Gość: asia Superkandydat na prezydenta bialegostoku IP: 62.77.174.* 09.11.06, 14:24 jesli jakis bialostoczanin ma jeszcze watpliwosci kto powinien zostac prezydentem miasta polecam: youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM mnie przekonal;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROZBóJ Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.tktelekom.pl 09.11.06, 15:01 TA LALUNIA W SAM RAZ DO ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słonik u nas kandydatka - modelka topless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:13 Nie powiem jaka gmina, ale podpoznańska! Bardzo sympatyczna pani, która bywa modelką, głownie chyba kampanie społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:24 Wchodzę na tą strone www.edytanedziak.pl i nie ma tam żadnych fotek. HELP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pax Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:41 Dupą na chleb zarabiają prostytutki a nie osoby (które POWINNY być inteligentne) strtujące w wyborach samorządowych. Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.pr.radom.net 09.11.06, 20:26 zaawansowana praca doktorancka z politologii wystarczy na dowod inteligencji i wyksztalcenia??? jesli tak to zanim zaczniesz piepszyc farmazony to poczytaj zyciorys tej Pani - glabie Odpowiedz Link Zgłoś
charybdis Bardzo seksowna kandydatka. 09.11.06, 21:53 BRAWO!!! Szkoda, że pani Edyta nie kandyduje w moim okręgu, bo na pewno bym na nią głosował, mimo, że nie znoszę PiSu, a ona - choć bezpartyjna - dała się umieścić na ich liście. Przez niektórych zawiść i pruderia przemawia, a ona po prostu pokazała swoje walory, których nie musi się wstydzić. Z pewnością ma też inne, bo w końcu ma wyższe wykształcenie. Może kolejna kandydatka pokaże się topless? Wyborcy czekają! ;) A może np. Kaczory i Edgar wezmą dobry przykład i też pokażą się w slipkach? ;))))) PS.Strona jest już odblokowana, niestety bez galerii fot. prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lir1 Oryginalne sposoby na kampanię 09.11.06, 22:52 Ta pani jest za ladna do tych rzeczy. To juz lepiej poslanka Beger... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavzet Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.ipt.aol.com 10.11.06, 00:04 ...edyta tanDeciak... Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Niczego nie zamierza ukrywac..i z kazdym problemem 10.11.06, 00:29 ...sie przespi............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 01:03 głosuje na nią rękami i nogami :) Rękami w szczególności :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaksa Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:35 ...a gdzie DODA ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin:www.brava.pl Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:46 chłopaki piszą takie bzdety jak poniżej bo pewnie chceiliby Cię zobaczyć całkiem nago, a jak są na wakacjach to chcieliby widzieć laski na plaży ubrane po uszy jak zakonnice??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morek jesteś kretynką/kretynem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:51 nie mam nic przeciwko ładnym dziewczynom, a nawet prostytutkom ale robienie kariery politycznej poprzez argument dupy nie ma nic wspólnego z Prawem i Sprawiedliwością jeśli chce startować powinna startować z listy ku.., pryszczate i głupie - to jest z listy osób nie mających nic do zaoferowania w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 10:40 czy na zebrania tez bedzie chodzic toples - ochyda - ktos taki ma rzadzic w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najarany Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: 80.249.4.* 12.11.06, 11:25 A mozna znajsc gdziesa te jej fotki bo chcialem sie na pamiec ich nauczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPEED Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.stk.vectranet.pl 12.11.06, 21:24 no rzeczywiście nędza Odpowiedz Link Zgłoś
t_merta Nareszcie ktoś kto coś sobą reprezentuje. 13.11.06, 04:45 Przynajmniej jest na co popatrzeć, a nie to co wybraliscie na najwyższe urzędy w Państwie. Polacy czy wam nie wstyd za Kaczyńskich? Z Marię Karzyńską-JaSTRZąb? Popatrzcie jak wyglda polski prezydent podczas wizyt miezynarodowych. On się wstydzi z kraju ruszać, bo wszedzie wyglda upokarzajaco. Nikt go nie traktuje powaznie. A przez to i kraju. Thomas Merta Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Nareszcie PiS robi do rzeczy :) 13.11.06, 09:13 Prawda, prawie naga prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:38 lepper i hojarska przy tobie to elita kulturalna i erudyci klasy Miodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Oryginalne sposoby na kampanię IP: 217.116.110.* 13.11.06, 17:32 A co to szkodzi być jednocześnie radną i piękną kobietą?Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
lena186 Oryginalne sposoby na kampanię 13.11.06, 18:14 Powinnaś się wstydzić. Jestem młodsza i potrafiłam w kampanii pochwalić się innymi atutami mimo iż nie mam jeszcze doświadczenia..Żal mi Ciebie prosta kobietko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktak Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.udn.pl 13.11.06, 20:08 Fajna dziewczyna ale trochę nie pasuje w ten sposob zdobywać elektorat wyborczy, osobiście to chętnie popatrzę na inne fotki po wyborach samorządowych. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiK Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 23:53 A ja bym chętnie oberzał, co sobą ta pani reprezentuje. Szkoda tylko, że zdjęcia wyborcze już usunięte :D -- Internetowy Klub Filmowy www.film.mocny.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek L Łódź Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.retsat1.com.pl 14.11.06, 07:21 niezłe ciało i piersi, gratuluję pomysłu aby tak dalej, może coś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Oryginalne sposoby na kampanię IP: 212.122.206.* 14.11.06, 14:55 A ta pani to do samorządu startowała czy na rozkładówkę:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Oryginalne sposoby na kampanię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:10 Kobieto,,,to dobry sposób ale na kandydatkę do domu publicznego,,,,,ta pani chyba pomyliła miejsca,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś