piotr333 Mała czarna? Najlepsza u ministra! 21.08.06, 22:27 niestety, to juz przestaje byc smieszne. Taka kawe lubia, bo jest najlepsza. A moze by za nia zaplacili. Staraja sie dla nas, dla kraju. A tak naprawde, to chca dobrze zyc. Bardzo dobrze zyc. Nalezy sie im wszystko, szkoda tylko, ze za nasze pieniadze. Czuje tylko obrzydzenie. Truja o poprawie sytuacji tych, dla kogo pracuja. A my ciagle sie lapiemy na lep tych pierdulek, ze wlasnie mysleli o tym aby poprawic jeszcze bardziej, to czego nigdy nie robili. Sprawdzmy ile wydaja i co za to uzyskuja. Co dla nas uzyskuja. Dla nas wszystkich. Pozdrowienia dla wszstkich, ktorzy moga sobie powiedziec, ze pracuja uczciwie. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:37 Ujazdowski w takim razie jest (.....) . Ciekawe co jeszcze sobie sprowadza oprócz kawy i z jakich krajów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawosz Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.city / *.pl 21.08.06, 23:41 To miało tanie państwo Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Panie Ujazdowski!! 21.08.06, 23:52 Ja też doceniam walory smakowe porządnej kawy. A jednak w pracy muszę zadowolić się Neską. Brzydzę się wami - poprzednie ekipy tez łgały, kradły i nie dotrzymywały słowa, ale nie aż tak cynicznie i bezczelnie. Gnoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer a odliczanie podatku wat? IP: *.elpos.net 22.08.06, 00:07 przeciesz na firme tez mozna kupic kawe i odliczyc podatek a pozatym co dzien widze jak rodzice kupuja np meble dla dzieci biurka,sptrzet komputerowy a teraz tez wyposarzenie szkolne akto na tym cierpi?? zwykly szary czlowiek ktory nie robi przekretow za kilka zl poniweaz ma sumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saam Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 00:40 to chore... Odpowiedz Link Zgłoś
rred Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! 22.08.06, 00:49 Taka Polska! Pewnie sami zrobilibyście to samo na ich miejscu. Może nie wszyscy ale 95%... --------- Zarabiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.06, 02:39 Ujazdowski, z tego co wiem ,pije najdroższą kawę Jamaica blue montein, po 500 dolarów za opakowanie i do tego przegryza tortem Sachera sprowadzanym specjalnym pociągiem z Wiednia. Do tego specjalne koniaki z Francji i krakersy ręcznie robione z Czech. I jeszcze bawi się misiem z Kanadyjskiej wytwórni TIMIRES. Za nasze pieniądze. Ministerstwo kultury kupiły 500 takich misiów! To oczywiście nie zmienia faktu, że Ujazdowski na ministra się nie nadaje i chyba jest kompletnie głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baq to ja nie jestem w wiekszosci polakow chyba:) IP: *.server.ntli.net 22.08.06, 02:48 pije tylko mocne podwojne espresso:)reszta kaw to namiastka tylko i pomyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozalina Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 22.08.06, 03:33 Przewraca im się w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janspruce Rok temu czytalem w Gazecie jakie to mrnotrastwo IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 22.08.06, 04:44 i przestepstwo mialo miesce w KGHM bo wydali przez rok okolo 100 tys zl na alkohole. Poprzedni zarzad tlumaczyl ze Barburka,biesiady piwne jak to u gornikow w tradycji no i goscie z zagranicy nie pija ruskiej bazarowej. Nic z tego NIK zarzucil niegospodarnosc i zarzad zostal odwolany. Czyli co wolno wojewodzie to nie tobie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.08.06, 04:38 Tania Polska , prawda panie prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf mała czarna, ale droga 22.08.06, 07:05 no coz, jakos nie zaskoczyla mnie ta wiadomosc. Kolejny raz panstwo pokazuje jak bardzo ciagnie ze swojego obywatela.Jestesmy juz tak zrezygnowanie,ze bez wiekszych emocji przyjmujemy taka informacje. zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwula Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: 195.94.201.* 22.08.06, 09:03 Chryste Panie... jak ja mam już dość tych cholernych Pisuarów... Wszyscy się leczcie...na cokolwiek, bo na pusty łeb już za późno...ale może chociaż lekarz zabroni Wam wykonywania zawodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo1113 Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: 62.233.185.* 22.08.06, 09:11 To ma chyba jakiś związek z tanim państwem, o którym tak głosno było przed wyborami. A tak na poważnie to oczywiście nie ma w tym nic dziwnego, że w pracy dadzą pracownkiowi kawę czy herbatę( oczywiscie trzeba by porównać koszty, ile wychodzi np. w porównaniu z Jacobsem ) . Ale z pieniędzy podatników w sytuacji kiedy nie ma na służbę zdrowia ? Panowie politycy: wstyd ! Krytykowaliście SLD a teraz sami co robicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.E.B.A.Ć ujazdwsk Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 22.08.06, 09:35 p i e r d o l o n y gbur i sprzedawczyk niech kupi ta kawe za swoja kase a nie moja ja protestuje. DAJCIE MI PISTOLET A POWYSTRZELAM ICH BO TO ZŁODZIEJE. JESTEM ZDEGUSTOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.ias.bredband.telia.com 22.08.06, 09:41 Co? "Kawa w urzędzie przecież musi być. A że akurat taka, to dlatego że doceniamy walory smakowe włoskiej kawy"? Panie Ujazdowski, czy to nie jest... Jestem tak zszokowana, że nie wiem co mam pisać! Co to jest!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO STUDIACH Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 22.08.06, 09:46 APEL DO WSZYSTKICH WYKSZTAŁCONYCH:) SKORO ONI SOBIE JAJA EWIDENTNE ROBIA TO I MY ZROBMY I W AKCIE PROTESTU OPUSCMY TEN TONACY STATEK:) JESLI ZALEZY IM NA PANSTWIE TO SIE OTRZASNA A JAK NIE, TO BRAT HELMUT CHETNIE PRZEJMIE TE ZARAZONE SNOBIZMEM I DOROBKIEWICZOSTWEM POLITYCZNYM ZIEMIE - CO WYBIORA...??? BRAK MI SŁÓW A TEN CO TO UWAZA ZE NIE MA O CO KRZYKU ROBIC TO KU.. KOLEZKO MOZE SAM IM ZASPONSORUJESZ TA KAWE BO JA NIE MAM ZAMIARU WOLALBYM WYDAC TO NA DZIWKI NIZ WLAC IM DO MORDY DOBRA KAWE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: 194.181.236.* 22.08.06, 09:46 Po co patrzeć na Ministerstwa zobaczcie w Zakładzie Gospodarowania Nieruchomościami Warszawa Śródmieście oczywiście Pisuarowym na wyposażeniu biura jest m.in sok pomidorowy na kaca, dowolna ilość soków owocowych, witaminy wysokiej klasy w apteczkach i.t.d., a rocznie jest ten zakład dotowany z budżetu Warszawy kwotą ok. 140 000 000 mln PLN poz./ budżetu m.st Warszawy 70001/. Fajne !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.kovalsky wezcie sie lepiej do roboty! IP: *.tueuropa.pl 22.08.06, 09:50 a kawa dla urzedasa - tradycyjnie parzonka w szklance w koszyczku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Ciekawe co ty dziennikarzu pijesz ! IP: *.telsten.com / 212.122.223.* 22.08.06, 09:56 jesteś tak mądry jak nasi posłowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: Ciekawe co ty dziennikarzu pijesz ! IP: *.prokom.pl 22.08.06, 11:03 Nie Twój interes co pije dziennikarz - nie za Twoje, w przeciwieństwie do ministra. Jak już mam sponsorować kawkę dla ministra i jego gości to nie koniecznie za taką kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Mała czarna? Najlepsza u ministra! 22.08.06, 11:14 Na zdrowie!! To tak bywa, kiedy z kurnej chaty, ktoś wchodzi "na salony"! Nie swoje pieniądze, bardzo łatwo się wydaje! Autor: Kupujący kawę za własne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Mała czarna, może z Brazylii byłaby lepsza? 23.08.06, 07:11 Z Włoch ściągneli kawę do ministerstwa, to dla Prezydenta i Premiera to pewnie z Brazylii... osobiście jeszcze polecą wybrać odpowiednią kawę... Rozumiem, że w tym kraju powinna w wielu przypadkach obowiązywać zasada, że biednego "nie stać na kupowanie tandety", ale bez przesady, nie w przypadku kawy... Pozdrawiam, VIPunia Odpowiedz Link Zgłoś