raporter 15.07.05, 10:25 Polecam wszystkim reklamozerca ;) Szczegolnie mnie ujal za serduch "patentowany nocnik do lozka" :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squonko Re: Galeria starych reklam 20.07.05, 21:39 rewela! dzięki Ci raporterze za link :-) z reklam dawnych znam te pierwsze radiowe: „Proszek Dinol niezrównany przeciw poceniu się nóg”, „Żyletki Polo idealnie golą”.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Galeria starych reklam IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 23.07.05, 21:27 Jeszcze za czasów PRL-a udało mi się zebrać,kupując w Antykwariatach dość pokaźny zbiór przedwojennego czasopisma "Światowid".Tam ci dopiero było multum przerużnisytch reklam.Czasopismo musiałó być dość popularne jeżeli tyle było go w antykwariatach.Polecałbym poszukanie i przejrzenie tamtych reklam.Moje zbiory niestety uległy zniszczeniu.Myślę jednak,że tak jak ja robilili je sobie tkże inni. Pozdrawiam Kir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Galeria starych reklam IP: *.mnc.pl 03.09.05, 01:03 Menażerya super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiarka --- Lata 80's ---- IP: *.acn.waw.pl 03.09.05, 10:01 Mam coś nie tak starego ale warto sobie oglądnąć to jeszcze raz. Drugi plik od dołu. www.fun.from.hell.pl/2003-10-08/ Odpowiedz Link Zgłoś
raporter Re: Galeria starych reklam 05.09.05, 23:05 I jeszcze cos tez z tej samej strony: www.tarnow.pl/gazeta/index.php www.tarnow.pl/gazeta/index2.php www.tarnow.pl/gazeta/index3.php www.tarnow.pl/gazeta/index4.php Polecam reklame na str 4 ;-) choc chyba raczej powinno sie to nazywac nie reklama, ale "obwieszczeniem prywatnym" Odpowiedz Link Zgłoś