Dodaj do ulubionych

Ziomecki ścigany za babsztyla

• Gość: maars Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: 195.80.229.* 04.08.06, 09:52
      zezowata barbamama
    • Gość: prók! Nie babsztyl tylko WALEŃ IP: *.rezist.com 04.08.06, 09:54
      • Gość: banderas Re: Nie babsztyl tylko WALEŃ IP: *.infopower.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:03
        a mi się wydaje, ze nawet jakby miała wodogłowie, wazyła 150 kilo i miała 180
        wzrostu to nikogo, szczególnie w gazecie nie upoważnia do obrażania jej.
        nawet na forum.
        to jest poprostu wstretne.
        kompletny brak kindersztuby.
        w ten sposób osoby które o niej tak pisza potwierdzają, ze sa sfrustrowani,
        złosliwi, i małostkowi.
        fuj.
        • bullowy Re: Nie babsztyl tylko WALEŃ 04.08.06, 10:17
          ciężko byc miłym i kulturalnym kiedy ktoś robi z ciebie i twojej rodziny
          wała.Inaczej mówiąc mając istotny wpływ na to jak będziesz żyć w niedalekiej
          przyszłości.
        • Gość: GREK Re: Nie babsztyl tylko WALEŃ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:14
          A pamiętasz jak Spbecka potraktowała dziennikarza
          pytającego o ojca Rydzyka i sprawę zbiórki pieniędzy na stocznię ?
          Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...
    • Gość: halfliner To babsko jest rzeczywiscie obrzydliwe, symbol LPR IP: *.e-wro.net.pl 04.08.06, 10:00
    • guchi Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 10:08
      Hey, nie znizajcie sie do ich poziomu. Ona mnie obraza z powodu moich pogladow,
      ale mam to gdzies. Niech sie o deszcz pomodli! o nawet spadl!!! Nie mam juz
      epitetow, zeby jakos kulturalnie to nazwac. Jestem ateista, racjonalista, co
      chyba wycnika z pierwszego i nie bede sypal inwektywami. A tak miedzy nami, to
      goopya peezdaa yesd...
    • tezas Sobecka to czarujaca dama, prawdziwa Polka, 04.08.06, 10:13
      tradycyjna, religijna, prorodzinna - w odroznieniu od tych, tfu, tzw.
      feministek.

Nie wiesz po czym sie urodziwa kobiete poznaje? Po medaliku i bereciku. Bo
      tylko to sa Prawdziwe Kobiety :))
      • jrjrjr Re: Sobecka to czarujaca dama, prawdziwa Polka, 04.08.06, 10:19
        Powiem więcej: to jest Świętość Narodowa!
    • Gość: wic To głupek większy niż ustawa przewiduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:17
      pon "redachtór" to straszny głupek.Teraz ścigają go za głupotę.
      • Gość: doradca Re: To głupek większy niż ustawa przewiduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 20:55
        Radziłbym posłuchać Radia Maryja. Ja już przestałem, gdy przekonałem się
        co tam się mówi o szanowanych, nieposzlakowanych obywatelach, politykach,
        którzy im nie odpowiadają, a nawet o niektórych biskupach, bo nie zgadzają
        się z ich opiniami. Słyszałem na własne uszy antysemickie wypowiedzi itp.
        I im wszystko można. Poparli PIS, a teraz PIS się im rewanżuje i ma u nich
        biuro polityczne. Tam ciągną ministrowie, premier itd. I nic im nikt teraz nie
        zrobi, a Pana Redaktora postarają się ,,uziemić". Współczuję.
    • xfoam zacytuje tylko: Prawdziwa cnota krytyk się nie boi 04.08.06, 10:20
      a tak nawiasem mówiąc odnosi się to również do wszystkich innych kartofli czy
      buraków
    • Gość: Zdzicha bez logo Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.aster.pl 04.08.06, 10:25
      mnie odcięli od netu za obrazę pewnej osoby z tejże partii, więc nie dziwię
      się. najwyżej zamkną nas wszystkich razem. wezmę jakieś ciasteczka i chipsy, Wy
      weźmiecie wódeczkę i jakieś kiełbaski i urządzimy sobie małą imprezkę pod celą.
      (śmiech przez łzy)
    • areopag Z definicji słownikowej Sobecka taka jest. 04.08.06, 10:27
      BABSZTYL to:
      Kobieta, zwłaszcza otyła, brzydka, lub złośliwa.

A Sobecka jest otyła, brzydka i złośliwa.
    • Gość: marcy Jaworski raczy żartować! IP: 62.233.204.* 04.08.06, 10:29
      Skoro "babsztyl" jest nieeleganckie, to jak mozna za to ścigac?
      Nieważne, czy prokuratura, czy oskarżenie prywatne - skoro nieeleganckie,
      tzn. że nadaje sie do komentowania przy kawie u sąsiadki, a nie do oceniania
      przez jakikolwiek sąd! Sobecka babsztylem jest i basta!
      • Gość: gandalf Re: Jaworski raczy żartować! IP: *.chello.pl 04.08.06, 20:36
        To nie babsztyl , to BABOZWIERZ !!!!!!
    • Gość: md Mantałepa, babiszon, ciuciurupa, maryjanka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:45
    • michalparadowski Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 10:55
      Podzielam poglądy i opinie na temat p.Sobeckiej, wygłaszane przez red.
      Ziomeckiego. To co, mnie też należy .... do sądu?
      Autor:
      Nie mogący patrzeć, na takie egzemplarze w ławach sejmowych
    • marcinwasiak Na śmietnik z nią!!! Co za straszne, okropne, 04.08.06, 11:03
      przerażające, obrzydliwe babsko i do tego makabrycznie głupie.
    • dzakarta Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:11
      Postępowanie prokuratury (jej dyspozycyjność wobec rządzącego układu) to jawny
      przykład na to, że w IV RP funkcjonuje system represji dla wolnych,
      niezależnych mediów i przeciwników politycznych.
    • cierpliwy Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:17
      Pan Ziomecki był bardzo łaskawy dla tej pani. Nazwać ją babsztylem - a nie ... -
      to komplement dla niej. Jeżeli to babsko ma czelność czuć się obrażoną, to jak
      mają się czuć porządni Polacy słysząc, że to indywiduum chce być u władzy
      (jakiejkolwiek)?
      • zgodnik1 prokuratura na usługach koalicji przestępców! 04.08.06, 11:27
        to że koalicja składa sie z Kryminalistów,SB-ków, zładziei i
        faszystów..wiadomo wszem i wobec!..Sobecka, członek sekty Rydzyka i RM, często
        ubliza i kłamie !.. Mąż Sobeckiej, były półkownik WP, PZPR-owiec, wierny
        Jaruzelskiemu!.. Sobecka, w stanie wojennym, żyła na koszt społeczeństwa
        zniewolonego przez komuchów, miała dostęp do wszelakich dóbr{sklepy dla
        uprzywilejowanych}, nia ponosiła żadnych konsekwencji stanu wojennego!..
        zakłama,fałszywa, bez zasad moralnych, jak jej nauczyciel...Rydzyk!
    • chateau Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:18
      Głupi Ziomecki ;)
      Było napisać, że Sobecka łże jak bura suka.
    • Gość: KaczNorris Jeśli nie jest to basb to może... IP: *.leoburnett.com.pl / 193.109.223.* 04.08.06, 11:23
      ... RASZPLA?
      • Gość: lze_elita To JEST raszpla - przychylam sie do tej opinii. IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:27
        Przerazliwie GLUPIA raszpla:)
        • Gość: virtu Mi się kojarzy ze starym pudłem... IP: *.starnettelecom.pl 04.08.06, 11:30
    • thamiel Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 11:26
      Co za okropna Pani, w radio nie było kamer, ale teraz jej klasę i krasę można
      podziwiać wielowymiarowo.
      PiS i Samoobrona niechaj skona.
    • galan12 pismaki wchodziły w d-pę prawicy a teraz płaczą ?? 04.08.06, 11:26
    • Gość: Gościu STOP Cenzurze w IV RP !!! IP: *.artnet.lublin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:46
      STOP CENZURZE w IV RP (IV RP = PRL BIS)!!!
      UWAŻAJ !!! Głosując na PiS popierasz Samoobronę (Leppera) i LPR (Giertycha) !!!
    • Gość: TOMO Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.makler.local / 195.187.134.* 04.08.06, 12:21
      hehe, poj* tych skur*!!!! Zygac sie chce jak czytam takie rzeczy. Nie mozna juz
      nawet glupiemu debilowatemu poslowi powiedziec, ze jest glupi prostu w oczy...
      Komuna powraca niestety... ale pewnie i tak tego nie przepuszcza przez
      cenzure... ehhh
    • Gość: sarkissian Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: 195.187.51.* 04.08.06, 12:59
      to tego zaplesnialego paszteta mozna jeszcze obrazic???
      chyba ze ktos jej powiedzial, ze powinna sie obrazic.
      Sama nie bylaby w stanie wymyslic tego
    • koham.mihnika piekna inaczej i do tego klamie (oczy) 04.08.06, 13:29
      Gość portalu: ubu_roy napisał(a):

> Dobre sobie ! Jak to nie jest BABSZTYL to CO to jest ?
      > i.wp.pl/a/f/jpeg/9437/sobecka383.jpeg
      • constance27 Re: piekna inaczej i do tego klamie (oczy) 04.08.06, 14:18
        No dobrze, nazwanie tego BABSZTYLA babsztylem było nieeleganckie i w złym
        guście, aczkolwiek przypadkiem zgodne z prawdą. Jeśli Sobecka czuje się
        dotknięta w swej czci niewieściej, niech prywatnie wystąpi z tym do sądu, a nie
        bezczelnie miesza w sprawę państwo. Prokuratura tańczy, jak jej PiS-owsko LPR-
        owska swołocz zagra. Oburzające.
        P.S. Zgadzam się z opinią przedmówców - właściwie BABSZTYL to komplement w
        przypadku Sobeckiej.
    • tektur Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 15:30
      "Jak to nie jest BABSZTYL to CO to jest ?"
      Klerwa.
    • pytong1 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 16:22

I w ten sposób dyskusja niespodziewanie zeszła na Kinge Dunin... A to się dziewczyna ucieszy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka