną małżonką która w ów termin wpisuje się doskonale, powiem więcej- jest jego personifikacją lub ucieleśnieniem. Oczywiście zupełnym przypadkiem cała czerwona-poskomusza szajka począwszy od Urbana, przez Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego, Dukaczewskiego, Cimoszewicza, Nałęcza na Kaliszu kończąc poparła Bronisława Komuch-ruskiego. I rzecz jasna przez analogiczny przypadek pan marszałek dostał poparcie rzędu 65% w Moskwie a 75% w zakładach karnych. No wiadomo, to skupiska intelektualnej elity prima sort. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:36 EGierek rzeczywiście z Sovietami budowali realny socjalizm.ale Komorowski znajdował się po stronie Polaków którym to nie odpowiadało i co dość jasno dali do zrozumienia, jak wcześniej do noszących takie nazwiska jak ty nick,że dzisiaj,ktoś neguje te fakty a jego wazeliniarze uzurpują sobie prawo do określania kto jest dobrym a kto złym Polakiem,pozostaje już poza granicami jakiegokolwiek komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reinhard Heidrich Re: a I dama IP: 62.61.58.* 07.07.10, 00:30 Prymitywnie rozumujesz, ktoś kiedyś był po jakiejs stronie więc jest szlachetny już trwale i niezmiennie. Otóż nie, wystarczy prześledzić chociażby losy koniunkturalnych sojuszników Napoleona. Bernardotte mianowany marszałkiem walczył po jego stronie, gdy tylko odwróciła sie karta zdradził i przeszedł na stronę koalicji, Schwarcenberg uczestniczący na czele Austriaków w wyprawie na Moskwe po stronie cesarza za pare lat w bitwie pod Lipskiem przesądził o jego klęsce przechodząc na strone wroga z armia czeską. Ney(najdzielniejszy z dzielnych) po klesce kampanii 1814 roku i restauracji Burbonów przeszedł na ich stronę podejmując się dostarczyć królowi cesarza w klatce(potem wykonał kolejną woltę w odwrotnym kierunku w czasie 100 dni Napoleona). Mam dalej sypać przykładami aby osmieszać twoje prostolinijne myślenie dziecka? Komuch -ruski sciśle powiązany z postkomunistycznymi służbami WSW-WSI reprezentuje ich interesy i intersy PRlowskiej nomenklatury bo stąd- w prostej linii- sie wywodzą. To ze miał szlachetną karte opozycyjną nie ma tu NIC do rzeczy. Poparcie komunistycznego betonu dobitnie o tym świadczy. Tu w grę w chodzą interesy a nie sentymenty czy przynależność opozycyjna w przeszłosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:17 to o czym piszesz to naiwność właściwa masom,przecież na tym jak go nazywasz orymitywiżmie oparta jest cała bolszewicka propaganda,gdzie jest powiedziane,że szlachetność zależy od stromy po której stoisz,zależy tylko i wyłącznie od zachowania się człowieka w określonej sutuacji jeżeli ktoś jest w potrzebie i druga osoba dzieli się z niam tym co ma,a najczęściej jest to ten co ma niezbyt wiele to czyni to dlatego,że jest po właściwej stronie czy tylkp dlatego,że jest po prostu dzlachetny,tak jaknp. ten przedsiębiorca pomagający w remoncie mieszkania dla rodziny,która była w potrzebie,co biegał i wrzeszczał,że jest taki szlachetny ,nie zrobił to co uważał za słuszne a przy okazji obdarowanych nie stawiał w niezręcznej sytuacji,zatem gdzie tutaj jakieś strony?, o0czyuwiście po fakcie wielu prawdopodobnie chciałoby zapisać sobie wpływ na postępowanie yakiego człowieka, bo jak zwykle sukce4s ma wielu o0jców a sępów też nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał z PO Re: a I dama IP: *.tpnet.pl 06.07.10, 14:10 Gość portalu: Kir napisał(a): > nie sądzę aby czytała te przejawy bolszewickiej kultury, Przecież leciałem Komorowskim. To on, według Ciebie, przejawia bolszewicką kulturę. > jednak z drugiej strony > to także obraz wściekłości po przegranej Przegranej? W drugiej turze nie głosowałem, bo mój kandydat nie przeszedł. Ale nie jestem na tyle egzaltowany (w przeciwieństwie do Ciebie), by się z tego powodu wściekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 01:20 Gdyby przejawiał bolszewicką kulturę tobym na niego nie głosował a jednak zagłosowałem mimo,że członkiem partii nie jestem a i sympatykiem trudno mnie nazwać.Gość jest stonowaby,bez zbędnego patosu nie martwi się jak niektórzyczy zachowanie zgodne z opisywanym w poradnikach opisujących daną k;asę co mu i sztuczności zabawnej nie dajewidzę uczepiliście się mnie biedacy,ale to też nic dziwnego,bom chyba tylko ja do jako takiego samodzielnego komentarza zdolny,zośliwości owszem prawić potraficie,ale poza retorykę propagandową nie wyleziecie,nic zatem dziwnego,że i tutaj jak w propagandzie nawyki górę biorą gdy ludziom staracie się wciskać,że powiedziałem coś o prezydencie elekcie czego w rzeczywistości nie powiedziałem i co śmieszniejsze jak wspomniałem wcześniej ludzie posługujący się określeniem ko0mo- rusek, a akceptujący fakt,że E Gierek budował z Sovietami tzw. realny socjalizm,Naród dał jasną odpowiedź co do tej budowy l i tutaj ta wasza samozwańcza próba w tym kontekście do decydowania kto dobry czy zły Polak albo też patriota 1945r komuniści w Polsce przejęli władzę wprowadzając nową historię i ocenę poszczególnych członków Narodu, to te nowe standardy zrobiły z AKowców i żołnierzy sił zbrojnych na Zachodzie potencjalnych wrogów odbierając im prawo do pamięci i chwałyJakimż trzeba być zaślepionym bolszewikiem aby nie dostrzegać analogii dni dzisiejszych z tamtymi dniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: a I dama IP: 217.98.20.* 08.07.10, 09:02 Twój poziom: www.youtube.com/watch?v=5k0Hp8mmuRw Z takimi sobie pogadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Wolak Polakowi wilkiem IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.10, 12:45 i nic tego nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 13.07.10, 09:53 proponuje chamie bys ta pierwsza dame pocalowal w dupe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Tuskone Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? IP: 62.61.58.* 13.07.10, 13:18 kazik.k napisał: > proponuje chamie bys ta pierwsza dame pocalowal w dupe!! Przynajmniej z trafieniem nie będzie miał kłopotu Odpowiedz Link Zgłoś