Gość: przemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:19 Ktos tu chyba filmy pomylil. Z tego co wiem polskim filmem o najwiekszej frekwencji pozostaja do dzis "Krzyzacy" - o ile dobrze pamietam ponad 20 mln widzow, a nie "Ogniem i mieczem". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q_vw Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 13:59 TVN chce po prostu zarobić... po co używać wielkich słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira To jest szarganie pamięci o. Hejmo!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 15:01 To oburzające!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcaj SKANDAL IP: *.intermedia.net.pl 07.06.05, 18:47 Czysty materializm i chęć zarobienia szmalu na kims i na czyms, na czym nie powinno sie zarabiac. I z tego powodu kazdy szanujacy sie Polak powinien sie wypiac na ten film - nie z powodu braku szacunku czy pamieci pla Papieza, tylko na chciwość ITI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:25 kapitalizm rabunkowy w czystej postaci, tak jak w stanach telewizje zarabiały na ofiarach tsunami; TVN i cała ITI zachowuje sie tak samo zenująco jak 1 kwietnia w relacjach z RZymu Rymanowskiego i pałasińskiego; buuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawołaniec Wezwanie do prostestu - Obejrzysz jak zapłacisz IP: 213.17.235.* 08.06.05, 03:49 To co, ruszjamy z akcją! Rozsyłamy maile do wszystkich znajomych? Niech przeczytają wszyscy, niech przekonają swoje babcie i rodziców, żeby poczekali! Zróbmy narodowy pokaz siły i solidarności! Dajmy nauczkę! Niech się ITI z TVN (i inni - ku przestrodze) przekonają, że przekraczanie granic przyzwoitości nie jest społecznie tolerowane, że nie jesteśmy ciemną masą poddajacą bezwładnie się miglancom typu rzecznik-Szołtysik. A treść np. taka: "NIE DAJ SIĘ NABRAĆ NA ŻEROWANIE NA PAMIĘCI O PAPIEŻU! ZAPROTESTUJ! W związku z próbą lekceważenia inteligencji mieszkańców Polski i próbą żerowania na pamięci o papieżu Janie Pawle II wzywamy do bojkotu! Film "Karol - człowiek, który został papieżem" był i jest emitowany przez stacje telewizyjne na całym świecie - z wyjątkiem Polski. Tu prawa nabył koncern ITI - właściciel kin Multikino i stacji telewizyjnej TVN. I co? W POlsce film ma być dostępny od 17 czerwca wyłącznie w kinach (cena biletu od 13 do 22 złotych). Nie byłoby działanie tak oburzające, gdyby nie deklaracje składane oficjalnie. "Film w dwóch 90-minutowych odcinkach prawdopodobnie zostanie pokazany w okolicy 18 maja, tj. rocznicy urodzin Papieża" - pisała Polska Agencja Prasowa pod koniec kwietnia. W tej samej depeszy Andrzej Sołtysik, rzecznik TVN, mówił: "Oba odcinki zostaną wyemitowane w najlepszym czasie antenowym, tj. około godziny 20". A co mówi TVN teraz? (cytaty za Krzysztofem Olszewskim, 07-06-2005): "Nigdy nie podawaliśmy konkretnego terminu emisji - broni się teraz Sołtysik. - To media podchwyciły i żonglowały datami i dalej "W ten sposób Polska będzie jedynym krajem w Europie, w którym ten tak oczekiwany film będzie wyświetlany przez kilka miesięcy jedynie na dużym ekranie. Powód? TVN tłumaczy enigmatycznie, że to... "wielka gratka dla kinomanów!". - Nie ma powodu, żeby spieszyć się z premierą telewizyjną, bo u nas życie Karola Wojtyły jest przecież dobrze znane - mówi Sołtysik. - A pokazywanie filmu jednocześnie w telewizji i kinach nie miałoby sensu." Taka dwulicowość i bezczelne granie na emocjach związanych z Polakiem Tysiąclecia wyłącznie w celu uzyskania gratyfikacji finansowej nie jest godna tolerowania - ZWŁASZCZA W SYTUACJI, GDY - za Krzysztofem Olszewskim - "Premiera głośnej włoskiej produkcji odbyła się w Rzymie w połowie kwietnia. Kilka dni później, gdy w Watykanie trwało konklawe, film w dwóch odcinkach wyemitowała włoska komercyjna telewizja Mediasat. Zainteresowanie było ogromne, każdy odcinek przyciągnął po 13 mln widzów! Kilkanaście dni temu film dołączono we Włoszech, na kasetach VHS i płytach DVD, do telewizyjnego tygodnika "Sorrisi e canzoni. Film o Papieżu Polaku obejrzeli także telewidzowie w Kanadzie. W najbliższych miesiącach wyemitują go stacje na całym świecie, będzie także sprzedawany na płytach DVD." Roześlij protest, przyłącz się. Pokaż, że nie wszystko jest tak, jak wydaje się tym, którzy mają nas za idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: Wezwanie do prostestu - Obejrzysz jak zapłaci IP: *.aster.pl 08.06.05, 09:25 ZGADZAM SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: Wezwanie do prostestu - Obejrzysz jak zapłaci 17.06.05, 10:37 Troche pompatycznie, ale musze sie zgodzic. Fakt, ze film pokazywano we Wlsozech juz w kwietniu a u nas dopiero w pazdzierniku jest.... zenujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrosp Sam pamiętam jak TVN zapowiadało emisję w kwietniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:00 a teraz taki Sołtysik łże w żywe oczy. Niech powie, że chcą na tym zarobić dużą kasę bo wiedzą, że do kina pójdzie obejrzeć ten film kilka milionów ludzi. Na koniec mała dygresja - Sołtysik jest mało wiarygodny i mało przekonujący, udowodnił to już wcześniej jak TVN wywalało Tomasza Lisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pd Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.bazapartner.pl 07.06.05, 14:04 To pokazuje ich stosunek do Polaków, do wartości religijnych w końcu ich samych do siebie. Żenująca decyzja. Po prostu policzek dany ludziom w twarz, jakbym kurcze Michnika miał przed oczywa. Może to jacys jego koledzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercy Street Obejrzysz jak zapłacisz IP: 213.17.235.* 07.06.05, 14:06 Najbardziej irytującą sprawą jest mieszanie materii i ducha, i spieranie się w tym nieprzystającym do siebie obszarze. Nieszczerość i iluzja. Niech ITI czy TVN powiedzą wprost, bez ściemniania - robimy tak, bo to dobry interes; zasłanianie się przeznaczeniem części dochodów z biletów na rzecz fundacji jest przebieraniem się kupca w szatki świętgo. Organizacja dobrowolnych datków w kinach przed i po projekcji w zestawieniu z odpowiednio niskimi cenami biletów zrobiałby lepsze wrażenie. Zgadzam się, że kino przeważnie zapewnia głębszy i intymniejszy rodzaj doznań niż telewizja. I właśnie dlatego sprawa powinna być podana jasno i czysto. Ale do tego należy się jeszcze powstrzymywać od chlapania na prawo i lewo, co też to nie będzie wyczyniane. Ktoś kiedyś się wścieknie i jęzor utnie. I będzie miął rację. Krótko mówiąc ITI z TVN narobili smrodu i uadją, że to zapach kadzidła. Wstydek, panowie - z cwaniackim rzecznikiem na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
makryba Re: Obejrzysz jak zapłacisz 07.06.05, 14:11 A ja myśle ze film to sztuka, w obecnych czasach, głównie komercyjna i nie ma co robić Aj Waj że ktoś chce na tym zarobić. VHS z Pasją Gibsona też sprzedawano najpierw wyłącznie po parafiach - i nikt o to larum nie podnosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0,75 Re: Obejrzysz jak zapłacisz IP: *.net.autocom.pl 07.06.05, 16:16 Toteż nikt nie krytykuje chęci zarobienia a formę - czyli robienie klientów w balona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicurpix Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:11 Oj, miałbym watpliwości co do oglądalności. "Czterej Pancerni i Pies" bija wszystko na głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 14:20 wystarczy nie isc do kina tylko kilka miesiecy poczekac i te judasze nie zarobia. proste. nie bylo filmu o janie pawle przez 27 lat to te kilka miesiecy moizna jescze poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:36 A czy tutaj nie chodzi o ilosc osob ktora poszla do kina? Bo jak tak to chyba konkurencja moglby byc tez Janosik czy Stawka wieksza niz zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feelipe prawdziwy skandal i obrzydlistwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:16 tylko z uwagi na pamięć Ojca Świętego nie napiszę co myślę o ITI i ich szczekaczu sołtysiku, Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik TVN TO ZYDZI 07.06.05, 14:17 bez watpienia tak jest, wyczuli geszeft i juz zaczynaja dzialac. kupczenie i podjudzanie to ich domena. o nawet slowo "podJUDZAć" pochodzi od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: TVN TO ZYDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:24 Zgadzam się w 100%!!! Nie idźmy na ten film do kina i nie dajmy burakom zarobić! Ten film można już pobrać przez Emule, co prawda w wersji angielskiej, ale chyba sporo z was rozumie po angilesku. Poza tym pewnie zaraz pojawią się Polskie napisy, domyślam się że już są. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Buahahaha 07.06.05, 15:51 No pieknie - w imie pamieci o JPII propagowac piractwo!!! To juz tylko Polak potrafi heh. Wstyd mi i za ITI i za Twoja wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: TVN TO ZYDZI IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:34 TVN tlumaczy sie ze to gratka dla kinomanow.Akurat ten film nic nie straci jak ogladnie sie go tylko na malym ekranie. Jednego mi brakowalo w tym filmie - podpisow z data i miejscem wydarzen. Polecam wszystkim ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd Re: TVN TO ZYDZI IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.05, 14:55 i chcą zarobić na twoim ukochanym, niezapomniaym, genialnym, cudownym, wspanialym wielkim ... oj jej! az sie rozczulilem! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 14:27 ot, tefauenek. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja_curka_zbujnika DO VITMIKA 08.06.05, 07:52 Tak, wszystko, co złe to Żydzi... Papież na pewno byłby dumny z Twojego podejścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:34 Ja decyzję TVN porównuję do deklaracji kibiców,którzy pod wpływem emocji związanych ze śmiercią Jana Pawła2 też wiele obiecywali.Potem gdy emocje opadły wszystko wróciło do normy czyli burdy,chamstwo i.t.d W przypadku TVN gdy emocje opadły też wcześniejsza deklaracja ma taką samą wartośc,liczy się kasa a nie wartości które wpajał nam ukochany papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:24 Bo też ktololwiek zna bliżej to towarzystwo chyba nie spodziewał się czegoś w rodzaju "dotrzymania obietnicy" czy wzroku sięgającego ponad kupę szmalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbuntowany Re: zbuntujmy się i nie idźmy do kina IP: 213.199.196.* 07.06.05, 14:45 kto jest za niech się dopisze. Moim zdaniem przeznaczanie części wpływów na fundację jest tylko mydleniem oczu, oni mają chęć zarobić i to nieźle. Ja nie zapłacę złodziejom aż 22 zł za bilet, dla 4 osobowej rodziny to bardzo duży wydatek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meth.p Re: zbuntujmy się i nie idźmy do kina 17.06.05, 10:42 No ja nie pojde, choc mialem zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elgastar PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: 213.78.68.* 07.06.05, 14:45 szacunku troche patafiany dla OJCA SWIETEGO !! a nie tylko piep..ony biznes i kase wszedzie widzicie. bylem na pogrzebie PAPIEZA mimo ze kosztowalo mnie to okolo 3 000zl, czasem w zyciu robi sie cos zupelnie nie patrzac na pieniadze pozdrawiam ZDROWYCH UMYSLOWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: 199.21.28.* 07.06.05, 15:16 a film naprawde dobrze zrobiony i wart obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telenowela Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.06.05, 17:06 Niestety mam inna opinie,interesujacy jest temat filmu ale produkcja niestety kiepska!Film nie jest wart obejrzenia w kinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iffo film nie wart ogladania w kinie IP: 213.255.118.* 17.06.05, 11:58 to typowa produkcja telewizyjna widzialam ja we Wloszech - troche cukierkowa i wyolbrzymiona - nie przyniosla mi emocji jakich sie spodziewalam -absolutnie nie do ogladania w kinie- szkoda pieniedzy a poza tym to skandal, zeby na takim filmie zarabiac, a w naszym kraju to nieziemska kasa tu gdzie szczyty popularnosci bije radio maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:13 Tak, przylaczam sie do tej opinii...Warto zobaczyc...Wprawdzie w drugiej jego czesci (Kanadyjska TV rzadowa pokazywala go w dwoch czesciach, w czasie najwyzszej ogladalnosci) brakuje mi tej muzyki slawetnego E.Morricone, ale to nic, przeciez to jest film o Papiezu, a nie koncert muzyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:17 OOOPS! Mialam sie podpisac pod opinia polecajaca obejrzenie tego filmu, ale sie pomylilam, i umiescilam swoj "glos" pod zupelnie inna opinia! Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nickt_z_nickąd Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY I TVN-owy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:38 Proponuję także powstrzymać się przynajmniej przez jakiś czas od oglądania "programowo najlepszej" telewizji tvn. ITI, tvn i Multikino to jeden choj. Liczy się tylko kasa, co stało się widoczne także gdy ITI kupiło Legię i od razu podniosło ceny biletów. Dlaczegoby nie zarobić na pamięci o Papieżu? Waltery dla pieniędzy potrafią zrobić wiele, nie zwracając uwagi na opinię publiczną zapatrzoną w Drzyzgę, Majewskiego, Najsztuba, Mołek, Urbańskiego, Wojciechowską itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alek011 Tak 07.06.05, 16:26 Na znak protestu proponuję wyrzucić wszystkie telewizory za okno (tylko nie z wysoka, bo nie złapię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY I TVN-owy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:08 Bravo! bojkot kinowy i tvnowy. U nas jak zwykle nie tak, jak w normalnych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wszystko na sprzedaz... 07.06.05, 15:42 Juz mnie cholera bierze - wszyscy chca na smierci JPII zarobic - wydawnictwa albumow, wydawcy prasy codziennej czy tygodnikow, teraz ITI... A to wszystko okraszone grobowym glosem lektora gloszacym swietosc papieza... Zwyczajnie chce mi sie rzygac. Niedlugo ktos odnotuje w Ksiedze Guinessa nowy rekord rodem znad Wisly - "bajbardziej dochodowa smierc w historii swiata"... Fuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Wszystko na sprzedaz... IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:42 Niedlugo ktos odnotuje w Ksiedze Guinessa nowy rekord rodem znad Wisly - > "bajbardziej dochodowa smierc w historii swiata"... Fuuuu. Najgorsze jest to ze mozesz miec racje Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaz23 Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 16:04 Zgadzam sie z takim posunięciem. Skoro Polacy wydają kase na rózne badziewne filmy i innego typu rozrywki, to maja wolna wole i moga wybrać film o Papiezu. W ostatnim czasie telewizja pokazała tyle materiałów i ciekwostek o Ojcu świętym, że przecietny Polak mógłby sam się stac scenarzysta niejedengo filmu o zyciu Ojca Swiętego. Niektórzy twierdzą pewnie, ze książki i albumy o Ojcu świętym też powinni Polakom za darmo oddawać. Przecież te kilkanaście złotych nie jest bariera nie do przejścia, tym bardziej, że jak wiadomo w niektórzy o "kopie" postaraja się wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alek011 Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 16:22 Chcą zarobić. wolno im. Nikt oglądać nie karze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bae NIE IDZCIE DO KINA, PLIZ!!! IP: *.server.ntli.net 07.06.05, 16:33 jak mozna byc tak nie ludzko pazernym? nie idzmy do kina na ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro sobie kupie pirata-namawiam IP: *.ksiazat.v.pl 07.06.05, 17:19 sobie kupie pirata-namawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf w ramch bojkotu proponuje sciagnac go z netu IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.06.05, 17:43 bo juz sie troche temu pojawił. Tu macie link skad go mozna (za pomoca progrmu emule) sciagnac. www.osloskop.net/r/13634.html Na razie brakuje co prawda napisów, ale pewno szybko sie pokaża w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anthor Re: w ramch bojkotu proponuje sciagnac go z netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:53 BRAWO!!!!!!!!!!!!!! tylko czekac jak znow o******p ucierpi nad nadgorliwcach po co link podajesz chcesz zeby o******p.net znowu scigali jak mozesz to jak najszybciej to usun. kazdy jak bedzie chcial to to znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: w ramch bojkotu proponuje sciagnac go z netu IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.chello.pl 07.06.05, 17:44 no i powiedzcie, czy ten kraj nie jest chory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ...juz mam IP: *.avenel01.nj.comcast.net 07.06.05, 17:47 ..ludzie wejdzie na net ...tam macie wszyskie filmy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromberg A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:49 Mam RIPa filmu, wtedy gdy leciał włoskiej TV. Tylko jest problem z tym, że nigdzie w necie nie ma do niego napisów, bo poza tą projekcją we włoskiej TV nigdzie indziej ten film nie był wyświetlany. Do premiery pozostało jeszcze trochę czasu, a w kinach i TV film będzie z dubbingiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:46 Byl juz wyswietlany w Kanadzie i Stanach chyba pod koniec kwietnia badz z poczatkiem maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:25 Nieprawda! Obejrzalam ten film w Kanadyjskiej Tv rzadowej( ktora jest za darmo, nawet jak nie masz dolara na abonament kablowy, odbierasz ten program z antenki). Film byl w wersji angielskiej (oryginalnie, aktorzy odgrywaja swoje role w wersji jezykowej-angielskiej)Odtworca glownej roli daje sobie swietnie rade w tym jezyku! (O niebo lepiej, niz ja, ktora mieszkam w Kanadzie juz pietnascie lat...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianna Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:31 Najwyrazniej , mam dzisiaj zly dzien...Znow, odpowiadajac na list, moj "glosik" ukazal sie pod innym listem, niz zamierzona odpowiedz powinna trafic...Chyba juz dzis zamilcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LukasK Po co napisy? IP: 217.153.71.* 08.06.05, 10:30 > Mam RIPa filmu, wtedy gdy leciał włoskiej TV. Tylko jest problem z tym, że > nigdzie w necie nie ma do niego napisów Włoski język jest bardzo podobny do polskiego. Nie potrzeba napisów. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 17:59 Jak zwykle,musimy być ostatni.We Włoszech ten film pokazała tv Berlusconiego już ponad miesiąc temu.A my,jak zwykle na końcu.CO ZA SYF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Nieprawda, że ostatni w Europie 07.06.05, 19:45 Po nas jeszcze jest Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek propozycja IP: *.bozeknet.one.pl / *.bozeknet.one.pl 07.06.05, 20:02 Proponuję skopiować film z zagranicznej płyty DVD i udostępnić w sieci - TVN nic nie zarobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fh Re: propozycja IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.06.05, 20:05 juz to jest zrobione, przeczytaj pare postów wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justek TVN-Oszust IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.06.05, 21:44 Ja też pamiętam, jak tvn reklamował ,że film będzie w ich stacji w kwietniu. Nawet się cieszyłam i myślałam super,że tak szybko, nowoczesna, dobra stacja. Ale teraz zmieniam zdanie. A Sołtysik (a może sołtys z Warszawy) mógłby trochę potrenować medialną dyplomację. Jak można powiedzieć ,że... "Polacy znają Karola Wojtyłę dobrze, więc nie ma się co spieszyć z premierą telewizyjną". To tym bardziej niech stacja podaruje sobie emisję tego filmu w październiku, w rocznicę wyboru Karola Wojtyły na papieża, wtedy Ojca Świętego będziemy jeszcze pamiętać dobrze.Ale już widzę te reklamy promujące film w telewizji i hołubienie się ,że tvwn jest najlepszy!!!! A niestety jak sie okazuje wcale tak nie jest. P.S. A swoją drogą skoro film będzie w telewizji w październiku, to nie widzę sensu ,by iść do kina. Odpowiedz Link Zgłoś