Dodaj do ulubionych

Jurek - ludzik Metra

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 00:13
Jurek - ludzik Metra -
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: Jurek - ludzik Metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:11
      Ja chcę koszulkę z taką reklamą!!!!!!aaaaaaa jest ekstra :)
    • Gość: Agata Beznadziejny pomysł na reklamę IP: *.aster.pl 24.07.05, 17:14
      Zmieńcie agencję reklamową. Większości ludzi kojarzy się z pogardą dla tych
      wszystkich biednych ludzi, którzy - bez względu na pogodę - stoją na
      skrzyżowaniach rozdając waszą gazetkę. "Ludzik" ma tu znaczenie pejoratywne,
      pogardliwe w odróżnieniu od tych co tam sobie w zaciszu redakcji piszą jakieś
      artykuły (w większości przedruki z Wyborczej). Mam nadzieję, że chociaż
      tym "ludzikom" dobrze płacicie redaktorki.
      • Gość: dziennikarzyna Re: Beznadziejny pomysł na reklamę IP: *.stacje.agora.pl 24.07.05, 23:35
        > Zmieńcie agencję reklamową. Większości ludzi kojarzy się z pogardą dla tych
        > wszystkich biednych ludzi, którzy - bez względu na pogodę - stoją na
        > skrzyżowaniach rozdając waszą gazetkę. "Ludzik" ma tu znaczenie pejoratywne

ja w imieniu tych redaktorków - tylko nie wiem, kogo masz na myśli -
        dziennikarzy tam piszących czy ich szefów?
        Kto pogardza tymi biednymi ludźmi na ulicach? i niby dlaczego? że ciężko
        pracują? Pejoratywne dla kogo? Może mi się ludzik nie podobac, ale Twój wywód
        jest nielogiczny, Agato!

> pogardliwe w odróżnieniu od tych co tam sobie w zaciszu redakcji piszą jakieś
        > artykuły (w większości przedruki z Wyborczej). Mam nadzieję, że chociaż
        > tym "ludzikom" dobrze płacicie redaktorki.

priomo: w redakcji nie jest cicho
        sekundo: jak ci się nie podoba, to nie czytaj. A jak się na czymś nie znasz, to
        nie pisz.
        tercio: Przedruki z GW nie sa większością. O pieniądzach z frustratami nie ma
        sensu rozmawiać.
        Milego
        • Gość: Agata Re: Beznadziejny pomysł na reklamę IP: *.aster.pl 27.07.05, 14:38
          Niestety nie mogę nie oglądać, bo ten biedny ludzik jest na wielu bilbordach
          stolicy. A jeżeli chodzi o pieniądze, to nie wiem kogo nazywasz frustratem -
          mnie (zapewniam cię, że moja sytuacja finansowa mnie zadowala :)))czy tuch
          biednych "ludzików" co rozdają metro? Sformułowanie "zacisze" nie oznacza, że
          jest cicho (zajrzyj do słownika). Jak mamy takich dziennikarzy co nie znają
          języka polskiego to czarno to widzę.
    • Gość: hulagula Re: Jurek - ludzik Metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:27
      Jurka Lej(ludzi)ka z dyrekcji metra interesuje ... kasa, kasa i tylko kasa,
      drodzy czytelnicy. Teraz nowy przetarg w metrze i fruwa wielka kasa, ale tym
      razem na chama fest. Ciekawe co na to w tym tygodniu uradzi UZP? Kaczor go
      popiera i dostanie awans w PiS-ie.
    • Gość: bartek Re: Jurek - ludzik Metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:03
      Okropny ten ludzik! A jak czytam jego przysłowia to słabo mi się robi. Sorki,
      ale przez ludzika nie biorę waszej gazety do ręki. Poza tym Kaczyńskiego
      faworyzujecie jak cholera... Beznadzieja :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka