Dodaj do ulubionych

PRZEMOC w mediach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!

10.11.05, 14:06
Proszę o Państwa opinie, wielkie dzięki za pomoc....te opinie są mi potrzebne
do pracy śródrocznej z etyki...
Obserwuj wątek
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: PRZEMOC w mediach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 10.11.05, 22:11
      Ja jestem gwałcony przez uszy za pośrednictwem mediów elektronicznych, które
      wmawiają usilnie, że bez ambitnych chłopaków z Platformy w rządzie czeka nasz kraj
      jakiś kataklizm. Tyle tylko, że jest to mielenie powietrza, dlatego że życie
      dostarcza im do tych armat raczej ślepych naboi...
    • Gość: Kir Re: PRZEMOC w mediach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 11.11.05, 09:57
      Praktycznie nie ma takiej możliwości aby uniknąć ukazywania przemocy w mediach.I
      nie chodzi tutaj wcale o filmy,Epatują nią przecież relacje z różnych konfliktów
      zbrojnych,rasowych itp.toczących się w świecie.Nawet relacje z nasszego kraju z
      różnych zamieszk to przecież pokazywanie przemocy.
      Ale przecież z tego zrezygnować nie można bo to jest ta realna rzeczywistość.To
      nasze życie.W takim śiecie żyjemy i taki oglądamy.Nie pokazywać tego to jaki
      świat pokazywać?Zakłamany,nierzeczywisty?
      Ważne aby ludzie zrozumieli to okrucieństwo i zaczęli zastanawiać się jak mu
      przeciwdziałać ale nie przez ukrycie jej przed oczami widzów.
      Tutaj dużaq rola przekazujących aby wzbudzić w nich refleksję i chęć działania
      wspólnie z elitami politycznymi.
      To co napisaL mój przedmówca nazwałbym znęcaniem się psychicznym.
      Pozdrawiam
      Kir

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka