Dodaj do ulubionych

twój styl

IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 13.01.05, 20:28
czesc, kto z was czyta twój styl?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: twój styl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:32
      bo co?
      • Gość: gosc Re: twój styl IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 13.01.05, 21:53
        bo chcialabym wiedziec co myslisz o tej gazetce i moze dac zarobic? cztasz czy
        nie? a jesli czytasz to regularnie? i ile masz lat?
        • Gość: mouse Re: twój styl IP: *.chello.pl 14.01.05, 09:53
          Daj spokój,TS juz dawno przestał byc czasopismem, a stał się witryną reklamową
          dla reklamodawców. Totalne badziewie.
          35 lat, 10 lat uzaleznienia od TS, teraz - detoks :)
        • to_jaaa Re: twój styl 14.01.05, 10:24
          Nie rozumiem.
          "Twój Styl" to nie jest "gazetka", tylko ekskluzywne pismo dla kobiet z
          najwyższej półki.
          Co to znaczy "moze dac zarobic"?
          Chciałabyś pracować w redakcji?
          Zdaje się, że niewiele wiesz o rynku mediów, polecam długą naukę i czytanie
          pism branżowych, a pracy szukaj raczej w "Świecie seriali" niż w "Twoim Stylu".
          • Gość: gość Re: twój styl IP: 212.160.172.* 14.01.05, 13:26
            Jak "Twój Styl" jest ekskluzywnym czasopismem dla kobiet z najwyzszej półki to
            ja jestem Czarnoksięznik z krainy Oz. Dużo obrazków jeszcze więcej reklam a
            artykuły płytkie i nadete. Nic wartościowego.przestałam czytać
            • spaldi Re: twój styl 15.01.05, 22:49
              wole "Zwierciadlo" pod wzgledem merytorycznym....narazie, przynajmniej.

Twoj Styl bazuje na stalych czytelniczkach, ale krag ten powoli sie wykrusza.

Przerost formy nad trescia, niestety.A tak sie dobrze zapowiadalo.
        • Gość: m Re: twój styl IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 20.01.05, 23:24
          czy znasz moze jakiegokolwiek fotografa z TS??
    • Gość: gosc Re: twój styl IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 16.01.05, 14:53
      czy kobiety ktore sa czytelniczkami twojego stylu moga napisac ile maja lat na
      adres malaaw@gazeta.pl
    • Gość: M Re: twój styl IP: *.elk.mm.pl 16.01.05, 17:52
      Od 1,5 roku nie czytam ŻADNEJ kolorowej prasy kobiecej,nikt mi nie wmawia,co
      muszę kupić,czytać,jak się kochać,co uważać na najlepsze,jak być kobietą.I
      dobrze mi z tym, czuję się fantastycznie wyzwolona,fajne uczucie.
      • Gość: DagnyJuel Re: twój styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:53
        Fajnie to ujełaś...ja też zuważyłam,że jak nie czytam prasy kobiecej to czuje
        sie szczęśliwsza...:)
    • babeczkaa Re: twój styl 17.01.05, 11:01
      ja czytam, kilka razy kupiłam inne miesięczniki tego typu ale wróciłam to Twojego Stylu, jesli masz jakieś pytanko to na maila prosze :)
      • malaaw Re: twój styl 17.01.05, 21:27
        mam pytanie ile masz lat bo szukam kobiety ktora jest czytelniczka stylu lub
        byla tyle ze musi byc w wieku 36-45 lat :) jezeli spełniasz kryterium wiekowe
        to napisz emila na malaaw@gazeta.pl Takie badanko jest płatne
        • f.l.y Re: twój styl 21.01.05, 13:40
          w czym Ci można pomóc?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka