Dodaj do ulubionych

a I dama musi być tak Tłusta ?????

04.07.10, 20:12
jak w tytule?
Obserwuj wątek
    • ala_dwa Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 04.07.10, 22:26
      lepsza tłusta niż ułomna jak ty
      • Gość: Kir Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 23:07
        I tak nie zrozumie Twojego komentarza,zresztą to typowa złośliwość
        właściwa dla hłoty stanowiąca jej pożywkę i sposób na dowartościowanie się
        chociaż co najśmieszniejsze nieraz pisane przez osoby równie kkorpulentne jak
        posłanka Wróbel
    • Gość: asdf To jest kaszalot IP: *.multimo.pl 04.07.10, 23:49
      Gajowy pieszczotliwie mówi na nią kaszalot.
    • vasilip Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 05.07.10, 08:03
      lepsza tłusta niż miałcząca
      • ajka984 Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 05.07.10, 20:45
        ale taniej wykarmić w pałcu jednego kocurka niż tak wypasioną
        rodzinę /na nasz koszt/
        • ferro2 Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 05.07.10, 21:22
          wyrobi sie, schudnie, spoko, zrobi sie lacha:))
        • vasilip Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 06.07.10, 10:30
          pałac to nie przytułek dla wyleniałych kotów.
          • Gość: liberał z PO Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? IP: 217.98.20.* 06.07.10, 10:41
            Któżby się spodziewał, że pierwszą damą zostanie kaszalot...
            • Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 12:15
              nie sądzę aby czytała te przejawy bolszewickiej kultury,jednak z drugiej strony
              to także obraz wściekłości po przegranej a skrywanej za uśmieszkami i słowami
              obojętności tutaj przybierających formę swoistego onanizmu,bo chyba te
              złośliwości jakieś zaspokojenie dawać muszą inaczej po co byłyby wypisywane
              • Gość: Reinhard Heidrich Re: a I dama IP: 62.61.58.* 06.07.10, 13:03
                Już wiemy czym, lub kim inspirował sie Bonisław Komuch-ruski wypowiadając słynną
                frazę o duńskich kaszalotach. Własną małżonką która w ów termin wpisuje się
                doskonale, powiem więcej- jest jego personifikacją lub ucieleśnieniem.

Oczywiście zupełnym przypadkiem cała czerwona-poskomusza szajka począwszy od
                Urbana, przez Jaruzelskiego, Kwaśniewskiego, Dukaczewskiego, Cimoszewicza,
                Nałęcza na Kaliszu kończąc poparła Bronisława Komuch-ruskiego. I rzecz jasna
                przez analogiczny przypadek pan marszałek dostał poparcie rzędu 65% w Moskwie a
                75% w zakładach karnych. No wiadomo, to skupiska intelektualnej elity prima sort.
                • Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 16:36
                  EGierek rzeczywiście z Sovietami budowali realny socjalizm.ale Komorowski
                  znajdował się po stronie Polaków którym to nie odpowiadało
                  i co dość jasno dali do zrozumienia, jak wcześniej do noszących takie nazwiska
                  jak ty nick,że dzisiaj,ktoś neguje te fakty a jego wazeliniarze uzurpują sobie
                  prawo do określania kto jest dobrym a kto złym Polakiem,pozostaje już poza
                  granicami jakiegokolwiek komentarza
                  • Gość: Reinhard Heidrich Re: a I dama IP: 62.61.58.* 07.07.10, 00:30
                    Prymitywnie rozumujesz, ktoś kiedyś był po jakiejs stronie więc jest szlachetny
                    już trwale i niezmiennie. Otóż nie, wystarczy prześledzić chociażby losy
                    koniunkturalnych sojuszników Napoleona. Bernardotte mianowany marszałkiem
                    walczył po jego stronie, gdy tylko odwróciła sie karta zdradził i przeszedł na
                    stronę koalicji, Schwarcenberg uczestniczący na czele Austriaków w wyprawie na
                    Moskwe po stronie cesarza za pare lat w bitwie pod Lipskiem przesądził o jego
                    klęsce przechodząc na strone wroga z armia czeską. Ney(najdzielniejszy z
                    dzielnych) po klesce kampanii 1814 roku i restauracji Burbonów przeszedł na ich
                    stronę podejmując się dostarczyć królowi cesarza w klatce(potem wykonał kolejną
                    woltę w odwrotnym kierunku w czasie 100 dni Napoleona). Mam dalej sypać
                    przykładami aby osmieszać twoje prostolinijne myślenie dziecka?

Komuch -ruski sciśle powiązany z postkomunistycznymi służbami WSW-WSI
                    reprezentuje ich interesy i intersy PRlowskiej nomenklatury bo stąd- w prostej
                    linii- sie wywodzą. To ze miał szlachetną karte opozycyjną nie ma tu NIC do
                    rzeczy. Poparcie komunistycznego betonu dobitnie o tym świadczy. Tu w grę w
                    chodzą interesy a nie sentymenty czy przynależność opozycyjna w przeszłosci
                    • Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 00:17
                      to o czym piszesz to naiwność właściwa masom,przecież na tym jak go nazywasz
                      orymitywiżmie oparta jest cała bolszewicka propaganda,gdzie jest powiedziane,że
                      szlachetność zależy od stromy po której stoisz,zależy tylko i wyłącznie od
                      zachowania się człowieka w określonej sutuacji jeżeli ktoś jest w potrzebie i
                      druga osoba dzieli się z niam tym co ma,a najczęściej jest to ten co ma niezbyt
                      wiele to czyni to dlatego,że jest po właściwej stronie czy tylkp dlatego,że jest
                      po prostu dzlachetny,tak jaknp. ten przedsiębiorca pomagający w remoncie
                      mieszkania dla rodziny,która była w potrzebie,co biegał i wrzeszczał,że jest
                      taki szlachetny ,nie zrobił to co uważał za słuszne a przy okazji obdarowanych
                      nie stawiał w niezręcznej sytuacji,zatem gdzie tutaj jakieś strony?,
                      o0czyuwiście po fakcie wielu prawdopodobnie chciałoby zapisać sobie wpływ na
                      postępowanie yakiego człowieka, bo jak zwykle sukce4s ma wielu o0jców a sępów
                      też nie brakuje
              • Gość: liberał z PO Re: a I dama IP: *.tpnet.pl 06.07.10, 14:10
                Gość portalu: Kir napisał(a):

> nie sądzę aby czytała te przejawy bolszewickiej kultury,

Przecież leciałem Komorowskim. To on, według Ciebie, przejawia
                bolszewicką kulturę.

> jednak z drugiej strony
                > to także obraz wściekłości po przegranej

Przegranej? W drugiej turze nie głosowałem, bo mój kandydat nie
                przeszedł. Ale nie jestem na tyle egzaltowany (w przeciwieństwie do
                Ciebie), by się z tego powodu wściekać.
                • Gość: Kir Re: a I dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 01:20
                  Gdyby przejawiał bolszewicką kulturę tobym na niego nie głosował
                  a jednak zagłosowałem mimo,że członkiem partii nie jestem a i sympatykiem
                  trudno mnie nazwać.Gość jest stonowaby,bez zbędnego patosu
                  nie martwi się jak niektórzyczy zachowanie zgodne z opisywanym w poradnikach
                  opisujących daną k;asę co mu i sztuczności zabawnej nie dajewidzę uczepiliście
                  się mnie biedacy,ale to też nic dziwnego,bom chyba tylko ja do jako takiego
                  samodzielnego komentarza zdolny,zośliwości owszem prawić potraficie,ale poza
                  retorykę propagandową nie wyleziecie,nic zatem dziwnego,że i tutaj jak w
                  propagandzie nawyki górę biorą gdy ludziom staracie się wciskać,że powiedziałem
                  coś o prezydencie elekcie czego w rzeczywistości nie powiedziałem i co
                  śmieszniejsze jak wspomniałem wcześniej ludzie posługujący się określeniem
                  ko0mo- rusek, a akceptujący fakt,że E Gierek budował z Sovietami tzw. realny
                  socjalizm,Naród dał jasną odpowiedź co do tej budowy l i tutaj ta wasza
                  samozwańcza próba w tym kontekście do decydowania kto dobry czy zły Polak albo
                  też patriota 1945r komuniści w Polsce przejęli władzę wprowadzając nową historię
                  i ocenę poszczególnych członków Narodu, to te nowe standardy
                  zrobiły z AKowców
                  i żołnierzy sił zbrojnych na Zachodzie potencjalnych wrogów odbierając im prawo
                  do pamięci i chwałyJakimż trzeba być zaślepionym bolszewikiem aby nie dostrzegać
                  analogii dni dzisiejszych z tamtymi dniami
                  • Gość: 802.11n Re: a I dama IP: 217.98.20.* 08.07.10, 09:02
                    Twój poziom: www.youtube.com/watch?v=5k0Hp8mmuRw
                    Z takimi sobie pogadaj.
    • Gość: Peter Re: Wolak Polakowi wilkiem IP: *.dip.t-dialin.net 07.07.10, 12:45
      i nic tego nie zmieni
    • kazik.k Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? 13.07.10, 09:53
      proponuje chamie bys ta pierwsza dame pocalowal w dupe!!
      • Gość: Don Tuskone Re: a I dama musi być tak Tłusta ????? IP: 62.61.58.* 13.07.10, 13:18
        kazik.k napisał:

> proponuje chamie bys ta pierwsza dame pocalowal w dupe!!

Przynajmniej z trafieniem nie będzie miał kłopotu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka