uniatowski 11.04.05, 14:51 Witam, tu Sławek Uniatowski z Idola. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do głosowania na moją skromną osobę. Spiewać będę "Roxanne" Stinga w wersji swingowej. Głosowanie już w Sobotę. Z góry WIELKIE dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ree-j-bie Re: IDOL z torunia! 11.04.05, 14:55 myslałem, że to Rydzyk włączył się do dyskusji...:) powodzenia, ale niestety nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: IDOL z torunia! 11.04.05, 15:15 ree-j-bie napisał: > myslałem, że to Rydzyk włączył się do dyskusji...:) > powodzenia, ale niestety nie oglądam. Hehe, dobre - też tak myślałem... A Idola nie oglądam bo nie mam telewizora (a jakbym miał to i tak jest jeszcze 60 ciekawszych programów...) Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: IDOL z torunia! 11.04.05, 16:00 reklama dzwignią handlu ale moze najpierw posłuchamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nudy Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:43 No dobra mogę głosować, ale pod warunkiem, że ten program w końcu przestanie blokować Tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: IDOL z torunia! IP: 212.180.161.* 11.04.05, 23:34 Płytkę chce się wwydać co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydol Re: IDOL z torunia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:32 A co ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: IDOL z torunia! 12.04.05, 18:41 No nie wiem, zastanowię się, a ładnie śpiewasz? Trochę mnie denerwuje, jak ktoś używa słowa "osoba" w odniesieniu do siebie ("moją osobę"), ale może się czepiam? sukcesów życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: IDOL z torunia! IP: *.fnet.pl 18.04.05, 02:26 Niezłe wykonanie. Gratuluję. Ale twoje zachowanie w sobotnim programie nie pasowało do tego wykonania. Te gesty, "wariowanie", wiercenie na fotelu. A potem nagle - "Roxanne". Sting by Ci chyba pokiwał głową z uznaniem, po czym kopnał w dupę :))). Bo idolem się jest, a nie bywa. Pozdrawiam, pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: IDOL z torunia! IP: *.75.57.199.brzesko57.ptc.pl 24.04.05, 16:27 Co prawda nie zagłosowałam ale napewno to zrobie jak juz bedziesz w finałowej 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: IDOL z torunia! IP: *.75.57.199.brzesko57.ptc.pl 24.04.05, 16:32 Musisz to wygrac nie ma rady:) Spiewasz świetnie ...i tak o tym dobrze wiesz:) i na dodatek jestes slodki na scenie:) jak inni spiewali to sie miotali a ty ruszałes sie ale nie jak ten z dredami on skakal jak idiota<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: IDOL z torunia! IP: *.torun.mm.pl 11.05.05, 21:58 najlepszego z okazji urodzin! wygraj chłopie i "odczaruj" w końcu to pierwsze idolowe miejsce, czyli nagraj dobrą płytę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajzerek Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:29 Hehe.. przypadkiem tu trafiłam, a jetsem z Rzeszowa. Bardzo mi się podoba twój głos, barwa, muzykalność i to "coś" ;). Życze sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:52 Powinieneś wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jugolek@op.pl Re: IDOL z torunia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:28 jestem Twoja wielką fanką ,świetnie śpiewasz myśle że wygrasz ta edycję Idola głosuję na Ciebie zawsze! Życze wygranej dodam że jesteś bardzo przystojny Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena93 Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:14 wielkie sorki Sławek, ale jakby moi rodzice sie dowiedzieli na co ja kasę wydaje to miałabym przechlapane!! Zagłosuje w finale to się chyba przyda bardziej...pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
emjott Re: IDOL z torunia! 02.06.05, 18:44 Fajną będziesz miał okładkę w Girl. Wiem, że na poziom gazetki można narzeka, ale lejałtowo jest ok. Trzymam za Ciebie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonofthebitch Re: IDOL z torunia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 22:17 Najgorzej jak się ma w domu starego-idiotę, który musi oglądać "Panoramę", a "IDOLA EXTRA" na TV4 "możesz sobie nagrać". Debil. Specjalnie to robi. Morderca psychiczny. Odpowiedz Link Zgłoś