Gość: klops IP: *.elpos.net 02.08.05, 11:21 serwis dla frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bronisia Alibi dla niewiernych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:24 kolejny głupi amerykański wynalazek... gratulacje, czegos tak durnego jeszcze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycholog Krytykuja czesciej kobiety IP: *.mnc.pl 02.08.05, 23:07 A dlaczego nie wybrali faceta psychologa, zeby ocenil zjawisko? To proste, akurat wszyscy oni zdradzali :o) i nie mieli alibi... Jak tak mozna, zachowywac wspanialego czlowieka tylko dla siebie. Kobiety nauczcie sie dzielic. Tym co macie najlepsze (tzn. soba tez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Leppik Re: Krytykuja czesciej kobiety IP: *.mnc.pl 02.08.05, 23:35 Nie prawda. Często z kumplami podrywamy żonate laski. I to właśnie ich mężowie są takimi głośnymi głosicielami monogamii. A prawda jest taka, że ich kobiety są niedopieszczone. W zasadzie możliwe jest, że to dzięki nam w ich małżeństwach możliwa jest harmonia. Bo przecież kobiety są szczęśliwe, a ich lekkie poczucie winy sprawia, że są milsze dla mężów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuitka Ryzykowne... 03.08.05, 12:27 Nie wiem dlaczego to ma być takie oczywiste, że ta działalność jest zgona z prawem? Na miejscu jej wykonawców mocno bym się zastanowiła, zanim bym wdepnęła w tekie g.: zupełnie realny jest pozew ze strony zdradzanej/zdradzanego o naruszenie dóbr osobistych lub oszustwo, i nawet jeśli nie będą mieli sprawy karnej, to mogą zapłacić słone odszkodowanie. Jeśli ktoś do mnie wysyła kartkę podając się za mojego męża lub za pracownika firmy, w której mój mąż pracuje, to wprowadza mnie w błąd w celu osiągnięcia korzyści, powodując równocześnie namacalną szkodę w moim życiu osobistym i w wielu przypadkach może skutkować stratami materialnymi (jeśli dojdzie np. do rozwodu). I nie ma tu znaczenia, że tą "korzyścią" jest opłata wnoszona przez mojego własnego męża. Nawet jeśli dana osoba pomagająca w zdradzie nie zostanie uznana za bezpośrednią przyczynę strat moralnych i finansowych, to bez wątpienia można jej udowodnić, że przyczyniła się do nich, co również może skutkowac odszkodowaniem. Płatna pomoc w zdradzie małżeńskiej to bardzo poważna ingerencja w życie osobiste i nawet w równowagę stanu majątkowego strony oszukiwanej, i to ingerencja czyniąca jej znaczną szkodę (gdybyście mu nie pomagali, dowiedziałabym się w porę, kiedy były szanse na uratowanie małżeństwa; co wybaczę JEMU, nigdy nie wybaczę wam, obcym osobom, które mu pomagały, etc.). Aż się prosi o pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Ryzykowne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:13 od raqzu widać, że naoglądałaś się za dużo amerykańskich filmów. W Polsce sędziowie zabiliby cię śmiechem gdybyś wniosła sprawę o to, że ktoś ułatwił twojemu mężowi zdradzanie cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Polisa od złego małżeństwa. IP: *.icpnet.pl 08.11.05, 15:11 A najlepiszym zabezpieczeniem przed zdradą jest ...intercyza. A w niej 2 zapisy: a) rozdzielność majątkowa - w przypadku zdrady niczego nie tracisz; b) odszkodowanie za zdradę - połowa rocznych zarobków x ilość lat małżeństwa + utrata praw do dzieci. Każdy kto kocha i nie zakłada zdrady taką intercyzę podpisze bez żadnych oporów. Ktoś, kto jest nieuczciwy będzie się migał i w końcu ucieknie. Z dwojga złego potencjalnego kandydata na męża/ żonę jest lepiej stracić na poczattku niż po 10 latach związku, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norymberga3 powiedz to swojej żonie, może też się sobą IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.08.05, 11:57 chętnie podzieli z innymi amatorami jej wdzięków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx a po co komu alibi? IP: 195.8.101.* 02.08.05, 11:38 po prostu robi się swoje, a jak żona się dowie, to może sobie odejść! baba z wozu koniom lżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia9969 Re: a po co komu alibi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:41 Glupek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: a po co komu alibi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:04 Idealne - zbieranie danych do późniejszego szatnażu. Haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee tam Po co? My z żoną w szczerej rozmowie przyznaliśmy IP: *.idea.pl 02.08.05, 14:41 się, że kusi nas zdrada - tak z ciekawości. Ona ma swoich znajomych, ja swoich, robimy raz na 2-3 tygodnie wypad i jest fajnie. potem opowiadamy sobie jak było i co robiliśmy - super podniecające :-) Teraz zamierzamy umówić się z jakąś parą i zrobić to w jednym pomieszczeniu - oczywiście z podmianą. Bawimy się tak od kilku lat i przynajmniej nie ma żadnych problemów ze zdradami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Po co? My z żoną w szczerej rozmowie przyznal IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.08.05, 20:06 Następny krok- zwierzątka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norymberga3 Czy to się jeszcze nazywa malżeństwem? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.08.05, 11:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: a po co komu alibi? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 02:16 no no, a dresik z kreszu już kupiony pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu555 Re: a po co komu alibi? IP: 219.136.136.* 03.08.05, 09:26 hahaha jak ci na kobiecie zalerzy to nie zepchniesz jej z wozu Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Re: A ja twojego chłopaka, Kinsky 02.08.05, 16:36 Kasiu, jedyny chłopak jakiego mam, to mój syn, ale on się jeszcze nie interesuje nimfomankami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: To zabawne Michał Durdzik IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:23 to nie mydło - nie zmydli się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Osoby trzecie IP: *.chello.pl 02.08.05, 12:28 Po co mieszać w to obcych? Ich gwarancje są jak gwarancje policji, że nie zostaniemy napadnięci lub okradzeni. Choć niech sobie będą, za to nie cierpię wszelkiej maści ludzi, którzy wtykają bez pozwolenia swój dziób w prawatne życie innego człowieka, np. owi prywatni detektywi, co to jeżdżą za człowiekiem i dokumentują jego życie. Mamy odwrócone poczucie wartości, dajemy sobie wzajemnie prawa do ingerencji w nasze życia, do pakowania się w nie łapami i nogami, to jest najgorsze zło jakie przytrafia się ludziom, to, że ktoś uznaje, że ma prawo do innego człowieka. Według mnie nawet małżeństwo go nie daje, a to w nim te nadużycia mają najczęściej miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iw Obrzydlistwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:31 Niedobrze mi się robi na takie debilne pomysły. Po co w ogóle zdradzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: Obrzydlistwo IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:25 dla przyjemności to nie zdrada, na delegacji to nie zdrada, do buzi to nie zdrada...(z filmu) Odpowiedz Link Zgłoś
villea Re: Alibi dla niewiernych 02.08.05, 12:45 To artykuł sponsorowany czy kryptoreklama? Po co podano adres www? Nie pierwszy taki "promocyjny" tekst na portalu Gazety. Takie teksty są jeszcze bardziej obrzydliwe i tak samo nieetyczne jak sama reklamowana usługa, bo udają dziennikarski pseudoobiektywizm (np.poprzez dodanie komentarza psychologa. BTW ciekawe czy prawdziwa ta wypowiedź, czy napisana na kolanie "dziennikarza"?). Disgusting Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Alibi dla niewiernych IP: *.zax.pl 02.08.05, 13:22 Zgadza sie! Kryptoreklama - "zdradzajcie, to nic, nic wielkiego, normalka. Dla ulatwienia podajemy strone www". Z pewnoscia szeregi klientow tego portalu po przeczytaniu tego artykulu powieksza sie. Niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiakrew! Re: Alibi dla niewiernych IP: 217.153.26.* 02.08.05, 14:09 no właśnie, kto za tym stoi? www.julunga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta-filolog Re: Alibi dla niewiernych IP: 57.66.193.* 02.08.05, 14:19 Zgadzam sie z przedmówcą: to jest napędzanie klientów dla wspomnianego portalu. Choć możemy to też traktować jako "ku przestrodze". Nie wiec co więcej można tu dodać....... Po prostu brak slów! Odpowiedz Link Zgłoś
panie_p0sle Re: MASZ STANAC PRZED KOMISJA? KUP EKSPERTYZE 02.08.05, 13:20 Ku... m.., chcialoby sie powiedziec czytajac taki artykul. W moim slowniku nie ma czegos takiego jak "zdrada" i dzialalnosc takiej f-my mi sie po prostu w glowie nie miesci... Cytuje: Art. 18. Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej. Ech... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patataj wyjatkowe gowno: IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.05, 13:49 "Michał Dziurdzik Oblicza zdrady Jak zdradzać, jak wykryć zdradę, oraz jak do niej nie dopuścić? Poznaj tajemnice tych, którzy zdradzają." Nie moglem sie opanowac i pozeglowalem na te stronke. Tragedia! K... mac, co za debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq zdradzają tylko biedni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:54 ... oczywiście nie w sensie majątkowym, a życiowym. Biedni, bo albo z wypaczoną moralnością, albo tacy, których związki nie udały się. Zdrada jako bezradność, chęć ucieczki i wyrwania się z kieratu chorego już związku. Czasem chorego, czasem umierającego a nieraz juz kompletnie martwego, tylko na papierze. Człowiek o porządnym kręgosłupie moralnym, a zarazem będący w szczęśliwy związku dającym satysfakcje - nigdy nie zdradzi. A taka firma? Cóż, jest popyt - jest podaż. Ale moim zdaniem ukrywanie zdrady to TCHURZOSTWO. Zdradzasz, bo znalazłeś lepszą - przyznaj się. Zdradzasz, bo związek jest chory - niech druga połowa się o tym dowie. Zdradzasz, bo jesteś k**asem wierzącym w ilość a nie jakość - przyznaj się tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq tchórzostwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:56 rzecz jasna. errata, by mnei za słówka nie łapali. po prostu w nerwach nie myślę o ortografii, a jak tu się nie denerwowac... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: tchórzostwo IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.08.05, 20:14 No, zdążyłaś/eś/ z tą ortografią. Pozdro dla strażników poprawnej polszczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: zdradzają tylko biedni ludzie IP: *.gismatic.pl / *.pl 02.08.05, 14:00 Nie musi Pani tak krytycznie pisać o męzu w internecie..wystarczy mu to powiedzić w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Widzieliscie "Malene"..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:23 jak bylo napisane w artykule - to legalne przestepstwo..co sie stanie ze spoleczenstwem, gdy bedziemy podazac ta sciezka?? teraz moze ktos ma opory, wie, ze ma cos zbyt cennego, by to stracic dla skoku w bok.ale gdy uslugi takie jak alibi stana sie powszechnoscia? hulaj dusz,piekla nie ma..bedziemy sypiali ze swoimi bracmi..nie rozumiem powszechnego ogolnego przyzwolenia na zdrade. widzieliscie "Malene"? tam, (Sycylia,lata 40ste), za cudzolostwo szlo sie do wiezienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annalee Ofelio! IP: *.musc.edu 02.08.05, 18:21 jak ktos chce zdradzac to nie potrzebuje spolecznego przyzwolenia i robienie afery z firmy obslugujacej zdradzajacych nie ma sensu.do tej pory te 50% polakow jakos sobie radzilo z przyprawianiem rogow swoim partnerom zyciowym. jak zjawisko dotyczy polowy populacji to przestan sie swiecie oburzac,widocznie tak juz mamy jako gatunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: zdradzają tylko biedni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:32 > Nie musi Pani tak krytycznie pisać o męzu w internecie..wystarczy mu to > powiedzić w domu Oj chłopaczku pomyliło Ci się. jestem facetem, po prostu facetem z zasadami. czyli dowcip fajny, ale nietrafiony :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: zdradzają tylko biedni ludzie IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:28 a nie można tak po prostu dla przyjemności! oczywiście druga połowa powinna o tym wiedzieć! i jeżeli nie daje swobody to należy się rozstać, albo zrezygnować z zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: zdradzają tylko biedni ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:34 zawsze można znaleść sobie partnera/ke która aprobuje skoki w bok. jedno robi to na boku, drugie też... full service. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psaiakość Re: MASZ STANAC PRZED KOMISJA? KUP EKSPERTYZE IP: 217.153.26.* 02.08.05, 14:05 a ja na to: www.julunga.pl pieskie sparawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu Broń jest zakazana IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 02.08.05, 14:20 'Tłumaczenie "jeśli nie ja, to zrobi to ktoś inny" jest równie głupie jak to w stylu "gdybym ja nie sprzedawał broni, to robiłby to ktoś inny" ' - to mówi pani psycholog, człowiek z wyższym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login39 Ta pania szybciutko antysemici powinni brac jako IP: *.crowley.pl 02.08.05, 14:29 eksperta na wszystkie, ewentualne, rozprawy. Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: Broń jest zakazana IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:30 a co jest złego w sprzedawaniu broni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Alibi dla niewiernych IP: 217.153.9.* 02.08.05, 14:32 Co za bagno! To nie jest sprawa niemonogamiczności mężczyzn, czy kobiet. Zdrada to krzywda wyrządzona drugiej osobie i dowodzi niedojrzałości oraz o moralności na poziomie mrówki. Staczamy się .... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: Alibi dla niewiernych IP: *.catv.net.pl 02.08.05, 15:05 tragedia... nie kumam jak mozna budowac swoje zycie na popieraniu, propagowaniu cudzego nieszczescia, reklamowaniu zdrady itd, dawno o wiekszej glupocie nie slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: Alibi dla niewiernych IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:32 zgodnie z tym rozumowaniem najgorsi są lekarze, oni budują swoje na cierpieniu ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslow dobromir wystarczy zamontowac w aucie podejzanego GPS IP: 155.37.231.* 02.08.05, 15:33 www.gpsonsale.com/vehicletrackingdevices/products/GPS-on-Record/GPS-on-Record.htm www.vehicle-tracking.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:48 Czytając to forum można dojśc do wniosku, że wszyscy wypowiadający się mają czyste sumienie. Czy tak jest? Czy może osoby zdradzające (bądź te, które kiedyś zdradziły) nie zabierają zdania? Hmmm Pytam bo ja mam czyste sumienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowy dobromir Re: Hmmm IP: 155.37.231.* 02.08.05, 16:10 ja tez mam czyste sumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rev Re: Hmmm IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:34 może ktoś traktuje "zdradę" jak coś normalnego bo jego partner(ka) nie ma nic przeciwko temu a nawet się przyłącza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesznik Re: Alibi dla niewiernych IP: 194.215.38.* 02.08.05, 16:10 Najbezpieczniej jest zwalic sobie konika. Z tym ze to tez jest nieetyczne z punktu widzenia kosciola katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzx Re: Alibi dla niewiernych IP: 195.8.101.* 02.08.05, 16:35 i nie trzeba do kina się bujać wcześniej na Harry Pottera (laski ok 19 są najfajniejsze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra zdrada prowadzi do destrukcji... IP: 80.51.249.* 02.08.05, 17:19 Itd. itd. czy przyjdzie kiedys koniec na debilne pomysly ludzkie? Mysle, ze tak, bo w koncu zaczna ludzie nie tylko wierzyc ale wrecz dostrzegac, ze czyny jakich dokonujemy wplywa na nasze DNA... ...ze zdradami jest tak, ze skoczy sie kilka razy na bok albo i wiecej, potem moze i sie przestaje...po latach sie tego nie pamieta i ewentualne choroby trudno skojarzyc z dawnymi czynami... Pozdrawiam Sandra GG: 19735 sandra@namyslow.com www.rozmowy.all.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehehhe alez idealistyczne pierdy... IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.08.05, 22:28 nie... zdrada nie prowadzi do destrukcji zdrada najczesciej jest efektem destrukcji destrukcji zwiazku wyobraz sobie zwiaze, gdzie pannę glowa "boli" 28 dni w miesiacu... i ani romantyczne kolacje ani prezenty ani nic nie pomaga --- ile tak mozna? albo... facet wciaz pije... kobieta czeka.... robi obiadki, przynosi kapcie.. ma ochote a on spi narabany pare razy w tygodniu.. czy zdrada w takiej sytuacji to cos dziwnego? ---------- to jest zwiazek przyczynowo-skutkowy :-) a zdrady z chorobami nie maja nic wspolnego jesli oprocz genitaliow uzywa sie mozgu.. znaczy np. gumek pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: alez idealistyczne pierdy... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.03.07, 22:55 na 100% masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
rademaker Re: Alibi dla niewiernych 02.08.05, 17:31 art. 174 (?) KK: "karze podlega ... kto czerpie korzyści majątkowe z cudzego nierządu albo w celu osiągnięcia korzyści majątkowej ułatwia cudzy nierząd" czy ten koleś nie podpada pod ten artykuł? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pskc9 Re: Alibi dla niewiernych IP: *.nw-tel.com 02.08.05, 17:51 jesli ktos jest za slaby by zyc samemu to nie powinien zdradzac, a jak ktos chce pofiglowac to powinien byc single. proste. p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Re: komentarz do rademaker IP: *.hrl.com 02.08.05, 22:02 Oczywiscie ze proceder firmy jest scigany prawnie i karany, Pani psycholog wypowiada sie w sprawach prawnych nie majac o nich pojecia, wiecej, mowi se jest nieetyczne ale dalej brnie ze celebrities sie zdradzaja i niby ma to byc wzorzec moralny i usprawiedliwienie ze swiat i tak jest zgnily, jezeli ta pani miala na mysli USA, to tu taki pomysl z taka firma nigdy nie powstal i amerykanie nie utozsamiaja sie z celebrities jezeli chodzi o moralnosc, okolo 40% spoleczenstwa jest katolikow i poniewaz im nikt tej religii nie narzucal w przeciwienstwie do Polski , to tutejsi katolicy nie musza udawac tak jak w Polsce ze zdradzaja w sobote a w niedziele ida do koscola przykladnie z rodzina. tu jest wolnosc wyboru i mozna zostac muzulmaninem lub buddysta rowniez. Po prostu nie ma hipokryzji. Oczywiscie w takim pryncypialnie katolickim kraju jak Polska, na miejscu takich szefow firmy juz bym sie bal , zeby nie zostal zlinczowany. Jednym zdaniem uwazam , ze kraj w ktorym powstaja takie pomysly jest chorym krajem gdzie moralnosc i etyka sa to slowa archaizmy , ale naszczescie sa takie kraje na swiecie gdzie te slowa maja swoja wartosc i ciagle sa w cenie. Wlasnie tych wartosci bronimy mimo wszystko i wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Re: * Zdradzasz? Kup alibi » 02.08.05, 23:40 Tragizm, żenada i .... szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Re: Alibi dla niewiernych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 02:18 problematyczne, ale nie wykluczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Alibi dla niewiernych IP: *.ie.lodz.pl 03.08.05, 11:47 chodzi o nierząd w sensie zarobkowym, a nie moralnym: tu chyba nie chodzi o zdradzanie żony/męża z prostytutkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada Re: Alibi dla niewiernych IP: *.onlink.net 02.08.05, 23:40 panie Dziurdzik z calego serca zycze duzych rogow. Z takim okazalym porozem bedzie pan latwo rozpoznawalny no i co tu ukrywac bedzie to wspaniala darmowa reklama panskiej firmy.Komus zapewni pan alibi a sobie rogi. Oj, oj bedzie to fajna zabawa. Muuuuuuuu, Muuuuuu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SQ Upadek zasad IP: 83.238.135.* 03.08.05, 09:42 Ten świat już zmierza do dna.Wszystkie ideały padają nawet miłość.Widać że skoro jest popyt to taka firma ma rację bytu.Ludzie a gdzie macie sumienie?I nie jestem żadnym wysłannikiem Radia Maryja a wręcz przeciwnie jestem normalnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ozero Re: Upadek zasad 04.08.05, 07:20 A co u diabła ma wspólnego miłość z bzykaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Alibi dla niewiernych IP: 212.182.29.* 03.08.05, 11:41 Zdrada-czesto obecna wszedzie. Ale tak naprawde czym ona jest?Jezeli facet ma atrakcyjna kochajaca zone, ktora czesto ma ochote na seks, ale pomimo tego i tak chodzi na prostytutki i tak ma kochanke a ja zaniedbuje seksualnie to jest to glupota i jak najbardziej zdrada ale jesli ona z powodu owego zaniedbania znajduje sobie kochanka do fizycznej milosci-to nie jest to zdrada-tylko poratowanie sie w trudnej sytuacji. Zdrada dla pieniedzy nie jest zdrada ale za pieniadze ja jest. Im wieksze zaangazowanie emocjonalne tym wyzszy stopien zdrady. Ale strona jak strona, jak ktos ma kase-to moze wszystko znalesc alibi, wysledzic zdradzajacego meza...Gorzej jak ktos nie ma pieniedzy i tym samym alibi bo wyjsc choc na troche by wyjechac by kogos poznac i umiera jego mlodosc i seksualnosc w wieku 29 lat (pozostaje tylko wibrator)....Dziewczyny przed slubem zastanowcie sie 100 razy czy warto albo inaczej czy zaslugujecie na to by wasze piekne ciala lezaly miesiacami odlogiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: Alibi dla niewiernych IP: *.ie.lodz.pl 03.08.05, 12:05 firma chce zarobić na ludzkiej głupocie i naiwności: jedno z małżonków zdradza dzięki, a drugie go ściga i firma się bogaci... z etyką to ma tyle wspólnego co nic: prawnicy też zarabiają na niskich uczuciach i nieszczęściach ludzi: no bo od zdrady do rozwodu blisko, a potem podział majątku, opieka nad dziećmi kasa, kasa, kasa, małżeństwo to instytucja służąca interesom księży, prawników i właścicieli domów weselnych,a teraz także firmom takim jak ta - ciekawe co za tydzień?? najpierw się wychowuje ludzi w pewnym systemie moralnym, po to by później zarabiać na ułatwianiu omijania zasad i kłamstwie, ślub nie jest żadną gwarancją udanego związku: to raczej przepis jak skutecznie szukać kłopotów i stracić majątek, ..dla mnie właśnie o tym jest ten artykuł - ostrzeżenie przed kolejną próbą zrobienia ludzi w jajo i wyciągnięcia od nich pieniędzy, jak można ufać komuś, kto obiecuje jedemu, że pomoże mu zdradzić a drugiemu ujawnić, że jest zdradzany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka stronka wygasła IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 12:14 alibi.zdrada.pl i e-book.zdrada.pl wygasły. Ktoś je zablokował? Całe szczęście! Niedobrze mi się zrobiło jak przeczytałam artykuł. blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nata Re: Alibi dla niewiernych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:38 jeśli wszyscy to robią i nie jest to nic zdrożnego to po co to ukrywać ??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Alibi dla niewiernych IP: 213.17.230.* 03.08.05, 14:26 A nie wystarczy postawić piwo kumplowi aby wykonał taki telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRY|A Re: Alibi dla niewiernych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 05:07 Dlaczego ja nie mogę zdradzic samej siebie, przeciez jestem juz niezależna,, atrakcyjna kobieta, a mimo to, nie umiem podjąć takiej decyzji, czy to tylko kanony kultowe???? Odpowiedz Link Zgłoś