Gość: Kultura? IP: *.bredband.comhem.se 23.08.04, 15:01 Jeszcze tylko rozowa wstazeczka na.... To sie nazywa dekadencja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wydepilowana Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.pool82104.interbusiness.it 23.08.04, 15:57 Mieszkam we Wloszech juz ladnych pare lat i rzeczywiscie widze coraz wiecej frajerow, ktorzy sie depiluja , koryguja brwi i wymyslaja nowe antymeskie fryzury odstraszajac tym samym plec zenska, bo jakby nie bylo niewielu kobietom taki wypacykowany typ sie podoba.Ale niech tam bedzie!...juz chyba lepszy wydepilowany facet niz baba z wasami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.08.04, 13:48 Żeby tak oni dbali o mózgi, jak dbają o ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.tajaks / *.net 24.08.04, 15:01 chlopak Giuseppe'go [czy jak to sie odmienia, jesli w ogole] sie ucieszy zapewne :D Odpowiedz Link Zgłoś
niebawem Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 16:12 A ja uważam że może wreszcie będą porządnie i przyzwoicie wyglądać.. Dlaczego tylko od nas kobiet wymaga sie bysmy były zadbane? Nie widzę w tym nic zdrożnego. Dla mnie taki obrośnięty facet z krzakami gdzie tylko się da to małpa , obrzydlistwo i szczyt niechlujstwa... Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p@ul KTOS IM WCZESNIEJ WYDEPILOWAL MOZG IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 19:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwki Re: KTOS IM WCZESNIEJ WYDEPILOWAL MOZG IP: *.nwn.pl / *.nwn.pl 23.08.04, 22:28 Też mi się wydaję, że ktoś Włochom synapsy wyplewił! PS Nie wiem cyemu, ale jakođ mi si to wsyzstko z klipem Parabola zespolu TOOL kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:05 głupie i bezzsensowne. pomysł z wstazeczka popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASTA Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.net.pl / 80.51.253.* 23.08.04, 20:10 W Polsce wydepilowany Włoch wyglądałby co najwyżej jak pedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panwojtek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.netcologne.de 06.09.04, 17:01 ..bo Polska jest trzy lata za murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Cioty......i tyle w tym temacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 20:37 .......a nie mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:08 zgadzam się, zgadzam się, zgadzam się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.chello.pl 23.08.04, 21:21 A ja tam lubię i większośc znanych mi kobiet lubie. Ale widac młode pokolenie woli wydepilowanych żigolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erea Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 22:17 Jasne. A w hołdzie dla bujnie porośniętego włosia proponuje wiązać warkoczyki pod pachami. Ach! Jakież to estetyczne... I jak pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.espol.com.pl 24.08.04, 10:53 Pachnie? Trzeba się myć i to wszędzie, do tego potrzebna jest woda i mydło. No i warto jeszcze prać ubranie, a zapewniam że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiyh Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.24-151.libero.it 30.08.04, 14:31 ...a wode zmieniac, oczywiscie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
patrykb1 Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... 24.08.04, 05:06 hehe, akurat goryle i inne stworzenia podobne do malp,zarosniete sa cale ale maja gole klaty i dupki, nie? wiec co za porownanie? czy my faceci z "lekkim" meszkiem powinnismy nazywac wygolone kobiety zmijami? a tak powaznie to popieram mala depilacje ale nie calkowita. jeden facet wyglada glupio wygolony a drugi jak jest zarosniety, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: obrośnięta klata to atrybut małpiszona...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:40 ale mimo wszystko ten małpiszon umie pisać. Nie możesz napisać, tylko to ,że ci się nie podoba zarośnięta klatka piersiowa faceta. Po co od razu go oceniasz. Ja mam owłosioną klatę i nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby się wydepilować. Myślę, że jednak większości dziewczyn to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK CHOJECKI NO NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW... IP: 207.208.161.* 23.08.04, 21:41 ALBERCIK...BARYKADUJ BARYKADUJ...ALE TANDETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: IP: *.icpnet.pl 23.08.04, 21:52 Wszelka przesada jest niedobra, a nawet bywa szkodliwa. Nie gustuję w mężczyznach łysych wszędzie. Zbyt duża kokieteria i u kobiet i u mężczyzn jest nienaturalna, niesmaczna i tandetna. Ale to na szczęscie nie jest groźne dla otoczenia :) no i interes na tym można zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghonia Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 21:47 dobrze, że jeszcze w naszym kraju żyją prawdziwi faceci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos rozsądku uwaga!! ktoś nam wmawia że "trendy" jest być CIOTĄ IP: *.net.autocom.pl 23.08.04, 22:29 pedalstwo zaczyna panoszyć się na przeróznych paradach, a teraz wmawiaqją nam swoją ciotowatą modę!!!! pederaści niech sobie sami depilują dupy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżanka Re: uwaga!! ktoś nam wmawia że "trendy" jest być IP: 80.51.229.* 25.08.04, 13:55 czy uważasz, że starożytnoi Rzymianie byli pedąłami i ciotami? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: uwaga!! ktoś nam wmawia że "trendy" jest być IP: *.24-151.libero.it 30.08.04, 14:36 jeszcze bys sie zdziwila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zooza Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.attu.pl / *.attu.pl 23.08.04, 23:33 Ja nie znosze siersciuchow. To obrzydliwe kiedy mezczyzna ma kleby klakow pod pachami poza tym zawsze gustowalam w plywakach gladziutkich i slicznych. Poza tym siersc jest stosowna ale u malpiszona, mnie tam sie ta moda podoba. Siersc jest niehigieniczna, zwieksza wielkorotnie powierzchnie na ktorej bytuja bakterie, rozkladajac pot powodujac przykry zapach. CHyba ze ktos lubi tzw pfuj meski zapach, ja dziekuje. Lubie zadbanych i czysciutkich chlopcow, a nie malpoludow. Zauwazam tez ze krytykuja artykul przewaznie mezczyzni. Z lenistwa?? Troche wysilku trzeba jednak wlozyc zeby miec gladkie cialko. Od kobiet wymagacie tego zeby byly wydepilowane, wy mozecie byc dowolnie zarosnieci i chodowac na tych kudlach tony bakterii? O nie panowie, radze zapomniec o warkoczach plecionych pod pachami. Zrobcie dla spoleczenstwa jezdzacego tramwajami autobusami i innymi srodkami transportu publicznego tylko tyle, golcie sie pod pachami , coby bakterie mialy troche trudniejsza egzystencje, zapach wowczas bedzie panowal wszedzie milszy i bedzie sympatyczniej. To by bylo na tyle. Pozdrawiam wszystkich poza malpoludami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_only Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.icpnet.pl 24.08.04, 00:57 To jedz do Wloch do pieknych wygolonych chlopcow. Finito. I zostawcie modne paniusie nasze meskie owlosienie w spokoju. A nazywanie go sierscia jest duzym przegieciem. A wloskie cioty niech sobie jeszcze mozg wygola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze co? Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.icpnet.pl 24.08.04, 01:42 sory ale tu w artykule jest mowa o calkowitej depilacji. Pachy i "przyrodzenie" to goli chyba kazdy normalny facet, ale zeby nogi i rece ... zdeka dlamnie przesada i bezsens. niedlugo nieodroznisz kobiety od mezczyzny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.246.0.143.Dial1.SanJose1.Level3.net 24.08.04, 03:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kracho Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.246.0.143.Dial1.SanJose1.Level3.net 24.08.04, 03:59 Pachy goli kazdy normalny facet?? BUEHAHAHAHAHA!!!! Na koniec niech te lalusie sie jeszcze wykastruja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zooza Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.attu.pl / *.attu.pl 24.08.04, 07:06 Idz na jakikolwiek basen. Kleby siersci, a na basenie to wydaje sie jeszcze bardziej obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WN brzydliwe kobietki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:25 Kobiety! Jeśli z takim obrzydzeniem reagujecie na męskie ciało, to może lepiej wam będzie z kobietami. I sierść nie wypada, i sedes nie posikany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh zamało jest normalnych IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 08:09 w naszym pieknym estetycznym kraju. bo skoro normalni sie gola pod pachami, to jestesmy nienormalnym spoleczenstwem. ja oczuwisicejestem za gladkimi cialkami. chyba nikt nie powie ze wspaniale ciala plywakow sa "pedalskie". takie komentaze i porownania wypisuja prawdopodobnie zakompleksieni faceci, dla ktorych ich gąszcz jest ostatnim a byc moze jedynym bastionem potwierdzajacym ich meskosc (watpliwą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Goła jak Zooza, czyli szał ciotowatych ciał !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.04, 01:45 Sierść to ty masz na cipie. Mężczyzna ma naturalny zarost od tysiącleci. A od higieny jest mycie a nie wietrzenie. Szkoda że takie cioty jak ty nie golą się żyletkami Rawa-Lux (zwanych powszechnie Krwawa-Lux). Może bys doceniła męską naturalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh naturalnosc.... IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 08:14 naturalny zarost od wiekow maja trowniez kobiety. ale ilu ze "wspanialych" zarosnietych mezczyzn chcialoby na codzien miec do czynienia z zarosnietymi kobietami. cz naprawde pociaga was wystajace owlosienie lonowe spok kostiumu kapielowego i wloski nad warga? to super!!! dobra wiadomosc. bo z pewnoscia zadna kobieta nie lubi zabiegow usuwania wlosow. sa nieprzyjemne i zajmuja w sumie sporo czasu. jesli wiec polscy mezczyzni oczekuja wlochatych kobiet, to czego sie nie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
forum0wicz Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 08:27 Gość portalu: Zooza napisał(a): > Ja nie znosze siersciuchow. O gustach się nie dyskuje. > To obrzydliwe kiedy mezczyzna ma kleby klakow pod pachami poza tym zawsze > gustowalam w plywakach gladziutkich i slicznych. Heh, a co mają kłęby do tego? W całym swoim życiu widziałem może z jednego faceta, który pod pachami miał "kłęby", więc nie dramatyzuj. > Poza tym siersc jest stosowna ale u malpiszona, mnie tam sie ta moda podoba. > Siersc jest niehigieniczna, zwieksza wielkorotnie powierzchnie na ktorej bytuja > > bakterie, rozkladajac pot powodujac przykry zapach. Ale to jest "naturalna" flora bakteryjna, która bytując na włosach, szczególnie łonowych, chroni organizm przez grzybami, drożdżami i innymi bakteriami chorobotwórczymi. A brzydki zapach od wielu lat podstawowo likwiduje się wodą z mydłem. Ci którzy mają alergię na łazienkę to czy wydepilowani czy obrośnięci śmierdzą tak samo. > CHyba ze ktos lubi tzw pfuj > > meski zapach, Ogoleni po pewnym czasie też taki wydzielją. > ja dziekuje. Lubie zadbanych i czysciutkich chlopcow, To szukaj swoich partnerów pod gimnazjum. Mężczyźni z wiekiem pokrywają się włosami, i tak im zostaje. Jednym paniom się podobają, innym mniej i bardzo dobrze, że wszyscy nie sa spod jednej sztancy. Producenci kosmetyczni robią co mogą by zdwoić target, zwą to modą ładując kupę kasy, a baniactwo chcące być trędi bezkrytycznie za nią podążą. > Zrobcie dla spoleczenstwa jezdzacego tramwajami autobusami i innymi srodkami > transportu publicznego tylko tyle, golcie sie pod pachami , coby bakterie mialy > > troche trudniejsza egzystencje, zapach wowczas bedzie panowal wszedzie milszy i > > bedzie sympatyczniej. Racja, racja, zgadzam się, bo też mam rano czasem "przyjemność" podróżowania windą po sąsiedzie, łomatko, tchu brakuje :) Ale gwarantuje ci, że wagon tramwajowy wypełniony wydepilowanymi i ten sam "sierściuchów" po kilku dniach będzie pachniał tak samo. Nie tu leży problem. Problem leży w wodowstręcie i dentystowstręcie, więc zaapelujmy do rodaków/czek żeby chociaż rano wzięli do ręki szczoteczkę i mydeko. > To by bylo na tyle. > Pozdrawiam wszystkich poza malpoludami. Również pozdrawiam ale uważam też, że jakoś małpoludowi bliżej do ciebie. To nie jest na skórze, to siedzi w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoski Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:54 Brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małpka Re: zoza jesteś niestety prościutka IP: *.mostostal.waw.pl 24.08.04, 09:56 karmisz się pseudonaukowymi wypocinami i robisz to w mało kobiecym agresywnym styly, trochę pokory!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pedro.k Re: zoza jesteś niestety mocno ograniczona 24.08.04, 09:59 karmisz się pseudonaukowymi wypocinami i robisz to w mało kobiecym agresywnym styly, trochę pokory!!! a transport publiczny jest właśnie stworzony z myślą o takich nieudacznikach jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Masz rację! Lubisz gładziutkich i wydepilowanych.. IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 24.08.04, 10:21 ...chłopców. Do mężczyzn, mam nadzieje, jeszcze dorosniesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owlosiony Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.08.04, 01:42 wlasnie jak bede chcial to i w nosie wlosy bede hodowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.012-47-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 24.08.04, 03:10 ja przed latem wydepilowalem klate i wiekszosc kolezanek bylo pozytywnie nastawione, ale sam sie czulem nie swojsko i chyba juz tego zabiegu nie powturze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin regulacja brwi ?! hahahhahaa IP: *.hutakatowice.com.pl / *.hutakatowice.com.pl 24.08.04, 07:20 ja bym temu włochowi brwi wyregulował, ale siekierą, hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sky_surfer Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.citicorp.com 24.08.04, 08:06 To kolejny efekt zniewieścienia płci męskiej. Nie twierdzę, że facet ma być obrośnięty jak małpa ale Panowie nasze owłosienie jest elementem naszej męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: 62.135.33.* 24.08.04, 08:26 a ja lubie sie bawic wlosami na klacie mojego faceta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel obrzydliwe IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.04, 08:30 moze taka akurat jest moda, ale ja bym sie nie dal wydepilowac...brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
iceboy25 Re: obrzydliwe 24.08.04, 08:40 Wiecie co - a ja uwielbiam panie z niewydepilowanymi szparkami. To jest takie sexy!!!Szkoda, że prawie wszystkie się depilują:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trendyman Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 24.08.04, 09:36 co sądzicie o depilacji brwi? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 13:45 mam nadzieje, ze masz na mysli regulowanie brwi a nie ich depilowanie...Wyregulowanie brwi powjekszaja oczy, jestem zatem za... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciul duża pała, czysty rów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:47 bo to chodzi o to że jak sie człowiek wydepiluje to optycznie pała wydaje się większa. i łatwiej można się podetrzeć bo grubszej potrzebie, buehehehehe niezły "nius" gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balt Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: 213.134.158.* 24.08.04, 10:04 a ja ogolić się nie pozwolę!!!!!!noszę zarost od przed wojny!!!!!!:) wszystkim wydepilowanym cieplakom na pohybel!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 10:42 Uwazam, ze depilownie prowadzi do fantastycznie estetycznych rezultatow, jesli cialo naturalnie jest w dobrej kondycji. Lepsze to niz oblesni,owlosioni faceci, ktorzy na plazy lub basenie absolutnie musza miec skope kopielowki, przykryte wiszacym brzuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Verbal Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.devs.futuro.pl 24.08.04, 12:00 aleksylvek napisał: > Uwazam, ze depilownie prowadzi do fantastycznie estetycznych rezultatow, jesli > cialo naturalnie jest w dobrej kondycji. Lepsze to niz oblesni,owlosioni > faceci, ktorzy na plazy lub basenie absolutnie musza miec skope kopielowki, > przykryte wiszacym brzuchem... Którzy na dodatek nie chcą się umawiać z Tobą, tylko z tymi okropnymi kobietami. Fuuuj!!! A przecież Twoje ciało jest w tak fantastycznej kondycji. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 12:45 myslalem, ze dyskusja dotyczy kwestii depilowania .... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 10:47 sam jestes dekadent...cialo przypominajace greckie rzezby jest po prostu bardzej apetyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.devs.futuro.pl 24.08.04, 12:09 A poza tym kiedy robię loda to nieowłosionemu przystojniakowi to mi włosy do gardła nie wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksylvek Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 12:42 ktos sie widac pode mnie podszywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WN podszywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:51 aleksylvek napisał: ktos sie widac pode mnie podszywa... A co, nie masz poczucia, że prowokujesz do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WN wydepilowany dla pedofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 17:48 Męscy geje podobno częściej poszukują męskich i owłosionych partnerów. Wygoleni i zmanierowani chłopcy mogą bawić się tylko ze sobą. A tęsknota za męskim ciałem ojca pozostaje nie spełniona. No cóż, wygolony gej może liczyć jeszcze na pedofila. I to tylko po ciemku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej To różnica kulturowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:52 Ja bym się czuł nieswojo, ale pomimo faktu, że łączy nas wiele z południowcami, tu ewidentnie wychodzą różnice kulturowe. Pamiętajmy, że oni mają inną karnację i klimat, poza tym u nich tradycje łaźni, depilacji (Rzymianie się golili, a Rzymianki nie!!) i kosmetyków są znane od antyku. My - stwierdzam niestety, choć, jak powiedziałem, głupio bym sie czuł bez zarostu - należymy do ciut innego kręgu kulturowego. Bliżej nam do Europy barbarzyńskiej niż rzymskiej.. Niestety, jak dla mnie.. Wóda, smalec i zarost.. Wolę wino, oliwę i dbanie o siebie.. Pozdrawiam wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: To różnica kulturowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:27 Różnica kulturowa ? Uważam, że cały sęk w podejściu do sprawy. Jeśli masz jakiśtam zarost męski na klacie, bujniejszy czy nie to jest natura, ale jeśli rosną ci kłaki pod pachami i zza buszu włosów twój najlepszy przyjaciel ledwo jest w stanie się wyplątać przed pisuarem, to już problem. Pachy i kumpla należy bezwzględnie golić (no jemu można zrobić małą grzywkę). Reszta niech zostanie. Odróżniajmy się od kobiet. Niech w dobie ostrej feminizacji życia choć tego nam nie zabiorą :-). Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 11:13 Osobiście nie mam nic przeciwko "zarośniętym" panom, bardzo lubię zwłaszcza owłosione klatki piersiowe :-) Nie uważam, żeby byli przez to mniej higieniczni. Myć się każdy musi. Ja sama zresztą nie jestem fanatyczką depilowania nóg, pach czy linii bikini u kobiet. Niech to będzie osobista sprawa kazdej z nas, a nie odgórny przepis typu "nie golisz nóg, jesteś be". Utwierdza mnie w tym przekonaniu Narzeczony, któremu wcale nie przeszkadzają włoski tu i ówdzie na moim ciele... Panie i panowie - nie dajmy sie zwariować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 24.08.04, 11:21 Nie rozumiem tego ciągłego problemu niby tak bardzo prawdziwych polskich mężczyzn z ciałem czy zainteresowaniami innych facetów. Rzeczywiście prawdziwy facet ma w nosie innych, bo jest wystarczająco pewny swej własnej wartości. Tylko ci, którzy sami są niepewni, gryzą, bo się boją. A gryzą tutaj, że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie 24.08.04, 12:05 Gość portalu: Bongo napisał(a): > Nie rozumiem tego ciągłego problemu niby tak bardzo prawdziwych polskich > mężczyzn z ciałem czy zainteresowaniami innych facetów. Rzeczywiście prawdziwy > facet ma w nosie innych, bo jest wystarczająco pewny swej własnej wartości. wlasnie!bez wzgledu na to,czy wydepilowany,czy nie. > Tylko ci, którzy sami są niepewni, gryzą, bo się boją. > A gryzą tutaj, że hej. popieram!! Akurat gole meskie lydki nie wydaja mi sie szczegolnie pociagajace,ale jak ktos czuje sie wtedy zadbany,niech sobie depiluje. A z drugiej strony, agrumenty typu "wlosy pod pachami chronia przed drozdzakami"... no coz... Prawdziwy mezczyzna bedzie meski z wlosami i bez... Mi akurat zupelnie ogolony facet raczej by sie nie podobal,ale depilacja np pach to minimum higieniczne moim zdaniem... Bo te wlosy to nie za zadna oznaka meskosci,tylko siedlisko bakterii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Goły jak Włoch, czyli szał na depilowanie IP: 148.81.231.* 24.08.04, 13:17 każdy robi to, co lubi, byle innemu nie szkodził. Koniec, bez dyskusji katolicko-narodowych czy innych. Zatem, o ile usuwanie ciąży jest moralnie dwuznaczne (komuś się jednak szkodzi!!!)o tyle depilowanie nóg jest neutralne i nikomu nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś