asanti 08.08.05, 10:47 ale fajna gra gratuluje pomyslu :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basta_jamila Re: Super Tusk ratuje świat IP: 195.94.207.* 08.08.05, 10:57 a nasz kochany Donaldzik robi w grze coś z LPR? bo nie wiem czy to mam odczytywać jako przyjaźń z tą skrajnie prawicowa partią i nie wiem czy mam na niego głosować w wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: won't get no super Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:02 Przecież LPR nie ma szans. Oni są skonczeni. Nawet patron duchowy ojciec Tadeusz się na nich wypiął. Można sie domyślić, jaką czynność może wykonac bohater gry, ale umieszczenie tego w grze byłoby niesmaczne. Dobra, żartuje. Mają szanse, mają, ale coraz mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
eddie_jones PALANTY !!! 09.08.05, 11:59 bez dwóch zdań. stwórzcie grę sami o sobie o waszych układach, radach nadzorczych w których zasiadają przedstawiciele PO ( np. jeden z nich jest w stanie obskoczyć 4 ) albo jak korumpujecie dziennikarzy. Moze zrobicie takja gre ? jesli nie to gwarantuje zae powstanie taka ukazujaca wasze czarne zycie i tyle bedzie z waszych marzen o przejeciu wladzy. Najpierw sie oczysccie i mowcie prawde a potem startujcie po wladze panowiue "skoczki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: implant Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.crowley.pl 09.08.05, 15:50 grałem i doprowadziłem Donalda do Belwederu opis przeciwników: SLD - skaczący żelazny łeb SdPl - buldog LPR - bomba S - sześcienne niewiadomoco PD - niewiadomoco o dziwnym kształcie ZUS - śnieżynki, piłki Podatki - spadające sople lodu poza tym świetliki i rybki Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Super Tusk ratuje świat 08.08.05, 11:57 Młodzieżówka sugeruje swojemu szefowi, że jak się będzie tak głupio zachowywał, to zostanie na lodzie !? Pinwinek, chcesz być pożyteczny? Weź się do odśnieżania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b00g13 Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.08.05, 12:35 No pięknie.... Super Tux przerobiony na wyborczą reklamę... Ale licencja GPL też ma ograniczenia, na przykład konieczność podania zmian, autorów itp.. Co to będzie za władza, która już przed wyborami uważa, że wszystkie chwyty są dozwolone... Odpowiedz Link Zgłoś
nimod Re: Super Tusk ratuje świat 08.08.05, 15:20 > Ale licencja GPL też ma ograniczenia, na przykład konieczność podania zmian, > autorów itp.. Co to będzie za władza, która już przed wyborami uważa, że > wszystkie chwyty są dozwolone... Tzn. co konkretnie narusza GPL? Poprosiłeś autorów przeróbki o źródła i odmówili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg wawa i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:21 porównajmy to na przykład to takiego Leppera, który do mordowania liberałów (w tym Tuska) szykuje już broń długą, jednosieczną. Wiem, wiem, Lepper to tak niby symbolicznie... Coś te symbole się zmieniły, kiedyś to on posługiwał się taczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YaBasta Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.u-strasbg.fr 08.08.05, 16:12 straszna wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Technokrata Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:17 Tusk idealnie nadaje się do gry bo w poważnych zadaniach to już się sprawdził na Białorusi gdzie jako wicemarszałek,szew partii,i przyszły prezydent cichcem jedzie do obcego kraju gdzie nawet sprzątaczka z jakiegoś urzędu go nie wita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Super Tusk wraz ze super schetyną IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.05, 23:22 to nawet byłoby wiarygodne, tylko ten schetyna w jego cieniu, cos za bardzo przypomina aparatczyka sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paka48 Dobrze że sie przyznał IP: *.rene.com.pl 08.08.05, 23:52 Dobrze że sie przyznał iz dotąd siedział bezczynnie. Tylko co z tego mieli jego wyborcy? Czu też bedzie bezczynnym prezydentem RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Dobrze że sie przyznał IP: *.nyc.res.rr.com 09.08.05, 06:10 Przeciez o to chodzi sponsorom pingwina Tuska. Zeby byl soba, czyli nic nie robil bo specjalisci od marketingu i reklamy wypozyczeni z supermarketow zrobia to za niego. Taki jest ten plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paput Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:11 W artykule jest zasadniczy błąd. Autor gry mówi: "grę opartą na darmowym oprogramowaniu". To, że oprogramowanie jest darmowe wcale nie oznacza że można je modyfikować. Zazwyczaj jest wręcz odwrotnie - program jest za darmo, ale nie można go modyfikować, rozpowszechniać w dowolny sposób ani używać do niektórych celów. Autor Super Tuska mógł przerobić oryginał, bo został on wydany na wolnej licencji GNU GPL, a to zasadnicza równica. Wolne oprogramowanie gwarantuje swobodę rozpowszechniania, modyfikacji i używania. Cena nie ma z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dreptak he, he, he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:56 ale idola sobie znaleźli, dobre, debili nie brakuje u nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowana Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 09.08.05, 11:44 Wszystko fajnie, tylko jest coś takiego jak prawa autorskie. PO łamie prawo juz w kampanii. Autor darmowej wersji czeka na kasę i przeprosiny Panowie politycy!!!!!!!!!!!!!!!! Podpier... komus pomysł i wykorzystać to charakterystyczne dla tego srodowiska. Zycie Gilowskiej też podp... pomysły, a potem kazali jej się bujać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: to tylko zabawa IP: *.ztpnet.pl 09.08.05, 13:56 to tylko gra.W realnym swiecie p.Tusk tylko piastuje godnosci i tak juz 15 lat sie wozi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.08.05, 14:22 Gratulacje! Dobry pomysł z tą grą. Ci narzekający na tym forum to jacyś sfrustrowanie nieudacznicy albo zwolennicy WC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajtar A ZYTA GILOWSKA, JUZ NA PLATFORMIE TYLKO W GRZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 15:13 DROBNY BŁĄD TWORCÓW, ALBO SPÓŹNIONA PREMIERA. ZYTA GILOWSKA CIĄGLE NA PLATFORMIE,ALE NIE W REALU. ANI SŁOWA O PŁAŻYŃSKIM, OLECHOWSKIM, BYŁO MINEŁO ? ALE OGÓŁEM BARDZXO FAJNY POMYSŁ I DOBRE WYKOANIE. GRATULUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwinek dobra darmowa to darmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:15 ale żeby tą grę tak z ochydzić, Wstyd panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: platfus Super Tusk = super SCIEMA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.05, 20:08 Wyczyny Tuska mozecie ogladac rowniez tutaj : www.radiopoloniatoronto.com/Connections/nocna.zmiana.avi Tak wyglada "demokracja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor donald Re: Super Tusk ratuje świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:06 trzeba bylo jako bohatera dac kaczora donalda Odpowiedz Link Zgłoś