Gość: dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:17 ale idioci z tych prokutarorow...szok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matylda Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 11:29 nie dosc ze idioci, to jeszcze kretyni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onufry Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: 207.44.180.* 11.02.05, 11:35 Gość portalu: matylda napisał(a): > nie dosc ze idioci, to jeszcze kretyni ;) bo każdy idiota to kretyn ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyngiel Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.server.ntli.net 11.02.05, 11:36 Gość portalu: onufry napisał(a): > Gość portalu: matylda napisał(a): > > nie dosc ze idioci, to jeszcze kretyni ;) > > bo każdy idiota to kretyn ;) a kazdy kretyn to piijak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tege Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.cs.put.poznan.pl 11.02.05, 11:42 >Gość portalu: onufry napisał(a): > > >> Gość portalu: matylda napisał(a): >> > nie dosc ze idioci, to jeszcze kretyni ;) >> >> bo każdy idiota to kretyn ;) > >a kazdy kretyn to piijak ;) i złodziej! Bo kazdy pijak to złodziej! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 11.02.05, 20:45 No to macie wszyscy pozamiatane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: 200.206.78.* 12.02.05, 05:40 >Jan Wojtasik przyznaje, że śledzi każdy wpis o jego instytucji. - In widac ze facet nie ma co robic na urzedzie tylko szprycuje sie internetem :-( kolejny rumiany nierob ? facet ma stosy skarg do zalatwienia na pismie adresowane bezposrednio do niego powstaje pytanie co jest przyczyna ano brak nadzoru przez ministra sprawiedliwosci oraz premiera znamienna jest tu wypowqiedz wassermana z wywiadu olejnik >>>>> >Dlaczego Pan odszedł z prokuratury? - Ponieważ widziałem, co się w niej dzieje. Przyszedł Iwanicki, przyszła Piwnikowa, to już był folwark polityczny. Dał sobie Pan radę w latach 70. i 80., a tutaj Pan nie mógł sobie dać rady? - Czy wiecie, co Iwanicki mi zaproponował? Przeniósł mnie do biura skarg i wniosków. Wiecie, czym oni się zajmują? Przesyłaniem skarg, które do nich przychodzą, do tych, na których one są. Nie odpowiadała mi taka praca. >>>>>>>>>>> i wystrczy przeczytac jak zmieniono za buzka kpa (zlikwidowal rozporzadzenie w sprawie skarg i wnioskow obywateli) i za mullera wprowadzono rozporzadzenie ktore wyglada jak ksiazka skarg i wnioskow ze starego systemu sklepow spolem bezkarnosc wladzy uwidacznia sie najlepiej w fakcie trwania tego przestepczego sejmu i trwanie przestepczego o rodowodzie ubeckim rzadu belkota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.02.05, 15:48 Idiota i kretyn będą słowamiu ściganymi. A można do prokuratora powiedzieć "ty lepperze"? Najbezpieczniej chyba użyc języka kaczego i zacząć używać określenia "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Hunt Panie Sławku!Panie Slawku! Zdjecie i na Tablice!:D IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 12.02.05, 10:32 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzakis p.WOJTASIK, NIE ROB PAN Z SIEBIE IDIOTY I KRETYNA IP: 193.195.200.* 11.02.05, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 12.02.05, 14:49 a sprowadza sie to do tego, ze powstalo nowe stado swietych krow. banda matolow. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 idiota oznacza 11.02.05, 11:44 tyle co ignoranta politycznego, pojecie z greki bodajze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thaaverius Re: idiota oznacza IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 11.02.05, 18:14 en.wikipedia.org/wiki/Idiot w Polskiej wersji niestety jeszcze nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etymolog idiota>idiotropos czlowiek niezwykly, osobliwy IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.02.05, 00:38 Odpowiedz Link Zgłoś
jarro69 znieważenia funkcjonariusza publicznego 11.02.05, 12:16 "znieważenia funkcjonariusza publicznego" - coś w tym kraju jest nie tak jak powinno być, funkcjonariusz publiczny jest po to by służyć społeczeństwu a nie odwrotnie. Gdy takowy funkcjonariusz działa jak idiota, powinno się o tym mówić jak najwięcej. I do takiego kolesia który nazbiera sporo epitetów powinna się doczepić prokuratura, świadczy to bowiem o jego niekompetencji i działaniu na szkodę społeczeństwa. A jak wiadomo do tych służb przeważnie trafiają nieudacznicy i życiowi kretyni więc czują się bezpiecznie pochowani za głupimi przepisami prawa - pozostałością komunizmu. Wystarczy spojrzeć na wszystkie urzędy, roi się tam od bezmózgowców i debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: znieważenia funkcjonariusza publicznego IP: *.centertel.pl 11.02.05, 14:43 Całkowicie się zgadzam. Czas by urzedy publiczne przestaly byc przechowalniami dla idiótw i nierobów. O przestępcach nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: znieważenia funkcjonariusza publicznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:55 A ja nie wiem czy się zgadzam bo nie jestem takim idiotą żeby czytać takie długie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek A jeżeli pójdę do kafejki inetrnetowej... IP: 195.136.143.* 11.02.05, 12:43 ...i stamtąd napiszę, że prokurator ten i ten jest debilem i cierpi na zespół Downa, to jak będzie wyglądało śledztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Cenzura lepsza niz za PRLu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.05, 12:47 To w ogóle można coś powiedzieć negatywnego o wybrańcach narodu (posłach) czy innych mistrach machlojek (jak urzędnicy państwowi) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzur Re: Cenzura lepsza niz za PRLu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.02.05, 13:26 Gość portalu: KHysiek napisał(a): > To w ogóle można coś powiedzieć negatywnego o wybrańcach narodu (posłach) czy > innych mistrach machlojek (jak urzędnicy państwowi) ? Tak! Mozna!! Giertych to jest idiota i debil! Rydzyk to odzwierciedlenie Hitlerka... cholera... a moze Giertych to taki maly Hiltlerek...pogubilem sie juz w tej polityce. Kaczynscy tez inteligencja ne grzesza.... oj... sie narobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honoratka KHysiek konus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:48 a KHysiek ma siusiaka długości 8 cm w pełnym wzwodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achu Nie będzie śledztwa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 13:21 Pamiętam ,że kiedyś ktoś nazwał Klintona "idiotą"- sąd w USA odżucił pozew z oczywistych względów: Wiadomo, że idiota to osoba o poziomie IQ poniżej 65 ( bodajże ) a Klinton ma więcej. Nie wiem, nie znam tych prokuratorków - ale może to uznać za diagnozę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed IQ test może nie zadziałać IP: *.centertel.pl 11.02.05, 14:56 Ale kryterium IQ może w tym wypadku nie rozwiązać sprawy... Nie jestem pewien, czy prokuratorzy mają więcej niż 65... Czasami zachowują sie tak, jakby nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: Nie będzie śledztwa!!! IP: *.si.rr.com 11.02.05, 15:38 W USA o osobie publicznej mozesz sobie pisac co tylko ci sie zachce, nawet jesli to jest klamstwem, tak dlugo jesli to co piszesz nie zawiera "malice", czyli szczegolnej zlosliwosci (co zreszta jest trudne do udowodnienia). Dlatego nikt w USA nie sadzi gazet, nawet brukowcow, tylko robia to w Anglii, gdzie nie ma tak wysoko zrozumialego pojecia wolnosci prasy i slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
casabon Re: Za "idiotę" będzie śledztwo 11.02.05, 14:49 przypominam tylko prokuratorom i wszelkiej maści obrażonym "wysokim" urzędnikom państwowym, iż geneza słowa "idiota" wcale nie jest obraźliwa. idiotes z greckiego oznacza "oddzielny, oddzielony, pojedyńczy" w odróżnieniu od polites- "wspólny, zbiorowy, łaczny". Jak patrzę na ową klikę świętych krów, która broni swej godności i honoru reagując pozwaniem do sądu ludzi, którym nawaliły nerwy ( nie dziwię się!), to sam osobiście chcę być nazywany idiotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belial13 Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.asko / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:11 Są różni ludzie w róznych grupach społecznych i nie można uogólniać.Mialem do czynienia z Prokuraturą Rejonową w Kwidzynie,nic złego o jej pracownikach powiedzieć nie mogę,a wręcz odwrotnie.Oby więcej takich!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazen Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.si.rr.com 11.02.05, 15:33 Wojtasik to idiota i kretyn! Niech sie nauczy troche pokory, balwan jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Cz. Ci prokuratorzy to ZERA! IP: *.poligrafia.com 11.02.05, 17:21 przypominam , że jak się okazało w czasie komisji w/s Rywina słynnej wypowiedzi gnidy Millera, nie ma nic złego nazwaniu funkcjonariusza publicznego zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt a nie jak idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:43 funkcjonariusz publiczny powinien być jak dywan pod nogami, a jest jak błoto na drodze, jak chustka do nosa, a jest jak spluwaczka, do której wszyscy spluwają, jak miękki papier toaletowy, a jest jak papier ścierny, powinien mówić jak mędrzec, a nie jak idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga A nie dostarczyliście dowodów na te "idiotyzmy" IP: *.crowley.pl 11.02.05, 18:29 szanowna "prokuratorio".Czy przytoczyc tu cała serie?? Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: A nie dostarczyliście dowodów na te "idiotyzm 11.02.05, 19:06 Jeśli potrzeba dowodu w sprawie- proszę uprzejmie - zażalenie na decyzje prokuratury rejonowej (w której pan prokurator twierdził że nie zostało złamane prawo mimo potwierdzenia przez RIO naruszenia 7 - słownie siedmiu ustaw- ) zrobiło dwa piękne kółeczka- Prok rejonowa, Krajowa, Apelacyjna , Okręgowa Rejonowa...podejrzewam iż na żadnym etapie nikt go nawet nie przeczytał.....aż mój nieletni synek powiedział - tata daj sobie spokój to sa idioci. I dałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskie debile jan wojtasik to idiota i kretyn IP: *.client.comcast.net 11.02.05, 19:45 oto przyklad polskiego prokuratora tworzacego "wlasne prawo" za idiote i kretyna do wiezienia, za klamce i oszusta nie. pan prokurator jest oszustem i klamca wiec sie nie obraza, natomiast mowic mu ze jego mamusia zostala wydmuchana przez slepego psa i urodzila idiote wali mu na ambicje. panie wojtasik jestes idiota, debilem, poglowkiem, to samo sie ma do pana rodzicoe, to kompletni idioci i debile ze spodzili takiego glupka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator [...] IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.02.05, 20:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miećka A wiecie jaka jest ulubiona piosenka prokuratora?? IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 11.02.05, 22:04 Ulubiona piosenka prokuratora dotyczy obrażającego go internauty, i leci tak: "kiedyś cie znajde, znajde cie.... " :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:36 Aczy za określenie prokuratora zerem też będzie śledztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurysta Idiota oskarza zamiast wziac w lape i umorzyc IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 12.02.05, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =pk= Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.aster.pl 12.02.05, 02:52 Jacek Kuron, podczas ktoregos ze swoich licznych procesow, zostal kiedys pouczony przez takiego wlasnie idiote i kretyna, ze sad moze poczuc sie dotkniety tym, ze na sali podczas rozprawy trzyma reke w kieszeni. - Przepraszam, nie wiedzialem, ze trzymajac reke w kieszeni dotykam wysoki sad - odparl niezrazony Tyle anegdota, a idiotom i kretynom przypominam, ze autorytet trzeba sobie wyrobic, a na szacunek zasluzyc. I NIC tego nie zmieni, nawet wasze marne i politowania godne grozby... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.server.ntli.net 12.02.05, 09:00 a czy wolno pisac, ze prokuratura jest skorumpowana i pelna bylych UBekow? czy podchodzi to pod pomowienie czy jest juz traktowane jako ujawnienie tajemnicy? --- a w Nowej Hucie nadal bandytyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał reszpondek Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 09:48 przecież idiota (tak jak i zero) to ocena kwaliwikacji zawodowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristo Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:15 uniwersytet zielonogórski?! nieźli eksperci, a "marchew to warzywo" twierdzi doktor Zuzanna Bruzda z uniwerytetu w Warząchwi Większej. bosz... jaka jest wierszówka w metrze, bo zmieniam pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Za "idiotę" będzie śledztwo IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 10:35 Szef prokuratury zamiast marnować czas na śledzenie internautów powinien pilnować aby w prokuraturze uczciwie i solidnie pracowano, wtedy nikt nie będzie mosiał jej szkalować.Prawdziwa cnota krytyk sę nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
tieum Re: Za "idiotę" będzie śledztwo 12.02.05, 11:43 po pierwsze ci prokuratorzy powinni zostac zwolnieni z pracy za brak kompetencji i naduzywanie swoich przywilejow. idac tokiem tych pseudoprokuratorow powinno sie oskarazac z urzedu kazdego kto na kogokolwiek powie slowo "idiota" a i jeszcze pare slow do tego kanonu dojdzie. mam jedynie nadzieje ze prokuratorzy czytaja te wszystkie komentarze i coraz bardziej zdaja sobie sprawe z tego jak bardzo robia z siebie posmiewisko wielka pan czy pani prokurator zyjaca sobie w swojej bogatej chatce wybudowanej z pieniedzy pochodzacych z "odstapien" nagle zostala spropwadzona na ziemie okresleniem bardzo do nich pasujacym . ciekawe jak to niedlugo bedzie jak internet zaiwta do coraz wiekrzej ilosci domow - wiecej pozwow przeciwko internautom ale to i tak nic nie da tylko wiecej smiechu bedzie z tego juz umierajacego niestety panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika 30 szkodliwość społeczna IP: *.aster.pl 12.02.05, 13:11 Staje mi przed oczami sytuacja mojej sąsiadki. Na ulicy złodziej wyrwał jej torebkę. Emerytka miała tam 100 zł, na jedzenie na cały miesiąc. Zapytacie co na to nasze słubży? Niska szkodliwość. Umożone. Sprawca niewykryty. Myślę, że szkodliwość tego czynu była nieporównywalna z używaniem epitetów. Ta kobieta pare dni nie miała co jeść. W końcu pomogli jej przyjaciele. Może niech prokuratura zajmie się pracą a nie szukaniem rozrywek w sieci!!!! Szczególnie w godzinachj pracy za które MY wszyscy w swoich podatkach płacimy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś