Dodaj do ulubionych

Misztal zajechał Maybachem

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.06, 09:22
A podobno rolnicy jak twierdzi Wielki Przewodniczący z Samobrony mają żle.
Obserwuj wątek
    • Gość: kopnac w dupe [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 09.03.06, 09:24
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kutach hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:27
        ale ten koles jest zjebem, hehe
        niech robi co chce ale smieszne
        swoja droga cos mni sie nie wydaje,zeby pracowal dfla kraju jak go wybrali tylko
        dla siebie:))
        Ale jacy wyborcy tacy posłowie...
        • mr.bboy Ciekawe gdzie jest ubezpieczony pan Misztal? 09.03.06, 13:16
          bo chyba nie w ZUSie?
          • alex-alexander Re: Ciekawe gdzie jest ubezpieczony pan Misztal? 09.03.06, 14:30
            mr.bboy napisał:

> bo chyba nie w ZUSie?

A co to kogo obchodzi?
      • Gość: freedom Pan Misztal jest amerykańskim obywatelem IP: 85.31.186.* 09.03.06, 09:31
        Niech żyją Stany Zjednoczone!!!
        • Gość: hgw Re: Pan Misztal jest amerykańskim obywatelem IP: *.centertel.pl 09.03.06, 10:03
          Dokladnie! Przeciez polski kodeks celny zabrania obywatelowi RP samodzielnie
          prowadzic samochod na obcych rejestracjach, chyba ze posiada karte stalego
          pobytu w kraju rejestracji samochodu, samochod jest w trakcie postepowania
          celnego lub wlasciciel - obcokrajowiec siedzi w srodku...
          • Gość: alter taki samochód podlega konfiskacie w tym przypadku IP: *.eklon.pl / *.crowley.pl 09.03.06, 12:09
            równi i równiejsi jak widać w IV RP....
          • keechaczu Re: Pan Misztal jest amerykańskim obywatelem 09.03.06, 14:20
            w mysl prawa prywatnego miedzynarodowego w Polsce osoba z dwoma obywatelstwami
            jest traktowana jako obywatel polski.
          • Gość: alien Re: Pan Misztal jest amerykańskim obywatelem IP: *.ygpweb.aol.com 09.03.06, 17:24
            Gość portalu: hgw napisał(a):

> Dokladnie! Przeciez polski kodeks celny zabrania obywatelowi RP samodzielnie
            > prowadzic samochod na obcych rejestracjach, chyba ze posiada karte stalego
            > pobytu w kraju rejestracji samochodu, samochod jest w trakcie postepowania
            > celnego lub wlasciciel - obcokrajowiec siedzi w srodku...
            >

Pokaz mi taki przepis. Bo ja nic nie wiem. Mam prawo wyjechac do dowolnego kraju EU, kupic samochod, jezdzic nim i rowniez do Polski przyjechac. I zaden policjant w PL nie moze mi nic zrobic. Samochod jest zarejestrowany na mnie, ubezpieczony, wiec...nikomu nic do tego ! Kiedys zatrzymano mi auto, ktore wypozyczylem w Szwajcarii. Sprawa trafila do sądu i polski urząd celny zapłacił tyle kary, ze odechcialo im sie na zawsze...
          • sewko1 No co was.... 09.03.06, 18:05

Czemu się czepiacie pana (p)osła, że ma nieprzerejestrowany samochód?? Ledwo go
            na allegro kupił to musiał wpierw zaszpanować mendziarz, że go ma, a później
            dopiero nowe balchy założyć. Ale w końcu lepsiej mjeć furkę na amerykańskich
            blachach niż na jakiś wsiowych płolskich z napisem: WO xxxxxx, co nie????
            • Gość: 1944 Re: No co was.... IP: *.man.rsk.pl 18.03.06, 10:15
              kupa szmalu w kieszeni i kupa szlamu zamiast mózgu, to cały Misztal.
      • Gość: Maciej Re: misztal to prymitywny polgowek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:13
        Właśnie już pisałem, jego dochody + oświadczenie poselskie jakoś brakuje
        kilkuset tysięcy. Jeżdżąca pralnia??
      • mibar Re: misztal to prymitywny polgowek 09.03.06, 10:41
        hehe. Oto Polska wlasnie. Kolo se kupil maybacha a wam juz gul skacze. A co was
        to obchodzi??? widocznie kombinowal lepiej niz wy. dla mnie on cobie go morze
        pomalowac na rózowo w złote gwiazdy i do konia zaprząc. To jest jego sprawa. A
        tu na forum wszyscy prawie niezdrowo podnieceni. Ludzie, wyluzujcie.
        • the_dzidka Re: misztal to prymitywny polgowek 09.03.06, 11:12
          > hehe. Oto Polska wlasnie. Kolo se kupil maybacha a wam juz gul skacze. A co
          was
          > to obchodzi??? widocznie kombinowal lepiej niz wy.

To niech nie występuje jako reprezentant państwa PRAWA. OK?
        • Gość: jester Re: misztal to prymitywny polgowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:14
          A jak można morze pomalować na różowo? Trzeba by chyba sporo czerwonej farby
          wylać...
        • Gość: loli Re: misztal to prymitywny polgowek IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 20.03.06, 08:37
          haha
      • jijiji Re: misztal to prymitywny polgowek 09.03.06, 11:37
        I oczywiscie jak na prymitywa przystalo zaparkowal na chodniku.
      • Gość: 52b1 Re: misztal to prymitywny polgowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:41
        skąd ten facet ma tyle forsy?
      • Gość: olo Re: misztal to prymitywny polgowek IP: *.elsat.net.pl 09.03.06, 11:43
        ryj mu ino nie pasuje do tego auta
      • navaira Nie mieszkamy w pokomunie tylko w IV RP 09.03.06, 11:43
        Nie wolno o tym nigdy zapominać. :>
    • Gość: Mememento mori Vanitas vanitatum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:27
      I cóż z tego ! Położoy się, wymasuje, pogapi przez pół godziny w ekraniki
      LCD....i co ? Czy to ma być cel ? E k r a n i k i LCD ? To jest osiagnięcie
      dorosłego człowieka ?
      Pustka się rozszerza, i w końcu zeżre takich jak on od środka.

Jeśli jednak dzięki Maybachowi jest szcześliwszy, to mu gratuluję. Zawsze
      cieszy mnie widok spełnionych ludzi.
      • Gość: Jas_Wedrowniczek2 Mniej niż zero IP: *.prs.pl 09.03.06, 14:29
        Co tam gratulowac. Gość po prostu leczy tą limuzyną swoje kompleksy.
        Ani mu ten samochód szczęscia nie da, ani mądrzejszy przez to nie będzie.
        Dla Polski też nic z tego dobrego nie wynika.
        Napuszony buc i tyle. Smutne, że tzw. 'reprezentant narodu' tak jaskrawo
        swoje 'zero' intelektualne publicznie afiszuje.

• Gość: newermajnd Misztal zajechał Maybachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:27
      król dyskotek myśli że przebije maybacha na toruńskich blachach.
    • Gość: szerszeń Misztal zajechał Maybachem IP: 194.183.32.* 09.03.06, 09:27
      Jak to się dzieje, że człowieka o takiej proweniencji stać na taki luksus?
      Geniusz czy siła wyższa? A może IIIRP?
      • Gość: kutach IV głąbie, w V bedzie mial jeszcze lepiej hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:28
      • Gość: freedom Re: Misztal zajechał Maybachem IP: 85.31.186.* 09.03.06, 09:33
        Zamiast czytania głupiego forum i przerzucania kanałów w telewizorze, trzeba
        trochę pomyśleć.
        • Gość: Drugi Maybach Re: Misztal zajechał Maybachem IP: 81.171.128.* 09.03.06, 09:40
          A wlasnie tutaj, na tym forum i przy tym temacie, wychodza okropne cechy
          Polakow. Zawisc i zazdrosc. Pewnie zaraz zaatakuja mnie, ze niby uklady, i inne
          takie rzeczy, ale malo mnie to interesuje. Nie bronie Misztala, ale uwazam ze
          jezeli kogos stac na taki samochod, to dlaczego ma go sobie nie kupic? Jezeli
          Wy nie mozecie, bo nie macie mozliwosci - tak samo jak ja zreszta - siedzcie
          cicho. To bez sensu...
          • Gość: ma-ryja Od Misztala zajechało gnojem IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.06, 12:57
            I po co sie denerwowac i podniecac. Taki zostal wybrany, jakiego chcieliscie.
            Jak cwiercinteligenci maja parawo wyborcze, to wybieraja najwyzej polglowkow.

Proponuje Msztalowi urzadzic konkurs, komu wolno wypucowac jego Maybacha. Wtedy
            dopiero bedzie panem. Gratuluje luz dzisiaj jego wybrancom!
        • Gość: Gościu Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.aig.pl 09.03.06, 09:47
          Niesamowity jest na tym forum poziom zawiści i agresji. Z takich jak Wy
          niezadowolonych frustratów czerpie siłę pis. Oczywiste jest dla Was że skoro Wy
          nie potraficie zarobić pieniędzy to i nikt inny nie potrafi. I że wszelkie
          pieniądze nie mogą pochodzić z legalnych interesów tylko z kradzieży. Stąd taka
          wizja Polski - z zawiści, niechęci, zazdrości. A może by tak zabrać się do
          roboty ??? Nie na etacie oczywiście ...
      • Gość: 1944 Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.man.rsk.pl 18.03.06, 10:19
        To jest akurat IV-ta.KaczyNscy mają taki sam kompleks, jeszcze chwila, i naród
        będzie olewał ludzi typu Misztala i typu Kaczyńskich.
    • Gość: gggba Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.city / 85.219.239.* 09.03.06, 09:40
      Niech się cieszy nową zabawką doputy może . Andrzej P.też myślał że będzie
      wieczny>>>A służby już myślą...skąd ta kasa....
    • Gość: Marcin 5,7 litra ? To orać nim może :) IP: *.dsV.agh.edu.pl 09.03.06, 09:44
      • metall Re: 5,7 litra ? To orać nim może :) 09.03.06, 09:48
        Prawda, więc ustawa o paliwie rolniczym go obejmie.
    • Gość: niebieski Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.bbn.gov.pl / 217.153.190.* 09.03.06, 09:48
      Czy jak burak wsiądzie do Maybacha to mu się wydaje, że jest w nim mniej buraka?
    • Gość: w kompleks małego fiu.fiu.fiu.taaaaa !!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.03.06, 09:48
      i czymś to musi sobie zrekompensować!!
      • Gość: blokers Ten co jeździ Tico to dopiero ma fiu... hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:23
    • Gość: r. Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.hell.pl 09.03.06, 09:51
      > A podobno rolnicy jak twierdzi Wielki Przewodniczący z Samobrony mają żle.

Jaki tam z niego rolnik. Stać go było na to, żeby Lepper go wpisał na listę, to
      sypnął dutkami.

Nawiasem mówiąc, kupowanie pewnych rzeczy z drugiej ręki uchodzi tylko wśród
      nowobogackich ;)
    • Gość: ja Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:51
      Popatrzcie ilu zakompleksionych posiadaczy 20-letnich maluchow sie tu
      odezwalo. :]
      • Gość: qqq i tu się mylisz!! bratku, taki pewnie jesteś ty IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.03.06, 09:54
      • Gość: LewStarywilk Penisa se przedluza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 12:04
        j.w.
    • Gość: annak123 Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.244.27.198.grabowka.net-com.net.pl 09.03.06, 09:54
      Przecież to prymityw i nowobogacki. Co można od niego wymagać?
    • Gość: capik Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:01
      Gratuluje zakupu! To rzeczywiście super wózek!

Czytam Wasze posty i jest mi trochę głupio: niektórych z Was szlak trafia, że
      Misztala stać na takie auto. Taka polska bezinteresowna zawiść! Mnie to wisi,
      czym Misztal jeździ. Jego problem jak się wystawia. Denerwuje mnie jedynie to,
      że taki gostek wogóle siedzi w Sejmie! Ale to nie świadczy źle o nim tylko o
      wyborcach...
      • Gość: ememes Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:11
        szlag a nie "sz l a k" bo nie o szlak turystyczny tu chodzi
        • Gość: capik Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:24
          Masz rację! Literówka...
    • Gość: l84 Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.4web.pl 09.03.06, 10:12
      a ile szanowna gazeta dostaje za te reklamówki?
    • Gość: hi hi hi fotelu z funkcją masażu, IP: 212.240.57.* 09.03.06, 10:14
      Pewnie Jola z Dywit bedzie go masowac.
    • Gość: figa Re: Misztal to nie rolnik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:16
      nie wiem jak mają rolnicy, ale on mi raczej na rolnika nie wylgląda. nie
      uogólniajmy, ze jak on jest z Samoobrony to tez jest rolnik. i co niby tego
      maybaha do orania pola sobie kupił!!!!!!!!!!
    • Gość: nic dodać nic ująć nic dodać nic ująć IP: *.wlv.ac.uk 09.03.06, 10:22
      Polecam linka:

www.youtube.com/watch?v=0lwzGBiXOUU&search=polish
      • Gość: Poseł Misztal LUDWIK!!! Zwolnij ich wszystkich!!! IP: 81.210.121.* 09.03.06, 10:27
        Wypisują takie brednie na mój temat - trzeba z nimi zrobić porządek! Zwolnij,
        albo od razu do paki!
    • kfaker Przepis na sałatkę z buraków 09.03.06, 10:24
      Jak zrobić sałatkę z buraków? Wrzucić granat rozpryskowy do Maybacha Misztala :)
      • kfaker Re: Przepis na sałatkę z buraków 09.03.06, 10:26
        A powaznie to padam na kolana przed panem Misztalem, ktory rozwinal mentalne dresiarstwo do poziomu sztuki, i ktorego rozwoj intelektualno-duchowy objawia sie zmiana dresu na garniak od Armaniego, zlotych lancuchow na drozsze zlote lancuchy, i klasycznego BMW na full wypas Maybacha. Szkoda ze liczba szarych komorek pozostala bez zmian. Ale teraz przynajmniej na dyskotece wszystkie laski sa jego :)
        • Gość: mon Re: Przepis na sałatkę z buraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:34
          Nie zapomnij że ma jeszcze miecz... który wygląda jak szabla
    • the.gypsy Re: Misztal zajechał Maybachem 09.03.06, 10:25
      ciekawe czy ma brandzlarke.
    • Gość: hjgjkgjh Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.wlv.ac.uk 09.03.06, 10:26
      nic dodać nic ująć

www.youtube.com/watch?v=0lwzGBiXOUU&search=polish
      • Gość: burak Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:42
        To nie wina Misztala to zasługa grubej kreski Mazowieckiego
        • kfaker Re: Misztal zajechał Maybachem 09.03.06, 10:43
          Masz racje, zaraz pojawi sie tu jeszcze Galba i wylozy nam ze Misztala to tak wlasciwie finansuje Michnik zeby Maybachem mogl czasem przejechac sie Tusk :P A ja twierdze ze Misztal to efekt zwyklego ludzkiego sk***synstwa, maly kretacz ktoremu przypadkiem sie powiodlo. Ot, i cala historia.
    • Gość: normalny Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:42
      I TAK POZOSTANIE PROSTAKIEM
      • Gość: Andrzej A dobrze tak IP: *.88.140.153.addr.tdcsong.se 09.03.06, 10:45
        Zamiast autostrad zamiast na średnią klasę, dotacje dla rolników - Polak
        potrafi
    • Gość: gr Re: Misztal zajechał Maybachem IP: 212.75.114.* 09.03.06, 11:02
      Co on wie o polityce...??? Szpanować tylko umie...
    • Gość: haloween re: Misztal dołączył do nielicznego grona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:10
      razem z rydzykiem ... hahah
    • Gość: ala Re: Misztal zajechał Maybachem IP: *.master.pl 09.03.06, 11:20
      ale krawat ma wsiowy
    • Gość: lilwayne smieszni jestescie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:25
      taa kierowcy peugotow 106 i 20 letnich bmw wyzalcie sie ze nie kazdy jak wy ma
      ciezko, ze ktos inny jest na tyle sprytny zeby sie ustawic a nie tracic czasu
      na forum.
      Lubi, stac go, jego sprawa.
      • Gość: Szymek Re: smieszni jestescie IP: *.exatel.pl 09.03.06, 12:46
        Czytaleś jego oświadczenie majątkowe, ja czytałem. Chodzi właśnie o to, że
        gościa nie stać, a mimo to ma. Ciekawe?
      • dr_avalanche Re: smieszni jestescie 09.03.06, 12:55
        Sprytny? To jest poseł na sejm RP, on ma być uczciwy a nie sprytny. I ma godnie
        reprezentować swoich wyborców. I o to tu przede wszystkim chodzi. Tymczasem
        przeczytaj sobie jego oświadczenie majątkowe i zobacz jego osiągnięcia w pracy
        sejmowej. Te informacje są dostępne na stronach sejmu. Potem porównaj podane
        tam sumy z ceną maybaha. Dopiero później się wymądrzaj.
        • Gość: sumi Re: smieszni jestescie IP: *.orange.pl 09.03.06, 13:01
          oswiadczenie majatkowe posla misztala:
          orka.sejm.gov.pl/osw5.nsf/web/234

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka