Gość: jakiśktoś Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.chello.pl 20.07.05, 16:51 dialog z polszitowskiego filmu klasy zet: -Uspokój się! -Nie uspokajaj mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Entombed Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.krakow.pl 20.07.05, 17:10 Dziwnym nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.cust.tele2.it 20.07.05, 18:13 Pamietacie nasze "Daleko od szosy" jak glowny bohater (jak mu tam bylo?) wyciaga dropsy i mowi do miejskich panienek: To sie panie czestuja. Mityczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: co wy na to, Stopczyk? 20.07.05, 22:04 "Nazywam się major Bień i mam stopień majora..." Psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcia Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.tvk.torun.pl 20.07.05, 20:44 "Ponieważ szanuję ład i porządek publiczny.... NIE wyważę tych drzwi" :D -Hydrozagadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lippincott "mój mąż z zawodu jest DYREKTOREM..." :))) IP: *.brda.net 20.07.05, 20:46 Odpowiedz Link Zgłoś
fotoakt Re: "mój mąż z zawodu jest DYREKTOREM..." :))) 21.07.05, 09:04 Marysiu, pan mówi, proszę natychmiast wyjść. Marysiu, skąd u Marysi takie słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldboy Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.pl / *.smsnet.pl 20.07.05, 21:03 Z"Seksmisji"-"idzmy na wschód,tam musi być jakaś cywilizacja" Odpowiedz Link Zgłoś
www.twojenazwisko.pl Re: Polowanie na najlepsze cytaty 20.07.05, 22:07 No i nie zapominajmy o "Epoce lodowcowej", czyli: "Ale ty masz oczyska..." "Szyszunia!" "Zaraz zginę!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.chello.pl 20.07.05, 22:50 Się nie wie w co się gra to się gra jeden dwa, Kto gra grubo - wygrać musi, Sztos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 23:16 "Dzień Świra" to skarbnica świetnych cytatów, kto sie ze mna zgadza? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Polowanie na najlepsze cytaty 20.07.05, 23:52 "Proces Kafki to krzyk rozpaczy" student na imprezie akademikowej w Daleko do Szosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 00:43 "... i cały misterny plan też w pi...u" z "Kilerów 2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aabytakdalej Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.system / *.system-net.pl 21.07.05, 00:45 Znałem Krolla na pamięć ale ostatnio mój ulubiony : "Jesteś pan zbiorem molekuł..." Odpowiedz Link Zgłoś
fotoakt Re: Polowanie na najlepsze cytaty 21.07.05, 09:08 sie pani częstuje, na życzenie raz można jak sie ma taką sztuke przed soba to trudno zachować kulturę "DALEKO OD SZOSY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.pl / 83.16.248.* 21.07.05, 01:02 kopytko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 01:13 Bardzo cię Rysiu, chłopie lubię. Wszystkie Ryśki to równe chłopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co mi zrobisz... jak mnie złapiesz? IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 21.07.05, 01:05 "i widzisz synku, w noc świętojańską zwierzęta mówią ludzkim głosem. - to chyba w wigilię... - w wigilię? to te wierzące ! :P" i z misia nieśmiertelne: " dajcie mi przebitkę tego kota na psa, niech on sie odszczekuje swoim prześladowcom..." "wszystkie Ryśki to fajne chłopaki..." - o przepraszam, ja taka nieubrana ;) - dziedzic pruski, bo on sie nazywał Pruski! Wawrzyniec Pruski... - można by go szarfą przepasać nic śmiesznego: całe życie ku.. drugi!!! no tośmy zaszaleli... (to wygrywa) znaczy się penisów męskich? - to są i żeńskie?!? -nie... - TO CO PAN NAPRAWDĘ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winda cycaty IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 21.07.05, 01:10 - do góry jedzie? (Adaś Miauczyński)- a gdzie ma jechać? w boook???????!!!!! -czyj to motor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: cycaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 01:16 Wungiel przywieźli,wojna będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Pulp fiction. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 01:21 "Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranie złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli, prowadzi słabych przez dolinę ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. I dokonam srogiej pomsty w zapalczywym gniewie na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci. I poznasz, że ja jestem Pan, gdy wywrę na Tobie swoją zemstę..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andr82 Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 02:10 no to moze jeszcze: "Brawo Jasiu!", "ale meble sa twoje, meble sa twoje" z "Nie ma rozy bez ognia" "Nasi tu byli", "Ja tu widze niezly burdel...", "Nie no...nie robcie z nas pederastow", "A mialo byc tak pieknie autografy, wywiady, spotkania w zakladach pracy..." z "Seksmisji" albo cos w tym stylu :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu FIGHT CLUB IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 21.07.05, 02:39 "schmidt" jak matka zięcia mowi do nicholsona: - on jest taki wrażliwy, bo do piątego roku życia karmiłam go piersią... FIGHT CLUB: - sly... - jestem zmarnowanym życiem Jacka... i jeszcze z misia: - widzisz synku? tak wygląda baleron... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: FIGHT CLUB 21.07.05, 06:09 Dobranoc książę. Dlaczego książę? Nie wiem, mój kolega z teatru tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
zoezoe Re: FIGHT CLUB 21.07.05, 08:56 bosz ... ktos mi ulubiony cytat zmasakrował: "... slide" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaudia Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.pai.net.pl 21.07.05, 07:52 Leszek: Nie mówi się ino! zdziwiona matka: Ino jak? Leszek: Ino tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.teb.pl 21.07.05, 08:56 Ta winda jest nieczynna. Teraz pan ma relaks Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Polowanie na najlepsze cytaty 21.07.05, 10:18 "Yeah, but I'm taller!" Speed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forrest gump Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:23 shit happens Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek1 Re: Polowanie na najlepsze cytaty 21.07.05, 10:50 Pieniondze to nie fszystko ale fszystko bez pieniendzy to h.j" Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek1 Re: Polowanie na najlepsze cytaty 21.07.05, 13:50 W gruncie rzeczy myślę ze jesteś fajny - reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Polowanie na najlepsze cytaty IP: 62.121.129.* 21.07.05, 14:56 Lubię zapach napalmu o świcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Diuna" Lyncha śpiący musi się przebudzić... IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 21.07.05, 15:19 'Nie jesteś samochodem, którym jeździsz, nie jesteś zawartością swojego portfela. Jesteś roztańczonym pyłem tego świata.' "chciałem zniszczyć coś pieknego..." FIGHT CLUB "nie ufam zwierzętom, które krwawią 5 dni i nie zdychają " southpark "on nosi stringi! - to męskie ;)" "żwirek kręci z muchomorkiem" boskie.... " - Jak wyglądali ci mężczyżni? -Normalnie, jeden w turbanie.. :),drugi na czarno Tylko ten trzeci.. Karzeł,przebrany za górala,udawał dziecko :DDD " - hydrozagadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) MONTHY PYTHON IP: *.16. / *.system.szczecin.pl 21.07.05, 15:44 ha! nikt nie spodziewał sie hiszpańskiej inkwizycji... i allo allo: "it is i, Leclerq" ;) "gyd myrning" :) jeszcze z dobrych wejść przypomniało mi sie z misia "witajcie cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem, jestem wesoły Romek..." "twierdzę kategorycznie, że to jest osioł!" CK dezerterzy, super dialog cały Dziewońskiego z Pokorą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: MONTHY PYTHON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:23 To ja może pójdę po salceson:) Odpowiedz Link Zgłoś