Dodaj do ulubionych

Kto rządzi Twoim Stylem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:13
Tak naprawdę nie rządzi Pieńkowska, to marionetka w rękach zarządu Bauera.
Zresztą ona pismem się nie interesuje.Dla niej ważna jest tylko kasa,
kosmetyki,które teraz dostaje za darmo i zagraniczne wyjazdy na koszt
redakcji. Twoim Stylem rzadzi Jacek Szmidt ze swoją kochanką Magdą Jaros.
Pieńkowska bez Szmidta nie podejmie najmniejszej decuzji, bo nie ma pjęcia o
redagowaniu pisma. A Szmidt zawsze marzył o władzy. Dzięki Pieńkowskiej, do
której robi słodkie oczy, teraz ją ma. Niestety, geniusz to on nie jest.
Twój Styl to teraz Claudia bis, tylko po co, skoro Claudia od dawna jest na
rynku?
Obserwuj wątek
    • hankamostowiak Re: Kto rządzi Twoim Stylem 02.06.05, 17:58
      Święta prawda. Szmidt, skądinąd dobry reporter, po tym jak rozwiązali mu PZPR,
      do którego z całą gorliwością należał, utknął w Twoim stylu i zaledwie
      dochrapał się stanowiska kierownika. A jego koledzy z organizacji poszli w
      ministry, dyrektory, zostali bankierami, przedsiębiorcami. Wieczny frustrat
      teraz ma swoje pięć minut. Ale jak to pięć minut, szybko się może skończyć. Pan
      Namysł z zarządu Baurea, jak każdy mężczyzna z kompleksem niskiego wzrostu, a
      co za tym idzie niewielkich przymiotów, szybko sie zorientuje, że rośnie mu
      konkurencja. I pod pretekstem walki z wygórowanymi zarobkami w Twoim stylu,
      wykasuje Szmidta i jego pensję.
      • Gość: zabka Re: Kto rządzi Twoim Stylem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:15
        Strasznym jadem to wszstko, co piszecie, jedzie. Obrzydliwosc. Kogo obchodza
        takie sprawy, jak kto z kim sypia lub jakie kompleksy maja niscy faceci, albo
        do czego kto nalezal... Ludzie, opamietajcie sie... Sytuacja moze i trudna w
        TS, ale takie pomyje publicznie wylewac! Wiem, ze dobrze jest nie trzymac w
        sobie zlych emocji, ale to co tu sie wyprawia, to nieetyczne.
        • hankamostowiak Re: Kto rządzi Twoim Stylem 02.06.05, 23:08
          A to co sie pisze o Hołowni w wątku "są pierwsze zwolnienia w Ozonie" to
          etyczne? Skoro można o Hołowni, można i o Szmidcie. Skoro są takie miejsca jak
          to Forum to trzeba ujawniać i pietnować brudne strony z życia redakcji. Tzw.
          prasa branżowa tego nie zrobi, bo sama jest skorumpowana, bo zależna od reklam,
          jakie dają jej wydawnictwa. Myślę, że Dorota Soszyńska wolałaby, żeby na
          promocje perfum do Paryża pojechała jakaś dziennikarka, która to wszystko potem
          ładnie opisze, niż żeby się przejechała Pieńkowska, z czego nic nie wyniknie.
          Ale głupio jej odmówić, jak Pieńkowska chce jechać. Pieńkowska z tego korzysta
          bez pardonu, bo zależy jej tylko na wykorzystywaniu swojej pozycji dla swojej
          korzyści. Bauer ma prawo to tolerować, ale dlaczego mają to robić
          reklamodawcy. Ja na ich miejscu zapraszałabym inne redakcje. Dla przykładu,
          żeby utrzec nosa.
          • czesia-z-butiku Re: Kto rządzi Twoim Stylem 03.06.05, 09:42
            ale zazdrościsz tej Pinkowskiej
            normalnie solą w oku twoim
            • marianna.rokita a moze panstwo dadza 03.06.05, 11:16
              jakies merytoryczne uwagi do niej, poza wyciaczkami osobistymi ?
              • kika74 Re: a moze panstwo dadza 03.06.05, 15:25
                cos merytorycznego to pomyłki dziennikerskie w pierwszym numerze pod redakcją
                ;), kilka strzałów Pani redaktor w wywiadzie telewizyjnym - TVN style - żle
                okreslony - wręcz brzydko w stosunku do czytelnika target pisma - jaka rozsądna
                redaktor naczelna mowi w TV ze to nie jest pismo dla pań po 40 tylko dla takich
                jak my młodych - to obraża sporą grupę czytelniczek i świadczy o małej
                znajomości targetowania reklamowego pisma . Kolejne raczej moze zabawne były
                wypowiedzi w Pressie - po miesiącu pracy - bardzo zabawne - dodatek poświecony
                pismom livestylowym :)
                • marianna.rokita Re: a moze panstwo dadza 03.06.05, 15:26
                  daj linki albo teksy jesli masz.
                  • kika74 Re: a moze panstwo dadza 03.06.05, 15:39
                    patrz sprostowanie na 6stronie majowego numeru TS, a linków do wywiadów nie
                    posiadam - ogladałam pichcąc kolacje - omal nie przypaliłam :)
                • bardu Re: a moze panstwo dadza 03.06.05, 16:02
                  kika74 napisała:

> redaktor naczelna mowi w TV ze to nie jest pismo dla pań po 40 tylko dla
                  takich
                  > jak my młodych - to obraża sporą grupę czytelniczek i świadczy o małej
                  > znajomości targetowania reklamowego pisma .
                  Tej wypowiedzi nie słyszałam ale widzę, że miałam rację kończąc z kupowaniem
                  Twojego Stylu (a czytałam od 1 numeru).
          • Gość: zabka Re: Kto rządzi Twoim Stylem IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 03.06.05, 13:19
            A czy niegodziwości innych ludzi powinny być przepustką do czynienia ich przez
            nas?!
    • Gość: do gutka Re: Kto rządzi Twoim Stylem IP: *.chello.pl 03.06.05, 16:08
      A skad wiesz ze jarosowa jest kochanka Szmidta? czy to oficjalny nius czy takie
      tam gdybanie?
    • kika74 Re: Kto rządzi Twoim Stylem 03.06.05, 16:28
      No kto?? na stronach dzienników TS pojawiają sie czasem sugestie i informacje
      dotyczące tytułu, jesli sa negatywne to sie je wycina jesli nie to zostają - ale
      nikt nigdy nie zrobil nic z informacja ze dziewczyny nagninnie rezygnuja z
      prenumeraty :)
    • newsrum [...] 03.06.05, 22:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: TS Re: Kto rządzi Twoim Stylem IP: 203.162.3.* 03.06.05, 22:41
        Chomiczowka, juz forwardujemy twojego posta i Ipa panstwu G.
        Beda zadowoleni z kolegi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka