Dodaj do ulubionych

Czerwony koci pazur

21.04.06, 10:45
moj kot napewno sie ucieszy jak kupie mu zolte tipsy i kaze nosic zielone
japonki..moze jeszcze rybaczki w paseczki..miau bedzie super metrosexualnym
kotkiem..;)

...--------...
produkty dla malych firm
licencja na rozum
doradztwo europejskie

Obserwuj wątek
    • Gość: małami Re: Czerwony koci pazur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:57
      to jakiś koszmar, kot przeżywa stres przy przycinaniu pazurków a co dopiero jak
      się go będzie męczyc naklejaniem tipsów! mój dostał histerii jak mu się do
      łapki przykleiła tasma klejąca!
    • Gość: camel_3d aaaaaaaaaaa...z USA IP: 81.19.200.* 21.04.06, 10:58
      no to juz wiadomo skad ta durnota przyszla.
    • Gość: b prima aprilis już był!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:03
      i to jakiś czas temu...
    • dropesso Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 11:10
      ja tam mojemu chomikowi nakleję takie ładne małe szaro - czarne, pod kolor
      futerka... Rybkom raczej nie - mogły by mieć coś przeciwko...
    • Gość: aistionnelle Re: Czerwony koci pazur IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 12:14
      Co za idiotyzm !!!!Kotu przycina się pazurki(jeśli ktoś boi się sam można u
      weterynarza , kosztuje 5 zł ) i kupuje drapak : z sizalu , kory czy czego tam
      jeszcze a nie nakłada tipsy . Na mózg niech sobie sprzedawcy i którzy się do
      tego przymierzają nalepią jeden wielki tips!!!!
    • konread Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 12:18
      Szkoda tylko zwierząt tak traktowanych, które w wielu przypadkach znoszą z
      pokorą takie fanaberie swoich właścicieli:(((
    • praptak Lepsza grypa zwykła od ptasiej, ale i tak... 21.04.06, 12:48

Niestety w USA jest to alternatywa dla trwałego usunięcia kotu pazurów, czyli
      moim zdaniem, totalnego barbarzyństwa. Oczywiście dla kota jest to i tak kiepska
      alternatywa.
    • Gość: Marek Re: Czerwony koci pazur IP: *.crowley.pl 21.04.06, 14:15
      techno wymiatacz :)

www.filecabi.net/video/techno_cat.html
    • xela Czerwony koci pazur 21.04.06, 14:29
      a ja chcialabym zobaczyc jak taki producent naklada te pazurki mojej kocicy. he
      he he
      • danka.d Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 15:13
        Dla mojego kota proszę zamówić fioletowe stringi
    • Gość: BORYS Re: Czerwony koci pazur IP: *.21.pl / *.21.pl 21.04.06, 15:16
      Co za kretynizm.
    • wesolemiasteczko Re: Czerwony koci pazur - "Co za niewiedza"??? 21.04.06, 15:27
      Czy widzieliście ten bełkot autora?:
      "Producenci zapewniają, że nakładki są bardzo trwałe i po drobnych poprawkach
      co parę tygodni wytrzymają nawet cztery-sześć miesięcy!"

Przecież kotom pazury rosną inaczej niż ludziom. Nowe wyrastają sobie calutkie
      pod starymi, a stare w całości odpadają - i już... Jakie poprawki????
    • parwardigar Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 15:36
      zawsze uważałem że amerykanom palma odbija... debile popieprzeni...
    • Gość: Frau Re: Czerwony koci pazur IP: *.nycmny83.covad.net 21.04.06, 16:15
      Mieszkam w Nowym Jorku i dziwnym trafem o tego typu "rewelacjach" zawsze dowiaduje sie z gazet w
      Polsce...
      Czy w Polsce naprawde ludzie nie maja co robic i nic wartego uwagi sie nie dzieje?!?!
      A te tipsy dla kotow to tez ktos niespelna rozumu wymyslil- nie rozumiem tym bardziej dlaczego ktos
      robi z tego sensacje dnia...
      • Gość: tom Re: Czerwony koci pazur IP: *.adsl.green.ch 21.04.06, 16:29
        papatrz na nazwe tego dzialu... nie spodziewaj sie tutaj powaznych tematow bo
        takie sa powyzej...
        Wiecie co.. tipsy to jest glupota a kot sam sobie jewygryzie (moje obgryzaja
        pazurki), ale gorsza rzecza sa karmy produkowane w "cywilizowanej" Europie,
        ktore powinno sie utylizowac jako niebezpieczne odpady. Zwierzaki w Europie sa
        traktowane jak chodzace spalarnie smieci i dlatego tak czesto choruja. Siedze w
        tym temacie od lat i wierzcie mi, to czego sie czlowiek dowiaduje czytajac
        przepisy UE jest horrorem... :(
    • Gość: magda Re: Czerwony koci pazur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:29
      proponuję wszystkim włożyć sobie piórko w ...ę i paradować z tym do pracy po
      pracy itd. itd.Biedne zwierzęta,które muszą obcować z idiotami-francuskimi
      lalkami itp. !!!
    • kaatrin Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 17:38
      Wszyscy jestescie bardzo madrzy. Nikt z was tych tipsow nie widzial, a wszyscy
      komentuja, i jeszcze ze z USA... Ja widzialam i nie uwazam wcale, ze to takie
      glupie. Kot protestuje troche przy zakladaniu - jak i przy obcinaniu - potem
      jednak nie zauwaza tipsow. Nie niszczy mebli. Moim zdaniem lepsze tipsy niz
      wyrywanie. Z obcietymi tez niszcza meble. Bezbarwnych tipsow nie widac.
      • Gość: aistionnelle Re: Czerwony koci pazur IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 19:51
        Jak się ma meble , szczególnie nietykalnego rodzaju to się nie ma kota ,tylko
        laleczki i pieska z futerka i piórko w...
        • kaatrin Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 20:23
          no coz, moje koty niszczyly wszystkie meble, lacznie z oddzieraniem platow
          tapicerki za skorzanej kanapy. wszystko obdrapaly.
          Uwazam, ze te tipsy sa jednym z rozwiazan. Widzialam je u znajomych, byli
          zadowoleni. Nie wiem jak dlugo sie trzymaja, nie sadze zeby dluzej jak kilka
          tygodni.
          Duzo mniej sensu maja tipsy u ludzi.
          • umfana Re: Czerwony koci pazur 22.04.06, 18:11

• umfana Re: Czerwony koci pazur 21.04.06, 19:51
        Debilzm... przecież kotom rosną pazury więc...
    • Gość: Tips Re: Czerwony koci pazur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:11
      Składam serdeczne "bóg zapłać"....
      Idźcie w pokoju chrystusa....

Amen

Aleluja
      Aaaaaaleluja
      AAAaAAaleluja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka