Dodaj do ulubionych

Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie

• Gość: piotrek Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:37
      hehehehehehhe co za bzdury ta baba opowiada;O litosci!!!!!!!!
    • Gość: blokers A ja k...wa nie cierpię osiedlowego życia :( IP: *.spidercom.pl 09.12.06, 16:39
      Osiedle nierówne osiedlu. Zapraszam p. Kwaśniewską do Nowej Huty !
    • Gość: lopo TY mas zpojecie o osiedlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:41
      ona ma pojecie o mieszkaniu na osiedlu ,zapraszam do mnie i nie swiruj tu
      pawian .komusza mordo
    • Gość: Poznań Fajna Baba. IP: *.echostar.pl 09.12.06, 16:42
      Klasę się ma albo nie ma.Jola miała, ma i będzie miała a to ,że trochę "gładko"
      gada mnie nie przeszkadza.Znacznie bardziej smuci mnie brak klasy u rządzących.
    • Gość: Absynt Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.toya.net.pl 09.12.06, 16:46
      pieprzenie
    • Gość: Antykomuch No, juz niedługo kolejna zmiana lokum IP: 193.19.141.* 09.12.06, 16:51
      trzeba będzie przyzwyczaić się to twardego łoża, kratek w oknie, metalowej zastawy i wogóle braku intymności...
    • trauma_powalonych2 Przepis na kwaśną czerwoną POlewkę, Smacznego!.. 09.12.06, 17:04
      ...weź jednego półTuska, jedną kwaśną minę Bronka, jedną malutką kwaśną
      Schetynę, dosyp do tego HGW co chcesz ,POsól, POpieprz, zagotuj całość aż się
      lekko zaczerwieni,
      czerwona POlewka gotowa,
      acha i jeszcze koniecznie dodaj jednego całego Kwasa,
      efekt końcowy murowany,
      Smacznego
      • magdateclaw ale w Warszawie zwyciezylismy !!! 09.12.06, 18:21
        to was pali zaciekli, zaciemnieni katolicy!

trauma_powalonych2 napisał:

> ...weź jednego półTuska, jedną kwaśną minę Bronka, jedną malutką kwaśną
        > Schetynę, dosyp do tego HGW co chcesz ,POsól, POpieprz, zagotuj całość aż się
        > lekko zaczerwieni,
        > czerwona POlewka gotowa,
        > acha i jeszcze koniecznie dodaj jednego całego Kwasa,
        > efekt końcowy murowany,
        > Smacznego
    • Gość: ola Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 158.75.31.* 09.12.06, 17:04
      nie wiem , co w tym taj\kiego niedoścignietego ?
      To ż e nic nie robi ?
      albo, ze w zyciu nie zaznała co jak wyzyć za 800 zł z dwójką dzieci ?
      albo, że jej stroje kosztowały budzet państwa tysiące albo , że
      jej "dziewczynki" jeździły za nasze pieniądze limuzyną za miasto ?
      To ma być wzór do nasladowania ?...
      • Gość: Artur Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 83.145.166.* 09.12.06, 17:26
        Za kolejne 4 lata rządów pod patronatem obecnego prezydenta, jak Aleksander
        Kwaśniewski wystartuje w wyborach, to wygra w pierwszej turze. I tu nie pomogą
        Nasze obecne biadolenie, wyszydzanie z byłej pary prezydenckiej. Tu działa na
        szarego obywatela zwykły system porównań. Co było za Kwaśniewskich, a co jest
        za Kaczyńskich. A to wypada mocno niekorzystnie dla Kaczyńskich. Obecny
        prezydent musi się wziąść do roboty, a nie jechać na etosie Solidarności. W tej
        chwili mamy gospodarkę wolnorynkową i żadne państwo "za darmo" nam nie pomoże.
        Każdy ma swoje interesy które chce zrealizować w pierwszej kolejności. Niemcy
        chcą gazu z Rosji, Rosja chce współpracy z Europą, USA mają swoją politykę. I
        obecny prezydent musi tak znaleść "swoje karty do gry" aby jak najwięcej wygrać
        dla Polski. A jak będzie dalej tak siedział na "tronie" jak obecnie, to niech
        zapomni o kolejnej prezydenturze. Afery były, są i będą - tam gdzie władza to i
        są pieniądze, i to wcale nie małe. A to tworzy zawsze przesłanki do przekrętów,
        korupcji itp. Nie od dziś wiadomo że najwięksi aferzyści zawsze kręcą się
        blisko władzy, wystarczy im czasami usłyszeć małe jedno zdanie, a już na drugi
        dzień starają się zrobić na tym interes.
    • Gość: tak Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:09
      Wspaniała! Gdy Monika Olejnik pytała. czy jej mąż był w Charkowie pijany,
      zdecydowanie zaprzeczyła. Wspaniała kobieta i żona jeszcze wspanialsza!
      • Gość: mamut Mistrzyni Klamstwa....tak jak malzonek IP: *.dsl.bell.ca 09.12.06, 17:17
        ... Chocby tutyl artykulu wychodzi jak szydlo z worka.... ze lubi zycie
        osiedlowe.. bucha cha cha cha....trzymajcie mnie...
    • Gość: Zola Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 82.160.128.* 09.12.06, 17:33
      Podzielam zdanie, że P. Jolanta Kwasniewska to "niedościgniony wzór pierwszej
      damy". Nawet pani Clinton przy niej blado wyglada.
      Irytuje mnie zawsze krytyka na Jej temat i ocena jej pracy przez pryzmat męża.
      Czy nie można tych dwóch spraw oddzielić? Może wreszcie warto przestać grzebać
      w PRL-owskich pieluchach i spojrzeć realnie na to, co nas obecnie otacza. Gdy
      sucham, czytam i oglądam "najważniejsze wydarznia" ostnich dni, a nawet
      miesięcy, skóra się jeży. Po prostu wstyd! wstyd! i jeszcze raz WSTYD!!!, że
      reprezentują nas tacy przedstawiciele jak Łyżwiński, Leper, Giertych i jego
      spóka. A Kaczory powinni w każdą noc przed zaśnięciem wlączać wideo z
      utrwalonymi wystąpieniami Kwasniewskiego, aby później poprzez sen utrwalić w
      sobie umiejętność prowadzenia rozmów, wystąpień i reprezentowania nas na
      zewnątrz.
      Prezydent jest przecież REPREZENTANTEM wszystkich obywateli kraju, a nie tylko
      swojej świty.
      Skończcie więc krytykować i sami pokażcie, co potraficie.
      • Gość: Artur Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 83.145.166.* 09.12.06, 17:44
        Najłatwiej się krytykuje, nie mając nic sensownego do powiedzenia.
        Prawda jest brutalna - obecny prezydent do tej pory nie zrobił nic, o czym
        można by było dobrze napisać. Obecne władze za wszelką cenę chcą w ciągu
        krótkiej swojej kadencji obsadzić wszystkie "cenne" stołki własnymi ludźmi,
        nawet często takimi, którzy nie mają żadnych kwalifikacji do zajmowania się
        sprawami urzędów na czele których stoją - no poza jedną kompetencją -
        pobieraniem sporych wynagrodzeń.
        Cóż, nie twierdzę że w minionych 10 latach z sternikiem Kwaśniewskim było
        inaczej, ale na pewno nie działo się to na taką skalę i z taką prędkością.
        Ale, znając piszących na stronie tego forum adwersaży - zachwilę dostanę łatkę
        komunisty i SLD-owca :) - chociaż nigdy nie miałem doczynienia z żadną
        partią :).
        • Gość: mieszko Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.12.06, 19:04
          Bo to co robi obecny prezydent nie podoba się rasistom z GW .Te media
          polskojęzyczne od 17 potrafią nas polaków tylko poniżać.A donosicieli typu
          kwach,michnik,i wielu innych wybielają!!!Za komuny uczyli nas samodzielnego
          myślenia a obecnie to co pisze się w tej rasistowsko-ubecko-antypolskiej gazecie
          przekracza dobry smak i poniża innych dobrych dziennikarzy.Zresztą kto tmam
          pracuje!!! jaki pan taki kram!!!Adaś pierwszy donsiciel na działaczy
          solidarności!!!ię wiadomo skąd te ploty!!! Ubecja Trocko-Michnikowska działa
          pełną parą!!!
    • Gość: EsSi Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 217.153.84.* 09.12.06, 18:00
      Komunistyczna krew...
    • Gość: jeden z wielu Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.nott.cable.ntl.com 09.12.06, 18:01
      co za skromnosc, zycie osiedlowe w zamian za pierwsza dame. raczej powinno byc
      zycie w celi wieziennej za wszystkie oszustwa.
    • Gość: Bogdan Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.06, 18:05
      Cieka
    • magdateclaw Czekamy na Gosię Tusk! 09.12.06, 18:08
      Miejmy nadzieje, że czasy starych wiedźm
      i premierów dziwaków szybko minie.

Czekamy na Gosię Tusk,
      bądźmy znów dumni z Polski!

Magda Teclaw
      Nowy Jork
    • Gość: Izka Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.plus.com 09.12.06, 18:10
      Od pani Kwasniewskiej trzeba sie uczyc klasy. Koniecznie, bo bardzo jej nam
      brak.
      • Gość: eeeee Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.wolfson.cam.ac.uk 09.12.06, 19:09
        Gość portalu: Izka napisał(a):

> Od pani Kwasniewskiej trzeba sie uczyc klasy. Koniecznie, bo bardzo jej nam
        > brak.

raczej od Tymochowicza, bo to on wszystkich naszych polityków uczył używać
        łyżki i widelca; zreszta skad wiesz czy Pani Kwasniewska ma klase? przeciez
        znasz tylko jej wizerunek przedstawiany w mediach, ocenzurowany i
        podkolorowany; nawet to zdjecie na glownej stronie wyborczej to manipulacja;
        taka dobra Pani, ciepłe kluchy;

• Gość: Przyjaciel Gość - eeeee .....to niedowiarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:50
    • magdateclaw to był fajny gest. Z jajem można powiedzieć 09.12.06, 18:19
      nie każdy w Polsce jest takim zaślepionym katolikiem.

Ten gest Siwaca wielu sie podbał. Był jajem, biglem.
      Cool.

Magda Teclaw

Gość portalu: Never forget napisał(a):

> .
      • uszy_urbana magdateclaw 10.12.06, 01:04
        chamka jestes, co tu gadac i glupia na dodatek. To nawet nie inwektywa, nie
        chce cie obrazac, tak po prostu jest.
    • Gość: gość Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aster.pl 09.12.06, 18:33
      Pani Jolu, mam nadzieję że nikomu nie uda się pomniejszyć Państwa zasług, dla
      kraju, dla zwykłych ludzi.Byłam dumna że jestem polką.Mieliście,macie i
      będziecie mieć klasę, bo jej się nie nabywa tylko poprostu się ją ma.Jest mi
      przykro,mało tego jestem przerażona tym ,co się dzieje teraz w polskiej
      polityce,zastanawiam się gdzie się podziały elity intelektualne naszego kraju?
      czy nie można temu się zdecydowanie przeciwstawić? Gdzie honor?,gdzie
      ojczyzna?,puste słowa,frazesy,ludzie bez twarzy,chłopoludki.Zgroza.We mnie
      narasta bunt i tęsknota za normalnością.
    • Gość: felicja Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.welnowiec.net 09.12.06, 18:38
      Jak zwykle mowi o rzeczach, o ktore ja nie pytano byle tylko pochwalic sie tym
      i owym...od kiedy byla pierwsza dama kupuje perfumy na straganie??? Kiedys ja
      podziwialam, dzis drazni mnie jej nienaturalnosc i nieumiejetnosc "zejscia ze
      sceny" w odpowiednim czasie, bo ona dalej chce byc na swieczniku
      • rebecca5 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 18:49
        Czytam te komentarze i dochodzę do wniosku (kolejny raz) jak bardzo my Polacy
        nie lubimy innych ludzi, tylko zawiść, zazdrość, niechęć - mam wrażenie, że to
        nasze cechy narodowe.Koszmar!! Zawsze byłam dumna, że jestem Polką, teraz nie
        wiem. Chyba zaczynam wątpić w nas jako Naród. Smutne....
    • mcgoo Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 18:49
      we wspanialym stylu zakupili mieszkanie po 1/5 ceny w zatoce czerwonych ..ń
    • antymichnik5 raz po raz MichnikowaA propaganda 09.12.06, 18:50
      Wyborcza, jak zwykle zastosowała ładny socjotechniczny manewr...pieknę zdjęcie,
      ciepłej, niewinnej pani Joli !!! Ta niewinna pani jola, ciepła i ukochana przez
      wszystkich była i jest prawa ręką KWACHA tego pijanego pseudoprezydenta....
      Jasne ja tez mogę założyć fundację i rozdawać pieniądze innych ludzi,
      potrzebuje tylko PRZYJACIÓŁ jak Dochnal, Kuna, Żagiel, Mazur i całą resztę
      Dukaczewskich i innych UCZCIWYCH i PRAWYCH ludzi...
    • Gość: cnbc a co z bankietami na piaskowej skale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:05
      no moja pani? a co bankietow i wystawnych kolacji juz nie ma czy nie ma komu
      placic za nie - NIE ZAPOMNE CIE W STYLOWYM PIORKU I MINI Z LAT 30 BYLAS KALSA
      JEDNEJ NOCY - szkoda tylko ze mafiozy mogly twoja dupe podziwiac
    • Gość: pijak Kwaskowa ma krzywego nocha IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.12.06, 19:08
      to pewnie z pijackich libacji z mezem alkoholikiem
    • signal Pani Tusk 09.12.06, 19:13
      to dopiero będzie pierwsza dama !
    • j.bosko Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 19:17
      Pani Jolu, bardzo panią szanuje,i dziękuje za te 10 lat:) Zycze sobie aby wiecej
      takich Prezydentowych było w naszym kraju. Powodzenia
    • Gość: AG Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:22
      Kaczynskiej do Kwasniewskiej jest tak jak stad do nieba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka