Dodaj do ulubionych

Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Polaku...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:19
Ktos tu chyba filmy pomylil. Z tego co wiem polskim filmem o najwiekszej
frekwencji pozostaja do dzis "Krzyzacy" - o ile dobrze pamietam ponad 20 mln
widzow, a nie "Ogniem i mieczem".
Obserwuj wątek
    • q_vw Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 13:59
      TVN chce po prostu zarobić... po co używać wielkich słów...
      • Gość: Oliveira To jest szarganie pamięci o. Hejmo!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 15:01
        To oburzające!!!!!!
      • Gość: Domcaj SKANDAL IP: *.intermedia.net.pl 07.06.05, 18:47
        Czysty materializm i chęć zarobienia szmalu na kims i na czyms, na czym nie
        powinno sie zarabiac. I z tego powodu kazdy szanujacy sie Polak powinien sie
        wypiac na ten film - nie z powodu braku szacunku czy pamieci pla Papieza, tylko
        na chciwość ITI
        • Gość: Gostek Re: SKANDAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:25
          kapitalizm rabunkowy w czystej postaci, tak jak w stanach telewizje zarabiały
          na ofiarach tsunami; TVN i cała ITI zachowuje sie tak samo zenująco jak 1
          kwietnia w relacjach z RZymu Rymanowskiego i pałasińskiego; buuuuuuu
      • Gość: Zawołaniec Wezwanie do prostestu - Obejrzysz jak zapłacisz IP: 213.17.235.* 08.06.05, 03:49
        To co, ruszjamy z akcją!
        Rozsyłamy maile do wszystkich znajomych? Niech przeczytają wszyscy, niech
        przekonają swoje babcie i rodziców, żeby poczekali! Zróbmy narodowy pokaz siły
        i solidarności! Dajmy nauczkę! Niech się ITI z TVN (i inni - ku przestrodze)
        przekonają, że przekraczanie granic przyzwoitości nie jest społecznie
        tolerowane, że nie jesteśmy ciemną masą poddajacą bezwładnie się miglancom typu
        rzecznik-Szołtysik.
        A treść np. taka:
        "NIE DAJ SIĘ NABRAĆ NA ŻEROWANIE NA PAMIĘCI O PAPIEŻU! ZAPROTESTUJ!
        W związku z próbą lekceważenia inteligencji mieszkańców Polski i próbą
        żerowania na pamięci o papieżu Janie Pawle II wzywamy do bojkotu!
        Film "Karol - człowiek, który został papieżem" był i jest emitowany przez
        stacje telewizyjne na całym świecie - z wyjątkiem Polski. Tu prawa nabył
        koncern ITI - właściciel kin Multikino i stacji telewizyjnej TVN. I co? W
        POlsce film ma być dostępny od 17 czerwca wyłącznie w kinach (cena biletu od 13
        do 22 złotych). Nie byłoby działanie tak oburzające, gdyby nie deklaracje
        składane oficjalnie. "Film w dwóch 90-minutowych odcinkach prawdopodobnie
        zostanie pokazany w okolicy 18 maja, tj. rocznicy urodzin Papieża" - pisała
        Polska Agencja Prasowa pod koniec kwietnia. W tej samej depeszy Andrzej
        Sołtysik, rzecznik TVN, mówił: "Oba odcinki zostaną wyemitowane w najlepszym
        czasie antenowym, tj. około godziny 20".
        A co mówi TVN teraz? (cytaty za Krzysztofem Olszewskim, 07-06-2005): "Nigdy nie
        podawaliśmy konkretnego terminu emisji - broni się teraz Sołtysik. - To media
        podchwyciły i żonglowały datami i dalej "W ten sposób Polska będzie jedynym
        krajem w Europie, w którym ten tak oczekiwany film będzie wyświetlany przez
        kilka miesięcy jedynie na dużym ekranie. Powód? TVN tłumaczy enigmatycznie, że
        to... "wielka gratka dla kinomanów!". - Nie ma powodu, żeby spieszyć się z
        premierą telewizyjną, bo u nas życie Karola Wojtyły jest przecież dobrze znane -
        mówi Sołtysik. - A pokazywanie filmu jednocześnie w telewizji i kinach nie
        miałoby sensu."

Taka dwulicowość i bezczelne granie na emocjach związanych z Polakiem
        Tysiąclecia wyłącznie w celu uzyskania gratyfikacji finansowej nie jest godna
        tolerowania - ZWŁASZCZA W SYTUACJI, GDY - za Krzysztofem Olszewskim -
        "Premiera głośnej włoskiej produkcji odbyła się w Rzymie w połowie kwietnia.
        Kilka dni później, gdy w Watykanie trwało konklawe, film w dwóch odcinkach
        wyemitowała włoska komercyjna telewizja Mediasat. Zainteresowanie było ogromne,
        każdy odcinek przyciągnął po 13 mln widzów! Kilkanaście dni temu film dołączono
        we Włoszech, na kasetach VHS i płytach DVD, do telewizyjnego tygodnika "Sorrisi
        e canzoni. Film o Papieżu Polaku obejrzeli także telewidzowie w Kanadzie. W
        najbliższych miesiącach wyemitują go stacje na całym świecie, będzie także
        sprzedawany na płytach DVD."

Roześlij protest, przyłącz się. Pokaż, że nie wszystko jest tak, jak wydaje się
        tym, którzy mają nas za idiotów!

• Gość: JOLA Re: Wezwanie do prostestu - Obejrzysz jak zapłaci IP: *.aster.pl 08.06.05, 09:25
          ZGADZAM SIĘ
        • meth.p Re: Wezwanie do prostestu - Obejrzysz jak zapłaci 17.06.05, 10:37
          Troche pompatycznie, ale musze sie zgodzic. Fakt, ze film pokazywano we Wlsozech
          juz w kwietniu a u nas dopiero w pazdzierniku jest.... zenujacy.
    • Gość: petrosp Sam pamiętam jak TVN zapowiadało emisję w kwietniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:00
      a teraz taki Sołtysik łże w żywe oczy. Niech powie, że chcą na tym zarobić dużą
      kasę bo wiedzą, że do kina pójdzie obejrzeć ten film kilka milionów ludzi.
      Na koniec mała dygresja - Sołtysik jest mało wiarygodny i mało przekonujący,
      udowodnił to już wcześniej jak TVN wywalało Tomasza Lisa.
    • Gość: pd Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.bazapartner.pl 07.06.05, 14:04
      To pokazuje ich stosunek do Polaków, do wartości religijnych w końcu ich samych
      do siebie. Żenująca decyzja. Po prostu policzek dany ludziom w twarz, jakbym
      kurcze Michnika miał przed oczywa. Może to jacys jego koledzy?
    • Gość: Mercy Street Obejrzysz jak zapłacisz IP: 213.17.235.* 07.06.05, 14:06
      Najbardziej irytującą sprawą jest mieszanie materii i ducha, i spieranie się w
      tym nieprzystającym do siebie obszarze. Nieszczerość i iluzja.
      Niech ITI czy TVN powiedzą wprost, bez ściemniania - robimy tak, bo to dobry
      interes;
      zasłanianie się przeznaczeniem części dochodów z biletów na rzecz fundacji jest
      przebieraniem się kupca w szatki świętgo. Organizacja dobrowolnych datków w
      kinach przed i po projekcji w zestawieniu z odpowiednio niskimi cenami biletów
      zrobiałby lepsze wrażenie.
      Zgadzam się, że kino przeważnie zapewnia głębszy i intymniejszy rodzaj doznań
      niż telewizja. I właśnie dlatego sprawa powinna być podana jasno i czysto. Ale
      do tego należy się jeszcze powstrzymywać od chlapania na prawo i lewo, co też
      to nie będzie wyczyniane. Ktoś kiedyś się wścieknie i jęzor utnie. I będzie
      miął rację.
      Krótko mówiąc ITI z TVN narobili smrodu i uadją, że to zapach kadzidła.
      Wstydek, panowie - z cwaniackim rzecznikiem na czele!
      • makryba Re: Obejrzysz jak zapłacisz 07.06.05, 14:11
        A ja myśle ze film to sztuka, w obecnych czasach, głównie komercyjna
        i nie ma co robić Aj Waj że ktoś chce na tym zarobić.
        VHS z Pasją Gibsona też sprzedawano najpierw wyłącznie po parafiach - i nikt o
        to larum nie podnosił
        • Gość: greg0,75 Re: Obejrzysz jak zapłacisz IP: *.net.autocom.pl 07.06.05, 16:16
          Toteż nikt nie krytykuje chęci zarobienia a formę - czyli robienie klientów w balona.
    • Gość: wicurpix Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:11
      Oj, miałbym watpliwości co do oglądalności. "Czterej Pancerni i Pies" bija wszystko na głowe.
      • vitmik Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 14:20
        wystarczy nie isc do kina tylko kilka miesiecy poczekac i te judasze nie
        zarobia. proste. nie bylo filmu o janie pawle przez 27 lat to te kilka miesiecy
        moizna jescze poczekac
      • Gość: kate Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:36
        A czy tutaj nie chodzi o ilosc osob ktora poszla do kina?
        Bo jak tak to chyba konkurencja moglby byc tez Janosik czy Stawka wieksza niz
        zycie.
    • Gość: feelipe prawdziwy skandal i obrzydlistwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:16
      tylko z uwagi na pamięć Ojca Świętego nie napiszę co myślę o ITI i ich
      szczekaczu sołtysiku,
      • vitmik TVN TO ZYDZI 07.06.05, 14:17
        bez watpienia tak jest, wyczuli geszeft i juz zaczynaja dzialac. kupczenie i
        podjudzanie to ich domena. o nawet slowo "podJUDZAć" pochodzi od nich
        • Gość: X Re: TVN TO ZYDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:24
          Zgadzam się w 100%!!! Nie idźmy na ten film do kina i nie dajmy burakom
          zarobić! Ten film można już pobrać przez Emule, co prawda w wersji angielskiej,
          ale chyba sporo z was rozumie po angilesku. Poza tym pewnie zaraz pojawią się
          Polskie napisy, domyślam się że już są.
          • r306 Buahahaha 07.06.05, 15:51
            No pieknie - w imie pamieci o JPII propagowac piractwo!!! To juz tylko Polak
            potrafi heh. Wstyd mi i za ITI i za Twoja wypowiedz.
          • Gość: kate Re: TVN TO ZYDZI IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:34
            TVN tlumaczy sie ze to gratka dla kinomanow.Akurat ten film nic nie straci jak
            ogladnie sie go tylko na malym ekranie.
            Jednego mi brakowalo w tym filmie - podpisow z data i miejscem wydarzen.
            Polecam wszystkim ten film.
        • Gość: zyd Re: TVN TO ZYDZI IP: *.polkomtel.com.pl 07.06.05, 14:55
          i chcą zarobić na twoim ukochanym, niezapomniaym, genialnym, cudownym,
          wspanialym wielkim ... oj jej! az sie rozczulilem! :-(
    • agrafek Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 14:27
      ot, tefauenek.
      • ronja_curka_zbujnika DO VITMIKA 08.06.05, 07:52
        Tak, wszystko, co złe to Żydzi... Papież na pewno byłby dumny z Twojego podejścia...
    • Gość: Janek Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.no / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:34
      Ja decyzję TVN porównuję do deklaracji kibiców,którzy pod wpływem emocji
      związanych ze śmiercią Jana Pawła2 też wiele obiecywali.Potem gdy emocje opadły
      wszystko wróciło do normy czyli burdy,chamstwo i.t.d W przypadku TVN gdy emocje
      opadły też wcześniejsza deklaracja ma taką samą wartośc,liczy się kasa a nie
      wartości które wpajał nam ukochany papież.
      • Gość: ktosik Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 21:24
        Bo też ktololwiek zna bliżej to towarzystwo chyba nie spodziewał się czegoś w
        rodzaju "dotrzymania obietnicy" czy wzroku sięgającego ponad kupę szmalu.
    • Gość: zbuntowany Re: zbuntujmy się i nie idźmy do kina IP: 213.199.196.* 07.06.05, 14:45
      kto jest za niech się dopisze. Moim zdaniem przeznaczanie części wpływów na
      fundację jest tylko mydleniem oczu, oni mają chęć zarobić i to nieźle. Ja nie
      zapłacę złodziejom aż 22 zł za bilet, dla 4 osobowej rodziny to bardzo duży
      wydatek!!!!
      • meth.p Re: zbuntujmy się i nie idźmy do kina 17.06.05, 10:42
        No ja nie pojde, choc mialem zamiar.
    • Gość: elgastar PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: 213.78.68.* 07.06.05, 14:45
      szacunku troche patafiany dla OJCA SWIETEGO !!
      a nie tylko piep..ony biznes i kase wszedzie widzicie.
      bylem na pogrzebie PAPIEZA mimo ze kosztowalo mnie to okolo 3 000zl, czasem w
      zyciu robi sie cos zupelnie nie patrzac na pieniadze

pozdrawiam ZDROWYCH UMYSLOWO

• Gość: misiek Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: 199.21.28.* 07.06.05, 15:16
        a film naprawde dobrze zrobiony i wart obejrzenia
        • Gość: telenowela Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: *.cust-adsl.tiscali.it 07.06.05, 17:06
          Niestety mam inna opinie,interesujacy jest temat filmu ale produkcja niestety
          kiepska!Film nie jest wart obejrzenia w kinie!
          • Gość: iffo film nie wart ogladania w kinie IP: 213.255.118.* 17.06.05, 11:58
            to typowa produkcja telewizyjna
            widzialam ja we Wloszech - troche cukierkowa i wyolbrzymiona - nie przyniosla
            mi emocji jakich sie spodziewalam -absolutnie nie do ogladania w kinie- szkoda
            pieniedzy a poza tym to skandal, zeby na takim filmie zarabiac, a w naszym
            kraju to nieziemska kasa tu gdzie szczyty popularnosci bije radio maryja
        • Gość: Marianna Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:13
          Tak, przylaczam sie do tej opinii...Warto zobaczyc...Wprawdzie w drugiej jego
          czesci (Kanadyjska TV rzadowa pokazywala go w dwoch czesciach, w czasie
          najwyzszej ogladalnosci) brakuje mi tej muzyki slawetnego E.Morricone, ale to
          nic, przeciez to jest film o Papiezu, a nie koncert muzyczny...
          • Gość: Marianna Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:17
            OOOPS! Mialam sie podpisac pod opinia polecajaca obejrzenie tego filmu, ale sie
            pomylilam, i umiescilam swoj "glos" pod zupelnie inna opinia! Przepraszam!
      • Gość: Nickt_z_nickąd Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY I TVN-owy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:38
        Proponuję także powstrzymać się przynajmniej przez jakiś czas od
        oglądania "programowo najlepszej" telewizji tvn. ITI, tvn i Multikino to jeden
        choj. Liczy się tylko kasa, co stało się widoczne także gdy ITI kupiło Legię i
        od razu podniosło ceny biletów. Dlaczegoby nie zarobić na pamięci o Papieżu?
        Waltery dla pieniędzy potrafią zrobić wiele, nie zwracając uwagi na opinię
        publiczną zapatrzoną w Drzyzgę, Majewskiego, Najsztuba, Mołek, Urbańskiego,
        Wojciechowską itp.
        • alek011 Tak 07.06.05, 16:26
          Na znak protestu proponuję wyrzucić wszystkie telewizory za okno (tylko nie z
          wysoka, bo nie złapię).
        • Gość: Matka Re: PROPONUJE BOJKOT KINOWY I TVN-owy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 18:08
          Bravo! bojkot kinowy i tvnowy. U nas jak zwykle nie tak, jak w normalnych krajach.
    • r306 Wszystko na sprzedaz... 07.06.05, 15:42
      Juz mnie cholera bierze - wszyscy chca na smierci JPII zarobic - wydawnictwa
      albumow, wydawcy prasy codziennej czy tygodnikow, teraz ITI... A to wszystko
      okraszone grobowym glosem lektora gloszacym swietosc papieza...

Zwyczajnie chce mi sie rzygac.

Niedlugo ktos odnotuje w Ksiedze Guinessa nowy rekord rodem znad Wisly -
      "bajbardziej dochodowa smierc w historii swiata"... Fuuuu.
      • neoart Re: Wszystko na sprzedaz... 07.06.05, 15:51
        :( przykre
      • Gość: kate Re: Wszystko na sprzedaz... IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:42
        Niedlugo ktos odnotuje w Ksiedze Guinessa nowy rekord rodem znad Wisly -
        > "bajbardziej dochodowa smierc w historii swiata"... Fuuuu.
        Najgorsze jest to ze mozesz miec racje
    • ewaaz23 Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 16:04
      Zgadzam sie z takim posunięciem. Skoro Polacy wydają kase na rózne badziewne
      filmy i innego typu rozrywki, to maja wolna wole i moga wybrać film o Papiezu.
      W ostatnim czasie telewizja pokazała tyle materiałów i ciekwostek o Ojcu
      świętym, że przecietny Polak mógłby sam się stac scenarzysta niejedengo filmu
      o zyciu Ojca Swiętego.
      Niektórzy twierdzą pewnie, ze książki i albumy o Ojcu świętym też powinni
      Polakom za darmo oddawać.
      Przecież te kilkanaście złotych nie jest bariera nie do przejścia, tym
      bardziej, że jak wiadomo w niektórzy o "kopie" postaraja się wcześniej.

• alek011 Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 16:22
      Chcą zarobić. wolno im. Nikt oglądać nie karze
    • Gość: bae NIE IDZCIE DO KINA, PLIZ!!! IP: *.server.ntli.net 07.06.05, 16:33
      jak mozna byc tak nie ludzko pazernym?
      nie idzmy do kina na ten film.
    • Gość: jaro sobie kupie pirata-namawiam IP: *.ksiazat.v.pl 07.06.05, 17:18
    • Gość: jaro sobie kupie pirata-namawiam IP: *.ksiazat.v.pl 07.06.05, 17:19
      sobie kupie pirata-namawiam
    • Gość: sf w ramch bojkotu proponuje sciagnac go z netu IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.06.05, 17:43
      bo juz sie troche temu pojawił. Tu macie link skad go mozna (za pomoca progrmu emule) sciagnac.
      www.osloskop.net/r/13634.html
      Na razie brakuje co prawda napisów, ale pewno szybko sie pokaża w sieci.
      • Gość: Anthor Re: w ramch bojkotu proponuje sciagnac go z netu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:53
        BRAWO!!!!!!!!!!!!!!
        tylko czekac jak znow o******p ucierpi nad nadgorliwcach po co link podajesz
        chcesz zeby o******p.net znowu scigali jak mozesz to jak najszybciej to usun.
        kazdy jak bedzie chcial to to znajdzie
        • Gość: Marianna Re: w ramch bojkotu proponuje sciagnac go z netu IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 22:55
    • Gość: kris Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola IP: *.chello.pl 07.06.05, 17:44
      no i powiedzcie, czy ten kraj nie jest chory?
    • Gość: mee... ...juz mam IP: *.avenel01.nj.comcast.net 07.06.05, 17:47
      ..ludzie wejdzie na net ...tam macie wszyskie filmy )))
    • Gość: Bromberg A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 17:49
      Mam RIPa filmu, wtedy gdy leciał włoskiej TV. Tylko jest problem z tym, że
      nigdzie w necie nie ma do niego napisów, bo poza tą projekcją we włoskiej TV
      nigdzie indziej ten film nie był wyświetlany. Do premiery pozostało jeszcze
      trochę czasu, a w kinach i TV film będzie z dubbingiem.
      • Gość: kate Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.sympatico.ca 07.06.05, 18:46
        Byl juz wyswietlany w Kanadzie i Stanach chyba pod koniec kwietnia badz z
        poczatkiem maja.
      • Gość: Marianna Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:25
        Nieprawda! Obejrzalam ten film w Kanadyjskiej Tv rzadowej( ktora jest za darmo,
        nawet jak nie masz dolara na abonament kablowy, odbierasz ten program z
        antenki). Film byl w wersji angielskiej (oryginalnie, aktorzy odgrywaja swoje
        role w wersji jezykowej-angielskiej)Odtworca glownej roli daje sobie swietnie
        rade w tym jezyku! (O niebo lepiej, niz ja, ktora mieszkam w Kanadzie juz
        pietnascie lat...)
        • Gość: Marianna Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:29
        • Gość: Marianna Re: A ja już mam ten film :D:D:D IP: *.dsl.look.ca 07.06.05, 23:31
          Najwyrazniej , mam dzisiaj zly dzien...Znow, odpowiadajac na list, moj "glosik"
          ukazal sie pod innym listem, niz zamierzona odpowiedz powinna trafic...Chyba
          juz dzis zamilcze!
      • Gość: LukasK Po co napisy? IP: 217.153.71.* 08.06.05, 10:30
        > Mam RIPa filmu, wtedy gdy leciał włoskiej TV. Tylko jest problem z tym, że
        > nigdzie w necie nie ma do niego napisów

Włoski język jest bardzo podobny do polskiego. Nie potrzeba napisów.
    • nessuno Re: Obejrzysz jak zapłacisz - film o Papieżu-Pola 07.06.05, 17:59
      Jak zwykle,musimy być ostatni.We Włoszech ten film pokazała tv Berlusconiego już
      ponad miesiąc temu.A my,jak zwykle na końcu.CO ZA SYF!!!
    • tppiotr Nieprawda, że ostatni w Europie 07.06.05, 19:45
      Po nas jeszcze jest Białoruś.
    • Gość: Jacek propozycja IP: *.bozeknet.one.pl / *.bozeknet.one.pl 07.06.05, 20:02
      Proponuję skopiować film z zagranicznej płyty DVD i udostępnić w sieci - TVN nic
      nie zarobi :)
      • Gość: fh Re: propozycja IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.06.05, 20:05
        juz to jest zrobione, przeczytaj pare postów wyzej.
    • Gość: Justek TVN-Oszust IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 07.06.05, 21:44

Ja też pamiętam, jak tvn reklamował ,że film będzie w ich stacji w kwietniu.
      Nawet się cieszyłam i myślałam super,że tak szybko, nowoczesna, dobra stacja.
      Ale teraz zmieniam zdanie. A Sołtysik (a może sołtys z Warszawy) mógłby trochę
      potrenować medialną dyplomację. Jak można powiedzieć ,że... "Polacy znają
      Karola Wojtyłę dobrze, więc nie ma się co spieszyć z premierą telewizyjną". To
      tym bardziej niech stacja podaruje sobie emisję tego filmu w październiku, w
      rocznicę wyboru Karola Wojtyły na papieża, wtedy Ojca Świętego będziemy jeszcze
      pamiętać dobrze.Ale już widzę te reklamy promujące film w telewizji i
      hołubienie się ,że tvwn jest najlepszy!!!! A niestety jak sie okazuje wcale tak
      nie jest.

P.S.

A swoją drogą skoro film będzie w telewizji w październiku, to nie widzę
      sensu ,by iść do kina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka