Dodaj do ulubionych

Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam ich!!!

18.03.05, 11:31
hej,widzialam ich wczoraj w arkadii.na poczatku bylam w szoku bo
zastanawialam sie czy to Kasia czy Ewa??:) a to dlatego ze Kasia ma ciemne
wlosy,z grzywka,takie jak Ania Przybylska!! powiem wam szczerze ta dziewczyna
w rzeczywistosci wyglada super,ma ogromna klase...byla bardzo ladnie
ubrana,no i ta figura:) naprawde zgrabna.bylam niezwykle milo zaskoczona bo
ona wyglada naprawde fajniej niz na tych tandetnych zdjeciach w playboyu!!!
szczerze to nawet jakby nie szla z nim to to jest taka laska,ze naprawde
trudno by bylo sie za nia nie obejrzec...a tak na marginesie to nie wiem co
to za ploty z tym ich rozstaniem,bo wygladali na bardzo szczesliwych i
zakochanych w sobie...nie wiem o chodzi,ja im zycze szczescie,fajna para:)
Obserwuj wątek
    • kraxa ploty jak ploty 18.03.05, 11:56
      jakis tydzien temu panna modelka nagadala do faktu, ZE ZRYWA Z PRZEMKIM bo jest
      niedojrzaly i nie umie sie zdecydowac
      • shantia22 Re: ploty jak ploty 18.03.05, 12:02
        ja osobiscie nie wierze w tego typu artykuly,w tego typu "gazetach"
        • kraxa a ja osobiscie bardziej wierze w fakty 18.03.05, 12:04
          Niz w madrosci które wyglaszali a Gali :-P
          • shantia22 Re: a ja osobiscie bardziej wierze w fakty 18.03.05, 12:06
            ja sie ich nie czepiam i zycze wstystkiego dobrego... mysle ze mieli duza probe
            bycia razem przez to wsyzstko co dzialo sie w okolo nich,sama nie wiem czy
            poradzilabym sobie z czyms takim.A moze faktycznie sie kochaja i chca byc
            razem?? moze uda im sie przetrwac w tym wszystkim?
            • kraxa zasmialam sie szyderczo 18.03.05, 12:32
              Nie z Ciebie, chociaz moze odrobinke tez :-) Bez urazy
    • Gość: no ja Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:28
      co do tych wszystkich komentarzy to powiem jedno: znam kasie i nigdy w zyciu
      nie spotkalam bardziej dwulicowej dziewczyny, w modelingu za bardzo jej nie
      wyszlo wiec sie zaczela rozbierac i szukac bogatych naiwniakow.tak samo jak i z
      Mateuszem Borkiem zakończy sie to wielkiem rozstaniem jak sie tylko Saleta
      zorientuje jak jest naprawde pod swoja piekna skorupka.HIHIHI
      • Gość: zigi Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.aster.pl 20.03.05, 17:17
        ale co sobie porucha to jego
    • Gość: eciepecie Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 09:11
      shantia22 napisała:

> hej,widzialam ich wczoraj w arkadii.na poczatku bylam w szoku bo
      > zastanawialam sie czy to Kasia czy Ewa??:)

do licha! az w szoku! no no no
      ty to masz dziewczyno szokującą osobowość...
      • norka_podlogowa Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i 20.03.05, 17:00
        NIe śmiej się z dziewczyny, ważne wydarzenie zaszło w jej życiu Przemka Saletę
        widziała, w dodatku z Kasią Karsicką, toż to przecież zupełnie tak, jakby
        zobaczyć Macieja Dowbora z Kasią Koroniewską, albo nie przymierzając Kubę
        Wojewódzkeigo z Anią Muchą.
        Tak więc nie krytykuj, niech dziewczyna przeżywa swoje szczęśliwe chwile.
        • Gość: eciepecie Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 17:30
          i to w Arkadii...
          myślę, ze będzie bohaterką klasy III c przez cały tydzień
          dopóki ta wredna Joaśka z drugiej ławki nie zobaczy w Galerii Mokotów
          wspomnianego Wojewódzkiego z Brodką ;-))))
    • Gość: lupus Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 22:53
      zwykla dziewczyna i zwykly facet,ani nad jednym ani na drugim nie ma sie co
      zachwycac.ona chodzila do tej samej szkoly co ja,duzo tapety,niezle ciuchy i
      makijaz.bez tego zwykla dziewczyna
    • Gość: patryk Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.elpos.net / *.elpos.net 26.03.05, 20:20
      co ty wygadujesz dziewczyno ta małolata rozbija małżeństwo Salety a pozatym to
      żona Salety jest o wiele ładniejsz i seksowniejsza niż ta małolata . Gdzie ten
      cały Saleta ma oczy to ja nie wiem ale rozbijać związek dla takiej małolaty to
      ja nie wiem , coś z nim nie tak .
      • Gość: 01 Re: Przemek Saleta i Kasia Kraszewska,widzialam i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 12:53
        do licha! to są problemy!
        Saleta do okulisty!
        • Gość: walila SALETA to swinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 11:10
          Saleta jest meska swinia, ma naprawde piekna zone, dziewczyna jest bardzo ladna
          i ma figure, o jakiej faceci marza zeby ich dziewczyny mogly miec, mimo to ja
          zdradza z jakas Kraszewska, poprzednie ,,kochanice" to tez byly modelki - gosc
          gustuje w ladnych dupciach i tylko o to tu chodzi, poluje na swieze miesko.
          Swinia i tyle, a te modeleczki sa puste skoro sie z nim zadaja
    • Gość: jerry83 I co z tego? IP: 195.136.112.* 03.04.05, 16:05
      kto to jest Kasia Kraszewska? I kogo to, oprócz samych zainteresowanych,
      obchodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka