Dodaj do ulubionych

Kononowicz - superstar

IP: *.ols.vectranet.pl 15.11.06, 09:51
pan Kononowicz potrzebuje po prostu menagera :)
Obserwuj wątek
    • Gość: prawnik Re: Kononowicz - superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:56
      Wszyscy producenci kubków, koszulek z jego podobizną itp. powinni mu odpalać
      procent! Ma do tego prawo i zasłużył !
      • Gość: :O) Kononowicz prostak-maskotka!!! IP: 194.46.43.* 15.11.06, 11:34
        Patologia.
        • Gość: gosc Nie budujmy teorii ... IP: *.aster.pl 16.11.06, 01:44
          Ten fenomen nazywa się Internet.
      • qmpel04 Re: Kononowicz - superstar 15.11.06, 18:01
        powinien zastrzec swoj wizerunek i tyle
      • Gość: Lucusia Re: Kononowicz - superstar IP: 212.244.186.* 16.11.06, 09:38
        Hej, prawnik, może pomożesz gościowi w zyskaniu na tej imprezie chocby parę groszy. Myślę, że prasę sobie zrobisz lepszą niż ci, co go wystawili.
    • Gość: Bananeiro Kononowicz - superstar IP: *.petrus.com.pl 15.11.06, 09:57
      Skoro Cygan z Torunia mogł pobierac jakiś procent ze sprzedaży koszulek ze
      swoim wizerunkiem to pan Kononowicz również powinien tak uczynić.
    • koczisss Re: Kononowicz - superstar 15.11.06, 10:01
      I prawnika~!

Powinien domagać się części zysków ze sprzedaży gadżetów z jego wizerunkiem!
      • endrzej Krzyśku! do Reklamy ! proszę! 15.11.06, 13:34
        Chcemy Cię oglądać na billoardach, a Ty będziesz z tego miał sławę, kasiorę i
        wszystko.
      • Gość: eszbeta Re: Kononowicz - superstar IP: *.pools.arcor-ip.net 24.11.06, 20:32
        On jest autentyczny i uczciwy w tresciach a forma przemawia do wielu - nie
        tylko z tego terenu. A w wyborach licza sie wyborcy. Powinien zbierac kase z
        gadzetow i innych publicznosci na nastepna kampanie. Duzi powinni go
        ukierunkowac i o niego zadbac, zeby glosy sobie pozyskac.
    • adwach Smutne.... 15.11.06, 10:03
      jw.
      • Gość: Tadex Re: Smutne.... IP: *.bph.pl 15.11.06, 10:12
        Niestety... Przemowienie bylo zabawne, nie da sie ukryc - sam sie tez z niego
        smialem. Ale robienie teraz z tego wielkiej hecy to juz przesada. Facet jest
        prosty, ale czy to powod zeby robic z niego posmiewisko? Jego jedyna wina bylo
        to ze jest naiwny i dal sie zmanipulowac. A Ci ktorzy sie naglosniej smieja
        niech sie sami zastanowia co zrobili dla kraju. Kononowicz przynajmniej chcial
        dobrze, widac ze uczciwy z niego facet a niestety zostal uwiklany w cos na czym
        na pewno dobrze nie wyjdzie. Moze to i lepiej dla niego, ze nie rozumie wiele z
        tego calego zamieszania. A ten caly Czeczetkiewicz ktory to wszystko nakrecil
        to tez niezly idiota - wystarczy poczytac teksty na www.podlasie21.pl czy
        obejrzec tam jego wystapienie. Dazy po trupach do celu.
        • Gość: comic Re: Smutne.... IP: *.chello.pl 15.11.06, 10:27
          zgadzam się z Tadex...
          śmieszy tylko na początku
          jednak ten napad na jego matkę
          czy teraz wykorzystywanie porządnego
          człowieka to już smutne...
        • t.o.m.e.k Re: Smutne.... 15.11.06, 10:30
          A będzie jeszcze smutniejsze... Mogę sobie wyobrazić co będzie dalej i nie jest
          to wizja wesoła. Koło Kononowicza zaczną się kręcić różne mendy, ofiarujące mu
          swoją pomoc. Jako prosty człek on oczywiście przyjmie taką pomoc od tego, kto
          najpiękniej go zbajeruje. Ten ktoś zastrzeże i zabezpieczy prawnie jego
          wizerunek, nazwisko itp., od czego będzie czerpał odpowiednie profity.
          Kononowicz symbolicznie otrzyma jakąś skromną działkę, która obojętnie jaka dla
          niego będzie ogromną kasą. Gdy cała zabawa się skończy (tzn. gdy już przestanie
          być zabawny), tajemniczy opiekun zniknie z kasą - the dream will be over.
          Do tego jeszcze dziennikarskie hieny, co mu "zjeść obiadu nie dadzą" - im
          dłużej i częściej będą go nachodziły i nagabywały, tym bardziej on sam będzie
          wierzył, że jest KIMŚ. Media zrobią na nim kasę, lud będzie rechotał - ale do
          czasu. Moloch musi mieć nową pożywkę... No więc znowu - gdy nasz bohater
          przestanie być smieszny, pójdzie w odstawkę. Ale nie dotrze do niego dlaczego.
          Upadek z takiej wysokości może być dla niego bardzo bolesny. Wróci szara
          rzeczywistość, chatka bez prądu i wody, i schorowana matka...
          Do tego czasu jednak media i internet znajdą sobie inny obiekt zainteresowania.
          Obym się mylił, ale obawiam się, że jest to najbardziej prawdopodobny
          scenariusz. Życzę Kononowiczowi aby mimo wszystko potrafił wykorzystać te pięć
          minut i spróbował może wyremontować swoją chałupę, tak żeby coś po tej całej
          aferze zostało...
          • Gość: abhaod Re: Smutne.... IP: *.adsl.alicedsl.de 15.11.06, 12:52
            zlo to najzwyczajniejsza sprawa w swiecie...
          • Gość: Ka Re: Smutne.... IP: *.elpos.net 16.11.06, 06:55
            W pełni się z Tobą zgadzam...
        • Gość: żenuła Re: Smutne.... IP: *.aster.pl 16.11.06, 08:56
          to takie polskie wyśmiewać sie innego człowieka. Dlatego w tym kraju nie bedzie
          jeszcze dłuuuugo normalnie.
    • betsypetsy Kononowicz - superstar 15.11.06, 10:27
      "Dlaczego tak okrutnie zażartowano z Krzysztofa Kononowicza? "- ale nikt nie
      żartował ma prawo tak jak każdy inny wystartować w wyborach, a czym on sie do
      cholery różni od pozostałych startujacych ?????????Sweterkiem i tym, ze nie ma
      białych rękawiczek jak co niektórzy. On ma przynajmniej (chyba jako jedyny)
      szczere checi w odróżnieniu od pozostałych kandydatow
      • kononowicz Re: Kononowicz - superstar 15.11.06, 10:54
        oczywiście, że mogli z niego żartować, naśmiewać się.
        tak samo można naśmiewać się z kaleki.
        tylko, że to jest zwyczajnie BRAK KULTURY!

z splotu wyborczego nie widać tak wyraźnie ułomności Pana Kononowicza, jak z
        innych nagrań z jego udziałem (w jednym, już po wyborach, mówi że liczył na
        300-400%!).
        • kononowicz Re: Kononowicz - superstar 15.11.06, 10:57
          korekta:
          może nie "brak kultury" - lepiej pasuje tu "chamstwo".
      • Gość: jacek Re: Kononowicz - superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:29
        Zgadza się. Śmiać się można, bo śmiech to zdrowie, ale koleś ma jedną
        niesamowitą zaletę: jest autentyczny, w przeciwieństwie codoponiektórych pajaców
        z Warszawy. Dla mnie Pan Kononowicz jest wydarzeniem raczej kulturalnym z
        gatunku 'performance'.
        • Gość: nicky Re: Kononowicz - superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:41
          To prawda. Jest tak szczery i prawdziwy, że wzbudza nie tylko śmiech, ale i
          autentyczną sympatię. Dziś już rzadko spotyka się takich ludzi, zwłaszcza w
          mediach. A poza tym niechcący zrobił znakomitą parodię dzisiejszych polskich
          polityków, którzy też nie radzą sobie z językiem polskim, opowiadają bzdury i
          obiecują rzeczy niemożliwe, ale w odróżnieniu od pana Krzysztofa kłamią
          świadomie i z premedytacja, licząc na to, że "ciemny lud i tak kupi".
          • Gość: rusell Re: Kononowicz - superstar IP: *.motorola.com 15.11.06, 15:23
            Tego czy jest szczery i uczciwy nie wiemy - widze ze co po niektórzy mylą biedę
            i głupotę z prostotą i uczciwością. To co było w tym spocie najlepsze to fakt,
            że nie tak daleko jest od Kononowicza do naszej polskiej "Ekstraklasy" sejmowej.
            Obejżyjcie sobie Endriu pare lat temu. Thanks to PiS, ludzie tacy jak on pracują
            nie przy wykopkach tylko w rządzie i każe nam się wierzyć że to niemal "mężowie
            stanu" i są "niezbędni" w walce o lepsze jutro. Czymże różni się Jarosław od
            tego gostka co wymyślił Kononowicza? Anyway, nie martwiłbym się zbytnio o
            Krzysztofa K., takich jak on będą jeszcze setki. Jak jest głupi, to jego
            problem. Przestańmy ubierać kretyństwo i prostactwo w muszkę i mówić że to
            szczerość i prostolinijność.
    • Gość: woji Kononowicz - superstar IP: *.pl 15.11.06, 10:28
      Cała ta sprawa jest żałosna. To trochę tak jak gnębienie jednego kolegi
      przez całą szkołę. Straciłem cały szacunek do prowadzących Szkło Kontaktowe,
      jak zobaczyłem ich nie mogących opanować się od śmiechu. Wstyd mi za nich.
      • Gość: saniba Re: Kononowicz - superstar IP: *.chello.pl 15.11.06, 11:34
        Człowieku, możesz stracić szacunek do ludków ze szkiełka i do kogo chcesz,
        Twoje prawo, ale uderz się w pierś i powiedz, czy naprawdę nie rozśmieszyło Cię
        to, co mówił pan Kononowicz??? Wątpię, do dziś bawi mnie ta wypowiedź, jako
        sama w sobie. Żal mi pana Krzysztofa i uważam, że osoba, która wciągnęła go w
        to wszystko, powinna się wstydzić i przeprosić. Szczerość, prostota i bieda nie
        są powodem ani do wyśmiewania, ani do radości. Chylę czoło przed panem
        Kononowiczem i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś altruista, który wskaże panu
        Krzysztofowi, w jaki sposób może wykorzystać w chwili obecnej swój wizerunek.
        Może choć w ten sposób nie pójdzie na marne historia z kandydowaniem.
        Pozdrawiam,
        • Gość: woji Re: Kononowicz - superstar IP: *.pl 15.11.06, 14:24
          > Człowieku, możesz stracić szacunek do ludków ze szkiełka i do kogo chcesz,
          > Twoje prawo, ale uderz się w pierś i powiedz, czy naprawdę nie rozśmieszyło
          Cię
          >
          > to, co mówił pan Kononowicz???

Rozśmieszyło mnie to, że "nie będzie niczego", czy jakoś tak to zostało
          powiedziane. Za dużo powiedzianeWywołało mój lekki uśmiech. A Ciebie
          rozśmieszyło, że pan Kononowicz mówi o swoim tatusiu, czy co tam mogło
          rozsmieszyć? To że jest w fajnym sweterku? Zresztą, może to i nawet jest
          śmieszne, może mam inne poczucie humoru, ale nabijać się z człowieka, tak jak
          zrobili to tamci ze Szkła Kontaktowego, to już jest poniżej norm dobrego
          wychowania. Ciekawe, czy zasmialiby mu się tak w twarz. Bojkotuje tych dwóch.
      • Gość: zuzka Re: Kononowicz - superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:56
        Myślę, że powinniśmy się śmiać. Przepraszam, ale chowanie Pana Kononowicza pod
        przysłowiowy dywan jest głupie i krótkowzroczne. Nie mam zamiaru ukrywać, że ta
        kandydatura jest dla mnie żenująca i poniżej krytyki. Już mamy jeden podobny
        przypadek. Kiedyś nikt nie brał pod uwagę chamowatego gościa wysypującego zboże
        na tory, a dziś? Znalazły się osoby "od wizerunku". Jest wicepremierem, jego
        partia jest w rządzącej koalicji. Nigdy więcej. Niech buce wiedzą przynajmniej,
        że nie są akceptowani społecznie.
    • Gość: krzysiek Kononowicz - superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 10:49
      Początkowo też mnie to śmieszyło, potem dotarło do mnie, że tak właściwie to ja
      jestem głupi. Śmiać się ze słów prostego człowieka, który szczerze mówi, co mu
      się nie podoba, a wsłuchiwać i komentować gładkie słówka pań i panów literacką
      polszczyzną składających obietnice o rodowodzie z najlepszych dzieł SF... Poza
      tym swój program pan Kononowicz stworzył sobie sam, bez pomocy różego typu
      popleczników-doradców wchodzących w skład sztabu. Bez ich pomocy może okazałoby
      się, że wykształcowny i urodziwy kandydat/kandydatka w głowie nosi..sianko. :)
      • Gość: BIAŁY Prezydent IP: 212.33.83.* 15.11.06, 11:16
        Brawo Krzysiu. Udowodniłeś że opłaca się być sobą . Jesteś dziś
        najpopularniejszą osobą w tym kraju. A co do programu wyborczego to chyba
        wszyscy jesteśmy zgodni że używki to dla młodzieży nic dobrego. Powodzenia
      • Gość: Tadex Re: Kononowicz - superstar IP: *.bph.pl 15.11.06, 11:52
        Dokladnie - obietnice polowy politykow nie sa warte wiecej niz Pana
        Kononowicza, a on przynajmniej byl szczery (tyle ze troche naiwny). Przykre ze
        w dzisiejszych czasach kazda slabosc mozna wykorzystac zeby sie z kogos nabijac.

Ale jeszcze bardziej przykre sa dzialania tych, ktorzy Kononowicza
        wykorzystali. Wbrew temu co piszesz, krzysiek, Kononowicz nie stworzyl swojego
        programu sam. Podstawil mu go niejaki Czeczetkowicz - sam kandydat w wyborach,
        nacjonalista i jak widac manipulator. Jeszcze wczoraj dzialala jego strona -
        www.podlasie21.pl, dzis widze ze zostala zablokowana. A szkoda, bo byla
        dobitnym dowodem na to, kto stoi za Kononowiczem.
      • Gość: k&k Re: Kononowicz - superstar IP: *.aei.mpg.de 15.11.06, 13:11
        Coz za metamorfoze przeszedles! Z pospolitej larwy przeistoczyles sie w barwnego
        motyla. Moze napiszesz o tym ksiazke?
    • Gość: ... Re: Kononowicz - superstar IP: 83.238.224.* 15.11.06, 11:00
      i jeszcze kogoś od publik relejszyns=P
    • Gość: mixer Re: Kononowicz - superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:07
      na tym polega demokracja, że Kononowicz może być kandydatem na prezydenta, nie
      tylko Białegostoku ale i RP.Nie można powiedzieć, że nie był świadomy tego co
      robi, bo przecież nie jest chory umysłowo.
      Kononowicz przedstawił swoją wizję językiem, który z pewnością jest dobrze
      rozumiany wśród ludzi jego pokroju a takich nie brakuje.Tyle tylko, że ci
      ludzie nie mają dostępu do internetu.
      Teraz powinien założyć firmę, zastrzec swój wizerunek i na tym zarabiać.
      • Gość: tomerskn Re: Kononowicz - superstar IP: *.krak.tke.pl 15.11.06, 11:14
        Kononowicz przedstawił swoją wizję językiem, który z pewnością jest dobrze
        rozumiany wśród ludzi jego pokroju a takich nie brakuje.Tyle tylko, że ci
        ludzie nie mają dostępu do internetu

a wyksztalceni ludzie tego nie zrozumieli? To chyba idzie w gore.

generalnie nie chodzi o to kto co chce zrobic tylko JAK!
    • Gość: r Czeczetkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:16
      Wymyślił sobie Kononowicza? Żenujący pomysł Czeczetkiewicza. Może wymyśliłby
      jakąś rolę dla kogoś ze swojej rodziny????? Równie atrakcyjną,
      tak by spełnić marzenia...
      Żenada. Zabawa cudzym losem. Prymityw.
      • Gość: Taxon Re: Czeczetkiewicz IP: *.bdo.pl 15.11.06, 13:58
        Jestem tego samego zdania.Na pierwszy rzut oka widać,że Kononowicz jest
        człowiekiem chorym i opóźnionym,a takimi manipulować to żaden problem. To
        żenujące tym bardziej,że Pan Krzysztof jest przekonany że "Adam" to jego
        przyjaciel i mu pomaga...
    • kris_cz Kononowicz - superstar 15.11.06, 11:21
      Cóż, raczej zażenowanie ogarnia. I to nie z uwagi na bohatera, choć jak każdy,
      tak i on powinien znać swoje miejsce, ale z powodu naszej reakcji na niego. To,
      że media polują na news i sensację, i próbują nas paść byle czym, jest
      oczywiste. Rzecz w tym, żeby starać się nie być tym "głupim ludem", który kupi
      wszystko, także od mediów. Ktoś tu napisał, że wstydzi się za Szkło Kontaktowe
      w kontekście reakcji prowadzących na Kononowicza. Nie widziałem, ale jeśli
      wierzyć opinii, również żałuję. Mam nadzieję, że klasa i poczucie smaku pozwoli
      im znaleźć proporcje. Reasumując: temat żaden, ot, folklorystyczny epizod
      kampanii, w której, gdyby się przyjrzeć, pewnie znalazłoby się jeszcze wiele
      kwiatków. Sprawa umrze tak szybko, jak się pojawiła. Korzyści nie będą mieli
      ani menedżerowie Kononowicza, ani prawnicy. On sam może mieć taką, że ktoś po
      prostu skusi się całym zamieszaniem albo po prostu zaryzykuje i da mu robotę.
    • Gość: ubu król Re: Kononowicz - superstar IP: 80.54.200.* 15.11.06, 11:27
      Mieszkającemu z matką KOnonowiczowi brakuje do sukcesu kota i brata bliźniaka. o
      co ma słuszne pretensje do matki, która zniszczyła jego karierę polityczną :)
    • Gość: Cz.M. Żałosne to IP: *.ernet.m4.pl 15.11.06, 11:30
      KTÓRY SKRZYWDZIŁEŚ

Który skrzywdziłeś człowieka prostego
      Śmiechem nad krzywdą jego wybuchając,
      Gromadę błaznów koło siebie mając
      Na pomieszanie dobrego i złego,

Choćby przed tobą wszyscy się skłonili
      Cnotę i mądrość tobie przypisując,
      Złote medale na twoją cześć kując,
      Radzi że jeszcze jeden dzień przeżyli,

Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta
      Możesz go zabić - narodzi się nowy.
      Spisane będą czyny i rozmowy.

Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy
      I sznur i gałąź pod ciężarem zgięta.
      • Gość: rusell Re: Żałosne to IP: *.motorola.com 15.11.06, 15:30
        Przyjacielu. Cytat godny lepszej sprawy. Kto tu ma wokół siebie gromadę błaznów?
        Kto probuje oszukać dziesiątki tysięcy mieszkańców Białegostoku mówiąc że
        wszystko poprawi i wie jak wszystko zrobić? Wymiękam w tym kraju - widze że nic
        was nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne. Kretyństwo to
        kretyństwo, a prostactwo to prostactwo. Pięknoduchy obudźcie się - w polsce
        uciskana jest mądrość, rozsądek wiedza i prawda przez beszczelność ignorancję
        neikompetencję i kłamstwo.
        • Gość: Wesoły Romek ciebie tak ucisnęło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:12
          że zapomniałeś jak się bezczelność pisze
    • 1410_tenrok ten artykuł jest idiotyczny, a te doktorskie wsta 15.11.06, 11:59
      wki to szarlataneria.
      Sukces Kononowicza wynika z zaistnienia w Polsce podobnych mechanizmow, jak te,
      ktore kiedys zaprowadziły do władzy pana z wąsikiem. Na razie jest to zabawne -
      głosowało na niego jedynie 1,8% wyborców (moze więcej, kto tam by uwierzył
      nawet PKW - skoro wszystko tu jest manipulowane!). Byc moze PPN, postanowiła
      sprawdzic, czy sie uda. I udało sie. Obiekt jest doskonały - prostolinijny
      bezrobotny: figura galionowa szerokiej grupy odrzuconych przez "sukcesiaków"
      rządzących tym krajem. Ale, wracając do pana z wąsikiem, na niego też z
      początku mało kto głosował. A, przy wzrastającym poparciu, znajdowały sie
      kolejne grupy sponsorów....... Kononowicz jest dobry, jest medialny, jest
      jednym z "nas, ktorzy kupują tanie proszki i ubierają sie na szaro". Wystarczy,
      aby kolejny Kononowicz został medialnie popchniety do przodu, a wówczas......
      No właśnie, co wówczas?????
    • Gość: sprawiedliwy Kononowicz - superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:12
      A mi się wydaje, że dobry prawnik powinien pomóc Panu Kononowiczowi na
      wywalczeniu pieniędzy z racji praw do wizerunku. Wszyscy by byli szczęśliwi.
    • Gość: Author zrzutka na kompa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:23
      Może bysmy zrobili dla niego zrzutkę na kompa, co by mógł pisać se bloga ?!
    • Gość: Apasz GW robi ludziom wode z mozgu IP: 62.29.170.* 15.11.06, 12:30
      Dlaczego gazeta juz sie dopatruje jakiejs obcej siły ktora steruje tym
      panopkiem to jest poprostu naturszczyk jakich jeszcze kilku pozostało na
      wiocham i tyle a tu juz afera ktos go wykorzystuje bzdury na resorach :(
      • Gość: Tadex Re: GW robi ludziom wode z mozgu IP: *.bph.pl 15.11.06, 13:48
        To nie jest bzdura. Strona jego komitetu www.podlasie21.pl juz zostala
        zamknieta, ale widzialem ja wczoraj i niewatpliwie sam Kononowicz za nia nie
        stoi (tym bardziej ze jak sam mowi nie ma nawet dostepu do komputera).
    • pawel3891 Re: Kononowicz - superstar 15.11.06, 12:32
      a mnie - poza poczatkowym smiechu - wzruszaja tacy ludzie. prosci, naiwni, troche o umysle dziecka, bo kto nie chcialby by swiat tak wygladal jak on chce?coz jak wielu wybitnych on tez wyprzedzil czas w ktorym zyje. :) zlekka lza w oku.
      • Gość: mea Re: Kononowicz - superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 13:56
        Zgadzam się - on nie tylko nas rozśmieszył, ale zaspokoił zapotrzebowanie na
        coś, czego w dzisiejszym świecie bardzo nam brakuje: autentyczność. Dziś mało
        kto może sobie na nią pozwolić - wszystko, co mówimy, może być wykorzystane
        przeciwko nam. Coraz częściej słyszę od znajomych, że gdyby wygali milion, to
        wcale nie jechaliby w podróż dookoła świata ani nie inwestowali na giełdzie, ale
        kupiliby domek drewniany na wsi pod lasem i zajęli się uprawą ogródka.

Pan Krzysztof świata nie zmieni, ale czy ten świat nie byłby lepszym miejscem do
        życia, gdyby wszyscy byli tak szczerzy i zaangażowani w to, co mówią i robią,
        jak on?
    • Gość: abhaod nie menagera, tylko sztabu wyborczego, najlepiej IP: *.adsl.alicedsl.de 15.11.06, 12:47
      z lpr-u; niestety, zlo i glupota blisko siebie stoja (nie wie na kogo sie
      zdecydowac, "moze na PiS, a moze na PO")...tragikomedia
    • Gość: loko Kononowicz - superstar IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 13:27
      qrna tu potrzeba prawnika ktory dla kononowicza wyegzekwowalby nalezna mu czesc
      kasy
    • Gość: uburama Jozef Tkaczuk sie zmaterializowal IP: *.acn.waw.pl 15.11.06, 13:48
    • Gość: piero Kononowicz - superstar IP: 145.225.60.* 15.11.06, 14:03
      Może by się znalazł jakiś adwokat (lub firma) który by mu pomógł uzyskać z tej
      kampanii jakieś pieniądze?
      To w końcu przyzwoity, ucziwy i prosty człowiek - trzeba mu pomóc!
    • Gość: Ewa Kononowicz - superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:16
      Żenujący żart...
    • Gość: Tim szkoda mi faceta... IP: *.chello.pl 15.11.06, 14:18
      Szkoda mi faceta..

Taka jaz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka