Gość: Mario Hit dla producentow moherow! IP: *.meil.pw.edu.pl 10.03.06, 10:53 Juz widze te reklamy: - Producent Beretow - Bartex - Orginalne rozance bursztywnoe z zegarkiem - masc na reumatyzm - reumatix - wino Monsignore cos jeszcze dodac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA ***** I CO , nie rażą go juz przedsiębiorcy i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:04 LIBERAŁOWIE??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:07 No cóż biznes to biznes,ale czy p.Rydzyka będzie Urząd Skarbowy kochał tak samo jak mnie czy inne pospólstwo.Trzej Muszkieterowie na pewno staną murem za "kardynałem Richellie:. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrunia Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: 217.153.6.* 10.03.06, 11:14 No na to właśnie czekałem. Na pojawienie sie ŚWIĄTOBLIWEGO OJCA BIZNESMENA. Cegiełkowy ojciec oszust juz był, był ojciec oszust - załozyciel stacji radiowej niezgodnie z przepisami.No i w końcu jest następna mutacja. Grypa to przy ojcu Rydzyku drobiazg.Ale cóż się dziwić. "Kto nie bywa u ojca Rydzyka, z tego nie będzie polityka".A swoją drogą nie jakże ładnie brzmiałoby ŚWIĄTOBLIWY OJCIEC RYDZYK - MANGO. Jak opis duszpasterza z Kongo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.03.06, 11:37 Skończyła się forsa ze stoczni? Czy może brakło na serwis Maybacha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:39 Ja wiedziałem że tak będzie. Teraz z niecierpliwością czekam na takie coś: "Tu TV Trwam ,katolicka telewizja w Twoim domu-skoro Dosia lepiej dopiera niż inne proszki to po co przepłać? A teraz zaprazszamy na transmisję mszy świętej....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspi Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.timm.pl / *.pl 10.03.06, 12:15 facet wie jak zrobić pieniądze na biednych schorowanych babciach, odbierając im od ust ostatnie pieniądze z renty,a szkoda bo znam redemptoryste, który jest naprawdę fajny.moim zdaniem nie jest to nowy prorok tylko człowiek żerujący na ludzkich słabościach.tak na marginesi jeśli o. rydzyk chciałby porozmawiać o wierze w jego wykonaniu tojestem za, skoro episkopat nie potrafi tego zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:36 Czy nadawcom społecznym można puszczac reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.Sadrakuła Czy stacja ma do tego prawo??? IP: 194.63.132.* 10.03.06, 12:47 Po lekturze zastanawiam się czy status nadawcy społecznego przewiduje nadawanie reklam, bo chyba nie przewiduje. Nie odbieram tej stacji więc za bardzo mnie to nie interesuje ale kilkanaście milionów rocznie piechotą nie chodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didek Re: Czy stacja ma do tego prawo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:47 Daj se spokój z prawem. Ojca D. prawo nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maloud Re: Reklamy u ojca Rydzyka 10.03.06, 12:58 Rydzykowi zepsuł się przecież Maybach i zbiera na nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Trzeba bedzie płacić za koncesję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:34 Media Rydzykowe są zwolnione z opłat koncesyjnych jako nadawcy społeczni pozbawieni wpływów z rekalm. Teraz trzeba będzie konkurować na rynku i płacić jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didek Re: Trzeba bedzie płacić za koncesję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:02 Co Ty Dominik z byka spadłeś? Jakie opłaty koncesyjne dla Ojca Dyrektora? Toż KRRiT będzie miała pierwszoplanowe zadanie aby stworzyć projekt ustawy takiej żeby było dobrze. Argumentacja będzie jak zawsze -niemarytoryczna i nielogiczna. Ale co z tego? Mohery to przyjmą bez mrugnięca okiem a Ty i tak nic na to nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:41 i wreszcie będzie zdrowy seks bo poświecony przez ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:50 O matko-a co tam będą reklamowaćresztą wszystko jedno i tak nie oglądam i nie słucham.Boję się o trawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bedzik Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.bytow.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:06 Wiem ze nie powinno sie mowic tak na osoby sw ale Ojciec Rydzyk to poprostu swinia... ktorej uderzyla kasa i wladza do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipul Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.ists.pl / *.ists.pl 10.03.06, 15:52 To sw to co miało znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronia Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.crowley.pl 10.03.06, 14:29 O Rydzyk dobrze robi więc nie czepiać się bo wasz szatan zabije. (delikatnie mówiąc)(nie macie pojęcia co DOKŁADNIE I BRUTALNIE zrobi jeśli nie będziecie popierać Rydzyka) Ja jako uczciwa parafianka go szanuje!! Nawet mam bloga gdzie chałubie Rydza www.kocham-rydzyka.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Prezes Telezakupów IP: 80.68.236.* 10.03.06, 14:30 "Reklama w TV Trwam? Dla nas to strzał w dziesiątkę! - mówi Maciej Bukowski, prezes firmy Telezakupy Mango." Duże brawa dla Pana Prezesa za zbudowanie sobie dobrej pozycji wyjściowej przed negocjacjami z BR TV Trwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beret_Z_antenką Rydzyk nie rób jaj , masz dość kasy IP: *.c31.msk.pl 10.03.06, 14:33 Rydzyk co ty z ta kasą zrobisz , chyba chcesz kupić kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
jarojak To znakomita wiadomość!!! 10.03.06, 14:33 Przynajmniej normalni, zdrowi ludzie będą wiedzieli czego mają na pewno NIE kupować :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.chello.pl 10.03.06, 15:08 Ale ten robi geszeft . Rappaport w grobie się przewraca . Do tego jeszcze ma pomagierów w rządzie , którzy napędzają mu widownię - czyli znowu kasę . Kościół to ma łeb do interesów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deda100 Re: Reklamy u ojca Rydzyka IP: *.adsl.wanadoo.nl 10.03.06, 15:31 Co sie czepiacie. Telewizja zeby zyc potrzebuje kasy- i to wielkiej- bez tego upadnie - patrz przyklad telewizji Familijnej- bez kasy upadla. nawet telewizja publiczna emituje reklamy - chociaz kazdy MUSI czy oglada czy nie placic abonament. Telewizja T. w przeciwieństwie do radia M. nie posiada statusu nadawcy społecznego i może emitowac reklamy. jak komus sie nie podoba- to nie oglada i juz. jest pluralizm, wolnosc wyboru- a czy GW sie boi , ze jej imperium medialne straci? Boli w oczy innych, ze radio M jako jedyne utrzymuje sie z dobrowolnych datkow? kto nie chce - niech nie placi Odpowiedz Link Zgłoś
kaz28 Re: Reklamy u ojca Rydzyka 10.03.06, 15:32 Co sie czepiacie? Telewizja zeby zyc potrzebuje kasy- i to wielkiej- bez tego upadnie - patrz przyklad telewizji Familijnej- bez kasy upadla. nawet telewizja publiczna emituje reklamy - chociaz kazdy MUSI czy oglada czy nie placic abonament. Telewizja T. w przeciwieństwie do radia M. nie posiada statusu nadawcy społecznego i może emitowac reklamy. jak komus sie nie podoba- to nie oglada i juz. jest pluralizm, wolnosc wyboru- a czy GW sie boi , ze jej imperium medialne straci? Boli w oczy innych, ze radio M jako jedyne utrzymuje sie z dobrowolnych datkow? kto nie chce - niech nie placi Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Hitem beda reklamy producentow moherowych beretow 10.03.06, 16:16 @! Odpowiedz Link Zgłoś