Gość: maars Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: 195.80.229.* 04.08.06, 09:52 zezowata barbamama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banderas Re: Nie babsztyl tylko WALEŃ IP: *.infopower.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:03 a mi się wydaje, ze nawet jakby miała wodogłowie, wazyła 150 kilo i miała 180 wzrostu to nikogo, szczególnie w gazecie nie upoważnia do obrażania jej. nawet na forum. to jest poprostu wstretne. kompletny brak kindersztuby. w ten sposób osoby które o niej tak pisza potwierdzają, ze sa sfrustrowani, złosliwi, i małostkowi. fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
bullowy Re: Nie babsztyl tylko WALEŃ 04.08.06, 10:17 ciężko byc miłym i kulturalnym kiedy ktoś robi z ciebie i twojej rodziny wała.Inaczej mówiąc mając istotny wpływ na to jak będziesz żyć w niedalekiej przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Nie babsztyl tylko WALEŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:14 A pamiętasz jak Spbecka potraktowała dziennikarza pytającego o ojca Rydzyka i sprawę zbiórki pieniędzy na stocznię ? Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner To babsko jest rzeczywiscie obrzydliwe, symbol LPR IP: *.e-wro.net.pl 04.08.06, 10:00 Odpowiedz Link Zgłoś
guchi Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 10:08 Hey, nie znizajcie sie do ich poziomu. Ona mnie obraza z powodu moich pogladow, ale mam to gdzies. Niech sie o deszcz pomodli! o nawet spadl!!! Nie mam juz epitetow, zeby jakos kulturalnie to nazwac. Jestem ateista, racjonalista, co chyba wycnika z pierwszego i nie bede sypal inwektywami. A tak miedzy nami, to goopya peezdaa yesd... Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Sobecka to czarujaca dama, prawdziwa Polka, 04.08.06, 10:13 tradycyjna, religijna, prorodzinna - w odroznieniu od tych, tfu, tzw. feministek. Nie wiesz po czym sie urodziwa kobiete poznaje? Po medaliku i bereciku. Bo tylko to sa Prawdziwe Kobiety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Sobecka to czarujaca dama, prawdziwa Polka, 04.08.06, 10:19 Powiem więcej: to jest Świętość Narodowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic To głupek większy niż ustawa przewiduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:17 pon "redachtór" to straszny głupek.Teraz ścigają go za głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: To głupek większy niż ustawa przewiduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:55 Radziłbym posłuchać Radia Maryja. Ja już przestałem, gdy przekonałem się co tam się mówi o szanowanych, nieposzlakowanych obywatelach, politykach, którzy im nie odpowiadają, a nawet o niektórych biskupach, bo nie zgadzają się z ich opiniami. Słyszałem na własne uszy antysemickie wypowiedzi itp. I im wszystko można. Poparli PIS, a teraz PIS się im rewanżuje i ma u nich biuro polityczne. Tam ciągną ministrowie, premier itd. I nic im nikt teraz nie zrobi, a Pana Redaktora postarają się ,,uziemić". Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
xfoam zacytuje tylko: Prawdziwa cnota krytyk się nie boi 04.08.06, 10:20 a tak nawiasem mówiąc odnosi się to również do wszystkich innych kartofli czy buraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicha bez logo Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.aster.pl 04.08.06, 10:25 mnie odcięli od netu za obrazę pewnej osoby z tejże partii, więc nie dziwię się. najwyżej zamkną nas wszystkich razem. wezmę jakieś ciasteczka i chipsy, Wy weźmiecie wódeczkę i jakieś kiełbaski i urządzimy sobie małą imprezkę pod celą. (śmiech przez łzy) Odpowiedz Link Zgłoś
areopag Z definicji słownikowej Sobecka taka jest. 04.08.06, 10:27 BABSZTYL to: Kobieta, zwłaszcza otyła, brzydka, lub złośliwa. A Sobecka jest otyła, brzydka i złośliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Jaworski raczy żartować! IP: 62.233.204.* 04.08.06, 10:29 Skoro "babsztyl" jest nieeleganckie, to jak mozna za to ścigac? Nieważne, czy prokuratura, czy oskarżenie prywatne - skoro nieeleganckie, tzn. że nadaje sie do komentowania przy kawie u sąsiadki, a nie do oceniania przez jakikolwiek sąd! Sobecka babsztylem jest i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gandalf Re: Jaworski raczy żartować! IP: *.chello.pl 04.08.06, 20:36 To nie babsztyl , to BABOZWIERZ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Mantałepa, babiszon, ciuciurupa, maryjanka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 10:55 Podzielam poglądy i opinie na temat p.Sobeckiej, wygłaszane przez red. Ziomeckiego. To co, mnie też należy .... do sądu? Autor: Nie mogący patrzeć, na takie egzemplarze w ławach sejmowych Odpowiedz Link Zgłoś
marcinwasiak Na śmietnik z nią!!! Co za straszne, okropne, 04.08.06, 11:03 przerażające, obrzydliwe babsko i do tego makabrycznie głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:11 Postępowanie prokuratury (jej dyspozycyjność wobec rządzącego układu) to jawny przykład na to, że w IV RP funkcjonuje system represji dla wolnych, niezależnych mediów i przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:17 Pan Ziomecki był bardzo łaskawy dla tej pani. Nazwać ją babsztylem - a nie ... - to komplement dla niej. Jeżeli to babsko ma czelność czuć się obrażoną, to jak mają się czuć porządni Polacy słysząc, że to indywiduum chce być u władzy (jakiejkolwiek)? Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 prokuratura na usługach koalicji przestępców! 04.08.06, 11:27 to że koalicja składa sie z Kryminalistów,SB-ków, zładziei i faszystów..wiadomo wszem i wobec!..Sobecka, członek sekty Rydzyka i RM, często ubliza i kłamie !.. Mąż Sobeckiej, były półkownik WP, PZPR-owiec, wierny Jaruzelskiemu!.. Sobecka, w stanie wojennym, żyła na koszt społeczeństwa zniewolonego przez komuchów, miała dostęp do wszelakich dóbr{sklepy dla uprzywilejowanych}, nia ponosiła żadnych konsekwencji stanu wojennego!.. zakłama,fałszywa, bez zasad moralnych, jak jej nauczyciel...Rydzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:18 Głupi Ziomecki ;) Było napisać, że Sobecka łże jak bura suka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczNorris Jeśli nie jest to basb to może... IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 04.08.06, 11:23 ... RASZPLA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lze_elita To JEST raszpla - przychylam sie do tej opinii. IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:27 Przerazliwie GLUPIA raszpla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtu Mi się kojarzy ze starym pudłem... IP: *.starnettelecom.pl 04.08.06, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
thamiel Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:26 Co za okropna Pani, w radio nie było kamer, ale teraz jej klasę i krasę można podziwiać wielowymiarowo. PiS i Samoobrona niechaj skona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu STOP Cenzurze w IV RP !!! IP: *.artnet.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:46 STOP CENZURZE w IV RP (IV RP = PRL BIS)!!! UWAŻAJ !!! Głosując na PiS popierasz Samoobronę (Leppera) i LPR (Giertycha) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMO Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.makler.local / 195.187.134.* 04.08.06, 12:21 hehe, poj* tych skur*!!!! Zygac sie chce jak czytam takie rzeczy. Nie mozna juz nawet glupiemu debilowatemu poslowi powiedziec, ze jest glupi prostu w oczy... Komuna powraca niestety... ale pewnie i tak tego nie przepuszcza przez cenzure... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarkissian Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: 195.187.51.* 04.08.06, 12:59 to tego zaplesnialego paszteta mozna jeszcze obrazic??? chyba ze ktos jej powiedzial, ze powinna sie obrazic. Sama nie bylaby w stanie wymyslic tego Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika piekna inaczej i do tego klamie (oczy) 04.08.06, 13:29 Gość portalu: ubu_roy napisał(a): > Dobre sobie ! Jak to nie jest BABSZTYL to CO to jest ? > i.wp.pl/a/f/jpeg/9437/sobecka383.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
constance27 Re: piekna inaczej i do tego klamie (oczy) 04.08.06, 14:18 No dobrze, nazwanie tego BABSZTYLA babsztylem było nieeleganckie i w złym guście, aczkolwiek przypadkiem zgodne z prawdą. Jeśli Sobecka czuje się dotknięta w swej czci niewieściej, niech prywatnie wystąpi z tym do sądu, a nie bezczelnie miesza w sprawę państwo. Prokuratura tańczy, jak jej PiS-owsko LPR- owska swołocz zagra. Oburzające. P.S. Zgadzam się z opinią przedmówców - właściwie BABSZTYL to komplement w przypadku Sobeckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tektur Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 15:30 "Jak to nie jest BABSZTYL to CO to jest ?" Klerwa. Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 16:22 I w ten sposób dyskusja niespodziewanie zeszła na Kinge Dunin... A to się dziewczyna ucieszy! Odpowiedz Link Zgłoś