Dodaj do ulubionych

Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad z...

12.07.05, 09:01
Tak jak nie udało sie z marzeniami o księżycu ,tak i teraz będą z tego nici...
Obserwuj wątek
    • Gość: sm DRÓB IP: *.chello.pl 12.07.05, 09:01
      co, jak co ale kaczki lubię tylko na talerzu (pieczone, z jabłkami).
      • lmalczewski Re: 12.07.05, 09:04
        Czy z tytułem do tego artykułu jest wszystko w porządku? Z którego fragmentu
        wynika, że Kaczyński marzy o Pałacu?
        • studioturos Re: 12.07.05, 09:36
          Też to zauważyłem. Kolejna manipulacja i to w wywiadzie, w którym Kaczyński(nie
          Kaczor) mówi o manipulatorach!!!!!
          Wszystko jeszcze przed nami!!!
          ----
          StudioTuros
          Brak wyobraźni jest chorobą
          www.twarda.kylos.pl - lecznica
          • Gość: Oliveira Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 11:28
            Oczywiście prezydent nie musi być wysoki, chyba, że chce u oponentów wywoływać
            szacunek, ale oczywiście nie ma problemu, możemy mieć zabawnego prezydenta.
            Tylko, że w Pałacu Prezydenckim klamki są umieszczone bardzo wysoko;
            Kwaśniewski musi sięgać do góry, a on jest cokolwiek wyższy od Kaczkodana. Czy
            dla Pana Kaczkodana do klamek przyczepione zostaną specjalne sznurki? Może BOR
            będzie go podnosić? A może samobieżny stołeczek? To ważne pytanie wymaga
            konkretnych rozwiązań!
            • Gość: Zed Re: Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 11:46
              Jak juz kiedys ktos powiedzial, podsadzac go bedzie brat. Tak jak podsadzil go,
              kiedy ksiezyc skradli. Bez obrazy Lechu, ale tak bylo.
            • rozowykot Re: Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? 27.09.05, 01:13
              Gość portalu: Oliveira napisał(a):

Czy
              > dla Pana Kaczkodana do klamek przyczepione zostaną specjalne sznurki? Może
              BOR
              > będzie go podnosić? A może samobieżny stołeczek? To ważne pytanie wymaga
              > konkretnych rozwiązań!
              Osobiście nie znoszę braci Kaczyńskich, ale chamstwo jest równie obrzydliwe jak
              nie bardziej
            • Gość: Cykada Re: Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? IP: *.onlink.net 27.09.05, 02:54
              martw sie czlowieku o siebie bo w malym czlowieku bywa wielki rozum. A co do
              ciebie to moge powiedziec, zes nie wielki jak topola ale glupi jsk fasola.
              Leczysz sie z kompleksow?
              • Gość: Polo Kaczor (J) mieszka z mamą? buhahahahaha IP: *.despar.it / *.despar.it 04.10.05, 12:19
                LOL
        • Gość: antypalanty kaczkodan.webpark.pl IP: .1P1D* / *.channel4.com 08.12.05, 15:38
          kaczkodan.webpark.pl
      • studioturos Re: DRÓB 12.07.05, 09:38
        >>co, jak co ale kaczki lubię tylko na talerzu (pieczone, z jabłkami).
        Wolę borówki, lub żubra (w płynie)
        Jak to mówią "płyn wpływa na stan"
        A swoją drogą dziękuję za bardzo wyczerpującą i inteligentną wypowiedź!
        ----
        StudioTuros
        Brak wyobraźni jest chorobą
        www.twarda.kylos.pl - lecznica
        • Gość: gazeciarz Re: DRÓB IP: *.ztpnet.pl 12.07.05, 11:18
          p. K na 5 lat wycofal sie z polityki czy zostal wykopany bo wszyscy mieli go
          dosyc
        • Gość: sm Re: DRÓB IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:47
          a ja dziękuję za ciętą ripostę... borówki + żuber (w płynie) to raczej mieszanka wybuchowa, zalecam spożywać oddzielnie ;)
      • Gość: hilevel a przyzwycziłeś sie już do bycia palantem? IP: 83.238.4.* 12.07.05, 10:10
        • Gość: pablo Re: a przyzwycziłeś sie już do bycia palantem? IP: *.hilton.com 14.07.05, 08:23
          juz widze twoja zakazana i czerwona gebe nawet nie znasz regul palanta wiec
          odwal sie od kaczora palancie
    • studioturos Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 12.07.05, 09:40
      hepik1 napisał:

> Tak jak nie udało sie z marzeniami o księżycu ,tak i teraz będą z tego nici...

Dlaczego sie nie udalo. W koncu gdyby nie ten film, glupki nie mialyby czego
      pisac!!!
    • Gość: RIII Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.246.jawnet.pl 12.07.05, 09:56
      Oj !nie dobrze!po co bylo mowic,ze spedzilo sie wakacje w Odessie miescie szpionow?jeszcze w latach 60tych? teraz sztab Czimoszenki zrobi operacje Odessa i znajdzie jakies teczki!hahaha
    • Gość: pestka Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: 83.16.186.* 12.07.05, 10:02
      Nie mam takiego doswiadczenia w polityce jak p. K. ale jesli jego doswiadczenie
      jest rownie wielkie jak jego wiedza o mysliwstwie, to szczerze wspolczuje.

P.S. Mysliwy to nie jest osoba, ktora tylko zabija zwierzeta. To tak jakby
      porownac lesniczego do drwala :).
    • loquin.phd Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... 12.07.05, 10:24
      ... prowincjonalna jak większość zwolenników PiS-dy, ale za to zakłamana,
      wścibska i pretensjonalna. Nadaje się na wójta w Trąbkach Wielkich lub Nowej
      Wsi Kościelnej, alternatywnie w Bogoryi lub Kiszkach Małych.
      • Gość: sm Re: Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:50
        ...albo w polaczkowie wielkim (skąd takie poparcie dla tej mikrej persony?)
      • fervex.adult Re: Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... 13.07.05, 00:20
        Zgadzam sie, Kaczor na soltysa nie na prezydenta.
      • Gość: pablo Re: Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... IP: *.hilton.com 14.07.05, 07:18
        ty wojcie prymitywie wez przeczytaj swoja pierwsza ksiazke w zyciu a potem
        zastanow sie nad swoim zyciem
    • jakeww Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 12.07.05, 10:27
      to "marzy" w tytule hm jakieś nie trafione, przyzwycziłem się do bycia Kaczorem
      sympatyczniejsze i trafniejsze
      • jakeww Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 12.07.05, 10:28
        oczywiście wielu dyskutantów jak pies Pawlowa reaguje tylko na tytuł (dzieło
        redakcyjne) a nie na treśc wypowiedzi w wywiadzie
        • Gość: sm Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:52
          to ja zapytam przewrotnie: a co tu 'komętować'?
    • Gość: antifa Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: 85.128.72.* 12.07.05, 10:48
      Świetnie,w pierwszą podróż Jaśnie Pan Kaczor uda się do Busha:( Pewnie
      zaplanuja nowa wojnę, albo... kradzież księżyca.
      Ein Reich, ein Volk, zwei Kaczoren!
    • Gość: antifa Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: 85.128.72.* 12.07.05, 10:48
      Świetnie,w pierwszą podróż Jaśnie Pan Kaczor uda się do Busha:( Pewnie
      zaplanuja nowa wojnę, albo... kradzież księżyca.
      Ein Reich, ein Volk, zwei Kaczoren!
      • Gość: sm Re: Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:53
        może do komety razem postrzelają...
      • Gość: pablo Re: Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: *.hilton.com 14.07.05, 08:11
        ci ktorzy to wszystko komentuja to straszne cwoki i prymitywy
    • Gość: zebba Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 12.07.05, 11:00
      Pana Kaczyńskiego drażnią zarzuty? Smiech na sali. Przecież on sam najwięcej
      zarzutów artykułuje.Czy naprawdę nie pamięta co mówił 5 minut wcześniej?
    • Gość: rebus Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:07
      Jaki biedny ten nasz kandydat! Aż żal patrzeć. Najgorsze jest to , że on nadal
      nie rozumie - jak daleko mu do klasy Cimoszewicza. Płakać się chcę - PRZEPAŚĆ !!!
      • lej_czerwonego Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie mity 12.07.05, 11:17
        LOL, rozbawiles mnie czlowieku do lez.
        Niegdys kompletnie nieudany premier (rozpieprzyl sluzbe zdrowia, ubezpieczenia
        spoleczne i zblaznil sie przy powodzi). Teraz jako minister spraw zagranicznych
        zblaznil sie negocjacjami z UE, sprowadzeniem Polski do roli najtanszego
        sojusznika USA i komplentnie zawiodl na linii Rosja - Polska.

Kompetentny kandydat z klasa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

ROTFL x 10
        • Gość: michu 2005 Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie IP: 212.75.114.* 12.07.05, 11:26
          A ty co w życiu zrobiłes lepszego!!!
          • lej_czerwonego Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie 12.07.05, 11:32
            Co brak argumentow, nie?

Ja robie swoje i staram sie byc dobry w tym co robie.
            Dlatego nie glosuje na nieudacznikow takich jak Cimoszewicz.
            • fervex.adult Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie 13.07.05, 00:16
              Nie przesadzaj, akurat polityka zagraniczna Polski ostatnimi laty jest bardzo
              dobra. Twoje zarzuty o 'najtanszym sojuszniku USA' i 'linii Rosja-Polska' sa dla
              mnie puste. Wszyscy wiedza ze Polska jest biedna i tania, a poza tym trudno
              mowic o linii Rosja-Polska nie wspominajac o Ukrainie, parasolu UE i
              imerialistycznych zapedach Putina. Dla mnie Cimoszewicz i Kwasniewski pokazali
              tu klase!
              • Gość: pablo Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie IP: *.hilton.com 14.07.05, 08:18
                gdzies ty cwoku widzial klase u komunistow po wypowiedzi widac zes taka sama
                menda
    • Gość: locco Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 12.07.05, 11:35
      Każdy ma prawo do marzeń. Piękna rzecz.
      • Gość: tomxp la luna, la luna... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.07.05, 11:48
        • Gość: tomxp Re: la luna, la luna... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.07.05, 11:49
          slonce warszawy, naprzod, wpieriod, lol
    • Gość: IrMa Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 12.07.05, 12:03
      Spacer z psem w nocy - to najlepiej po Siekierkach, jak już tam P.Prezydent
      ulokuje zsyp dla eksmitowanych. Przeżycie zagwarantuje pies rasy bojowej. Nie
      lubi Pan strzelać do zwierząt? Będzie Pan musiał w tzw. "obronie własnej", tylko
      kłopot jak zakwalifikować mieszkańców klatek w barakach.
      • Gość: heniek Wybierzcie Kaczora ! IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.05, 00:01
        Wybierzcie Kaczora na prezydenta, niech bedzie troche weselej w tej smutnej
        europie. Moj szef tez jest konusem i nie wyobrazacie sobie jakie to przyjemnie
        patrzec i mowic do niego z gory. Nie pomagaja mu nawet 5cm obcasy.
        Zrobcie to dla podupadlej na duchu francji i niemiec ;)
    • Gość: gajowy oj polecą pióra z kaczego kupra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 00:48
      Cimoszewicz rozpoczął sezon polowań na kaczory.
      • Gość: pablo Re: oj polecą pióra z kaczego kupra IP: *.hilton.com 14.07.05, 07:15
        jak to sie dzieje ze wszystkie sprzedawczyki-pewnie za pieniadze sa za
        cimoszewiczem,opanujcie sie glupia bando prymitywow i nie glosujcie na
        ludzi,ktorzy do konca zniszcza wasze zycie
    • Gość: libra Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.hsd1.ut.comcast.net 13.07.05, 07:04
      Uwazam ze tylko Lech Kaczynski moze zostac prezydentem Polski
    • Gość: ja Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.chello.pl 26.09.05, 10:43
      Przed Kaczorem chroń nas Panie!
    • at_work Do zwierząt... zwłaszcza ptactwa wodnego 26.09.05, 13:11
      I to mi się podoba!

Tak, czy owak: Kaczor - Donald,
      czyli Disneyland, bajka, sielanka.

_
      Pies na kaczki.
    • Gość: wkra24 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:15
      Miły Panie Doktorze! Napoleon był podobnym przyjacielem Polaków, jak Hitler
      Słowaków. Pozatym tyle krzywd i nieszczęść, jakie ten czlowiek sprowadził na
      narody Europy, trudno byłoby zliczyć. Gdyby Pan się nie zajmował niepotrzebnie
      polityką, miałby Pan więcej czasu na lekturę odpowiedniego materiału
      historycznego.
      • Gość: xp O Jezu........... IP: *.swan.ac.uk 26.09.05, 16:08
      • Gość: szwet14 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.bredband.comhem.se 26.09.05, 20:11
        O, Matko dobra i laskawa, trzymaj mnie w garsci, bo sie prosty szykuje. Lewy
        czy prawy, wszystko jedno.
    • patman Najsłynniejszy (dotąd) Kaczyński świata - Unabomer 26.09.05, 23:30
      Miejmy nadzieje, że bliźnięta nie pójdą w stronę Tadka (Teda) ;)
    • Gość: von Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 00:41
      Do watykanu - tak,ale za własne pieniąsze i w czasie urlopu!
    • Gość: Cykada Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.onlink.net 27.09.05, 02:50
      z calej duszy, z calego serca cieszyc sie bede pana wyborem na prezydenta i
      bardzo bede panu gratulowac bo wierze w pana uczciwosc. Kaczorki w czasie
      powstania "Solidarnosci" wykazaly sie doskonala wrecz bezcenna znajomoscia
      prawa bo sa to doskonali prawnicy i ludzie bardzo prawi. Kaczorki NA PREZYDENTA!
    • mieczyslaw5 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 27.09.05, 07:39
      Ciekawe czy Tusk przyzwycził się również do bycia Kaczorem "amerykańskim" z
      kreskówek
    • abch1 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 27.09.05, 10:00
      Nie wierzę w zapewnienia Kaczyńskich, że nie będzie rządów braci. nawet jeśli
      Kaczyński zostanie prezydentem, to drugi będzie premierem. Obecnie bawią się w
      triki wyborcze, żeby tylko mieć jeszcze jedną posadę. Nawet jeśli Jarosław
      wycofa się na początku, to póżniej okaże się, że i tak nikt nie jest godzien
      sprawować tego urzędu lepiej niż on, każdy kto spróbuje jest skazany na porażkę.
      I nagle okaże się, że "dla dobra Polski" Jarosław będzie musiał jednak podjąć
      urząd premiera. Lech będzie prezydentem i tyle. Rządy braci i tak będą.
      Drugi wariant, Lech nie zostaje prezydentem, Jarosław zostaje premierem, Lech
      zostaje ministrem sprawiedliwości. Rządy braci i tak będą.
      Więc jaki mamy wybór???
      Rządy braci albo rządy braci, nikt już nie będzie patrzył PiS'owi na ręce, nie
      ma kontroli, TKM... tylko co z nami???
    • Gość: Polak41 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.net.ircam.fr 24.10.05, 14:31
      Oby ten Lech nie byl jak tamten Lech co to nie chcial ale musial i byl za a
      nawet przeciw,itd.itp.a powarznie jezeli nowemu Prezydentowi Polski uda sie to
      samo co z Warszawa ,tylko ze w skali calego kraju,ok.POWODZENIA!
    • Gość: kamil Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.chello.pl 18.11.05, 14:38
      kaczor to ciota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka