Dodaj do ulubionych

Netia zmienia wizerunek

IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 21:38
I kto za te fanaberie zapłaci ? ...klient ? no to powodzenia !
w dzisiejszych czasach słowo marketing kojarzy mi się ze słowem
oszustwo
Obserwuj wątek
    • jwojnar "Dostarczamy świat online" 31.03.11, 22:57
      Jako ich klient wolałbym "Dostarczamy to, co obiecaliśmy".
    • Gość: Rikas Re: Netia zmienia wizerunek IP: *.static.akk.net.pl 31.03.11, 23:57
      To masz kiepskie skojarzenia
      • Gość: ws Re: Netia zmienia wizerunek IP: 31.63.195.* 01.04.11, 08:40
        A dzięki takim jak ty co myślą,że od mieszania herbata będzie słodsza,nie powinno być braku cukru.
        • Gość: zakrzywiony łom Re: Netia zmienia wizerunek IP: 87.204.209.* 01.04.11, 10:36
          To Netia wzięła się za cukier do herbaty?
          Pewnie dlatego tak zdrożał :-(
    • jlapeyre1 Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 07:49
      jw. jakbym stracil oko nie daj boże to nie chciałbym być w jego skórze.
    • panbramkarz Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 10:02
      A nie prosciej i lepiej zamiast zmieniac logo zmienic jakosc uslug? ja po doswiadczeniach znajomych z netia jestem nadal wiernym klientem TP mimo ze mam tej TP juz dosc to nie zaryzykuje zmiany na netie. Kilku ze znajomych chcialo zmienic neta z TP na netie operacja miala trwac 2-3 dni po 2 miesiacach czekania skruszeni wrocili do TP.
      • krzysiozboj Re: Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 10:14
        Netia to jest fantastyczna firma, kto się nie skusi temu zostaje tylko psioczenie na tepsę, kto posmakuje ten często wraca do tepsy i jest szczęśliwy bo wie że jednak może być sporo gorzej :))
      • Gość: bezVAT Netia = Tepsa+Netia (na ogół) IP: 87.204.209.* 01.04.11, 10:39
        Jak ktoś ma tepsę, to ma problemy tylko z tepsą.
        Ale Netia często korzysta z łącz tepsy.
        Więc jak ktoś ma Netię na łączach tepsy, to do problemów tepsy dorzuca jeszcze problemy Netii. Warto tak komplikować sobie dostęp?
        • krzysiozboj Re: Netia = Tepsa+Netia (na ogół) 01.04.11, 13:38
          Tu trzeba dodać że jeśli jest kłopot a ma się umowę z tepsa to w miarę szybko usuwają, jak na łączach tepsy ma się Netię to trzeba trochę poczekać.
          • panbramkarz Re: Netia = Tepsa+Netia (na ogół) 01.04.11, 17:31
            Bo netie na laczach tpsy obsluguje firma pracujaca dla tpsy, chlopaki maja ciche przyzwolenie zeby olewac zgloszenia neti a ze jak wiadomo nikt pracowac nie lubi wiec z ochota sie do tego stosuja.
    • Gość: jarek_kanarek Netia zmienia wizerunek IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 10:14
      reklamy z Panem Kotem były rewelacyjne ! jedne z nielicznych które można oglądać w kółko :) szkoda że ich już nie będzie (((
      mam to szczęście być zadowolonym klientem netii, choć wkurzają mnie ich akwizytorzy, nie wiem są oni biorą takich tłuków..
      • krzysiozboj Re: Netia zmienia wizerunek 01.04.11, 10:20
        Jeśli się nic nie dzieje to nie jest źle, są nieco tańsi niż tepsa. Ale raz lubią wpisać do umowy to czego się nie zamawiało a dwa jak się pojawią problemy to masakra. W pół roku kilkadziesiąt zgłoszeń awarii robiłem, systematyczne zwalanie winy na mój sprzęt bo u nich wszystko gra, jak się ich zmusiło do przyjazdu to ze zdziwieniem odkrywali że oni jednak też nie mogą się połączyć na swoim sprzęcie z mojego łącza. Ok półtora roku już mam umowę z nimi, przez cały czas kłopoty ze stabilnością łącza, nawet już nie zgłaszam tylko cierpliwie czekam na koniec umowy.
        • Gość: bezWAD Nie zapomnij wymówić. IP: 87.204.209.* 01.04.11, 10:42
          Zdaje się, że musisz wymówić 3 miesiące wcześniej. Zrób to dzisiaj, bo może okazać się, że 3 miesiące, ale od końca nstępnego miesiąca rozrachunkowego po bieżącym miesiącu (w praktyce 5 miesięcy).
    • Gość: koncernowy Netia zmienia wizerunek IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.11, 12:00
      zazwyczaj jest tak, że gdy prezesowi zaczyna się palić d..pa - zleca reebrandingi logo i inne takie niewymierne "usługi", bo wiadomo, goły ze spółki nie odejdzie, a wielomilionowa odprawa starczy przecież na zaledwie waciki....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka