Dodaj do ulubionych

nowe kolekcje GW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 21:08
W popołudniowym komunikacie Agora ujawniła, że we wrześniu uruchomi dwa nowe
projekty wydawnicze. Wraz z "Gazetą" czytelnicy będą mogli kupić cykl
przewodników "Podróże marzeń" oraz bajki dla dzieci. Kolejne odcinki będą
ukazywały się co dwa tygodnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: shocking truth Re: nowe kolekcje GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:39
      Chwalą się wzrostem sprzedazy G.W.. Jestem ciekawy, jaka byłaby rzeczywista
      sprzedaż wybiórczej, gdyby nie te atlasy, książki, słowniki itd itp.
      Cóż, coraz mniej frajerów, którzy dają się nabrać na gadkę 'nam nie jest
      wszystko jedno' :-)
      • jk Re: nowe kolekcje GW 06.08.05, 16:13
        Gość portalu: shocking truth napisał(a):

> Cóż, coraz mniej frajerów, którzy dają się nabrać na gadkę 'nam nie jest
        > wszystko jedno' :-)

a co raz więcej takich, którym się Gazeta nie podoba, ale na jej portal i forum
        zaglądają dziwnie często ;)

wychodzi na jedno :)
        • Gość: shocking truth Re: nowe kolekcje GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:48
          jk napisał:

> a co raz więcej takich, którym się Gazeta nie podoba, ale na jej portal i
          forum
          > zaglądają dziwnie często ;)

Zgodnie z humanitarną zasadą: jeśli ktoś upada, to go popchnij :-) Jeśli się
          pamięta, jak to forum wyglądało jakieś 5 lat temu. . . Widać, że są owoce
          rycia. Wyznawców Adasia coraz mniej.
    • Gość: T-800 Re: nowe kolekcje GW IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 06.08.05, 16:35
      Czekamy na tautaże, pierścionki, bransoletki i stringi.
      • Gość: mirinda Re: nowe kolekcje GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:41
        Droga Redakcjo, ja poprosiłabym o podróżny depilator. Składaną suszarkę do
        włosów mam już bowiem z przedostatniej "Olivii".
    • carolina80 Re: nowe kolekcje GW 07.08.05, 16:32
      a mi się dodatki do Wyborczej podobają! jeśli już mają być to lepsze takie, niż
      tatuaże na wodę, badziewne torby czy filmy, które tylko podnoszą cenę
      magazynów.
      Dzięki gazetowym dodatkom mam nowy atlas świata - stary,w wydaniu książkowym
      już się zdeaktualizował ;) no i książkę kucharską. Takie dodatki mi odpowiadają!
    • bdx65 Tych nie będę kupować, 07.08.05, 19:45
      tylko ze względu na zainteresowania. Mam całą kolekcję lit. XX w. i kupuję wiek
      XIX. Ładnie wydane i stosunkowo niedrogie. Mimo że niektóre tytuły już mam,
      kupiłam, bo nowe wydanie, a nie smutas z PRL-u.
      Może będzie wiek XVIII, też kupię.
      • lilith76 Re: Tych nie będę kupować, 08.08.05, 00:08
        > tylko ze względu na zainteresowania. Mam całą kolekcję lit. XX w. i kupuję wiek
        >
        > XIX. Ładnie wydane i stosunkowo niedrogie. Mimo że niektóre tytuły już mam,
        > kupiłam, bo nowe wydanie, a nie smutas z PRL-u.
        > Może będzie wiek XVIII, też kupię.

dołączam się.
        choć mój naczelny prycha i mówi, że prawdziwy inteligent dawno ma te pozycje. nie zwracam mu uwagi, że ja je przynajmniej czytam...
        dodam tylko, że w zaprzyjaźnionym kiosku pani sprzedaje książki każdemu chętnemu bez GW.
    • islamsekta Re: kiedy kolekcja dla gejow ?? 08.08.05, 12:13
      Gość portalu: raf napisał(a):
      > W popołudniowym komunikacie Agora ujawniła, że we wrześniu uruchomi dwa nowe
      > projekty wydawnicze. Wraz z "Gazetą" czytelnicy będą mogli kupić cykl
      > przewodników "Podróże marzeń" oraz bajki dla dzieci. Kolejne odcinki będą
      > ukazywały się co dwa tygodnie.
      kiedy kolekcja dla gejow ?? nie moge sie doczekac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka