Gość: gosc IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 13.01.05, 20:28 czesc, kto z was czyta twój styl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: twój styl IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 13.01.05, 21:53 bo chcialabym wiedziec co myslisz o tej gazetce i moze dac zarobic? cztasz czy nie? a jesli czytasz to regularnie? i ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouse Re: twój styl IP: *.chello.pl 14.01.05, 09:53 Daj spokój,TS juz dawno przestał byc czasopismem, a stał się witryną reklamową dla reklamodawców. Totalne badziewie. 35 lat, 10 lat uzaleznienia od TS, teraz - detoks :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: twój styl 14.01.05, 10:24 Nie rozumiem. "Twój Styl" to nie jest "gazetka", tylko ekskluzywne pismo dla kobiet z najwyższej półki. Co to znaczy "moze dac zarobic"? Chciałabyś pracować w redakcji? Zdaje się, że niewiele wiesz o rynku mediów, polecam długą naukę i czytanie pism branżowych, a pracy szukaj raczej w "Świecie seriali" niż w "Twoim Stylu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: twój styl IP: 212.160.172.* 14.01.05, 13:26 Jak "Twój Styl" jest ekskluzywnym czasopismem dla kobiet z najwyzszej półki to ja jestem Czarnoksięznik z krainy Oz. Dużo obrazków jeszcze więcej reklam a artykuły płytkie i nadete. Nic wartościowego.przestałam czytać Odpowiedz Link Zgłoś
spaldi Re: twój styl 15.01.05, 22:49 wole "Zwierciadlo" pod wzgledem merytorycznym....narazie, przynajmniej. Twoj Styl bazuje na stalych czytelniczkach, ale krag ten powoli sie wykrusza. Przerost formy nad trescia, niestety.A tak sie dobrze zapowiadalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: twój styl IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 20.01.05, 23:24 czy znasz moze jakiegokolwiek fotografa z TS?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: twój styl IP: *.isi.net.pl / *.crowley.pl 16.01.05, 14:53 czy kobiety ktore sa czytelniczkami twojego stylu moga napisac ile maja lat na adres malaaw@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: twój styl IP: *.elk.mm.pl 16.01.05, 17:52 Od 1,5 roku nie czytam ŻADNEJ kolorowej prasy kobiecej,nikt mi nie wmawia,co muszę kupić,czytać,jak się kochać,co uważać na najlepsze,jak być kobietą.I dobrze mi z tym, czuję się fantastycznie wyzwolona,fajne uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DagnyJuel Re: twój styl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:53 Fajnie to ujełaś...ja też zuważyłam,że jak nie czytam prasy kobiecej to czuje sie szczęśliwsza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: twój styl 17.01.05, 11:01 ja czytam, kilka razy kupiłam inne miesięczniki tego typu ale wróciłam to Twojego Stylu, jesli masz jakieś pytanko to na maila prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaaw Re: twój styl 17.01.05, 21:27 mam pytanie ile masz lat bo szukam kobiety ktora jest czytelniczka stylu lub byla tyle ze musi byc w wieku 36-45 lat :) jezeli spełniasz kryterium wiekowe to napisz emila na malaaw@gazeta.pl Takie badanko jest płatne Odpowiedz Link Zgłoś