Gość: xaliemorph Re: Facet lubi być brudny IP: *.icpnet.pl 22.05.06, 20:34 Apropo najśmieszniejszej deski klozetowej. Już widziałem parę kobiet (nie znam przekroju populacji stąd nie mogę wyrokować) które i owszem opuszczają deskę jednakże kompletnie się nie interesują czystością muszli po spłukaniu, co jest moim zdaniem irracjonalne, i nie raz czyściłem muszlę po takim pseudo hignienicznym zachowaniu. Owszem opuszczenie klapy zmniejsza migrację areozoli, ale tylko i wyłącznie podczas procesu spłukiwania, więc po tym należy podnieść i wyczyścić, jeśli kto chce być bardzo higieniczny. Apropo kultury i higieny jak ktoś już wspomniał denerwujące są walające się po lasach podpaski, ale raczej trudno będzie tego uniknąć (w końcu wstydliwy temat co nie?). Kultura jest także olbrzymia jak widzę jak znakomita większość społeczeństwa śmieci naokoło, z samochodów, komunikacji, idąc piechotą, wszedzie i dużych ilościach, paranoja. Wracając do higieny przynam szczerze że trochę irytujące są wizyty w toaletach męskich gdzie gro facetów nie wie co to umywalka i mydełko. Kolejny minus to brak higieny jamy ustnej co jest jak najbardziej zauważalne, na szczęście ci nie myjący się przez tydzień i bogowie tygodniowych skarpetek odchodzą powoli w przeszłość choć z mozołem. Ja sam przyznam szczerze iż nie zawsze używam codziennych kąpieli (nierzadko co 2 dni) w chłodnym okresie, gdyż w innym wypadku skutkuje to łuszczeniem się skóry ze suchości (i nie uważam iż mycie 3 razy dziennie i potem wcieranie w siebie ton olejków do nawilżania jest mądrym wyjściem). Jak wszystko należy robić z głową, ot cała filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
gonnti Bzdury! Obraże mnie takie coś! 22.05.06, 22:11 Nie można pisać takich artykułów, nie można wszystkich wrzucać do jednego worka! Jestem studentem mam 20 lat, zawsze chodzę w świeżych ubraniach, dbam o siebie, jestem ogolony i pachnący. I denerwuje nie jak czytam takie pseudo artykuły! Ludzie nie piszcie takich głupot... Odpowiedz Link Zgłoś
krolroger Re: Bzdury! Obraże mnie takie coś! 22.05.06, 22:41 Niestety zgadzam sie. Totalne pierdoly. Dlaczego pisze sie tylko o mezczyznach przeciez reszta spoleczenstwa tez ma podobne nawyki, nie raz czulem pot od grupszej pani w autobusie. Chodzi zreszta glownie o ludzi starszych wychowanych jeszcze w epoce przed antyperspirantami. Poza tym sam jestem mezczyzna, ktory poci sie niestety obficie i wiem ze zadne anty perspiranty, codzienne zmiany bielizny oraz poranne prysznice nie zachamuja zapachu ktory pojawia sie okolo 14 stej. Wlasciwie to zwyciezylem walke ze smrodem dopiero golac sie pod pachami i nakladajac wieczorem swinstwo zatykajace pory, ktore piecze jak diabli ale jest zadziwiajaco skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R_Men śmiechu warte IP: 217.70.50.* 23.05.06, 01:18 Jestem facetem i deskę klozetową zamykam, ale co by się stało gdyby "pani" sama ja opuściła - umarłaby?...I jeszcze jedno - jak się gość wysika i umyje rączki samą wodą to od razu dostanie czerwonki i innej zarazy, ale np. w czasie miłosnych uniesień kiedy zasysa się to i owo, wtedy jest to smaczne, zdrowe i higieniczne, ha ha ha. Ładne włosy na głowie się wszystkim na ogół podobają ale już w zupce to raczej nie ;) Wszystko jest względne i zależy od okoliczności i nie należy o tym zapominać. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Facet lubi być brudny 23.05.06, 04:08 Co ma dezodorant do czystosci ? Lekarze odradzaja, bo powoduja infekcje. ------------- Zmiana majtek co 2 dni - gdzie problem ? ------------- Chyba przesadzacie. Tak jak w USA, gdzie w niektórych regionach kobieta, ktora nie goli nóg albo pod pacha, jest "dziwka" - chore, co ? Wszystko przez ta reklame, chca sprzedawac, znaczy sie nam wciskac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia. Re: Facet lubi być brudny IP: *.broker.com.pl 23.05.06, 05:50 Niestety nie wszyscy dbają o higiene,jak za młodu Jaś się nauczył ,to potem Jan będzie umiał....Ale myśle że jeszcze nie jest tak żle,-koleżanka jeżdzi do pracy do Włoch - to dopiero ma co robić-tam sa brudasy,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Brud, zapach prawdziwego mężczyzny. Była nawet... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.06, 07:22 ...taka reklama w tv. Autorzy mieli co prawda coś innego na myśli, ale wyszło im... no, wiadomo jak wyszło. Teraz okazuje się, ze to święta prawda. Mój sąsiad spod 5 cuchnie codziennie w windzie niewypranymi ciuchami i zastzarzałym potem. Najgorzej jest, jak wraca z kubełkiem domowym po wysypaniu śmieci. Zawsze się zastanamiam - co gorsze? On nieumyty czy ten obrzygany kubeł z zasklepionymi resztkami wewnątrz. Za to żona jego wymuskana i wypachniona. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Brud, zapach prawdziwego mężczyzny. Była nawe 23.05.06, 08:13 Ja też miałem kubeł, ale teraz mam woreczki foliowe - mamusia tak zadecydowała. A mieszkam w bloku czteropiętrowym, więc windy nie mam. A mąż tej Twojej sąsiadki jest jej drugą połową, więc ona sama w połowie jest zaniedbana. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. ten artykuł to chyba powstał po ... IP: *.tiger.com.pl 23.05.06, 10:25 spotkaniu autorki z Michnikiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Facet lubi być brudny IP: *.elpos.net / *.elpos.net 23.05.06, 11:10 ...z tą deską to rzeczywiście denerwujące...a jeśli chodzi o niemycie, to siedzenie na zajęciach obok kogoś kto, nie chodzi o to, że nie pachnie, ale zwyczajnie śmierdzi...nie należy do przyjemności!!!!!!!!!!!!...chociaż stwierdzenie, że takie zachowania to domena Polaków jest przesadzone baaaaardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cougnight siedzący sik IP: *.icpnet.pl 23.05.06, 12:14 Patrząc z innego punktu widzenia. Mówimy o desce klozetowej, czy klapie od klozetu, bo to duża różnica. Ale ze stricte fizjologicznego punktu widzenia. Owszem mogą sobie panie życzyć by faceci siusiali na siedząco (faktycznie mniej odprysków, szczególnie przy metodzie celowania na sam środek a nie po ściance), jednakże pewne uwarunkowania zmniejszają ów komfort. Facet na siedząco może nieraz swym penisem dotknąć muszli klozetowej od środka (co jest niemiłym odczuciem). By tego uniknąć musi przytrzymywać go skierowanego w dół. Z racji zgięcia i większej długości cewki moczowej, w takiej sytuacji pozostaje więcej kropelek moczu co także nie jest tak bardzo przyjemne (a kto kocha żółte gacie). Kobiety zaraz powiedzą iż można skorzystać z papieru, jednakże wycieranie, powoduje nieprzyjemne obtarcie żołądzia (dla niewiedzących proponuję podcieranie samej łechtaczki papierem, prawda że nieprzyjemne?). Gdy kobieta z kolei stwierdzi iż facet powinien być męski a nie mazgaić się, to ja po męsku będę sikał na stojąco, a nie metroseksualnie na siedząco. Może trochę chore, ale prawda w tym też się mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: siedzący sik 25.05.06, 10:10 Rozwiązaniem był by pisuar zamontowany na odpowiedniej wysokości. Ale nie dzisiaj tylko za 40 lat. Bo dzisiaj wiele ludzi w Polsce nie ma ubikacji/łazienki i wychodzą załatwiać potrzeby na zewnątrz lub sikają do wiadra. -- Frant - humor, satyra, krytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiat Duna SC Classically kidney: politicians predeliction labyrinth. IP: *.vhoster.org 18.07.16, 15:21 Rubbery ones Odpowiedz Link Zgłoś