Gość: Grek
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
28.09.05, 15:57
Obejrzałem ja sobie kilka programów idola pryszczatych tłumów Kubusia i niestety stwierdzic należy, ze ten tani prowokator, pozer i samozwańczy szeryf-obrońca polskiej sceny muzycznej przed zalewem idiotyzmu i beztalenci (notabene sam jest najwiekszym z pajaców) SKOŃCZYŁ się...Bajdzurzy, wstawia cienkie jak sik pająka teksty, bełkocze,po to by na końcu powiedzieć,ze to "intelektualna stylizacja" w celu przekazania ważnych treści.Niemal profesorskie zapędy ma ten jołop...Kapitał zbijany w pocie czoła na gnojeniu naiwnych, marnych śpiewaków w Ydolu chyba sie wyczerpał. Jego autorski program odsłonił prawdziwe oblicze pana W. - włazidupskiego półgłówka i zapobiegliwego miernego facecjonisty, nastawionego na małą karierkę, kosztem armii nastoletnich niedouków (dla których jest gwiazdą i,hihi, wzorcem) i dzięki medialnemu szumowi jaki podnosi się wokół każego kto publicznie rzuci mięchem lub pokaże goły zad. Zabawn, krytykuje ten lolek ludzi z BB,Baru,Dody,Mandaryny i inne kiblowe wypusty popkulturowe, a sam jest jeszcze od nich gorszy w swoim pędzie do taniej popularności do której dorabia kuriozalną patetyczną ideologię. Tak czy inaczej, jeśli na początku budził jakieś zaciekawieni o tyle teraz stał się mdły, przypomina discopolo w szczytowym kresie prosperity,tyle,ze tamci kaszaniarze przynajmniej nie stroili się w piórka zbawców rodzimej kultury i dzielnie nosili czerwony nos klaunów i kołtunów. Wizerunek błazna stracił swój smak nowości, koleś zjechał do dołu, niebawem pewnie rozpierzchnie się grono fanów i jego też wymiksują z Polsatu,zwłaszcza,ze cały ten Idol (płąszczyzna kreacji Kubusia) zupełnie wytracił dynamikę,nic nie zmienia na scenie muzycznej i produkuje tylko kolejne trociny,z których baciora na stare dziady w muzyce nie da się ukręcić...Ciekawe co zrobi cwaniak Kubuś ? W końcu Muchę,Porszaka i chałupę trzeba jakoś utrzymać... Proponuję mu zaprosić do programu Solorza i publicznym łkaniem,wazeliną i czym tam jeszcze Kubuś dysponuje wymusić na preziu kontrakcik na najbliższe kilka lat, bo coś mi się zdaje,że za rok Kubulek będzie wyciągał rączkę "po prośbie" - "weźcie mnie, zrobię jakiś show,zrobię co zechcecie odegram małpiszona, będę dalej robił za naczelnego durnia i bałwana,ale kasa, kasa, kasa !!! "... Cóz, kalesony spadły Wojewódzkiemu...hehe.Papież głupków jest nagi...