Dodaj do ulubionych

Wojewódzki się skończył.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 15:57
Obejrzałem ja sobie kilka programów idola pryszczatych tłumów Kubusia i niestety stwierdzic należy, ze ten tani prowokator, pozer i samozwańczy szeryf-obrońca polskiej sceny muzycznej przed zalewem idiotyzmu i beztalenci (notabene sam jest najwiekszym z pajaców) SKOŃCZYŁ się...Bajdzurzy, wstawia cienkie jak sik pająka teksty, bełkocze,po to by na końcu powiedzieć,ze to "intelektualna stylizacja" w celu przekazania ważnych treści.Niemal profesorskie zapędy ma ten jołop...Kapitał zbijany w pocie czoła na gnojeniu naiwnych, marnych śpiewaków w Ydolu chyba sie wyczerpał. Jego autorski program odsłonił prawdziwe oblicze pana W. - włazidupskiego półgłówka i zapobiegliwego miernego facecjonisty, nastawionego na małą karierkę, kosztem armii nastoletnich niedouków (dla których jest gwiazdą i,hihi, wzorcem) i dzięki medialnemu szumowi jaki podnosi się wokół każego kto publicznie rzuci mięchem lub pokaże goły zad. Zabawn, krytykuje ten lolek ludzi z BB,Baru,Dody,Mandaryny i inne kiblowe wypusty popkulturowe, a sam jest jeszcze od nich gorszy w swoim pędzie do taniej popularności do której dorabia kuriozalną patetyczną ideologię. Tak czy inaczej, jeśli na początku budził jakieś zaciekawieni o tyle teraz stał się mdły, przypomina discopolo w szczytowym kresie prosperity,tyle,ze tamci kaszaniarze przynajmniej nie stroili się w piórka zbawców rodzimej kultury i dzielnie nosili czerwony nos klaunów i kołtunów. Wizerunek błazna stracił swój smak nowości, koleś zjechał do dołu, niebawem pewnie rozpierzchnie się grono fanów i jego też wymiksują z Polsatu,zwłaszcza,ze cały ten Idol (płąszczyzna kreacji Kubusia) zupełnie wytracił dynamikę,nic nie zmienia na scenie muzycznej i produkuje tylko kolejne trociny,z których baciora na stare dziady w muzyce nie da się ukręcić...Ciekawe co zrobi cwaniak Kubuś ? W końcu Muchę,Porszaka i chałupę trzeba jakoś utrzymać... Proponuję mu zaprosić do programu Solorza i publicznym łkaniem,wazeliną i czym tam jeszcze Kubuś dysponuje wymusić na preziu kontrakcik na najbliższe kilka lat, bo coś mi się zdaje,że za rok Kubulek będzie wyciągał rączkę "po prośbie" - "weźcie mnie, zrobię jakiś show,zrobię co zechcecie odegram małpiszona, będę dalej robił za naczelnego durnia i bałwana,ale kasa, kasa, kasa !!! "... Cóz, kalesony spadły Wojewódzkiemu...hehe.Papież głupków jest nagi...
Obserwuj wątek
    • anais85 Re: Wojewódzki się skończył. 28.09.05, 16:12
      przegiąłes w ocenie Kuby, ja go lubie, ale te programy po wakcajach
      rzeczywiście są już nudne, naciągane i beznadziejne.......szkoda :/
      • Gość: olga Re: Wojewódzki się skończył. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:57
        słowa Greka potwierdza reklama telefonow... przykra sprawa
    • Gość: elwu Re: Wojewódzki się skończył. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:48
      I całe szczęscie, że sie skończył. Dawno juz była na to pora.
      • sen_pablo cóż to za zazdrość?? 29.09.05, 10:42
        po pierwsze: Kuba nie wylansował się na Idolu, lecz był znany w branży
        myzycznej lata temu, jescze jak na g ó w n o papu mówiłeś;
        po drugie: skoro o tym nie wiesz to znaczy tylko tyle, że zielonego pojęcia o
        branży muzycznej nie masz;
        po trzecie: gdyby Tobie taką kasę zaproponowali jak ERA Kubie i Figurowi, to
        przypuszczam, że nie tylko byś w niej zagrał, ale żeby w niej zagrać nie jedną
        laskę byś obrobił aby tę robotę dostać i to z połykiem;
        po trzecie: on na tym jak to nazwałeś "pajacowaniu",( dla mnie intelekcie, bo
        nie wiem czy wiesz, gościu wykładana w jednej z Katowickich uczelni ) czy jak
        tam chcesz się dorobił fortuny, a Ty? siedzisz w kafejce internetowej za
        pieniądzę które zarobiłeś podczas zbierania makulatury i butelek i
        wypisujesztakie rzeczy, stary!! jaki Ty musisz mieć z a j e b i s t y kompleks,
        żal mi Cię
        • Gość: Grek Re: cóż to za zazdrość?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 11:35
          Twoje święte oburzenie i tupanie nózką bawi mnie setnie,zwłaszcza jeśli spojrzeć na to kogo chcesz własnym ciałem osłaniać tzn. jakiego buraka... Jeżeli sądzisz, ze będe się bawił w prostowanie tego co napisałeś "o mnie", nic o mnie nie wiedząc to się grubo mylisz...Nie wiem, może Ty byś "obrobił parę lasek" za robotę i kasę za reklamę, ale nie patrz na wszystkich przez swój pryzmat, bo to głupie i dziecinne jest. Niektórym gul nie skacze z takiego powodu...Może Tobie i Kubulkowi tak - kupicie sobie złote trumny,a umrzecie jako imbecyle... Zbieraniem butelek zapewne sam się trudnisz,zwykle tak jest,ze bierze sioę przykłady z własnego ogródka,tak ?.. Wojewódzki na Idolu wjechał w świat popkultury,trzeba być ślepym, żeby tego nie dostrzec; wcześniej był szarym dziennikarzyną, z którego nawet w Jarocinie robili sobie jazdę, kiedy się okazało,że pajac nie umie się przyznać do swego wieku (odjął sobie 5 czy 6 lat z metryki)...Co innego być w ograniczonym środowisku muzycznym,a co innego lanserka na cały kraj poprzez Idola...Kompleksy natomiast Ty posiadasz - kompleks polskiego dorobkiewicza, który zrobi z siebie kompletnego kretyna,byle potem móc zadawać szyku Rolexem...Nie mam nic do Rolexów i ich posiadaczy,którzy uczciwie na nie zarobili, respekt dla nich... mam coś do kretynów i debili z Rolexami, i pustym łbem -żeby było jasne...Komprendo, misiu ?
          • alicia83 Re: cóż to za zazdrość?? 29.09.05, 13:01
            smieszy mnie,jakhisterycznie wrecz sie ludzie obruszaj,gdy skrytykuje sie
            kogos ,kogo sami lubia.Tez mi argument-ze Kuba wyklada na uczelni w Katowicach-
            to znaczy,ze jest geniuszem,o ktorym zlego slowa powiedziecnie mozna?ja nie
            odmawiam mu inteligencji ,ale zdecydowanie sie wypalil i ludziom przestalo
            smakowac to,co serwuje,bo ile mozne zajadac ise tym samym.zdarzalo mi sie
            obejrzec jego talkshow,ale w pewnym momencie zaczyna mdlic od tej jego
            kreacji.i zgadzam sie z tym,ze przed idolem nie byl po prostu "marka".prowadzil
            halogramy,inne programy,ale co z tego?co to,on jeden?w Idolu4 robil z siebie
            idiote i usilne kreowanie siebie stalo sie niesmaczne.jego zarty nawet nie byly
            smieszne,byly wrecz irytujace!
            • sen_pablo Re: cóż to za zazdrość?? 29.09.05, 15:10
              wzruszające ;( brak mi słów by wyrazić to, co czuję, powtórzę on ma siano, a WY
              nie, cóż to za zazdrość.
              • Gość: Grek Re: cóż to za zazdrość?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 16:55
                Fakt jest faktem,że w tym narodzie zawiść ma już postać niemalże gangreny...Szkoda, że tacy jak Ty sami, poprzez swoje infantylne hierarchizowanie wartości, tą gangrenę podsycają i postrzegają wszystkich poprzez pryzmat samych siebie...To nie mnie kasa bodzie w oczy, ona bodzie Ciebie i dlatego zarzucasz mi to co sam w sobie widzisz i czym się kierujesz...Wojewódzki jest żenujący do bólu paznokci, i jak widać dorobił się równie zdurniałych fagociarzy...
                • sen_pablo Re: cóż to za zazdrość?? 30.09.05, 10:18
                  jednakże jego znam, a Ciebie nie Greku, dla mnie to Ty nawet szary nie jesteś,
                  bo wogóle nie mogę nic o Tobie konkretnego powiedzieć, gdyż tak naprawdę to
                  nikt o Tobie nie słyszał, nikt Cię nie widział, nic konkretnego poza czczym
                  gadaniem na forum nie wygłosiłeś publicznie, jesteś nijaki i to Cię boli, boli
                  Cię to, że ktoś taki ja Kuba Wojewódzki jest taki znany (a tak to już jest, że
                  jeśli zdobędziesz już nawet troszeczkę sławy, znajdą się tacy, których to
                  boli), a Ty się przez całe życie uwarzałeś za fajnego kolesia i do niczego nie
                  doszedłeś, poza parą jak Tobie się wydaję fajnych okularów w grubych,
                  plastikowych oprawkach przez które jak Tobie się wydaje jesteś najmądrzejszy na
                  świecie, i boli Cię to, żę ktoś tak głupi i żenujący w Twoim przekonaniu jak
                  Kuba Wojewódzki, jest taki znany i dorobił się takiej kariery, boli prawda??
                  hehe, ubawiłeś mnie, ale pamiętaj zazdrość czy też zawiść to ciężki grzech
                  hehe ;)
                  • Gość: Grek Re: cóż to za zazdrość?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:44
                    Skąd wiesz,że nikt o mnie nie słyszał ? A może jestem samym Kuba Wojewódzkim i robię sobie jaja ? Znasz moja prawdziwą tożsamośc ? Co - może jakby powiedzieli o internaucie nickiem Grek w telewizji to bym był dla Ciebie kimś, tak ? Albo jakbym był wirtualnym Grekiem przez interent oceniającym uczestników Idola,tak ?Buhahahahha, aleś zasunął...Jak możesz pisac takie brednie,wiedząc,że w wirtualu nie masz pojęcia kto jest kim? Gdybyś miał choc gram kurzego móżdzku przyciąłbys sobie palcuchy jakimś scyzorem,zamiast takie androny wypisywać. Nie uważam się za "fajnego kolesia", jestem szelmą najgorszego gatunku. I zrozum fagociarzu, nie zawiszczę Wojewódzkiemu sławy,siana czy czego tam jeszcze, - uważam, że jest pajacem i kretynem jako człowie. POwiem więcej - podpisze się obiema rękami, i podejmę próbę podpisania się też nogami, pod apelem,żeby dać mu 100 mln zyli,100 aut, milion Rolexów i wyspę na Morzu Śródziemnym do zagospodarowania plus wpis do Encyklopedii Powszechnej tak rozbudowany jak biografia Lenina, byle tylko zszedł z anteny.Jak widzisz,nie o zazdrość chodzi,chodzi o normalne,człowiecze zniesmaczenie tym osłem patentowanym i jego obecnością w życiu publicznym. P.S : "uwaŻałeś" pisze sie przez "Ż"...zamiast marzyć o spaniu na sianie, naucz się ortografii bo po tym akurat,w necie, możesz zostac rozpoznanym...jako nieuk.
    • free-mind Re: Wojewódzki się skończył. 29.09.05, 19:21
      Być może Kuba się "wypalił", być może jego program nie jest dla Ciebie
      interesujący, ale czy to usprawiedliwia obrażanie go w tak prymitywny sposób?

Takich tekstów jak powyżej nie powstydziłby się chyba nawet Andrzej L. ;)
      • Gość: bece Re: Wojewódzki się skończył. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:48
        Wojewódzki też obrażał wiele osób, kiedy rzucał prymitywnym wulgarnym,
        rynsztokowym słownictwem z ekranu. Nie każdy w tym gustuje.
        • sen_pablo Re: Wojewódzki się skończył. 30.09.05, 10:21
          Gość portalu: bece napisał(a):

> Wojewódzki też obrażał wiele osób, kiedy rzucał prymitywnym wulgarnym,
          > rynsztokowym słownictwem z ekranu. Nie każdy w tym gustuje.

i te osoby które w tym nie gustują, są nie w smak im takie zachowania, co
          robią?? włączają sobie np: TVN, TVP1 czy też inny kanał, przecież niekt nie
          każe Ci tego oglądać
      • Gość: Grek Re: Wojewódzki się skończył. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:23
        A czy nie wydaje Ci się to ironią losu - Wojewódzki dostaje w stylu w jakim sam przykładał beztrosko innym...Czy byłes tak oburzony na Kubulka gdy posługiwał się takimi metodami, czy tylko na mnie sie oburzasz kiedy krytykuję go tak jak on to zwykł robic w stos. do innych ? Zastanów sie...
        • sen_pablo Re: Wojewódzki się skończył. 30.09.05, 16:03
          o.k. ;D
          • Gość: olga Re: Wojewódzki się skończył. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:49
            zabiore jeszcze raz głos w dyskusji

sen_pablo to co piszesz jest żenujące i irracjonalne. Czego można zazdrościć
            Wojewódzkiemu? Tego, że się skompromitował na forum nie tylko kraju, ale także
            poza jego granicami (w światowym Idolu)?? Raczej nie jest to rzecz, o której
            każdy marzy i śni. Mamy mu zazdrościć pieniędzy? Heh no ja Cię proszę bez
            głupot! Tak naprawdę, to nie wiesz z kim tu "rozmawiasz", więc nie zarzucaj
            nikomu, że zazdrości Kubie zarobków, bo mógłbyś się nieco zdziwić.
            Poza tym sugestie, że ktoś by zrobil laske za występ w reklamie Ery jest
            wielkim nietaktem i przesadą, bo niektórzy o wiele wyżej stawiają własny honor
            i poczucie dobrego smaku niż kontrakty. A jeśli takie rzeczy Tobie przychodzą
            do głowy jak robienie laski z polykaniem, to tylko świadczy o tym jak malutkim
            jesteś człowiekiem.

Kuba Wojewódzki się sprzedał. A to juz jest przykrą sprawą, zwłaszcza, że na
            forum publicznym często i gęsto manifestował swoją pogardę dla komercji.
          • sen_pablo Re: Wojewódzki się skończył. 01.10.05, 19:54
            o.k. ;D
    • Gość: domokrążca Czy Wojewódzki się kiedykolwiek zaczął? IP: *.slowiki.one.pl / *.one.pl 01.10.05, 23:24
      Grek ma racje , ja widziałem kolesia 2 może 3 w tv, zrobił na mnie wrażenie
      zakompleksiałego neurotyka, jak się skapnołem że jest znany (prasa - siłą
      rzeczy coś wpadło o nim), to az sie zdziwiłem, może mi coś ważnego uszło , poza
      niechęcią ten człowiek nie wzbudził niczego mnie, wolałbym Waldemara Pawlaka z
      PSL-u oglądać niż tego Pana z nerwicą wegetatywną....
      • Gość: Tato Brodki Re: miłego wąchania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 07:43
        Ja znam takich co wolą wąchać bieliznę damską zamiast kochać się jak natura
        przykazała.
        Ludzie są różni. Dla co niektórych lepszy byłby w TV Waldek Pawlach ale też
        mają prawo tak uważać. Miłego wąchania.
    • Gość: doGreka:) Re: Wojewódzki się skończył. IP: *.chello.pl 02.10.05, 09:33
      Super.W sumie ten pajac srednio mnie obchodzi i nie chcialoby mi sie o nim
      pisac, ale bardzo dziekuje za Twoj wpis. Ubawilem sie setnie:)Naprawde zgadzam
      sie z Toba. K.W. jest prymitywem dla jeszcze bardziej prymitywnego odbiorcy.
      Niestety tak musi byc na rynku, ale przynajmniej mozemy o tym pisac:)
      Pozdrawiam.
      • Gość: neon Re: Wojewódzki chce być oryginalny ... IP: *.wlan.pl 02.10.05, 10:34
        ...i z tego wychodzi kicha. Myślę, że należy go traktować jak fircyka, któremu
        brak taktu. Na miano błazna nie zasługuje. Dobry bazen, to mądry błazen - jak
        wyśmiewa, to nie obraża.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka