kat.ia 13.05.03, 12:54 Tomasz Lis jest za bardzo wyluzowany na wizji, pamiętam jego komentarz do Sekielskiego "co się patrzysz", myślałam, że spadnę ze stołka. To typ pozera, za mało w nim autentyczności, powinien się uczyć od Durczoka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ne.shi Re: Lisek - chytrusek 13.05.03, 13:20 kat.ia napisała: > Tomasz Lis jest za bardzo wyluzowany na wizji, pamiętam jego komentarz do > Sekielskiego "co się patrzysz", myślałam, że spadnę ze stołka. To typ pozera, > za mało w nim autentyczności, powinien się uczyć od Durczoka Najpierw piszesz,że jest za bardzo wyluzowany, potem, że jest pozerem-jak dla mnie to raczej się wyklucza, no chyba, że ten luz to jest właśnie ta poza. Dla mnie Lis, Durczok, Sekielski, Radziszewska to dziennikarze z górnej półki, najwyższej w naszym kraju i uczyć mogą się jedynie od mistrzów z CNN albo BBC. A wpadki słowne zdarzyć mogą się najlepszym. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dwunasty Re: Lisek - chytrusek 14.05.03, 19:01 Co do Lisa - ma za mało dystansu do siebie. To typ gwiazdora. Nie lubię takich. Odpowiedz Link Zgłoś
moni-makaroni Re: Lisek - chytrusek 16.05.03, 13:50 Za każdym razem kiedy oglądam fakty mam wrażenie, że Lis nie zdąży się w porę ugryźć w język... no i poza tym ten kwiecisty styl, te ciągłe gry słowne i pewnego rodzaju luz- jednych to irytuje, inni za tym przepadają...Ja jestem jakoś tak po środku...aczkolwiek zawsze czekam z niecierpliwością, co on też nowego wymyśli...Największy popis dał chyba podczas komentowania wydarzeń z Iraku. Ale to dobrze- przynajmniej jakaś odmiana po ugrzecznionych Wiadomościach... Odpowiedz Link Zgłoś
windyga Re: Lisek - chytrusek 18.05.03, 16:39 Egocentryk, gwiazdor, pozer, z irytujacym przedzialkiem wzorowanym na fryzurze ksiecia Walii, ale bezwzglednie - profesjonalista. Mnie bardziej odpowiada Turski - tez luz, tez profesjonalizm, ale sympatyczny, cieply, bez cienia gwiazdorstwa. Lis sprawia wrazenie dobrze wytresowanego, Tuirski - urodzil sie swobodny, naturalny i mily. Odpowiedz Link Zgłoś
bum4 Re: Lisek - chytrusek 20.05.03, 16:35 A ja Lisa lubie, chociazby dlatego, ze dla mnie jest mily. :) A co do jego gier slownych etc. to to jest jego wlasny styl. A Durczok stara sie go kopiowac, oczywiscie nieudolnie. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś