Dodaj do ulubionych

Misski zjeżdżają do Warszawy

01.09.06, 09:28
Dziewczyny Trzymajcie Sie ! I zeby nasi nie nawalili !!!!
Bo bedzie wstyd na caly swiat :)
trzymam kciuki za obsluge i Polke oczywiscie :-)))
Obserwuj wątek
    • poglodzio Czeszka będzie mieszkać ze Słowaczką 01.09.06, 10:03
      aby mogły się porozumieć. A z kim zamieszka Polka??
      • Gość: asd Re: Czeszka będzie mieszkać ze Słowaczką IP: *.man.poznan.pl 01.09.06, 10:07
        z "uczciwymi i mądrymi" braćmi Kaczyńskimi? nie wiem
        • king-dong ja wole wystawę psów lub kotów rasowych 02.09.06, 16:23
          są bardziej naturalne.
      • ecot Re: Czeszka będzie mieszkać ze Słowaczką 01.09.06, 10:45
        z litwinką albo ukrainką
        • gostom1 Polka mieszka sama......... 01.09.06, 20:34
          bo wszyscy sie boja ze bedzie krasc.
          • ppo Ha ha ha. Swietny dowcip! 01.09.06, 21:44
            Dziadzio Adolf ci go podpowiedział? Lecz swoje kompleksy gdzie indziej.
          • Gość: kris i to ma być śmieszne buraku?? IP: *.man.poznan.pl 01.09.06, 22:37
            chyba dla ciebie!
    • Gość: persh Nici z miss world IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:37
      o co chodzi?? na stronach miss polonia czytam ze wczoraj rozwiazli umowe i nie
      bedzie w polsce konkursu...
    • Gość: p.j. Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.chello.pl 01.09.06, 10:45
      Współczuję im konieczności wysłuchania tego koncertu.
      • Gość: mk Re: Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:45
        ja też! Górniak, steczkowska i emeryci z Perfectu, straszne!!!
    • Gość: titta A godzin przylotow to chyba sami nie znaja.... IP: *.botany.gu.se 01.09.06, 12:05
      www.misspolonia.com.pl/Miss,World,rozwiazuje,umowe,496.html
      No i wszystko jest jak zwykle: balagan, niedomowienia i prowizorka.
      • Gość: asd no i d**a kwas! IP: *.man.poznan.pl 01.09.06, 12:21
        to wszystko przez PiS !!!!!!
        • eti.gda Re: no i d**a kwas! 01.09.06, 22:48
          Gość portalu: asd napisał(a):

> to wszystko przez PiS !!!!!!
          Nieprawda! Wszystkiemu winna jest PO!
      • Gość: lze_elita Ba...Ale w Londynie o tym jeszcze nie wiedza;) IP: *.range86-143.btcentralplus.com 01.09.06, 23:04
        www.missworld.tv/2005preview/youdecide.sps
    • Gość: ziuta Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:29
      Czy koło lotniska da się zasnąć?
    • olias Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 14:39
      warszawa brzydka, polska miss - też. Oby jak najmniej wstydu ...
      • ppo Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 16:05
        Za to ty jesteś piękny. Conajmniej jak Lenin kak rebionek. ;)
    • ppo Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju 01.09.06, 15:58
      Wspaniały pomysł! Założę się, że żadna z nich nie zostanie miss. A to dlatego,
      że wzajemnie podrapią sobie pazurami śliczne buzie. Słowacy lubią Czechów mniej
      więcej tak samo, jak my Rosjan. Znacznie bardziej woleliby żyć
      w "Polskosłowacji" niż Czechosłowacji. Nie raz to od nich słyszałem.
      • Gość: Yello Re: Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju IP: *.dialog.net.pl 01.09.06, 16:49
        > Wspaniały pomysł! Założę się, że żadna z nich nie zostanie miss. A to dlatego,
        > że wzajemnie podrapią sobie pazurami śliczne buzie. Słowacy lubią Czechów mniej
        >
        > więcej tak samo, jak my Rosjan. Znacznie bardziej woleliby żyć
        > w "Polskosłowacji" niż Czechosłowacji. Nie raz to od nich słyszałem.

Bzdura. Skoro tak się nienawidzą to ciekawe czemu rozważają powrót do firmowania wyrobów "Made in Czechoslovakia"?
        • ppo Re: Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju 01.09.06, 21:27
          Rządy myślą i planuja co innego, a ludzie co innego. Takie to dziwne? Przecież
          w Polsce też tak jest i zawsze było. Jakby jakiś zagraniczny utożsamiał cię z
          kaczorami to byłbyś zadowolony? Na 53% raczej nie. Więc sam nie utożsamiaj
          rządu z narodem.
          P.S. Drażni mnie, jak ktoś zaczyna swoją wypowiedź od "bzdura". Skąd ta
          agresja? Pewnie z biedy.
        • Gość: eurofanatik Re: Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.09.06, 21:59
          Gość portalu: Yello napisał(a):

> Bzdura. Skoro tak się nienawidzą to ciekawe czemu rozważają powrót do firmowani
          > a wyrobów "Made in Czechoslovakia"?

Rozwazaja firmowanie wyrobow nazwa nieistniejacego panstwa? Hehe, dobre. Choc
          nie bardzo wierze w te Twoja "rewelacja"...
          • Gość: jej Re: Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 00:59
            czeszki i słowaczki są zawsze chetne do ru..ia.
          • blue911 Re: Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju 02.09.06, 04:36
            tak,eurofanatiku: bo na swiecie "made in czechoslovakia" cos znaczy od
            dziesiecioleci.Oczywiscie,trzeba tam bywac zeby o tym wiedziec...
            czego niestety nie mozna powiedziec o "made in poland".

;-)
            • Gość: eurofanatik Re: Czeszka i Słowaczka w jednym pokoju IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.09.06, 00:06
              Nie zrozumiales w ogole tego co powiedzialem. Oznakowywanie towarow w ten
              sposob to przeklamanie bo nie ma takiego panstwa. Poza tym 'made in
              czechoslovakia' na swiecie znaczy tyle co 'made in poland'. Uwierz mi, ja
              wiekszosc zycia spedzilem wlasnie "na swiecie" i troche sie orientuje co "swiat"
              mysli. :)
    • Gość: k Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.spidernet.net 01.09.06, 16:45
      Troche przegiecie z tym hotelem klasy turystycznej przy samym lotnisku :///
    • alkud *** Dać im wszystkim czarne czadory *** 01.09.06, 18:22
      To ziemia IV RP!

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/09/Nieustraszony-pogromca-Judejczykow-na-panstwowym.html
    • wuk4 może będzie z tego trochę kasy dla miasta 01.09.06, 18:44
      wybudują jeszcze jedną stację metra.

Samo wybieranie miss (albo mistera) jest antylogiczne - podobnym absurdem
      byłoby głosowanie nad tym, czy ładniej pachną fiołki czy róże czy też może
      lilie... Ale ludzie się na to pchają głównie dlatego, że chcą mieć wzwód, więc
      gotowi są zapłacić. A to, że kandydatki są urodziwe nie ulega wątpliwości,
      wątpliwy jest wybór "najpiękniejszej" - to po prostu szczęście, które się
      trafia jak ślepej kurze ziarno...
      • ppo Re: może będzie z tego trochę kasy dla miasta 01.09.06, 21:59
        wuk4 napisał:

>Ale ludzie się na to pchają głównie dlatego, że chcą mieć wzwód,

Czy musisz płacić, by mieć wzwód? Przykro mi, ale ja na szczęście nie mam
        takich problemów. A dziewczyny chętnie obejrzę na żywo :)
        • wuk4 Re: może będzie z tego trochę kasy dla miasta 01.09.06, 22:31
          ppo napisał:

> Czy musisz płacić, by mieć wzwód?

Nie, nie muszę. Choć jest pewna różnica - mnie podniecają faceci. Ale jestem
          przekonany, że nie da się "wybrać" najpiękniejszej czy też najpiękniejszego, bo
          to po prostu kwestia gustu jurorów. Istnieje mnóstwo typów urody i "Miss World"
          jest tylko wymysłem dla przyciągnięcia publiczności.
          • gagapapa Re: może będzie z tego trochę kasy dla miasta 01.09.06, 23:29
            truizmy opowiadasz.
    • Gość: Kuba Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 19:12
      Zaczyna się"taniec trzcin"
    • Gość: okecie depot Re: Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.icpnet.pl 01.09.06, 19:16
      Wspolczuje wrazen z Okecia :) kilka dni temu bylem tam - jedno wielkie
      rozgrzebane pobojowisko... jak cala "piekna" Wawa zreszta...
    • Gość: siwy Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.stk.vectranet.pl 01.09.06, 20:10
      bosz...na cmentarz jeszcze niech je wezma...biedne dziewczyny
    • Gość: rzołmniesz żołnieża???bład pod fotami!!! IP: *.tvk.torun.pl 01.09.06, 20:22
      w
      • Gość: gi ło matko!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:16
        faktycznie! "ŻÓŁNIEŻA" gratulacje dla "dziennikarza" i całej GW za znajomość
        ortografii.
        buuuaaaahahahahahahaha!!!!
        co za żenada!
        • ppo DziennikaŻu, dostałeś maturę od Romka? 01.09.06, 21:51
          Czyżby pierwsi beneficjenci amnestii nienaturalnej wujka Romana zaczęli właśnie
          pracować w GW? Będzie więcej takich kwiatków. Dobrzy wyemigrowali, zostało
          barachło.
          • Gość: silk Re: DziennikaŻu, dostałeś maturę od Romka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:57
            ppo napisał:

> Dobrzy wyemigrowali, zostało barachło.

wnioskuję zatem po twojej wypowiedzi, że największe barachło zostało w
            GW :)))))))
    • ssssssm Co za impra, jakies głu- 01.09.06, 20:28
      pie, wytapetowane pindy, posuwane przez swych menadżerów. Zacytuję piosenkę:
      " piękne kobiety mózgi zamieniy na depilatory"- nic dodać, nic ująć

www.lepszyswiat.org.pl/
      • ppo Ciesz się, że ty jesteś mądry, 01.09.06, 21:35
        specjalisto od oszczędzania ropy :D Choć jeśli ten twój "lepszyswiat" ma być
        zamieszkany wyłącznie przez kaszaloty o włochatych nogach, to wolę jednak ten
        mój "gorszy".
        P.S. Jak będę cię mijał marznącego na przystanku w styczniu, to nawet uchylę
        szybę swojego paliwożernego, ciepłego autka, żebyś zobaczył mój uśmiech ;)
        • ssssssm Re: Ciesz się, że ty jesteś mądry, 01.09.06, 21:46
          tylko, żebyś się nie zapatrzył, bo jeszcze w coś uderzysz swym autkiem i
          porysujesz lakier :-)
          • ppo Re: Ciesz się, że ty jesteś mądry, 01.09.06, 21:53
            Jeśli jesteś taki "piękny", jak twój ideał kobiety, to raczej nie ma obawy :D
    • ilekobietamalat Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 21:09
      ale pan fotograf, i pani fotograf, to sie mogli bardziej postarac, bo oczoplasu
      mozna dostac:/
      dawno taki denerwujacych zdjec nie widzialam.
      • ppo ilekobietamakilogramów? 01.09.06, 21:41
        Chude te misski. A ja nie lubię chudych kobiet. Bez względu na ich wiek, który
        zresztą nigdy mnie nie interesuje ;)
    • new_adar Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 21:43
      Ja mam nawet Miss World na fotkach. Złapałem ją w Wa-wie już wcześniej z innymi
      misskami: australii, irlandii, turcji,hawai.Tylko sam jestem ciekaw czy to aby
      prawdziwe misski czy jakieś podróbki? Może ktoś to wie? U nas w kraju wszystko
      jest możliwe i wszystko do podrobienia.Do obejrzenia fotki:
      Nocny spacer Miss World ?

• indianski Szkoda ze nie kazali im zwiedzac 01.09.06, 22:21
      krematorium
    • Gość: arus Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 22:47
      czyż to nie paradoks, iż najpiękniejsze kobiety świata przebywają w
      najbrzydszej stolicy Europy?!?!
      • carlo6 Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 23:00
        Gość portalu: arus napisał(a):

> czyż to nie paradoks, iż najpiękniejsze kobiety świata przebywają w
        > najbrzydszej stolicy Europy?!?!

Nie , to nie jest paradoks, ale smutne jest to , że można tak sobie wypisywać
        takie żałosne texty, jak Twój
        • Gość: arus Re: Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 23:10
          całe szczęsicie, że jeszcze można :) bo za kilka tygodni, miesięcy to kto to wie
          :)))
          • gagapapa Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 23:33
            ale zauważcie, że na zdjęciach nawet Giżycko wygląda jak wsypy kanaryjskie:)
            Sorka, wyspy.
            • gagapapa Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 01.09.06, 23:48
              www.missworld.tv/news/fullstory.sps?iNewsid=344622&itype=&iCategoryID=0
          • ppo Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 02.09.06, 01:17
            Mam nadzieję, że przestanie "być można". Czekam z utęsknieniem aż wszyscy,
            którym nie podoba się ten kraj, wyjadą z niego i zamilkną. Można nie lubić
            kaczorów (tak jak i ja ich nie lubię) ale Polska jest piękna i trzeba być chyba
            idiotą, żeby tego nie dostrzegać. Wiem, co mówię- zwiedziłem ponad 20 krajów,
            więc mam porównanie.
            • Gość: Kiju Re: Misski zjeżdżają do Warszawy IP: 219.133.160.* 02.09.06, 03:28
              Gizycko to chyba poniemieckie ziemie? Tam napewno ladniej. Pewnie troche
              zaniedbane bo Polaki nie wiedza jak gospodarzyc, no ale co Niemcy zaplanowali
              to dalej funkcjonuje ok.
              • ppo Re: Misski zjeżdżają do Warszawy 02.09.06, 14:15
                A ty Polak jesteś, czy Niemiec? Jeśli Niemiec, to pisz po niemiecku, bo po
                polsku nie najlepiej ci wychodzi.
    • Gość: wesoly Romek Nareszcie jakieś ładne dziewczyny na ulicach IP: *.tpnet.pl 02.09.06, 01:55
      Warszawy, a nie ta codzienna mizernia.
      • Gość: kris pff!! IP: *.man.poznan.pl 02.09.06, 18:37
        ja tam codziennie widuje naturalnie dużo piękniejsze niż jakieś wymalowane i
        wytapetowane z całego świata
    • Gość: Stan Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.09.06, 03:41
      Wielu sie martwi z ktora powinna zamieszkac Polka. Wyobrazcie sobie ze Kanade
      reprezentuje urodzona w Polsce i swietnie mowiaca po polsku (nie tylko po
      polsku) Malgosia Majewska. Ale byloby fajnie gdyby i Polka z Polski i Polka z
      Kanady nie tylko zamieszkaly razem ale dotarly do finalu.
    • me-e niezle...laski, ale 02.09.06, 04:01
      ...ale to jest profesjonalizm komercyjno wirtualny...nie to co...dziewczyna
      dajmy nato z ...mazur...lub zagubiona bladynka na plazy...na szlaku...jelikowo-
      sopot...)))
    • Gość: relista Re: Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 07:06
      Kwiaty na grobie nieznanego żołnierza, potem spowiedź i komunia.
      • Gość: hehe Re: Misski zjeżdżają do Warszawy IP: *.acn.waw.pl 02.09.06, 08:06
        a co na to LPR/RYDZYK/MOHERY? toż gołe baby będą chodzić po wybiegu (sorry - w bikini)...
        • 1zorro A nie zawioza dziewczyn do Oswiecimia? 02.09.06, 08:54
          co za kretynski pomysl z tymu#i kwiatami pod pomnik. Zaloze si,#e, ze wiekszosc
          nie wiedziala co jesz grane?
    • Gość: kwa kwa To gJertyH nie zabronił urządzać takiej imprezy?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:22
      Przecież to obraza moralności bo te panie pokazują się w bikini!:-) To godzi w
      uczucia relygyjne PolakUF a nad grobem nieznanego żołnierza to patriotyczne
      bluźnierstwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka