Gość: Meloman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:17 Techno zabija komórki mózgowe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zszywaczem ale mi przykro :) 22.04.05, 11:18 no proszę, czy na tym okropnym świecie nie znajdzie się nikt kto chciałby zasponsorować wynaturzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy nie? IP: 80.51.255.* 22.04.05, 14:12 jak to nie? ile firm i ludzi sponsoruje rozne akcje koscielne, a wierzenie w duchy co stworzyly swiat i ludzi jest na pewno wynaturzeniem Indy www.satanizm.pl - poznaj prawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka Re: nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:33 no niesamowite bójdy!!! a wg ciebie szatan to nie duch?? coś takiego jaki pan wysoko kształcony w tej materii he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer pozostaja nam popluczyny IP: 212.127.66.* 22.04.05, 15:10 w stylu www.parade.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa SUPER !!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.04.05, 14:20 No nareście to padło. Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 debilizujesz się 24.04.05, 16:37 A wiesz krówko boża czym jst tolerancja? Jak sie nauczysz czytać i pisać to sprawdź w słowniku, ale to za jakies kilk lat, bo sądząć z Twpich postów jesteś niewyuczalny/niewyuczalna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: nie?i bardzo dobrze IP: *.sympatico.ca 22.04.05, 22:25 dosyc tych wynaturzen i zboczen!niech zyje Benedykt XVI! Odpowiedz Link Zgłoś
tomiczek7 Zastanów się 24.04.05, 16:40 Czy choć wiesz czym jest Love Parade? Nie wiesz, więć nie zabieraj głosu w dyskusji, skoro brak Ci elemnatrnej wiedzy ze szkoły podstwoej i średniej. Homoseksualizm od dawna został odarty z mitu, jakobu był zboczeniem! Wróć na etap kształcenia umiejętności czytania ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: Zastanów się IP: *.bas502.dsl.esat.net 25.04.05, 01:24 czy wedlug ciebie kiedy jeden chlop wklada drugiemu do tylka penisa to jest to normalny stosunek seksualny nikt mnie nie przekona ze to nie jest zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:59 Pomyśl. Czy naprawde nie ma na tym świecie niczego co sie w Twojej głowie nie mieści? Czy rzeczywiście jesteś w stanie wszystko zrozumieć? Czy to czego nie rozumiesz nie istnieje? Trochę pokory bracie, a mądrość zacznie powoli wypełniac i Twój mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Już myśleli ... 22.04.05, 11:29 Już myśleli, że można bezkarnie pokazywać tyłki i nie tylko tyłki. A tu wielkie koncerny wycofały się ze sponsoringu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Już myśleli ... IP: 80.51.255.* 22.04.05, 14:13 lepiej tylki niz rozance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: Już myśleli ... IP: *.onlink.net 22.04.05, 17:45 a ja mysle Indy ze mimo wszystko lepiej rozance niz tylki. Love parada jest pochwala niemoralnosci i zgnilizny. Nie chce i inie musze ogladac tego oblesniactwa ani tych obrzydliwych ludzi o skorodowanych alkoholem i narkotykami mozgach. Wystarczy na nich popatrzec bez uprzedzenia ze prawie wszyscy kwalifikuja sie do zamknietego leczenia psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Już myśleli ... IP: 80.51.255.* 22.04.05, 20:54 "wystarczy na nich popatrzec" sek w tym ze jak ktos nie chce na nich patrzec to nie popatrzy, wystarczy w tym jednym dniu w roku nie isc na ta droge a jak ja nie chce ogladac rozancow to musze chyba z domu nie wychodzic. i komputera ani telewizji nie wlaczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: Już myśleli ... IP: *.onlink.net 23.04.05, 01:21 sek w tym przyjacielu ,ze rozance nie obrazaja godnosci czlowieka a gole tylki tak.Rozaniec nie smierdzi a goly tylek nawet umyty zalatuje g..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Już myśleli ... IP: 80.51.255.* 23.04.05, 18:33 sek w tym, ze rozance obrazaja godnosc czlowieka - moja, a gole tylko nie. i nie wiem jakie masz doswiadczenia, ale ja jestem w stanie bez wiekszego wysilku umyc sobie tylek zeby nie zalatywal g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Już myśleli ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:21 to masz bardzo delikatną tą godność drogi Panie... bo mnie chociaż ateista jestem, różańce nie przeszkadzają jakoś specjalnie, za to banda pedałów na ulicy tak... Taki juz jestem cholernie "niepostępowy", "nietolerancyjny", etc. Nie potnę się jednak z tego powodu, potną mnie pewnie "tolerancyjni" i "postępowi" bo zacofany jestem... Paradoks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Już myśleli ... IP: 80.51.255.* 24.04.05, 18:02 to masz bardzo delikatną tą godność drogi Panie... bo mnie chociaż ateista jestem, banda pedalow na ulicy nie przeszkadza jakoś specjalnie, za to różańce tak... Taki juz jestem cholernie "niepostępowy", "nietolerancyjny", etc. Nie potnę się jednak z tego powodu, potną mnie pewnie "tolerancyjni" i "postępowi" bo zacofany jestem... Paradoks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Już myśleli ... IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 15:28 Ty sloneczko zastanow sie co Ty mowisz, i moze spojrz na siebie zanim co kolwiek bedziesz chciala skrytykowac.Pewnie nigdy tam nie bylas i nie masz o tym pojecia co tam sie dzieje.A co do narkotykow to wzielo od rocka, a teraz cpaja wszyscy, Ty pewnie tez to pisalas pod wplywem narkotykow, pozdrawiam wszystkich fanow dobrej mozyki, nie tylko techno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LYNX Re: Już myśleli ...ALE CHRZANISZ IP: *.adsl.wanadoo.nl 22.04.05, 23:05 Serwal, byles? widziales? wiec nie glosuj. Love Parade byla super impreza w swoim czasie, gdy techno bylo na topie. Cos jak flower power. Wymyslimy cos nowego. Lepiej pokazywac dupe w takt dobrej muzyki niz byc tepym kibolem lub prawicowym lysolem i pokazywac swoja zakazana gebe. Przyjedz do nas na Queen's Day albo Amsterdam Pride, pokazemy Ci jak mozna sie bawic bez bejsboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz muzyki Re: Love Parade odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:37 po piersze to nie ma nic wspólnego z miłością. Dobrze, że nie ma juz popierniczonego techno, co to za muzyka?? Tylko narazie rock jest od 40 lat!! a reszta techno, hip-hop, rap, czy tez nawet nu-metal zniknie. Takie popierdułki sezonowe!!!! Mozecie sie rzucać, ale to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Love Parade odwołana 22.04.05, 11:44 Rock zdechł już dawno to co jest obecnie produkowane pod szyldem rock śmierdzi padliną na odległość. A że techno i hip hop mają takich a nie innych zwolenników ( przynajmniej niektórych zwolenników ) to już sorki nie jest winą muzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty rock Re: Love Parade odwołana IP: *.crowley.pl 22.04.05, 14:09 Rock to jakas popierdulka rodem z seriali typu Klan czy Zlotopolscy. To muzyka dla skonczonych frajerow i nieudacznikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myt Żal mi Cię anty-rock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:36 To czego ty słuchasz? Przecież większość współczesnej muzyki to odmiana tej twojej popierdółki. I rap i techno i metal i h&h i nawet pop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_presidente [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tech Re: Love Parade odwołana IP: *.chello.pl 23.04.05, 10:35 No to załamałes mnie czlowieku.... Zobaczymy za te kolejne 40 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Love Parade odwołana IP: 57.66.193.* 22.04.05, 11:37 "Love" to ostatnie slowo, ktore powinno byc uzywane w odniesieniu do tego czym ta Parade jest. Milosc nie ma bowiem z tym nic wspolnego. A jezeli ma, to nalezy na nowo zdefiniowac co to jest milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Love Parade odwołana IP: 80.51.255.* 22.04.05, 14:15 wiec co to jest ta milosc? moze stosunek bozia Jahwe do ludzi to wlasnie milosc? wiec miloscia jest skazywanie na cierpienia? Odpowiedz Link Zgłoś
weritaa Re: Love Parade odwołana 22.04.05, 14:54 INDY---------> coś ty się tak Boga uczepił, tu się pisze o muzyce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Love Parade odwołana IP: 80.51.255.* 24.04.05, 18:04 wku..a mnie facet i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Być może miłością Re: Love Parade odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:17 nazywają bzykanie się z kim popadnie i gdzie popadnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Love Parade odwołana 22.04.05, 11:41 Powiedzieli co wiedzieli :). W życiu nie byłem na Love Parade nawet nie trawię techno chyba że jestem na jakiejś potupajce ... Ale widzę że kolegom przeszkadzało sponsorowanie "wynaturzenia" dobrze że w Polsce jest tak szaro brudno i ponuro bo by was chyba krew zalała jakby coś się wydarzyło innego. Każda muzyka puszczona za głośno zabija napewno słuch a komórki mózgowe umierają jak nie mają towarzystwa melomanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyka Glaby z wiochy IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.04.05, 11:50 Takich durnych komentarzy to juz dawno nie widzialem moze jak nie macie pojecia o muzyce to nie powinniscie sie wypowiadac, to rock nie zyje bo od 10 lat nic nowego sie w nim nie dzieje (zaznaczam ze bylem kiedys fanem rocka i techno czy hip hopu nie trawilem, na szczescie z czasem poszerzyly mi sie horyzonty muzyczne). Love Parade pomimo ze komercha byla ciekawa impreza na ktorej w latach swietnosci bylo 1.5 mln ludzi, zorganizujcie cos takiego w Polsce fani rocka czy metalu dla ktorych czas zatrzymal sie w latach 80/90 tych i wy wiesniaki z kolka rozancowego ktorzy widzicie w tym tylko gole tylki i wynaturzenia bo to jest to czego po kryjomu szukacie walac konia przed monitorem... Bo selecta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enzo Apel IP: *.lodz.mm.pl 22.04.05, 11:59 Krew mnie zalewa ,jak czytam te posty normalnie padam LUDZIE czytał ktoś kiedyś z was wiecej krytykańci jaka była idea tej imprezy????. I np. jakie hasła głosiła ??. Love ma tu inne znaczenie chodzi bardziej o wolność i zrozumienie dla wszystkich ludzi a nie i miłość z kościelnego podręcznika . Polecam gorąco poczytać i histori tej imprezy . Znajdziecie tam fakty pozytywne jak i negatywne > Muszę też powiedzieć że wielkim fanem techno nie jestem ,ale myślę , że fani "wiecznego" rock'a troszeczke przesadają z tą jego długowiecznośćią . Od kilku lat nie pojawiają się już błyskotliwe produkcje z pod tego znak .Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scv Re: Glaby z wiochy IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 22.04.05, 13:15 "zaznaczam ze bylem kiedys fanem rocka i techno czy hip hopu nie trawilem, na szczescie z czasem poszerzyly mi sie horyzonty muzyczne" Chyba zawężyły, techno to jeden z uboższych gatunków muzycznych jeśli nie najuboższy. Umcy-umcy-umcy bum-bum-bum ale jazda musi być, taka urozmaicona ta muza, że aż mnie ściska w dołku :D A większość ludzi którzy go słuchają to pustaki. Life is brutal. Rock żyje wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty rock Re: Glaby z wiochy IP: *.crowley.pl 22.04.05, 14:11 Do tej pory pustaki jakich sluchalem sluchja metalu i rocka wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyka Do scv IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.04.05, 16:19 Drogi scv. Muzyka jest jedna a to ze dla ciebie to umca umca bum cyk cyk to znaczy ze tego nie kumasz zapytaj swoich starych co sadza o twojej muzyce to ci powiedza ze szarpidruty. Ja sluchalem punk rocka, metalu i bluesa i innych i wciaz chetnie do nich wracam ale ze nic sie ciekawego w tej muzie nie dzieje bardziej interesuja mnie produkcje drum and bass, hip hop czy inne umca umca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Glaby z wiochy IP: *.chello.pl 23.04.05, 13:45 Człowieku co TY piszesz ????? Równie dobrze w twoim toku myslenia mogłbym napisac ze rock to gitara i bebny w kółko..... ale nie o to chodzi. Pustakiem to moze jestyes ty jezeli krytykujesz to czego nie znasz. te twoje umcy umcy bu bum to przewaznie niemiecki dance z vivy a to nie jest muzyka techno. Techno to jest BAAARDZO Głebokie pojecie. Słyszałes produkcje z Matsuri , tresora i innych podobnych ?? wiesz co to ambient, minimal , psychedelic ???? Ja nie wiesz to nie pierd... głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinka Re: Glaby z wiochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:20 Gołe tyłki, parki bzykające się po krzakach - to przede wszystkim widzimy w relacjach z Love Parade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I_am_the_Sword Re: Glaby z wiochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:05 Wiesz Przyjacielu, co jak co ale trzeba powiedzieć jedno : Serce polskiego techno bije w WIEJSKICH DYSKOTEKACH, gdzie często gęsto impreza kończy się zadymą. No cóż, rok to sztuka, a techno to umcy-umcy, spójrz na dresiarzy w swoich furach, czego słuchają? Techno. Bo inna muzyka jest dla nich za trudna. Samplować i mixować na kompie potrafią nawet małolaty, a granie na gitarze (a już szczególnie na jakimś wyczesanym dwygryfowym wiośle), dobór przesterów, czy umiejętna grana na pekusji to juz wyróżnienie, to wymaga poświęcenia dla stuki, umysłu zdolnego pojąć więcej niż potrzeba do zaspokojenia życiowych potrzeb. I trzeba powiedzieć jedno: Rock Żyje i Żył Będzie dopóki będą ludzie którzy będą chcieli go słuchać. Rock się rozwija niezależnie, bo to muzyka ludzi których stac na Niezależność, Na To Żeby Śię Wybić Ponad modę i trend. Pomyśl, czy masz słuchać takliej myzyki jaka jest modna? Powiem jedno CH**** z tym co jest modne, PŁYŃ POD PRĄD BO Z PRĄDEM PŁYNĄ TYLKO ŚMIECI !!!!!! I jeszcze jedno odnośnie różańców i gołych dup, powiem tyle: gołe dupy to mięso, uwstecznienie się do poziomu zwierzęcia które tylko zaspokaj swoje potrzeby fizjologiczne, a my chcemy się naywać ludźmi. Co do różanców sprawa jest bardziej skomplikowna. Bo tu chodzi juz o wiarę. Wiara musi być prawdziwa, a nie tylko na pokaz, bo w tedy to tylko show, albo jezcze gorzej zabobon. I nazwa Love Parade jak dla mnie nie jest odpowiednia. Miłość jest czymś nadludzkim, uszlachetniajacym, wznoszącym na inny poziom duchowego rozwoju i kojarzenie jej z bzykaniem i komercją jest świętokradztewm. I powiem jeszcze jedno: Nie jestem katolikiem, jestem buddystą i nie patrzcie na moje poglady przez pryzmat katolicyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Re: Glaby z wiochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 08:10 Brawo..niezle powiedziane. Sam ucze się gry na gitarze i wiem jakiej pracy wymaga porzadna gra... nawet jesli chcemy zagrac prosta riffowa zagrywke.. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Jest to niezaprzeczalnie pierwsza kożyść... 22.04.05, 11:56 ... jaką odniesie świat z powodu nowego papieża. www.main.home.pl/zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quark Re: Love Parade odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:09 no, takiej dyskryminacji pedałki i inne zboki nie zniosą, przecież prywatne firmy powinnny im płacić za to że istnieją i organizują taką imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Love Parade odwołana IP: 62.123.42.* 22.04.05, 12:14 Zboczency to odwolali czy co...? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hehehe 22.04.05, 12:23 Teraz Kropiwnicki z Kaczynskim powinii wyjsc gdzies na wiec i jak ongis burmistrz Berlina (?) skrytykowac dyskryminacje finansowa w Berlinie :) A co! bhehehehehe A tak swoja droga... smutna ta "wolnosc", ktora bez kasy sponsora zwyczajnie zdycha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geezer reminescencja IP: *.allegro.pl 22.04.05, 12:35 Bylem na tym zjawisku w 2000r (choc zupelnie przypadkowo, z powodu fuchy przy organizacji stoisk na trasie) i przyznam szczerze takiego muzycznego szajsu jako zyje nie slyszalem. Podczas gdy na swiecie kwitnely jeszcze wowczas dziesiatki muzycznych gatunkow tzw. muzyki "techno", na paradzie z kazdej ciezarowki dobiegal ten sam najbardziej prymitywny, pozbawiony jakiejkolwiek inwencji patent rytmiczny, okraszony do tego dzwiekami, ktore przydaja nowego znaczenia slowu "przeszkadzajki". Niestety ludzka tluszcza (byl wtedy grubo ponad milion ludzi) nie pozwalala na szybka (lub jakakolwiek) ewakuacje z tej dzwiekowej rzezni. Do tego wystarczylo kilka minut aby bas z glosnikow i setki tysiecy gwizdkow (fuj) skutecznie otepily zmysl sluchu na wszystkich mozliwych rejestrach. Moze na cale szczescie, bo bez tego znieczulenia popelnilbym niechybnie rytualne harakiri za pomoca wbicia wykalaczki w moje bebenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Love Parade odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:43 Powiem ze mi to akurat obojetne, ale berlinczycy na pewno czuja sie poszkodowani bo to stalo sie pewnego rodzaju ich tradycja. 3 lata temu bylam w Szwajcarii. jakie bylo moje zdziwienie gdy dowiedzialam sie ze w Zurichu odbedzie sie ....Street Parade, calkowity odpowiednik Love Parade. Oczywiscie ze z ciekawosci nie zabraklo na niej i mnie. jakie bylo moje zdziwienie gdy przy barierkach, w parkach widzialam tyle rodzicow z dziecmi, starsze malzenstwa. Wiekszosc z nich miala waciki w uszach ale wszyscy milo sie bawili, i przede wszystkim cieszyli sie ze szwajcarska mlodziez ma okazje do rozrywki. zupelnie inne podejscie, inna mentalnosc. Polska i Szwajcaria, to ja 19-latka bylam zszokowana gdy zobaczylam golego mezczyzne na jadacej platformie, co na twarzach starszych szwajcarow wywolywalo usmieszek. radze otworzyc sie troche na ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwj Re: Love Parade odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:28 Anika, a czy przypadkiem na owej Street Parade nie próbowali chodzic już na czworakach? Wtedy dopiero miałabyś ubaw - wracanie do korzeni - to jest coś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: Love Parade odwołana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:53 Odwołali?! I bardzo dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRcIn_ Re: Love Parade odwołana IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.04.05, 12:56 chyba twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolage Apeluję o rozsądek i tolerancję IP: 212.69.76.* 22.04.05, 13:15 Jak czytam te wypowiedzi to zalatuje mi tu trochę buractwem w stylu Radio Maryja. Jak takie zacofane i nietolerancyjne społeczeństwo mogło zostać przyjęte w XXI wieku do UE? Toż to Białoruś w pełnym wydaniu (nie ubliżając Białorusi) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu Re: Apeluję o rozsądek i tolerancję IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 08:59 ojej, bo się wszyscy popłaczą... ja jednak mam nadzieję, że na widok zacofanych forumowiczów postępakom odbierze mowę. Będzie lżej na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolage Re: Love Parade odwołana IP: 212.69.76.* 22.04.05, 13:16 znasz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 83.168.104.* 22.04.05, 13:50 Oszołomy maja czas na przemyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe duque ludzie... IP: *.core.lanet.net.pl 22.04.05, 13:55 ludzie, nie macie zadnego pojecia czym jest ta kultura! love parade byla tylko najbardziej przejaskrawionym, wysunietym na pierwszy plan przez media przykladem kultury techno. powstalo i powstaje tyle pieknej muzyki z dala od mainstreamu, widac ciagly jej rozwoj, i, tu musze was malkontetntow zmartwic, techno tak szybko nie zginie. jasne, ze bijacy od tej calej imprezy kicz byl momentami nieznosny. ale z drugiej strony znika cos, co pozwalalo pewnej grupie ludzi na podkreslenie wlasnej WOLNOSCI. w pełni zgadzam sie z jednym uczestnikiem tego forum, ktory mowi o braku kasy jako przeszkodzie do jej realizowania. zaprawde smutne to jak ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junior HURRRA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:57 Przecież techno to nie jest muzyka! SUPER INFORMACJA!!! :-) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny WIELKA SZKODA. POMÓŻCIE. Miałem prosić o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:06 pomoc na paradzie ale się nie odbędzie... mam problem, z którym muszę się podzielić, może znajdziecie rozwiązanie. Stałem w kaloszach przy pralce (cieknie z niej) a Stefan wziął mnie siłą od tyłu. Opierałem się, walczyłem, lecz wszystko na nic. Zwierzęca siła wyszła zwycięsko w konfrontacji z romantycznym usposobieniem moim. Nie sądziłem, że nasz związek będzie oparty na przemocy i konfrontacji. Pragnę rodziny, zrozumienia.... Kogoś kto przytuli mnie w chwilach słabości i nie opuści w potrzebie. Stefan jest bydlęco przystojny, inteligentny jest nad wyraz oraz trendy jak mówi o sobie. Ja na centralnym niewiele z życia miałem, za piwo i pojarać oddawałem swoje ciało byle lumpom. Stefan to co innego. Klasa. Sznyt. Gdzie mi do niego, maklera, z moim podstawowym wykształceniem. Można rzec, że wygrałem los na loterii żyjąc ze Stefanem. Ma tylko jedną słabość – seks oralno- genitalny. Tylko to mu w głowie. Nie znam dnia ani godziny, jestem zestresowany. No i odbyt boli czasem mnie wielce. Nie pomagają kremy, lizanie wstępne słoneczka – ból pozostaje bo musicie wiedzieć, że Stefan ma pałę nieludzką. W usta mi się nie mieści a pupa trzeszczy w trakcie aktu miłosnego. Poradźcie co mam robić bo nie jestem w stanie odejść od niego, tak go kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doswiadczony Inny nie pekaj przyzwyczaisz sie IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.04.05, 14:32 Ach lza sie w oku kreci jak czytam takie posty, gdzie te lata chcialoby sie rzec. Nie przejmuj sie Inny na poczatku troche boli ale przyzwyczaisz sie zwieracze sie wyrobia i ani sie obejrzysz jak dwie takie paly jak Stefana bedziesz na raz przyjmowal. zacisnij zeby rozluznij sie i dasz rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Dziękuję za słowa otuchy... W tych czasach trudno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:47 o dobre słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: WIELKA SZKODA. POMÓŻCIE. Miałem prosić o IP: *.onlink.net 22.04.05, 17:59 inny czy ty masz mozg, czy ty masz rozum? bo na moj gust z twojego pustego czerepa wycieklo wszystko jak z twojej zepsutej pralki. Zal mi cie.Sam siebie pewnie uwazasz za madrego czlowieka a szkoda. Dla mnie jestes pusty jak pustynia i glupi jak Macka pies. Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: WIELKA SZKODA. POMÓŻCIE. Miałem prosić o 22.04.05, 22:34 Inny, wydaliłeś z siebie gniota, który wydaje Ci się dowcipny i powielasz ten szajs na różnych forach. Spadaj gó..any grafomanie! Odpowiedz Link Zgłoś
fermion A może trochę spokojniej we Wrocku....4.06.2005 22.04.05, 14:36 www.parade.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Love Parade odwołana IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.04.05, 14:38 ładnie powiedziane - "tańcząca młodzież". Ja raczej napisałbym wyuzdana, pozbawiona jakichkolwiek zasad moralnych i etycznych jak rownież jasno wysmiewająca i sprzeciwiająca się tym zasadom w czynny sposób grupa raczej nie pierwszej młodosci obnażając lub eksponując przy tym swoję wdzięki (które wdzięcznymi przestały już być). Wszystko robiąc to w imię ich choremu pojmowaniu wolnosci, ktore jest przecież wyrazem jawnego zniewolenia i uzależnienia. Tańczące i zabawne jest to najpewniej dla nich samych no i może redaktorów z "gazety", którzy tak chętnie stają w ich obronie - dla zdecydowaej większosci jest po prostu smutne. Im mniej takich parad tym mniej będzie ludzi chorych na aids, które przecież cieszy się największą popularnoscią wsród tej własnie roztańczonej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodajan Re: Love Parade odwołana IP: *.home.cgocable.net 24.04.05, 03:09 Ojcze Jacku,rozumiem Cie .Mysle,ze godzinne czytanie "Zywotow Swietych"(koniecznie w okularach z witrazami) ukoi Twoj bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Love Parade odwołana IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.04.05, 14:59 fantastycznie, muzyka glupia, narkotykie jeszcze bardziej ogluiajace i idiotyczna moda. juhu, koniec kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolage Re: Love Parade odwołana IP: 212.69.76.* 22.04.05, 15:12 widzę że kolega jest zwolennikiem taniego wina, dresu i muzyki Disco Polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acid Vortex sam jestes zbok IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.04.05, 16:14 Przyznaj sie jak chodzisz do spowiedzi i opowiadasz ksiedzu ze sie onanizujesz, czy to nie jest zboczone? Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Tak to właśnie oczernia się ludzi. No przyznaj sie 22.04.05, 17:35 czy ty nie miałeś co nieco z braciszkiem? Tak w ogóle nie jestem katolikiem, więc do spowiedzi nie chodzę. Nara. www.main.home.pl/zbawienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: Love Parade odwołana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:49 trzeba je najpierw miec :D Odpowiedz Link Zgłoś