Gość: Gaj Hymn IV RP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.06, 18:28 Lepiej zeby się uczyli hymnu Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Hymn IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 18:36 Juz wole piosenke samoobrony! 4rp nadszedl czas bueheheeh :D Odpowiedz Link Zgłoś
mavro jakie pacany - taki hymen. a moze by tak: 20.09.06, 19:16 jeden blizniak drugi blizniak a za nimi PISuary trzecią erpe rozwalimy czwartą erpe zbudujemy tylko... brak nam pary Odpowiedz Link Zgłoś
pokojowa Mam lepszy pomysł na hymn 20.09.06, 20:29 Te słowa byłyby fajniejsze: "W kraju wciąz zachodzą zmiany, a pod wpływem owych zmian dziś się Cichy głośnym staje: Vivat semper Cichych stan!" To Szpot. Po więcej inspiracji zapraszam do siebie. Cała Polska czyta dzieciom! www.trybunka.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Hymn IV RP IP: 88.212.87.* 20.09.06, 21:54 powstrzymajmy to bande nim nie jest za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Hymn IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:14 jaka partia taka piosenka :/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dla_dobra_polski bardzo fajny - Hymn IV RP 21.09.06, 03:30 Polecam: www.pis.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rolnik.emeryt Hymn PiS! Całkiem nowa propozycja!! Najlepsza!!! 21.09.06, 05:38 Śpiewać każdy może, głośno mlaskając i kląskając na melodię pięknej patriotycznej pieśni „Przyjechało wojsko bryczką”, lub na melodię starego francuskiego, patetycznego, lirycznego bardzo uczuciowego przeboju „żetem” (czy jakoś tak?), gdzie w tle piosenki, rozkosznie sapią młode kaczuszki. Baczność!! Do Hymnu!!! PiS, PiS, kocham PiS, Coś mi każe z PiSem iść Z mętnym wzrokiem, Kaczym krokiem, Idę w Pis, idę w Pis, W ręku mając kwiatków kiść. Ref. W przyszłość pójdę z jasnym liczkiem Za żonatym i prawiczkiem, Z trędowatym i z faszystą Nieść będziemy prawdę czystą Ciemnym ludziom w naszym kraju, By tu mieli tak, jak w raju. Z chamem, bucem i z palantem, I z przestępcą, z ignorantem I z moherem i z komuchem, Ale nigdy z wykształciuchem! (x3) Za geniuszem znad Bałtyku Nie zawołam „kukuryku”, Bo tę prawdę każdy zna, Że nasz język to „kwa, kwa”. A wyborach Sejmu miss Wygra łatwo prezes PiS Ref. W przyszłość pójdę z jasnym liczkiem I z żonatym i z prawiczkiem... [...] Ale nigdy z wykształciuchem! (x13) Spocznij!! Wolno palić!!! Polska, 20.09.2006 roku, rolnik.emeryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oligatorek Hymn IV RP IP: *.ppcor.org.pl 21.09.06, 08:26 Drodzy Forumowicze. Czy dysponujecie wersją demo? Chętnie bym posłuchał. Z Hymnem Państwowym był już numer. Czas teraz na popisy wokalne chóru. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Ludzie badzcie obiektywni 21.09.06, 09:24 Nie lubie Kaczuchow i ich oszolomkow ale uwazam ze nie nalezy wysmiewac tego ze Lechu K falszuje hymn narodowy. przeciez to nie jego wina ot nie ma sluchu i tyle, nie kazdy moze byc Maryla Rodowicz. Tutaj TVN dal ciala wysmiewajac sie z tego. To jest feler i na to nic sie nie poradzi . nie nalezy sie z tego wysmiewac nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajka2 Re: Ludzie badzcie obiektywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:40 Nie ma słuchu niech nie śpiewa, a słów mógłby się wódz narodu nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arulp1 Re: Hymn IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:43 Słyszałem dzisiaj w radiu, że członkowie (przepraszam za brzydki wyraz) PiS śpiewają to tak (fragment): ... dlatego wznieśmy ręce przecinek podajmy sobie dłonie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forest Hymn IV RP IP: *.dab.tke.pl 21.09.06, 11:37 Już dawno się tak nie ubawiłem ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirys Hymn IV RP IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 21.09.06, 13:54 pomyliłem sie w "Ojcze nasz" - to świadczy o tym że go nieznam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaili Hymn IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 13:55 pasuje do PiSu jak ulał... mały drobny i do niczego nie podobny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QllKate Re: Hymn IV RP IP: *.jjs.pl 27.09.06, 19:38 A ja mam propozycję - słuchając tej pieśni fanatycznej i porypanej stańcie na baczność oraz - niczym obywatele USA - rękę na sercu trzymajcie, a w drugiej flagę PiS-u trzymajcie! A JA CHCĘ POLSKI WOLNEJ I SPRAWIEDLIWEJ BO TAKIEJ POSKI NADSZEDŁ CZAS! NIECHAJ LOS DOBRY DO WIKTORII PROWADZI CZUŁĄ RĘKĄ CAŁY KRAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh i oh Re: Hymn IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 12:52 to donre ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś