Dodaj do ulubionych

Mała czarna? Najlepsza u ministra!

• piotr333 Mała czarna? Najlepsza u ministra! 21.08.06, 22:27
      niestety, to juz przestaje byc smieszne. Taka kawe lubia, bo jest najlepsza.
      A moze by za nia zaplacili. Staraja sie dla nas, dla kraju. A tak naprawde, to
      chca dobrze zyc. Bardzo dobrze zyc. Nalezy sie im wszystko, szkoda tylko, ze za
      nasze pieniadze. Czuje tylko obrzydzenie. Truja o poprawie sytuacji tych, dla
      kogo pracuja. A my ciagle sie lapiemy na lep tych pierdulek, ze wlasnie mysleli
      o tym aby poprawic jeszcze bardziej, to czego nigdy nie robili. Sprawdzmy ile
      wydaja i co za to uzyskuja. Co dla nas uzyskuja. Dla nas wszystkich.

Pozdrowienia dla wszstkich, ktorzy moga sobie powiedziec, ze pracuja uczciwie.

czesc
    • Gość: XYZ Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:37
      Ujazdowski w takim razie jest (.....) . Ciekawe co jeszcze sobie sprowadza
      oprócz kawy i z jakich krajów???
    • Gość: kawosz Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.city / *.pl 21.08.06, 23:41
      To miało tanie państwo
    • the_dzidka Panie Ujazdowski!! 21.08.06, 23:52
      Ja też doceniam walory smakowe porządnej kawy. A jednak w pracy muszę zadowolić
      się Neską.
      Brzydzę się wami - poprzednie ekipy tez łgały, kradły i nie dotrzymywały słowa,
      ale nie aż tak cynicznie i bezczelnie.
      Gnoje!
    • Gość: kasjer a odliczanie podatku wat? IP: *.elpos.net 22.08.06, 00:07
      przeciesz na firme tez mozna kupic kawe i odliczyc podatek a pozatym co dzien
      widze jak rodzice kupuja np meble dla dzieci biurka,sptrzet komputerowy a teraz
      tez wyposarzenie szkolne akto na tym cierpi?? zwykly szary czlowiek ktory nie
      robi przekretow za kilka zl poniweaz ma sumienie
    • Gość: saam Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 00:40
      to chore...
    • rred Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! 22.08.06, 00:49
      Taka Polska! Pewnie sami zrobilibyście to samo na ich miejscu. Może nie wszyscy
      ale 95%...

---------
      Zarabiaj
      • Gość: PAN Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.wroclaw.mm.pl 22.08.06, 02:39
        Ujazdowski, z tego co wiem ,pije najdroższą kawę Jamaica blue montein, po 500
        dolarów za opakowanie i do tego przegryza tortem Sachera sprowadzanym specjalnym
        pociągiem z Wiednia. Do tego specjalne koniaki z Francji i krakersy ręcznie
        robione z Czech. I jeszcze bawi się misiem z Kanadyjskiej wytwórni TIMIRES. Za
        nasze pieniądze. Ministerstwo kultury kupiły 500 takich misiów!
        To oczywiście nie zmienia faktu, że Ujazdowski na ministra się nie nadaje i
        chyba jest kompletnie głupi.
    • Gość: baq to ja nie jestem w wiekszosci polakow chyba:) IP: *.server.ntli.net 22.08.06, 02:48
      pije tylko mocne podwojne espresso:)reszta kaw to namiastka tylko i pomyje.
    • Gość: rozalina Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 22.08.06, 03:33
      Przewraca im się w głowach.
      • Gość: janspruce Rok temu czytalem w Gazecie jakie to mrnotrastwo IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 22.08.06, 04:44
        i przestepstwo mialo miesce w KGHM bo wydali przez rok okolo 100 tys zl na
        alkohole. Poprzedni zarzad tlumaczyl ze Barburka,biesiady piwne jak to u
        gornikow w tradycji no i goscie z zagranicy nie pija ruskiej bazarowej. Nic z
        tego NIK zarzucil niegospodarnosc i zarzad zostal odwolany. Czyli co wolno
        wojewodzie to nie tobie .....
    • Gość: Baca Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.08.06, 04:38
      Tania Polska , prawda panie prezydencie
    • rudy_rudolf mała czarna, ale droga 22.08.06, 07:05
      no coz, jakos nie zaskoczyla mnie ta wiadomosc. Kolejny raz panstwo pokazuje jak
      bardzo ciagnie ze swojego obywatela.Jestesmy juz tak zrezygnowanie,ze bez
      wiekszych emocji przyjmujemy taka informacje.

zrelaksuj się na
      www.asiaq.pl
    • Gość: Siwula Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: 195.94.201.* 22.08.06, 09:03
      Chryste Panie... jak ja mam już dość tych cholernych Pisuarów... Wszyscy się
      leczcie...na cokolwiek, bo na pusty łeb już za późno...ale może chociaż lekarz
      zabroni Wam wykonywania zawodu...
    • Gość: Neo1113 Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: 62.233.185.* 22.08.06, 09:11
      To ma chyba jakiś związek z tanim państwem, o którym tak głosno było przed
      wyborami.
      A tak na poważnie to oczywiście nie ma w tym nic dziwnego, że w pracy dadzą
      pracownkiowi kawę czy herbatę( oczywiscie trzeba by porównać koszty, ile
      wychodzi np. w porównaniu z Jacobsem ) . Ale z pieniędzy podatników w sytuacji
      kiedy nie ma na służbę zdrowia ? Panowie politycy: wstyd ! Krytykowaliście SLD
      a teraz sami co robicie ?
    • Gość: J.E.B.A.Ć ujazdwsk Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 22.08.06, 09:35
      p i e r d o l o n y gbur i sprzedawczyk niech kupi ta kawe za swoja kase a nie
      moja ja protestuje. DAJCIE MI PISTOLET A POWYSTRZELAM ICH BO TO ZŁODZIEJE.
      JESTEM ZDEGUSTOWANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Mi Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.ias.bredband.telia.com 22.08.06, 09:41
      Co? "Kawa w urzędzie przecież musi być. A że akurat taka, to dlatego że
      doceniamy walory smakowe włoskiej kawy"? Panie Ujazdowski, czy to nie jest...
      Jestem tak zszokowana, że nie wiem co mam pisać! Co to jest!?
    • Gość: PO STUDIACH Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: *.srg.vectranet.pl / 217.153.136.* 22.08.06, 09:46
      APEL DO WSZYSTKICH WYKSZTAŁCONYCH:) SKORO ONI SOBIE JAJA EWIDENTNE ROBIA TO I
      MY ZROBMY I W AKCIE PROTESTU OPUSCMY TEN TONACY STATEK:) JESLI ZALEZY IM NA
      PANSTWIE TO SIE OTRZASNA A JAK NIE, TO BRAT HELMUT CHETNIE PRZEJMIE TE ZARAZONE
      SNOBIZMEM I DOROBKIEWICZOSTWEM POLITYCZNYM ZIEMIE - CO WYBIORA...???
      BRAK MI SŁÓW
      A TEN CO TO UWAZA ZE NIE MA O CO KRZYKU ROBIC TO KU.. KOLEZKO MOZE SAM IM
      ZASPONSORUJESZ TA KAWE BO JA NIE MAM ZAMIARU WOLALBYM WYDAC TO NA DZIWKI NIZ
      WLAC IM DO MORDY DOBRA KAWE!!!!
    • Gość: Ja Re: Mała czarna? Najlepsza u ministra! IP: 194.181.236.* 22.08.06, 09:46
      Po co patrzeć na Ministerstwa zobaczcie w Zakładzie Gospodarowania
      Nieruchomościami Warszawa Śródmieście oczywiście Pisuarowym na wyposażeniu
      biura jest m.in sok pomidorowy na kaca, dowolna ilość soków owocowych, witaminy
      wysokiej klasy w apteczkach i.t.d., a rocznie jest ten zakład dotowany z
      budżetu Warszawy kwotą ok. 140 000 000 mln PLN poz./ budżetu m.st Warszawy
      70001/. Fajne !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: alex.kovalsky wezcie sie lepiej do roboty! IP: *.tueuropa.pl 22.08.06, 09:50
      a kawa dla urzedasa - tradycyjnie parzonka w szklance w koszyczku:)))
    • Gość: sss Ciekawe co ty dziennikarzu pijesz ! IP: *.telsten.com / 212.122.223.* 22.08.06, 09:56
      jesteś tak mądry jak nasi posłowie
      • Gość: janka Re: Ciekawe co ty dziennikarzu pijesz ! IP: *.prokom.pl 22.08.06, 11:03
        Nie Twój interes co pije dziennikarz - nie za Twoje, w przeciwieństwie do
        ministra.
        Jak już mam sponsorować kawkę dla ministra i jego gości to nie koniecznie za
        taką kasę!
    • michalparadowski Mała czarna? Najlepsza u ministra! 22.08.06, 11:14
      Na zdrowie!! To tak bywa, kiedy z kurnej chaty, ktoś wchodzi "na salony"!
      Nie swoje pieniądze, bardzo łatwo się wydaje!
      Autor:
      Kupujący kawę za własne pieniądze
    • vipunia Mała czarna, może z Brazylii byłaby lepsza? 23.08.06, 07:11
      Z Włoch ściągneli kawę do ministerstwa, to dla Prezydenta i Premiera to pewnie z
      Brazylii... osobiście jeszcze polecą wybrać odpowiednią kawę...

Rozumiem, że w tym kraju powinna w wielu przypadkach obowiązywać zasada, że
      biednego "nie stać na kupowanie tandety", ale bez przesady, nie w przypadku kawy...

Pozdrawiam,
      VIPunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka