Dodaj do ulubionych

Wycinanie obywateli

17.05.07, 00:28
Polowanie na czarownice trwa. Ciekawe co będzie dalej jak sie czarownice
skończą ?
Obserwuj wątek
    • leszlong Wycinanie obywateli 17.05.07, 12:04
      Nie skończą się, jak uczy historia stalinizmu, po wytępieniu przeciwników,
      zaczyna się polowanie na własnych działaczy. Początki już są - historia młodego
      b.działacza PISu na Lubelszczyźnie, któremu grożą kamasze za przejście do partii
      Jurka.
    • Gość: prwda z gdyni Wycinanie obywateli IP: *.portnet.pl 17.05.07, 13:28
      proponuję paranoikom z pis oraz lpr aby odpirdo-lili się od kwiatkowskiego
      gierka oraz innych postaci z dziejów najnowszych Polski gdyby nie te wielkie
      postacie nadal chamie z pis i lpr byłbyś anlfabetą całkowitym a jesteś tylko
      umysłowym..
    • Gość: maro Re: Wycinanie obywateli IP: 195.94.209.* 17.05.07, 13:34
      Świetnie, zamiast zastanawiać się skąd wziąść pieniądze na obwodnice zasyfiałych
      miast i miasteczek, na baseny, mieszkania, jak poprawić dostepność lekarzy,
      przedszkoli i tym podobne bzdety, nasi radni będą niedosypiać z powodu szukania
      rozwiązania tego ważnego dla wszyskich obywateli dylematu: - czy ten XY był
      szują mała, średnią, wielką, a może szują nie był (chociaż to chyba niemożliwe,
      bo na kazdego coś się znajdzie).
    • Gość: gabriel Re: Wycinanie obywateli IP: *.bankowa.net 17.05.07, 13:41
      Czy Kubuś Puchatek też miał teczkę SB??
      Na kogo donosił?? Na Prosiaczka, Kłapouchego? Jaki pseudonim: Hefalump??
      Zlikwidować patrona przedszkola !!! I to już !!!
    • Gość: magda Wycinanie obywateli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:46
      Czy WRESZCIE ci rządzący zajmą się tym do czego zostali wybrani i za co biorą
      kasę z podatków/nawet tych-w większości/co ich NIE wybrali!!!????Jak długo
      jeszcze będzie się z obywateli robić idiotów?Jakie oczyszczenie?czego?do
      czego?paskudny i nie cywilizowany kraj zaczynamy być coraz bardziej.JaK długo
      jeszcze będziemy pozwalać na te kretyńskie igrzyska?Zająć się
      obywatelami,gospodarką , drogami,relacjami a nie napuszczaniem wszystkich na
      wszystko.Bracia mniejsi z całą resztą ----DO ROBOTY!!!!!!!!!!
    • Gość: m@n Re: Wycinanie obywateli IP: 80.50.204.* 17.05.07, 13:50
      Proponuję jeszcze zdegradować któregoś z Króli polskich, na pewno jakiś powód
      się znajdzie.
    • Gość: hanys Wycinanie obywateli IP: *.clubnet.pl 17.05.07, 14:21
      Pisuarom już całkiem bije na dekel!
    • rojczer Wycinanie obywateli 17.05.07, 14:21
      Czy na tych PiS-uarowych oszołomów naprawdę nie ma już żadnego lekarstwa, ani
      dobrze strzeżonego domu wariatów?
    • Gość: necrohronos Re: Wycinanie obywateli IP: *.chello.pl 17.05.07, 14:42
      Przegląd jeszcze można zrobić tylko żeby likwidowali bohaterów jednoznacznie złych - Nazistów, bolszewików, a nie roztrząsali się nad każdym. Z okazji szczytu G8 czy czegoś w tym stylu już był problem honorowym mieszkańcem.
    • poglodzio Re: Wycinanie obywateli 17.05.07, 14:56
      należy zweryfikować listy honorowych obywateli miast aby zdrajcy,zbrodniarze i
      złodzieje nie byli na nich zapisani
      • pos3gacz Re: Wycinanie obywateli 17.05.07, 16:22
        poglodzio napisał:

> należy zweryfikować listy honorowych obywateli miast aby zdrajcy,zbrodniarze
        i
        > złodzieje nie byli na nich zapisani
        xxxxxxxxxxxxxxx
        Pierwszego Ciebie idioto powinni ........Pewno te wiatraki widocznie pomieszały
        Ci rozum.Piszesz jak g..arz to i trzeba Cię traktować jak g..arza.
        • poglodzio Re: Wycinanie obywateli 18.05.07, 17:46
          zobacz sobie że jeszcze wiele miast za patrona ma SS-manów,Adofla
          Hitlera,zbrodniarzy komunistycznych pomyśl choć raz w zyciu
    • decent76 ktoś kojarzy się z PRL em mnie ta władza zaczyna 17.05.07, 14:56
      się kojarzyć z PRL-em UB SB i najgorszym okresem

Nieudacznicy tylko potrafią rozliczać innych nadejdzie dzień kiedy was oszołomy
      rozliczą i skończy się kariera na kaczych nóżkach przyjdzie sezon na polowanie
      wtedy kązdy z was zostanie rozliczony

------------------------
      Sztuka skutecznej sprzedaży
      Strategia błękitnego oceanu
      Inteligentny inwestor
    • stworek52 Ciekawe że Kryże 17.05.07, 15:01
      który prześladował opozycje za komuny nikomu nie przeszkadza.
    • pav2 Re: Wycinanie obywateli 17.05.07, 15:13
      Należy zacząć od Orła Białego nadanego przez obecnego prezydenta, jak również
      zweryfikować sposób pracy obecnej Kapituły.
    • Gość: pytanko Oni zupelnie oszaleli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:43
      To juz totalny dom wariatow! Czy ci wszyscy oslepieni wariaci zdaja sobie
      sprawe jak tragicznie sa smieszni?
      • pos3gacz Re: Oni zupelnie oszaleli. 17.05.07, 16:25
        Gość portalu: pytanko napisał(a):

> To juz totalny dom wariatow! Czy ci wszyscy oslepieni wariaci zdaja sobie
        > sprawe jak tragicznie sa smieszni?
        xxxxxxxxxxxxxxxxx
        A widziałeś mądrych wariatów,bo ja nie widziałem.
    • Gość: Jolka Paranoicy i Schizofrenicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:48
      PiS z przystawkami dochodzi do granic szalenstwa, glupoty i opetania. A to
      wszystko w XXI wieku w centrum Europy. Chyba trzeba stad uciekac bo nie wiadomo
      do jakiego szalenstwa to doprowadzi jeszcze przez 2 lata.
    • Gość: bajki z kaczolandu Re: Wycinanie obywateli - to dopiero poczatek... IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 17.05.07, 15:53
      Jak sie juz "czarownice" skoncza, przyjdzie w Polsce
      czas na nowa endecko-faszystowska dyktature...
    • reset999 Re: Wycinanie obywateli 17.05.07, 16:00
      hmmm kiedy mysle o komunizmie to w ogole nie mysle o honorywch obywatelach
      miast.
      czy fakt ze 5 osob w polsce ma z tym jakis problem jest wystarczajacym powodem
      zeby sie tym zajmowac? jest wiele innych znacznie wazniejszych spraw do
      zalatwienia niz pie..nie glupot za podatnikow pieniadze.

ale co ja tam wiem jako obywatel nalezacy do wiekszosci. nie jestem
      reprezentowany przez rzadzace moim krajem swinie, w sumie powinienem sie
      przyzwyczaic.
      a moze i nie powinienem? w koncu na czym polega demokracja?
    • Gość: Janek Wycinanie obywateli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:03
      O s z o ł o m y znów w akcji.
      Tak trzymać. "

" LIST TYGODNIA

Obserwując polską sceną polityczną doszłam do wniosku, że za całe
      zamieszanie odpowiedzialne jesteśmy MY - matki. Bo przecież ktoś tych polityków
      wychowywał, pokazywal im wzorce, dla niektórych był nawet autorytetem. Może to
      jest wielkie uproszczenie, ale to wina matek, że nie potrafiły swoim dzieciom
      zaszczepić tolerancji, szacunku wobec innych i ich poglądów, umiejętności
      zawierania kompromisów i sztuki wybaczania. A konsekwencją tego są "chłopcy w
      krótkich majtkach", którym wydaje się, że są wizjonerami politycznymi i mają
      prawo mówienia wszystkim co jest cacy, a co jest złe.Dlatego apeluję do młodych
      matek: postarajcie się lepiej wychowywać przyszłych młodych polityków, bo
      naszego kraju już nie stać na dalsze eksperymenty, ludzi niszczących wszystko
      wokół. Ja mam dosyć."
      Kaska R. z Łodzi

" LIST TYGODNIA

wokół. Ja mam dosyć.
      Kaska R. z Łodzi

LIST TYGODNIA

wokół. Ja mam dosyć.
      Kaska R. z Łodzi

"To niehumanitarne, co teraz napiszę, trudno. Życzę jednak „naszym” władcom, by
      udławili się tą władzą i tymi pieniędzmi w miarę szybko – niech zwolnią miejsce
      dla kogoś, kto będzie, mimo rozlicznych trudności, wykazywał chęci i
      umiejętności, by ten kraj wywindować na jaki-taki poziom. Nie mam nawet nadziei,
      że tego dożyję. Może mojej Córce się uda. Oby.

Może wreszcie ktoś z mojej krwi zakosztuje godnego życia, a wyjeżdżając gdzieś,
      na przykład na wakacje, nie będzie musiał wstydzić się faktu, iż pochodzi z
      Polski. Busha i Blaira jest za co wspierać. Jest za co wysyłać mięso armatnie do
      Iraku i Afganistanu. Jest za co wspierać budowę Świątyni Opatrzności, jest za co
      budować kolejne pomniki wiadomo kogo. Nie ma za to, by „głodnego nakarmić”, a
      „spragnionego napoić”. To cytaty z Biblii, którą „nasi” władcy mają w zwyczaju
      sobie… usta wycierać. Jak pisał wiele lat temu Witkacy, jestem tym krajem
      zrujnowany „aż do twardego rzygu”. "

J. W.

ze strony: Mój piotrków.pl
    • Gość: ja Re: Wycinanie obywateli IP: *.pool.einsundeins.de 17.05.07, 16:07
      miejmy nadzieje nowymi wyborami i wyborem nowych rzadzacych
    • pos3gacz Po czarownicach będą wampiry. 17.05.07, 16:15
      A jak wykończą wampiry to zaczną polować sami na siebie.
    • Gość: M Re: Wycinanie obywateli IP: 194.72.105.* 17.05.07, 16:58
    • Gość: M Re: Wycinanie obywateli IP: 194.72.105.* 17.05.07, 17:01
      Ta, skoncza, dla chcacego nic trudnego - zawsze mozna znalezc sobie inne
      ofiary... Jak rozprawia sie z komuchami i hitleruchami, wezma sie za kubusia
      puchatka ;-) (ciekawe co im zawini...)
    • antonioni1 Wycinanie obywateli 17.05.07, 17:06
      Ja jestem honorowym obywatelem planety Mars. Sam sobie ten tytuł nadałem i sam
      tam się wybieram. Chociaż czasami wolałbym Wenus. Tam dopiero byłoby ciepełko...
    • Gość: W.W. Wycinanie obywateli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:45
      A co zrobić z Benedyktem XVI byłym członkiem Hitlerjugend ? Czy Kościół Polski
      powinien wypowiedzieć mu posłuszeństwo ? W.W.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka