Dodaj do ulubionych

Z TVP do TV 4

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:10
TV4 = dziadostwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: beec Re: Z TVP do TV 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 00:22
      Dziadostwo to jest teraz.. kiedys, to byla TV "Echo" - pierwsza niezależna
      telewizja w Polsce - czyli we Wrocławiu dokladnie :)
      Potem roznire bywalo, a generalnie to wykruszono bezczelnie wrecz ludzi po
      powodzi 1997 - kiedy to nagorodzno oficjalna telewizje wroclawska, a kompletnie
      nie doceniono tego, co robila ta praywatna stacja - nie pamietam, czy nazywala
      sie juz wowczas TEDE czy inaczej, bo te nazwy zmienialy sie dosc czesto,
      niestety, ale TV byla "swoja"
      • Gość: arek Re: Z TVP do TV 4 IP: *.altec.pl / *.altec.pl 10.05.06, 08:22
        Na początku lat 90-tych w Katowicach istniała piracka stacja TV Rondo. Ludzie
        bardzo ją chwalili sobie.

Dziadostwo to jest w TVP, warszawska cenzurka !

Zapytam przy okazji, dlaczego w pakiecie Cyfra+ kanałem regionalnym jest TVP
        Warszawa??? Ja mieszkam na Śląsku więc chcę oglądać TV regionalną z Katowic !

Dodam jeszcze, że nieźle nam zniszczyli TV regionalne.
        • Gość: beec Re: Z TVP do TV 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 16:23
          Gość portalu: arek napisał(a):
          [..]
          > Dodam jeszcze, że nieźle nam zniszczyli TV regionalne.
          tiiiiiia.. byly lepsze i gotrsze.. moglam porownywac, przez dluzszy okres
          czasu w I p. lat 90.tych Krakow, Wrocław i Szczecin..
          Najbardziej chwaliłam sobie Kraków, potem niestety, ale wywalili Kutza, który
          nią rządził.. i.. jak to zywle bywa.. przez jakiś czas jeszcze "Żarło" .. ale
          potem zdechło :(

a Wrocław robił wszystko, by pogrążyć "Echo" [Echo było wcześniejsze od
          Ronda].. udało im sie zniszczyc dobry zespol.. same komusze pomioty w tym
          czasie rzadzily ta wroclawska regionalna :(nawet powrot Basi Trzeciak niewiele
          potrafi zmienic.. a szkoda ..

dzis, niestety - niemozna mowic o prefesjonalizmie dziennikarskim poza
          nielicznymi, naprawde nielicznymi wyjatkami ..

bledy merytoryczne, logiczne, jezykowe.., stlistyczne, artografizne na
          przeiwijajacym sie 'tickerze'
    • Gość: Kir A gdzie wlazł Wołek do TV4 czy TV5 n/tx IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 09:02
      • david.locke Re: A gdzie wlazł Wołek do TV4 czy TV5 n/tx 10.05.06, 17:59
        DO Tele5 Telewizja ktorej wlascielami sa wlosci. Stacja w permanentnym upadku ;)
        Natomiast TV5 to ile pamietam francuski kanal kulturalny - calkiem dobry zreszta :)
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: A gdzie wlazł Wołek do TV4 czy TV5 n/tx 11.05.06, 15:17
        Do "piątki" A to jeszcze wieksze dziadostwo.
    • Gość: colin Re: Z TVP do TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:20
      Zycze tv4 wszystkiego najlepszego. To jedyna stacja, którą obchodzą fani rajdów
      samochodowych i F1.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka