Gość: ds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 23:10 TV4 = dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beec Re: Z TVP do TV 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 00:22 Dziadostwo to jest teraz.. kiedys, to byla TV "Echo" - pierwsza niezależna telewizja w Polsce - czyli we Wrocławiu dokladnie :) Potem roznire bywalo, a generalnie to wykruszono bezczelnie wrecz ludzi po powodzi 1997 - kiedy to nagorodzno oficjalna telewizje wroclawska, a kompletnie nie doceniono tego, co robila ta praywatna stacja - nie pamietam, czy nazywala sie juz wowczas TEDE czy inaczej, bo te nazwy zmienialy sie dosc czesto, niestety, ale TV byla "swoja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Z TVP do TV 4 IP: *.altec.pl / *.altec.pl 10.05.06, 08:22 Na początku lat 90-tych w Katowicach istniała piracka stacja TV Rondo. Ludzie bardzo ją chwalili sobie. Dziadostwo to jest w TVP, warszawska cenzurka ! Zapytam przy okazji, dlaczego w pakiecie Cyfra+ kanałem regionalnym jest TVP Warszawa??? Ja mieszkam na Śląsku więc chcę oglądać TV regionalną z Katowic ! Dodam jeszcze, że nieźle nam zniszczyli TV regionalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beec Re: Z TVP do TV 4 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.06, 16:23 Gość portalu: arek napisał(a): [..] > Dodam jeszcze, że nieźle nam zniszczyli TV regionalne. tiiiiiia.. byly lepsze i gotrsze.. moglam porownywac, przez dluzszy okres czasu w I p. lat 90.tych Krakow, Wrocław i Szczecin.. Najbardziej chwaliłam sobie Kraków, potem niestety, ale wywalili Kutza, który nią rządził.. i.. jak to zywle bywa.. przez jakiś czas jeszcze "Żarło" .. ale potem zdechło :( a Wrocław robił wszystko, by pogrążyć "Echo" [Echo było wcześniejsze od Ronda].. udało im sie zniszczyc dobry zespol.. same komusze pomioty w tym czasie rzadzily ta wroclawska regionalna :(nawet powrot Basi Trzeciak niewiele potrafi zmienic.. a szkoda .. dzis, niestety - niemozna mowic o prefesjonalizmie dziennikarskim poza nielicznymi, naprawde nielicznymi wyjatkami .. bledy merytoryczne, logiczne, jezykowe.., stlistyczne, artografizne na przeiwijajacym sie 'tickerze' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir A gdzie wlazł Wołek do TV4 czy TV5 n/tx IP: *.lubsza.sdi.tpnet.pl 10.05.06, 09:02 Odpowiedz Link Zgłoś
david.locke Re: A gdzie wlazł Wołek do TV4 czy TV5 n/tx 10.05.06, 17:59 DO Tele5 Telewizja ktorej wlascielami sa wlosci. Stacja w permanentnym upadku ;) Natomiast TV5 to ile pamietam francuski kanal kulturalny - calkiem dobry zreszta :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: A gdzie wlazł Wołek do TV4 czy TV5 n/tx 11.05.06, 15:17 Do "piątki" A to jeszcze wieksze dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colin Re: Z TVP do TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:20 Zycze tv4 wszystkiego najlepszego. To jedyna stacja, którą obchodzą fani rajdów samochodowych i F1. Odpowiedz Link Zgłoś