Gość: piotrek Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:37 hehehehehehhe co za bzdury ta baba opowiada;O litosci!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blokers A ja k...wa nie cierpię osiedlowego życia :( IP: *.spidercom.pl 09.12.06, 16:39 Osiedle nierówne osiedlu. Zapraszam p. Kwaśniewską do Nowej Huty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopo TY mas zpojecie o osiedlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 16:41 ona ma pojecie o mieszkaniu na osiedlu ,zapraszam do mnie i nie swiruj tu pawian .komusza mordo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznań Fajna Baba. IP: *.echostar.pl 09.12.06, 16:42 Klasę się ma albo nie ma.Jola miała, ma i będzie miała a to ,że trochę "gładko" gada mnie nie przeszkadza.Znacznie bardziej smuci mnie brak klasy u rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absynt Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.toya.net.pl 09.12.06, 16:46 pieprzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch No, juz niedługo kolejna zmiana lokum IP: 193.19.141.* 09.12.06, 16:51 trzeba będzie przyzwyczaić się to twardego łoża, kratek w oknie, metalowej zastawy i wogóle braku intymności... Odpowiedz Link Zgłoś
trauma_powalonych2 Przepis na kwaśną czerwoną POlewkę, Smacznego!.. 09.12.06, 17:04 ...weź jednego półTuska, jedną kwaśną minę Bronka, jedną malutką kwaśną Schetynę, dosyp do tego HGW co chcesz ,POsól, POpieprz, zagotuj całość aż się lekko zaczerwieni, czerwona POlewka gotowa, acha i jeszcze koniecznie dodaj jednego całego Kwasa, efekt końcowy murowany, Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw ale w Warszawie zwyciezylismy !!! 09.12.06, 18:21 to was pali zaciekli, zaciemnieni katolicy! trauma_powalonych2 napisał: > ...weź jednego półTuska, jedną kwaśną minę Bronka, jedną malutką kwaśną > Schetynę, dosyp do tego HGW co chcesz ,POsól, POpieprz, zagotuj całość aż się > lekko zaczerwieni, > czerwona POlewka gotowa, > acha i jeszcze koniecznie dodaj jednego całego Kwasa, > efekt końcowy murowany, > Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 158.75.31.* 09.12.06, 17:04 nie wiem , co w tym taj\kiego niedoścignietego ? To ż e nic nie robi ? albo, ze w zyciu nie zaznała co jak wyzyć za 800 zł z dwójką dzieci ? albo, że jej stroje kosztowały budzet państwa tysiące albo , że jej "dziewczynki" jeździły za nasze pieniądze limuzyną za miasto ? To ma być wzór do nasladowania ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 83.145.166.* 09.12.06, 17:26 Za kolejne 4 lata rządów pod patronatem obecnego prezydenta, jak Aleksander Kwaśniewski wystartuje w wyborach, to wygra w pierwszej turze. I tu nie pomogą Nasze obecne biadolenie, wyszydzanie z byłej pary prezydenckiej. Tu działa na szarego obywatela zwykły system porównań. Co było za Kwaśniewskich, a co jest za Kaczyńskich. A to wypada mocno niekorzystnie dla Kaczyńskich. Obecny prezydent musi się wziąść do roboty, a nie jechać na etosie Solidarności. W tej chwili mamy gospodarkę wolnorynkową i żadne państwo "za darmo" nam nie pomoże. Każdy ma swoje interesy które chce zrealizować w pierwszej kolejności. Niemcy chcą gazu z Rosji, Rosja chce współpracy z Europą, USA mają swoją politykę. I obecny prezydent musi tak znaleść "swoje karty do gry" aby jak najwięcej wygrać dla Polski. A jak będzie dalej tak siedział na "tronie" jak obecnie, to niech zapomni o kolejnej prezydenturze. Afery były, są i będą - tam gdzie władza to i są pieniądze, i to wcale nie małe. A to tworzy zawsze przesłanki do przekrętów, korupcji itp. Nie od dziś wiadomo że najwięksi aferzyści zawsze kręcą się blisko władzy, wystarczy im czasami usłyszeć małe jedno zdanie, a już na drugi dzień starają się zrobić na tym interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 17:09 Wspaniała! Gdy Monika Olejnik pytała. czy jej mąż był w Charkowie pijany, zdecydowanie zaprzeczyła. Wspaniała kobieta i żona jeszcze wspanialsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Mistrzyni Klamstwa....tak jak malzonek IP: *.dsl.bell.ca 09.12.06, 17:17 ... Chocby tutyl artykulu wychodzi jak szydlo z worka.... ze lubi zycie osiedlowe.. bucha cha cha cha....trzymajcie mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zola Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 82.160.128.* 09.12.06, 17:33 Podzielam zdanie, że P. Jolanta Kwasniewska to "niedościgniony wzór pierwszej damy". Nawet pani Clinton przy niej blado wyglada. Irytuje mnie zawsze krytyka na Jej temat i ocena jej pracy przez pryzmat męża. Czy nie można tych dwóch spraw oddzielić? Może wreszcie warto przestać grzebać w PRL-owskich pieluchach i spojrzeć realnie na to, co nas obecnie otacza. Gdy sucham, czytam i oglądam "najważniejsze wydarznia" ostnich dni, a nawet miesięcy, skóra się jeży. Po prostu wstyd! wstyd! i jeszcze raz WSTYD!!!, że reprezentują nas tacy przedstawiciele jak Łyżwiński, Leper, Giertych i jego spóka. A Kaczory powinni w każdą noc przed zaśnięciem wlączać wideo z utrwalonymi wystąpieniami Kwasniewskiego, aby później poprzez sen utrwalić w sobie umiejętność prowadzenia rozmów, wystąpień i reprezentowania nas na zewnątrz. Prezydent jest przecież REPREZENTANTEM wszystkich obywateli kraju, a nie tylko swojej świty. Skończcie więc krytykować i sami pokażcie, co potraficie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 83.145.166.* 09.12.06, 17:44 Najłatwiej się krytykuje, nie mając nic sensownego do powiedzenia. Prawda jest brutalna - obecny prezydent do tej pory nie zrobił nic, o czym można by było dobrze napisać. Obecne władze za wszelką cenę chcą w ciągu krótkiej swojej kadencji obsadzić wszystkie "cenne" stołki własnymi ludźmi, nawet często takimi, którzy nie mają żadnych kwalifikacji do zajmowania się sprawami urzędów na czele których stoją - no poza jedną kompetencją - pobieraniem sporych wynagrodzeń. Cóż, nie twierdzę że w minionych 10 latach z sternikiem Kwaśniewskim było inaczej, ale na pewno nie działo się to na taką skalę i z taką prędkością. Ale, znając piszących na stronie tego forum adwersaży - zachwilę dostanę łatkę komunisty i SLD-owca :) - chociaż nigdy nie miałem doczynienia z żadną partią :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszko Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.12.06, 19:04 Bo to co robi obecny prezydent nie podoba się rasistom z GW .Te media polskojęzyczne od 17 potrafią nas polaków tylko poniżać.A donosicieli typu kwach,michnik,i wielu innych wybielają!!!Za komuny uczyli nas samodzielnego myślenia a obecnie to co pisze się w tej rasistowsko-ubecko-antypolskiej gazecie przekracza dobry smak i poniża innych dobrych dziennikarzy.Zresztą kto tmam pracuje!!! jaki pan taki kram!!!Adaś pierwszy donsiciel na działaczy solidarności!!!ię wiadomo skąd te ploty!!! Ubecja Trocko-Michnikowska działa pełną parą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EsSi Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: 217.153.84.* 09.12.06, 18:00 Komunistyczna krew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z wielu Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.nott.cable.ntl.com 09.12.06, 18:01 co za skromnosc, zycie osiedlowe w zamian za pierwsza dame. raczej powinno byc zycie w celi wieziennej za wszystkie oszustwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.12.06, 18:05 Cieka Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Czekamy na Gosię Tusk! 09.12.06, 18:08 Miejmy nadzieje, że czasy starych wiedźm i premierów dziwaków szybko minie. Czekamy na Gosię Tusk, bądźmy znów dumni z Polski! Magda Teclaw Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.plus.com 09.12.06, 18:10 Od pani Kwasniewskiej trzeba sie uczyc klasy. Koniecznie, bo bardzo jej nam brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.wolfson.cam.ac.uk 09.12.06, 19:09 Gość portalu: Izka napisał(a): > Od pani Kwasniewskiej trzeba sie uczyc klasy. Koniecznie, bo bardzo jej nam > brak. raczej od Tymochowicza, bo to on wszystkich naszych polityków uczył używać łyżki i widelca; zreszta skad wiesz czy Pani Kwasniewska ma klase? przeciez znasz tylko jej wizerunek przedstawiany w mediach, ocenzurowany i podkolorowany; nawet to zdjecie na glownej stronie wyborczej to manipulacja; taka dobra Pani, ciepłe kluchy; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Gość - eeeee .....to niedowiarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw to był fajny gest. Z jajem można powiedzieć 09.12.06, 18:19 nie każdy w Polsce jest takim zaślepionym katolikiem. Ten gest Siwaca wielu sie podbał. Był jajem, biglem. Cool. Magda Teclaw Gość portalu: Never forget napisał(a): > . Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana magdateclaw 10.12.06, 01:04 chamka jestes, co tu gadac i glupia na dodatek. To nawet nie inwektywa, nie chce cie obrazac, tak po prostu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.aster.pl 09.12.06, 18:33 Pani Jolu, mam nadzieję że nikomu nie uda się pomniejszyć Państwa zasług, dla kraju, dla zwykłych ludzi.Byłam dumna że jestem polką.Mieliście,macie i będziecie mieć klasę, bo jej się nie nabywa tylko poprostu się ją ma.Jest mi przykro,mało tego jestem przerażona tym ,co się dzieje teraz w polskiej polityce,zastanawiam się gdzie się podziały elity intelektualne naszego kraju? czy nie można temu się zdecydowanie przeciwstawić? Gdzie honor?,gdzie ojczyzna?,puste słowa,frazesy,ludzie bez twarzy,chłopoludki.Zgroza.We mnie narasta bunt i tęsknota za normalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicja Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.welnowiec.net 09.12.06, 18:38 Jak zwykle mowi o rzeczach, o ktore ja nie pytano byle tylko pochwalic sie tym i owym...od kiedy byla pierwsza dama kupuje perfumy na straganie??? Kiedys ja podziwialam, dzis drazni mnie jej nienaturalnosc i nieumiejetnosc "zejscia ze sceny" w odpowiednim czasie, bo ona dalej chce byc na swieczniku Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca5 Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 18:49 Czytam te komentarze i dochodzę do wniosku (kolejny raz) jak bardzo my Polacy nie lubimy innych ludzi, tylko zawiść, zazdrość, niechęć - mam wrażenie, że to nasze cechy narodowe.Koszmar!! Zawsze byłam dumna, że jestem Polką, teraz nie wiem. Chyba zaczynam wątpić w nas jako Naród. Smutne.... Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 18:49 we wspanialym stylu zakupili mieszkanie po 1/5 ceny w zatoce czerwonych ..ń Odpowiedz Link Zgłoś
antymichnik5 raz po raz MichnikowaA propaganda 09.12.06, 18:50 Wyborcza, jak zwykle zastosowała ładny socjotechniczny manewr...pieknę zdjęcie, ciepłej, niewinnej pani Joli !!! Ta niewinna pani jola, ciepła i ukochana przez wszystkich była i jest prawa ręką KWACHA tego pijanego pseudoprezydenta.... Jasne ja tez mogę założyć fundację i rozdawać pieniądze innych ludzi, potrzebuje tylko PRZYJACIÓŁ jak Dochnal, Kuna, Żagiel, Mazur i całą resztę Dukaczewskich i innych UCZCIWYCH i PRAWYCH ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnbc a co z bankietami na piaskowej skale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:05 no moja pani? a co bankietow i wystawnych kolacji juz nie ma czy nie ma komu placic za nie - NIE ZAPOMNE CIE W STYLOWYM PIORKU I MINI Z LAT 30 BYLAS KALSA JEDNEJ NOCY - szkoda tylko ze mafiozy mogly twoja dupe podziwiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Kwaskowa ma krzywego nocha IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.12.06, 19:08 to pewnie z pijackich libacji z mezem alkoholikiem Odpowiedz Link Zgłoś
j.bosko Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie 09.12.06, 19:17 Pani Jolu, bardzo panią szanuje,i dziękuje za te 10 lat:) Zycze sobie aby wiecej takich Prezydentowych było w naszym kraju. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Kwaśniewska: Lubię osiedlowe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:22 Kaczynskiej do Kwasniewskiej jest tak jak stad do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś