robert28 28.04.05, 22:31 Może dałoby się to oglądać gdyby nie było LISA,który kreuje się na gwiazdę przeszkadza zaproszonym gościom,przerywa kiedy mu nie pasuje co mówią i wogóle jest go w programie za dużo.A jakie brednie opowiada czasami go żal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusia6 Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 28.04.05, 22:36 Generał Jaruzelski dzielnie sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 28.04.05, 22:43 Miedzy innymi z wlasnym poczuciem winy, bo je ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 28.04.05, 22:45 Czego, zdaje sie, Rokita, nie zauwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:24 Strasznie mnie rozdziera za serce gdy słyszę wypowiedzi generała. Kreowanie się na meczennika i przyjmowanie z pokorą skądinąd zasłuzonych razów ma opanowane do perfekcji. Jeżeli mysli że historia i ludzie "po latach" ocenią go jako zbawiciela Polski i męża stanu to się gorzko rozczaruje. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 28.04.05, 23:46 Pewnie, ze sie gorzko rozczaruje. By zmniejszyc swoje zle samopoczucie, jesli nawet nie depresje (sic!) jest juz (od dawna zreszta) na 'histerycznych papierach' - chodzi mi o histeryczne odrealnienie. On juz nawet, jak zes zauwazyl, zdaje sie uwierzyl w swoje meczenskie poslannictwo uczynienia 'mniejszego zla'. Najlepiej zrobilby dla siebie, gdyby juz w grudniu '70. podal sie do dymisji i objal jakas jednostke wojskowa, czy tp. Przepraszam za slowo, ale popieprzony psychicznie jest ten 'nasz' general. I zyciorys tez na to wplynal. Najpierw bracia zakonni, potem partia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TER Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:13 Tja, LIs prowadzi swój program KIEPŚCIUTKO... O wiele lepszy jest program Pospieszalskiego - tam prowadzącego mało, za to porządna dyskusja na poziomie! I lewactwo samo pokazuje jakie jest głupie i samo się ośmiesza, bez pomocy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:30 Zgadzam się. Bo po pierwsze to nie Lis powinien prowadzić swój autorski program. Wystarczy że go wymyslił,zaprosił gości i nakreślił konwencję. Powinni to prowadzic na zmiane internauci. Zwłaszcza ci którzy non stop po nim jadą. Niech udowodnia że zrobia to lepiej, ze nie są tylko "impotentami słowa". Dać szansę bratniej warstwie społeczeństwa która prężnie atakuje Lisa za wzystko- od fryzuru począwszy a na żonie skończywszy. Robią to słusznie w imieniu wszystkich konsumentów "Co z ta Polską?" a ci którzy ich atakują to nie ludzi to wilki. Albi lisy. Farbowane. Odpowiedz Link Zgłoś
newsrum Np.mis_zalogowany z marianną_rokitą do spolki 29.04.05, 00:14 Gość portalu: Ender napisał(a): > > Zgadzam się. Bo po pierwsze to nie Lis powinien prowadzić swój autorski > program. Wystarczy że go wymyslił,zaprosił gości i nakreślił konwencję. Powinni > > to prowadzic na zmiane internauci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: Np.mis_zalogowany z marianną_rokitą do spolki IP: *.crowley.pl 29.04.05, 12:42 Szczególnie misio_zalogowany byłby świetnym prowadzącym, ze swoimi fobiami, mitomanią, prymitywną retoryką i newsami na poziomie osiedlowego magla ;)) Tak! misio_zalogowany do telewizji! To byłaby niezła polewka! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita hmmm : 29.04.05, 15:42 Misio ma prawo pisac co mu sie podoba.Ma prawo do osadow,opinii, nawet jesli te nie spotykaja sie z powszechna akceptacja. Mnie w Misiu podoba sie jedno, to, ze nigdy nie jest konformista. A co do pogladow, coz moje sie troche roznia od misiowych. Tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` Re: Misio ale ci się trafił adwokat! ;)))) IP: *.crowley.pl 29.04.05, 16:23 >Misio ma prawo pisac co mu sie podoba.Ma prawo do osadow,opinii, nawet jesli >te >nie spotykaja sie z powszechna akceptacja. >Mnie w Misiu podoba sie jedno, to, ze nigdy nie jest konformista. O! widzę że się z misiem dobrze znacie, ciekawe czy aż tak blisko... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Misio ale ci się trafił adwokat! ;)))) 29.04.05, 16:38 Jak blisko ? :))))))))) Czy cos tutaj "insynuowywujesz, czy impotentujesz"?To "zaluzja" jakas ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 29.04.05, 01:07 Wg mnie Lis jest dobrym dziennikarzem, myslacym i wartosciowym czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus dla kucharek 29.04.05, 15:05 A dla mnie jest łzawym, tanim i żałosnym telewizyjnym bubkiem. Taka Drzyzga w spodniach, tyle że niby patriotyczna, bo melodramatyczny patriotyzm dobrze się teraz sprzedaje. Szczególnie tym wychowanym na Klanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: dla kucharek 30.04.05, 19:16 Drzyzge tez lubie i szanuje. Przede wszystkim za to, ze jest osoba na poziomie autentyzmu. Zadnej w niej urzedniczki (urzednik-niewolnik) nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita O Lisie 30.04.05, 22:52 Dolaczam sie do Twojej wypowiedzi Wlodku.Dla mnie Lis to bardzo wartosciowy dziennikarz. W sumie czlowiek tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? IP: *.fnet.pl 29.04.05, 04:15 Generał, jak generał - swoje. Lis, jak lis - swoje. Ale Rokita to dopiero dał popis! :))) Tak się nadymał w tym zamyśleniu typu "mina zafrasowanego mężą stanu", że aż mało nie pękł w szwach. Pewnie w myślach gratulował sobie tych genialnie złożonych rąk na twarzy, tego mądrego zamyślenia w oczach i westchnienia zanim wyskrzeczał swoje ważkie słowa. Tyle, że czar brzydko pryska przy każdej osobistej wycieczce w stronę Pana Jasia R. Bo potem Generał - żwawy facet jak na swój wiek - pierdyknął "męża stanu" między oczy zeznaniem, które można sobie przeczytać. I rozładował mu pukawkę. Wykazał się też szybką i celną ripostą przy lisowym bredzeniu. Szczególnie o tym deklarowaniu na klęczkach. Niestety zmarnował ten dobry występ tym świstkiem papieru z malunkami z jaskini pierwotnego człowieka. Co tam było? Widział kto? Jakieś mamuty stały na granicy NRDowskiej? :))) Nie chodzi o to, że nie lubię Rokity. Ja w ogóle nie lubię polityków. To straszne dupki, darmozjady, amatorzy i oszuści. Tylko przeraża mnie, że społeczeństwo patrzy na nich i nie widzi tych nienaturalnych póz; tych wystudiowanych gestów; tej żałosnej wiary w genialność swojej maski. Aż przykro. Obudźcie się ludzie. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 05.05.05, 23:38 beznadziejny program i beznadziejny, pusty, kompromitujacy się prowadzący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ender Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:26 Musu nie ma-nie chcesz nie oglądaj. Przeżuć się na seriale, publicystyka może rzeczywiscie ci nie leży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otiss Re: CO Z TĄ mroofką2? IP: *.crowley.pl 06.05.05, 11:49 A ty mroofka2 potrafisz coś więcej wysmażyć, żeby uzasadnić swoje twierdzenie, bo jak na razie umiesz tylko bąknąć 3 słowa "Lis to kre...n" i nic więcej. Doprawdy porażająca jest skala twoich możliwości intelektualnych..... Odpowiedz Link Zgłoś
misio_zalogowany całkiem, całkiem Lis 06.05.05, 11:59 Wczorajszy program bardzo przyjemny w oglądaniu. Szczególne wrażenie robił wyraz twarzy Dudka i Paczkowskiego patrzących na Wałęsę bredzącego, że pojedna się z komunistami, ale muszą przyznać że fałszowali jego papiery. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 do Ottissss coś tam 06.05.05, 22:58 a po co mam coś więcej pisać??? dla twojej czy dla swojej przyjemności? gdybyś widział program i ocenił go obiektywnie, to może sam bys cos napisał? biorąc poprawkę, że umiesz formułować zdania.....heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Otiss Re: do mroof... coś tam IP: *.crowley.pl 09.05.05, 10:13 Mroofka2 napisała: > a po co mam coś więcej pisać??? dla twojej czy dla swojej przyjemności? W sumie to masz rację, po co masz coś więcej pisać, skoro wszyscy i tak wiedzą, że stać cię tylko na parę prostych, a raczej prostackich epitetów... Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta-pierdzisz-kochanska Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 12.05.05, 16:54 Program nie leci na żywca i jest nagrywany i pocięty ale to chyba wszyscy już wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
normalny.normals Re: CO Z TĄ POLSKĄ ? 13.05.05, 09:47 wioletta-pierdzisz-kochanska napisała: > Program nie leci na żywca i jest nagrywany i pocięty ale to chyba wszyscy już > wiedzą? A ty Pierdziszowa uważaj, bo Lis cię ściga za te ploty hehehe..... Namierzy, wywali z roboty i gdzie ty biedaczko znajdziej taką dobrą posadę sprzątaki jak miałaś w Polsacie? Odpowiedz Link Zgłoś