Gość: guajira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 18:55 Gratuluję panu, jesli klasyfikuje pan takiego artystę jak Michał Bajor do "drugoligowych aktorów". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Kostka Rubika IP: *.chello.pl 20.04.06, 20:09 Gust albo się ma albo się nie ma... Autor artykuły najwyraźniej go nie ma... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basienka18 Re: Kostka Rubika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 06:38 Piotr Rubik prezentuje wyzsza klase muzyczna i intelektualna trudna dla niektorych do zrozumienia-stat ,,moze'' te slowa ;p Ja jak wielu innych sluchaczy nie mam z tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoMI Re: Kostka Rubika IP: *.bytom.compnet.com.pl 21.04.06, 20:58 wszyscy się czepiają tej melodii do wiadomości, a gdyby się wsłuchali w nią jak w muzykę, a nie jak w czołówka programu TV to mówiliby coś innego. Muzyka jak kazda inna, wcale nie gorsza! Poza tym ludzie piszą, ze Pan Piotr jest chyba taki szalenie dumny z czołówki do wiadomości, a gdyby się zainteresowali to przeczytaliby, ze na płycie znajduja sie utwory, które były znacznym krokiem do tego co Pan Piotr osiągnął dziś. Rubikon moim zdaniem jest cudowny i mogłabym go słuchać non stop w kołko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka2110 Re: Kostka Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:26 Sa gusta i guściki... I o nich się nie rozmawia.... Ale nawet P. Piotr Rubik w którymś z wywiadow powiedział że nie wszystkim bedzie sie podobać jego muzyka, bo jest to nie możliwe... Nie można pojmować muzykę w kategori złej lub dobrej... To jest kwestia gustu... Nie uważam że porownanie do M. Wiśniewskiego jest trafne ponieważ nie można porównywać kogoś kto zdobyl slawe w czasie 3 lat a kogoś kto ciezką pracą przez 20 lat doszedł do tego samego... P. Rubik startował z gorszej pozycji... mimo że jesgo piosenki były przebojami np.Dotyk on sam pozostawal w cieniu. Według mnie zrobił to co chcial a chcial zaistnieć i mu sie to udało... poza tym to jak ktoś wygląda zależy tylko od tego czy się dobrze czuje sam ze sobą... Hmmm... drugorzedni piszesz... No ja bym osobiście nie zaliczyla Edyty Górniak ani Michała Bajora do tej grupy, ale skoro tak uwazasz... Kiedyś usłyszalam bardzo ważne dla mnie zdanie... Jeśli chcesz oceniać, to zacznij od siebie... Nie slyszałam o tobie, a oceniać innych jest dobrze ale według mnie powinni to ludzie którzy się znają na rzeczy... Którzy do czegoś doszli, a nie leczą swoje niespelnione ambicje... P.S. Tak sobie myśle że im więcej człowiek znaczy tym ma wiecej wrogów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olorin Re: Kostka Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 17:43 Kompozycje Piotra Rubika sa różne. Jedne lepsze, inne gorsze. te dla Michała Bajora uważam za jedne z najlepszych, tak samo zresztą, jak do "Świętokrzyskiej Golgoty". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justuska Re: Kostka Rubika IP: *.pronet.lublin.pl / 86.63.129.* 03.05.06, 10:48 ten artykuł jest beznadziejny, wszystko co w nim jest to nieprawda, nic dziwnego że metro to taki brukowiec...ta gazeta jest beznadziejna, nic w niej normalnego nie ma, tylko zdjęcia przy krzyżówce są fajen tylko dlatego że to nie wy je robiliście...jakby kosztowała 30 groszy to i tak by nikt nie chciał kupić! Piotr Rubik jest utalentowany, w przeciwieństwie do autora tego artykułu. Płyta Rubikon to najlepiej sprzedająca sie płyta w Polsce nie dlatego, że Polacy nie mają gustu, tylko dlatego że MAJĄ go, w przeciwieństwie do pana... pan zapewne lubi Michała Wiśniewskiego, albo Mandaryne! dobra kończe bo nie chce mi sie marnować czasu dla takich głupot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Collins Re: Kostka Rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:38 A ja sobie mysle, ze felieton jest bardzo dobry. Zartobliwy i ironiczny. Taki ma byc! P. Rubik oczywiscie jakims tam artysta jest, tak samo jak reszta "gwiazd" polskiego "show-biznesu", ale nie przepadam za taka muzyka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś