niestaly_czytelnik 09.11.05, 08:04 I bardzo dobrze. NALEŻY WRESZCZIE PRZYWRÓCIĆ SZACUNEK URZĘDOWI PREZYDENTA RP po latach rządów różnej maści goleni prawych oraz plusów dodatnich i ujemnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efka_2 PARANOJA..!! IP: *.cern.ch 09.11.05, 09:17 To ja proponuję od razu wprowadzić cenzurę i tryb przyspieszony sądzenia zdrajców narodu opowiadających dowcipy o kaczorach ;p Powaga urzędu..?? Jaka powaga urzędu, jak sprawować go będzie kurdupel, który ma 150cm w kapeluszu..?? Godność..?? A czy polityk, który w kampanii mówi jedno a potem się z tego wycofuje w ogóle o niej słyszał..?? Honor i dobre imię..?? Rozumiem, że wedle nowej definicji można stosować moralność Kalego i być człowiekiem honorowym..?? Przed czy po zaprzysiężeniu, nikt mi nie zabroni mysleć i mówić, co sądzę o sprawujących władzę - również w sposób ironiczny i złośliwy. Prokurator..?? A prosze, najwyżej świat będzie boki zrywał, gdy Trybunał Praw Człowieka będzie rozpatrywał sprawę przeciw Polsce o zakaz opowiadania dowcipów ;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PARANOJA..!! IP: 212.244.107.* 09.11.05, 09:39 Efka nic dodać nic ująć. Nie dość że nasz naród się skompromitował wybierajać na prezydenta bardziej wykształcona wersję Leppera to jeszcze za chwilę się okarze, że kaczo-agenci będą wywlekać ludzi z domu za mówienie tego co myślą. Może nowy Stalin nam sie tu kroji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: PARANOJA..!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:30 przecież ten artykuł to zwykła manipulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: PARANOJA..!! IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:37 Tak to jest robienie wody z mozgu. Ale dla osoby rozmieacej czytane słowa oczywiste. Niestety dla wielu bariera nie do przejscia. Żenada. Jakis facet sie boi ze |kaczyński go zamnkie wiec zamyka stronę. A oto jej adres. Ludziska wchodzcie i ogladajcie bo za chwile nie bedzie. Ani policja ani prokuratura ani urzad prezydenta nie wykazuja zainteresowania tymi zartownisiami, ale to nie prszkadza kolejnym "Rejtanom" krzyczeć ze to cenzura i zamordyzm. Ktoś juz belkoce o nowym Stalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoscSObotni;) ANTYPOLONIZM OK, ANTYSEMITYZM to ZBRODNIA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.11.05, 13:47 Takie jest stanowisko Gazety Koszernej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: ANTYPOLONIZM OK, ANTYSEMITYZM to ZBRODNIA IP: *.4web.pl 09.11.05, 14:10 Bardzo podoba mi się tekst" "Zaraz poczujesz kop aryjskiego glana":)))))))) Zwlaszcza, że piszący to hasło nalezy do grupy etnicznej...Słowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eptesicus i dobrze IP: *.chello.pl 09.11.05, 15:00 Bo antysemityzm jest przeciwko mądremu wykształconemu narodowi a antypolonizm przeciwko burakom :-)))))))) A koszerna rządzi i możecie nam naskoczyć faszyści, beda pisać co chcemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Wyborcza spada na psy IP: *.cable.mindspring.com 09.11.05, 15:22 Paszkwil jak nie wiem co. godne to "skandali" a nie podobno najpoczytniejszej gazety w kraju. Nie maja sie czego czepiac to sobie wymyslaja nieistniejace problemy, nie ma nawet dowodu na to, czy to co glosi autor spieprzajdziadu (znany bardzo na tym forum) jest prawdziwe. Ja tez moge powiedziez ze przyszedl do mnie Urban w nocy i grozil prokuratura. Wczytajcie sie w tekst dokladnie. Lepsza Kaczka niz Kwas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wyborcza spada na psy IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 16:04 A od czego są zagraniczne serwery? Tam tę będą ścigać? A za podanie linków nic nie zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK CHOJECKI CO TU DUZO MOWIC. GAZETA NAKRECA TAKICH BEZNADZ... IP: 207.208.161.* 09.11.05, 16:30 WIELKICH CWIERC INTELIGENCIKOW KTORZY MAJA TYLE WSPOLNEGO Z WLASNYM ZDANIEM CO NIC ZEBY SIE NAKRECALI BARDZIEJ I BARDZIEJ. I ZEBY MOGLI MOWIC W JAKIM TO FASZYSTOWSKIM KRAJU ZYJA. ZOBACZYCIE. NIEDLUGO JAKIS NP. "GEJ","MURZYN" DOSTANIE W TWARZ NA ULICY I ZABIORA MU TELEFON JAK NIE JEDNEMU Z NAS I ZROBIA WIELKA CHECE Z TEGO ZE TO JEST WKONCU "KATOLAND", "KACZYFASZYZM", "POLSKA KATOLICKA" I BOG WIE CO WYMYSLA A POZNIEJ BEDZA PROWADZIC DEMAGOGIE DLACZEGO TAK NAS WIDZA A NIE INNACZEJ. TAK MOI DRODZY. TO ONI KSZTALTUJA TA RZECZYWISTOSC. TO ONI WYCIAGAJA SLOWA Z KONTEKSTU I PROBUJA OMAMIC LUDZI A JEDYNYM WYJSCIEM Z TEGO BAGNA TO ZACHOWAC DYSTANS DO TAKIEGO LAJNA JAK TA GAZETA I INNE. ROZGLADAJMY SIE I NIE DAJMY SIE OMAMIC ANI LEWYM ANI PRAWYM. TRZEBA STAC Z BOKU JAK KRZYCZA...NIECH SIE NAKRZYCZA. WKONCU ICH GARDLO ROZBOLI A MOZE WTEDY ZDECHNA. Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Nie wiem o czym mówisz??? 09.11.05, 16:42 Jestem grubawym kurduplem z długimi kudłami a jeszcze nigdy nie dostałem od nikogo na ulicy w twarz i nikt nie zabrał mi telefonu komórkoewgo? Nie spodziewam się też, żeby prezydent, jaki by on nie był, miał mieć wpływ na to kto kogo bedzie na ulicy pral po gębie? Nie wierzę też, że takie teksty w gazetach mogłyby to podsycać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Re: Nie wiem o czym mówisz??? IP: 207.208.161.* 09.11.05, 16:51 Wyjdz na ulice. "Nie spodziewam się też, żeby prezydent, jaki by on nie był, miał mieć wpływ na to kto kogo bedzie na ulicy pral po gębie?" - Moim zdaniem teraz za WSZYSTKO lewe towarzystwo bedzie obwinialo LK. Chodzi o to ze min Gazeta uwielbia rodmuchiwac banalne sprawy i robic szum wokol nich jakby to mialo byc "narodowa cecha" narodu lub utozsamiac z faszyzmem lub tym podobnym. "Nie wierzę też, że takie teksty w gazetach mogłyby to podsycać." - Przeczytaj ten artykol jeszcze raz albo dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Wyborcza znika. I to jest proces nieodwracalny IP: *.chello.pl 11.11.05, 17:46 > Chodzi o to ze min Gazeta uwielbia rodmuchiwac banalne sprawy i robic szum > wokol nich jakby to mialo byc "narodowa cecha" narodu lub utozsamiac z > faszyzmem lub tym podobnym. To jest niestety nieuleczalna choroba panów redaktorów. A rzeczywistość jest banalna. Dowcip ma to do siebie, że powtarzany wielokrotnie przestaje być dowcipny. Prawdziwym problemem nie są znikające dowcipy, tylko znikająca Gazeta - znikająca z powodu głupoty panów redaktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimp Re: Wyborcza znika. I to jest proces nieodwracaln IP: 193.91.25.* 11.11.05, 17:51 to po co się ciulu wypowiadasz na jej forum skoro jej tak nienawidzisz. idź na stronę naszego dziennika lub jakąś inną i tam wal se konia w imię czego zapragniesz - kaczora czy innego ciula Odpowiedz Link Zgłoś
wroniek Re: Wyborcza spada na psy 20.11.05, 03:43 Nie mogę się zgodzić z tym stwierdzeniem. Się czepiacie jakiegoś jednego wątku i drążycie go jak nieczystość w sedesie po nocnej bibie!!! Co Wam ta gazeta szkodzi?? Przecież istnieją takie szmatławce jak np "NIE". Proponuję sobie to poczytać, a nie mi tu oczerniać "Wyborczą". W "Wyborczej" jest kilka innych rubryk oprócz polityki! Może przeczytajcie program tv, bo tylko to Wam nie zawróci w głowach! Wolę czytać to niż jakieś "Fakty"- ukolorowioną wersję "Skandalów". I tu kieruję prośbę do redakcjii (jeżeli to czyta któryś z redaktorów "wyborczej")- zamieście dla tych wszystkich co narzekają na Was i na waszą gazetę stronkę z krzyżówkami, kolorowankami, konkursami i np przepisy kulinarne dla zniewieściałych 30 letnich gospodyń domowych- czytających tylko "Panią Domu" albo "Glamour" (Tu nie chcąc obrażać pań na poziomie intelektualnym, które nie czytają nonstop dorosłej wersji Bravo Girl.) Dziękuję za dodatek "Wysokie obroty". To jest jeden z "działów" gdzie można chociaż sobie pomarzyć i przeczytać jakieś nowinki. A co do samego wątku- czyli o Leszka Kaczyńskiego i jego elitę... Trzeba było iść do wyborów i zagłosować na kogoś innego!! Ja nie głosowałem, bo mój jedyny kandydat odpadł już na przedbiegach, ponieważ właśnie ludzie pokroju większości maruderów komentujących m.in. ten artykuł drążyła w życiu prywatnym tego człowieka. Wiecie o kim mówię. Ach i jeszcze jedno (do gogo), uważaj bo Ci ZAIKS z policją i microsoftem zapuka do drzwi za używanie nielegalnego oprogramowania. Bo Urban to przy tym pikuś, a ten tekst "Lepsza Kaczka niz Kwas" powalił mnie na łopatki. "Kwacha" to przynajmiej uznawali za prezydenta "pełną gębą", a "Kaczka" to mu do pięt nie dorasta (patrząc pod względem osobowości, jak i wzrostu). To by było na tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieecio Re: PARANOJA..!! IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 09.11.05, 14:57 O Stalinie nie bez przesady - byl wyzszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jancior Gazetka martwi sie losem malo smiesznych kawalarzy 09.11.05, 17:37 A jeszcze tak niedawno grzmiala ze Kwasniewskiego nie mozna krytykowac bo to atak na URZAD Rzeczypospolitej. Obiektywizmu sie juz nie spodziewam, widac przejscie od smiesznosci do calkowitego zgnojenia tego kiedys powazanego przeze mnie dziennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreg Re: PARANOJA..!! IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 15:10 > Żenada. Jakis facet sie boi ze |kaczyński go zamnkie wiec zamyka stronę. A oto > jej adres. Ludziska wchodzcie i ogladajcie bo za chwile nie bedzie. Proponuje ponowna lekture. Jest wyraznie napisane co go sklonilo do zamkniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
alan.ski Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 18:57 Kolego Rysiu, uważaj co piszesz. Siedemdziesiąt parę lat temu podobnie lekceważono śmiesznego faceta w ząbek czesanego i do tego z wąsikiem. Jak bym wtedy żył to też pewnie bym slyszał coś o manipulacji i manii prześladowczej. Pewnie, że sytuacja nie jest taka sama gdyż i czasy inne. Ale Prawo i Sprawiedliwość musi być. Mafię, korupcję i t.p. trudno będzie zlikwidować ale paru dowcipnisiów wsadzić to czemu nie. Kiedyś, jak ktoś opwiedział dowcip polityczny to zawsze ktoś się pytał czy wiedzą kto wybudował kanał Wołga - Don. Odpowiedzią było: Ci co opowiadali takie dowcipy. Czasy na szczęście inne. Ale jest tyle ulic do zamiatania a i zima idzie a z tym odśnieżanie i sypanie solą. A zatem "szutniki" do roboty a zima (dzięki miłościwie już nam wkrótce panującemu Prezydentowi) nie będzie narodowi straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 10.11.05, 10:53 Tak się kolega rozpisał i wszystko bez sensu. Bo gdzie w artykule jest napisane, że ktoś chce pociągać tych pajaców do odpowiedzialności karnej? No gdzie konkretnie, proszę zacytować. Jak się kolega dokładnie wczyta i raczy zastanowić, to kolega raczy zauważyć, że tam jest coś dokładnie odwrotnego napisane, więc po co to zaperzanie się? Odpowiedz Link Zgłoś
antykaczka Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 13:22 pae dni czytałem w tej samej gazecie lub w wyborczej (na jedno wychodzi) zupełnie coś innego, że antyKacze strony powstają lawinowo, a ich autorzy śmieją się z możliwości ścigania ich. Bo niby za co? Przecież Kaczyński wyraził się do bezdomnego "spieprzaj dziadu" a utor strony kaczyńskimamałegofitka pisze, że bardzo ciekaw jest oględzin tytułowego f..tka w sądzie. Jak widać manipulacja mediami w Kaczostanie rozpoczeła swoją działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:28 Aha, ja też jestem ciekaw (tak naprawdę to nie, bo odpowiedź mogę dać sam sobie w ciemno), czy inne "dowcipy" autora strony są na tym samym poziomie co ten o małym fiutku, oraz czy jego wiedza w kwestii procesu karnego wywodzi się: a) od kolegów z podwórka, b) z magla, c) jest wywiedziona w drodze analogii z innych mądrości przez niego głoszonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masss Re: PARANOJA..!! IP: *.gazownia.pl 09.11.05, 14:24 Rozumiem , że pisząc koszerna masz na myśli GW, ale tak na serio czy Ty kidykolwiek widziałeś na własne sarmacko-przaśne oczy ŻYDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik11 Re: PARANOJA..!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.11.05, 13:32 Gość portalu: m napisał(a): > przecież ten artykuł to zwykła manipulacja. Manipulacja jestes ty i kwa kwa kwa kuwa fa kwa kwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:35 Ależ to śmieszne... boki zrywać... prosimy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK CHOJECKI NIE PODNIECAJCIE SIE TAK IP: 207.208.161.* 09.11.05, 15:19 GAZETA WAS ZABARDZO NAKRECA I ROBI W BAMBUKO. NIE WIDZICIE TEGO CZY JESTESCIE NAPRAWDE GLUPI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzi www.prezydent.kw.pl IP: *.ip.fastwebnet.it 09.11.05, 15:21 www.prezydent.kw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda gadać ale łatwo wami manipulować! IP: *.atman.pl / *.atman.pl 09.11.05, 18:05 ale wyborcza wam robi pranie mózgu!!!! ruszcie troszeczkę główką i nie ulegajcie tak łatwo takim marnym tekstom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wituś Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:50 lecz się, zacznij od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-milia Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:05 wzrost akurat nie ma nic do rzeczy. ale taka cenzura to przesada !!! jest roznica miedzy dowcipami a lzeniem. proponuje zyby wszystkie blondynki zlozyly zbiorowe doniesienie o popelnieniu przestepstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Pamietam to z lat 70-80 09.11.05, 15:50 I znowu wraca policyjny ustroj. Albo raczej - zaostrza sie. Komunizm w czystej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Pamietam to z lat 70-80 IP: *.crowley.pl 10.11.05, 10:55 W jaki sposób wraca? Z artykułu nic takiego nie wynika, z sufitu to chyba wyczytałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urir Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:04 Art. 226. § 1. Kto znieważa funkcjonariusza publicznego albo osobę do pomocy mu przybraną podczas lub w związku z pełnieniem obowiązków służbowych, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. (...) § 3. Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ Rzeczypospolitej Polskiej, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Nie wszystkie blondynki są funkcjonariuszkami publicznymi i konstytucyjnymi organami RP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Nalezy natychmiast uniewaznic te paragrafy.... IP: *.eranet.pl 10.11.05, 00:24 to rzeczywiscie paranoja by barany oplacane z moich podatkow cieszyly sie taka ochrona tylko i wylacznie dlatego ze na nich musze placic. A gdzie moja swoboda wypowiedzi? Jak chce o prezydencie powiedziec ze jest ch... jem na kaczych lapach to prezydent moze tylko sie nie zgodzic z moja opinia, ale wara mu od proby karania mnie za moja opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Nalezy natychmiast uniewaznic te paragrafy... IP: *.crowley.pl 10.11.05, 11:01 A to się zagalopowałeś. Krytykować możesz zawsze, ale za używanie obelżywych epitetów w stosunku do kogokolwiek (w tym Prezydenta) grozi ci odpowiedzialność karna. Twoje ostatnie zdanie, to tak jakby powiedzieć: mogę łamać prawo, a państwu wara od karania mnie. Ma to sens wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk_s Racja IP: 193.29.207.* 10.11.05, 09:31 Po wyborach Pan Kaczyński Lech został organem i od tego momentu należy mu się szacunek (tzn. od momentu zaprzysiężenia - elekta chyba lżyć jeszcze można, jeśli jest inaczej proszę wyprowadzić mnie z błędu). Przepis nie jest głupi ani niedemokratyczny, bowiem daje oręż w walce z siłami, które chcą zdeprecjonować głowę państwa a tym samym same państwo - np. obcym agentom. Sąd powinien decydować co jest lżeniem, co satyrą a co dopuszczalną krytyką.Pozdrawiam. P.S. Głosowałem na Tuska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmmm Re: PARANOJA..!! IP: 212.122.214.* 09.11.05, 13:57 efka_2 To że oceniasz człowieka po wyglądzie i na tej podstawie mówisz o powadze urzędu jest wystarczającym świadectwem że jesteś bardziej zacofana niż p. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendra Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:16 oczywiście masz racje, bo jak każdy wie aparycja nie ma żadnego znaczenia, szczególnie gdy stoi się na czele jakby nie patrząc europejskiego kraju. Ale nie chodzi tu tylko o kurduplowatość, otyłość, totalne zaniedbanie (fryzura, niechlujny zarost, czy co to jest, uzębienie). Wiesz prezydent powinien całym sobą prezentować jakiś poziom, a pan K. prezentuje niestety niewiele, na tle prezydenta Francji wygląda jak polski robotnik przebrany w garnitur z lumpeksu... ale na tym niezwykle obiecującym wyglądzie nie koniec, zabawa zaczyna sie dopiero przy próbie nawiązania z panem K. rozmowy w języku obcym, bo jak wiadomo dwugłowy bloszewik posługuje się tylko jednym (ale za to jakim!) językiem. I bądź tu dumny z polski... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zbychowiec Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 18:36 hehehe ale PRAWDZIWA zabawa zaczyna sie po zapoznaniu z jego przemila malzonka :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: 167.230.38.* 09.11.05, 18:58 Z Twojego tekstu wyniku ze jestes gleboko zakompleksiona osoba... > zaczyna sie dopiero przy próbie nawiązania z panem K. rozmowy w języku obcym, ... I bądź tu dumny z polski... :( 1)W koncu Polacy nie gesi ... prezentuje niestety niewiele, na tle > prezydenta Francji wygląda jak polski robotnik przebrany w garnitur z > lumpeksu... 2) i znowu przemawiaja Twoje kompleksy Jestem dumna z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
zbychowiec Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): 09.11.05, 19:11 no tak, Polacy nie gesi... tylko... ? kto zna odpowiedz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendra Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:22 dziękuję za wnikliwą analizę mojej osobowości. Oczywiście jestem osobą zakompleksioną, ponieważ oprócz języka polskiego władam biegle 3 językami obcymi? I oczywiście mam przez to olbrzymie kompleksy, kompleksy przez to, że z większością ludzi na Świecie potrafię się porozumieć bez tłumacza, czego prezydent elekt K. nie potrafi. Tak, a największe kompleksy mam przez to, że nie widać po mnie 'polskości'. A polskość w wydaniu prezydenta elekta widać jak na dłoni (jak już wspomniałam: skrajne niechlujstwo, brak opanowania, zapalczywość, nieznajomość savoir-vivre'u, no i podstawowa: nieznajomość języków obcych, choćby jednego). I dlatego nie jestem dumna z Polski, bo z czego tu być dumnym? Za taką Polskę mój Dziadek nie walczył Gość portalu: Magda napisał(a): > Z Twojego tekstu wyniku ze jestes gleboko zakompleksiona osoba... > > zaczyna sie dopiero przy próbie nawiązania z panem K. rozmowy w języku > obcym, ... I bądź tu dumny z polski... :( > > 1)W koncu Polacy nie gesi ... > > prezentuje niestety niewiele, na tle > > prezydenta Francji wygląda jak polski robotnik przebrany w garnitur z > > lumpeksu... > > 2) i znowu przemawiaja Twoje kompleksy > > Jestem dumna z Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: 167.230.38.* 09.11.05, 20:35 Moje kredki sa bardziej kolorowe ! Nastepny dowod zakompleksienia. Analiza zdecydowanie nie byla wnikliwa... taka... na pierwszy rzut oka... > Tak, a największe kompleksy mam przez to, że nie widać po mnie 'polskości' -Wstydzisz sie bycia Polka i to jest zenujace... Nie szanujemy samych siebie, wstydzimy sie za siebie za swoja Polskosc i dziwimy sie ze inni nas nie szanuja? Np Niemcy, Ruscy, Francuzi, Polacy.... Chcesz zeby Nasz prezydent byl ruskiem? niemcem? francuzem? ... swietnie nastepny rozbroj Polski bylby mile widziany... kompleksy przez to, że z > większością ludzi na Świecie potrafię się porozumieć bez tłumacza, czego > prezydent elekt K. nie potrafi. - jestes zle poinformowana, prezydent elekt zna jezyk angielski. W dzisiejszych czasach nie trzeba wladac 3ema jezykami, wystarczy jeden jezyk obcy, angielski. Chociaz dla mnie jako Polki wazne jest aby przede wszystkim znal Polski. > polskość w wydaniu prezydenta elekta widać jak na dłoni skrajne niechlujstwo, brak opanowania, zapalczywość, nieznajomość > savoir-vivre'u, no i podstawowa: nieznajomość języków obcych, choćby jednego). - - JEzeli dla Ciebie to wlasnie jest "polskosc", mam nadzieje ze nie wyglaszasz swojego zdania w 3 roznych jezykach 3 roznym narodowosciom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendra Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:11 oj mentalność narodowca aż z Ciebie wyłazi i to widać nas różni, bo to co ja chce łączyć ty chcesz dzielić i zamykać się w swojej polskiej skorupie ulokowanej na lepperowym gnojowisku. I czy ja pisałam, że wstydzę się być POLKĄ? Nie, pisałam, że wstyd mi za prezydenta. Za prezydenta, który ma pełnić funkcje REPREZENTACYJNE - mam nadzieję, że nie potrzebujesz definicji co oznacza to słowo. A mogę udowodnić, że wybrany przez 25% polaków prezydent nie ma ku temu predyspozycji i trzeba się z tym pogodzić. I trzeba będzie takiego prezydenta przez 5 lat znosić. I zaskakujące jest, że bronisz wielmożnego pana prezydenta elekta w sprawie jego rzekomych znajomości języków obcych, skoro on sam w wielu wywiadach przyznawał się półgębkiem, że on będzie rozmawiał w języku ojczystym, bowiem języków obcych nie zna, no ani beee ani meee, tylko kwa kwa. no i coś co mnie rozwaliło: Chociaz dla mnie jako Polki wazne jest aby przede wszystkim znal Polski. No wiesz byłoby dziwne, żeby prezydent Polski nie umiał mówić w języku ojczystym. Aczkolwiek z jego olbrzymią wadą wymowy i szczękościskiem nie nazwałabym tej znajomości perfekcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.crowley.pl 10.11.05, 11:03 No, jak się tymi trzema językami zaczęłaś popisywać, to właśnie z ciebie kompleksy wylazły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kendra Re: PARANOJA..!!-Gość portalu: kendra napisał(a): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 14:33 oh nie spodziewalam sie, ze znajomosc jezykow obcych wzbudza takie emocje :) wiesz, w moich kregach 3 jezyki to norma i uwazam, ze ktos to staje czele jakiegokolwiek kraju powinien znac przynajmniej jeden perfekt, bo nie wyobrazam sobie spotkan z glowami innych panstw w obecnosci tlumaczy. ale prezydent elekt i tak nie zamierza pewnie kontynuowac jakiejkolwiek polityki zagranicznej, tylko obtoczyc kraj warownym murem, wiec znajomosc jezyka innego niz rodzimy jest czyms abstrakcyjnym. i masz racje kompleksy wylazly ze mnie bo mam wymagania wobec prezydenta wieksze niz te 25% spoleczenstwa. tylko wiesz kompleksy ma sie wtedy, gdy czuje sie wobec kogos kims gorszym, wiec sam sobie dokoncz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 14:02 Kto mi zabroni cytować pana prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madak bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.chello.pl 25.11.05, 09:44 Cytowac klasyka to juz za malo! Ja mam juz, by nie zapomniec, zelowa bransoletke z takim naposem. Rewelacja, to jest hit IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whig Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: 213.17.201.* 28.11.05, 12:28 Czy mogę wiedzieć ,gdzie mozna nabyc coś takiego? Bylbym bardzo zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
spavlo Re: Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 29.11.05, 10:42 Siema, zlapales juz moze namiary na taka git opaske? pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freshie Re: Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:44 Bardzo prosiłbym o informacje dotyczące adresu dystrybucji takich pomarańczowych cudeniek. riamciu85@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwakwa Re: Bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.mofnet.gov.pl 02.12.05, 14:38 bransoletki bedą do kupienia na www.spieprzajdziadu.com ale za jakiś czas,około dwóch tygodni ;( Jak macie jakieś inne namiary ti piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
obany Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 28.11.05, 13:41 Kolego Madak! Skąd wziąłeś taką bransoletkę? Szukam mocno, pomóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:14 Jeśli ktoś wie, gdzie można nabyć taką bransoletkę, bardzo proszę o kontakt na priv: alan(at)tenbit.pl Z góry wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt99 Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.11.05, 23:29 Jestem zainteresowany zakupem takiej bransoletki! Gdyby ktoś wiedział, gdzie takową biżuterie mógłbym kupić, proszę o kontakt: everett13@o2.pl Dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
piekarski Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 29.11.05, 09:05 PLIIIIIIZZ!!!!! Niech ktos mi da namiar na taka bransoletke!! Gdzie to mozna zdobyc?? Ja tez chceeeee!!!!!!!! Z gory dzieki. piekarski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cheri-bibi Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" 29.11.05, 10:26 ja też poproszę o konatkt na maila gazetowego cheri-bibi@gazeta.pl gdzie mogę ją kupić?!?!?! plisss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:46 Ja również proszę o info gdzie można nabyć bransoletkę!!! Olga.K@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xlwakko@tlen.pl Re: bransoletka "Spieprzaj dziadu!" IP: *.uwm.edu.pl 30.11.05, 10:12 Owa silikonowa bransoletka musi być obrośnięta ogromną legendą. Próbowałem szukać jej wszędzie, ale nic... Albo jej egzystencja była bardzo krótka, albo jej nigdy nie było. :-) Gdyby ktoś wiedział gdzie szukać to prosze pisać na mój adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espia Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:00 ŚWIĘTE SŁOWA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nrslovo Re: PARANOJA..!! 09.11.05, 18:02 Ile w glowie taki dowcip a robienie z siebie samych blaznow nie najlepiej swiadczy o poziomie ogolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: PARANOJA..!! IP: 167.230.38.* 09.11.05, 18:37 Gość portalu: efka_2 napisał(a): > To ja proponuję od razu wprowadzić cenzurę i tryb przyspieszony sądzenia > zdrajców narodu opowiadających dowcipy o kaczorach ;p - Zgadzam sie z tytulem Twojego postu... PARANOJA... tylko ze odbieram tytul inaczej... to jest Propaganda-Paranoja GW... nikt nikogo nie sciga... i zaloze sie ze nie bedzie scigal... Czytajac ten absurdalny arykul zaczelam sie zastanawiac czy przypadkiem tresc artykulu nie byla wymyslona przed powstaniem anty-Kaczynskich stron. Autorzy stron, bezrobotni mlodzi ludzie dostali 500zl i miesieczna subskrypcje do netu po to aby napisac kilka zdan anty-kaczynskich. > Przed czy po zaprzysiężeniu, nikt mi nie zabroni mysleć i mówić, co sądzę o > sprawujących władzę - również w sposób ironiczny i złośliwy. Prokurator..?? Oj efka Efka ...otworz oczy... juz mowisz i myslisz tak jak oni chca zebys mowila i myslala...TJ. GW pozdrawiam, M Jak osoba ktora glosuje w II turze przeciwko Kaczynskiemu moze nie glosowac na Tuska??!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik 36 Re: PARANOJA..!! IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 09.11.05, 18:49 No i zaczęła się IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: PARANOJA..!! IP: *.crowley.pl 10.11.05, 11:06 Mylisz się tylko w jednym. Nikt im tych marnych 500zł nie dawał. Zawsze będą nowi "pożyteczni idioci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleś Re: PARANOJA..!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:49 Boże chroń idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowy1 Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 10:10 Zapomnieliście o poczuciu przyswoitości. Poprawność polityczna - tak, przyzwoitość - nie. Wszystko jest względne, poza dobrem i złem. Sieczka w głowie redaktorów, sieczka w głowach czytelników. Humor kloaczny wypiera humor inteligentny. Kasa goni kasę. Wszystkie chwyty dozwolone. W głowach syf. Ręce opadają. Nasi cacy, obcy be... I kto tu jest homofobem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.aster.pl 09.11.05, 12:22 słownik, słownik i jeszcze raz słownik języka polskiego. proponuję nie używać słów, których znaczenia się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:26 Faktycznie aż jeden nieopatrzny błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 23:43 O poczuciu przyzwoitości na początek zapomnieli politycy, zwłaszcza kaczorowcy (patrz kampania wyborcza w wykonaniu kurskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.c / 62.233.169.* 09.11.05, 11:58 To niech ktos w koncu ku.. mac Rydzykiem sie zajmie, ktory na wszelkie mozliwe sposoby oczernia i przedstawia od najgorszej strony Donalda Tuska i cale PO. Ciekawe dlaczego nikt sie jeszcze ta ciota Rydzykiem nie zaja, moze to do niego powinni zapukac o 6 rano!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chroniona prawem Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:17 Ja si emoge zajac Ryzykiem-fizykiem:P Ciasteczka, cukiereczki... buzieczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Perzerzucam się na kaczeńce 09.11.05, 11:59 Kaczeńce, chyba wolno ogśmiewać? _ Pies na KACZEŃCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joejoe Komuna wraca... IP: 212.244.129.* 09.11.05, 12:00 Skoro tak byloby tez w Ameryce, to taki Jay Leno dawno siedzialby za kratkami - slyszeliscie na NBC, jak w kazdym programie robi sobie jaja z Busha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Komuna wraca... IP: *.crowley.pl 09.11.05, 12:07 Robienie sobie jaj, a lżenie głowy państwa to dwie różne sprawy. I czas by to zauważyć. Ja się cieszę z wyboru Polaków. Wolę wyraźnego kaczora niż dającego się kopać z jednej strony przez unię a z drugiej przez Rosję bezbarwnego polityka finansowanego przez Kulczyka. Nigdy nie zagłosuję na kandydata na prezydenta, który mi w twarz mówi dzień przed wyborami, że politykę zagraniczną kraju, na czele którego chce stanąć odda w obce ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Komuna wraca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:26 No tak, zdecydowanie lepiej, jeżeli odda kontrolę nad gospodarką własnego kraju w obce ręce. Kaczor już pokazuje społeczeństwu, jakie ono gupie wycofując się z przedwyborczych obietnic i kupcząc programem rządu IV Rzeczpospolitej ( nie ma się co martwić, za rok wymyślą piątą :) ). Czekam tylko, jak kaczorki koncertowo wyrolują Rydzyka i jego Radyjo. A jeżeli chodzi o lżenie głowy państwa, to od kiedy to pisuarowcom przeszkadza? Gdyby Kwaśniewski miał takie podejście do sprawiedliwości, to połowa PIS'ków z tego forum już by siedziała. Jeszcze wam kaczory pokażą, jak się internet kontroluje. Post Efki_2 - nic dodać, nic ująć, zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Komuna wraca... IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:41 Ale stary nikt z pisowców nie zamierza twoich "bohaterów" wsadzac do pierdla. To oni sami posrali sie ze strachu. A własciwie GW wymysla kolejzne zagrozenia ze strony Kaczyńskich w swój ulubiony sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Komuna wraca... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:49 > A własciwie GW wymysla kolejzne zagrozenia > ze strony Kaczyńskich w swój ulubiony sposób. Widać Michnik trzyma z Tuskiem. Ciągnie swój do swwego. Tak jak Kaczyński do Rydzyka i Leppera. I o jakich "bohaterów" Ci chodzi? Moim zdaniem nie trzeba być bohaterem, żeby mówić co się myśli o władzy ( no, przynajmniej narazie ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamba póki co to dwupaszportowiec sikorski został IP: *.244.149.234.ostrow2.tnp.pl 09.11.05, 12:38 wyciągnięty przez PIS, a że ma zostać ministrem obronya nie MSZ, no cóż........ >politykę zagraniczną kraju, na > czele którego chce stanąć odda w obce ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
konmak Re: Komuna wraca... 09.11.05, 14:50 no prosze, a skąd masz takie informacje że Kulczyk finansuje Tuska? To sie nazywa własnie kłamstwo i za to powinni cie sciagac debilu. A kto finasuje Kaczyńskiego i Leppera? Może Krauze? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Komuna wraca... IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:22 Tak, tak... A gdyby ciocia miała wąsy to by była wujkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Gazeto! IP: *.chello.pl 09.11.05, 12:04 Jesteś stronnicza i manipulatorska do bólu. Zaczyna się histeria i trąbienie o zagrożeniu demokracji i państwie policyjnym? Na szczęście ludzie już dostrzegają, że to demagogia i dali temu wyraz w wyborach w których wasza Mumia Wolności dostała 2 proc. Centroprawica nie zagraża demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.europe.hp.net 09.11.05, 12:08 Niech Pan wie Panie Prezydencie Polski ale nie wszytkich Polaków ze ja na Pan nie głosowałam!!! Jest Pan wylształconym inteligentynym człowiekiem a Pan i Pana ludzie wyrażaja poglądy ludzi z wieku XIX. I to jest włsnie w tym wszytkim najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:09 własnie dostałem te gre www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8kajzrgwt0gwxy3s.html Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:13 jak kiedys strzelano do prymasa glempa-afera uciekano przed m.polem-afera a teraz strzelanie do kaczek. co ,zabronią polowań na kaczki bractwom mysliwskim i strzeleckim? niestety,polityka wiaze sie z tym ,ze to my wybieramy politykow ,a ci ktorych nie lubimy moga byc przez nas wysmiewani. i o to w tym wszystkim chodzi. czyzby ktos bal sie smiesznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:14 mysle, ze Pan Prezydent zadrzal z zalu po Twoim poscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: 167.230.38.* 09.11.05, 20:40 Oj Ewa... musisz napisac to na stronie PiSu ... Nie sadze aby prezydent...jakiegolwiek kraju czytal brukowce! Ewa napisał(a): > Niech Pan wie Panie Prezydencie Polski ale nie wszytkich Polaków ze ja na Pan > nie głosowałam!!! Jest Pan wylształconym inteligentynym człowiekiem a Pan i > Pana ludzie wyrażaja poglądy ludzi z wieku XIX. I to jest włsnie w tym > wszytkim najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:09 Nie ma sie co dziwić że takie strony powstają. Jak ktoś wygląda jak gość to co sie dziwić ze ludzie sie śmieją. Popatrzcje jak ten kaczyński wygląda - kurdupel, powinien sobie jako prezydent sprawić dobry garnitur krojony na miarę i dobry krem do ryja bo wygląda fatalnie. I ta jego żona " babusik" - tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca mitów KTO ZNA JAKIŚ FAJNY DOWCIP IP: *.autocom.pl 09.11.05, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: KTO ZNA JAKIŚ FAJNY DOWCIP IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 13:17 Ale jest odwazny o kurcze. A moze tak sam cos wymyslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:29 No tak kurcze, społeczeństwo pierwszy raz od 10 lat nie zagłosowało na przystojniejszego i jest problem. Mamy brzydkiego prezydenta, i do tego ma brzydką żonę !!!. Tragedia kupujmy kajaki uciekajmy do Szwecji. Tam wszyscy przystojni. Za dużo M jak miłość. Co za naród :(. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 14:30 brzydota mi nie przeszkadza.zresztą to rzecz względna.natomiast zaściankowośc,parafialszczyzna,ciemnota,dewocja i brak obycia przeszkadza.nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
tyminski.przemek Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:14 szacunek do urzedu prezydenta powinien wyrobic sam prezydent. kwasniewski pokazal, ze nie jest osoba godna az tak wielkiego poszanowania, przez 10 lat prezydentury mial wiecej wpadek niz ja, a ja nie jestem przeciez osoba publiczna. teraz kaczynski tez nie jest swiety. satyra na prezydenta to tak na prawde jeden z rodzajow publicystyki, z tym ze autor zamiast krytykowac slowem, krytykuje obrazem. karanie czegos takiego to zwykle zalepianie ludziom ust, a podobno mamy wolnosc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:21 Dowcip polityczny był, jest i będzie. I żadne sądy, prokuratury itd tego nie zmienią. Na szczęście. Im bardziej absurdalny ustrój, tym więcej dowcipów. Zamkną mnie za podpis? -------------------------------- Kraj ma prze...kwakane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiuz Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:28 Alez ty jestes odważny ja nie moge. Smiać mi sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee jajcarze bez jaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:21 Bardzo mnie ujmuja tacy jajcarze bez jaj. Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi! Odpowiedz Link Zgłoś
jancior jajcarze bez jaj! juz zwijaja swoje strony :-) 09.11.05, 17:41 nie chca poczuc tej adrenalinki o 6 rano ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiuZ Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:22 To już kolejny debilny artykul w rodzaju wicie rozumicie ci kaczyńscy to strasznie niebezpieczni ludzie. Najpierw nierzetelny artykuł o jakims radnym niezależnym który wg GW sympatyzuje z Kaczyńskim. I ten radny coś tam bąknął o przedstawieniu o Jacku i Placku. GW sugerujac wprowadzanie cenzury w Polsce dodaje kilka mało dowcipnych komentarzy nijakiego Jurka co to jeszcze bedzie zakazane. Dzisiaj kolejny odcinek. Jacyś ludzie sie boją że ich, jak to okresliła GW dowcipne żarty w internecie, zakończą sie wiezieniem (dlaczego? niewiadomo, nikt nawet nie bąknął o karaniu zartownisiów) Na poczet tego strachu juz likiduja swoje "dowcipne". BYło takie piekne opowiadanie Mrożka o takim odważnym Kaziu co wieczorami wychodził na akcje. To znaczy w miejskm szalecie pisał "Precz z Franco". Dziś gdy plucie na władze nic nie kosztuje wypisywanie takich bredni ze ktoś sie boi ze go wsadza za wolność słowa jeszcze bardziej smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiuz Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:27 I jeszcze to debilne mruganie oczkiem jak z tradycyjnych brukowców. Wicie rozumicie to ludzie likwiduja strony, a tu sa adresy tych stron. Ordynarna promocja. Robiona "społecznie". Obrzydliwe i stronnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:32 To co napisałeś jest tak oczywiste, ze az jestem zaskoczony ze Ci sie chcialo. Nikogo nie broniac, dodam tylko, iż fakt powstawania kawalow, komentarzy, stron internetowych, gier i innych dupereli swiadczy tylko o ich autorach, poziom godny pozałowania i to nie nad tym trzeba sie zastanowic czy ich karac, tylko z politowaniem wspolczuc. Niestety ich rozwój intelektualny zakonczyl sie w wieku przedszkolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
yabanjin Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac 09.11.05, 12:24 www.geocities.com/giercio/kaczory.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie_dyzurny Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.zus.pl 09.11.05, 12:25 Sciganie stron za zawartosc merytoryczna jest zagrozeniem dla wolnosci wypowiedzi. Kto ma ustalac ktore tresci sa obrazliwe? Czy jesli napisze, ze pan Kaczynski jest politykiem faszyzujacym ( a tak uwazam) to bedzie mnie za to scigal prokurator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 12:31 Tak. Juz zostałeś namierzony i zaraz walnie w ciebie bomba. Jak można wypsywac takie głupoty. Wymysleni bohaterowie wymyslownego zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:28 Kompletne bzdury.Kiedyś na forum GW objawiła się jakaś pani z kancelarii prezia Kwaśniewskiego, która straszyła sądem za obrazę prezydenta "Do zobaczenia w sądzie" - tak napisała i podpisała się imieniem i nazwiskiem. Czyli gdyby GW nie lubiła Kwacha miałaby już temat na całą stronę o ograniczaniu wolności i to nawet mający jakieś podstawy w faktach. Jak na razie prawnicy Kaczynskiego nie reagowali, ale jest już artykuł sugerujący, że tak będzie, bez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aronii Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.catv.net.pl 09.11.05, 16:47 czytaj ze zrozumieniem zanim cos wypocisz. problem w tym, że zawsze sie zaczyna niewinnie, a potem obudzicie się w innym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.crowley.pl 09.11.05, 12:29 Typowy temat z niczego. A co to kogo obchodzi, że paru gnojków załozyło jakieś głupawe strony, a teraz je zwija? I co to ma być niby? Dowód na tłumienie wolności słowa? Skretyniała stronniczość wyborczej zaczyna już mocno doskwierać. Kaczyński powiedział, że go to nie obchodzi, prokurator, że się nie interesuje, ale gazetka z takiego niczego temat na pierwszą stronę robi. Wiecie co? Sram na głowy wszystkim najważniejszym personom świata... A nie, nie... teraz to odwołuję, już nie sram. No i już macie temat, napiszcie o mnie artykuł na pierwszej stronie darmowego pisemka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polencja Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:31 Słowem, kraj cenzurą łatany nam się kroi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z. z sadu Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.nask.waw.pl 09.11.05, 12:39 zawsze, wzrorem jakiegoś rozgarniętego komentatora z onet.pl - można powiedzieć, że 'ale miałem przecież na myśli jego brata!'. Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna2005 boże!!!! 09.11.05, 12:42 polska to podobno wolny kraj. czyli że teoretycznie mozna pisac co się chce i o kim się chce. jak na mnie ktoś żle piszę to jakoś nikt nie robi afery. więc czemu mamy się przejmowac kaczyńskim czy kimkolwiek innym? a moze już wcale nie będzie można o drobiu żartowac? a jak napiszę że na obiad jadłam kaczkę to też będę za to karę płacic? ku.. co za jebnięty kraj! czy naprawdę nie ma ważniejszych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: boże!!!! IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 13:10 No ale o to chodzi. Nikt nie zamerza wsadzać tych "zartownisiów". Natomiast GW robi afere jakby, gdyby, ten, tego i włąsciwie czas sie bać. NIe bierz do głowy ten artykuł sponoruja właściciele rzeczonych witryn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: boże!!!! IP: *.tvkgsm.net / 80.51.10.* 17.11.05, 23:25 ... a znasz kawał o żydzie co 6 razy przez komin przelatywał? Niemcy wiedzieli co z tym padalstwem robić! Aleee możesz marzyć jude o kaczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Powstaje pytanie czy prezydent chce rzadzic... 09.11.05, 12:45 ...w stylu G. Busha, ktorego to sojusznikiem sie deklaruje ? Wtedy powinien i zaakceptowac kogos jak Michael Moore(w zadnym innym kraju ktos taki jak on, za to co robi nie chodzil by juz po swiecie...i za to cenie Ameryke), czy raczej w stylu Putina,ktory zamyka geby wszystkim ktorych usmiech mu sie nie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... O SZOSTEJ RANO TO PUKAL ...ROKITA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.05, 12:48 ... z jego slyna instrukcja 0/15...ingilowaniu prawicy...i jeszcze za to beknie..-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na temat Przywrocic szcunek Urzedowi Prezydenta IP: *.fbx.proxad.net 09.11.05, 12:48 moze tylko i wylacznie sam Prezydent swoim dzialaniem. Cala reszta to jest z jednej strony propagandowe straszenie GW i liczne rzesze "sluzalcow" LK, ktorzy chca mu sie w ten sposob przypodobac dyskredytujac w oczach opini publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: *.ds1.agh.edu.pl 09.11.05, 12:49 Świetne te stronki,wogóle pomysł z Anty-kaczą rewolucją jest super:)Gratuluje autorom stron ,dowcipow i zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
tersta TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów zamias 09.11.05, 12:50 ...ścigac bandytów, złodziei i oszustów ???!!! SKANDAL !!!!!!!!!!1 Prosze się wytłumaczyś, panie Ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.crowley.pl 09.11.05, 13:10 A gdzie mędrku wyczytałeś, że ktoś ściga tych pajaców? Problem w tym, że nikt nawet nie zamierza, ale pomanipulować nieco zawsze można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.investa.gda.pl / *.investa.pl 09.11.05, 13:13 Ale z czego? Ze gazeta napisała zę może kiedyś cuś sie stanie? Mimo że wiadomo normalnym ludziom że nic sie nie stanie.I nikt nikogo nie bedzi wsadzał za głupie zarty. Zastanów sie co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:03 no właśnie.Naucz się pisać potem dopiero włącz komputer a potem wchodź do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: TO ZA MOJE PIENIĄDZE PiS ściga żartownisiów z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 20:56 Ale konkretnie k..wa o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek słoneczko Re: Zakazane dowcipy? Uważaj, co opowiadasz o kac IP: 212.160.172.* 09.11.05, 12:50 a ja o szóstej rano i tak juz jestem na nogach więc sie nie boje że po mnie przyjdą o szóstej rano! Odpowiedz Link Zgłoś