Dodaj do ulubionych

Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kaczkach

09.11.05, 08:04
I bardzo dobrze. NALEŻY WRESZCZIE PRZYWRÓCIĆ SZACUNEK URZĘDOWI PREZYDENTA RP
po latach rządów różnej maści goleni prawych oraz plusów dodatnich i ujemnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: efka_2 PARANOJA..!! IP: *.cern.ch 09.11.05, 09:17
      To ja proponuję od razu wprowadzić cenzurę i tryb przyspieszony sądzenia
      zdrajców narodu opowiadających dowcipy o kaczorach ;p
      Powaga urzędu..?? Jaka powaga urzędu, jak sprawować go będzie kurdupel, który ma
      150cm w kapeluszu..??
      Godność..?? A czy polityk, który w kampanii mówi jedno a potem się z tego
      wycofuje w ogóle o niej słyszał..??
      Honor i dobre imię..?? Rozumiem, że wedle nowej definicji można stosować
      moralność Kalego i być człowiekiem honorowym..??

Przed czy po zaprzysiężeniu, nikt mi nie zabroni mysleć i mówić, co sądzę o
      sprawujących władzę - również w sposób ironiczny i złośliwy. Prokurator..?? A
      prosze, najwyżej świat będzie boki zrywał, gdy Trybunał Praw Człowieka będzie
      rozpatrywał sprawę przeciw Polsce o zakaz opowiadania dowcipów ;D;D;D
      • Gość: xxx Re: PARANOJA..!! IP: 212.244.107.* 09.11.05, 09:39
        Efka nic dodać nic ująć. Nie dość że nasz naród się skompromitował wybierajać
        na prezydenta bardziej wykształcona wersję Leppera to jeszcze za chwilę się
        okarze, że kaczo-agenci będą wywlekać ludzi z domu za mówienie tego co myślą.

Może nowy Stalin nam sie tu kroji.
        • Gość: m Re: PARANOJA..!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:30
          przecież ten artykuł to zwykła manipulacja.
          • Gość: Rysiu Re: PARANOJA..!! IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:37
            Tak to jest robienie wody z mozgu. Ale dla osoby rozmieacej czytane słowa
            oczywiste.

Niestety dla wielu bariera nie do przejscia.

Żenada. Jakis facet sie boi ze |kaczyński go zamnkie wiec zamyka stronę. A oto
            jej adres. Ludziska wchodzcie i ogladajcie bo za chwile nie bedzie.

Ani policja ani prokuratura ani urzad prezydenta nie wykazuja zainteresowania
            tymi zartownisiami, ale to nie prszkadza kolejnym "Rejtanom" krzyczeć ze to
            cenzura i zamordyzm. Ktoś juz belkoce o nowym Stalinie.
            • Gość: GoscSObotni;) ANTYPOLONIZM OK, ANTYSEMITYZM to ZBRODNIA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.11.05, 13:47
              Takie jest stanowisko Gazety Koszernej
              • Gość: Klara Re: ANTYPOLONIZM OK, ANTYSEMITYZM to ZBRODNIA IP: *.4web.pl 09.11.05, 14:10
                Bardzo podoba mi się tekst"

"Zaraz poczujesz kop aryjskiego glana":)))))))) Zwlaszcza, że piszący to hasło
                nalezy do grupy etnicznej...Słowian.
              • Gość: eptesicus i dobrze IP: *.chello.pl 09.11.05, 15:00
                Bo antysemityzm jest przeciwko mądremu wykształconemu narodowi a antypolonizm
                przeciwko burakom :-))))))))

A koszerna rządzi i możecie nam naskoczyć faszyści, beda pisać co chcemy
                • Gość: gogo Wyborcza spada na psy IP: *.cable.mindspring.com 09.11.05, 15:22
                  Paszkwil jak nie wiem co. godne to "skandali" a nie podobno najpoczytniejszej
                  gazety w kraju. Nie maja sie czego czepiac to sobie wymyslaja nieistniejace
                  problemy, nie ma nawet dowodu na to, czy to co glosi autor spieprzajdziadu
                  (znany bardzo na tym forum) jest prawdziwe. Ja tez moge powiedziez ze przyszedl
                  do mnie Urban w nocy i grozil prokuratura. Wczytajcie sie w tekst dokladnie.

Lepsza Kaczka niz Kwas
                  • Gość: hehe Re: Wyborcza spada na psy IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 16:04
                    A od czego są zagraniczne serwery? Tam tę będą ścigać?
                    A za podanie linków nic nie zrobią
                    • Gość: MACIEK CHOJECKI CO TU DUZO MOWIC. GAZETA NAKRECA TAKICH BEZNADZ... IP: 207.208.161.* 09.11.05, 16:30
                      WIELKICH CWIERC INTELIGENCIKOW KTORZY MAJA TYLE WSPOLNEGO Z WLASNYM ZDANIEM CO
                      NIC ZEBY SIE NAKRECALI BARDZIEJ I BARDZIEJ. I ZEBY MOGLI MOWIC W JAKIM TO
                      FASZYSTOWSKIM KRAJU ZYJA.
                      ZOBACZYCIE. NIEDLUGO JAKIS NP. "GEJ","MURZYN" DOSTANIE W TWARZ NA ULICY I
                      ZABIORA MU TELEFON JAK NIE JEDNEMU Z NAS I ZROBIA WIELKA CHECE Z TEGO ZE TO
                      JEST WKONCU "KATOLAND", "KACZYFASZYZM", "POLSKA KATOLICKA" I BOG WIE CO WYMYSLA
                      A POZNIEJ BEDZA PROWADZIC DEMAGOGIE DLACZEGO TAK NAS WIDZA A NIE INNACZEJ.
                      TAK MOI DRODZY. TO ONI KSZTALTUJA TA RZECZYWISTOSC. TO ONI WYCIAGAJA SLOWA Z
                      KONTEKSTU I PROBUJA OMAMIC LUDZI A JEDYNYM WYJSCIEM Z TEGO BAGNA TO ZACHOWAC
                      DYSTANS DO TAKIEGO LAJNA JAK TA GAZETA I INNE.
                      ROZGLADAJMY SIE I NIE DAJMY SIE OMAMIC ANI LEWYM ANI PRAWYM. TRZEBA STAC Z BOKU
                      JAK KRZYCZA...NIECH SIE NAKRZYCZA. WKONCU ICH GARDLO ROZBOLI A MOZE WTEDY
                      ZDECHNA.
                      • lub_czasopismo Nie wiem o czym mówisz??? 09.11.05, 16:42
                        Jestem grubawym kurduplem z długimi kudłami a jeszcze nigdy nie dostałem od
                        nikogo na ulicy w twarz i nikt nie zabrał mi telefonu komórkoewgo?
                        Nie spodziewam się też, żeby prezydent, jaki by on nie był, miał mieć wpływ na
                        to kto kogo bedzie na ulicy pral po gębie?
                        Nie wierzę też, że takie teksty w gazetach mogłyby to podsycać.
                        • Gość: MACIEK Re: Nie wiem o czym mówisz??? IP: 207.208.161.* 09.11.05, 16:51
                          Wyjdz na ulice.
                          "Nie spodziewam się też, żeby prezydent, jaki by on nie był, miał mieć wpływ na
                          to kto kogo bedzie na ulicy pral po gębie?"
                          - Moim zdaniem teraz za WSZYSTKO lewe towarzystwo bedzie obwinialo LK.
                          Chodzi o to ze min Gazeta uwielbia rodmuchiwac banalne sprawy i robic szum
                          wokol nich jakby to mialo byc "narodowa cecha" narodu lub utozsamiac z
                          faszyzmem lub tym podobnym.

"Nie wierzę też, że takie teksty w gazetach mogłyby to podsycać."
                          - Przeczytaj ten artykol jeszcze raz albo dwa razy.

• Gość: Marco Wyborcza znika. I to jest proces nieodwracalny IP: *.chello.pl 11.11.05, 17:46
                            > Chodzi o to ze min Gazeta uwielbia rodmuchiwac banalne sprawy i robic szum
                            > wokol nich jakby to mialo byc "narodowa cecha" narodu lub utozsamiac z
                            > faszyzmem lub tym podobnym.

To jest niestety nieuleczalna choroba panów redaktorów. A rzeczywistość jest
                            banalna. Dowcip ma to do siebie, że powtarzany wielokrotnie przestaje być
                            dowcipny.

Prawdziwym problemem nie są znikające dowcipy, tylko znikająca Gazeta -
                            znikająca z powodu głupoty panów redaktorów.
                            • Gość: pimp Re: Wyborcza znika. I to jest proces nieodwracaln IP: 193.91.25.* 11.11.05, 17:51
                              to po co się ciulu wypowiadasz na jej forum skoro jej tak nienawidzisz. idź na
                              stronę naszego dziennika lub jakąś inną i tam wal se konia w imię czego
                              zapragniesz - kaczora czy innego ciula
                  • wroniek Re: Wyborcza spada na psy 20.11.05, 03:43
                    Nie mogę się zgodzić z tym stwierdzeniem.
                    Się czepiacie jakiegoś jednego wątku i drążycie go jak nieczystość w sedesie po
                    nocnej bibie!!!
                    Co Wam ta gazeta szkodzi??
                    Przecież istnieją takie szmatławce jak np "NIE".
                    Proponuję sobie to poczytać, a nie mi tu oczerniać "Wyborczą".
                    W "Wyborczej" jest kilka innych rubryk oprócz polityki!
                    Może przeczytajcie program tv, bo tylko to Wam nie zawróci w głowach!
                    Wolę czytać to niż jakieś "Fakty"- ukolorowioną wersję "Skandalów".
                    I tu kieruję prośbę do redakcjii (jeżeli to czyta któryś z
                    redaktorów "wyborczej")- zamieście dla tych wszystkich co narzekają na Was i na
                    waszą gazetę stronkę z krzyżówkami, kolorowankami, konkursami i np przepisy
                    kulinarne dla zniewieściałych 30 letnich gospodyń domowych- czytających
                    tylko "Panią Domu" albo "Glamour" (Tu nie chcąc obrażać pań na poziomie
                    intelektualnym, które nie czytają nonstop dorosłej wersji Bravo Girl.)
                    Dziękuję za dodatek "Wysokie obroty". To jest jeden z "działów" gdzie można
                    chociaż sobie pomarzyć i przeczytać jakieś nowinki.
                    A co do samego wątku- czyli o Leszka Kaczyńskiego i jego elitę... Trzeba było
                    iść do wyborów i zagłosować na kogoś innego!!
                    Ja nie głosowałem, bo mój jedyny kandydat odpadł już na przedbiegach, ponieważ
                    właśnie ludzie pokroju większości maruderów komentujących m.in. ten artykuł
                    drążyła w życiu prywatnym tego człowieka.
                    Wiecie o kim mówię.
                    Ach i jeszcze jedno (do gogo), uważaj bo Ci ZAIKS z policją i microsoftem
                    zapuka do drzwi za używanie nielegalnego oprogramowania.
                    Bo Urban to przy tym pikuś, a ten tekst "Lepsza Kaczka niz Kwas" powalił mnie
                    na łopatki.
                    "Kwacha" to przynajmiej uznawali za prezydenta "pełną gębą", a "Kaczka" to mu
                    do pięt nie dorasta (patrząc pod względem osobowości, jak i wzrostu).
                    To by było na tyle!
            • Gość: Mieecio Re: PARANOJA..!! IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 09.11.05, 14:57
              O Stalinie nie bez przesady - byl wyzszy.
              • jancior Gazetka martwi sie losem malo smiesznych kawalarzy 09.11.05, 17:37
                A jeszcze tak niedawno grzmiala ze Kwasniewskiego nie mozna krytykowac bo to
                atak na URZAD Rzeczypospolitej. Obiektywizmu sie juz nie spodziewam, widac
                przejscie od smiesznosci do calkowitego zgnojenia tego kiedys powazanego przeze
                mnie dziennika.
            • Gość: zgreg Re: PARANOJA..!! IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 15:10
              > Żenada. Jakis facet sie boi ze |kaczyński go zamnkie wiec zamyka stronę. A oto
              > jej adres. Ludziska wchodzcie i ogladajcie bo za chwile nie bedzie.

Proponuje ponowna lekture. Jest wyraznie napisane co go sklonilo do zamkniecia.
            • alan.ski Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 18:57
              Kolego Rysiu, uważaj co piszesz. Siedemdziesiąt parę lat temu podobnie
              lekceważono śmiesznego faceta w ząbek czesanego i do tego z wąsikiem. Jak bym
              wtedy żył to też pewnie bym slyszał coś o manipulacji i manii prześladowczej.
              Pewnie, że sytuacja nie jest taka sama gdyż i czasy inne. Ale Prawo i
              Sprawiedliwość musi być. Mafię, korupcję i t.p. trudno będzie zlikwidować ale
              paru dowcipnisiów wsadzić to czemu nie. Kiedyś, jak ktoś opwiedział dowcip
              polityczny to zawsze ktoś się pytał czy wiedzą kto wybudował kanał Wołga - Don.
              Odpowiedzią było: Ci co opowiadali takie dowcipy. Czasy na szczęście inne. Ale
              jest tyle ulic do zamiatania a i zima idzie a z tym odśnieżanie i sypanie solą.
              A zatem "szutniki" do roboty a zima (dzięki miłościwie już nam wkrótce
              panującemu Prezydentowi) nie będzie narodowi straszna.
              • Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 10.11.05, 10:53
                Tak się kolega rozpisał i wszystko bez sensu. Bo gdzie w artykule jest
                napisane, że ktoś chce pociągać tych pajaców do odpowiedzialności karnej? No
                gdzie konkretnie, proszę zacytować. Jak się kolega dokładnie wczyta i raczy
                zastanowić, to kolega raczy zauważyć, że tam jest coś dokładnie odwrotnego
                napisane, więc po co to zaperzanie się?
          • antykaczka Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 13:22
            pae dni czytałem w tej samej gazecie lub w wyborczej (na jedno wychodzi)
            zupełnie coś innego, że antyKacze strony powstają lawinowo, a ich autorzy
            śmieją się z możliwości ścigania ich. Bo niby za co? Przecież Kaczyński wyraził
            się do bezdomnego "spieprzaj dziadu" a utor strony kaczyńskimamałegofitka
            pisze, że bardzo ciekaw jest oględzin tytułowego f..tka w sądzie. Jak widać
            manipulacja mediami w Kaczostanie rozpoczeła swoją działalność.
            • Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:28
              Aha, ja też jestem ciekaw (tak naprawdę to nie, bo odpowiedź mogę dać sam sobie
              w ciemno), czy inne "dowcipy" autora strony są na tym samym poziomie co ten o
              małym fiutku, oraz czy jego wiedza w kwestii procesu karnego wywodzi się: a) od
              kolegów z podwórka, b) z magla, c) jest wywiedziona w drodze analogii z innych
              mądrości przez niego głoszonych.
            • Gość: masss Re: PARANOJA..!! IP: *.gazownia.pl 09.11.05, 14:24
              Rozumiem , że pisząc koszerna masz na myśli GW, ale tak na serio czy Ty
              kidykolwiek widziałeś na własne sarmacko-przaśne oczy ŻYDA.
          • Gość: kralik11 Re: PARANOJA..!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.11.05, 13:32
            Gość portalu: m napisał(a):

> przecież ten artykuł to zwykła manipulacja.

Manipulacja jestes ty i kwa kwa kwa kuwa fa kwa kwa :)))
            • Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:35
              Ależ to śmieszne... boki zrywać... prosimy więcej.
        • Gość: MACIEK CHOJECKI NIE PODNIECAJCIE SIE TAK IP: 207.208.161.* 09.11.05, 15:19
          GAZETA WAS ZABARDZO NAKRECA I ROBI W BAMBUKO. NIE WIDZICIE TEGO CZY JESTESCIE
          NAPRAWDE GLUPI?
          • Gość: kondzi www.prezydent.kw.pl IP: *.ip.fastwebnet.it 09.11.05, 15:21
            www.prezydent.kw.pl
        • Gość: szkoda gadać ale łatwo wami manipulować! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 09.11.05, 18:05
          ale wyborcza wam robi pranie mózgu!!!! ruszcie troszeczkę główką i nie
          ulegajcie tak łatwo takim marnym tekstom
        • Gość: wituś Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:50
          lecz się, zacznij od jutra
      • Gość: e-milia Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:05
        wzrost akurat nie ma nic do rzeczy.
        ale taka cenzura to przesada !!! jest roznica miedzy dowcipami a lzeniem.
        proponuje zyby wszystkie blondynki zlozyly zbiorowe doniesienie o popelnieniu
        przestepstwa ;)
        • arius5 Pamietam to z lat 70-80 09.11.05, 15:50
          I znowu wraca policyjny ustroj.
          Albo raczej - zaostrza sie.
          Komunizm w czystej formie.
          • Gość: koko Re: Pamietam to z lat 70-80 IP: *.crowley.pl 10.11.05, 10:55
            W jaki sposób wraca? Z artykułu nic takiego nie wynika, z sufitu to chyba
            wyczytałeś.
        • Gość: urir Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:04
          Art. 226. § 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego albo osobę do pomocy mu
          przybraną podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, podlega
          grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
          (...)
          § 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej
          Polskiej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia
          wolności do lat 2.
          Nie wszystkie blondynki są funkcjonariuszkami publicznymi i konstytucyjnymi
          organami RP...
          • Gość: KR$ Nalezy natychmiast uniewaznic te paragrafy.... IP: *.eranet.pl 10.11.05, 00:24
            to rzeczywiscie paranoja by barany oplacane z moich podatkow cieszyly sie taka
            ochrona tylko i wylacznie dlatego ze na nich musze placic. A gdzie moja swoboda
            wypowiedzi? Jak chce o prezydencie powiedziec ze jest ch... jem na kaczych
            lapach to prezydent moze tylko sie nie zgodzic z moja opinia, ale wara mu od
            proby karania mnie za moja opinie.
            • Gość: koko Re: Nalezy natychmiast uniewaznic te paragrafy... IP: *.crowley.pl 10.11.05, 11:01
              A to się zagalopowałeś. Krytykować możesz zawsze, ale za używanie obelżywych
              epitetów w stosunku do kogokolwiek (w tym Prezydenta) grozi ci odpowiedzialność
              karna. Twoje ostatnie zdanie, to tak jakby powiedzieć: mogę łamać prawo, a
              państwu wara od karania mnie. Ma to sens wg ciebie?
          • Gość: tk_s Racja IP: 193.29.207.* 10.11.05, 09:31
            Po wyborach Pan Kaczyński Lech został organem i od tego momentu należy mu się
            szacunek (tzn. od momentu zaprzysiężenia - elekta chyba lżyć jeszcze można,
            jeśli jest inaczej proszę wyprowadzić mnie z błędu). Przepis nie jest głupi ani
            niedemokratyczny, bowiem daje oręż w walce z siłami, które chcą zdeprecjonować
            głowę państwa a tym samym same państwo - np. obcym agentom. Sąd powinien
            decydować co jest lżeniem, co satyrą a co dopuszczalną krytyką.Pozdrawiam.
            P.S. Głosowałem na Tuska:)
      • Gość: khmmm Re: PARANOJA..!! IP: 212.122.214.* 09.11.05, 13:57
        efka_2 To że oceniasz człowieka po wyglądzie i na tej podstawie mówisz o powadze
        urzędu jest wystarczającym świadectwem że jesteś bardziej zacofana niż p. Kaczyński.
        • Gość: kendra Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:16
          oczywiście masz racje, bo jak każdy wie aparycja nie ma żadnego znaczenia,
          szczególnie gdy stoi się na czele jakby nie patrząc europejskiego kraju. Ale nie
          chodzi tu tylko o kurduplowatość, otyłość, totalne zaniedbanie (fryzura,
          niechlujny zarost, czy co to jest, uzębienie). Wiesz prezydent powinien całym
          sobą prezentować jakiś poziom, a pan K. prezentuje niestety niewiele, na tle
          prezydenta Francji wygląda jak polski robotnik przebrany w garnitur z
          lumpeksu... ale na tym niezwykle obiecującym wyglądzie nie koniec, zabawa
          zaczyna sie dopiero przy próbie nawiązania z panem K. rozmowy w języku obcym, bo
          jak wiadomo dwugłowy bloszewik posługuje się tylko jednym (ale za to jakim!)
          językiem. I bądź tu dumny z polski... :(
          • zbychowiec Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 18:36
            hehehe ale PRAWDZIWA zabawa zaczyna sie po zapoznaniu z jego przemila
            malzonka :) :) :)
          • Gość: Magda Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: 167.230.38.* 09.11.05, 18:58
            Z Twojego tekstu wyniku ze jestes gleboko zakompleksiona osoba...
            > zaczyna sie dopiero przy próbie nawiązania z panem K. rozmowy w języku
            obcym, ... I bądź tu dumny z polski... :(

1)W koncu Polacy nie gesi ...

prezentuje niestety niewiele, na tle
            > prezydenta Francji wygląda jak polski robotnik przebrany w garnitur z
            > lumpeksu...

2) i znowu przemawiaja Twoje kompleksy

Jestem dumna z Polski!
            • zbychowiec Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): 09.11.05, 19:11
              no tak, Polacy nie gesi...
              tylko... ?
              kto zna odpowiedz ?
            • Gość: kendra Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:22
              dziękuję za wnikliwą analizę mojej osobowości. Oczywiście jestem osobą
              zakompleksioną, ponieważ oprócz języka polskiego władam biegle 3 językami
              obcymi? I oczywiście mam przez to olbrzymie kompleksy, kompleksy przez to, że z
              większością ludzi na Świecie potrafię się porozumieć bez tłumacza, czego
              prezydent elekt K. nie potrafi.
              Tak, a największe kompleksy mam przez to, że nie widać po mnie 'polskości'. A
              polskość w wydaniu prezydenta elekta widać jak na dłoni (jak już wspomniałam:
              skrajne niechlujstwo, brak opanowania, zapalczywość, nieznajomość
              savoir-vivre'u, no i podstawowa: nieznajomość języków obcych, choćby jednego).

I dlatego nie jestem dumna z Polski, bo z czego tu być dumnym? Za taką Polskę
              mój Dziadek nie walczył

Gość portalu: Magda napisał(a):

> Z Twojego tekstu wyniku ze jestes gleboko zakompleksiona osoba...
              > > zaczyna sie dopiero przy próbie nawiązania z panem K. rozmowy w języku
              > obcym, ... I bądź tu dumny z polski... :(
              >
              > 1)W koncu Polacy nie gesi ...
              >
              > prezentuje niestety niewiele, na tle
              > > prezydenta Francji wygląda jak polski robotnik przebrany w garnitur z
              > > lumpeksu...
              >
              > 2) i znowu przemawiaja Twoje kompleksy
              >
              > Jestem dumna z Polski!
              • Gość: Magda Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: 167.230.38.* 09.11.05, 20:35
                Moje kredki sa bardziej kolorowe ! Nastepny dowod zakompleksienia.

Analiza zdecydowanie nie byla wnikliwa... taka... na pierwszy rzut oka...

> Tak, a największe kompleksy mam przez to, że nie widać po mnie 'polskości'
                -Wstydzisz sie bycia Polka i to jest zenujace... Nie szanujemy samych siebie,
                wstydzimy sie za siebie za swoja Polskosc i dziwimy sie ze inni nas nie
                szanuja? Np Niemcy, Ruscy, Francuzi, Polacy....

Chcesz zeby Nasz prezydent byl ruskiem? niemcem? francuzem? ... swietnie
                nastepny rozbroj Polski bylby mile widziany...

kompleksy przez to, że z
                > większością ludzi na Świecie potrafię się porozumieć bez tłumacza, czego
                > prezydent elekt K. nie potrafi.

- jestes zle poinformowana, prezydent elekt zna jezyk angielski. W dzisiejszych
                czasach nie trzeba wladac 3ema jezykami, wystarczy jeden jezyk obcy, angielski.
                Chociaz dla mnie jako Polki wazne jest aby przede wszystkim znal Polski.

> polskość w wydaniu prezydenta elekta widać jak na dłoni skrajne niechlujstwo,
                brak opanowania, zapalczywość, nieznajomość
                > savoir-vivre'u, no i podstawowa: nieznajomość języków obcych, choćby jednego).
                -
                - JEzeli dla Ciebie to wlasnie jest "polskosc", mam nadzieje ze nie wyglaszasz
                swojego zdania w 3 roznych jezykach 3 roznym narodowosciom!
                • Gość: kendra Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:11
                  oj mentalność narodowca aż z Ciebie wyłazi i to widać nas różni, bo to co ja
                  chce łączyć ty chcesz dzielić i zamykać się w swojej polskiej skorupie
                  ulokowanej na lepperowym gnojowisku.

I czy ja pisałam, że wstydzę się być POLKĄ? Nie, pisałam, że wstyd mi za
                  prezydenta. Za prezydenta, który ma pełnić funkcje REPREZENTACYJNE - mam
                  nadzieję, że nie potrzebujesz definicji co oznacza to słowo. A mogę udowodnić,
                  że wybrany przez 25% polaków prezydent nie ma ku temu predyspozycji i trzeba się
                  z tym pogodzić. I trzeba będzie takiego prezydenta przez 5 lat znosić.

I zaskakujące jest, że bronisz wielmożnego pana prezydenta elekta w sprawie jego
                  rzekomych znajomości języków obcych, skoro on sam w wielu wywiadach przyznawał
                  się półgębkiem, że on będzie rozmawiał w języku ojczystym, bowiem języków obcych
                  nie zna, no ani beee ani meee, tylko kwa kwa.

no i coś co mnie rozwaliło:
                  Chociaz dla mnie jako Polki wazne jest aby przede wszystkim znal Polski.

No wiesz byłoby dziwne, żeby prezydent Polski nie umiał mówić w języku
                  ojczystym. Aczkolwiek z jego olbrzymią wadą wymowy i szczękościskiem nie
                  nazwałabym tej znajomości perfekcyjną.
              • Gość: koko Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.crowley.pl 10.11.05, 11:03
                No, jak się tymi trzema językami zaczęłaś popisywać, to właśnie z ciebie
                kompleksy wylazły.
                • Gość: kendra Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:33
                  oh nie spodziewalam sie, ze znajomosc jezykow obcych wzbudza takie emocje :)
                  wiesz, w moich kregach 3 jezyki to norma i uwazam, ze ktos to staje czele
                  jakiegokolwiek kraju powinien znac przynajmniej jeden perfekt, bo nie wyobrazam
                  sobie spotkan z glowami innych panstw w obecnosci tlumaczy. ale prezydent elekt
                  i tak nie zamierza pewnie kontynuowac jakiejkolwiek polityki zagranicznej, tylko
                  obtoczyc kraj warownym murem, wiec znajomosc jezyka innego niz rodzimy jest
                  czyms abstrakcyjnym. i masz racje kompleksy wylazly ze mnie bo mam wymagania
                  wobec prezydenta wieksze niz te 25% spoleczenstwa. tylko wiesz kompleksy ma sie
                  wtedy, gdy czuje sie wobec kogos kims gorszym, wiec sam sobie dokoncz...
      • Gość: Yorick "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:02
        Kto mi zabroni cytować pana prezydenta?
        • Gość: madak bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.chello.pl 25.11.05, 09:44
          Cytowac klasyka to juz za malo! Ja mam juz, by nie zapomniec, zelowa bransoletke
          z takim naposem. Rewelacja, to jest hit IV RP!
          • Gość: Whig Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: 213.17.201.* 28.11.05, 12:28
            Czy mogę wiedzieć ,gdzie mozna nabyc coś takiego? Bylbym bardzo zainteresowany.
            • spavlo Re: Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 29.11.05, 10:42
              Siema, zlapales juz moze namiary na taka git opaske?

pzdrw
            • Gość: Freshie Re: Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:44
              Bardzo prosiłbym o informacje dotyczące adresu dystrybucji takich pomarańczowych
              cudeniek. riamciu85@o2.pl
              • Gość: Kwakwa Re: Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.mofnet.gov.pl 02.12.05, 14:38
                bransoletki bedą do kupienia na www.spieprzajdziadu.com ale za jakiś czas,około
                dwóch tygodni ;(
                Jak macie jakieś inne namiary ti piszcie
          • obany Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 28.11.05, 13:41
            Kolego Madak! Skąd wziąłeś taką bransoletkę? Szukam mocno, pomóż.
          • Gość: Alan Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:14
            Jeśli ktoś wie, gdzie można nabyć taką bransoletkę, bardzo proszę o kontakt na
            priv: alan(at)tenbit.pl Z góry wielkie dzięki!
          • Gość: pyt99 Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.11.05, 23:29
            Jestem zainteresowany zakupem takiej bransoletki! Gdyby ktoś wiedział, gdzie takową biżuterie mógłbym kupić, proszę o kontakt: everett13@o2.pl

Dzięki wielkie!
          • piekarski Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 29.11.05, 09:05
            PLIIIIIIZZ!!!!!
            Niech ktos mi da namiar na taka bransoletke!!

Gdzie to mozna zdobyc??

Ja tez chceeeee!!!!!!!!

Z gory dzieki.

piekarski@gazeta.pl
            • cheri-bibi Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 29.11.05, 10:26
              ja też poproszę o konatkt na maila gazetowego cheri-bibi@gazeta.pl

gdzie mogę ją kupić?!?!?! plisss
              • Gość: Olga Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:46
                Ja również proszę o info gdzie można nabyć bransoletkę!!!
                Olga.K@interia.pl
          • Gość: xlwakko@tlen.pl Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.uwm.edu.pl 30.11.05, 10:12
            Owa silikonowa bransoletka musi być obrośnięta ogromną legendą. Próbowałem
            szukać jej wszędzie, ale nic... Albo jej egzystencja była bardzo krótka, albo
            jej nigdy nie było. :-) Gdyby ktoś wiedział gdzie szukać to prosze pisać na mój
            adres.
      • Gość: espia Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:00
        ŚWIĘTE SŁOWA!!!!
      • nrslovo Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 18:02
        Ile w glowie taki dowcip
        a robienie z siebie samych blaznow nie najlepiej swiadczy o poziomie ogolu
      • Gość: Gosc Re: PARANOJA..!! IP: 167.230.38.* 09.11.05, 18:37
        Gość portalu: efka_2 napisał(a):

> To ja proponuję od razu wprowadzić cenzurę i tryb przyspieszony sądzenia
        > zdrajców narodu opowiadających dowcipy o kaczorach ;p

- Zgadzam sie z tytulem Twojego postu... PARANOJA... tylko ze odbieram tytul
        inaczej... to jest Propaganda-Paranoja GW... nikt nikogo nie sciga... i zaloze
        sie ze nie bedzie scigal...
        Czytajac ten absurdalny arykul zaczelam sie zastanawiac czy przypadkiem tresc
        artykulu nie byla wymyslona przed powstaniem anty-Kaczynskich stron. Autorzy
        stron, bezrobotni mlodzi ludzie dostali 500zl i miesieczna subskrypcje do netu
        po to aby napisac kilka zdan anty-kaczynskich.

> Przed czy po zaprzysiężeniu, nikt mi nie zabroni mysleć i mówić, co sądzę o
        > sprawujących władzę - również w sposób ironiczny i złośliwy. Prokurator..??

Oj efka Efka ...otworz oczy... juz mowisz i myslisz tak jak oni chca zebys
        mowila i myslala...TJ. GW

pozdrawiam,
        M

Jak osoba ktora glosuje w II turze przeciwko Kaczynskiemu moze nie glosowac na
        Tuska??!! hehehe
        • Gość: jamnik 36 Re: PARANOJA..!! IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 09.11.05, 18:49
          No i zaczęła się IV RP
        • Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 10.11.05, 11:06
          Mylisz się tylko w jednym. Nikt im tych marnych 500zł nie dawał. Zawsze będą
          nowi "pożyteczni idioci".
      • Gość: oleś Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:49
        Boże chroń idiotów!
    • bukowy1 Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 10:10
      Zapomnieliście o poczuciu przyswoitości. Poprawność polityczna - tak,
      przyzwoitość - nie. Wszystko jest względne, poza dobrem i złem. Sieczka w
      głowie redaktorów, sieczka w głowach czytelników. Humor kloaczny wypiera humor
      inteligentny. Kasa goni kasę. Wszystkie chwyty dozwolone. W głowach syf. Ręce
      opadają. Nasi cacy, obcy be... I kto tu jest homofobem ?
      • Gość: que? Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.aster.pl 09.11.05, 12:22
        słownik, słownik i jeszcze raz słownik języka polskiego. proponuję nie używać
        słów, których znaczenia się nie zna.
        • Gość: ja Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:26
          Faktycznie aż jeden nieopatrzny błąd
      • Gość: m Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 23:43
        O poczuciu przyzwoitości na początek zapomnieli politycy, zwłaszcza kaczorowcy
        (patrz kampania wyborcza w wykonaniu kurskiego)
    • Gość: oburzony Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.c / 62.233.169.* 09.11.05, 11:58
      To niech ktos w koncu ku.. mac Rydzykiem sie zajmie, ktory na wszelkie mozliwe
      sposoby oczernia i przedstawia od najgorszej strony Donalda Tuska i cale PO.
      Ciekawe dlaczego nikt sie jeszcze ta ciota Rydzykiem nie zaja, moze to do niego
      powinni zapukac o 6 rano!!!!
      • Gość: chroniona prawem Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:17
        Ja si emoge zajac Ryzykiem-fizykiem:P Ciasteczka, cukiereczki... buzieczki :D
    • at_work Perzerzucam się na kaczeńce 09.11.05, 11:59
      Kaczeńce, chyba wolno ogśmiewać?

_
      Pies na KACZEŃCE.
    • Gość: joejoe Komuna wraca... IP: 212.244.129.* 09.11.05, 12:00
      Skoro tak byloby tez w Ameryce, to taki Jay Leno dawno siedzialby za kratkami -
      slyszeliscie na NBC, jak w kazdym programie robi sobie jaja z Busha?
      • Gość: gość Re: Komuna wraca... IP: *.crowley.pl 09.11.05, 12:07
        Robienie sobie jaj, a lżenie głowy państwa to dwie różne sprawy. I czas by to
        zauważyć.

Ja się cieszę z wyboru Polaków. Wolę wyraźnego kaczora niż dającego się kopać
        z jednej strony przez unię a z drugiej przez Rosję bezbarwnego polityka
        finansowanego przez Kulczyka. Nigdy nie zagłosuję na kandydata na prezydenta,
        który mi w twarz mówi dzień przed wyborami, że politykę zagraniczną kraju, na
        czele którego chce stanąć odda w obce ręce.
        • Gość: que? Re: Komuna wraca... IP: *.aster.pl 09.11.05, 12:24
          co ty prdlsz? :)
        • Gość: stary Re: Komuna wraca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:26
          No tak, zdecydowanie lepiej, jeżeli odda kontrolę nad gospodarką własnego kraju
          w obce ręce. Kaczor już pokazuje społeczeństwu, jakie ono gupie wycofując się z
          przedwyborczych obietnic i kupcząc programem rządu IV Rzeczpospolitej ( nie ma
          się co martwić, za rok wymyślą piątą :) ).

Czekam tylko, jak kaczorki koncertowo wyrolują Rydzyka i jego Radyjo.

A jeżeli chodzi o lżenie głowy państwa, to od kiedy to pisuarowcom przeszkadza?
          Gdyby Kwaśniewski miał takie podejście do sprawiedliwości, to połowa PIS'ków z
          tego forum już by siedziała. Jeszcze wam kaczory pokażą, jak się internet
          kontroluje.

Post Efki_2 - nic dodać, nic ująć, zgadzam się w 100%
          • Gość: rysiu Re: Komuna wraca... IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:41
            Ale stary nikt z pisowców nie zamierza twoich "bohaterów" wsadzac do pierdla.
            To oni sami posrali sie ze strachu. A własciwie GW wymysla kolejzne zagrozenia
            ze strony Kaczyńskich w swój ulubiony sposób.
            • Gość: stary Re: Komuna wraca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:49
              > A własciwie GW wymysla kolejzne zagrozenia
              > ze strony Kaczyńskich w swój ulubiony sposób.
              Widać Michnik trzyma z Tuskiem. Ciągnie swój do swwego. Tak jak Kaczyński do
              Rydzyka i Leppera.

I o jakich "bohaterów" Ci chodzi? Moim zdaniem nie trzeba być bohaterem, żeby
              mówić co się myśli o władzy ( no, przynajmniej narazie ).
        • Gość: karamba póki co to dwupaszportowiec sikorski został IP: *.244.149.234.ostrow2.tnp.pl 09.11.05, 12:38
          wyciągnięty przez PIS, a że ma zostać ministrem obronya nie MSZ, no cóż........
          >politykę zagraniczną kraju, na
          > czele którego chce stanąć odda w obce ręce.
        • konmak Re: Komuna wraca... 09.11.05, 14:50
          no prosze, a skąd masz takie informacje że Kulczyk finansuje Tuska? To sie
          nazywa własnie kłamstwo i za to powinni cie sciagac debilu. A kto finasuje
          Kaczyńskiego i Leppera? Może Krauze? hehe
      • Gość: koko Re: Komuna wraca... IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:22
        Tak, tak... A gdyby ciocia miała wąsy to by była wujkiem.
    • Gość: Kostek Gazeto! IP: *.chello.pl 09.11.05, 12:04
      Jesteś stronnicza i manipulatorska do bólu. Zaczyna się histeria i trąbienie o
      zagrożeniu demokracji i państwie policyjnym? Na szczęście ludzie już
      dostrzegają, że to demagogia i dali temu wyraz w wyborach w których wasza Mumia
      Wolności dostała 2 proc. Centroprawica nie zagraża demokracji.
    • Gość: Ewa Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.europe.hp.net 09.11.05, 12:08
      Niech Pan wie Panie Prezydencie Polski ale nie wszytkich Polaków ze ja na Pan
      nie głosowałam!!! Jest Pan wylształconym inteligentynym człowiekiem a Pan i
      Pana ludzie wyrażaja poglądy ludzi z wieku XIX. I to jest włsnie w tym
      wszytkim najgorsze.
      • vitmik Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:09
        własnie dostałem te gre
        www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8kajzrgwt0gwxy3s.html
        • vitmik Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:13
          jak kiedys strzelano do prymasa glempa-afera
          uciekano przed m.polem-afera
          a teraz strzelanie do kaczek. co ,zabronią polowań na kaczki bractwom
          mysliwskim i strzeleckim?

niestety,polityka wiaze sie z tym ,ze to my wybieramy politykow ,a ci ktorych
          nie lubimy moga byc przez nas wysmiewani. i o to w tym wszystkim chodzi.
          czyzby ktos bal sie smiesznosci?
      • dagmaranowicka Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:14
        mysle, ze Pan Prezydent zadrzal z zalu po Twoim poscie...
      • Gość: Magda Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: 167.230.38.* 09.11.05, 20:40
        Oj Ewa... musisz napisac to na stronie PiSu ... Nie sadze aby
        prezydent...jakiegolwiek kraju czytal brukowce!

Ewa napisał(a):

> Niech Pan wie Panie Prezydencie Polski ale nie wszytkich Polaków ze ja na Pan
        > nie głosowałam!!! Jest Pan wylształconym inteligentynym człowiekiem a Pan i
        > Pana ludzie wyrażaja poglądy ludzi z wieku XIX. I to jest włsnie w tym
        > wszytkim najgorsze.
    • Gość: obiektywny Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:09
      Nie ma sie co dziwić że takie strony powstają. Jak ktoś wygląda jak gość to co
      sie dziwić ze ludzie sie śmieją. Popatrzcje jak ten kaczyński wygląda -
      kurdupel, powinien sobie jako prezydent sprawić dobry garnitur krojony na miarę
      i dobry krem do ryja bo wygląda fatalnie. I ta jego żona " babusik" - tragedia
      • Gość: Pogromca mitów KTO ZNA JAKIŚ FAJNY DOWCIP IP: *.autocom.pl 09.11.05, 12:15
        • Gość: Rysiu Re: KTO ZNA JAKIŚ FAJNY DOWCIP IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 13:17
          Ale jest odwazny o kurcze. A moze tak sam cos wymyslisz?
      • Gość: gość Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:29
        No tak kurcze, społeczeństwo pierwszy raz od 10 lat nie zagłosowało na
        przystojniejszego i jest problem. Mamy brzydkiego prezydenta, i do tego ma
        brzydką żonę !!!. Tragedia kupujmy kajaki uciekajmy do Szwecji. Tam wszyscy
        przystojni. Za dużo M jak miłość. Co za naród :(.
        • venus99 Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 14:30
          brzydota mi nie przeszkadza.zresztą to rzecz względna.natomiast
          zaściankowośc,parafialszczyzna,ciemnota,dewocja i brak obycia przeszkadza.nawet
          bardzo.
    • tyminski.przemek Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:14
      szacunek do urzedu prezydenta powinien wyrobic sam prezydent. kwasniewski pokazal, ze nie jest osoba godna az tak wielkiego poszanowania, przez 10 lat prezydentury mial wiecej wpadek niz ja, a ja nie jestem przeciez osoba publiczna. teraz kaczynski tez nie jest swiety. satyra na prezydenta to tak na prawde jeden z rodzajow publicystyki, z tym ze autor zamiast krytykowac slowem, krytykuje obrazem. karanie czegos takiego to zwykle zalepianie ludziom ust, a podobno mamy wolnosc slowa.
      • Gość: beholder Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:21
        Dowcip polityczny był, jest i będzie. I żadne sądy, prokuratury itd tego nie
        zmienią. Na szczęście. Im bardziej absurdalny ustrój, tym więcej dowcipów.

Zamkną mnie za podpis?

--------------------------------
        Kraj ma prze...kwakane
        • Gość: Rysiuz Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:28
          Alez ty jestes odważny ja nie moge. Smiać mi sie chce.
    • Gość: ee jajcarze bez jaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:21
      Bardzo mnie ujmuja tacy jajcarze bez jaj. Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi!
      • jancior jajcarze bez jaj! juz zwijaja swoje strony :-) 09.11.05, 17:41
        nie chca poczuc tej adrenalinki o 6 rano ?
    • Gość: RysiuZ Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:22
      To już kolejny debilny artykul w rodzaju wicie rozumicie ci kaczyńscy to
      strasznie niebezpieczni ludzie.

Najpierw nierzetelny artykuł o jakims radnym niezależnym który wg GW
      sympatyzuje z Kaczyńskim. I ten radny coś tam bąknął o przedstawieniu o Jacku i
      Placku. GW sugerujac wprowadzanie cenzury w Polsce dodaje kilka mało dowcipnych
      komentarzy nijakiego Jurka co to jeszcze bedzie zakazane.

Dzisiaj kolejny odcinek. Jacyś ludzie sie boją że ich, jak to okresliła GW
      dowcipne żarty w internecie, zakończą sie wiezieniem (dlaczego? niewiadomo,
      nikt nawet nie bąknął o karaniu zartownisiów)

Na poczet tego strachu juz likiduja swoje "dowcipne".

BYło takie piekne opowiadanie Mrożka o takim odważnym Kaziu co wieczorami
      wychodził na akcje. To znaczy w miejskm szalecie pisał "Precz z Franco".

Dziś gdy plucie na władze nic nie kosztuje wypisywanie takich bredni ze ktoś
      sie boi ze go wsadza za wolność słowa jeszcze bardziej smieszy.

• Gość: Rysiuz Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:27
        I jeszcze to debilne mruganie oczkiem jak z tradycyjnych brukowców. Wicie
        rozumicie to ludzie likwiduja strony, a tu sa adresy tych stron.

Ordynarna promocja. Robiona "społecznie". Obrzydliwe i stronnicze.
      • Gość: ktos Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:32
        To co napisałeś jest tak oczywiste, ze az jestem zaskoczony ze Ci sie chcialo.
        Nikogo nie broniac, dodam tylko, iż fakt powstawania kawalow, komentarzy, stron
        internetowych, gier i innych dupereli swiadczy tylko o ich autorach, poziom
        godny pozałowania i to nie nad tym trzeba sie zastanowic czy ich karac, tylko z
        politowaniem wspolczuc. Niestety ich rozwój intelektualny zakonczyl sie w wieku
        przedszkolnym.
    • yabanjin Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:24
      www.geocities.com/giercio/kaczory.htm
    • Gość: panie_dyzurny Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.zus.pl 09.11.05, 12:25
      Sciganie stron za zawartosc merytoryczna jest zagrozeniem dla wolnosci
      wypowiedzi. Kto ma ustalac ktore tresci sa obrazliwe? Czy jesli napisze, ze pan
      Kaczynski jest politykiem faszyzujacym ( a tak uwazam) to bedzie mnie za to
      scigal prokurator?
      • Gość: Rysiu Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:31
        Tak. Juz zostałeś namierzony i zaraz walnie w ciebie bomba.

Jak można wypsywac takie głupoty. Wymysleni bohaterowie wymyslownego zagrożenia.
    • Gość: m Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:28
      Kompletne bzdury.Kiedyś na forum GW objawiła się jakaś pani z kancelarii prezia
      Kwaśniewskiego, która straszyła sądem za obrazę prezydenta "Do zobaczenia w
      sądzie" - tak napisała i podpisała się imieniem i nazwiskiem.
      Czyli gdyby GW nie lubiła Kwacha miałaby już temat na całą stronę o
      ograniczaniu wolności i to nawet mający jakieś podstawy w faktach.
      Jak na razie prawnicy Kaczynskiego nie reagowali, ale jest już artykuł
      sugerujący, że tak będzie, bez sensu!
      • Gość: aronii Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.catv.net.pl 09.11.05, 16:47
        czytaj ze zrozumieniem zanim cos wypocisz.

problem w tym, że zawsze sie zaczyna niewinnie, a potem obudzicie się w innym świecie.

• Gość: koko Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.crowley.pl 09.11.05, 12:29
      Typowy temat z niczego. A co to kogo obchodzi, że paru gnojków załozyło jakieś
      głupawe strony, a teraz je zwija? I co to ma być niby? Dowód na tłumienie
      wolności słowa? Skretyniała stronniczość wyborczej zaczyna już mocno doskwierać.
      Kaczyński powiedział, że go to nie obchodzi, prokurator, że się nie interesuje,
      ale gazetka z takiego niczego temat na pierwszą stronę robi.
      Wiecie co? Sram na głowy wszystkim najważniejszym personom świata... A nie,
      nie... teraz to odwołuję, już nie sram. No i już macie temat, napiszcie o mnie
      artykuł na pierwszej stronie darmowego pisemka.
    • Gość: polencja Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:31
      Słowem, kraj cenzurą łatany nam się kroi...:)
    • Gość: z. z sadu Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.nask.waw.pl 09.11.05, 12:39
      zawsze, wzrorem jakiegoś rozgarniętego komentatora z onet.pl - można powiedzieć,
      że 'ale miałem przecież na myśli jego brata!'.
    • blondyna2005 boże!!!! 09.11.05, 12:42
      polska to podobno wolny kraj. czyli że teoretycznie mozna pisac co się chce i o
      kim się chce. jak na mnie ktoś żle piszę to jakoś nikt nie robi afery. więc
      czemu mamy się przejmowac kaczyńskim czy kimkolwiek innym? a moze już wcale nie
      będzie można o drobiu żartowac? a jak napiszę że na obiad jadłam kaczkę to też
      będę za to karę płacic?
      ku.. co za jebnięty kraj! czy naprawdę nie ma ważniejszych problemów?
      • Gość: rysiu Re: boże!!!! IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 13:10
        No ale o to chodzi. Nikt nie zamerza wsadzać tych "zartownisiów".
        Natomiast GW robi afere jakby, gdyby, ten, tego i włąsciwie czas sie bać.

NIe bierz do głowy ten artykuł sponoruja właściciele rzeczonych witryn.
      • Gość: polak Re: boże!!!! IP: *.tvkgsm.net / 80.51.10.* 17.11.05, 23:25
        ... a znasz kawał o żydzie co 6 razy przez komin przelatywał? Niemcy wiedzieli
        co z tym padalstwem robić! Aleee możesz marzyć jude o kaczkach!
    • pyosalpinx Powstaje pytanie czy prezydent chce rzadzic... 09.11.05, 12:45
      ...w stylu G. Busha, ktorego to sojusznikiem sie deklaruje ? Wtedy powinien i
      zaakceptowac kogos jak Michael Moore(w zadnym innym kraju ktos taki jak on, za
      to co robi nie chodzil by juz po swiecie...i za to cenie Ameryke), czy raczej w
      stylu Putina,ktory zamyka geby wszystkim ktorych usmiech mu sie nie podoba???
    • Gość: mee... O SZOSTEJ RANO TO PUKAL ...ROKITA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.05, 12:48
      ... z jego slyna instrukcja 0/15...ingilowaniu prawicy...i jeszcze za to
      beknie..-)))
    • Gość: na temat Przywrocic szcunek Urzedowi Prezydenta IP: *.fbx.proxad.net 09.11.05, 12:48
      moze tylko i wylacznie sam Prezydent swoim dzialaniem. Cala reszta to jest z
      jednej strony propagandowe straszenie GW i liczne rzesze "sluzalcow" LK, ktorzy
      chca mu sie w ten sposob przypodobac dyskredytujac w oczach opini publicznej.
    • Gość: Ola Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.ds1.agh.edu.pl 09.11.05, 12:49
      Świetne te stronki,wogóle pomysł z Anty-kaczą rewolucją jest super:)Gratuluje
      autorom stron ,dowcipow i zdjec
    • tersta TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów zamias 09.11.05, 12:50
      ...ścigac bandytów, złodziei i oszustów ???!!!
      SKANDAL !!!!!!!!!!1
      Prosze się wytłumaczyś, panie Ziobro!
      • Gość: koko Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:10
        A gdzie mędrku wyczytałeś, że ktoś ściga tych pajaców? Problem w tym, że nikt
        nawet nie zamierza, ale pomanipulować nieco zawsze można.
      • Gość: Rysiu Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 13:13
        Ale z czego? Ze gazeta napisała zę może kiedyś cuś sie stanie? Mimo że wiadomo
        normalnym ludziom że nic sie nie stanie.I nikt nikogo nie bedzi wsadzał za
        głupie zarty.

Zastanów sie co piszesz

• Gość: ja Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:03
          no właśnie.Naucz się pisać potem dopiero włącz komputer a potem wchodź do
          internetu.
          • Gość: Rysiu Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:56
            Ale konkretnie k..wa o co chodzi?
    • Gość: ziutek słoneczko Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: 212.160.172.* 09.11.05, 12:50
      a ja o szóstej rano i tak juz jestem na nogach więc sie nie boje że po mnie
      przyjdą o szóstej rano!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka