Gość: ola Re: Alibi dla niewiernych IP: .1:* / *.wroclaw.sa.gov.pl 04.08.05, 08:51 mężczyźni zeszli jednak az tak nisko ?? a myslałam ze juz nizej nie moga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banderas Re: Alibi dla niewiernych IP: 217.17.44.* 04.08.05, 09:04 Firma pana Dziurdzika to jeszcze jeden wybieg natury, wymagającej zapłodnienia przez samca jak największej ilości samic. Ludzkie nieszczęście polega tu na tym, że dorabia tu ideologię powstałą na bazie kultury cywilizacyjnej, pragnącej uporządkować zycie i "pokrętną" naturę ludzką. Obie siły są ze sobą w permanentnym konflikcie i często natura zwycięża.... Świadomość tego faktu pomimo wszystko łagodzi ból delikwenta, który dowiaduje się, że został zdradzony /i faktu, że cywilizacja nie jest w stanie całkiem zniwelować ludzkich "pierwotnych instynktów", którym wszyscy mniej lub bardziej podlegamy, często nie zdając sobie nawet z tego sprawy..../. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indygo Re: Alibi dla niewiernych IP: *.dyn.optonline.net 05.08.05, 00:02 trzeba miec niezle zryty beret i spasc na psy, zeby robic takie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: Alibi dla niewiernych IP: 212.106.168.* 07.08.05, 23:33 wiele rzeczy jest idiotycznych , ale ta chyba przoduje!!!!!!!!!!to nic innego jak namowa do zdrady!!!! ludzie opanujcie sie!!!!!!!! to zaczyna być chore!!!!!!!!pomyślcie jak czuje sie osoba zdradzona , to nic przyjemnego!!!!!!!!! popatrzmy na druga osobe i zastanowmy sie co ona czuje i nie badzmy egoistami . pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Alibi dla niewiernych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:30 po prostu istna parodia :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Alibi dla niewiernych IP: *.zlotniki.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 21:18 To jest wielkie G... i wielka porażka na którą wpadł(a) zdradzający lub zdradzająca. Ale pamiętajcie kłamstwo ma krótkie nogi i są jeszcze lepsze sposoby aby to odkryć. Uważam że, to wszystko jest bezsensu TO WY przyczyniacie sie do rozpadów związków i wielu małżeństw. A co z lojalnością? To jest głupota dawać ALIBI zdradzającym. Niedługo powsaną strony dające ALiBI mordercom i gwałcicielom. Ludzie zastanówcie sie nad tym co ROBICIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no alibi!! Alibi dla niewiernych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 13:32 skoro faceci zdradzaja to nie warto im wcale ufac...sami sobie zapracowali na taka opinie..i czemu wina musi lezec po stronie kobiety(ze widocznie cos musiala schrzanic.)??ja mysle, ze jednorazowa zdrade mozna jeszcze wybaczyc(kobiety sa wielkoduszne - uwierzcie niewierni faceci!) i powinniscie nosic swoje zony i dziewczyny na rekach, by kazdego dnia czuly sie jak ksiezniczki...szczegolnie te, ktore wam wybaczyly.., bo drugiej szansy z reguly sie nie dostaje w takich przypadkach....nie rozumiem jednak perfidii tak strasznego oszukiwania kogos kto kiedys byl dla nas calym swiatem..lecz nagle nam sie cos odwidzialo i ten ktos nie jest nasza planeta...chyba lepiej porozmawiac szczerze i koniec wynikajacy z takiej rozmowy jest milion razy lepszy niz gdy druga strona po latach dowiaduje sie,ze byla w tak okrutny sposob oszukiwana..w takiej chwili czuje sie tylko upodlenie i ten okropny wstyd i żal - do samego siebie, choc powinno sie czuc obrzydzenie do zdradzajacego... dla mnie takie zdradzanie oznacza finito! kobiety wierne i lojalne- miejcie swoja godnosc! nikt nie powiedzial,ze musicie do konca zycia nosic ciezar zdrady swych mezow i chlopakow,ktorzy błędnie twierdza za jak najbardziej maja do tego prawo! jestesmy piekne, madre i napewno znajdzie sie ten, ktory to doceni..i bedzie wielbil Was do konca waszych dni...trzeba miec nadzieje, ze są jeszcze ci piekni sredniowieczni rycerze na bialych rumakach...i nie jest to tylko glupia spiewka...jesli pokieruje nami glos serca, to napewno znajdziemy siebie szybciej niz nam sie wydaje.. bo jak mowi paulo coelho" trzeba dązyć do wlasnej legendy.." dzieki wierze w siebie mozemy sprawic, by byla to wspaniala legenda...bez niuansów w formie zdrady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewierna Alibi dla niewiernych IP: *.c199.msk.pl 24.02.08, 22:07 A ja zdradzam mojego chłopaka. Kocham go i planujemy ślub. Jest wspaniałym mężem, ale niestety to niedorajda i pantoflarz. Mam kochanka, który jest wspaniały i zaspokaja moje potrzeby, choć nie nadaje się na partnera życiowego. Brakowała mi w związku emocji, fantazji i szalonego seksu. Kochanek mi to daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaNB ... IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 23.08.08, 15:52 Dobrze ze wlasciciel tego pomyslu obejrzal film pt."Alibi", a nie "Pila". Az strach pomyslec jaki pomysl wpadlby mu wtedy do glowy:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś