Dodaj do ulubionych

Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie

IP: *.bredband.comhem.se 23.08.04, 15:01
Jeszcze tylko rozowa wstazeczka na....
To sie nazywa dekadencja.
Obserwuj wątek
    • Gość: wydepilowana Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.pool82104.interbusiness.it 23.08.04, 15:57
      Mieszkam we Wloszech juz ladnych pare lat i rzeczywiscie widze coraz wiecej
      frajerow, ktorzy sie depiluja , koryguja brwi i wymyslaja nowe antymeskie
      fryzury odstraszajac tym samym plec zenska, bo jakby nie bylo niewielu kobietom
      taki wypacykowany typ sie podoba.Ale niech tam bedzie!...juz chyba lepszy
      wydepilowany facet niz baba z wasami.
      • Gość: dorota Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.08.04, 13:48
        Żeby tak oni dbali o mózgi, jak dbają o ciała...
        • Gość: f Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.tajaks / *.net 24.08.04, 15:01
          chlopak Giuseppe'go [czy jak to sie odmienia, jesli w ogole] sie ucieszy zapewne :D
      • niebawem Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 16:12
        A ja uważam że może wreszcie będą porządnie i przyzwoicie wyglądać..
        Dlaczego tylko od nas kobiet wymaga sie bysmy były zadbane?
        Nie widzę w tym nic zdrożnego. Dla mnie taki obrośnięty facet z krzakami gdzie
        tylko się da to małpa , obrzydlistwo i szczyt niechlujstwa... Fuj
    • Gość: p@ul KTOS IM WCZESNIEJ WYDEPILOWAL MOZG IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 19:20
      • Gość: prawdziwki Re: KTOS IM WCZESNIEJ WYDEPILOWAL MOZG IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 23.08.04, 22:28
        Też mi się wydaję, że ktoś Włochom synapsy wyplewił!

PS Nie wiem cyemu, ale jakođ mi si to wsyzstko z klipem Parabola zespolu TOOL
        kojarzy
    • Gość: kris Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:05
      głupie i bezzsensowne. pomysł z wstazeczka popieram
      • Gość: nocnik pizdy nie faceci IP: 195.84.153.* 24.08.04, 13:26
    • Gość: KASTA Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.net.pl / 80.51.253.* 23.08.04, 20:10
      W Polsce wydepilowany Włoch wyglądałby co najwyżej jak pedał.
      • Gość: panwojtek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.netcologne.de 06.09.04, 17:01
        ..bo Polska jest trzy lata za murzynami.
    • Gość: Maciek Cioty......i tyle w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:26
    • Gość: dominika obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 20:37
      .......a nie mężczyzny.
      • Gość: naiwna Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:08
        zgadzam się, zgadzam się, zgadzam się!!!
        • Gość: ja Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.chello.pl 23.08.04, 21:21
          A ja tam lubię i większośc znanych mi kobiet lubie. Ale widac młode pokolenie
          woli wydepilowanych żigolaków.
          • Gość: Erea Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:17
            Jasne. A w hołdzie dla bujnie porośniętego włosia proponuje wiązać warkoczyki
            pod pachami. Ach! Jakież to estetyczne... I jak pachnie...
            • Gość: Karo Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.espol.com.pl 24.08.04, 10:53
              Pachnie? Trzeba się myć i to wszędzie, do tego potrzebna jest woda i mydło. No
              i warto jeszcze prać ubranie, a zapewniam że będzie dobrze.
              • Gość: oiyh Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.24-151.libero.it 30.08.04, 14:31
                ...a wode zmieniac, oczywiscie ;-)
      • patrykb1 Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... 24.08.04, 05:06
        hehe, akurat goryle i inne stworzenia podobne do malp,zarosniete sa cale ale
        maja gole klaty i dupki, nie? wiec co za porownanie? czy my faceci z "lekkim"
        meszkiem powinnismy nazywac wygolone kobiety zmijami? a tak powaznie to
        popieram mala depilacje ale nie calkowita. jeden facet wyglada glupio wygolony
        a drugi jak jest zarosniety,
      • Gość: radek Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:40
        ale mimo wszystko ten małpiszon umie pisać. Nie możesz napisać, tylko to ,że ci
        się nie podoba zarośnięta klatka piersiowa faceta. Po co od razu go oceniasz.
        Ja mam owłosioną klatę i nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby się wydepilować.
        Myślę, że jednak większości dziewczyn to nie przeszkadza.
    • Gość: no comments Nihilizm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 21:24
      • Gość: . Debilacja depili !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 21:28
    • Gość: MACIEK CHOJECKI NO NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW... IP: 207.208.161.* 23.08.04, 21:41
      ALBERCIK...BARYKADUJ BARYKADUJ...ALE TANDETA
      • Gość: em Re: IP: *.icpnet.pl 23.08.04, 21:52
        Wszelka przesada jest niedobra, a nawet bywa szkodliwa.
        Nie gustuję w mężczyznach łysych wszędzie. Zbyt duża kokieteria i u kobiet i u
        mężczyzn jest nienaturalna, niesmaczna i tandetna.
        Ale to na szczęscie nie jest groźne dla otoczenia :) no i interes na tym można
        zrobić!
    • Gość: ghonia Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:47
      dobrze, że jeszcze w naszym kraju żyją prawdziwi faceci
    • Gość: głos rozsądku uwaga!! ktoś nam wmawia że "trendy" jest być CIOTĄ IP: *.net.autocom.pl 23.08.04, 22:29
      pedalstwo zaczyna panoszyć się na przeróznych paradach, a teraz wmawiaqją nam
      swoją ciotowatą modę!!!! pederaści niech sobie sami depilują dupy!!!!
      • Gość: koleżanka Re: uwaga!! ktoś nam wmawia że "trendy" jest być IP: 80.51.229.* 25.08.04, 13:55
        czy uważasz, że starożytnoi Rzymianie byli pedąłami i ciotami? :/
        • Gość: profesor Re: uwaga!! ktoś nam wmawia że "trendy" jest być IP: *.24-151.libero.it 30.08.04, 14:36
          jeszcze bys sie zdziwila...
    • Gość: Zooza Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.attu.pl / *.attu.pl 23.08.04, 23:33
      Ja nie znosze siersciuchow.
      To obrzydliwe kiedy mezczyzna ma kleby klakow pod pachami poza tym zawsze
      gustowalam w plywakach gladziutkich i slicznych.
      Poza tym siersc jest stosowna ale u malpiszona, mnie tam sie ta moda podoba.
      Siersc jest niehigieniczna, zwieksza wielkorotnie powierzchnie na ktorej bytuja
      bakterie, rozkladajac pot powodujac przykry zapach. CHyba ze ktos lubi tzw pfuj
      meski zapach, ja dziekuje. Lubie zadbanych i czysciutkich chlopcow, a nie
      malpoludow.
      Zauwazam tez ze krytykuja artykul przewaznie mezczyzni. Z lenistwa?? Troche
      wysilku trzeba jednak wlozyc zeby miec gladkie cialko.
      Od kobiet wymagacie tego zeby byly wydepilowane, wy mozecie byc dowolnie
      zarosnieci i chodowac na tych kudlach tony bakterii? O nie panowie, radze
      zapomniec o warkoczach plecionych pod pachami.
      Zrobcie dla spoleczenstwa jezdzacego tramwajami autobusami i innymi srodkami
      transportu publicznego tylko tyle, golcie sie pod pachami , coby bakterie mialy
      troche trudniejsza egzystencje, zapach wowczas bedzie panowal wszedzie milszy i
      bedzie sympatyczniej.
      To by bylo na tyle.
      Pozdrawiam wszystkich poza malpoludami.
      • Gość: the_only Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.icpnet.pl 24.08.04, 00:57
        To jedz do Wloch do pieknych wygolonych chlopcow. Finito.
        I zostawcie modne paniusie nasze meskie owlosienie w spokoju. A nazywanie go
        sierscia jest duzym przegieciem.
        A wloskie cioty niech sobie jeszcze mozg wygola.

• Gość: ze co? Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.icpnet.pl 24.08.04, 01:42
        sory ale tu w artykule jest mowa o calkowitej depilacji. Pachy i "przyrodzenie"
        to goli chyba kazdy normalny facet, ale zeby nogi i rece ... zdeka dlamnie
        przesada i bezsens. niedlugo nieodroznisz kobiety od mezczyzny ;)
        • Gość: Kracho Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.246.0.143.Dial1.SanJose1.Level3.net 24.08.04, 03:58
        • Gość: Kracho Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.246.0.143.Dial1.SanJose1.Level3.net 24.08.04, 03:59
          Pachy goli kazdy normalny facet?? BUEHAHAHAHAHA!!!! Na koniec niech te lalusie
          sie jeszcze wykastruja :D
        • Gość: Zooza Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.attu.pl / *.attu.pl 24.08.04, 07:06
          Idz na jakikolwiek basen. Kleby siersci, a na basenie to wydaje sie jeszcze
          bardziej obrzydliwe.
          • Gość: WN brzydliwe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:25
            Kobiety! Jeśli z takim obrzydzeniem reagujecie na męskie ciało, to może lepiej
            wam będzie z kobietami. I sierść nie wypada, i sedes nie posikany.
        • Gość: hh zamało jest normalnych IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 08:09
          w naszym pieknym estetycznym kraju. bo skoro normalni sie gola pod pachami, to
          jestesmy nienormalnym spoleczenstwem. ja oczuwisicejestem za gladkimi cialkami.
          chyba nikt nie powie ze wspaniale ciala plywakow sa "pedalskie".
          takie komentaze i porownania wypisuja prawdopodobnie zakompleksieni faceci, dla
          ktorych ich gąszcz jest ostatnim a byc moze jedynym bastionem potwierdzajacym
          ich meskosc (watpliwą).
      • Gość: . Goła jak Zooza, czyli szał ciotowatych ciał !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 01:45
        Sierść to ty masz na cipie. Mężczyzna ma naturalny zarost od tysiącleci. A od
        higieny jest mycie a nie wietrzenie. Szkoda że takie cioty jak ty nie golą się
        żyletkami Rawa-Lux (zwanych powszechnie Krwawa-Lux). Może bys doceniła męską
        naturalność.
        • Gość: hh naturalnosc.... IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 08:14
          naturalny zarost od wiekow maja trowniez kobiety. ale ilu ze "wspanialych"
          zarosnietych mezczyzn chcialoby na codzien miec do czynienia z zarosnietymi
          kobietami. cz naprawde pociaga was wystajace owlosienie lonowe spok kostiumu
          kapielowego i wloski nad warga? to super!!! dobra wiadomosc. bo z pewnoscia
          zadna kobieta nie lubi zabiegow usuwania wlosow. sa nieprzyjemne i zajmuja w
          sumie sporo czasu. jesli wiec polscy mezczyzni oczekuja wlochatych kobiet, to
          czego sie nie robi...
      • forum0wicz Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 08:27
        Gość portalu: Zooza napisał(a):

> Ja nie znosze siersciuchow.

O gustach się nie dyskuje.

> To obrzydliwe kiedy mezczyzna ma kleby klakow pod pachami poza tym zawsze
        > gustowalam w plywakach gladziutkich i slicznych.

Heh, a co mają kłęby do tego? W całym swoim życiu widziałem może z jednego
        faceta, który pod pachami miał "kłęby", więc nie dramatyzuj.

> Poza tym siersc jest stosowna ale u malpiszona, mnie tam sie ta moda podoba.
        > Siersc jest niehigieniczna, zwieksza wielkorotnie powierzchnie na ktorej
        bytuja
        >
        > bakterie, rozkladajac pot powodujac przykry zapach.

Ale to jest "naturalna" flora bakteryjna, która bytując na włosach, szczególnie
        łonowych, chroni organizm przez grzybami, drożdżami i innymi bakteriami
        chorobotwórczymi. A brzydki zapach od wielu lat podstawowo likwiduje się wodą z
        mydłem.
        Ci którzy mają alergię na łazienkę to czy wydepilowani czy obrośnięci śmierdzą
        tak samo.

> CHyba ze ktos lubi tzw pfuj
        >
        > meski zapach,

Ogoleni po pewnym czasie też taki wydzielją.

> ja dziekuje. Lubie zadbanych i czysciutkich chlopcow,

To szukaj swoich partnerów pod gimnazjum. Mężczyźni z wiekiem pokrywają się
        włosami, i tak im zostaje. Jednym paniom się podobają, innym mniej i bardzo
        dobrze, że wszyscy nie sa spod jednej sztancy.
        Producenci kosmetyczni robią co mogą by zdwoić target, zwą to modą ładując kupę
        kasy, a baniactwo chcące być trędi bezkrytycznie za nią podążą.

> Zrobcie dla spoleczenstwa jezdzacego tramwajami autobusami i innymi srodkami
        > transportu publicznego tylko tyle, golcie sie pod pachami , coby bakterie
        mialy
        >
        > troche trudniejsza egzystencje, zapach wowczas bedzie panowal wszedzie milszy
        i
        >
        > bedzie sympatyczniej.

Racja, racja, zgadzam się, bo też mam rano czasem "przyjemność" podróżowania
        windą po sąsiedzie, łomatko, tchu brakuje :)
        Ale gwarantuje ci, że wagon tramwajowy wypełniony wydepilowanymi i ten
        sam "sierściuchów" po kilku dniach będzie pachniał tak samo. Nie tu leży
        problem. Problem leży w wodowstręcie i dentystowstręcie, więc zaapelujmy do
        rodaków/czek żeby chociaż rano wzięli do ręki szczoteczkę i mydeko.

> To by bylo na tyle.
        > Pozdrawiam wszystkich poza malpoludami.

Również pozdrawiam ale uważam też, że jakoś małpoludowi bliżej do ciebie. To
        nie jest na skórze, to siedzi w genach.
        • Gość: Włoski Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:54
          Brawo :)
      • Gość: małpka Re: zoza jesteś niestety prościutka IP: *.mostostal.waw.pl 24.08.04, 09:56
        karmisz się pseudonaukowymi wypocinami i robisz to w mało kobiecym agresywnym
        styly, trochę pokory!!!
      • pedro.k Re: zoza jesteś niestety mocno ograniczona 24.08.04, 09:59
        karmisz się pseudonaukowymi wypocinami i robisz to w mało kobiecym agresywnym
        styly, trochę pokory!!! a transport publiczny jest właśnie stworzony z myślą o
        takich nieudacznikach jak ty.
      • Gość: Aneta Masz rację! Lubisz gładziutkich i wydepilowanych.. IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 24.08.04, 10:21
        ...chłopców. Do mężczyzn, mam nadzieje, jeszcze dorosniesz:-)
    • Gość: Owlosiony Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.08.04, 01:42
      wlasnie jak bede chcial to i w nosie wlosy bede hodowal :)
      • Gość: jako Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 24.08.04, 03:10
        ja przed latem wydepilowalem klate i wiekszosc kolezanek bylo pozytywnie
        nastawione, ale sam sie czulem nie swojsko i chyba juz tego zabiegu nie powturze
    • Gość: tow. stalin regulacja brwi ?! hahahhahaa IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 24.08.04, 07:20
      ja bym temu włochowi brwi wyregulował, ale siekierą, hehhehe
    • Gość: Sky_surfer Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.citicorp.com 24.08.04, 08:06
      To kolejny efekt zniewieścienia płci męskiej. Nie twierdzę, że facet ma być
      obrośnięty jak małpa ale Panowie nasze owłosienie jest elementem naszej
      męskości.
    • Gość: dziewczyna Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: 62.135.33.* 24.08.04, 08:26
      a ja lubie sie bawic wlosami na klacie mojego faceta!
    • Gość: camel obrzydliwe IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.04, 08:30
      moze taka akurat jest moda, ale ja bym sie nie dal wydepilowac...brrrrrrrrr
      • iceboy25 Re: obrzydliwe 24.08.04, 08:40
        Wiecie co - a ja uwielbiam panie z niewydepilowanymi szparkami. To jest takie
        sexy!!!Szkoda, że prawie wszystkie się depilują:((((
    • Gość: trendyman Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 24.08.04, 09:36
      co sądzicie o depilacji brwi?
      • aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 13:45
        mam nadzieje, ze masz na mysli regulowanie brwi a nie ich
        depilowanie...Wyregulowanie brwi powjekszaja oczy, jestem zatem za...
    • Gość: ciul duża pała, czysty rów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:47
      bo to chodzi o to że jak sie człowiek wydepiluje to optycznie pała wydaje się
      większa. i łatwiej można się podetrzeć bo grubszej potrzebie, buehehehehe
      niezły "nius" gratuluje
    • Gość: balt Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: 213.134.158.* 24.08.04, 10:04
      a ja ogolić się nie pozwolę!!!!!!noszę zarost od przed wojny!!!!!!:)
      wszystkim wydepilowanym cieplakom na pohybel!!!!!!
    • aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 10:42
      Uwazam, ze depilownie prowadzi do fantastycznie estetycznych rezultatow, jesli
      cialo naturalnie jest w dobrej kondycji. Lepsze to niz oblesni,owlosioni
      faceci, ktorzy na plazy lub basenie absolutnie musza miec skope kopielowki,
      przykryte wiszacym brzuchem...
      • Gość: Verbal Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.devs.futuro.pl 24.08.04, 12:00
        aleksylvek napisał:

> Uwazam, ze depilownie prowadzi do fantastycznie estetycznych rezultatow, jesli
        > cialo naturalnie jest w dobrej kondycji. Lepsze to niz oblesni,owlosioni
        > faceci, ktorzy na plazy lub basenie absolutnie musza miec skope kopielowki,
        > przykryte wiszacym brzuchem...

Którzy na dodatek nie chcą się umawiać z Tobą, tylko z tymi okropnymi kobietami.
        Fuuuj!!!
        A przecież Twoje ciało jest w tak fantastycznej kondycji.

• aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 12:45
          myslalem, ze dyskusja dotyczy kwestii depilowania ....
    • aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 10:47
      sam jestes dekadent...cialo przypominajace greckie rzezby jest po prostu
      bardzej apetyczne...
      • Gość: aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.devs.futuro.pl 24.08.04, 12:09
        A poza tym kiedy robię loda to nieowłosionemu przystojniakowi to mi włosy do
        gardła nie wchodzą.
        • aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 12:42
          ktos sie widac pode mnie podszywa...
          • Gość: WN podszywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:51
            aleksylvek napisał:
            ktos sie widac pode mnie podszywa...

A co, nie masz poczucia, że prowokujesz do tego?
      • Gość: WN wydepilowany dla pedofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:48
        Męscy geje podobno częściej poszukują męskich i owłosionych partnerów. Wygoleni
        i zmanierowani chłopcy mogą bawić się tylko ze sobą. A tęsknota za męskim
        ciałem ojca pozostaje nie spełniona. No cóż, wygolony gej może liczyć jeszcze
        na pedofila. I to tylko po ciemku.
    • Gość: maciej To różnica kulturowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:52
      Ja bym się czuł nieswojo, ale pomimo faktu, że łączy nas wiele z południowcami,
      tu ewidentnie wychodzą różnice kulturowe. Pamiętajmy, że oni mają inną karnację
      i klimat, poza tym u nich tradycje łaźni, depilacji (Rzymianie się golili, a
      Rzymianki nie!!) i kosmetyków są znane od antyku. My - stwierdzam niestety,
      choć, jak powiedziałem, głupio bym sie czuł bez zarostu - należymy do ciut
      innego kręgu kulturowego. Bliżej nam do Europy barbarzyńskiej niż rzymskiej..
      Niestety, jak dla mnie.. Wóda, smalec i zarost.. Wolę wino, oliwę i dbanie o
      siebie.. Pozdrawiam wszystkich!!
      • Gość: pio Re: To różnica kulturowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:27
        Różnica kulturowa ?
        Uważam, że cały sęk w podejściu do sprawy. Jeśli masz jakiśtam zarost męski na
        klacie, bujniejszy czy nie to jest natura, ale jeśli rosną ci kłaki pod pachami
        i zza buszu włosów twój najlepszy przyjaciel ledwo jest w stanie się wyplątać
        przed pisuarem, to już problem. Pachy i kumpla należy bezwzględnie golić (no
        jemu można zrobić małą grzywkę). Reszta niech zostanie. Odróżniajmy się od
        kobiet. Niech w dobie ostrej feminizacji życia choć tego nam nie zabiorą :-).
    • ashton Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 11:13
      Osobiście nie mam nic przeciwko "zarośniętym" panom, bardzo lubię zwłaszcza
      owłosione klatki piersiowe :-) Nie uważam, żeby byli przez to mniej
      higieniczni. Myć się każdy musi. Ja sama zresztą nie jestem fanatyczką
      depilowania nóg, pach czy linii bikini u kobiet. Niech to będzie osobista
      sprawa kazdej z nas, a nie odgórny przepis typu "nie golisz nóg, jesteś be".
      Utwierdza mnie w tym przekonaniu Narzeczony, któremu wcale nie przeszkadzają
      włoski tu i ówdzie na moim ciele...
      Panie i panowie - nie dajmy sie zwariować!!!
    • Gość: Bongo Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 24.08.04, 11:21
      Nie rozumiem tego ciągłego problemu niby tak bardzo prawdziwych polskich
      mężczyzn z ciałem czy zainteresowaniami innych facetów. Rzeczywiście prawdziwy
      facet ma w nosie innych, bo jest wystarczająco pewny swej własnej wartości.
      Tylko ci, którzy sami są niepewni, gryzą, bo się boją.
      A gryzą tutaj, że hej.
      • snow.white Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 12:05
        Gość portalu: Bongo napisał(a):

> Nie rozumiem tego ciągłego problemu niby tak bardzo prawdziwych polskich
        > mężczyzn z ciałem czy zainteresowaniami innych facetów. Rzeczywiście
        prawdziwy
        > facet ma w nosie innych, bo jest wystarczająco pewny swej własnej wartości.
        wlasnie!bez wzgledu na to,czy wydepilowany,czy nie.

> Tylko ci, którzy sami są niepewni, gryzą, bo się boją.
        > A gryzą tutaj, że hej.
        popieram!!

Akurat gole meskie lydki nie wydaja mi sie szczegolnie pociagajace,ale jak ktos
        czuje sie wtedy zadbany,niech sobie depiluje.
        A z drugiej strony, agrumenty typu "wlosy pod pachami chronia przed
        drozdzakami"... no coz...

Prawdziwy mezczyzna bedzie meski z wlosami i bez... Mi akurat zupelnie ogolony
        facet raczej by sie nie podobal,ale depilacja np pach to minimum higieniczne
        moim zdaniem... Bo te wlosy to nie za zadna oznaka meskosci,tylko siedlisko
        bakterii.
      • Gość: jw Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: 148.81.231.* 24.08.04, 13:17
        każdy robi to, co lubi, byle innemu nie szkodził. Koniec, bez dyskusji
        katolicko-narodowych czy innych. Zatem, o ile usuwanie ciąży jest moralnie
        dwuznaczne (komuś się jednak szkodzi!!!)o tyle depilowanie nóg jest neutralne i
        nikomu nic do tego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka