Gość: fuckemall IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 00:13 Jurek - ludzik Metra - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: Jurek - ludzik Metra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:11 Ja chcę koszulkę z taką reklamą!!!!!!aaaaaaa jest ekstra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Beznadziejny pomysł na reklamę IP: *.aster.pl 24.07.05, 17:14 Zmieńcie agencję reklamową. Większości ludzi kojarzy się z pogardą dla tych wszystkich biednych ludzi, którzy - bez względu na pogodę - stoją na skrzyżowaniach rozdając waszą gazetkę. "Ludzik" ma tu znaczenie pejoratywne, pogardliwe w odróżnieniu od tych co tam sobie w zaciszu redakcji piszą jakieś artykuły (w większości przedruki z Wyborczej). Mam nadzieję, że chociaż tym "ludzikom" dobrze płacicie redaktorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarzyna Re: Beznadziejny pomysł na reklamę IP: *.stacje.agora.pl 24.07.05, 23:35 > Zmieńcie agencję reklamową. Większości ludzi kojarzy się z pogardą dla tych > wszystkich biednych ludzi, którzy - bez względu na pogodę - stoją na > skrzyżowaniach rozdając waszą gazetkę. "Ludzik" ma tu znaczenie pejoratywne ja w imieniu tych redaktorków - tylko nie wiem, kogo masz na myśli - dziennikarzy tam piszących czy ich szefów? Kto pogardza tymi biednymi ludźmi na ulicach? i niby dlaczego? że ciężko pracują? Pejoratywne dla kogo? Może mi się ludzik nie podobac, ale Twój wywód jest nielogiczny, Agato! > pogardliwe w odróżnieniu od tych co tam sobie w zaciszu redakcji piszą jakieś > artykuły (w większości przedruki z Wyborczej). Mam nadzieję, że chociaż > tym "ludzikom" dobrze płacicie redaktorki. priomo: w redakcji nie jest cicho sekundo: jak ci się nie podoba, to nie czytaj. A jak się na czymś nie znasz, to nie pisz. tercio: Przedruki z GW nie sa większością. O pieniądzach z frustratami nie ma sensu rozmawiać. Milego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Beznadziejny pomysł na reklamę IP: *.aster.pl 27.07.05, 14:38 Niestety nie mogę nie oglądać, bo ten biedny ludzik jest na wielu bilbordach stolicy. A jeżeli chodzi o pieniądze, to nie wiem kogo nazywasz frustratem - mnie (zapewniam cię, że moja sytuacja finansowa mnie zadowala :)))czy tuch biednych "ludzików" co rozdają metro? Sformułowanie "zacisze" nie oznacza, że jest cicho (zajrzyj do słownika). Jak mamy takich dziennikarzy co nie znają języka polskiego to czarno to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hulagula Re: Jurek - ludzik Metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 17:27 Jurka Lej(ludzi)ka z dyrekcji metra interesuje ... kasa, kasa i tylko kasa, drodzy czytelnicy. Teraz nowy przetarg w metrze i fruwa wielka kasa, ale tym razem na chama fest. Ciekawe co na to w tym tygodniu uradzi UZP? Kaczor go popiera i dostanie awans w PiS-ie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Jurek - ludzik Metra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:03 Okropny ten ludzik! A jak czytam jego przysłowia to słabo mi się robi. Sorki, ale przez ludzika nie biorę waszej gazety do ręki. Poza tym Kaczyńskiego faworyzujecie jak cholera... Beznadzieja :/ Odpowiedz Link Zgłoś