Dodaj do ulubionych

Ziomecki ścigany za babsztyla

IP: *.nyc.res.rr.com 04.08.06, 07:11
Dobre sobie ! Jak to nie jest BABSZTYL to CO to jest ?
i.wp.pl/a/f/jpeg/9437/sobecka383.jpeg
Obserwuj wątek
    • galaxy2099 Sobecka to nie jest babsztyl ... 04.08.06, 07:50
      to jest GLUPI BABSZTYL.
      A teraz Ziobro i cala prokuratora komunistycznej IV RP moze mnie scigac z
      wywieszonymi jezorami.
      • fraglesi67 Nie, Nie, Nie ! 04.08.06, 08:50
        To jest bardzo głupi babsztyl
        • almagus Re: Przecież ona nienawidzi ludzi! 04.08.06, 09:10
          Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą!

Kaczorki, osiołki, baranki, wierni, niemiłosierni!

Rosną buraki,
          wzlatują anioły,
          a napęd moherkowy !

Etyka, radio i telewizja,
          jedynej prawdy i wiary wizja.
          Moherowe stado tryka,
          owieczki Ojca Rydyka,
          żeby oddali się hosannie,
          rodakom beczą zarannie,
          całodobowo nachalnie
          beczą, beczą nienormalnie
          o liberałach, homolkach,
          komuchach no i o Bolkach.
          Beczą o polskojęzycznych,
          obywatelach plastycznych,
          co są chciwymi żydami,
          libertynami, masonami,
          takimi niby Polakami
          i zawsze udawanymi.
          Polakami prawdziwymiiiiiiiiiiii,
          owieczkami namaszczonymi
          do wskazywania kierunku,
          oceny twego wizerunku,
          jesteśmy my wybrani,
          aby ciebie do bani
          pouczyć jak żyć masz,
          tak aż staniesz się nasz!
          Czy ty Boga w sobie masz,
          czy ty nasze konto znasz?

Nowe wybory, więc czinownik z czynownikiem
          robi sobie i nam kampanię z męczennikiem.
          Skoro przykład męczeństwa idzie z góry,
          no od tego co to wanny, z gazem rury
          i przynosi to jemu, i nam efekty,
          więc co w tym złego Boże Święty?

Bóg jest w nich.
          Bóg jest ich.
          Bóg wskazuje wiele dróg.
          Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg.
          To nasz wspólnik , a nie wróg,
          no bo ukraść to nasz Bóg!

Podajmy sobie ręce my jądro narodu,
          my sól tej ziemi postraszymy zza grobu.

Patrzę i odnawiam oblicze tej ziemi,
          kocham Was, lecz kropię łzami swojemi.

Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady,
          dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły,
          obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!!

Hej sokoły ze stodoły...

Piszą w postach jakieś gazetyjudasza, trepy z TVN, a wiadomo że ze szkoły
          politycznej z Torunia szukamy złodzieji jak Maryji i wszystko jasne, że swój
          złodziej wiecznie dziewica, teraz i zawsze!

"Kiedy będzie lepiej ? Już jest Leppiej” i jest Gar z Tych, Kacza Zupa – taka
          burleska, będzie lepszy odbiór medialny rządu, gorzej z prawdą, ale ten ciemny
          moher się nie pozna.

Pieprzysz dziennikarzu! Idź do nieba. Spieprzaj bezradny Polaku! Zostanie
          więcej na kapliczki! Czekaj na mieszkanie! Zamknij gębę!
          W skrócie PiSzcz Polaku!

www.moheroweberety.net/go/images/gadzety/komorki_pani_hela_czeszeberet_120x160.gif

Rząd jak obuwie, Jacek i Placek, PiS dzielnie ma się jako lewy i prawy, czyli
          obu wie.
          Jakie to obuwie czy to są walonki, kapcie muzealne, czy trepy sakralne?
          Może bujaki i "bedzie Leppej", jak mówi scejbaty co liczy,
          że mu zęby odrosną, bo nie ma na dentystę.

Łomatko, aż mnie pogięło!

Przecież Bóg jest ich i jest z nimi, to do kogo mam się modlić?

W każdym pojeździe męczennik.
          Na plecach męczennik.
          Emeryt to nie męczennik, to klient złodzieja wiecznie dziewica, teraz i zawsze
          obieca zbawienie.

Nie zapomnę jak z relacji w Sejmie w TV trwam ojczulek namaszczał Cymańskiego i
          ewentualną koalicję z Lepperem i Giertychem.
          Kończyło się to słowami jak Bóg da..., czyli jedynie Bóg będzie odpowiedzialny
          za ten szowinizm, biedę co robią!
          Umacniają faszystów, już nauczyli ich brać władzę!
          Świnie nie kapłani!
          • czeresniax babsztyle to nic. CZErrrrrrEŚNIAki to coś~!!!! 04.08.06, 09:31
            tyle mam do powiedzenia
            • plmlp Potwora? Poczwara?Chimera?Hedora?Godżilla? Nie! 04.08.06, 09:58
              Po prostu Pani Posłanka Sobecka...
              • plmlp Która "ładniejsza"?Hojecka(owłosiona) czy Sobecka? 04.08.06, 10:01
                • plmlp Ranking kaszalotów! Prosze głosować! 04.08.06, 10:03
                • amenofis_3 konkurs: Środa czy Szenyszyn? 04.08.06, 11:54
                  Szenyszyn oczywiście w skórzanych spodniach burdelmamy i pejczem w dłoni.
                  Natomiast Środa? Hm, może być akt autorstwa Niznalskiej. Czy jesteś dumny z
                  tej polskiej profesury młody polski wyborco?
                  • Gość: lze_elita Jednak Sobecka - Szenyszyn ma mozg:) IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 12:19
                    A ze straszydlo, to juz inna sprawa. Nieco lepiej Sroda - ma mozg i by byla
                    normalnym kobieciatkiem w srednim wieku, gdyby ciut o siebie zadbala. Sobeckiej
                    w prymitywizmie myslenia i wygladu NIKT nie przebije.
                  • Gość: GREK Re: konkurs: Środa czy Szenyszyn? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:10
                    Oczywiście,że jestem dumny z tej profesury.
                    Obie jejmoście są inteligentne,błyskotliwe i
                    na swój sposob atrakcyjne.
                    Ale jeśli ciebie pompuje piękna Sobecka... no cóz...
                  • Gość: mleko nie woda Re:Środa, Szenyszyn jednak dysponuja wyzszym "IQ"! IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 04.08.06, 16:47
                    Wymienione przez ciebie panie dysponuja jednak czyms
                    takim jak MOZG - a tego poslance Ligi Pozbawionych
                    Rozumu (LPR) calkiem wyraznie brakuje!!!
          • pytong1 Re: Przecież ona nienawidzi ludzi! 04.08.06, 16:21
            Wiesz, patrząc na Twoje wpisy człowiek zastanawia się czym możesz się zajmować mając czas na wypisywanie tak obszernych i emocjonalnych jednoczesnie tekstów ... Rencista? Zakład karny? Czy państowa posadka?
        • Gość: KM Re: Nie, Nie, Nie ! IP: *.chello.pl 04.08.06, 10:38
          Wiecie ludkowie co to prasa podziemna??? jeszcze chwilka i będzie wesoło
        • pytong1 Re: Nie, Nie, Nie ! 04.08.06, 16:22
          Odwalcie się juz od tej Sczuki! jest całkiem ... no w każdym razie dajcie jej spokój!
      • Gość: maciek Re: Sobecka to nie jest babsztyl ... IP: *.icpnet.pl 04.08.06, 09:14
        Popieram, to bardzo głupi babsztyl. A ziobrę mam gdzieś> jakby co pójdziemy
        siedzieć razem.
      • Gość: gusla 123 a ty jesteś Ciul (głupi ciul) :) IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 09:24
        • Gość: el_triste Re: a ty jesteś Ciul (głupi ciul) :) IP: *.asystent.ds.polsl.pl 04.08.06, 10:00
          A ty bierz sie do pracy leniwa biurwo!
          • Gość: lze_elita To nie biurwa: to stanowisko Ministerstwa Finansow IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 10:03
            Rzeczpospolitej Kaczej, takie "po znajomosci" i urodzie.
            IP wyraznie wskazuje: * mofnet.gov.pl
          • Gość: gusla123 a ty s...dalaj :) UB-eku i węszycielu przezabawny IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 10:48
            • Gość: lze_elita Nie powiesz, ze gadanie na forum GW wynika z IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:08
              twoich obowiazkow sluzbowych w Ministerstwie Finansow, etatowcu z LPR-u:)
            • Gość: el_triste Hehe IP: *.asystent.ds.polsl.pl 04.08.06, 11:32
              Jasne, że byłem UBekiem. Donosiłem na kolegów z piaskownicy. Że też takie
              przymulone uwstecznione intelektualnie partyjne glisty nigdy się nie zastanowią,
              czy to, co im ta zindoktrynowana resztka bezkształtnej mazi zastępującej mózg
              podsuwa do mówienia i pisania, ma chociaż cień sensu...
            • Gość: mleko nie woda Re: a ty s...dalaj :) UB-eku i węszycielu ? IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 04.08.06, 16:50
              Skad i dlaczego w Polsce tak prymitywne osobniki
              maja dostep do rzadowych adresow emailowych???
        • Gość: zaciekawiony4 Re: a ty jesteś Ciul (głupi ciul) :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:14
          Do roboty urzędasie. Podatnicy nie płacą za pisanie pierdół na forum tylko za pracę.
          • gusla123 spadaj UB-eku, węszycielu przezabawny :) 04.08.06, 10:51
            • Gość: tropiciel nierobów Re: spadaj UB-eku, węszycielu przezabawny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:02
              Zalogowałaś się, IP niewidczne i co z tego? I tak wiadomo, że płaszczysz d**ę
              za publiczne pieniądze w urzędzie i zamiast pracować zabawiasz się na
              internecie. Do roboty!
              • Gość: lze_elita Dokladnie: w Ministerstwie Finansow:) n/t IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:07
            • Gość: lze_elita Logowanie juz nie pomoze:Min.Finansow powiadomione IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:06
              Bedzie kolejny program telewizyjny o obroncach PiSdziakow i przydupasow na
              forum GW za PIENIADZE PODATNIKA?
            • Gość: zaciekawiony4 Re: spadaj UB-eku, węszycielu przezabawny :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 11:25
              Frajerze z PiS. Już napisano tam gdzie trzeba że zamiast pracować opieprzasz
              się w pracy. Nic ci to nie pomoże że zalogowany.
      • maciek9989 Re: Sobecka to nie jest babsztyl ... 04.08.06, 09:28
        galaxy2099 napisał:

> to jest GLUPI BABSZTYL.
        > A teraz Ziobro i cala prokuratora komunistycznej IV RP moze mnie scigac z
        > wywieszonymi jezorami.
        POPIERAM, SOBECKA TO BAAARDZO GLUPI BABSZTYL, A ZIOBRĘ MAM GDZIEŚ. W RAZIE CZEGO
        PÓJDZIEMY SIEDZIEĆ RAZEM.
      • Gość: lze_elita Mnie tez: malo ze babsztyl - to wyjatkowy kotlet:) IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 10:00
        Tlusta, zaniedbana, bez odrobiny gustu, ubrana ala dzidzia-byk, typowa ZONA
        trepa z LWP, ktora przeciez do dzis jest.
        Mozgu i klasy - na lekarstwo. Koszmar i zenada.
      • myweb Re: Sobecka to nie jest babsztyl ... 04.08.06, 10:20
        galaxy2099 napisał:

> wywieszonymi jezorami.

to nie babsztyl... to TEPA STARA KURW....
      • Gość: nerd proszę nie obrażać babsztyli! IP: *.toya.net.pl 04.08.06, 10:26
        babsztyl to jest niemiła pani w kolejce. Sobecka to jest [-CENSORED-]
      • emerytka13 Re: Sobecka to nie jest babsztyl ... 04.08.06, 21:56
        galaxy2099 napisał:

> wywieszonymi jezorami.
        Ona nie jest głupia ona jest bezmóżdże . Do głupoty potrzebne śladowe ilości
        mózgu, a na dodatek po polsku ta nibypolka mówić nie umie. A teraz mnie
        posadźcie !!!!!!!!!
    • Gość: Henryk 56 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 07:58
      To jest modelka mój drogi,wg.której wszystkie kobiety winne się tak ubierać i
      czesać.No chyba ,że fryzurę można wziąć od Pani Trenktner z ministerstwa
      finansów.
    • jerzy.kosecki Re: a może to przykład witkacowskiego 04.08.06, 08:03
      "kobietona" ? Bez żadnej wątpliwości p. Sobecka to wzór (jak wzór metra z
      Sevres) polskiego kołtuna.
    • el_p Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 08:07
      O tym, ze Sobecka jest babsztylem i qrw.. to sobie mozemy pogadac przy wodce na
      imieninach. Czemu polityk nie moze powiedziec "bura suka", a dziennikarz moze
      nazwac kogos babsztylem? Chyba, ze zakladamy iz taki jezyk jest
      charakterystyczny dla dziennikarzy.
      • jerzy.kosecki Re: el_p-e masz rację, ale sa jeszcze wakacje 04.08.06, 08:30
        i trzeba z nich się cieszyć, "dać se luz" i róznym takim, Sobeckim czy
        Cymańskim, domalować "to i owo".
        • el_p Re: el_p-e masz rację, ale sa jeszcze wakacje 04.08.06, 08:34
          Ladne mi wakacje, 11stopni rano, brrrr...
          • Gość: Henryk 56 Re: el_p-e masz rację, ale sa jeszcze wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:41
            Temperatura jest dobra,bo jak jeszcze przeczytasz,że gliniarze wydali
            pozwolenie na broń bandycie to byś nie ochłonął.
            • el_p Re: el_p-e masz rację, ale sa jeszcze wakacje 04.08.06, 09:07
              A co w tym dziwnego, czy w IV RP bandyta nie moze sie bronic??:D
      • Gość: gusla123 [...] IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 09:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: zaciekawiony4 Re: a można powiedzieć że Michnik to gnojek ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:15
          Do roboty pisuarowy urzędasie. Podatnicy nie płacą podatków po to żebyś
          pitolił(ła) na forum tylko za pracę.
    • Gość: Q Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:45
      to nie BABSZTYL!

TO JEST POTWORA!!!
    • Gość: Marek Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.08.06, 08:45
      Temu Ziomeckiemu należało sie dawno.Pluł na wszystko co lewicowe,gagatek.Teraz niech odczuje na własnej skórze jak opluwanie jego osoby smakuje
      • d_arek_d Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 09:15
        Gość portalu: Marek napisał(a):

> Temu Ziomeckiemu należało sie dawno.Pluł na wszystko co lewicowe,gagatek.Teraz
        > niech odczuje na własnej skórze jak opluwanie jego osoby smakuje

Odpowiednie służby już Cię namierzają. Określiłeś LPR jako formację lewicową.
      • Gość: gusla123 co prawda, to prawda... IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 09:31
    • fraglesi67 TAK! pozamykać im gęby ! 04.08.06, 08:47
      tym wszystkim szmatławym dziennikarzynom. Niech ludzie czytają tylko Nasz
      Dziennik !
      • Gość: gusla123 Misiu - spokojnie :) IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 09:22
        • Gość: virtu Do roboty biurecznico...! IP: *.starnettelecom.pl 04.08.06, 11:18
    • Gość: stefan z ciemnogro Ziomecki z brukowca ścigany za babsztyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 08:47
      Prawo prasowe,choć niedoskonałe obowjązuje.Mam nadzieje,że media pozbedą sie
      szumowin.Jesli nie same to przy pomocy Ziobry:)
    • tadeusz_ja Funcjonariusz "Talibanu" jest bezkarny 04.08.06, 08:53
      Rydzyk o to zadbał!
    • Gość: zetka04 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.ghnet.pl 04.08.06, 08:56
      Panie Ziomecki - nie czytam Super Expresu, nie jestem Pana fanem, ale czymże
      jest Sobecka, jeśli nie paskudnym babsztylem? Brawo, wyrazy solidarności!!!
      • ubek-bubek Babsztylem jest Danuta Waniek! 04.08.06, 08:59

• maaac Obie :) 04.08.06, 09:16
          Czy to, że w innym tekście satyrycznym mozna spokojnie nazwać Panią
          Waniek 'babsztylem' ze względu na pewne niedobory urody i charakteru,
          podowoduje to, że nie mozna z tych samych przyczyn okreslić tym epitetem Pani
          Sobeckiej?
        • Gość: lze_elita MImo wszystko Waniek to ciut gustowniejszy IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 10:04
          kotlet od Sobeckiej;)
    • Gość: merlin Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.chello.pl 04.08.06, 09:02
      Zlota mysl do sztambucha poslanki Sobeckiej - milosierdzie Boze i glupota
      ludzka maja jedna wspolna ceche SA NIESKONCZENIE WIELKIE !!!!!
      • Gość: gusla123 cenzorku, do dzieła - wycinaj niewygodne posty ! IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 09:28
        • Gość: virtu Ty jeszcze tu? A kto kawę panu dyrektorowi zrobi? IP: *.starnettelecom.pl 04.08.06, 11:26
        • Gość: lze_elita TV - do Ministerstwa Finansow ! Poszukac kolejnej IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:29
          "lali-lalecznej", "pracujacej" na forum GW za PIENIADZE POLSKIEGO PODATNIKA.
          No, tow. Wildstein, TU nie jestescie odwazni?
    • venus99 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 09:09
      funkcjonariusz publiczny....????? jakaś agencja? towarzyska?
    • Gość: maciek9989 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.icpnet.pl 04.08.06, 09:12
      Chcieliście Polski? No to ją macie....
    • Gość: jerys Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:15
      ona "demokrację " wyssała przecież z mlekiem OJCA-DYREKTORA.Czego Ziomecki się
      jej "czepia" !!!!!! hi,hi,hi, .......
      • Gość: gusla123 Judajczykowie be a Babsztyl cacy ? IP: *.mofnet.gov.pl 04.08.06, 09:21
        • Gość: zaciekawiony4 Re: Judajczykowie be a Babsztyl cacy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:17
          Do roboty urzędasie.
      • Gość: kulik Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:48
        I to jest racja. Taka jest w Polsce demokracja.
    • indis Czy pani Sobecka może publicznie 04.08.06, 09:20
      BEZKARNIE, np. na zwołanej przez siebie konferencji prasowej lub wręcz z
      trybuny sejmowej
      powiedzieć o panu Ziomeckim, że jest chamskim, durnowatym bubkiem, że jego
      gazeta to kłamliwy szmatławiec?
      Czy może swoich sympatyków publicznie i głośno wzywać, aby tej gazety nie
      kupowali bo papier toaletowy jest tańszym rozwiązaniem?

Czy takie wypowiedzi zmieściłyby się w prawie do swobody wypowiedzi? Czy też
      swoboda wypowiedzi jest prawem kaduka zarezerwowana dla "mediów"?
      • Gość: mleko nie woda Re: Czy pani Sobecka może publicznie... IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 04.08.06, 16:57
        Pomiedzy slowem "babsztyl", a slowami "chamski", czy "durnowaty'
        jest jednak pewna roznica. Czy twoje zrozumienie jezyka
        polskiego pozwala ci (indisie) te subtelne roznice
        wyczuc?
    • Gość: Lehoo Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.globalconnect.pl 04.08.06, 09:22
      Ze wszystkich nacji Papuasów cenię najbardziej. Mają oni zwyczaj urządzania raz
      w roku takim babsztylom wielkiego święta. W czasie uroczystości babsztylom
      rozwala się łby maczugami, po czym następuje wielka wyżerka.
    • zbirut No ale każdy widzi kto to Sobecka więc nie rozumie 04.08.06, 09:27
      co oni chcą od gościa.
    • czeresniax a czereśniaków znacie? 04.08.06, 09:30
      ja znam!
    • Gość: Dominik A może to jakaś kuzynka trolla jaskiniowego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:31
      myślałem o rodzinie Shreka ale obraziłbym go.
    • geralt9 Satyryczny tekst? 04.08.06, 09:31
      W takim razie moge napisac ze Michnik to palant i łgaż na pierwszej stronie
      jakiejs gazety i to bedzie potraktowane jako satyra tak? A Hołda to ch..j. Ale
      ze mnie satyryk, nawet nie wiedziałem.
      • bullowy Re: Satyryczny tekst? 04.08.06, 09:56
        Możesz ale co z tego skoro tylko tobie podobni czyli np z lpr będa podzielac
        twoją opinię.Tutaj zdecydowanie i absolutnie Polacy sa za panem Ziomeckim.Ten
        babsztyl głupi jest i wszyscy to wiedzą co sie polityką choć troche interesują.

• indis Re: Satyryczny tekst? 04.08.06, 09:59
          bullowy napisał:

> Możesz ale co z tego skoro tylko tobie podobni czyli np z lpr będa podzielac
          > twoją opinię.Tutaj zdecydowanie i absolutnie Polacy sa za panem Ziomeckim.

Ja jestem Polakiem, nie jestem z LPR i I NIE JESTEM "za panem Ziomeckim".
          Wypowiadaj się tylko i wyłącznie w imieniu swoim i ewentualnie innych "polaków"
          z gw.
          • Gość: lze_elita Jestes wiec za uzyciem prokuratury do obrony IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 10:09
            watpliwych wdziekow i niewatpliwej glupoty "pani" polityk? Nie ma jak
            STALINOWSKA "prawica" polska:)))
        • Gość: Geralt Re: Satyryczny tekst? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:32
          Możesz ale co z tego skoro tylko tobie podobni czyli np z lpr będa podzielac
          > twoją opinię

Chyba nie o podzielaniu opinii rozmawiamy a o granicy wolnosci slowa dupku i
          kretynie (to ostatnie to w ramach satyry bo satyryk jestem)
          • Gość: lze_elita Chamskie "argumenty" z LPR. Mysle, ze mowa tu IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:25
            o NADUZYCIU WLADZY i wykorzystywaniu prokuratury i scigania z urzedu tam, gdzie
            w normalnych krajach mamy do czynienia z PROCESEM CYWILNYM. Posla szkockiego
            News of The World oskarzyly o wiele powazniej - o orgie i seks grupowy z
            najgorszymi dziwkami. I co? Uzyl prokuratury? Nie, wytoczyl proces cywilny,
            ryzykujac calym swym majatkiem (ale i majac majatek do wygrania w procesie
            odszkodowawczym). To to w normalnych krajach wyznacza granice wolnosci slowa -
            proces cywilny o znieslawienie. Tylko w KOMUNIE prawo i prokuratury bronia z
            urzedu prasowej fotki tow. Stalina przed zawijaniem w nia sledzi:)
            Oj, komusze duszyczki w Polactwie siedza i poki twoje pokolenie nie wymrze, to
            w waszym kraju NORMALNIE nie bedzie.
            • indis Re: Chamskie "argumenty" z LPR. Mysle, ze mowa tu 04.08.06, 14:06
              Gość portalu: lze_elita napisał(a):

Nie, wytoczyl proces cywilny,
              > ryzykujac calym swym majatkiem (ale i majac majatek do wygrania w procesie
              > odszkodowawczym).

Dlaczego ktoś szkalowany przez media ma "ryzykować całym swoim majątkiem" aby
              broniś swego dobrego imienia?
              • Gość: mleko nie woda Re: Chamskie "argumenty" z LPR. Mysle, ze mowa tu IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 04.08.06, 17:03
                Widzisz "indis" twoje pytanie (Dlaczego ktos szkalowany przez media...)
                bardzo wyraznie i bardzo dobitnie wskazuje na to, iz tok twego
                myslenia jest wciaz typowo komunistyczny! A tego juz chyba
                nie da sie wyprostowac...
      • Gość: lze_elita A Michnik cie pozwie prywatnie.Czy ty nie pojales, IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 10:07
        ze wstretny jak koszmar pijaka babsztyl do obrony swoich "wdziekow" UZYWA
        PROKURATURY?
        • bullowy tacy nie potrafią pojąć niestety ... 04.08.06, 10:13
          jak im kaganiec założą na twarz ,wtedy sie ockną...
          • Gość: Geralt Re: tacy nie potrafią pojąć niestety ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:35
            bullowy napisał:

> jak im kaganiec założą na twarz ,wtedy sie ockną...

To ty pojmij o czym pisze jełopie (to satyryczny przytyk). Napisalem o nazwaniu
            tegotypu obelg satyrą, nie ustosunkowalem sie do prokuratuty, ale widze ze wiesz
            lepiej co mysle..
            • bullowy Re: tacy nie potrafią pojąć niestety ... 04.08.06, 10:57
              A ty pojmij o czym ja pisze bo jak na razie to po za nazwaniem mnie kretynem
              ,jełopą i czyms tam jeszcze nic nie napisałeś.Chyba,że to taka satyra,ze nie
              wiadomo o co chodzi...abstrakcyjny humor :)
              ps Nikt tu nie pisze,żes ustosunkowywwał sie do prokuratury,więc wyluzuj..
            • Gość: lze_elita Geralt - wciagniecie tu prokuratury jest problemem IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:12
              Tego nie robi nawet rodzina krolewska (a mialaby za co - raz wkroczyla, bo
              poszlo o ochrone ksiecia Williama), a pozwala sobie na to byle chamski polski
              kotlet z mozgiem jak kura-noska.
              Cala reszta bylaby tylko smieszna pyskowka ku radosci ADWOKATOW obu stron.
        • Gość: m. Re: A Michnik cie pozwie prywatnie.Czy ty nie poj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:34
          Ale kiedy użyto prokuratury do obrony czci i honoru OJCA Włodzimierza
          Cimoszewicza, to jakoś nikt nie płakał?
          • Gość: lze_elita A kiedy to bylo? Podaj szczegoly:))) n/t IP: *.range86-129.btcentralplus.com 04.08.06, 11:13
    • Gość: Polak - katolik Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:44
      Nie wolno nikogo krytykować z Radia Maryja, bo osoby tam występujące są
      nietykalne, wszystkowiedzące, nieomylne i zawsze mają rację. Na wszystko mają
      patent. Teraz tymbardziej, gdy popiera ich rząd i prezydent.
    • Gość: Doti Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:47
      BABSZTYL to bardzo łagodne określenie dla tego TĘPEGO MONSTRUM.
      • linke1 Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 21:38
        Sobecka to ta baba, która klepała zdrowaśki z mównicy sejmowej???
        =====
        Gość portalu: Doti napisał(a):

> BABSZTYL to bardzo łagodne określenie dla tego TĘPEGO MONSTRUM.
    • Gość: Dziadek_Wojtek Re: Ziomecki ścigany za babsztyla IP: 87.204.66.* 04.08.06, 09:51
      Niech sie ten babsztyl cieszy, ze Ziomecki tak ja nazwal, bo wedlug mnie nie
      zasluguje na taki komplement.
    • pethate Re: Ziomecki ścigany za babsztyla 04.08.06, 09:52
      Pod batuta pisu Polska juz dawno przestala byc panstwem prawa. Wymiar
      sprawiedliwosci jest traktowany instrumentalnie, po polsku mowiac jest uzywany
      jako maczuga przeciw wszystkim, ktorzy opieraja sie pisowi.Konstytucja i
      trybunal konstytucyjny nie maja dla nich dzisiaj zadnego znaczenia, instytucje
      te obsadzone czlonkami "koalicji antypolskiej" dopiero wowczas uzyskaja
      aprobate rzadzacych.Ale wowczas stana sie kolejna maczuga w rekach braci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka