Dodaj do ulubionych

Brygida Grysiak

06.04.05, 23:50
Ludzie! Zwróćcie uwagę na tą dziewusię! Nie dość że ładna,zdolna i
przesympatyczna to jeszcze jaki ma głos! Po prostu cudo! Jak słowik! Oglądam
TVN24 już od dawna ale jakoś dopiero teraz (w związku z tym że często łączą
się z jej regionem-Krakowem) ,ją zauważyłem.Nadzieja TVN 24 :) Jak sie
zasłucha człowiek w ten głos to nie ma odwrotu :D
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita Drogi Sallieri 06.04.05, 23:54
      Drogi Sallieri :)

Obejrzymy,ocenimy.

Twoj Wolfgang Amadeus Mozart :)
      • Gość: bytrt skrzecząca i sztuczna IP: *.master.pl 03.11.05, 17:45
        a te pochwały sama sobie tu pisuje
        • Gość: sallieri Re: skrzecząca i sztuczna IP: *.aster.pl 03.11.05, 23:14
          No pewnie! Jakie to proste! Brygida nie ma co robić tylko sobie wypisywać
          pochwały na forum GW!Całymi godzinami se siedzi w necie i sie wychwala a
          przygotowywanie sie do materiałów zostawia pewnie na ostatnią chwile.Rozumiem
          że nie wszystkim sie może podobać-to jasne jak słońce że są różne gusta ,ale
          takie komentarze jak tego bytrt są godne przygłupa.
          • Gość: wojtekk Re: skrzecząca i sztuczna IP: *.autocom.pl 03.11.05, 23:31
            Zgadzam sie w 100% z sallierim!ja nierozumiem co wy widzicie w tej werner..niby
            jest ladna ale nie widac w niej dziennikarskiego talentu!A to widać w BG.Widac
            takze urodę,dla ktorej nie jeden facet by wiele zrobił...:-)
      • Gość: hungry co tu tak dużo pochwał. Ciekawe kto to wypisuje:) IP: *.master.pl 03.11.05, 17:54
        • l.george.l Re: co tu tak dużo pochwał. Ciekawe kto to wypis 04.11.05, 00:33
          Kto to wypisuje? Ci, którzy potrafią docenić znakomite dziennikarskie rzemiosło, połączone z niebywałym wdziękiem i zjawiskową urodą.
    • Gość: Andrzej Re: Brygida Grysiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 19:36
      Wszystko się zgadza.

A do tego jest subtelna, bardzo kobieca i mądrze rozmawia z zaproszonymi
      gośćmi.

Jednym słowem - fajna kobitka.

• pressforum Re: Brygida Grysiak 07.04.05, 20:15
        brygida rulez!
        • Gość: renooo Re: Brygida Grysiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:55
          Polska pozdrawia Brygidę - i dziekuje
          • Gość: gore.gore śmiszna taka ciumcia IP: *.master.pl 03.11.05, 17:48
            Ale raczej denerwująca, nie podoba mi się
            . Wolę Anitę Werner. 1000 razy
            • Gość: Qna Re: śmiszna taka ciumcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:37
              Przyznaję rację, ani krzty "fajności"; Ciumcia - dobre określenie na ten typ
              persony :/:/ Ale cóż, fanów ma, pewnie tak samo bez krzty "fajności"...
        • Gość: mik Re: Brygida Grysiak IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 22:48
          Czy ktos moze mi wyjasnic skad sie wzielo i co znaczy czesto uzywane na
          formum "rulez!"?? Dzieki!
      • sallieri Re: Brygida Grysiak 08.04.05, 07:46
        otóż to!Przede wszystkim bardzo kobieca.Poza tym widać że młodziutka
        jeszcze ,26 lat raptem.
      • Gość: gurtg drażni mnie , wyłączam tv jak ja widzę IP: *.master.pl 03.11.05, 17:47
        Dziwię się, jak może komuś się podobać. Nie wierzę w to. Ta panienka sama lubi
        siebie zachwalać jak tylko się da
    • Gość: kasia Re: Brygida Grysiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:28
      Aż się wczoraj Miecugowi oczka zaświeciły !!! Wole facetów ,ale Brigida
      rzeczywiście ma to coś
    • Gość: mentor Brygida Grysiak - smieszne polaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 08:08
      Powinna jednak zmienic imie, nazwisko albo wymyslic sobie jakies pseudo.
      Polaczenie dosc pretensjonalnego imienia "Brygida" z dosc pospolitym
      nazwiskiem "Grysiak" brzmi po prostu smiesznie.
      • xk głupiś! czepiać się nazwisk tylko chamy lubią.... 08.04.05, 18:26
      • Gość: tob99 Re: Brygida Grysiak - smieszne polaczenie IP: *.gdynia.mm.pl 08.04.05, 21:07
        a brygida rzeczywiscie super. swieci jasnym siwatlem, szanse wykorzystala. tak
        trzymac, nawet anita werner oststanio jakby blednie.
        • pressforum Re: Brygida Grysiak - smieszne polaczenie 08.04.05, 21:25
          ale wiecie, ja wole werner wlasnie w takiej, nieco przyblaklej wersji. no, ale
          brygida..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
        • Gość: nady Re: Brygida Grysiak - smieszne polaczenie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 18:01
          ?
      • sallieri Re: Brygida Grysiak - smieszne polaczenie 09.04.05, 19:46
        no czy ja wiem czy takie znowu pretensjonalne...pasuje do niej.Szczerze mówiąc
        to jej imię i ten typ urody tworzy z niej postać troche jak z książki Prusa
        albo Orzeszkowej.Tylko ją w gorset ubrać,włosy wysoko upięte,jakaś czarna
        suknia,prasolka i już mamy XIX-wieczną damulkę :D
    • spam_killer1 Re: Brygida Grysiak 08.04.05, 21:56
      Brygida Grysiak to perełka w TVN24 i TVN. Obok Anity Werner. Ponadto Jacek
      Pałasiński - szacunek!
      • pressforum Re: Brygida Grysiak 09.04.05, 21:49
        palasinki? czy to ten z rzymu? mial kilka wpadek wprzedzien smierci :( papy. np.
        zagalopowal sie z urbanem. pamietacie ten moment? a nie byla to okazja zeby
        wogole te persone przypominac.
        • sallieri Re: Brygida Grysiak 09.04.05, 22:08
          hmmmm....ja nie pamiętam co on tam o Urbanie powiedział...ale potem pokazał
          naprawdę klasę!Mówił ciekawie,konkretnie,z dobrą dykcją przede wszystkim,zero
          spięcia,zero jakichś pseudosensacyjnych odzywek...no dobry był Pałasiński
          naprawde...a dziś słuchałem koło 12 jak Brygida z jakimś księdzem rozmawiała
          znowu...nawet nie wiem o czym rozmawiali bo sie tak zasłuchałem w jej piękny
          głos znowu że na zrozumienie treści już nie starczyło miejsca :D
          • pressforum Re: Brygida Grysiak 09.04.05, 22:56
            :)
    • Gość: lobbysta Re: Brygida Grysiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:41
      Szkoda że nie będzie już Jej relacji z Franciszkańskiej 3
      • pressforum Re: Brygida Grysiak 12.04.05, 17:44
        beda z innych miejsc
    • Gość: lobbysta Re: Brygida Grysiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:19
      Ale nie z taką częstotliwością
      • sallieri Re: Brygida Grysiak 12.04.05, 23:02
        no to prawda....powinni ją częsciej dawać....wczoraj oglądałem sporo tvn24 -
        nie ma,dziś -to samo...
        • Gość: chini Re: Brygida Grysiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:37
          Moze jest korespondentką w redakcji katolickiej tvn24?
          Piekny kwiat ma nasza rzeczpospolita katolicka:)
          • jelop75 Brygide obserwuje od dawna 17.04.05, 23:05
            Uwazam, ze ma nieslychana zdolnosc mowienia sensownego tekstu na zywo. Ma te
            zdolnosc zaledwie kilku dziennikarzy w kraju. Tak naprawde nie ma znaczenia,
            ze Brygida jest kobieta, czy mloda kobieta, czy ladna. Wazne jest, ze jest
            zdolna i inteligentna. Zwrocilem na nia uwage chyba z rok albo wiecej temu,
            gdy relacjonowala konflikt wokol huty ostrowiec. Pochwalilem ja nawet na
            lamach prestizowego branzowego pisma (sam jestem dziennikarzem). Odebralem
            mase pochwal potem, okazalo sie, ze wiele osob z tzw. branzy uwaza krakowska
            reporterke tvn24 za nadzieje tej stacji. 3maj sie brygida, jestes super.
            • Gość: gigi Re: Brygide obserwuje od dawna IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.04.05, 10:20
              Jestem kobietą , ale Brygida bardzo mi sie podoba,wszystko mi sie w niej
              podoba,uroda,głos,delikatnośc,kobiecość,rzeczowosc wypowiedzi.Nie przeszkadza
              mi jej imięWspaniała kobieta!!!!!!
    • Gość: Polska Re: Brygida Grysiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:05
      w okularkach, z Berlina i odswiezona w solarium:)
      super!
      • jelop75 Re: Brygida Grysiak 21.04.05, 13:27
        widzialem, niezle wygladala. Solarka, optyk. Mam nadzieje ze jej nie wyslali na
        zawsze Brygida wracaaaj !!!!!!
    • Gość: george Re: Brygida Grysiak IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 15:24
      A nie można by tej pani przenieść do Warszawy, by częściej gościła na naszych
      ekranach? Ewidentnie MISS wszystkich kanałów, w najlepszym tego słowa znaczeniu.
      • Gość: pulpfiction Re: Brygida Grysiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 17:59
        brygidka, całuski
      • sallieri Re: Brygida Grysiak 21.04.05, 23:11
        nooo aż mi szczena wczoraj opadła...pięknie wyglądała....ja przeczytałem że
        podobno ona teraz jest na stażu w niemieckiej telewizji RBB!Niech szybko wraca!
        A jak wróci to nie do Krakowa ale do Warszawy!Krakusom powodzi się zdecydowanie
        za dobrze :)
    • Gość: WG Re: Brygida Grysiak IP: *.chello.pl 22.04.05, 15:55
      zgadzam się, po prostu cudna. i z Krakowa:))
      • pressforum Re: Brygida Grysiak 22.04.05, 16:59
        to ja proponuje fan klub zalozyc czy co :)
        • Gość: exxon Re: Brygida Grysiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:31
          Tak jest!
          Ja tez sie zapisuję:)
          • modotv Re: Brygida Grysiak 22.04.05, 23:00
            Powiem Wam jedno- praca z Brygidą to coś więcej niż praca:)
            • Gość: exxon Re: Brygida Grysiak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:29
              Teraz kształtuje naszych przyjaciół z RBB
              • jelop75 Re: Brygida Grysiak 24.04.05, 20:15
                moze list do niej napiszemy?
                • sallieri Re: Brygida Grysiak 24.04.05, 20:23
                  no coś trzeba pokombinować :) Wejdzcie ludzie na stronke TVNu...jest forum,są
                  rózne ciekawe info.ja tam zaglądam czasem..
                  • jelop75 Re: Brygida Grysiak 24.04.05, 22:39
                    jakie naprzyklad?
                    • sallieri Re: Brygida Grysiak 25.04.05, 12:19
                      no takie cuś: Brygida Grysiak - polska dziennikarka telewizyjna, od początku
                      kariery związana z TVN i TVN24.

Urodziła się w 1979 roku. Absolwentka Wydziału Dziennikarstwa i Komunikacji
                      Społecznej Uniwersytetu Jagiellońskiego, od początku istnienia telewizji TVN24
                      pełni obowiązki jej korespondenta w Małopolsce.Już jako licealistka pisywała
                      do "Gazety Krakowskiej". Pracowała m.in. w Radiu Kraków i kwartalniku
                      kulturalnym "Alter ego", w 2000r. opracowywała materiały dziennikarskie
                      dla "Faktów", od lipca 2001r. jest reporterką krakowskiego oddziału TVN24.
                      Obecnie odbywa staż w Berlinie, w telewizji RBB.
                      • Gość: grey A może BRIGITTE grysiak IP: *.asi.pl / 194.181.21.* 25.04.05, 14:21
                        .....no wyszło nieco pretensjonalnie, przyznaję
                        • Gość: pemfty Re: A może BRIGITTE grysiak IP: *.chello.pl 25.04.05, 14:23
                          nie podzielam zachwytu, wyglada na dewotke, gada jak harcerka...
                          sredniowiecze, jednym slowem:))
                          • jelop75 spieprzaj dziadu 25.04.05, 15:17
                            jak nie masz nis do powiedzenia, to sie nie odzywaj!
                            • Gość: gryzelda Re: spieprzaj dziadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:36
                              Jak widać, ty masz mnóstwo, na co wskazuje m.in. twój nick.
                              Chyba każdy ma prawo do własnej opinii? A tak poza tym: Brygida jest spoko, ale
                              też nie przesadzałabym z tymi zachwytami. Niewątpliwie relacje z
                              Franciszkańskiej były dowodem na potencjał, jaki w niej tkwi, ale też
                              poczekajmy, co pokaże dalej. No, a zachwyty nad jej urodą uważam za totalną
                              pomyłkę.
                              Pozdroooofka.
                              • malena-bb Re: spieprzaj dziadu 25.04.05, 16:08
                                Gryzeldo, czyżby kobieca zawiśc przez ciebie przemawiała?
                                • Gość: gryzelda Re: spieprzaj dziadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:14
                                  Tak, miałam nadzieję, że to da się ukryć, ale jednak byłaś zbyt przenikliwa.

Poza tym powszechnie wiadomo, że jak baba nie wypowiada się entuzjastycznie o
                                  drugiej babie, to zazdrości.
                                  A tak seriously... to Brygidę naprawdę trudno uznać za jakić cud urody. I ta
                                  uwgaa nie ma nic wspólnego z jej niewątpliwymi umiejętnościami dziennikarskimi:)
                                  • jelop75 Re: laski, dajcie spokoj 25.04.05, 16:42
                                    o tym jest to cale forum, ze brygida jst sprawna dziennikarka tv. Przeciez
                                    oceniania jej przez pryzmat urody jest chamskie. Ciekawe gryzelda, jak ty bys
                                    sie czula, gdyby w tfojej pracy ktos stwierdzil, ze jak masz pryszcze, albo
                                    gruby tylek, to jestes kiepskim radca prawnym np. To jest bolesne i chamskie. W
                                    newsach pracuja dziennikarze i to nie ich wina, jezeli nie maja tandetnej urody,
                                    ktora podoba sie masom. Patrz na to co ona ma do powiedzenia, OK?
                                    • kornel113 Re: laski, dajcie spokoj 25.04.05, 16:46
                                      Ale też nie czarujmy się, że w ogole nie chodzi o urodę Brygidy. Gdyby była
                                      przysadzistą, grubawą brunetką, to jednak nie byłoby tu tylu zachwytów. Brygida
                                      ma stonowaną, pastelową urodę, która robi duże wrażenie. A poza tym, mówi z
                                      sensem.
                                    • Gość: gryzelda Re: laski, dajcie spokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 16:57
                                      Oj, Jełop, nie gorączkuj się tak:) i wczytaj w to forum jeszcze raz proszę.
                                      Znajdziesz parę pełnych zachwytów wpisów nt. urody B.G. I z tymi wpisami moja
                                      polemika. Jeśli zaś chodzi o jej umiejętności - ok.
                                      Kapujesz, czy dalej nie?
                                      • jelop75 Re: droga gryziu ;P 25.04.05, 17:04
                                        jasne ze kapuje, od dzis bendziesz grzecnom dziewcynkom ;P
                                        • Gość: gryzia Re: droga gryziu ;P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:23
                                          to jakaś nowość dla mnie, ale dobze;)
                                          • jelop75 Re: droga gryziu ;P 25.04.05, 17:38
                                            ale swoja droga to niesamowite, jaki impact ma tv. W krutkim czasie ludzie staja
                                            sie popularni, podczas gdy np. dziennikarze gazetowi sa wlasciwie nieznani
                                            • sallieri Re: droga gryziu ;P 25.04.05, 22:59
                                              hehe,no cóż Brygisia nie musi sie wszystkim podobać ,to normalne,niepotrzebnie
                                              były te "utarczki" :) Poza tym w porównaniu do forum Onetu gdzie poziom
                                              chamstwa i prostactwa przechodzi wszelkie granice nasze dyskusje napawają mnie
                                              optymizmem. Co do tego "Brigitte Grysiak".....pretensjonalne?Tak! ale urocze :D
                                  • Gość: gość Re: spieprzaj dziadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 08:47
                                    Nie wiem czy jest profesjonalistką czy nie - nie mam TVN24, czy drzemie w niej
                                    potencjał i jaki, ale wg mnie nie należy do piękności - biorąc pod uwagę to, że
                                    widziałam tylko jej zdjęcia w necie.

gość
                          • sallieri Re: A może BRIGITTE grysiak 25.04.05, 22:32
                            hmmm...no tak,tak..ja wiem że dziś wyglądać jak dewotka to kicha,a najlepiej
                            mieć wygląd antyklerykała..takiego Urbana np. prystojniaka takiego :P
    • szelest.bzu Re: Brygida Grysiak 25.04.05, 22:38
      Zapodajcie jakieś jej zdjęcie
      • jelop75 ni ma zdjecia 25.04.05, 22:41
        trzeba zobaczyc w telewizorze, ale ona tara na jakim stazu, wiec zamiast
        pracowac pije kajpirinie na kreuzbergu (wypij nasze zdrowie!), A zdjec ni
        ma!
        • szelest.bzu Re: ni ma zdjecia 25.04.05, 22:43
          Szkoda, bo kojarzą mi się trzy panie i nie wiem na pewno, która to ona ;)
          • jelop75 Re: ni ma zdjecia 25.04.05, 22:49
            taka blondi delikatna
            • szelest.bzu Re: ni ma zdjecia 25.04.05, 22:52
              blondi powiadasz... to mi trochę koncept rozbiło...

Ale tak na marginesie: jak się nazywa taka ładna (młodziutka) blondyneczka w
              TVN24, która z sejmu czasem nadaje relacje?
              • sallieri Re: ni ma zdjecia 25.04.05, 23:31
                oj...nie mam pojęcia,aczkolwiek też ostatnio jakąś taką z sejmu nadającą
                widziałem :) Co do B.G. hmmmmm...no raz ma włosy ropuszczone (najlepiej wtedy
                wygląda) takie do ramion prawie,a raz związane.Oczy lekko senne ale przez to
                przykłówajce uwagę. Głos ma charakterystyczny...no po prostu anielski :D Lubi
                czarny kolor raczej...
                • szelest.bzu Re: ni ma zdjecia 26.04.05, 09:37
                  dobra od dziś uważnie oglądam Fakty i robię notatki ;)))

A ta dziennikarka z sejmu ma chyba na imię Marta (ale nie dam sobie ręki
                  uciąć). ( porównaniu z np. Giertychem czy Nałęczem)jest niewysoka. I ma śliczną
                  buzię :)
      • Gość: george Zdjęcia Brygidy Grysiak IP: *.icpnet.pl 27.04.05, 14:12
        www.tvn.tivi.pl/relacje5.php
        • sallieri Re: Zdjęcia Brygidy Grysiak 27.04.05, 22:57
          Super! Dzięki za ten link!Świetne! Wreszcie :)
    • szelest.bzu Re: Brygida Grysiak 25.04.05, 23:01
      ciekawe co sobie pomyśli sama zainteresowana jak jej ktoś podsunie ten wątek...
      • jelop75 Re: Brygida Grysiak 25.04.05, 23:04
        z sejmu nadaje jakas blondi w tvn? Nie bardzo kojarze, ale ja sie nie
        znam...
    • Gość: kavil Re: Brygida Grysiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:03
      Blodynką nadającą z sejmu jest Magdalena Sakowska,która powróciła do tvn24 z
      rmfu:D
      • jelop75 Re: Brygida Grysiak 26.04.05, 17:19
        aha, no ale ona nie jest calkiem blondi
        • szelest.bzu Re: Brygida Grysiak 26.04.05, 21:36
          Dzięki :)
    • Gość: george Brygida Grysiak wykładowcą IP: *.icpnet.pl 27.04.05, 23:56
      Kurde jak ja zazdroszczę tym, którzy będą jej studentami.
      www.wse.krakow.pl/dziennikarstwo_wykladowcy.php?PHPSESSID=c303c46fb01d8ac59553bf5d9780afb1
      • sallieri Re: Brygida Grysiak wykładowcą 28.04.05, 00:31
        hooohooo...trzeba tam sie wbić kiedyś!:D Ale farciarze!Chyba bym żadnego
        wykładu nie opuścił!
        • Gość: coolt Re: Brygida Grysiak wykładowcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:09
          Doskonała!!! Skromna, ładna, pięknie i mądrze mówiła. Gdzie oni ją znaleźli???
          • Gość: fan brygidy Re: Brygida Grysiak wykładowcą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:05
            w Krakowie naturalnie.
    • pietia_69 Re: Brygida Grysiak 03.05.05, 19:52
      Faktycznie Brygida ma potencjał, ale musi jeszcze sporo popracować.
      Ale jedno jest ważne, nauczyła się uśmiechać.
      Kiedyś prowadziła program "Dzieci i ryby" w TVP2 i jej największy problem na
      nagraniach polegał na tym, że miała cały czas kamienną poważna twarz i co kilka
      minut reżyser programu musiał jej przypominać, żeby się rozchmurzyła.
      A z tego co ostatnio widziałem, jest lepiej

Kłaniam się uprzejmie
      Pietia
    • Gość: sallieri Re: Brygida Grysiak IP: *.aster.pl 07.06.05, 21:37
      Moi drodzy!Nie wiem czyście zauważyli ale mamy wielki powrót wspaniałej
      Brygidki.Sobie już wróciła za stażu z Niemiec na stałe.Wczoraj miała już
      pierwszą relację(coś tam o zakopiance) a dziś oczywiście to czym żyje Kraków(o
      przepraszam,to czym żyją krakowscy katolicy chciałem powiedzieć) czyli przyjazd
      bpa Dziwisza.Rozmawiała z jakimś biskupem i wogóle aż 3 live'y dawała,a zatem
      wielki KAM BEK hehe.Jak zwykle promieniowała od niej radość życia i ta jej
      pastelowość jej urody :) POZDRO dla fanów BG
      • smokwawelskijr Re: Brygida Grysiak 19.06.05, 16:47
        A co tam, ja tez brygide lubie wiec z mila checia podbijam watek.a do redakcji
        z tvn zwracam sie z prosba o podwyzke dla niej...obiecuje wraz z kolegami
        ogladac tvn od zmierzchu do switu i zwracac wieksza uwage na reklamy.a wzamian
        moze spotka mnie szczescie i umowi sie ze mna gdzies tam w uroczej krakowskiej
        kawiarence ;-)
        • l.george.l Re: Brygida Grysiak 20.06.05, 13:54
          Ach, gdyby tak pani Brygida została przeniesiona do Warszawy i pokazywała się o
          stałych porach. Gotów jest złożyć przysięgę, że nie włączę wtedy żadnych innych
          wiadomości.
    • rafi.raf Re: Brygida Grysiak 20.06.05, 19:15
      z przyjemnoscia zapisze sie do klubu milosnikow Brygidy Grysiak!
      • mikolajek_i_inne_chlopaki Re: Brygida Grysiak 21.06.05, 19:16
        My tymczasem mowimy zdecydowane NIE na proby zawłaszczenia tow.Brygidy do
        centrali w Warszawie i każdą łapę która wyciągnie się w jej kierunku z takim
        zamiarem utniemy...
        prawda że ładnie :-)
        pozdrufffka
      • Gość: kreatywny Re: Brygida Grysiak IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.05, 19:26
        jak juz powstanie ten fanklub to prosze mnie poinformowac ;)
        • Gość: Wojtekkk Re: Brygida Grysiak IP: *.autocom.pl 16.07.05, 17:23
          Cześć wszystkim!!!!brygida-grysiak.blog.onet.pl!!!ZAPRASZAM
          • Gość: Wojtekk Re: Brygida Grysiak IP: *.autocom.pl 18.07.05, 10:53
            Dziś BG ma urodziny-jeżeli chcecie jej złożyc życzenia to zapraszam na
            www.brygida-grysiak.blog.onet.pl
          • Gość: Zakazane Re: Brygida Grysiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:34
            Nie wolno reklamować stron internetowych i blogów na publicznej stronie...
    • l.george.l Re: Brygida Grysiak 28.06.05, 12:57
      Ależ pięknie dziś pani Brygida wygląda. Właśnie obejrzałem relację z Krakowa
      związaną z beatyfikacją JP II.
      Wspaniały makijaż, włosy rozwiane, malowane słońcem i ten piękny uśmiech pełen
      łagodności.
      • zdany Re: Brygida Grysiak 28.06.05, 20:53
        ona jest miodzio tylko ma maly biust nieco :(
        • Gość: Sallieri Re: Brygida Grysiak IP: *.aster.pl 28.06.05, 21:14
          A owszem...też widziałem tą relację z Krakowa :) Naprawde promieniała
          Brygidka...no i ten głos jak zwykle zniewalający :)
      • menthos1 Bez przesady z tą reklama na forum 09.03.06, 11:03
        Głos ta kobieta raczej ostry, przenikliwy, wręcz piskliwy. Nie tylko mnie
        denerwuje takie miauczenie. Głos powinien być niski, by się go dobrze słuchało.
        Poza tym sory, ale ona ma taką śmieszną nadętą manierę mówienia. Ogólnie
        pretensjonalnie wypada i dość prowincjonalnie.
        Ten "fanklub " na forum powstaje - wyraźnie widać- na zamówienie. Chyba komuś
        bardzo zależy na przeniesieniu do stolicy. Taki automarketing ?
        • Gość: wojtekkk Re: Bez przesady z tą reklama na forum IP: *.autocom.pl 11.03.06, 00:22
          Ohh mentos...co ta zazdrość robi z ludzi...BRYDZIA OK!
    • l.george.l A to widzieliście? 30.06.05, 02:01
      brygida-grysiak.blog.onet.pl/
      • zdany Re: A to widzieliście? 30.06.05, 13:12
        nie no, ok. ale to juz lekko chorobliwe co?
        • l.george.l Re: A to widzieliście? 30.06.05, 16:28
          A niby dlaczego chorobilwe. Na różny sposób można wyrazić podziw dla kobiety.
          Można kwiaty przesłać, wiersz zadedykować, a można też i bloga założyć. Ot,
          signum temporis.
          • Gość: Sallieri Re: A to widzieliście? IP: *.aster.pl 30.06.05, 21:24
            No jasne że tak!Taki blog-dobra rzecz.Swoją drogą to świetnie I.george.I że to
            znalazłeś!Ta strona może być zalążkiem przyszłej społeczności BG :]
            • zdany Re: A to widzieliście? 30.06.05, 22:37
              ok wycofuje zarzuty (mnie tez sie ona podoba;) )
    • l.george.l Wiktor dla Brygidy 01.07.05, 13:10
      Czy ktoś może wie, jaka jest procedura zgłaszania nominacji do
      nagrody "Wiktory"? Nie wydaje się Wam, że powinniśmy zrobić wszystko, co w
      naszej mocy, by nasza ulubienica została włścicielką statuetki?
      • Gość: Kir Re: Wiktor dla Brygidy IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 20:38
        E tam Wiktory :)) a stwórzcie nowy konkurs Miss TV wg tych kryterióW jakie
        zadecydowały,że Brygida stała się waszą ulubienicą:DD
        Macie i 1-szą prawie zwyciężczynię,nowy konkurs i możliwość nagradzania jej
        podobnych.
        Pozdrawiam
        Kir
        • Gość: wojtekk Re: Wiktor dla Brygidy IP: *.autocom.pl 19.07.05, 00:55
          Pomysł na konkurs nawet spoko...ale co to za konkurs-przecież BG nie miała by
          tu rywali,bo niby kogo?Jest jedyna taką dziennikarką w Polsce i wydaje mi się
          że nikt by nawet nie był nominowany do uczestnictwa w "takim"konkursie...Wolę
          więc żeby Brygida zdobyła WIKTORA!!!:-)A tak naprawde pocichu liczę że tak
          będzie..Pozdrawiam
          www.brygida-blog.onet.pl
          • Gość: Kir Bez komentarza :))))))) /n/t IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 19.07.05, 11:47
            • Gość: Wojtekk Re: Bez komentarza :))))))) /n/t IP: *.autocom.pl 29.07.05, 20:05
              ZAPRASZAM WAS NA MOJĄ STRONE!!!!!! www.brygida-grysiak.end.pl
              • l.george.l Re: Bez komentarza :))))))) /n/t 29.07.05, 20:32
                Fajna stronka. Daj znać, gdy umieścisz zapowiadane teksty naszej ulubienicy.
              • Gość: Kir Nie złośliwy ómentarz:DDD IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 29.07.05, 20:40
                Gość portalu: Wojtekk napisał(a):

> ZAPRASZAM WAS NA MOJĄ STRONE!!!!!! www.brygida-grysiak.end.pl

Mam mały problem,bo jeżeli to do mnie to NAS jest jeden:DDD,jeżeli do wszystkich
                to dałbym inny tytuł postu:
                W każdym bądź razie za zaproszenie dziękuję (jeżeli było do mnie:DD).
                Pozdrawiam:)))
                Kir
                • Gość: Wojtekk Re: Nie złośliwy ómentarz:DDD IP: *.autocom.pl 30.07.05, 14:17
                  Zapraszam CIEBIE oraz innych którzy lubią Panią Grysiak:-p
                  www.brygida-grysiak.end.pl
          • Gość: Qna Re: Wiktor dla Brygidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:32
            Nie ma takiej możliwości, jest za słaba i mało widoczna w świecie aby tak się
            stało! :P Mimo to może Twoje marne marzenie się spełni, chociaż już jest za
            późno, bo Wiktory rozdane a Bryga nie dostała Wiktora oj nie dostała :P:P:P
        • Gość: menthos1 Re: Wiktor dla Brygidy IP: *.master.pl 03.11.05, 17:42
      • l.george.l Re: Wiktor dla Brygidy 25.04.06, 10:01
        Była już blisko nagrody. U mnie pani Brygida ma Wiktory w dwóch kategoriach:
        najlepszy prezenter i największe odkrycie.
    • l.george.l Brygida Grysiak w Sejmie 25.10.05, 11:31
      Jak miło było posłuchać i pooglądać dzisiejszą relację z Sejmu. Czy na Wiejską pani Brygida zawitała na dłużej?
      • Gość: klara Re: Brygida Grysiak w Sejmie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.10.05, 23:16
        przenieśli ją do warszawy na stałe
        • dr.kidler Re: Brygida Grysiak w Sejmie 26.10.05, 09:18
          Gość portalu: klara napisał(a):

> przenieśli ją do warszawy na stałe

Reklama na forum Gazety jest dalej skuteczna.
          Kolejny cios w misia_zalogowanego :-)
        • l.george.l Re: Brygida Grysiak w Sejmie 26.10.05, 09:50
          W czerwcu b.r. napisałem: "Ach, gdyby tak pani Brygida została przeniesiona do Warszawy i pokazywała się o
          stałych porach. Gotów jest złożyć przysięgę, że nie włączę wtedy żadnych innych
          wiadomości".

Słowo się rzekło. Żegnaj Jedynko i Polsacie.
          • Gość: Wojtekk Re: Brygida Grysiak w Sejmie IP: *.autocom.pl 28.10.05, 22:48
            Pani Grysiak do Sejmu zawitała ze względu na sprawe z Panem Oleksym,którą nam
            przybliżała...Pozatym BG została przeniesiona do Warszawy pod koniec sierpnia
            br.Jest korespondentką TVN24(czyli tak jak poprzednio...)oraz zobaczyć można ją
            w programie "Dzień dobry TVN..."Miała kilka "wejść" w głównych wydaniach Faktów
            czyli widać iż jej kariera nabiera tempa-a czym jest to spowodowanie?odpowedź
            jest prosta!JEJ TALENTEM ORAZ UROKIEM którego coraz rzadziej w mediach
            widzimy...BG była by częściej w TVN(nie mylić z TVN24!)gdyby zrozumiano iż Pan
            Piotr Świerczek od Brygidy uczyć by się mogl dziennikarstwa-od płynnej wymowy
            zaczynając a na zainteresowaniu materiałem kończąc.Niestety,Pani Grysiak nie
            jest już na stałe związana z Krakowem i nie będzie nam zdawać tylko relacji z
            Małopolski więc P.Świerczek i P.Grysiak niestety nie zamienią sie miejscami (a
            szkoda...)Pozostaje 3mać kciuki za Brygidę iż wywalczy pewne miejsce w TVN-
            owskich Faktach nie tylko jako koresponent ale i może prezenter...Tym
            rozmarzonym akcentem kończę i pozdrawiam wszystkich fanów BG!
            Zapraszam na www.brygida-grysiak.end.pl(niebawem mega aktualizacja!)
            • mikolajek_i_inne_chlopaki Re: Brygida Grysiak w Sejmie 03.11.05, 16:04
              Dla krakowianina przeniesienie sie do warszawy to jak zeslanie.Zreszta tak jak
              dla wiekszosci ludzi ktorzy musza tam mieszkac.Poza tym w wawie pewnie wieksza
              konkurencja i wzajemne podgryzanie.Trudno to wytrzymac.Moge tylko za brygidke
              kciuki trzymac.A i tak pewnie na weekendy bedzie w krakowie.
    • Gość: menthos1 Re: Brygida Grysiak IP: *.master.pl 03.11.05, 17:43
      Nie wiem, co w niej widzisz. Chyba, ze sama brygida to napisała, wtedy pean
      byłby zrozumiały. Skrzecząca i sztuczna.
    • Gość: jojo Wolę Anitkę Werner. Ta jest dopiero cool. IP: *.master.pl 03.11.05, 17:49
    • Gość: hungry Ona mi się nie podoba IP: *.master.pl 03.11.05, 17:50
      Trochę lubię Werner, ale najbardziej Rymanowskiego
      • Gość: Qna Re: Ona mi się nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 12:38
        Ciekawe, ciekawe...:):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka