Gość: Jakon IP: 83.238.13.* 10.03.05, 12:04 Jakbym nazwał Wprost szmatą tobym chyba szmatę obraził. Ale nie przejmujcie się redaktorzy, Newsweek jest jeszcze "lepszy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Wprost- szmata? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.03.05, 13:44 Gość portalu: Jakon napisał(a): > Jakbym nazwał Wprost szmatą tobym chyba szmatę obraził. A co Cię tak zdenerwowało – tytuł Człowieka Roku przyznany przez „Wprost” Aleksandrowi Kwaśniewskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakon Re: Wprost- szmata? IP: 83.238.13.* 11.03.05, 10:22 Całokształt niestety. Jednobarwne widzenie pasujące do pana Wołka, aż dziw , że nie jest on we Wproście szefem. Mam zdjęcie z panią Kwaśniewską, ciekawe kiedy uznają mnie za agenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Wprost- szmata? IP: 193.0.117.* 11.03.05, 11:20 Przypominam, że zdjęcie z Kwaśniewską ma też Edward Mazur. Nie zdziwiłbym się, gdyby taką fotkę zrobił sobie z "parą królewską" sp. Perszing. Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Wprost- szmata? 11.03.05, 13:07 > Jakbym nazwał Wprost szmatą tobym chyba szmatę obraził. ale tak już jest od kilku lat, wiec o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Wprost- szmata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:11 Czy to ten sam tygodnik, który w grudniu 2001 r. zamieścił tekst - laurkę na cześć prezydentowej ze zdjęciem na pierwszej stronie a wcześniej zaangażował się w promocę reality show pt. "Dwa światy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Szmaty! IP: *.acn.waw.pl 13.03.05, 14:46 Ja myślę, że jedynymi gazetami rzetelnie i obiektywnie przedstawiającymi obraz Polski dnia dzisiejszego, jak również w prawidłowy sposób interpretującymi historię najnowszą, pozostały Trybuna oraz tygodnik Przegląd. Całkowicie się zgadzam z tym, że Newsweek jest gazetą nie działającą zgodnie z polską racją stanu, ośmielającą się krytykować władze z pozycji pieniactwa i awanturnictwa i tego typu praktyki należy stanowczo ukrócić. Nie mówiąc już o tytułowej mutacji ubeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: Wprost- szmata? 16.03.05, 23:45 w pelni sie z Toba zgadzam: to obraza dla szmaty. Zobacz posty funkcjonariuszy pismackich tego gówna typu ma_ja1, prince cos tam, pressforum i innych na dyzurze redakcyjnym. Biedne ludziki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Wprost- szmata? IP: 217.153.247.* 16.03.05, 23:57 Ja tez :) Swiruje facet :) A ten Alanski to chyba Mac osobiscie. I swiadczy o jego poziomie fakt, jak wypowiada sie o swojej kobiecie, czyli o Mariannie Rokicie. Natomiast skoro to jego kolega o nich wlasnie swiadczy jak sie o niej wypowiadaja. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ja1 Re: Wprost- szmata? 17.03.05, 01:21 Maryska Rokita ! Bedziesz na forumie to zglos sie :) Widzisz jak sie o Tobie "ukochany" wypowiada ? Trzeba dac popalic "Elegancikowi"! Napisze do Ciebie na priv :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saryusz No,Maryska Rokita ma samych "ukochanych":) IP: *.chomiczowka.net.pl 17.03.05, 08:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Wprost- szmata? IP: *.ipt.aol.com 17.05.05, 00:24 jakon czy ty masz moze na imie marcin? Odpowiedz Link Zgłoś