pressforum 21.05.06, 22:39 A.M. dostal dzis nagrode w Izraelu - razem z 4 innymi dziennikarzami ze swiata. w sumie dostali 3 mln dolarów. "Za działalnośc kulturalską", jak powiedziała moja znajoma z Tel-Avivu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pinokio Adam Michnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:26 to będzie miał czym płacić zmaleszkowaciałym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Adam Michnik - nagroda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 23:29 To wreszcie będzie gościa stac, żeby wydac (i promowac) swoje książki za SWOJE pieniądze. Do tej pory dostawał chyba w agorze płacę minimalną, bo kiedy chciał coś wydrukowac, to biegał do ministerstwa kultury po PIENIĄDZE PODATNIKÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Adam Michnik - nagroda 22.05.06, 06:51 Gość portalu: shocking truth napisał(a): > To wreszcie będzie gościa stac, żeby wydac (i promowac) swoje książki za SWOJE > pieniądze. Do tej pory dostawał chyba w agorze płacę minimalną, bo kiedy chciał > > coś wydrukowac, to biegał do ministerstwa kultury po PIENIĄDZE PODATNIKÓW. Czysta propaganda. Boisz sie podac jakikolwiek przyklad, bo prawda moglaby byc dla siebie szokujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz... szokujący jesteś ty i twoje kłamastwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: szokujący jesteś ty i twoje kłamastwa 22.05.06, 17:00 Przynajmniej napisz co ci kazali uznac za klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Kurcze, nie spodziewałem się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:42 że taki osobnik jak ketman nie czyta książek Gadasia ;-) A wystarczy zajrzec za okładkę, żeby zobaczyc notkę, że książka została dofinansowana przez ministerstwo kultury czyli PODATNIKÓW. Dotyczy to 'wściekłości i wstydu' oraz 'wyznań nawróconego dysydenta'. Gdyby ketman czytał 'najwyższy czas', dowiedziałby się również, że PODATNICY finansują promocyjne spotkania Gadasia z czytelnikami (instytucje budżetowe wynajmują mu za darmo sale i finansują nocleg). Przyznaję się bez bicia: nie mam żadnych dokumentów potwierdzających, że Gadaś zarabia w agorze minimalną pensję. Ja tylko wnioskuję z jego chodzenia po prośbie :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth No i ketman zamilkł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:35 Nie jestem zaskoczony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: Adam Michnik - nagroda 22.05.06, 07:46 Masz jakiegoś linka? Chciałbym poczytać. Po angielski, nie hebrajsku, najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Adam Michnik - nagroda 22.05.06, 18:49 nie mam. nie szukałem. wiem to do znajomej, która to wie ze swoich tamtejszych mediów. może wszystkie gazety sie o tym nie rozpisywały na pierwszych stronach i nie wszystkie radia były zainteresowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jeszcze 22.05.06, 15:36 o tym nie wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jesz 22.05.06, 17:25 rmstemero napisał: > o tym nie wiedza. Domeną pressforum sa brukowce. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jesz 22.05.06, 18:47 a widzisz doktorku :) masz nieaktualne informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jesz 23.05.06, 01:13 pressforum napisał: > a widzisz doktorku :) masz nieaktualne informacje ;) To jest moja opinia, cieniutki pismaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jesz 23.05.06, 17:58 lotny z ciebie umysł, oj lotny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:37 Lotność umysłu szwajcnera jest powszechnie znana i ceniona na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Moze jakis link? Bo w Izraelskiej prasie jesz 23.05.06, 20:37 pressforum napisał: > lotny z ciebie umysł, oj lotny ;) Twoj, byl ulotny! Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany_ranek A gdzie Prezent Jubileuszowy? 23.05.06, 21:04 www.remuszko.pl/jub_mich/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maler Na zbity pysk spada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 04:49 Zrekompensują się Adamowi niskie, lecące na zbity pysk notowania AGORY gielda.onet.pl/0,557,92,spolki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent cooper Re: Na zbity pysk spada IP: *.chello.pl 27.05.06, 07:26 Nie przesadzaj z ta głodową pensją Gadasia, bierze od kilkunastu lat kilkanascie tys/mc, za nic nie robienie, a ostatnio za nie przychodzenie na Czerską. Swego czasu też zrezygnował z akcji - co zapewne zarząd mu tez jakoś zrekompensował. Więc gdyby chciał t miałby za co wydać książkę, ale przecież lepiej zubozyc z pieniędzy ministerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś