marcys.k 11.02.07, 15:53 ostatnie większość rewelacji ujawnia ten dziennik, powoli wychodzą na lidera gazet w Polsce. Czy tez tak uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek6665 Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 15:54 pełno tam ubeków Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie, nie uważamy tak 11.02.07, 15:54 marcys.k napisał: > Czy tez tak uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 15:56 A co tu uważać? "Koń, jaki jest, każdy widzi". Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 16:58 p.smerf napisał: > "Koń, jaki jest, każdy widzi". Nie szarżuj, bo bekniesz za obrazę wicepremiera! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 16:04 Wanienkowy przeciez powiedzial,ze agentura jest,a o tym gdzie,kto i kiedy decyduje ON.We Wprost wprowadzil swoje wizje w czyn.Pytanie gdzie jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 16:19 Pytanie gdzie jeszcze? Tam gdzie mocno cieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny A toto,kto to 11.02.07, 16:55 Od lipca 1989 do stycznia 1990 był członkiem i sekretarzem Komitetu Centralnego PZPR. Pełnił mandat poselski w latach 1989-1991, był rzecznikiem Klubu Poselskiego PZPR. Po rozwiązaniu partii został członkiem Polskiej Unii Socjaldemokratycznej Odpowiedz Link Zgłoś
piq wprost zawsze dobrze żył z aktualną władza... 11.02.07, 16:57 ...dopóki nie zaczynała sie walic. Dlatego ma dobre informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Pytanie poboczne 11.02.07, 16:59 Podano gdzieś, dlaczego Gabryel nie jest już naczelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
babtysta Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 17:08 a może słup ogłoszeniowy służb specjalnych IVRP ????? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 17:11 Część tych ostatnich rewelacji to nic innego jak informacje z archiwów IPN. Natomiast WPROST już od wielu lat publikuje różne tajne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.aster.pl 11.02.07, 19:43 Jacy agenci we Wprost? Z tego co wiem, to całkowicie zmieniła się tam kadra. Może ze dwie osoby maą tam więcej niż 35 lat. Mają newsy, bo teraz po raz pierwszy od wielu lat pracują tam po prostu dziennikarze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 21:38 po 1 Wprost nie jest dziennikiem, po 2 liderem jest Polityka (jeśli chodzi o sprzedaż). obecnie, Wprost kojarzę niestety głównie z aferą wokół Herberta. i całkiem niezłym stylem pisania (jak dla mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:57 Idiotom przenoszącym wątki mówimy gromkie NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 04:54 Zostaw ich w spokoju. Taka maja pracę. Praca jak każda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 11.02.07, 22:49 dzika_zdzicha napisała: > po 1 Wprost nie jest dziennikiem, po 2 liderem jest Polityka (jeśli chodzi o > sprzedaż). > > obecnie, Wprost kojarzę niestety głównie z aferą wokół Herberta. i całkiem > niezłym stylem pisania (jak dla mnie). W aferze Herberta nie napisali słowa nieprawdy. Nie rozzmiem dlaczego dostali hienę. Moim zdaniem należała się Gargas, za upublicznienie bez zgody zainteresowanych taśmy Michnik-Gudzowaty, na której była czysto prywatna pogawędka. Odpowiedz Link Zgłoś
arsenewho Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 12.02.07, 07:20 marcys.k napisał: > ostatnie większość rewelacji ujawnia ten dziennik, powoli wychodzą na lidera > gazet w Polsce. Czy tez tak uważacie? Jeśli Wprost to dziennik to masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
faniwan Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 12.02.07, 10:22 Wprost funkcjonuje obecnie jak dziennik, bo codziennie umieszcza własne newsy w Internecie. I jest tego naprawdę sporo. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
klarareyes Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 12.02.07, 14:29 tak a' propos słupa ogłoszeniowego służb IV RP: Krzysztof Leski w TVP 3 właśnie ujawnił kolejnego agenta WSI to bardzo bAAArdzo znany dziennikarz 'Wprost' ciekawe czy poinformują o tym na swej szybkiej jak błyskawica sstronie internetowej? re.pozdro PS: i te zawarte w teczce obraźliwe opinie na temat 'braci mniejszych' rany, teraz nic mu nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 12.02.07, 17:44 A o którego znanego dziennikarza Wprost chodzi? Czy to jest aktualny dziennikarz, czy ktoś ze zbiorów archiwalnych? Nie oglądałam Leskiego w TVP3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 12.02.07, 21:12 Krzysztof Leski w salonie24 właśnie zaprzeczył jakoby podawał jakiekolwiek mwycieki z raportu o WSI w dniu dzisiejszym. Owszem , przyznaje się do informacji o agencie o pseudonimie Falkowski. Żdnych jednak danych dekryptażowych nie podawał. Nic nie wie o jakimś baaardzo znanym redaktorze Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grenouil Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 217.153.131.* 12.02.07, 22:41 Sobotni program "30 minut" (TVP 3) trzeci tydzień pod rząd zajmuje się agentami WSI w mediach na podstawie przecieków z tajnego raportu z likwidacji Wojskowych Służb Informacyjnych. Tym razem zajęto się agentem o pseudonimie "Falkowski". Prowadzący Krzysztof Leski powiedział, że nie ujawni jego nazwiska. - Bo zostałby zapewne zlinczowany - komentował z uśmiechem. Według Leskiego to "znany i ceniony dziennikarz, zajmujący kierownicze stanowisko w jednym z najbardziej opiniotwórczych tygodników w Polsce", oraz że pracował w Polsce i za granicą. Pokazał też migawkę z programu telewizyjnego, w którym "Falkowski" występował jako gość, rozmazując na ekranie jego twarz. Autorzy programu zacytowali mające pochodzić z notatek oficera WSI słowa "Falkowskiego" o braciach Kaczyńskich, wypowiedziane przed wyborami: - Współpraca PiS i PO nie utrzyma się ze względu na psychopatyczne skłonności Kaczyńskich. podpowiedz: na litere N... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 12.02.07, 22:58 Czyżbyś sugerował ,że to Jerzy Marek...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 12.02.07, 23:03 a oto cytata z K.Leskiego : @baba ze wsi Dzisiaj? Słowem nie mówiłem o WSI. W sobotę reportaż w "30 Minut" - a nie ja - zawierał imnformację o publicyście współpracującym z WSI pod pseudonimem Falkowski. Nie było słowa wskazówki, z jakiej on redakcji. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grenouil Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 217.153.131.* 12.02.07, 23:25 Jesli pokazanie migawki z programu telewizyjnego, w ktorym "Falkowski" wystepowal jako gosc, z lekko rozmazana twarza nie jest wskazowka, to zgoda, nie podal zadnych wskazowek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reno Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 13:43 PiS zwalcza powiązania dziennikarzy i służb specjalnych ,a "Wprost" jest dowodem,że nigdy więzi te nie były tak mocne jak obecnie.Powinni zmienić tytuł na "Wieści ze WSI". Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 13.02.07, 13:48 A ty masz jakieś bliższe informacje z samego źródla czy może tylko tak sobie antycypujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.magma-net.pl 13.02.07, 16:06 Trybuna Ludu i Żołnież wolności też były najlepiej poinformowane. To normalne wśród reżimowych szmat bez względu na to co/kto jest reżimem. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 13.02.07, 16:23 A to teraz każda gazeta, która nie potępia w czambuł rządu jest reżimowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gog77 Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.aster.pl 13.02.07, 20:54 Falkowski już nie pracuje we Wprost, został zwolniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 13.02.07, 21:35 Kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.aster.pl 13.02.07, 21:44 dzis Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 13.02.07, 21:46 Czy to może jeden z wice naczelnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 14.02.07, 00:26 Skąd wiecie, że Falkowski to Jerzy MN? Obejrzałam sobie jeszcze raz fragment z nim i nie da się chyba po tym dojść. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to to, że Falkowski ma bardzo stare ręce i pasujące bardziej do kogoś raczej krępej budowy a nie szczupłego JMN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 14.02.07, 07:55 CZeść Kasiu. Odezwę się do ciebie na maila. Mam ważne wieści. Co do JMN to takie wieści chodzą po różnych forach. Ja nie widziałam programu, więc nic nie wiem. Skąd go można sciągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 14.02.07, 08:00 Nie jestem pewna czy to co mówicie o JMN to prawda. wirtualnemedia.pl/document,,2089502,Zawirowania_we_Wprost.html Gdyby to była prawda, to by go Król za zbity pysk wywalił , a nie trzymał na etacie w redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 14.02.07, 08:29 Gość portalu: Kura napisał(a): > Nie jestem pewna czy to co mówicie o JMN to prawda. > <a href="wirtualnemedia.pl/document,,2089502,Zawirowania_we_Wprost.html" target="_blank">wirtualnemedia.pl/document,,2089502,Zawirowania_we_Wprost.html</a> > Gdyby to była prawda, to by go Król za zbity pysk wywalił , a nie trzymał na > etacie w redakcji. Ale wywalił go ze stanowiska wicenaczelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 14.02.07, 08:28 Gość portalu: kura napisał(a): > CZeść Kasiu. Odezwę się do ciebie na maila. Mam ważne wieści. Co do JMN to > takie wieści chodzą po różnych forach. Ja nie widziałam programu, więc nic nie > wiem. Skąd go można sciągnąć? Nie wiem czy go można ściągnąć. Może będzie w internecie. Można zapytać autora na jego blogu w Salonie24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 14.02.07, 08:56 Pytałam, jeśli chodzi ci o Leskiego. Nic mi jednoznacznie nie odpowiedział. Mam natomiast swoje podejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
skrotmyslowy1 Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol 14.02.07, 09:13 przeciez Leski nie moze niczego potwierdzic, wiecie co grozi za ujawnienie nazwska agenta WSI i znowu walnelo w ktoregos z 'naszych' teraz szybko trzeba bedzie wygrzebac jakiegos Woloszanskiego albo Wozniaka dla przeciwwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 14.02.07, 09:18 Na prawdę, w któregoś z twoich walnęło? No to ci wpółczuję, poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgd Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.aster.pl 14.02.07, 21:28 to, że jmn zostaje we Wprost to bzdura, wyleciał na amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 15.02.07, 08:08 O! To nowość. Czy to pewne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgd Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: *.wprost.pl 15.02.07, 13:40 pewne, jest zresztą juz informacja na onecie w dziale media na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 15.02.07, 13:42 A więc to jednak prawda. Wysłanie kogoś na urlop w takiej sytuacji świadczy tylko tym , że pracodawca nie życzy sobie nawet by świadczył pracę. Szkoda. Lubiłam jego wyważone i ciekawe teksty. Mam na myśli oczywiście JM. Nowakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kura Re: Wprost - najlepiej poinformowana gazeta w Pol IP: 83.238.201.* 15.02.07, 13:43 sorry, zapomniałam wkleić; www.press.pl/newsy/pokaz.php?id=9429 Odpowiedz Link Zgłoś