Dodaj do ulubionych

Oryginalne sposoby na kampanię

• Gość: asia Superkandydat na prezydenta bialegostoku IP: 62.77.174.* 09.11.06, 14:24
      jesli jakis bialostoczanin ma jeszcze watpliwosci kto powinien zostac
      prezydentem miasta polecam:
      youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM
      mnie przekonal;)
    • Gość: ROZBóJ Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.tktelekom.pl 09.11.06, 15:01
      TA LALUNIA
      W SAM RAZ DO .....
    • Gość: Słonik u nas kandydatka - modelka topless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:13
      Nie powiem jaka gmina, ale podpoznańska! Bardzo sympatyczna pani, która bywa
      modelką, głownie chyba kampanie społeczne.
    • Gość: Michał Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:24
      Wchodzę na tą strone www.edytanedziak.pl i nie ma tam żadnych fotek. HELP!
    • Gość: pax Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:41
      Dupą na chleb zarabiają prostytutki a nie osoby (które POWINNY być
      inteligentne) strtujące w wyborach samorządowych. Porażka
      • Gość: informator Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.pr.radom.net 09.11.06, 20:26
        zaawansowana praca doktorancka z politologii wystarczy na dowod inteligencji i
        wyksztalcenia???
        jesli tak to zanim zaczniesz piepszyc farmazony to poczytaj zyciorys tej Pani -
        glabie
    • charybdis Bardzo seksowna kandydatka. 09.11.06, 21:53
      BRAWO!!! Szkoda, że pani Edyta nie kandyduje w moim okręgu, bo na pewno bym na
      nią głosował, mimo, że nie znoszę PiSu, a ona - choć bezpartyjna - dała się
      umieścić na ich liście.

Przez niektórych zawiść i pruderia przemawia, a ona po prostu pokazała swoje
      walory, których nie musi się wstydzić. Z pewnością ma też inne, bo w końcu ma
      wyższe wykształcenie.
      Może kolejna kandydatka pokaże się topless? Wyborcy czekają! ;)

A może np. Kaczory i Edgar wezmą dobry przykład i też pokażą się w slipkach? ;)))))

PS.Strona jest już odblokowana, niestety bez galerii fot. prywatnych.
    • lir1 Oryginalne sposoby na kampanię 09.11.06, 22:52
      Ta pani jest za ladna do tych rzeczy. To juz lepiej poslanka Beger...
    • Gość: pavzet Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.ipt.aol.com 10.11.06, 00:04
      ...edyta tanDeciak...
    • heraldek Niczego nie zamierza ukrywac..i z kazdym problemem 10.11.06, 00:29
      ...sie przespi.............
    • Gość: Szymon Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:03
      głosuje na nią rękami i nogami :)
      Rękami w szczególności :D
    • Gość: jaksa Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:35
      ...a gdzie DODA ?!
    • Gość: admin:www.brava.pl Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:46
      chłopaki piszą takie bzdety jak poniżej bo pewnie chceiliby Cię zobaczyć
      całkiem nago, a jak są na wakacjach to chcieliby widzieć laski na plaży ubrane
      po uszy jak zakonnice???
      • Gość: morek jesteś kretynką/kretynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:51
        nie mam nic przeciwko ładnym dziewczynom, a nawet prostytutkom

ale robienie kariery politycznej poprzez argument dupy nie ma nic wspólnego z
        Prawem i Sprawiedliwością

jeśli chce startować powinna startować z listy

ku.., pryszczate i głupie - to jest z listy osób nie mających nic do
        zaoferowania w polityce
    • Gość: xyz Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:40
      czy na zebrania tez bedzie chodzic toples - ochyda - ktos taki ma rzadzic w tym
      kraju
      • Gość: najarany Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: 80.249.4.* 12.11.06, 11:25
        A mozna znajsc gdziesa te jej fotki bo chcialem sie na pamiec ich nauczyc :-)
    • Gość: SPEED Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.stk.vectranet.pl 12.11.06, 21:24
      no rzeczywiście nędza
    • t_merta Nareszcie ktoś kto coś sobą reprezentuje. 13.11.06, 04:45
      Przynajmniej jest na co popatrzeć, a nie to co wybraliscie na najwyższe urzędy w
      Państwie. Polacy czy wam nie wstyd za Kaczyńskich? Z Marię Karzyńską-JaSTRZąb?

Popatrzcie jak wyglda polski prezydent podczas wizyt miezynarodowych. On się
      wstydzi z kraju ruszać, bo wszedzie wyglda upokarzajaco. Nikt go nie traktuje
      powaznie. A przez to i kraju.

Thomas Merta
      Nowy Jork
    • mario.osh jestem sexi, jestem z plexi 13.11.06, 08:52

• grogreg Nareszcie PiS robi do rzeczy :) 13.11.06, 09:13
      Prawda, prawie naga prawda.
    • Gość: Misio Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:38
      lepper i hojarska przy tobie to elita kulturalna i erudyci klasy Miodka.
    • Gość: lukas Oryginalne sposoby na kampanię IP: 217.116.110.* 13.11.06, 17:32
      A co to szkodzi być jednocześnie radną i piękną kobietą?Jestem za!
    • lena186 Oryginalne sposoby na kampanię 13.11.06, 18:14
      Powinnaś się wstydzić. Jestem młodsza i potrafiłam w kampanii pochwalić się
      innymi atutami mimo iż nie mam jeszcze doświadczenia..Żal mi Ciebie prosta kobietko.
    • Gość: aktak Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.udn.pl 13.11.06, 20:08
      Fajna dziewczyna ale trochę nie pasuje w ten sposob zdobywać elektorat
      wyborczy, osobiście to chętnie popatrzę na inne fotki po wyborach
      samorządowych. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: MiK Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:53
      A ja bym chętnie oberzał, co sobą ta pani reprezentuje. Szkoda tylko, że
      zdjęcia wyborcze już usunięte :D

--
      Internetowy Klub Filmowy
      www.film.mocny.com
    • Gość: Sławek L Łódź Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 07:21
      niezłe ciało i piersi, gratuluję pomysłu aby tak dalej, może coś więcej ?
    • Gość: Mietek Oryginalne sposoby na kampanię IP: 212.122.206.* 14.11.06, 14:55
      A ta pani to do samorządu startowała czy na rozkładówkę:)?
    • Gość: kolega Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:10
      Kobieto,,,to dobry sposób ale na kandydatkę do domu publicznego,,,,,ta pani
      chyba pomyliła miejsca,,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka