Gość: Myszkin IP: 155.91.64.* 31.05.06, 09:55 Dodajemy "S" i wychodzi "Shit na mundial" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcy Byle nie Queens... IP: 62.233.204.* 31.05.06, 10:11 Polecam za to Zakopower. Ciekawa melodia i niezłe słowa, reszta przypomina disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ała Re: Byle nie Queens... IP: *.icpnet.pl 31.05.06, 10:23 czy te królowe brzydoty zabrały się za "kręcenie hymnu"? gdyby konkurs organizował tvn, można by w tym dopatrywać się roli Majewskiego, ale Polszmat nie wróży nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Jaka reprezentacja, taki hymn… IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:43 Wszystkie te propozycje to taka zenada, ze szkoda gadac s10.bitefight.pl/c.php?uid=44862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Kit na mundial IP: *.upc-d.chello.nl 31.05.06, 10:37 Jak Polacy beda grali tak jak ta strona dziala, to daleko nie zalecimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff tylko Zakopower, reszta to kicha IP: *.magma-net.pl 31.05.06, 19:16 a ich kawalek jest naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psiakrew! Wciskanie hitu! :))) IP: 80.50.180.* 31.05.06, 10:38 Polska nasa, za Janasa... _ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Kit na mundial IP: *.adsl.alicedsl.de 31.05.06, 10:38 tragedia! wlasnie posluchalem finalowych piosenek... infantylizm, kicz i totalny brak jakiegokolwiek poziomu muzycznego. chyba tylko Queens cos pokazaly - ale bardziej chyba chodzi o ich wyglad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytajacygazety Re: Kit na mundial IP: *.compromis.pl 31.05.06, 11:11 Dlaczego za każdym razem tylko krytykujecie?Akurat piosenki są naprawdę fajne.Nawet dobrze,że teksty są takie proste.Mistrzostwa świata mają być zabawą.Od ciągłegłego udawania mamy sytuacje na co dzień:w pracy,w polskim rządzie i parlamencie,w napuszonych komentarzach Gazety Wyborczej.A więc Angole,Angole ja was ...ole!ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilekobietamalat Re: Kit na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:29 no strone to sobie zrobili..profesjonalnie;> ojezu,ale formacja jest zdecydowanie najlepsza:) oo i zakopower :)) tak czy inaczej wiekszosc brzmi kiepsko;> pan milowicz zrobil sie teraz z elwisa, na rickiego m. ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasamikibic Re: Kit na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:36 mnie się podoba Golden Life Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzozłymisio kto z kogo zrzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:39 przepraszam, ja w sprawie formalnej.. hm.... czy kawalek goden life jest za przeproszeniem ZERŻNIĘTY z tej bajki o Shrecku??? jesli sie mylę to mnie poprawcie, ale chyba zaczyna sie wstydzić, że pochodzę z kraju nad Wisłą. pozdrawiam wszystkich kreatywnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Kit na mundial IP: *.ramtel.pl 31.05.06, 11:55 Wojtek świetny artykuł! Humor mi się poprawił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sthas Re: Kit na mundial IP: *.idg.com.pl 31.05.06, 11:57 podają link do tego sajtu zabiliście im serwer :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kit na mundial IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.05.06, 12:01 oj tak.koszmarne disko polo i kretyńskie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Re: Kit na mundial IP: *.chello.pl 31.05.06, 12:40 Lepiej weźta już te Górniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolger Re: Kit na mundial IP: *.crowley.pl 31.05.06, 12:46 Załóżę się że wygra jak zwykle wspaniała Patrycja Markowska. Ona jest żałosna a pcha się wszędzie gdzie się da czy ją chcą czy nie i ciągnie ze sobą tatusia, którego przy okazji kompromituje....Brawo Państwo Markowscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van der drwaal Re: Kit na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:59 Ma wygrać Superpuder - Rasiak song Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Kit na mundial 31.05.06, 14:16 jak reprezentacja taki "hit" "...nie dziwiiiii niiiiiiiiic..." Odpowiedz Link Zgłoś
matur Re: Kit na mundial 31.05.06, 14:18 Po co wybierać mierne piosenki "na siłę"? Życie samo weryfikuje taki rzeczy. A po wczorajszym meczu (zresztą już wcześniej zaczęło to "żyć samo") oby HITEM, samospełniającym się nie został Rasiaksong..... P.S. Wszystkie propozycje są delikatnie mówiąc żałosne. Mix biesiadowo-remizowo- ćwierćinteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Kit na mundial IP: *.onboard.pl 31.05.06, 14:20 dodajcie "i" w słowie "mundial" w tytule, bo jest "mundal" Odpowiedz Link Zgłoś
siarsky Re: Kit na mundial 31.05.06, 14:25 to jest prawdziwy hit na mundial "Gol, gol, gol" posłuchajcie Siarsky Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond prawdziwy hit! 31.05.06, 14:35 www.youtube.com/p.swf?video_id=84KM--LyQL0&eurl=&iurl=http%3A//sjl-static8.sjl.youtube.com/vi/84KM--LyQL0/2.jpg&t=OEgsToPDskJjUgN-wORdJskzp9sDx7N4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman taki sam szajs jak reszta polskiej muzyki... IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 31.05.06, 17:29 tego nawet piracić się nie chce - szkoda łącza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Co za bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 17:59 Temte piosenki byly dobre? Usmialem sie do lez. Przy Trzech przyjaciolach z boiska autor pewnie plakal ze wzruszenia jak stado bobrow. Odpowiedz Link Zgłoś
nokata Re: Kit na mundial 31.05.06, 18:39 Jednak Gorniak byla lepsza od tych popiskiwan i wrzaskow. Chociaz tez to byl syf. glosije na piosenke zespolu Fasolki "Moja rozowa pileczka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Kit na mundial IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.06, 18:42 alez syf, a piosenka norbiego to jakis klon z dj'a qbass'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1946 Re: Kit na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:14 Boże wstyd mi za naszych muzyków oraz za piosenki w ich wykonaniu. Zawisza jest jeden 4 ligowy NIE dla złodziei z Hydrobudowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam kaca Re: Kit na mundial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:23 Wczoraj obejrzałem mecz Przypominał kiepski skecz Popis boiskowych kalek Piłkarski kabaret Drużyna Janasa Król na golasa Meeeecz to był na pięć butelek Toooo był mecz wypiłem wiele Piąta Flaszka procentoowa I Wyglądałem jak narodowa Drużyna Janasa Król na golasa Każdy Polak ci powie Że sport to jest zdrowie Sport to jest zdrowie Na! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Wygrał Milowicz! IP: *.icpnet.pl 31.05.06, 23:05 Jak dla mnie faktycznie najodpowiedniejsza piosenka na Mundial. Te pozostałe jakieś takie smentne, a tą przynajmniej da sie nucić pod nosem. Poziom piosenki kiepski, ale to przecież nie festiwal. Całe szczęście, ze nie wygrał Qeens, czy jak im tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Wszyscy przegraliśmy :( IP: 193.192.62.* 01.06.06, 00:17 Gość portalu: ala napisał(a): > Jak dla mnie faktycznie najodpowiedniejsza piosenka na Mundial. Taaak, boski spasiony Ricky Martin z Polszy - już prędzej Polacy będa spiewać piosenke IRA (zmodyfikowane "...zdoooobyć świata szczyt...") wykorzystaną przy reklamowaniu flagi TYSKIE. A Milowicz... Nie znęcajmy sie nad nim za bardzo. Atlas z Tomaszewskim i Żelazko tragiczni w wyśmiewaniu polskich piłkarzy. Alkoholizm - to jest choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
decha5 Re: Kit na mundial 01.06.06, 00:05 Nie startowałem w konkursie, bo nie jestem zrzeszony! napisałem tekst do piosenki " Czerwonych gitar" ..." Nikt na świecie nie wie, że się kocham w Ewie"... Może to nie jest hit, ale wpada w ucho i zostala sprawdzona w większym gronie! Śpiewali wszyscy, nawet nieznajomi! Piszę wolno, ale nich tam... Widzę jak we śnie, że Janas już wie, kto na "MUNDIAL" się załapał? Kto przez roku pół, harował jak wół, kto trenował a kto nie? ref. Stańmy przy trenerze, On w najlepszej wierze, wybrał tych najlepszych i, że to oni właśnie, zabłysną najjaśniej, walczyć będą z całych sił! Do odważnych świat, należy od lat, dalej chłopcy nie pękajcie! Hej Polaku, hej! Ostatni się śmiej, uwierz w siebie chociaż raz!!! ref. Stańmy przy trenerze, On w najlepszej wierze, wybrał tych najlepszych i, że nas nie zasmucą, że z "NIKE"powrócą! Wreszcie przyszedl na to czas! Spróbujcie! Może wam się spodoba.. Decha5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: Kit na mundial IP: *.robbo.pl 01.06.06, 02:53 A po co ukladać jakieś teksty, przecież jak im gola nie strzelą to go sobie strzelą sami i z grupy nie wyjdą . Nie jestem fanką piłki kopanej ale nasi są tak zdemoralizowani,że dziw bierze iż nie każą sobie płacić za to ,że wyszli na boisko. Odpowiedz Link Zgłoś