Gość: qwe IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 21:38 I kto za te fanaberie zapłaci ? ...klient ? no to powodzenia ! w dzisiejszych czasach słowo marketing kojarzy mi się ze słowem oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwojnar "Dostarczamy świat online" 31.03.11, 22:57 Jako ich klient wolałbym "Dostarczamy to, co obiecaliśmy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rikas Re: Netia zmienia wizerunek IP: *.static.akk.net.pl 31.03.11, 23:57 To masz kiepskie skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Netia zmienia wizerunek IP: 31.63.195.* 01.04.11, 08:40 A dzięki takim jak ty co myślą,że od mieszania herbata będzie słodsza,nie powinno być braku cukru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrzywiony łom Re: Netia zmienia wizerunek IP: 87.204.209.* 01.04.11, 10:36 To Netia wzięła się za cukier do herbaty? Pewnie dlatego tak zdrożał :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jlapeyre1 Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 07:49 jw. jakbym stracil oko nie daj boże to nie chciałbym być w jego skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 10:02 A nie prosciej i lepiej zamiast zmieniac logo zmienic jakosc uslug? ja po doswiadczeniach znajomych z netia jestem nadal wiernym klientem TP mimo ze mam tej TP juz dosc to nie zaryzykuje zmiany na netie. Kilku ze znajomych chcialo zmienic neta z TP na netie operacja miala trwac 2-3 dni po 2 miesiacach czekania skruszeni wrocili do TP. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 10:14 Netia to jest fantastyczna firma, kto się nie skusi temu zostaje tylko psioczenie na tepsę, kto posmakuje ten często wraca do tepsy i jest szczęśliwy bo wie że jednak może być sporo gorzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezVAT Netia = Tepsa+Netia (na ogół) IP: 87.204.209.* 01.04.11, 10:39 Jak ktoś ma tepsę, to ma problemy tylko z tepsą. Ale Netia często korzysta z łącz tepsy. Więc jak ktoś ma Netię na łączach tepsy, to do problemów tepsy dorzuca jeszcze problemy Netii. Warto tak komplikować sobie dostęp? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Netia = Tepsa+Netia (na ogół) 01.04.11, 13:38 Tu trzeba dodać że jeśli jest kłopot a ma się umowę z tepsa to w miarę szybko usuwają, jak na łączach tepsy ma się Netię to trzeba trochę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: Netia = Tepsa+Netia (na ogół) 01.04.11, 17:31 Bo netie na laczach tpsy obsluguje firma pracujaca dla tpsy, chlopaki maja ciche przyzwolenie zeby olewac zgloszenia neti a ze jak wiadomo nikt pracowac nie lubi wiec z ochota sie do tego stosuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek_kanarek Netia zmienia wizerunek IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 10:14 reklamy z Panem Kotem były rewelacyjne ! jedne z nielicznych które można oglądać w kółko :) szkoda że ich już nie będzie ((( mam to szczęście być zadowolonym klientem netii, choć wkurzają mnie ich akwizytorzy, nie wiem są oni biorą takich tłuków.. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 10:20 Jeśli się nic nie dzieje to nie jest źle, są nieco tańsi niż tepsa. Ale raz lubią wpisać do umowy to czego się nie zamawiało a dwa jak się pojawią problemy to masakra. W pół roku kilkadziesiąt zgłoszeń awarii robiłem, systematyczne zwalanie winy na mój sprzęt bo u nich wszystko gra, jak się ich zmusiło do przyjazdu to ze zdziwieniem odkrywali że oni jednak też nie mogą się połączyć na swoim sprzęcie z mojego łącza. Ok półtora roku już mam umowę z nimi, przez cały czas kłopoty ze stabilnością łącza, nawet już nie zgłaszam tylko cierpliwie czekam na koniec umowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezWAD Nie zapomnij wymówić. IP: 87.204.209.* 01.04.11, 10:42 Zdaje się, że musisz wymówić 3 miesiące wcześniej. Zrób to dzisiaj, bo może okazać się, że 3 miesiące, ale od końca nstępnego miesiąca rozrachunkowego po bieżącym miesiącu (w praktyce 5 miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncernowy Netia zmienia wizerunek IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 12:00 zazwyczaj jest tak, że gdy prezesowi zaczyna się palić d..pa - zleca reebrandingi logo i inne takie niewymierne "usługi", bo wiadomo, goły ze spółki nie odejdzie, a wielomilionowa odprawa starczy przecież na zaledwie waciki.... Odpowiedz Link Zgłoś