Dodaj do ulubionych

Radio Maryja ciekawsze niz TokFM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:24
tak sobie posluchalem i stwierdzam ze audycje tam sa o wiele ciekawsze i radio
jest "zywe" mozna dzwonic i komentowac wydarzenia w tokfm juz nie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.07.05, 21:17
      Ale na forum można komentować. Jeszcze.
    • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 05.07.05, 11:33
      Gość portalu: kotek czupurek napisał(a):

> tak sobie posluchalem i stwierdzam ze audycje tam sa o wiele ciekawsze i radio
      > jest "zywe" mozna dzwonic i komentowac wydarzenia w tokfm juz nie ...

Czy to znaczy ze Radio Maryja jest dla nieczytatych i niepisatych?
      • Gość: Kir Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 12:25
        Osobiście nie słucham tego radia,ale z tego co czytam na FG to spełnia ono
        podobną rolę jak wg części forumowiczów GW.
        I bądź tutaj mądry:(((.Jak dojść do tego kto ma rację na podstawie tych opini?
        Pozdrawiam
        Kir
        • Gość: tpd Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:36
          A spróbuj posłuchać , zwłaszcza "rozmów niedokończonych"/chyba w soboty ok
          21.30/ - może wreszcie dojdziesz do wniosku, że gazeta wyb. po prostu
          kłamie...Nie tylko chamy i durnie słuchają tej rozgłośni.
          • zupa.grzybowa Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 06.07.05, 10:23
            @dr.kidler
            "Czy to znaczy ze Radio Maryja jest dla nieczytatych i niepisatych?"

radio nie sluzy ani do pisania ani do czytania radia sie slucha....

TOKFM sluchalam od poczatku gdy jeszcze audycje prowadzil orlos, potem sobala
            (obecnie radio Radio PIN), maruszeczko (Radio Juzef) prowadzi audycje bardzo
            przypominajace stary TOKFM, Waldemar Dziak ten to lubil drżeć ryja

Obecne radio tokfm jest tak nudne ze jedyna "rozrywke" gwarantuje tylko RM i z
            tego co czasami slysze duzo ludzi ktorzy dzwonili do tokfm dzwoni teraz do RM
            • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 08.07.05, 21:39
              zupa.grzybowa napisała:

> @dr.kidler
              > "Czy to znaczy ze Radio Maryja jest dla nieczytatych i niepisatych?"
              >
              > radio nie sluzy ani do pisania ani do czytania radia sie slucha....

Odkrywcze nawet..., ale juz Cie przebijam!
              - Radio TOK-FM ma forum "pisane", Radio Marayja forum "mowione".
        • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 08.07.05, 21:34
          Gość portalu: Kir napisał(a):

> Osobiście nie słucham tego radia,ale z tego co czytam na FG to spełnia ono
          > podobną rolę jak wg części forumowiczów GW.
          > I bądź tutaj mądry:(((.Jak dojść do tego kto ma rację na podstawie tych opini?

Powiem wiecej - Radio Maryja coraz czesciej przyrownuje sie tez do Radia Wolna
          Europa. ( A jego przeciwnicy do radia Tirana.) :-)
    • noweobserwatorium Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 06.07.05, 14:53
      Niestety RM pokazuje takze jakas prawde o naszym spoleczenstwie. Jakas jego czesc jest wlasnie taka
      ? ksenofobiczna, antyzydowska, oszolomska, z jadem i nienawiscia podchodzaca do wszelkiej innosci,
      falszywie pojmujaca nauke Kosciola, slepo wierzaca nawiedzonym ksiezom, ktorzy podgrzewaja w nich
      te najgorsze uczucia i instynkty....
      • Gość: rkb Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 17:04
        Dajesz wzorcowy pokaz ciemniactwa twierdzą jak wyżej
        • noweobserwatorium Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 06.07.05, 17:28
          Ciemniactwem byloby niewidzenie ciemniactwa...
    • Gość: kralqus Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.spray.net.pl 07.07.05, 16:10

Tym, którzy nigdy nie słuchali RM radzę posłuchać a nie powtarzać cudze, często
      głupie opinie na jego temat.Polecam.

PS.Mam dwa fakultety, znam 3 języki obce..
      :-)
      • noweobserwatorium Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 07.07.05, 19:09
        Sluchalem. Wiem, co pisze i podtrzymuje. A chwalenie sie fakultetami jest smieszne...
        • Gość: intelektualista Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:27
          a gw czyta tylko elita, inteligecja i szlachta zasciankowa...
        • Gość: pdw Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:57
          Nie jest śmieszne. Śmieszna jest głupota.
    • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 08.07.05, 00:15
      Gość portalu: kotek czupurek napisał(a):

> tak sobie posluchalem i stwierdzam ze audycje tam sa o wiele ciekawsze i radio
      > jest "zywe" mozna dzwonic i komentowac wydarzenia w tokfm juz nie ...
      komentowac ale tylko zgodnie z przyjetąi partyjna linią głupawego i
      nawiedzonego nienawiścia ojca pozal sie boze.
    • Gość: wampirka Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.spray.net.pl 08.07.05, 09:08
      Idzie w ciemne społeczeństwo wieść, że Radia M słuchają tylko stare babcie na
      głębokich wsiach...I powtarzają to ludzie, którzy NIGDY nie raczyli posłuchać
      radia ...tylko tak powtarzaju,powtarzaju...inteligenci z morskiej piany...
    • awlasnie Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 08.07.05, 16:20
      ZGADZAM SIĘ!!!
      Radio Maryja jest naprawdę coraz lepsze. Na pewno lepsze i ciekawsze od tokfm -
      nie tylko dla katolika. Coraz częściej można złowić w RM fajną muzykę gospel.
      Do pewnego czasu codziennie, jako jedyni - w całości emitowali homilie JPII z
      pielgrzymek do Polski - można było sobie przypomnieć. Teraz chyba raz na
      tydzień, w środę. Radio Maryja jest żywe, w odróznieniu od takich sieczkarni
      jak tokfm i wiekszość innych radiostacji (z wyjatkiem Programu 2 PR).
      • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 08.07.05, 19:17
        to sobie słuchajta i nie zawracajta normalnym ludziom dupy na znienawidzonym
        przez to wasze kochane radio!-ma! -ryja! portalu gazety.
        • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 19:41
          ten pan ma jakies potworne problemy ze sobą :)))))
          czy jest gdzieś w pobliżu lekarz?
          • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 08.07.05, 22:40
            Gość portalu: tet napisał(a):

> ten pan ma jakies potworne problemy ze sobą :)))))
            > czy jest gdzieś w pobliżu lekarz?
            a ty kochany nie przejmuj sie tak swoja rolą.
            • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 08.07.05, 23:59
              ... albo choćby kaftan bezpieczeństwa?
              • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 00:11
                dla wszystkich nagle nawiedzonych słuchaczy oczywiście jak najbardziej, tym
                bardziej że to nawiedzenie pozbawiło ich jakiegokolwiek polotu myslowego czego
                ty jesteś najlepszym przykładem ,i nie przejmuj sie wiecej rolą!, naprawde!, i
                tymi wykrzyknikami też ! naprawde!
                • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.05, 00:19
                  ...może ktoś go uśpić?
                  • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 00:21
                    rydzyka?
                  • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.05, 00:23
                    ...nie, nie, wysłać w kosmos. Niech będzie nam gwiazdką! Będzie mógł sobie
                    popluć z góry :))))) Teraz się biedaczysko nadwyręży
                    • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.05, 00:29
                      oczywiście, mógłbyś sobie piotr33k2 wziąć ze sobą w taką kosmiczną podróż kogo
                      tam chcesz, nawet rydzyka, jakby się zgodził
                      • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 00:31
                        on by pewno wolał z jednym ze swoich wiernych przygłupiastych np. z tobą.
                        • awlasnie Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 07:37
                          Jesteś chamski i arogancki. Wydaje ci się,że jesteś mądry, a inni głupi. W
                          rzeczywistości jesteś nietolerancyjnym kretynem. Widać to w twoich postach, w
                          których brak argumentów, a nie brak nienawiści. A więc masz wszystkie cechy,
                          które zarzucasz Rydzykowi. To jednak twój problem, nie musisz się obnosić ze
                          swoim pędractwem na forum.
                          • dr.kidler Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 09.07.05, 09:09
                            awlasnie napisała:

> Jesteś chamski i arogancki. Wydaje ci się,że jesteś mądry, a inni głupi. W
                            > rzeczywistości jesteś nietolerancyjnym kretynem.

Ladnych epitetow uczy Radio Maryja.
                            Katolicy twierdza ze nalezy nadstawiac drug policzek po uderzeniu w pierwszy.
                            Wy nawet nie czekacie na uderzenie w pierwszy tylko od razu kopiecie w jadra.
                            Czy to znaczy ze Radio Maryja nie propaguje katolicyzmu, lecz jest jakas sekta
                            parakatolickia ( bo posluguje sie krzyzem w swej symbolice )?
                            • awlasnie Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 09.07.05, 09:41
                              Odnoszę wrażenie, że wasza antykatolicka oszołomska sekta wszędzie ma jądra, w
                              mózgu też.
                              Skąd przypuszczenie że jestem katolikiem? Akurat nie jestem.
                              Szkoda, co? Bo w katolika można walić jak w bęben? Zawsze można zaszantażować
                              go, że nie nadstawia drugiego policzka. To są twoje i twoich przydupasów
                              smierdzące metody.
                              • awlasnie Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 09.07.05, 10:06
                                ...a epitetów uczę się tutaj na tym forum od takich jak ty. Dobra to szkoła.
                                • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 09.07.05, 11:11
                                  awlasnie napisała:

> ...a epitetów uczę się tutaj na tym forum od takich jak ty. Dobra to szkoła.

Widze - z jaka ochota podejmujesz nauka.
                                  Rozumiem z tego ze sluchanie Radia Marja to dla was tylko przykrywa dla tego co
                                  lubicie najbardziej czyli obrzucanie epitetami, rozpusty, rozpasania, sodomii
                                  etc...

• dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 09.07.05, 11:04
                                awlasnie napisała:

> Odnoszę wrażenie, że wasza antykatolicka oszołomska sekta wszędzie ma jądra,
                                w
                                > mózgu też.
                                > Skąd przypuszczenie że jestem katolikiem? Akurat nie jestem.

To zauwazytlem juz po twoich wczesniejszych postach.
                                Nie zmienia to faktu ze udawales katolikia, dla jakichs swoich zepewne niecnych
                                celow.
                            • Gość: Kir Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 01:41
                              Jest też ostrzeżenie o fałszzywych prorokach i ich owocach.Są też słowa z Listu
                              św.Jana "Każdy, kto nienawidzi swego brata, jest złoczyńcą,a wiecie,że
                              żaden złoczyńca nie ma w sobie życia wiecznego".
                              Czasami tylko zdarzzaLo mi się poruszać temat wiary.Uważam ,że tyle ile mogłem
                              jako katolik zrobiłem.Przzecież sam nie jestem świętoszkiem.Po co to napisałem?
                              Aby wykaaazać,że człowiek naapraaawdę wierzący powinien zdawać sobie sprawę ze
                              swoich uczynków i ich skutków.To Mickiewicz powiedział,że łatwiej napisać poemat
                              niż przeżzyć jeden dzzień zgodnie z przykazaniami.
                              Nie miałem zamiaru wrzucać tego tekstu ale coś mnie znowu pdkusiło.
                              Przecieżzzzzzz to dyskusja o radiu,którego w dodatku nie słlucham ale czzzzytam
                              czzasami teksty tych co sssię na nie powołują.
                              Pozdrawiam
                              Kir

• awlasnie Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 10.07.05, 09:39
                                Jest wielu bojazliwych ludzi i jest wielu bojazliwych katolików. Boją się mieć
                                własną opinię, własne zdanie. Dlatego czytają cudze opinie i zdają się na
                                tzw.autorytety.
                                W każdym przypadku, także w przypadku Radia Maryja, należy samemu wyrabiać
                                sobie pogląd. W PRZYPADKU RADIA – PO PROSTU POSŁUCHAĆ, NIC WIĘCEJ...Tak zrobi
                                każdy człowiek chcący posiadać uczciwy, niezależny osąd.
                                Ja tak zrobiłam, i stwierdzam, że nie ma w RM tego co zarzuca rozgłośni ta cała
                                antyradiomaryjna napastliwa nagonka, uwidoczniona także tutaj – w chamskich
                                postach tych dwóch wyliniałych forowych kogucików (ktorzy się zapewne zaraz
                                obudzą, i znów się zaczną wyzwiska i prowokacje)

Więcej odwagi! RM nie gryzie. Zawsze można wyłączyć lub przełączyć na =cudny
                                tokfm=
                                • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 10.07.05, 10:33
                                  awlasnie napisała:

> Jest wielu bojazliwych ludzi i jest wielu bojazliwych katolików. Boją się
                                  mieć
                                  > własną opinię, własne zdanie. Dlatego czytają cudze opinie i zdają się na
                                  > tzw.autorytety.
                                  > W każdym przypadku, także w przypadku Radia Maryja, należy samemu wyrabiać
                                  > sobie pogląd. W PRZYPADKU RADIA – PO PROSTU POSŁUCHAĆ, NIC WIĘCEJ...Tak z
                                  > robi
                                  > każdy człowiek chcący posiadać uczciwy, niezależny osąd.
                                  > Ja tak zrobiłam, i stwierdzam, że nie ma w RM tego co zarzuca rozgłośni ta
                                  cała
                                  >
                                  > antyradiomaryjna napastliwa nagonka, uwidoczniona także tutaj – w chamski
                                  > ch
                                  > postach tych dwóch wyliniałych forowych kogucików (ktorzy się zapewne zaraz
                                  > obudzą, i znów się zaczną wyzwiska i prowokacje)

Alez drogi awlasnie mylisz sie.
                                  Wyzwiska i prowokacje to domena Radia Maryja i jego sluchczy zapewnie katolikow
                                  Oto kilka przykladow z tego tylko watku:

Zwolennik Radia Maryja - rkb:
                                  Dajesz wzorcowy pokaz ciemniactwa twierdzą jak wyżej
                                  --------
                                  Zwolenniczka Radia Maryja - wampirka:
                                  ...tylko tak powtarzaju,powtarzaju...inteligenci z morskiej piany...
                                  --------
                                  Zwolennik Radia Maryja - 898:
                                  Piotrze33, dlaczego jesteś takim zaślepionym durniem?
                                  -------------------
                                  Zwolennik Radia Maryja - tet:
                                  ten pan ma jakies potworne problemy ze sobą :)))))
                                  czy jest gdzieś w pobliżu lekarz?
                                  ... albo choćby kaftan bezpieczeństwa?
                                  ... może ktoś go uśpić? [!!!!]
                                  ... że jest durniem.
                                  ... no, koniec z tym, szkoda na czasu durni
                                  -----------------------
                                  Zwolennik Radia Maryja - awlasnie ( zaprzeczyl ze jest katolikiem ):
                                  Jesteś chamski i arogancki.
                                  Wydaje ci się,że jesteś mądry, a inni głupi.
                                  W rzeczywistości jesteś nietolerancyjnym kretynem.
                                  wasza antykatolicka oszołomska sekta wszędzie ma jądra, w mózgu też.
                                  To są twoje i twoich przydupasów smierdzące metody.
                                  -------------

Sam widzisz drogi awlasnie, jacy jestescie.
                                  Dlatego proponuje Wam - skoro wskutek sluchania Radio Maryja nie mozecie
                                  powstrzymac sie od epitetow, wyzwisk i powmiwein - robcie to u siebie na falach
                                  Waszej ulubionej rozglosni, a nie tutaj na porzadnym i kulturalnym forum.
                                • Gość: Kir Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 10:35
                                  Chyba nie zrozumiałaś o czym napisałem.Przytoczyłem słowa Listu św.Jana i
                                  fewangelię wg.św.Łukasza.Zawsze mam swój sąd.Chodziło mi o posty z innych forów
                                  gazety gdzie niektórzy uczestnicy powołują się właśnie na RM.Przzecież w
                                  ostateczności to nie ja będę osądzał.Dla mnie świaaadczzzy to tylko o jednym:
                                  każdy z possstępujących wbrew temu co chociażby napisałem tutaj nie traaktuje
                                  poważnie tych słów.Nie boję się słuchać RM wole czytać,nie słucham też TokFM.
                                  W TV raczej nie mówi się o RM.Patrzę na owoce i to nie w jednym wątku.Moja
                                  wypowiedź jest jedną z wielu i jak widać zzzdecydowanie różniącą się od innych.
                                  Zarzzucasz mi zdawanie się naa autorytety,którymi tutaj mogą być jedynie ci
                                  dwaaaj święci.Natomiast sama wprost nakazujesz mi słuchanie RM.Ja nie zarzzzzucę
                                  Ci,że woim autorytetem jest o.Rydzyk.Nie odczuwam takiej potrzeby.Jeżeli podoba
                                  Ci się to radio to go słuchaj,przzecież to Twoja sprawa i Twoich upodobań.
                                  To wszystko.
                                  Pozdrawiam
                                  Kir
                                  • Gość: Kir Sprostowanie IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 11:09
                                    Chodziło o św. Mateusza a nie Łukasza jak wcześniej przez pomyłkę napisałem.
                                    Mea culpa.
                                  • awlasnie Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 10.07.05, 11:35
                                    Dzieki za spokojną odpowiedz. Ależ ja nigdzie nie napisałam, że moim
                                    autorytetem jest Rydzyk. (Widzisz, to jest właśnie takie złe dla tej rozmowy
                                    tutaj, że dla niektórych nie ważne jest co ktoś mówi, tylko to, co wydaje im
                                    się że słyszą)i nie nakazuję ( ha, ha, ale dobre! ) Ci słuchania tego radia.
                                    Napisałeś, że nie słuchaz. Napisałam, że dobrzeby było posłuchać by wyrobić
                                    sobie osobistą opinię. Robisz jak chcesz. A jesli chodzi o -owoce-... Patrze
                                    obiektywnie, nie jako katolik i widzę że rzeczywiście wokół sprawy RM wyzwala
                                    się wiele nienawiści po stronie Gazety Wyb.i innych mediów i ludzi z GW
                                    kapitałałowo lub ideologicznie powiązanych. Padają określenia "czarna
                                    sotnia", "ciemnogród" - to najłagodniejsze. Sprawdzam - właczam RM - Nie ma. To
                                    był mój eksperyment : napisać coś pozytywnego o RM na tym forum, Nie musiałam
                                    czekać długo na chamski atak. Radze nie patrzeć wybiórczo.
                                    pzdr
                                    awlasnie
                                    • Gość: Kir Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 10.07.05, 12:03
                                      Nie patrzę wybiórczo.Piszzesz,ze nie jesteśss katoliczką więc teraz rozumiem
                                      dlaaaczego nie zrozumiałaś tego o czzzym wcześniej pisałem.Nie podałem Ci co
                                      czytam z wyjątkiem tego,że czasami przzeglądam wątki na innych forach i
                                      zdarzzzzzza mi się trafić naaa wypowiedzi tych,którzy określają siebie ako
                                      katolików i słuchaczy RM.Dlatego też wbrew wewnętrznym oporom wstawiłem ten
                                      tekst tutaj.
                                      Co do ocen to muszzą być jakieś podstawy do nich.
                                      Swoją drogą po tym co powiedzziałaś jaaaaaak mogłaś pisać do mnie wcześniej
                                      o "bojaźliwych katolikach" jeżeli jednoznacznie określiłem kim jestem.Też na
                                      jakiejś podstawie wyrobiłaś sobie swój wzór katolika nie zgłębiaając już tego
                                      czzym powinien kierować się i jak postępować tenże katolik.
                                      Niektórzzzy zadali sobie ten trud i tym należy tłumaczyć.
                                      Pozdrawiam
                                      Kir

• dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze epitety niz w TokFM 10.07.05, 10:40
                                Gość portalu: Kir napisał(a):

> Aby wykaaazać,że człowiek naapraaawdę wierzący powinien zdawać sobie sprawę ze
                                > swoich uczynków i ich skutków.To Mickiewicz powiedział,że łatwiej napisać
                                > poemat niż przeżzyć jeden dzzień zgodnie z przykazaniami.

Nie odbieram nikumu prawa do bycia takim jakim chce byc.
                                Jezeli ktos chce byc antysemita, to niech sobie nim bedzie, inny chce byc
                                homoseksualista - prosze bardzo, jeszcze trzeci komunista - nie widze problemu.
                                Tylko niech antysemita nie mowi ze jest katolikiem, homoseksualista ze jest
                                ojcem i matka, a komunista ze jest demokrata.
                                ... a bluzgajacy wyzwiskami i epitetami zwolennik o. Rydzyka, niech nie mowi ze
                                jest chodzacym przykladem dobra, toleracji, milosci blizniego swego i stosuje
                                sie do nauk JPII.

pozdrawiam.
                          • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 15:48
                            widzisz kto mieczem wojuje ten od miecza ginie ,i nic mi sie nie wydaje ja
                            naprawdę jestem mądrzejszy ,przynajmniej od ciebie i tobie podobnych sekciarzy.
                            • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.05, 17:38
                              piotr33k2, dr.kidler!

kosmos nadal czeka...na wasze przemądre, przekulturalne, przeinteligentne,
                              przeoświecone (każdy może to ocenić, czytając wasze posty tutaj, że to święta
                              prawda) osoby. Będziecie darem dla każedej pozaziemskiej cywilizacji!

fly

• dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 22:47

> piotr33k2, dr.kidler!
                                >
                                > kosmos nadal czeka...na wasze przemądre, przekulturalne, przeinteligentne,
                                > przeoświecone (każdy może to ocenić, czytając wasze posty tutaj, że to święta
                                > prawda) osoby. Będziecie darem dla każedej pozaziemskiej cywilizacji!

Ale tam Wasz drogi, przedobry Ojciez Rydzyk i Wasza bogobojana Rodzina Radia
                                Maryja, w swej przeogromnej milosci do bliznich swoich ( nawet tych
                                bladzacych ), nie modlila by sie tak zarliwie nad naszymi zagubionymu duszami i
                                niw wymodlila by nam miejsca w o. Rydzykowym niebie.

W zwiazku z tym, ja jednak zostane ,( nie wiem jak piotr33k2)
                                Ale nie widze przeszkod zebys ty sie tam udal.
                                Jako bogobojny, lagodny, bez cienia ninawisci ( hue! hue! ) nie potrzebujesz
                                modlow aby isc do nieba, a przy okazji moze w Kosmosie nawrocisz pare duszuczek
                                na wiare w Sekte Ojca Rydzyka.
    • Gość: Lelekl Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 00:47
      Dziwisz się ? Wyobraż sobie telefony słuchaczy popierające Partię Demokratyczną
      a takie było zadanie TOk FM. Skąd by wzieli tylu statystów-podstawników.
      To radio służy do tworzenia wirtualnej rzeczywistości ze specjalistami jak pani
      Janina i Żakowski
      • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 01:38
        nie wiem ,ale nie sądzę,pozatym nie obchodzi mnie "tok fm" wiem natomiast
        napewno że radio maryja to oszołomstwo i tzw.czarnia sotnia w czystej postaci ,
        a sam rydzyk co prawda otumanił trochę biednych zdezorientowanych i ciemnych
        ludzi ale to w sumie sekta nie mająca nic wspólnego z prawdziwym kościołem czy
        wiarą.
        • Gość: 898 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:14
          Piotrze33, dlaczego jesteś takim zaślepionym durniem?
          • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 16:34
            Gość portalu: 898 napisał(a):

> Piotrze33, dlaczego jesteś takim zaślepionym durniem?

Dlaczego walisz tekstami ze szkoleni UPR-owskich?
            Oni juz od dawna zdychaja w roznych szczurzych norach.
          • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.05, 18:23
            Ponieważ jest zaślepiony to nie widzi tego co widzą inni, mianowicie, że jest
            durniem.
            pytanie uprzejme aczkolwiek retoryczne ;))))
            pzdr

no, koniec z tym, szkoda na czasu durni
            • zupa.grzybowa Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 18:36
              dr.kidler ty masz chyba jakiś żal latasz po wszystkich forach i jak usłyszysz
              hasło RM lub MW to sie strasznie spinasz, dlaczego ?

Proszę odpisz, bo to dla mnie (i pewnie dla innych) bardzo ważne
              • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 21:24
                zupa.grzybowa napisała:

> dr.kidler ty masz chyba jakiś żal latasz po wszystkich forach i jak usłyszysz
                > hasło RM lub MW to sie strasznie spinasz, dlaczego ?
                >
                > Proszę odpisz, bo to dla mnie (i pewnie dla innych) bardzo ważne

Odpisuje, ale pewnie nie bedziesz usatysfakcjonowana.
                - Nie spinam sie, wprost przeciwnie - z zainteresowaniem i pewnym zazenowaniem
                patrze jak osobnicy ktorych idolem i guru jest o.Rydzyk, potrafa zeswinic sie
                maksymalnie, by mnie ( lub innych przeciwnikow Radia Maryja) obrzucic blotem,
                fekalimi, i nagorszymi epitetami.
                - Bo przeciez oni sa Katolikami, ktorzy przez 3 tygodnie plakali za Papiezem!!!
                To jest tak niewiarygodne, ze az trudne do uwierzenia.
                Watpie czy kiedykolwiek wpadna na pomysl, ze swoim zachowanie roba Naszemu
                Papiezowi wiecej przykrosci, niz ci z kolei osobnicy, ktorzy nasza koszulki z
                napise "Nie plakalem po Papiezu", czy jak to tam leci.
                A moze oni faktycznie nie sa Katolikami, lecz skupiaja sie wokol Radia maryja z
                pozareligijnych przyczyn?

Ale nie o to wlasciwie chodzi.
                Sadze ze nalezy przygladac sie Radiu Maryja, i poznawac ich metody dzialania,
                bo jak kazda sekta jest niebezpiezna dla ludzi. Glownie swoich wyznawcow, ale
                nie tylko.
                NA ktoryms forum dzis wlasnie podano link do artykulu J.R. Nowaka, o Dawidzie
                Warszawskiem ( Konstantym Gebercie ).
                Warte przeczytanie i zastanowienia sie sobie co oni robia i do czego daza.
                Czy narastajaca fala nienawisci, roszczen, rewanzyzmu i zwiazana z nia
                polaryzacja spoleczenstwa na dwa coraz to bardziej wrogie obozy, jest efektem
                dzialania Radio Maryja, czy efektem arogancji rzadow Millera; a moze suma
                jednego i drugiego?

P.S.
                Dziekuje Ci ze specjalnie latasz po wszystkich forach, by czytac moje posty.
                Przykro mi ze nie koncentruje sie na jedym, ale niestety nie moge nawet obiecac
                ze tak zrobie ;-)
                • Gość: tet Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.wroclaw.mm.pl 09.07.05, 22:09
                  jak sie spodziewałem. dużo słów, zero argumentów. tylko bluzgi. RM jest fuj bo
                  jest fuj...( szczególnie te twoje wczesniejsz epitety o RMsodomii wskazują na
                  twą jakże boooogatą wyobraznie:))))zresztą nic innego nie można było oczekiwać,
                  czytając, jak ty i piotrekbezportek33jakośtam sprowadzacie tą rozmowę do
                  poziomu rynsztoka, (chyba dlatego, że tylko w rynsztoku pływacie jak ryby).
                  gratuluję dobrego samopoczucia i odwagi powoływania się na JPII po tylu
                  ohydnych słowach które tu wypowiedziałeś.

teraz koniec naprawdę :D
                  • dr.kidler Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 22:22

> jak sie spodziewałem. dużo słów, zero argumentów. tylko bluzgi. RM jest fuj
                    bo
                    >
                    > jest fuj...( szczególnie te twoje wczesniejsz epitety o RMsodomii wskazują na
                    > twą jakże boooogatą wyobraznie:))))zresztą nic innego nie można było
                    oczekiwać,
                    >
                    > czytając, jak ty i piotrekbezportek33jakośtam sprowadzacie tą rozmowę do
                    > poziomu rynsztoka, (chyba dlatego, że tylko w rynsztoku pływacie jak ryby).
                    > gratuluję dobrego samopoczucia i odwagi powoływania się na JPII po tylu
                    > ohydnych słowach które tu wypowiedziałeś.
                    >
                    > teraz koniec naprawdę :D

Nie wierze.
                    Za chwile, pod innym nazwiskiem i tak mi nawrzucasz mi od komunistycznych swin,
                    politrukow, zydokomuny, etc...
                  • dr.kidler Kolejne oszustwo radiomaryjnych 09.07.05, 22:30

> jest fuj...( szczególnie te twoje wczesniejsz epitety o RMsodomii wskazują na
                    > twą jakże boooogatą wyobraznie:))))
                    ]
                    Oczywiscie nie bylibyscie najlepszymi uczniami J. r. Nowaka,gdyb przy okazjipod
                    egif=da Pna Boha i JaPII, nie puslibyscie ochydnej falszywki.

Te rzekome epitety o sodomi w RM, w rzeczywistosci wygladaluy tak:

--------------------------------
            • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 18:46
              a wy moi drodzy nie dosyć że jestescie skonczenie głupi,otumanieni i
              beznadziejnie mało lotni w umyśle to jeszcze nie znacie wogóle biografi tego
              oszusta rydzyka i jego sekty ,szkoda czasu i zachodu na durni !zgadzam się!
              • Gość: pałac pod Lublinem Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:44
                Zajmij się biografią Adama Michnika, jego brata Stefana (to bardzo ciekawa
                biografia zwłaszcza okres zbrodni stalinowskich) i pozostałej jego rodziny.
                Też jest ciekawa i chyba jej nie znasz pawianie.
                • piotr33k2 Re: Radio Maryja ciekawsze niz TokFM 09.07.05, 22:42
                  michnikowi to rydzyk niegodzien nawet butów czyścić ciemnogrodzie zacofany
                  jeden, a biografi pozazdrościć moze mu każdy i zreszta zazdrości bo ci co na
                  niego plują i kłamliwie oskarżają w czasie gdy on latami siedział w kryminale
                  za wolną polskę albo byli sowieckimi agentami albo współpracowali czynnie i
                  moralnie z reżimem oraz najgorszym betonem partyjnym .
                  • piotr33k2 dr. kidller 09.07.05, 23:07
                    dzieki za głos rozsadku i wsparcie w walce z "czarną sotnią",nawiasem mówiąc to
                    określenie stosuje bardzo prawicowy publicysta ale nie oszołom piotr wierzbicki
                    z gazety polskiej właśnie do środowiska radia maryja i innych giertychowców a
                    FE!.
                  • Gość: Pałac pod Lublinem to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 05:57
                    rydzykowi to michnik niegodzien nawet butów czyścić ciemnogrodzie zacofany
                    jeden, a biografi pozazdrościć moze mu każdy i zreszta zazdrości bo ci co na
                    niego plują i kłamliwie oskarżają w czasie gdy on latami siedział w kryminale
                    za wolną polskę albo byli żydowskimi agentami albo współpracowali czynnie i
                    moralnie z reżimem stalinowskim jak stefan Michnik oraz najgorszym betonem
                    partyjnym .
                    • dr.kidler Re: to samo 10.07.05, 08:32
                      Gość portalu: Pałac pod Lublinem napisał(a):

> na niego plują i kłamliwie oskarżają w czasie gdy on latami siedział w
                      > kryminale za wolną polskę albo byli żydowskimi agentami

Tys faktycznie Pajac spod Lublina, albo - co bardziej prawdopodobne spod Moskwy.
                      Nawet po polsku nie potrafisz pisac...

Ale zeby o. Rydzyk byl zydowskimi agentami, to cos nawego...
                      Wynika tez z tego, ze jak zwykle oszukiwal i bral kase za co najmniej dwoch..
                      • Gość: Pałac pod Lublinem Re: to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 08:49
                        To nie mój tekst dr.kidler. Zmieniłem kilka słów w tekście Twojego sojusznika
                        piotra. Przeciętnie inteligentny zrozumie o co mi chodziło. Stąd tytuł" to
                        samo".
                        Jednak aby to zrozumiec to musiałbys być w tym miejscu i w tym momencie gdzie i
                        gdy Bóg dzielił inteligencją ale jak prawie całe to forum wie , nie byłeś w tym
                        momencie i nie otrzymałeś.
                        • dr.kidler Re: to samo 10.07.05, 09:19
                          Gość portalu: Pałac pod Lublinem napisał(a):

> To nie mój tekst dr.kidler. Zmieniłem kilka słów w tekście Twojego sojusznika
                          > piotra. Przeciętnie inteligentny zrozumie o co mi chodziło. Stąd tytuł" to
                          > samo".
                          > Jednak aby to zrozumiec to musiałbys być w tym miejscu i w tym momencie gdzie
                          i
                          >
                          > gdy Bóg dzielił inteligencją ale jak prawie całe to forum wie , nie byłeś w
                          tym
                          >
                          > momencie i nie otrzymałeś.

Na przeciez Pajacu( spod Lublina)
                          Po co mi bylo, tak jak ty stac w kolejce po przecietna inteligencje, skoro stac
                          mnie na cos lepszego?

Tekst jet twoj Pajacu spod Lublina, bo ty go napisales, podpisales swoim
                          nickiem i wyslales na forum. Twoje sa klamstwa ktore w nim zawarles.
                          Za to pokazales mechanizm waszych radiomaryjnych oszustw, pomowien i kalumni.
                          Po prostu bierzecie dowolny zyciorys, np. Jana Nowaka Jezioranskiego,
                          zmieniacie w nim kilka wyrazow i puszczacie w eter falszywa informacje ze
                          Jezioranski byl hitlrowcem.
                          Chyba juz dlugo nie pociagniesz u Rydzyka, bo cie za takie "wyznania" wywali na
                          zbity pysk.
                          • piotr33k2 Re: to samo 10.07.05, 23:47
                            rydzyk ma wycięte z życiorysu kilka lat ,nikt nie wie gdzie był i co robił po
                            tym jak niemiecki episkopat wywalił go na zbity pysk z misji za nielegalny
                            handel i przekrety z samochodami w latach osiemdziesiątych.michnik siedział w
                            kryminale za wolność i demokracje a rydzyk robił lewą kasę a teraz wielki
                            patriota! co za zgnilizna moralna!juz nie wspomne o tym jak dostał od razu i
                            tylko on częstotliwości od armi radzieckiej po tym jak się nagle pojawił z
                            pieniedzmi i zmaterializował na poczatku lat dziewięćdziesiątych zakładając
                            swoją propagandowa rozgłośnie która dziwnie zawsze była przeciw wszystkiemu co
                            zachodnie a zawsze za wszystkim co sowieckie ,dziwne nie?.
                            • dr.kidler Re: to samo 11.07.05, 07:41
                              piotr33k2 napisał:

> rydzyk ma wycięte z życiorysu kilka lat ,nikt nie wie gdzie był i co robił po
                              > tym jak niemiecki episkopat wywalił go na zbity pysk z misji za nielegalny
                              > handel i przekrety z samochodami w latach osiemdziesiątych.michnik siedział w
                              > kryminale za wolność i demokracje a rydzyk robił lewą kasę a teraz wielki
                              > patriota! co za zgnilizna moralna!juz nie wspomne o tym jak dostał od razu i
                              > tylko on częstotliwości od armi radzieckiej po tym jak się nagle pojawił z
                              > pieniedzmi i zmaterializował na poczatku lat dziewięćdziesiątych zakładając
                              > swoją propagandowa rozgłośnie która dziwnie zawsze była przeciw wszystkiemu
                              co
                              > zachodnie a zawsze za wszystkim co sowieckie ,dziwne nie?.

Dla mnie nie - wszystko idealnie pasuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka