Dodaj do ulubionych

Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta

IP: *.trecom.com.pl / *.trecom.com.pl 25.05.05, 07:52
Nareszcie bęzie z kogo wybierać. Nie będą "sami swoi", znani od lat i to z
nienajlepszej strony... Pytanie tylko - co teraz media i "elyty" wymyślą, by
go zdyskredytować - bicie żony już było, współpraca z Kadafim - też, "dziwne
oczy", narkotyki... W każdym razie widać już strach w oczach konkurencji.
Nawet Wyborcza zaczyna, chyba po raz pierwszy pisać o tymińskim dosyc
obiektywnie... Aż dziwne... Niepodobne do tej gazety...
Obserwuj wątek
    • Gość: faakju dawaj stan -i rura na belweder IP: *.bctel.ca 25.05.05, 08:52
      wole stana z chinska zona od tych wszystkich kaczynskich,tuskow,giertychow i
      innych palantow.
      • Gość: joe Re: dawaj stan -i rura na belweder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:18
        sam przyznaje że czarna teczka była oszustwem. super prezydent:))
        • konread Re: dawaj stan -i rura na belweder 25.05.05, 11:46
          Ciekawe jakiego koloru tym razem będzie miał teczkę. Ale to by było, gdyby
          pierwą damą została Chinka...buhahaha
          • Gość: MarzENKAgg5475121 Re: dawaj stan -i rura na belweder IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 25.05.05, 12:42
            Teczka teczką. On z workiem na motyle przyjedzie. I każdemu da czek na milion.
            Żenada.
            • Gość: mbishop Będzie powtórka sprzed 15 lat. Lepper przerażony! IP: *.attu.pl 25.05.05, 14:25
              W końcu Tymiński nawet o Lepperze może powiedzieć "ON JUŻ BYŁ!". Toż to wytrąci
              z ręki Andrzejowi najsilniejszy argument!
              Coś czuję, że Tymiński znów "ku zaskoczeniu wszystkich" wejdzie do drugiej tury,
              gdzie znów przegra, choć już nie tak wyraźnie. I oby nie przegrał w niej z
              Lepperem :)
              • Gość: mnm Re: Będzie powtórka sprzed 15 lat. Lepper przeraż IP: *.chello.pl 26.05.05, 02:27
                Z Lepperem nie przegra bo to ten sam elektorat, więc najwyżej jeden z nich
                wejdzie do drugiej rundy :( oby nie
                • Gość: Edek VIVAT WSZYSTKIE STAN-Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:23
                  No wreszcie nie trzeba będzie wybierać pomiędzy lewicowymi i prawicowymi
                  MINISTRANTAMI! No i może nie rozdziobią nas kruki i KACZORY!? A już miałem nie
                  wybierać, a tera "zadzieram kiece" i lece!
                  VIVAT STAN!
                  NIECH ŻYJE POLSKA: WOLNA, NIEPODLEGŁA I SZCZĘŚLIWA!
                  VIVAT WSZYSTKIE STANY!
      • Gość: Maria Re: dawaj stan -i rura na belweder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:19
        Nareszczie jakiś poważny kandydat na Prezydenta.Bo na tych krajowych bonzów już
        patrzec nie można.Mój organiżm na sam widok tych zużytych politykierów reaguje
        odruchem wymiotnym.Lepszy Tyminski od takich
        Kaczynskich ,Tusków ,Gietrtychow ,Borowskich razem wziętych.
        • Gość: ja Re: dawaj stan -i rura na belweder IP: *.telpol.net.pl 05.06.05, 19:00
          zgadza sie, lepszy Tyminski, od tyej bandy złodzeji, przynajmniej walczy za
          swoje pieniadze,.................
          no i ta zona... niezła....duzo facetow chcialoby miec taka egzotyka w lozku,
          Stan zna sie na marketingu...
      • Gość: gospodyni domowa Re: do RURA "bombera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:34
        na marginesie - w Belwederze już prezydent nie urzęduje, tylko w Pałacu
        Namiestnikowskim
        nie uzurpuj sobie prawa do myślenia, jeśli masz braki w wykształceniu
        • Gość: Paweł Re: do RURA "bombera" IP: 195.94.201.* 25.05.05, 11:22
          Po pierwsze: w języku potocznym Belweder jest traktowany jako miejsce, gdzie
          urzęduje Prezydent - niezależnie od tego, gdzie faktycznie ma swoją siedzibę.

Po drugie: Nowy prezydent będzie mógł wybrać miejsce dla siebie: albo Pałac
          Namiestnikowski, albo Belweder.

• Gość: faakju Re: do RURA "bombera" IP: *.bctel.ca 25.05.05, 11:29
          Szaowna Pani, (Panie)-
          • Gość: hemetemesis Re: do RURA "bombera" IP: *.mgh.harvard.edu 25.05.05, 16:40
            NO tak i daj takiemu polonusowi prawo wyborcze. Nie dos ze ma kraj w dupie to jeszcze tak niewiele sie w realnej rzeczywistosci orientuje ze mu nie zalezy zupelnie. Bo przeciez i tak tam nie mieszka.
            A co do wyksztalcenia. Coz widocznie nie wystarczy PhD zzeby nabyc umiejetnosci realnej oceny swiata.
            Moze jednak kolejne korepetycje z logiki i odpowiedzialnosci cywilnej. Na pewno nie zaszkodza. NA PhD kolejne to bym sie juz nie porywal. Moze sie nie udac:D
            • Gość: faakju do "hemka" IP: *.bctel.ca 25.05.05, 23:15
              Bardzo dziekuje za Twoja gleboko przemyslana wypowiedz. Na harvard do grad
              school sie nie wybieram. Chyba zeby wykladac -ale wole zachod,z roznych
              wzgledow. O realiach ojczyznianych cos tam wiem ,bo od 14 lat prowadze w Polsce
              przedsiebiorstwo (legalnie,uczciwie i w pocie czola). O bandzie politycznej w
              Polsce tez cos wiem bo 17cie razy dziennie usiluja mi cos ukrasc .A dlaczego
              Tyminski? bo nikt nie moze juz byc gorszy od tych spasionych nienasyconych
              prosiakow z "klasy politycznej" w Polsce.
              • Gość: kreator Re: do "hemka" IP: *.autocom.pl 26.05.05, 01:26
                Ja bardzo przepraszam, ale jak chcesz poważnie głosować na "coś takiego" jak
                Stan Tymiński to naprawdę nie warto Cię w kraju przyjmować. Siedź sobie w
                spokoju za oceanem, zapomnij najlepiej że byłes polakiem i tyle, bo chyba
                dokumentnie cię za "wielka wodą" pojebało. All the best...
                • Gość: faakju Re:do kreatury IP: *.bctel.ca 26.05.05, 09:06
                  Panie Kremator -dziekuje za rady. Ale to nie do Pana bylo. I nie musi mnie Pan
                  nigdzie "przyjmowac" bo mieszkam w Wawie i w Vancouver i w San Louis Obispo. I
                  mam prawo glosowac na kogo chce i na dodatek nikt mnie za to nie powinien
                  obrazac. A kreatur ,spaslakow zlodziei z "klasy politycznej" w Polsce mam na
                  tyle dosc ze zaglosuje nawet na Radio Maryja albo na Partie Marihuany zeby
                  tylko te rozowo-czerwone spocone mordy ktore widze na sali sejmowej wreszcie
                  gdzies odeszly w niebyt wirtualny i w zapomnienie w realu. A poza tym to zycze
                  najlepszego.
              • Gość: Piotr Re: do "hemka" IP: *.torun.mm.pl 30.05.05, 20:17
                ja tez jestem za Tyminskim, i za nim bede z pewnoscia glosowal. Dosyc juz
                naudowadniali ile potrafia ci przemadrzali profesorowie od prawa ekonomii i
                gospodarki. Potzrebny jest ktos swiezy, neizepsuty, naturalny i myslacy. Dajmy
                szanse komus spoza ukladow, komus, kto prezentuje sie powaznie i realnie.
          • Gość: kron_ta Re: do RURA "bombera" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:21
            siedź sobie w tej .ca i nie wracaj - oraz nie głosuj w tych wyborach. G.. cie
            obchodzi, co my tu w .pl robimy. to jest NASZ kraj
      • at_work Re: dawaj stan -i rura na belweder 25.05.05, 14:17
        A ja wolę goldeny.
        Sami zobaczcie www.julunga.pl Są sympatyczne i na salonach politycznych
        będą się lepiej prezentowały.
      • Gość: Kanadol Re: dawaj stan -i rura na belweder IP: *.ed.shawcable.net 25.05.05, 19:54
        Tyminski, ja tez lece w czerwcu z Kanady do Polski i bede kandydowal na
        prezydenta RP. Ty jestes stary przekret i nie masz szans, bo ludzie w Polsce
        juz zmadrzeli. Polsce potrzeba madrych politykow, a nie cwaniaczkow z kasa. Eh?
    • Gość: jozek Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.equant.com 25.05.05, 10:21
      Hahaha, Lepper ma słabe notowania i się znudził? Giertych nie ma szans? Z braku
      czegoś lepszego trza odgrzać starą zupę!
      • Gość: tym Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.dnet.pl 25.05.05, 10:24
        jak czytam powyzsze wypowiedzi to az strach mnie obleciał, wygląda na to ze
        nadal mamy w Polsce zwolenników Stana. Nawet nie rozumieją wydźwięku artykuły w
        wyborczej, przecież oni piszą o nim z politowaniem...
        • Gość: MarzENKAgg5475121 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 25.05.05, 12:37
          No właśnie. Żenada, że ktoś taki moze liczyc na głosy wyborców. Litości!! Ja
          się chyba wypiszę z tego "społeczeństwa obywatelskiego".
          • Gość: Ehh Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 16:33
            Nie musisz sie wypisywac - juz jestes zapisana do spolecznosci GW, ktorej wydaje
            sie, ze wie wszystko najlepiej.
    • Gość: Jacques Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.chello.pl 25.05.05, 10:24
      Co Wy wypisujecie ?! Pewnie macie po 20 lat i nie pamietacie tej kampanii
      sprzed 15 lat...
      Przeciez to oszolom.
      Poza tym on chce byc ja Roosvelt: ten pan byl wspólautorem Jalty !
      • Gość: rotor Re: Stan powraca .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:47
        no i sie zacznie..stan, kobylanski, radio maryja, chiny, moze daleko do teorii
        spiskowej ale definitywnie cos sie kroi i nie wyglada to rozowo.
        swoja droga tyminski dobrze kombinuje, poprzednia peruwianka, coz widac uklady
        mu sie skonczyly, kryzys w ameryce lacinskiej..a tu chiny bach! boom
        gospodarczy w chinach i nagle znalazl zone z chin. przez internet ma sie
        rozumiec. "nasz" kapitan nemo nie proznuje. ciekawe, czy kampanie poprowadzi z
        chinskiej(atomowej) lodzi podwodnej.. pozdrowienia dla myslacych
        • m.malone A po co mu...... 26.05.05, 10:58
          chińska (żółta znaczy) submaryna. teraz nie będzie musiał nawet do Peru jechać, żeby się grzybków nażreć. Wystarczy do Klewek:P
      • Gość: kjufaa do krytykow stana IP: *.bctel.ca 25.05.05, 10:53
        zgoda ; stan to pewnie oszolom. Ale ci "krajowi" to
        zlodzieje,mafiosi,genetyczni klamcy,oszusci ,kreatury bez honoru a z
        pazernoscia buraczanego prostaka . Wole stana ; z chinska zona i opowiesciami
        dziwnej tresci o peruwianskich podbojach .Dlaczego? Bo jako jedyny z tej grupy -
        nic mi jeszcze nie ukradl . I to jest moj wybor- wole oszoloma niz bande
        rumianych spasionych zlodziei,,Szanowni Panstwo ktorzy wiecie lepiej - Wam te
        ohydne kreatury pluja w twarz od lat (no przecierz Wam pluja ,nie mowcie ze
        nie!) a mowicie ze deszcz pada i macie nadzieje ze im sliny zabraknie.
        • tenkrat Re: do krytykow stana 25.05.05, 11:22
          jasne Stan jest lekiem na naszych polityków,pamiętam kampanię sprzed 15 lat i
          kłamstwa Stana,odczytywanie na spotkaniach z wyborcami wyrwanych z kontekstu
          zdań z oficjalnych dokumentów rządu Mazowieckiego mających świadczyć o jego
          działaniach na szkodę Polski.dzieki za takiego prezydenta,wole krajowych
          kłamców.Poza tym skąd wiesz ze wszyscy kłamią złapałes ich na tym?Stana złapali
          • Gość: kjufaa Sz.P tenkrat IP: *.bctel.ca 25.05.05, 11:35
            prosze przeczytac post -
            • Gość: muka! Re: Sz.P tenkrat IP: *.aster.pl 25.05.05, 11:41
              A który z polskich polityków ci ukradł coś w tej Kalifornii?

Swoja droga czego oczekiwać od człowieka piszącego ze stanu, który wybrał sobie
              na gubernatora Arniego ;)))
              • Gość: kjufaa do ;muka.l IP: *.bctel.ca 25.05.05, 11:52
                pamietasz gre "muka" z podstawowki ? a tak na powaznie to pisze z kanady (ca)
                wiec arni to mnie ani ziebi ani parzy. A ze skonczylem UCLA ? . Bardzo
                przepraszam za ten nietakt. A co mi ukradli? (i nie tylko mnie ,ale rowniez
                mojej Mamie i Ojcu i rodzinie i znajomym etc) ano, ukradli co tylko sie dalo. I
                nie tylko mnie ale wszystkim polakom . Zegnam i zycze najlepszego.
                • sheriktek Re: do ;muka.l 25.05.05, 13:18
                  jak wiadomo:
                  kto kłamie ten kradnie
                  tyle o tym. a co do kandydatow: kaczynski to oszolom, tusk to debil, reszty
                  kandydatow nawet nie wymienie. cimoszewicz i zoll nie startuja. w polsce nie ma
                  na kogo glosowac. ale to nie znaczy ze mam zaglosowac na jakiego zagranicznego
                  tepaka, prezydent to moze nie taki wazny urzad jak w usa ale nie wyobrazam
                  sobie zeby mi robil wstyd taki stasiu. nadal nie jestem przekonany na kogo
                  zaglosuje, ale juz predzej na tuska, bo - choc glupi (patrz sprawa gilowskiej -
                  moze wstydu nie zrobi. acha, religa jeszcze jest do rozwazenia, ale podobno to
                  pijak. a kazdy pijak to klamca. a kto klamie ten.. no.
            • Gość: nikt Do Pana kjufaa IP: *.attu.pl 25.05.05, 14:34
              A cóż Ci np. Tusk ukradł? Ale konkretnie, nie kolejna teoria spisku.

Poza tym - czy wyobrażasz sobie np. w Stanach sytuację, że pojawia się jakiś
              człowiek znikąd, emigrant, nie będący członkiem żadnej partii, i walczy jak
              równy np. z kandydatem republikanów? Nie. A dlaczego to jest niemożliwe? Ano
              dlatego, że Amerykanie muszą wiedzieć coś o kimś, zanim na niego zagłosują.
              Dlatego, że mają demokrację od 200, a nie od 15 lat.
              Siedzisz sobie w ciepłej Kaliforni, nie masz pojęcia o tym jak naprawdę wygląda
              sytuacja w kraju, i chcesz mi zgotować taki "prezent" w postaci Stana?
              Dziękuję bardzo za takie "wsparcie" rodaków zza oceanu. Uciekliście stąd, więc
              się chwilowo nami nie przejmujcie.
        • Gość: ufostanley Re: do krytykow stana IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.05.05, 00:42
          Tak, masz rację! Jako jedyny jeszcze tobie nic nie ukradł. Głosuj na niego!
          Najwyższa pora, żebyś dał mu szansę to zrobić :-P
          • Gość: szwagier S.z Marsa Re: do krytykow stana IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 05.06.05, 10:06
            Ludziska na Ziemi głosujta na Stana bo jest niedługo moim szwagrem a ja jestem
            z Marsa i już lecę na Ziemię z całą marsjańską rodziną na Niego głosować!!! Un
            u nas tak jak w Chinach na Ziemi kazał robić za miskę marsiańskiego ryżu
            dziennie co chętnie robimy a cały dochód ma on i nim zażądza żeby nam się w
            naszych marsjańskich główkach nie popier... .
        • Gość: Sloneczko Re: do krytykow stana IP: *.onlink.net 26.05.05, 01:37
          kiedy Stan startowal w wyborach moja siostra byla u mnie w Kanadzie i
          powiedziala " zeby Tyminski wygral bo to milioner z Kanady i pewnie uzdrowi
          Polske" zadne tlumaczenia nie pomogly.Milioner uzdrowi polske..... I to jest
          zgroza, tragedia jakimi kategoriami mysla Polacy.Jak Stan wygra wybory to
          ubieraj sie Polsko w skarpetki bo tylko to ci pozostanie. No i do tego te
          egzotyczne potworki.... no, nie najlepiej swiadcza o jego guscie i rozumie
          rowniez. Bo jak tu tajiej Chince spojrzec prosto w oczy ? :) Na prezydenta
          nalezy wybrac nie tego, ktorego lubimy ale tego, ktory sie do tego najbardziej
          nadaje.
        • m.malone Re: do krytykow stana 26.05.05, 10:59
          on tez zaczął pluć, tylko trochę za wcześnie. Ale ty pewnie tego nie pamiętasz
          • m.malone To było do kjufy nt 26.05.05, 11:00

• Gość: SMERF MADRAL Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.qc.sympatico.ca 27.05.05, 04:18
        zgadzam sie w zupelnosci. To oszolom i w dodatku bardzo chory. Te jego miliony
        to bajka. Dzieci tez niczego wielkiego nie osiagnely i nie ma sie czego chwalic.

Proponuje badania psychiatryczne przed dopuszczeniem do wyborow.

Jezeli On zostanie prezydentem to przestaje byc Polakiem

• Gość: Bolek W Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:53
          Czlowieku widzę że oszołomem to jestes Ty. Albo nie rozumiesz tego o czym mówi
          Tyminski albo jestes z ukladu i boisz się ze twój uklad rozsypuje sie i
          bedziesz zmuszony pójść pod most.
          Bo ten układ nic nie potrafi tylko kraść i oszukiwac ludzi.
      • Gość: Piotr Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.torun.mm.pl 30.05.05, 20:25
        lepiej przeczytaj sobie "Swiete psy" Tyminskiego, ksiazke z 1990 roku. Nie
        gadaj, ze to byla kampania oszolomska. Byla inna, w miare prawdziwa. Wole bledy
        kogos prawdziwego niz dobrze wyrezyserowana kampanie jakiegos politycznego
        monstrum, profesora czy innego madrali.
    • Gość: Aurora Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:37
      Czyżby Stan T. przymierzał się do największego w swym życiu skoku na kasę, naszą
      kasę?

• Gość: kot Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 12:11
        a czy my mamy jeszcze jakąś kasę? Chyba już wszystko rozkradzione.
    • Gość: Turecki Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.bphleasing.pl 25.05.05, 10:49
      ... ale chyba sobie jaja robisz? A może kandydowałby Ferdynand Kiepski?
      Przynajmniej śmieśniejszy.
    • Gość: mika Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.cust.tele2.ch 25.05.05, 10:53
      przepraszam gdzie znalazles "obiektywizm" w tym artykule? Nie osmieszajmy sie
      Narodzie kochany...
    • Gość: xxl naród wybrany wybiera IP: *.nekla.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 11:05
      i znowu zaczyna się stara śpiewka, "już z trzecią żoną" "to nie zart", powtórka
      z roku 1990, kiedy okazało się, ze to sadysta, szpieg itd.
      Nie wiem czy Tymiński czy inny, jedno jest pewne, ze ten naród będzie miał
      prezydenta na jakiego zasługuje. Polska to getto, a może rezerwat dla dzikich
      słowian, co przykre.
    • Gość: arnold Niech zyje Polski Łukaszenko IP: *.1777.dialup.minsktelecom.by 25.05.05, 11:30
      Niech zyje Polski Łukaszenko!!!!
    • Gość: obser3wator Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:32
      Gdy zechcesz by w Polsce rządzili oszołomy, zagłosuj na Stana będzie zadowolony.
      Stan doprowadzi Polskę do rozkwitu - przed wyborami - a po wyborach, doprowadzi
      Polskę do krachu, bo ten oszołom stawia domy na piachu. Zjednoczy polskie
      oszołomy z polityki, zatka im gęby a oni pokażą wam - wyborcom - FIGI. Będzie
      pełna grabież polskiej ziemi i kultury, gdy polakami będą rządzić ludzie z
      pustymi teczkami ze skóry(dotyczy również SLD).
      Więc wyborco zastanów się, czy nie lepszy własny zbój, niż gdybyś miał
      utrzymywać obcych rój. A zastanów się dobrze bo to czas pokuty: czy nie lepszy
      ten nasz obłudny i chamski polityk, niż Stan zatruty?

• Gość: faakju domorosli poeci wychyneli z kniei (powyze) IP: *.bctel.ca 25.05.05, 11:43
        az mi sie nie chce wierzyc - polityczni rymowacze prezentuja sie na forum GW.
        Przyznam szczerze ze mi rura zmiekla gdy przeczytalem poprzednika ,ktory
        pisze "...lepszy wlasny zboj ,niz obcych roj..." (czy cos w tym guscie) . Az
        sie prosi o podpis pod ta tworczoscia. "h.j"
        • m.malone Re: domorosli poeci wychyneli z kniei (powyze) 26.05.05, 11:09
          ten member pisze sie przez ch
          • Gość: faakju do malonego IP: *.bctel.ca 26.05.05, 11:24
            zalezy w jakim kraju. zalezy jaki member. zalezy jaki digit. Ale ogolnie to
            gratuluje zdolnosci semantycznych i pozdrawiam w imieniu swoim i Stana Naszego
            Obroncy Tymiskiego ktory z Toronto jak maz opatrznosciowy przybywa.Malayali by
            sie nie powstydzil takiej chinskiej zony.
        • Gość: kre_tka Re: domorosli poeci wychyneli z kniei (powyze) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:26
          no i fak ju - a "...uj" piszemy po polasku przez ch - nie wystarczy dyplom z
          UCLA, głąbie
    • Gość: rudex1 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:43
      Do buszu
    • Gość: muka! Jedno trzeba przyznać... IP: *.aster.pl 25.05.05, 11:46
      Choć zdjęcie troche niewyraźne to córka mu się chyba udała ;)))
      • Gość: kijek Re: Jedno trzeba przyznać... IP: *.crowley.pl 25.05.05, 11:51
        to prawda córa jest niezła, nic tylko rżnąc
        • Gość: dagny Re: Jedno trzeba przyznać... IP: 62.181.175.* 25.05.05, 11:59
          Ludzie!!! o czym tu mowa? A co z zasadą domicylu?????
      • Gość: gość głosuj na Stana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:57
        ja zagłosuję na stana to jest jedyna alternatywa dla nas trzeba zmienić
        ordynację wyborczą,aby normalnośc nastała i wyp....lić tych wszystkich
        nieudaczników którzy rządzą tym chorym krajem.Ludzie nie dajcie się zwariować!!!
        teraz albo przez następne 5 lat będzie g...
        Pozdrawiam
        • Gość: Janek Re: głosuj na Stana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 12:31
          Ja tam wierzę GW. Myślę że promuje dobrego kandydata na prezydenta.
          Oszołomów już mieliśmy i co mamy to każdy widzi. Jeden wysłowić się nie
          potrafił a do tego jeszcze uchol. Drugi oszust- oszukał naród co do
          wykształcenia swojego i teraz jeszcze te afery.
          Myślę że GW dobrze robi promując Tyminskiego. Może to być dobry kandydat na
          prezydenta.
          • krzszy1 Stan albo Albin 25.05.05, 12:42
            Wreszcie jest mój kandydat. Jedyna alternatywą może być Albin Siwak ( ciekawe co
            porabia) Jak Mamę kocham będe głosował na Stana . Jestem cięzko zniesmaczony
            polskimi politykami no może poza Panem Korwinem. Na niego też zagłosuję -ale
            żeby on doszedł do władzy musiałby urządzić przewrót wojskowy . Czerwone
            ścier... nie pozwolą żeby Polska rosła w siłę.
            • sheriktek Re: Stan albo Albin 25.05.05, 13:23
              niech polska rosnie w sile jak za dawnych dobrych lat. wodzu prowadz nas na
              berlin!
        • rembka Niech zyje junta!!!! Long live Stan 25.05.05, 13:22
          Hurra! jacy madrzy internauci, fajna logika. Wszyscy politycy (no bo my
          wszystkich znamy, prawda, jak Belka zna Jennifer Lopez), i wiemy, ze nie ma
          kogo wybierac. Co tam jakis profesor Belka, duren taki Rokita, albo Tusk, to
          nedzarze intelektualni, a reszta to taaacy glupi przeciez, a co tam Kaczynscy,
          Borowski juz sie nudzi patrzec na nich. Przydalby sie jakis barwny, nowy
          kandydat. No i sam zdrowy rozsadek wskazuje na Stana Tyminskiego, nie?. Taki on
          jest przejrzysty, a jak dobrze gada, to niech go piorun,elokwentny jak diabli.
          No i co z tego, ze on w Kanadzie, ale to przecie tak, jakby un tu z nami
          Polakami caly czas byl. Heya, disco-polo, fajnie jest, rowny gosc ten Stan,
          fajny, dobrze bedzie tak, ze dobrze nam tak!
    • Gość: jj Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: 212.244.107.* 25.05.05, 12:39
      hmm... baaardzo ciekawe.... nasze super-dopracowane prawo pozwala na
      wszystko.... z wyjątkeim życia ucziwie
    • Gość: ROLNIK Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:20
      NO JA TAM WYKSZTAŁCENIA MOŻE NIE MAM, ALE JAK TEN ... KOCHA POLSKĘ JAK POZA
      WYBORAMI PREZYDENCKIMI NAWET NA WAKACJE TU NIE ZAGLĄDA. ŻONY SOBIE BIERZE
      SKOŚNOOKIE, A POLKI PONOĆ TAKIE ŁADNE I MADRE (NAWET BLĄDYNKI). I CO BEDZIE
      SIEDZIAŁ W TEJ SWOJEJ KANADZIE I PRZEZ INTERNET "PREZYDENTOWAŁ" ;-)
      SKOMPUTERYZUJE NAM KRAJ (SWOIMI KOMPUTERKAMI), ZAWINIE KASKĘ I PODWOI SWOJE
      POSIADŁOŚCI .... ech POLACZKI POLACZKI JAKIE TO WSZYSTKO PŁYTKIE
      • Gość: Janinka rolniczka Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:40
        On nic nie ukradnie bo on ma tyle swojego ze swej ciężkiej pracy i jego
        doświadczenia życiowego,że i dla innych wystarczy.
        A że komputery to znaczy ze nie głupi skoro i amerykanie od niego kupują.
        Ja tam modlę się do Najświetszej Panienki dzień i noc żeby nam Polakom
        dopomogła i takiego jak Tymiński prezydenta dała.
        Mieliśmy Wielkiego Polaka Papieża to może teraz Pan Bóg nam dopomoże i będziemy
        mieli Wielkiego Polaka Prezydenta.
    • Gość: jerry Wyborcza nie moze darowac Stanowi II tury 1990 r. IP: 82.148.37.* 25.05.05, 13:33
      przeciez czlowiek znikad wyeliminowal Mazowieckiego!! dlatego tez pogardliwie -
      zartobliwy ton o Tyminskim. Jednak smutna prawda jest taka, ze przynajmniej
      Tyminski potrafil wziac zycie w swoje rece, a Mazowiecki co? Smutno na niego
      patrzec doprawdy!
      • polonus3 Re: Wyborcza nie moze darowac Stanowi II tury 199 25.05.05, 13:57
        Tak, to fakt, ten Mazowiecki to zalosna postac. Jedynie co bylo logicznego
        w jego dzialaniu to byla idea "grubej kreski". Co do tego to mial racje
        i przewidzial co moze byc jak jej nie bedzie. I tak sie sprawdzilo!
        • Gość: mbishop Re: Wyborcza nie moze darowac Stanowi II tury 199 IP: *.attu.pl 25.05.05, 14:38
          polonus3 napisał:

> Tak, to fakt, ten Mazowiecki to zalosna postac

Żałosna jest twoja wypowiedź. Jak to jest, że co polonus, to idiota.
          Dziękuj Bogu (jeśli w niego wierzysz, a pewnie tak), że Polska miała takiego
          premiera jak Mazowiecki. I módl się, żeby kiedyś taki się jeszcze zdarzył.
      • Gość: mbishop Re: Wyborcza nie moze darowac Stanowi II tury 199 IP: *.attu.pl 25.05.05, 14:40
        Gość portalu: jerry napisał(a):

> przeciez czlowiek znikad wyeliminowal Mazowieckiego!! dlatego tez pogardliwie -
        >
        > zartobliwy ton o Tyminskim. Jednak smutna prawda jest taka, ze przynajmniej
        > Tyminski potrafil wziac zycie w swoje rece, a Mazowiecki co? Smutno na niego
        > patrzec doprawdy!

A co jest nie tak z Mazowieckim? Że jest brzydszy od Stana czy co? No cóż, nie
        każdy może być taki śliczny...
        Tymiński "wziął życie w swoje ręce"! No tak, mój sąsiad też, założył firmę i
        dobrze mu się powodzi. Ale to nie znaczy, że ma zostać prezydentem...
    • Gość: noles Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.alstom.pl / 213.77.49.* 25.05.05, 13:35
      Ruszaj Stan, Żary i Wołów za tobą!!!!!!!!!
    • Gość: paw Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 13:44
      Jeżeli Tyminski w kampanii wyborczej udowodni,że jest polakiem,to ma mój głs !
      • polonus3 Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta 25.05.05, 14:07
        Jezeli wystartuje to wybory wygra swobodnie bo Polacy maja juz dosc tej krajowej
        zgrai michniko-walesowsko-kwasniewskiej.
    • Gość: wacpan bendem na niego glosowac IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 13:51
      • Gość: sydneyczyk Re: 5mil poloni i ich rodziny wybieraja Stana... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 25.05.05, 14:15
        juz zapowiedzialem moim wiesniakom z ciemnogrodu - nie dostana centa gdy Stan
        nie wygra - dzieki moim dularom jezcze nie padli a daje im tysiac co miesiac -
        polonusy idzcie moim sladem - pokazmy wiesniakom z ciemnogrodu sile naszego
        dulara - a co do Stana to musi przyjac program:

LUSTRACJA - SBekow, Komuchow, Zydow mordercow polakow SOLCMAN - OSADZIC
        ZLODZIEJI Kupcyk i podobnych rozliczyk, lupy roxdac potrzebujacym - rozwijac
        inwestycje
        Wprowadzic uczciwych w system

Ciemnogrod czas obudzic sie - zydy komuchy znow was wydupca - pamietajcie ich
        jest ponad trzy miliony - wypasionych zlodzieji i sa zorganizowani.

Organizujcie sie w komitety - robcie listy zlodzieji i szuji - rewolucje czas
        zaczac .
        • Gość: Soukworm Re: 5mil poloni i ich rodziny wybieraja Stana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:28
          niezly z ciebie p0jeb. ale czego zie po polonii spodziewac... pod stol!
        • Gość: tutejsza Re: 5mil poloni i ich rodziny wybieraja Stana... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 14:29
          Gość portalu: sydneyczyk napisał(a):
          > juz zapowiedzialem moim wiesniakom z ciemnogrodu - nie dostana centa gdy Stan
          > nie wygra - dzieki moim dularom jezcze nie padli a daje im tysiac co miesiac -

Ale słabe te twoje dulary jakoś
    • Gość: Remek No i biedny Endriu Lepper straci trochę głosów IP: 80.51.242.* 25.05.05, 13:59
      Mam nadzieję, że chłopaki nie załapią się do drugiej tury
    • Gość: jolita Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.mclink.it 25.05.05, 14:04
      Ot i balwan zza oceanu. Kogo on chce reprezentowac? Jakie on ma pojecie o
      polskich realiach i dlaczego ludzie mieliby na niego glosowac. Jak Berlusconi
      kandydowal sie na premiera to jego zwolennicy nawolywali do glosowania na niego
      mowiac ze taki z niego zdolny bisnesmen i tak jak udalo mu sie zgromadzic
      miliardy, tak i wyprowadzi kraj z biedy i wzbogaci caly narod. Efekty sa
      widoczne. On jest jeszcze bogatszy, bogatsi jeszcze bogatsi a biedota jeszcze
      biedniejsza. Oj Stan, Stan. Tu nie potrzeba twoich dolarow ale madrej,
      bezinteresownej glowy a tej za dolary nie kupisz.
    • Gość: trwoga Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta IP: *.zeto.opole.pl / *.zeto.opole.pl 25.05.05, 14:25
      Skoro złodzieje z CBŚ dostali wcześniejsze emerytury to juz nic mnie nie
      powstrzymuje żeby głosować na Tymińskiego.Jak mozna tak kpić z narodu, pieprzyc
      bez przerwy o wydłużonych emeryturach a swoim złodziejom od razu dać za nic
      wczesniejsze emerytury.ani wieku ani lat pracy , co to jest ,to jak zamach na naród.
    • Gość: wacpan Kaczyńskie ustalają czy on przypadkiem tej chinki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 14:29
      Kaczyńskie ustalają czy on przypadkiem tej chinki nie pierze
      • zegmarek Re: Kaczyńskie ustalają czy on przypadkiem tej ch 25.05.05, 14:46
        Pierze w polenie 2000
    • zegmarek Re: Stan powraca - Tymiński znów na prezydenta 25.05.05, 14:45
      Lepszy Stan Jak Lech. Przynajmnie pieniądze ma własne a nie telegreafu
    • krysluk Re: Mój znajomy z Ontario... 25.05.05, 14:49
      był sąsiadem Stana (Ontario, nie Toronto, bo zaraz jakiś dureń będzie grał
      mądrego) i opowiadał mi, że Stan miał wielki ubaw, żę durni Polacy głosowali na
      parę dolarów i te kuchenki z grochówką. Więc głosujcie na niego barany,
      przynajmniej znów się z was będzie śmiał. Oby tylko nie w naszym kraju.
      biznesmen, kur..., z milionem dolarów. To zadzwońcie choćby do Jaggera,
      przynajmniej parę koncertów będzie za darmo w ramach kampanii!!!
      • krysluk Aaa, Kaczory też mają milion... 25.05.05, 14:51
        tyle że się nim nie chwalą:)))
        • Gość: Lechu Re: Aaa, Kaczory też mają milion... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:54
          Bo z przekrętów albo mafijne
        • Gość: wacpan kaczorów to jest lewa kasa z Art-B IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 25.05.05, 18:12
          ......ale i to rozliczymy, pomalutku !!!!!
      • Gość: gosc Re: Mój znajomy z Ontario... IP: *.ssc.uwo.ca 03.06.05, 18:43
        strenki masz racje
        kto tu o nim slyszal ?
        gdzie on jezdzi ?
        z jaka polonia sie spotyka ?
        bzdury
    • Gość: x PRZYBYL RATOWAC LEWACTWO!! IP: *.crowley.pl 25.05.05, 14:54
      Powiedzcie dlaczego przez ostanie dwie kadencjie dgy byl Kwach
      o Tyminskim nikt nie slyszal?
      Bo Tyminski pojawia sie wtedy gdy jest realna szansa ze komuchy przepadna.
      Trzeba namieszac ludziom w glowach, by rozbic elektorat ktory grozi komuchom!
      Tyminski jest wlasnie po to!
      • krzszy1 Re: PRZYBYL RATOWAC LEWACTWO!! 25.05.05, 15:18
        Mogę się z Tobą zgodzić -ale wierzysz w to że Kaczyński i reszta kandydatów
        zwalczy lewactwo w Polsce. Będzie jak dawniej .
        • Gość: x Re: PRZYBYL RATOWAC LEWACTWO!! IP: *.crowley.pl 25.05.05, 15:21
          Lewactwa sie nie da zwalczyc ale mozna je odrzucic w wyborach!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka