hepik1 12.07.05, 09:01 Tak jak nie udało sie z marzeniami o księżycu ,tak i teraz będą z tego nici... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sm DRÓB IP: *.chello.pl 12.07.05, 09:01 co, jak co ale kaczki lubię tylko na talerzu (pieczone, z jabłkami). Odpowiedz Link Zgłoś
lmalczewski Re: 12.07.05, 09:04 Czy z tytułem do tego artykułu jest wszystko w porządku? Z którego fragmentu wynika, że Kaczyński marzy o Pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: 12.07.05, 09:36 Też to zauważyłem. Kolejna manipulacja i to w wywiadzie, w którym Kaczyński(nie Kaczor) mówi o manipulatorach!!!!! Wszystko jeszcze przed nami!!! ---- StudioTuros Brak wyobraźni jest chorobą www.twarda.kylos.pl - lecznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 11:28 Oczywiście prezydent nie musi być wysoki, chyba, że chce u oponentów wywoływać szacunek, ale oczywiście nie ma problemu, możemy mieć zabawnego prezydenta. Tylko, że w Pałacu Prezydenckim klamki są umieszczone bardzo wysoko; Kwaśniewski musi sięgać do góry, a on jest cokolwiek wyższy od Kaczkodana. Czy dla Pana Kaczkodana do klamek przyczepione zostaną specjalne sznurki? Może BOR będzie go podnosić? A może samobieżny stołeczek? To ważne pytanie wymaga konkretnych rozwiązań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? IP: *.acn.waw.pl 12.07.05, 11:46 Jak juz kiedys ktos powiedzial, podsadzac go bedzie brat. Tak jak podsadzil go, kiedy ksiezyc skradli. Bez obrazy Lechu, ale tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? 27.09.05, 01:13 Gość portalu: Oliveira napisał(a): Czy > dla Pana Kaczkodana do klamek przyczepione zostaną specjalne sznurki? Może BOR > będzie go podnosić? A może samobieżny stołeczek? To ważne pytanie wymaga > konkretnych rozwiązań! Osobiście nie znoszę braci Kaczyńskich, ale chamstwo jest równie obrzydliwe jak nie bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Jak Pan Kaczkodan sięgnie do klamki? IP: *.onlink.net 27.09.05, 02:54 martw sie czlowieku o siebie bo w malym czlowieku bywa wielki rozum. A co do ciebie to moge powiedziec, zes nie wielki jak topola ale glupi jsk fasola. Leczysz sie z kompleksow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Kaczor (J) mieszka z mamą? buhahahahaha IP: *.despar.it / *.despar.it 04.10.05, 12:19 LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypalanty kaczkodan.webpark.pl IP: .1P1D* / *.channel4.com 08.12.05, 15:38 kaczkodan.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: DRÓB 12.07.05, 09:38 >>co, jak co ale kaczki lubię tylko na talerzu (pieczone, z jabłkami). Wolę borówki, lub żubra (w płynie) Jak to mówią "płyn wpływa na stan" A swoją drogą dziękuję za bardzo wyczerpującą i inteligentną wypowiedź! ---- StudioTuros Brak wyobraźni jest chorobą www.twarda.kylos.pl - lecznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: DRÓB IP: *.ztpnet.pl 12.07.05, 11:18 p. K na 5 lat wycofal sie z polityki czy zostal wykopany bo wszyscy mieli go dosyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: DRÓB IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:47 a ja dziękuję za ciętą ripostę... borówki + żuber (w płynie) to raczej mieszanka wybuchowa, zalecam spożywać oddzielnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hilevel a przyzwycziłeś sie już do bycia palantem? IP: 83.238.4.* 12.07.05, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: a przyzwycziłeś sie już do bycia palantem? IP: *.hilton.com 14.07.05, 08:23 juz widze twoja zakazana i czerwona gebe nawet nie znasz regul palanta wiec odwal sie od kaczora palancie Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 12.07.05, 09:40 hepik1 napisał: > Tak jak nie udało sie z marzeniami o księżycu ,tak i teraz będą z tego nici... Dlaczego sie nie udalo. W koncu gdyby nie ten film, glupki nie mialyby czego pisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIII Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.246.jawnet.pl 12.07.05, 09:56 Oj !nie dobrze!po co bylo mowic,ze spedzilo sie wakacje w Odessie miescie szpionow?jeszcze w latach 60tych? teraz sztab Czimoszenki zrobi operacje Odessa i znajdzie jakies teczki!hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestka Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: 83.16.186.* 12.07.05, 10:02 Nie mam takiego doswiadczenia w polityce jak p. K. ale jesli jego doswiadczenie jest rownie wielkie jak jego wiedza o mysliwstwie, to szczerze wspolczuje. P.S. Mysliwy to nie jest osoba, ktora tylko zabija zwierzeta. To tak jakby porownac lesniczego do drwala :). Odpowiedz Link Zgłoś
loquin.phd Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... 12.07.05, 10:24 ... prowincjonalna jak większość zwolenników PiS-dy, ale za to zakłamana, wścibska i pretensjonalna. Nadaje się na wójta w Trąbkach Wielkich lub Nowej Wsi Kościelnej, alternatywnie w Bogoryi lub Kiszkach Małych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:50 ...albo w polaczkowie wielkim (skąd takie poparcie dla tej mikrej persony?) Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... 13.07.05, 00:20 Zgadzam sie, Kaczor na soltysa nie na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Kaczka w buraczkach, nudna, bezpłciowa i ... IP: *.hilton.com 14.07.05, 07:18 ty wojcie prymitywie wez przeczytaj swoja pierwsza ksiazke w zyciu a potem zastanow sie nad swoim zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 12.07.05, 10:27 to "marzy" w tytule hm jakieś nie trafione, przyzwycziłem się do bycia Kaczorem sympatyczniejsze i trafniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 12.07.05, 10:28 oczywiście wielu dyskutantów jak pies Pawlowa reaguje tylko na tytuł (dzieło redakcyjne) a nie na treśc wypowiedzi w wywiadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:52 to ja zapytam przewrotnie: a co tu 'komętować'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: 85.128.72.* 12.07.05, 10:48 Świetnie,w pierwszą podróż Jaśnie Pan Kaczor uda się do Busha:( Pewnie zaplanuja nowa wojnę, albo... kradzież księżyca. Ein Reich, ein Volk, zwei Kaczoren! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antifa Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: 85.128.72.* 12.07.05, 10:48 Świetnie,w pierwszą podróż Jaśnie Pan Kaczor uda się do Busha:( Pewnie zaplanuja nowa wojnę, albo... kradzież księżyca. Ein Reich, ein Volk, zwei Kaczoren! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:53 może do komety razem postrzelają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Wczoraj Moskwa, dziś Waszyngton!!! IP: *.hilton.com 14.07.05, 08:11 ci ktorzy to wszystko komentuja to straszne cwoki i prymitywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebba Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.tpsa.tychy.telexispl.com 12.07.05, 11:00 Pana Kaczyńskiego drażnią zarzuty? Smiech na sali. Przecież on sam najwięcej zarzutów artykułuje.Czy naprawdę nie pamięta co mówił 5 minut wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebus Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:07 Jaki biedny ten nasz kandydat! Aż żal patrzeć. Najgorsze jest to , że on nadal nie rozumie - jak daleko mu do klasy Cimoszewicza. Płakać się chcę - PRZEPAŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie mity 12.07.05, 11:17 LOL, rozbawiles mnie czlowieku do lez. Niegdys kompletnie nieudany premier (rozpieprzyl sluzbe zdrowia, ubezpieczenia spoleczne i zblaznil sie przy powodzi). Teraz jako minister spraw zagranicznych zblaznil sie negocjacjami z UE, sprowadzeniem Polski do roli najtanszego sojusznika USA i komplentnie zawiodl na linii Rosja - Polska. Kompetentny kandydat z klasa :))))))))))))))))))))))))))))))))))) ROTFL x 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu 2005 Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie IP: 212.75.114.* 12.07.05, 11:26 A ty co w życiu zrobiłes lepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie 12.07.05, 11:32 Co brak argumentow, nie? Ja robie swoje i staram sie byc dobry w tym co robie. Dlatego nie glosuje na nieudacznikow takich jak Cimoszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie 13.07.05, 00:16 Nie przesadzaj, akurat polityka zagraniczna Polski ostatnimi laty jest bardzo dobra. Twoje zarzuty o 'najtanszym sojuszniku USA' i 'linii Rosja-Polska' sa dla mnie puste. Wszyscy wiedza ze Polska jest biedna i tania, a poza tym trudno mowic o linii Rosja-Polska nie wspominajac o Ukrainie, parasolu UE i imerialistycznych zapedach Putina. Dla mnie Cimoszewicz i Kwasniewski pokazali tu klase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Klasa i kompetencje Cimoszewicz - dwa wielkie IP: *.hilton.com 14.07.05, 08:18 gdzies ty cwoku widzial klase u komunistow po wypowiedzi widac zes taka sama menda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locco Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 12.07.05, 11:35 Każdy ma prawo do marzeń. Piękna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomxp Re: la luna, la luna... IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.07.05, 11:49 slonce warszawy, naprzod, wpieriod, lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrMa Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 12.07.05, 12:03 Spacer z psem w nocy - to najlepiej po Siekierkach, jak już tam P.Prezydent ulokuje zsyp dla eksmitowanych. Przeżycie zagwarantuje pies rasy bojowej. Nie lubi Pan strzelać do zwierząt? Będzie Pan musiał w tzw. "obronie własnej", tylko kłopot jak zakwalifikować mieszkańców klatek w barakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Wybierzcie Kaczora ! IP: *.dip.t-dialin.net 13.07.05, 00:01 Wybierzcie Kaczora na prezydenta, niech bedzie troche weselej w tej smutnej europie. Moj szef tez jest konusem i nie wyobrazacie sobie jakie to przyjemnie patrzec i mowic do niego z gory. Nie pomagaja mu nawet 5cm obcasy. Zrobcie to dla podupadlej na duchu francji i niemiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy oj polecą pióra z kaczego kupra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 00:48 Cimoszewicz rozpoczął sezon polowań na kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: oj polecą pióra z kaczego kupra IP: *.hilton.com 14.07.05, 07:15 jak to sie dzieje ze wszystkie sprzedawczyki-pewnie za pieniadze sa za cimoszewiczem,opanujcie sie glupia bando prymitywow i nie glosujcie na ludzi,ktorzy do konca zniszcza wasze zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.hsd1.ut.comcast.net 13.07.05, 07:04 Uwazam ze tylko Lech Kaczynski moze zostac prezydentem Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.chello.pl 26.09.05, 10:43 Przed Kaczorem chroń nas Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Do zwierząt... zwłaszcza ptactwa wodnego 26.09.05, 13:11 I to mi się podoba! Tak, czy owak: Kaczor - Donald, czyli Disneyland, bajka, sielanka. _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkra24 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 14:15 Miły Panie Doktorze! Napoleon był podobnym przyjacielem Polaków, jak Hitler Słowaków. Pozatym tyle krzywd i nieszczęść, jakie ten czlowiek sprowadził na narody Europy, trudno byłoby zliczyć. Gdyby Pan się nie zajmował niepotrzebnie polityką, miałby Pan więcej czasu na lekturę odpowiedniego materiału historycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwet14 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.bredband.comhem.se 26.09.05, 20:11 O, Matko dobra i laskawa, trzymaj mnie w garsci, bo sie prosty szykuje. Lewy czy prawy, wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Najsłynniejszy (dotąd) Kaczyński świata - Unabomer 26.09.05, 23:30 Miejmy nadzieje, że bliźnięta nie pójdą w stronę Tadka (Teda) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.05, 00:41 Do watykanu - tak,ale za własne pieniąsze i w czasie urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.onlink.net 27.09.05, 02:50 z calej duszy, z calego serca cieszyc sie bede pana wyborem na prezydenta i bardzo bede panu gratulowac bo wierze w pana uczciwosc. Kaczorki w czasie powstania "Solidarnosci" wykazaly sie doskonala wrecz bezcenna znajomoscia prawa bo sa to doskonali prawnicy i ludzie bardzo prawi. Kaczorki NA PREZYDENTA! Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw5 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 27.09.05, 07:39 Ciekawe czy Tusk przyzwycził się również do bycia Kaczorem "amerykańskim" z kreskówek Odpowiedz Link Zgłoś
abch1 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad 27.09.05, 10:00 Nie wierzę w zapewnienia Kaczyńskich, że nie będzie rządów braci. nawet jeśli Kaczyński zostanie prezydentem, to drugi będzie premierem. Obecnie bawią się w triki wyborcze, żeby tylko mieć jeszcze jedną posadę. Nawet jeśli Jarosław wycofa się na początku, to póżniej okaże się, że i tak nikt nie jest godzien sprawować tego urzędu lepiej niż on, każdy kto spróbuje jest skazany na porażkę. I nagle okaże się, że "dla dobra Polski" Jarosław będzie musiał jednak podjąć urząd premiera. Lech będzie prezydentem i tyle. Rządy braci i tak będą. Drugi wariant, Lech nie zostaje prezydentem, Jarosław zostaje premierem, Lech zostaje ministrem sprawiedliwości. Rządy braci i tak będą. Więc jaki mamy wybór??? Rządy braci albo rządy braci, nikt już nie będzie patrzył PiS'owi na ręce, nie ma kontroli, TKM... tylko co z nami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak41 Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.net.ircam.fr 24.10.05, 14:31 Oby ten Lech nie byl jak tamten Lech co to nie chcial ale musial i byl za a nawet przeciw,itd.itp.a powarznie jezeli nowemu Prezydentowi Polski uda sie to samo co z Warszawa ,tylko ze w skali calego kraju,ok.POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Przyzwyczaiłem się do bycia Kaczorem - wywiad IP: *.chello.pl 18.11.05, 14:38 kaczor to ciota Odpowiedz Link Zgłoś