Dodaj do ulubionych

Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beretem

• Gość: Monicysko Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.gb.net.pl 30.06.06, 15:54
      "Chcemy jego odwołania. Nie można robić sobie kpin z wiary - postuluje jeden z
      nich."

Jestem katoliczką, ale nie wierzę w berety... Ani zwykłe, ani moherowe... Nie
      wiem jak reszta... Ale takiego zapisunie ma ani w piśmie świętym, ani w KKK...
      Czy to nie herezja..? Wstyd, ze radni nie znaja swojej wiary :)
    • Gość: Maciej M. Poznań Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.pbg-sa.pl 30.06.06, 15:56
      moherowy beret symbolem kościoła, czy ich poje****???????
    • Gość: ? Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:04
      a pytanie mam: gdzie i od kiedy wiara łączy się z moherowym beretem? czy taki
      beret występuje w piśmie świętym czy jak?
      • dr.szlafrok Berecik 30.06.06, 16:18
        To skiba i kolesie z Big Cyca powinni iść siedzieć.
        A przyszłe dzieci i wnuki Skiby to ani chrztu, ani ślubu nie dostaną.
    • Gość: Jazata Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.06.06, 17:37
      "Nie można robić sobie kpin z wiary" - z wiary w berety?????! <szok> Czy ta
      wiara jest zarejestrowana w Urzędzie ds Wyznań? Jeżeli, to jest to sekta!
      Generalnie, to żygać się chce...
    • Gość: outside. Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:02
      cos czuje ze radni tez startowali, ale im rzucanie slabiej poszlo.
    • Gość: Heretyk Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:11
      Rdni Miastka udają katolików . To normalna rzecz w dzisiejszej tzw
      chrześcijańskiej polsce . Panowie radni zapoznajcie się ze Starym i Nowym
      Testamentem a przestaniecie podejmowiać głupuie decyzje .
    • Gość: lesio Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.ipt.aol.com 30.06.06, 19:13
      To teraz do kraju napewno nie wroce ani moje dzieci bo to juz paranoja
    • st1111 Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret 30.06.06, 19:30
      Mocherowy beret jest symbolem pewnego kręgu osób głęboko
      sięgających do sakiewki i bezwątpliwości wierzących dlatego
      też użycie go jako atrybutu w zawodach w których brała
      udział młodzież i ich wychowawcy jest niewątpliwie prowokacją
      układu inspirowaną przez SLD i homoseksualistów.

Z drugiej strony jak nisko musiał upaść Naród który bezkrytycznie
      przyjmuje takie wiadomości jako coś normalnego?
      A w sondażach przedstawiciele partii ktora takie postawy
      uwiarygodniła otrzymują 30% głosów?

forum.nie.com.pl/viewtopic.php?t=1777
    • Gość: thlaspi Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:30
      ja nie wiem dlaczego mocherowy beret stał się aż takim symbolem.... no bez
      przesady to tylko rezcz co innego gdyby zucali jakims obrazkeim z jakimś
      swietym przeceiz to jest zwykły beret tyle ze mocherowy.... paranoja jakaś w
      tym naszym
      kraju...........................................................................
      .............................................................................
    • Gość: KyK Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:58
      Niech mi ktoś wytłumaczy od kiedy Moherowy Beret jest symbolem wiary? Skoro
      rzucanie nim jest to kpina z wiary?? Ktoś zmienił Biblię i mi nie powiedział??
      • Gość: ffffffffffffffffff Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.comel / *.static.metro.comel-it.com 30.06.06, 22:03
        Debile dziennikaże to debilsie plemie ,,czego ku................ jeszcze nie
        wymyślicie błazenada
    • Gość: Łukasz Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:03
      W imię włoczki i drutów i moheru świętego. AMEN
    • Gość: razor Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: 80.51.167.* 30.06.06, 23:36
      ludzie, o k***wa mac, no bez przesady, zastanowcie sie wogole gdzie tu jest
      granica między zabawą, a nonsensem. doszukujecie sie sensacji w absurdalnych
      rzeczach, lepiej wezcie sie za pożyteczne rzeczy niz rozdrapywanie czegos, co
      wogole wydaje sie bardziej smieszyc anizeli szokowac. postepujcie jak ludzie a
      nie jak burżuje w ktorych budzi niesmak jakis beznadziejny rzut beretem, ja
      pie.., szkoda na was slow, doszukujecie sie problemow, bo sami ich nie
      macie, wezcie sie za siebie bo budzicie odrazę wsród spoleczenstwa. bez
      powazania: razor
    • Gość: skowerr Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.toya.net.pl 01.07.06, 00:00
      nie powinien nikt tym sie przejmowac... przeciez to beret a nie jakis swiety symbol.. poprostu paranoja... trzeba z tego kraju uciekac bo az strach pomyslec co jeszcze zdolni sa ci ludzie wymyslic... jeszcze wprowadza nakaz sluchania radia maryja robia nam tu powoli panstwo koscielne... echhh powinno sie tego zabronic
    • Gość: KOSAMENPL Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:01
      nie wydaje mi sie by zucanie "moherowym beretem" bylo kpieniem z jakiejkolwiek
      wiary, a nie slyszalem jeszcze o takim bogu jak "Moherowy Beret", ale skoro oni
      tak uwazaja ... :P to jest poprostu chore i beznadziejne, leczyc takich ludzi
      trzeba i zamykac w pokoikach bez klamek i "moherowych beretow" hehe Niedlugo w
      oltarzu glownym w kosciele bedzie wisial krzyz a na nim Jezus w "moherowym
      berecie"
    • Gość: klima uh IP: *.ltd.pl 01.07.06, 00:21
      No i sie mowi ze nasz kraj to taki, "tolerancyjny" i wogule nic sie Polakom (z duzej bo jeszcze kogos obraze :P) nie nazuca (moze zazuca - czyny przeciw/anty koscielne) - co za debile siedza na stolkach: IQ ponizej 40.
    • Gość: Magda Re: To podobno nie były mohery :)) IP: *.aster.pl 01.07.06, 04:41
      tylko angorowe berety
    • Gość: dct Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: 82.160.132.* 01.07.06, 14:05
      ehm czy ktos mi moze do ku.. nędzy wyjaśnić od kiedy moherowy beret jest
      przedmiotem religijnym ? jeśli już jest symbolem radia maryja, ale to jest
      instytucja patronowana przez polski kościół więc nie ma MOWY O OBRAŻANIU
      CZYICHŚ UCZUĆ RELIGIJNYCH, nie no ktos musi tym panom na górze powiedzieć w
      koncu : KOMUNA IS OVER :OOOOOOOOOO
    • antixionc Katoland:-( 01.07.06, 21:20
      > Uczniowie i dyrektorzy miejscowych szkół rzucali w dal beretami. Na
      nieszczęście > moherowymi. To do tego stopnia wzburzyło miejscowych rajców, że
      postulowali
      > wręcz o zwolnienie dyrektorów, którzy ośmielili się brać udział w zawodach. -
      To > było działanie celowe i skierowane przeciwko Kościołowi - denerwuje się
      jeden z > radnych

Czy beret moherowy jest już oficjalnym symbolem Kościoła Katolickiego???
      Przybijają go obok Jezusa do krzyża czy zakładają mu go na głowę?

> Prawdopodobnie dyrektor zostanie tylko upomniany. Ale niektórzy radni idą
      > dalej. - Chcemy jego odwołania. Nie można robić sobie kpin z wiary - postuluje
      > jeden z nich.

To jest coś takiego jak wiara w moherowy beret??? Ale absurd! Czy za powiedzenie
      "o rzut beretem" katolicy będą pozywać do sądu o obrazę uczuć religijnych? Co za
      półgłówki (delikatnie mówiąc), co za Katoland.
    • Gość: Gobo Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.07.06, 21:52
      A co ma wiara do beretu . Normalne szczyty głupoty
    • Gość: Ola Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.versanet.de 01.07.06, 21:56
      wiecie co robicie wielkie halo z powodu tegfo ze ktos rzucal tym calym
      BEZNADZIEJNYM moherowym beretem niech Ci z rady ida sie leczec na mozg wiecie
      co zeby o takie cos sie czepiac sa inne wazniejsze sprawy a rzucac beretem to
      nie znaczy ze obrazam moja wiare to ze zostal symbolem radia maryja to nie
      znaczy ze to siewta rzecz :/ to kolejna zwykla beznadziejna rzecz...
    • Gość: alusia Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.swa.inotel.pl 01.07.06, 23:10
      Monthy Pyton?
    • Gość: ROTFL! Dyrektorzy bekną za rzut beretem IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 02.07.06, 10:31
      "To było działanie celowe i skierowane przeciwko Kościołowi - denerwuje się
      jeden z radnych " -LOOOL! Niedlugo chyba ludzie zaczna spiewac na mszy -
      "Swieeeety beeereeeecieeeee, moooodl sieeee zaaa naaaami..." - niezdrowa
      paranoja... A moze syndrom oblezonej twierdzy? Coz, Polska to jest coraz
      bardziej dziwny kraj. Radni powinni zaczac sie leczyc u psychiatry, albo
      przynajmniej moherowy beret sobie... wsadzic.
      • Gość: k. Re: Dyrektorzy bekną za rzut beretem IP: *.system.szczecin.pl 02.07.06, 11:37
        w tym kraju ostatnio w kolko mowia o spiskach, ukladach, ignorancji, obrazie
        czegos, celowym dzialaniu przeciwko.. nasze poczucie humoru naprawde jest na
        minusie.
    • Gość: bolo Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:48
      Zródło same mówi za siębie ta gazeta t0o pomoit jak fakt i SE
      • Gość: ciemnogrodzianin Ciemnogród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 14:10
        Boże... widzisz a nie grzmisz :(
    • Gość: Sigi Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.pools.arcor-ip.net 02.07.06, 15:19
      To jest chore. Tych rajcow powinno sie wyslac do psychiatrow i to jak
      najszybciej. Nie, nie wiem co mam wiecej pisac. Takiego debilizmu jeszcze nie
      widzialem.
    • Gość: gość Re: Dyrektorzy odpowiedzą za rzut moherowym beret IP: *.astra-net.com 03.07.06, 00:01
      to jest chyba jakis zart co nie? czy mamy tak glupi narod?niedlugo trzeba bedzie
      pozwolenie na noszenie beretu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka