Dodaj do ulubionych

Super Tusk ratuje świat

08.08.05, 10:47
ale fajna gra
gratuluje pomyslu :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: basta_jamila Re: Super Tusk ratuje świat IP: 195.94.207.* 08.08.05, 10:57
      a nasz kochany Donaldzik robi w grze coś z LPR? bo nie wiem czy to mam
      odczytywać jako przyjaźń z tą skrajnie prawicowa partią i nie wiem czy mam na
      niego głosować w wyborach
      • Gość: won't get no super Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:02
        Przecież LPR nie ma szans. Oni są skonczeni. Nawet patron duchowy ojciec Tadeusz się na nich wypiął. Można sie domyślić, jaką czynność może wykonac bohater gry, ale umieszczenie tego w grze byłoby niesmaczne. Dobra, żartuje. Mają szanse, mają, ale coraz mniejsze.
        • eddie_jones PALANTY !!! 09.08.05, 11:59
          bez dwóch zdań. stwórzcie grę sami o sobie o waszych układach, radach
          nadzorczych w których zasiadają przedstawiciele PO ( np. jeden z nich jest w
          stanie obskoczyć 4 ) albo jak korumpujecie dziennikarzy. Moze zrobicie takja
          gre ? jesli nie to gwarantuje zae powstanie taka ukazujaca wasze czarne zycie i
          tyle bedzie z waszych marzen o przejeciu wladzy. Najpierw sie oczysccie i
          mowcie prawde a potem startujcie po wladze panowiue "skoczki"
      • Gość: implant Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.crowley.pl 09.08.05, 15:50
        grałem i doprowadziłem Donalda do Belwederu
        opis przeciwników:
        SLD - skaczący żelazny łeb
        SdPl - buldog
        LPR - bomba
        S - sześcienne niewiadomoco
        PD - niewiadomoco o dziwnym kształcie
        ZUS - śnieżynki, piłki
        Podatki - spadające sople lodu
        poza tym świetliki i rybki
    • wirusx Re: Super Tusk ratuje świat 08.08.05, 11:57
      Młodzieżówka sugeruje swojemu szefowi, że jak się będzie tak głupio zachowywał,
      to zostanie na lodzie !?
      Pinwinek, chcesz być pożyteczny? Weź się do odśnieżania !
    • Gość: b00g13 Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.08.05, 12:35
      No pięknie.... Super Tux przerobiony na wyborczą reklamę...

Ale licencja GPL też ma ograniczenia, na przykład konieczność podania zmian,
      autorów itp.. Co to będzie za władza, która już przed wyborami uważa, że
      wszystkie chwyty są dozwolone...
      • nimod Re: Super Tusk ratuje świat 08.08.05, 15:20
        > Ale licencja GPL też ma ograniczenia, na przykład konieczność podania zmian,
        > autorów itp.. Co to będzie za władza, która już przed wyborami uważa, że
        > wszystkie chwyty są dozwolone...

Tzn. co konkretnie narusza GPL? Poprosiłeś autorów przeróbki o źródła i odmówili?
      • Gość: mg wawa i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:21
        porównajmy to na przykład to takiego Leppera, który do mordowania liberałów (w
        tym Tuska) szykuje już broń długą, jednosieczną.

Wiem, wiem, Lepper to tak niby symbolicznie... Coś te symbole się zmieniły,
        kiedyś to on posługiwał się taczką.
    • Gość: YaBasta Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.u-strasbg.fr 08.08.05, 16:12
      straszna wiocha
    • Gość: Technokrata Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:17
      Tusk idealnie nadaje się do gry bo w poważnych zadaniach to już się sprawdził
      na Białorusi gdzie jako wicemarszałek,szew partii,i przyszły prezydent cichcem
      jedzie do obcego kraju gdzie nawet sprzątaczka z jakiegoś urzędu go nie wita.
    • Gość: mirek Super Tusk wraz ze super schetyną IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 23:22
      to nawet byłoby wiarygodne, tylko ten schetyna w jego cieniu, cos za bardzo
      przypomina aparatczyka sld
    • Gość: Paka48 Dobrze że sie przyznał IP: *.rene.com.pl 08.08.05, 23:52
      Dobrze że sie przyznał iz dotąd siedział bezczynnie. Tylko co z tego mieli jego
      wyborcy? Czu też bedzie bezczynnym prezydentem RP ?
      • Gość: jaja Re: Dobrze że sie przyznał IP: *.nyc.res.rr.com 09.08.05, 06:10
        Przeciez o to chodzi sponsorom pingwina Tuska. Zeby byl soba, czyli nic nie
        robil bo specjalisci od marketingu i reklamy wypozyczeni z supermarketow zrobia
        to za niego. Taki jest ten plan.
    • palestrina2005 Brawo - świetny pomysł 09.08.05, 07:37
      j.w.
    • Gość: paput Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:11
      W artykule jest zasadniczy błąd. Autor gry mówi: "grę opartą na darmowym
      oprogramowaniu". To, że oprogramowanie jest darmowe wcale nie oznacza że można
      je modyfikować. Zazwyczaj jest wręcz odwrotnie - program jest za darmo, ale nie
      można go modyfikować, rozpowszechniać w dowolny sposób ani używać do niektórych
      celów. Autor Super Tuska mógł przerobić oryginał, bo został on wydany na wolnej
      licencji GNU GPL, a to zasadnicza równica. Wolne oprogramowanie gwarantuje
      swobodę rozpowszechniania, modyfikacji i używania. Cena nie ma z tym nic wspólnego.
    • Gość: dreptak he, he, he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:56
      ale idola sobie znaleźli, dobre, debili nie brakuje u nas
    • Gość: Zdegustowana Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 09.08.05, 11:44
      Wszystko fajnie, tylko jest coś takiego jak prawa autorskie. PO łamie prawo juz
      w kampanii. Autor darmowej wersji czeka na kasę i przeprosiny Panowie
      politycy!!!!!!!!!!!!!!!!
      Podpier... komus pomysł i wykorzystać to charakterystyczne dla tego srodowiska.
      Zycie Gilowskiej też podp... pomysły, a potem kazali jej się bujać.
      • Gość: gazeciarz Re: to tylko zabawa IP: *.ztpnet.pl 09.08.05, 13:56
        to tylko gra.W realnym swiecie p.Tusk tylko piastuje godnosci i tak juz 15 lat
        sie wozi
    • Gość: Mario Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.08.05, 14:22
      Gratulacje! Dobry pomysł z tą grą.
      Ci narzekający na tym forum to jacyś
      sfrustrowanie nieudacznicy albo zwolennicy WC.
    • Gość: lajtar A ZYTA GILOWSKA, JUZ NA PLATFORMIE TYLKO W GRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:13
      DROBNY BŁĄD TWORCÓW, ALBO SPÓŹNIONA PREMIERA.
      ZYTA GILOWSKA CIĄGLE NA PLATFORMIE,ALE NIE W REALU. ANI SŁOWA O PŁAŻYŃSKIM,
      OLECHOWSKIM, BYŁO MINEŁO ? ALE OGÓŁEM BARDZXO FAJNY POMYSŁ I DOBRE WYKOANIE.
      GRATULUJĘ
    • Gość: pingwinek dobra darmowa to darmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:15
      ale żeby tą grę tak z ochydzić,
      Wstyd panowie.
    • Gość: platfus Super Tusk = super SCIEMA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.05, 20:08
      Wyczyny Tuska mozecie ogladac rowniez tutaj :

www.radiopoloniatoronto.com/Connections/nocna.zmiana.avi
      Tak wyglada "demokracja".
    • Gość: kaczor donald Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:06
      trzeba bylo jako bohatera dac kaczora donalda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka