Dodaj do ulubionych

Przychodzi policja do geja

29.05.07, 06:28
IV rzesza pospolita jak widać działa. Tak to jest jak rządzi przedziwna koalicja partii komunistycznych (Samoobrona i część PIS) i nazistowskich (LPR pozostali z PIS i partia człowieka bez nazwiska czyli Jurka). Naprawdę piękna będzie opinia o Polsce dzięki działaniom tych bandytów.
Obserwuj wątek
    • mejlmi Szkoda Polski 29.05.07, 06:32
      Jak ludzie ktorzy przezyli wojne, komune godza sie, ba, nawet popieraja
      ludzi organizujacych w kraju cos takiego? Czy o taka Polske Wam, wyborcy PiSu
      chodzilo? Polske zaszczutych mniejszosci?
      Katolicy, kogo Waszym zdaniem przesluchiwalby, zastraszal i opluwal Jezus?
      To juz powoli przypomina metody Adolfa H. z lat trzydziestych. Problem z
      Polska zauwazono juz nawet w Australii, choc narazie "na wesolo" (czytaj:
      poprostu sie z nas smieja):

www.smh.com.au/articles/2007/05/29/1180205190981.html
      Zal mi Polski, zal straconych lat, zal ludzi ktorzy musza emigrowac, zeby
      czuc sie normalnie, Polakow, ktorzy zagranica czuja sie bardziej w domu niz w
      Polsce.
      Kaczynscy to zlo, pocieszajace jest jednak to, ze zlo jeszcze nigdy w
      historii nie odnioslo zwyciestwa, zawsze w ostatecznym rozrachunku
      przegrywajac. Po Was tez kiedys przyjda...
      • tetlian Re: Szkoda Polski 29.05.07, 06:37
        Co za bezsens. Dlaczego policja przesłuchuje ludzi tylko za to, że mają inne
        preferencje seksualne niż większość? Co się z tym państwem dzieje. Jak tak dalej
        pójdzie, to po zamknięciu wszystkich gejów, zamkną fetyszystów, następnie
        ateistów, potem agnostyków i przedstawicieli innych religii. Aż w końcu na
        wolności będą tylko sami fanatyczni katolicy. Ehhh, ręce opadają.
        • empirio Obojętność 29.05.07, 07:04
          Smutne jest to, że w kwestii dyskryminacji homoseksualistów wielu ludzi mówi: to
          nie moja sprawa, nie jestem gejem. Albo jeszcze gorzej: jak zaprotestuję, to
          ludzie zaczną mnie podejrzewać, że jestem gejem.
          • Gość: rider i wysłać drogówkę do łapania gejów! IP: 80.54.200.* 29.05.07, 08:56
            bo gej wiadomo jeździ jak baba, maluje się w lusterku i robi pedicure na
            światłach! i nastawić fotoradary na łapanie teletubisi z czerwonymi torebkami.
            wreszcie trochę luzu będzie!
            • Gość: Glapa Chcą wyłapać i izolować tych co wiedzą o Jarku K? IP: *.aster.pl 29.05.07, 09:01
            • Gość: ratio Re: i wysłać drogówkę do łapania gejów! IP: 81.219.116.* 29.05.07, 09:17
              Słuchajcie wczoraj rozwalił mnie nius w postaci Teletubisia, który jest jak
              podały chyba wszystkie stacje telewizyjne podejżewany o gejostwo dlatego że
              nosi torebke - well oczywiście pierwsze skojażenie - gej - ale czy geje nosża
              torebki!!!???? sorry znam kilku i nigdy nie pomyślałbym że noszą torebki - na
              moją siłownie chodzi też kilku takich byków że jak sobie ich wyobraże z torebką
              to mi się śmiac chce - a mysle że oni tez sikali ze śmiechu oglądając
              wczorajsze wiadomości. Ignorancja polskiego społeczeństwa jest po prostu
              straszna - wszyscy ich wytykają palcami i podejżewają o wszystko co najgorsze -
              najpewniej nie znając ani jednego. Cały czas toczy się niby poważna dyskusja na
              ten temat a jak sie okazało nawet wydawałoby sie oświeceni reporterzy
              telewizyjni nie bardzo znają temat.
              Akcja policji którą teraz obserwujemy bedzie tłumaczona tym że jakiś czas temu
              ktoś podlożył atrapy bomb w metrze podpisując się "gay power" czy jakoś tak -
              jeśli przypomnimy sobie atmoswere tamtych dni to nie trudno bedzie zauwazyć że
              było to po zakazie przez L.K. parady równości w wawie i dość ostrym sporze
              pomiedzy gejami a panem prezydentem (wtedy warszawy) - nie zdziwiłbym sie gdyby
              cała akcja okazała sie prowokacją ratusza aby pokazać społeczeństwu słuszność
              walki z gejami i pokazać zagrożenie z ich strony - swoją droga aby podłożyć
              tyle atrap top ten gej musiał mieć czerwoną torebke niewiarygodnych wręcz
              rozmiarów - możiwe że panowie policjanci takiej właśnie szukają u
              przedstawicieli środowiska gay :))))
              Powiem tak - mając nagranie z kamer przemysłowych kolesia który jest
              odpowiedzialny za całe zamieszanie + ki9lka innych wskazówek do tej pory nikogo
              nie znaleziono - w innych przypadkach takie osoby były aresztowane w ciągu od
              kilku godzin do kilku dni (moim zdaniem to troche potwierdza moją hipopteze o
              prowokacji) a jesli rzeczywiście zrobił to jakiś gej - to słuchajcie - musiał
              być to prawdziwy gejowski John Rambo :D - oczywiście z damska torebką...
              • Gość: łojciec Re: i wysłać drogówkę do łapania gejów! IP: 213.25.14.* 29.05.07, 09:49
                Torebek nie noszą bo się boją. Jeżeli noszą to tylko cioty i to zapewne w swoim
                otoczeniu. Jak widzę twoim idolem jest Ziobro, ktory potrafi oskarżać nie mając
                dowodów.
                • Gość: ratio Re: i wysłać drogówkę do łapania gejów! IP: 81.219.116.* 29.05.07, 10:13
                  Łociec! ty nic nie kumasz - albo nie był to komentarz do mojej wiadomości. Po
                  czym wnosisz że jestem zwolennikiem ministra zero? Zreszta studiowałem z panem
                  ministrem i mimo że millera też nie lubie jak psa to w jednym musze sie z nim
                  zgodzić ten pan to merytoryczne null - co do jego moralności - nie lubi oceniać
                  moralności ludzi więc pomine.
                  Co do torebek - uważam że mylisz gejów z transseksualistami to dwie rózne
                  historie wg mojej najlepszej wiedzy geje to faceci którzy lubią facetów więc
                  nie wiem dlaczego mieliby sie przebierać za kobiety kiedy wolą facetów...
                  • hecer Re: i wysłać drogówkę do łapania gejów! 29.05.07, 11:03
                    ;)

piontka brahu, dobrze mowisz.
              • arius5 "Sily pedal" - to chyba cos w rodzaju Romka 29.05.07, 11:11
                Wiecie, mocny w gebie i na stanowisku.
                • Gość: ratio Re: "Sily pedal" - to chyba cos w rodzaju Romka IP: 81.219.116.* 29.05.07, 11:29
                  Albo w rodzaju Jarka. Twarda ręka - w kwestii pierwszego członu (silny) a co do
                  drugiego to różne plotki po stolycy chodzą... ;D
          • Gość: hetero Re: Obojętność IP: 213.25.14.* 29.05.07, 09:44
            Nikt w Polsce nie dyskryminuje gejów, a może mają immunitet, że policja nie
            może z nimi nawet porozmawiać?
            • Gość: axe Re: Obojętność IP: *.ha.pwr.wroc.pl 29.05.07, 09:57
              No coz, slepota nie boli (slepego).
            • nms5 Re: Obojętność 29.05.07, 09:59
              No wlasnie, czemu to nie maja ich przesluchiwac! W koncu przez cale PRL kazdy mogl byc przesluchiwany i jakos sie zylo!.
              Smutne, jak jeszcze Polacy nie znaja zasad demokracji. Jak latwo ludziom wmowic, ze co PIS robi to dla ich dobra. Ziobro wyrosl na politycznego idola za swoja "twarda postawe wobec bezprawia". Tylko jakimi sposobami to uzyskuje! Czy naprawde nie widzicie, ze tylnymi drzwiami wciska sie PRLowskie zastraszanie narodu? Dajcie juz spokuj gejom! Pewnie, ze chca rownych dla siebie praw, zeby nie stawac sie ofiarami szantazy i innych form dyskryminacji. Dzisiaj w angielskim radio sa wywiady z imigrantami ze wschodniej Europy, ktorych pytaja, dlaczego postanowili tu zostac. Odp. glowna: bo jest to kraj swobod obywatelskich w przeciwienstwia do Polski, gdzie sztywne reguly katolickiej obyczajowosci tych swobody ograniczaja. A to nawet nie dotyczy gejow. Zwykli ludzie dostrzegaja zalety tutejszych swobod obywatelskich. A co dopiero podle w Polsce traktowani geje!
              • darr.darek dyskryminacja konserwatywnych LIBERałów 29.05.07, 10:40
                nms5 napisała:
                > No wlasnie, czemu to nie maja ich przesluchiwac! W koncu przez cale PRL kazdy
                > mogl byc przesluchiwany i jakos sie zylo (..)
                > ego postanowili tu zostac. Odp. glowna: bo jest to kraj swobod obywatelskich w
                > przeciwienstwia do Polski, gdzie sztywne reguly katolickiej obyczajowosci tych
                > swobody ograniczaja. A to nawet nie dotyczy gejow. Zwykli ludzie dostrzegaja
                > zalety tutejszych swobod obywatelskich. A co dopiero podle w Polsce traktowan
                > i geje!

Najbardziej w Polsce i innych krajach EU dyskryminowani są konserwatywni
                liberałowie. Skala zamilczania i prób ośmieszania polityków UPR przez lewicową
                hołotę rządzącą wszelkich odmian, jest nieporównywalna z
                rzekomą "dyskryminacją" gejów czy inych mniejszości.
                Jakoś nie słyszę, aby lewicowa hołota ustawodawczo-rządząca pokajała się
                kiedykolwiek za swe przewiny propagandowe i postanowiła w akcie pokuty
                normalnie traktować UPR i wszystkich konserwatywnych liberałów w Polsce.

Co do przesłuchań homoseksualistów, ja tu słyszę o zaledwie paru
                przesłuchaniach, które mogą mieć związek z aktami przemocy w czasie
                demonstracji homoseksualistów i lesbijek, bądź z aktami przemocy przeciwko
                demonstracjom np. Wszechpolaków. Niewielka to dolegliwość w porównaniu z
                czasami rządów prawdziwej lewicy - prawdziwi komuniści i socjaliści bądź
                używali homosekualistów jako przymusowej agentury, bądź tak jak Che Guevara i
                narodowi socjaliści mordowali jako "zgniliznę imperialistyczną".

• kauzyperda Re: dyskryminacja konserwatywnych LIBERałów 29.05.07, 10:49
                  he, he UPR nie trzeba ośmieszać. Wystarczy dać się im wypowiedzieć. Sami robią
                  to najlepiej. Umysłowość 6-latka i takież pojęcie o świecie połączone z
                  przekonaniem o własnym geniuszu to ośmiesza takich ludzi bardziej niż
                  jakikolwiek złośliwiec.

A jeśli chodzi o akty przemocy w czasie parady równości to może policja
                  zainteresowałaby się ich sprawcami, czyli bezmózgimi faszystami, weszpolakami
                  czy innymi prawiczkami, którzy atakowali spokojnie idących ludzi (naszczęście
                  niezbyt groźnie bo tężyzna fizyczna tych żałosnych prawiczków jest porównywalna
                  z ich zdolnościami umysłowymi czyli bliska zeru).
                  • darr.darek Re: dyskryminacja konserwatywnych LIBERałów 29.05.07, 11:11
                    kauzyperda napisał:
                    >he, he UPR nie trzeba ośmieszać. Wystarczy dać się im wypowiedzieć. Sami robią
                    >to najlepiej.

Typowe dla lewaka, "ponaśmiewał" się i nie podał jakiegokolwiek argumentu na
                    poparcie swojej tezy. Mało tego jak zwykle u lewactwa, kompletny brak logiki -
                    bo jeśli rzekomo konserwatywni liberałowie tak się ośmieszają sami, to wrogowie
                    tychże powinni wręcz promować ich uczetnictwo we wszelkich mediach, zamiast
                    zamilczać na śmierć, i tworzyć łamańce "logiczne" lewicowych szmat rządzących
                    mediami, jakoby UPR miał zerowe poparcie wyborcze i ... w zwiazku z tym nie ma
                    prawa uczestnictwa w debatach przedwyborczych.

>Umysłowość 6-latka i takież pojęcie o świecie połączone z
                    >przekonaniem o własnym geniuszu to ośmiesza takich ludzi bardziej niż
                    >jakikolwiek złośliwiec

Bidoku umysłowy, sympatycy UPR zdobyli pierwsze miejsce w Polskim Narodowym
                    Teście Inteligencji. Skąd jednak lewak miałby to wiedzieć, jeśli propaganda
                    lewicowych szmat "medialnych" od razy zamilczała ten fakt ... na śmierć i
                    uchroniła swoje orwellowskie barany przed przyswojeniem zgubnej wiedzy.
                    I orwellowskie barany wychodzą na forum i beczą: "liberałowie źli - lewicowcy
                    dobrzy".

• Gość: asga Re: dyskryminacja konserwatywnych LIBERałów IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 11:28
                      Mikke mial jakis rok temu kompletnie bzdurne wypowiedzi m.in. na temat kobiet,
                      potem w Angorze tez cos podobnego czytalem - neistety, ten czlowiek na starosc
                      pisze momentami zupelne bzdury.
                      • Gość: ratio Re: dyskryminacja konserwatywnych LIBERałów IP: 81.219.116.* 29.05.07, 11:41
                        Masz racje. Człowiek się zestarzał i niestety odbiło sie to na jego psychice -
                        smutne. Co do samego UPR będąc liberałem gospodarczym czyli tak jak UPR - muszę
                        przyznać że UPR (a właściwie ich przedstawiciele) niestety nie posiadają
                        odpowiedniej wiedzy (inteligencji im nie odmawiam) aby stworzyć jakikolwiek
                        program gospodarczy możliwy do implementacji (bez ogólnej katastrofy) więc
                        jakgdyby sami skazują się na niebyt polityczny - po prostu chłopaki stworzyły
                        sobie klub dyskusyjny - wiec o co pretensje. Co do promowanego konserwatyzmu
                        nazwijmy to obyczajowego - cóż w większości kłóci się on z tezami liberalizmu
                        gospodarczego. Jak sobie pan Mikke wyobraza niepracujaca kobiete w dzisiejszych
                        czasach - w momencie emancypacji kobiet - czy chciałby zabrac kobiecie prawa
                        wyborcze? - nie odmawiam ludziom z UPR inteligencji jednak tezy które głoszą
                        skazują ich samoistnie na bycie klubem dyskusyjnym.
                        • darr.darek Re: dyskryminacja konserwatywnych LIBERałów 29.05.07, 13:01
                          Gość portalu: ratio napisał(a):
                          >smutne. Co do samego UPR będąc liberałem gospodarczym czyli tak jak UPR - muszę
                          >przyznać że UPR (a właściwie ich przedstawiciele) niestety nie posiadają
                          >odpowiedniej wiedzy (inteligencji im nie odmawiam) aby stworzyć jakikolwiek
                          >program gospodarczy możliwy do implementacji (bez ogólnej katastrofy) więc
                          >jakgdyby sami skazują się na niebyt polityczny - po prostu chłopaki stworzyły
                          >sobie klub dyskusyjny - wiec o co pretensje.

I jak to się dzieje, że ten "klub dyskusyjny" jest najbardziej
                          zamilczanym "klubem" w Polsce ? Że redaktorzy-urzędnicy siedząc na synekurach
                          opłacanych przez wszystkich Polaków z przymusowego podatku-abonamentu rtv, wiją
                          się jak piskorze, aby dać odpowiedź, z jakiego to powodu nie dopuszczą
                          polityków UPR do programów przedwyborczych w mediach publicznych.

Poczucia logiki Bozia poskąpiła ? Jak to się dzieje, że zyskująca podobną
                          liczbę głosów Partia Demokratyczna jest nagłaśniana w programach
                          przedwyborczych, jak to się dzieje, że zyskujace śladowe ilości głosów partie
                          Zielnych, gejów, Gretkowskiej, Ikonowicza itp. są promowane w mediach, a ten
                          niegroźny "klub dyskusyjny" jest zamilczany przez lewactwo siedziące na
                          synekurach decydentów w publicznych mediach ?

Liberał z Ciebie jest pewnie taki sam jak z Tuska i jego ekipy. Nie ma sensu
                          pytać Cię tutaj o podstawy wiedzy o liberaliźmi gospodarczym, bo pewnie
                          niewiele mądrych rzeczy przekazałbyś w tym temacie.

>Co do promowanego konserwatyzmu
                          >nazwijmy to obyczajowego - cóż w większości kłóci się on z tezami liberalizmu
                          >gospodarczego. Jak sobie pan Mikke wyobraza niepracujaca kobiete w dzisiejszych
                          >czasach - w momencie emancypacji kobiet - czy chciałby zabrac kobiecie prawa
                          >wyborcze? - nie odmawiam ludziom z UPR inteligencji jednak tezy które głoszą
                          >skazują ich samoistnie na bycie klubem dyskusyjnym.

A podstawy wiedzy o tym temacie przyswoiłeś ?
                          Bo ja widzę, że dostrzegasz prywatne poglądy Korwina-Mikke na temat jego żony,
                          ale na wzór lewicowców, nie potrafisz odróżnić tego od programu politycznego
                          liberałów. Rozumiem, że jak każdy lewicowiec wyobrażasz sobie, że UPR zakazałby
                          kobietom pracować, zgadłem ? O tym, że UPR walczy z jakimikolwiek zakazami i
                          nakazami prawnymi w dziedzinie kształtowania się wolnego rynku nie słyszałeś,
                          zgadłem ?

• Gość: Zed Re: Obojętność IP: 217.116.98.* 29.05.07, 10:09
            Nie obojetnosc. To wrogosc. Wiekszosc ludzi po prostu czuje do gejow
            obrzydzenie i nie zamierza w ich sprawie nic robic.
            • Gość: perez Re: Obojętność IP: 194.204.151.* 29.05.07, 10:14
              bo niby dlaczego gejom należy się specjalne traktowanie? są mi całkowicie
              obojętni jak każda inna grupa społeczna. są oni normalnymi ludźmi i obywatelami
              polskimi, i przynależą im takie same prawa i obowiązki jak wszystkim innym.

• Gość: hrb Uszaszowski Nie histeryzowac, policja bez powodu nie wzywa... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 07:06
          Geje tak samo jak inni obywatele,moga byc przestepcami.Chcecie normalnosci, to
          ja macie.Zachowujcie sie normalnie, to nic wam sie nie
          stanie.Urzadzanie 'POCHODOW PIERWSZOMAJOWYCH' kilka razy w roku budzi
          uzasadnione podejrzenia.
          • lesbijka_wroclaw Re: Nie histeryzowac, policja bez powodu nie wzy 29.05.07, 07:33
            > Geje tak samo jak inni obywatele,moga byc przestepcami.Chcecie normalnosci, to
            > ja macie.Zachowujcie sie normalnie, to nic wam sie nie
            > stanie.Urzadzanie 'POCHODOW PIERWSZOMAJOWYCH' kilka razy w roku budzi
            > uzasadnione podejrzenia.

Taa... mi to jednak smierdzi PRLem. pokazywanie teczek, przesluchiwanie... gdyby
            dbali o bezpieczenstwo, to MW bylaby nielegalna. Nie wiem, czy widziales
            ktorakolwiek parade, ale to my wtedy zachowujemy sie normalnie. To skini rzucają
            kamieniami (tak w ramach biblijnej milosci do blizniego).
            • Gość: hrb Uszaszowski Widzialem raz w Sydney... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 08:04
              Geje przez kilka godzin osmieszali sie przed rozbawiona gawiedzia.Oto wam
              chodzi?...Przeciez nikt normalny nie traktowal tego powaznie.ZWYKLA KICZOWATA
              PSEUDOZABAWA z niecenzuralnymi podtekstami.
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl 8-O 29.05.07, 08:07
                Boże! Toż to państwo policyjne...!
                • Gość: nareszcie! Nareszcie ktoś się za nich bierze! IP: *.bater.net.pl 29.05.07, 08:15
                  Zgodnie z wolą wiekszosci narodu
                  • Gość: shithead [...] IP: *.ipt.aol.com 29.05.07, 08:37
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • sumienie.lk Już w latach 70-ych SB inwigilowało mniejszości 29.05.07, 08:53
                    Ale nie telko gejowskie - ich interesowały wszystkie mniejszości seksualne. Jak
                    widać... nowe wraca!
                  • Gość: nikodem Konkurs - bez nagród. IP: *.chello.pl 29.05.07, 08:56
                    „Kiedy przyszli po komunistów, milczałem, bo nie byłem komunistą, kiedy przyszli
                    po Żydów, milczałem, bo nie byłem Żydem, kiedy przyszli po katolików, milczałem,
                    bo byłem protestantem.

Kiedy przyszli po mnie, nie było już nikogo, kto mógłby krzyczeć”

Martin Noemeller
                  • ergo12 IP: *.bater.net.pl ty jestes "Naród" od kiedy 29.05.07, 09:05
                    Faszysto?
                  • Gość: Łukasz Re: Nareszcie ktoś się za nich bierze! IP: 91.187.224.* 29.05.07, 09:42
                    a niby jaka wola jest Narodu i podobno większości? czy większością nazywasz
                    garstke fanatycznie zachowujących się łysych (Wszechpolaków) na około 5000 osób
                    zgromadzonych na Paradzie i to nie tylko gejów czy lesbijek? Otrząśnij się !!!!!
                    I rozejrzyj...
                • Gość: FELO_S Re: 8-O IP: *.zaodrze.punkt.pl 29.05.07, 08:47
                  a znasz BOGA ????
                  • Gość: ariel Re: 8-O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:25
                    o ktorego pytasz? chodzi ci o gwałtownego boga plemion pasterskich żądnego krwi jahve? tego ktory
                    obiecal davidowi ze jesli zostanie jego sluga rozpleni jego plemie po calej planecie? :) a moze o ktoregos
                    z starych bogow słowian pytasz? :D niema jednego boga dobrego dziadka z brodą :))
              • Gość: Krzycho Re: Widzialem raz w Sydney... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:27
                Bo przeciez prawdziwa zabawa jest tylko, jak Ty sie bawisz...
                • Gość: hrb Uszaszowski Masz racje,... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 08:36
                  exhibicjonizm mnie nie bawi.
                  • Gość: nikodem Re: Masz racje,... IP: *.chello.pl 29.05.07, 08:52
                    BINGO! Ciebie nie bawi (mnie zresztą też nie). Nie uważasz jednak, że jeśli nie
                    dokonano wykroczeń przeciwko zdrowiu, życiu czy mieniu, to wtrącanie się w takie
                    zabawy policji jest co najmniej niepokojące?
                    • Gość: hrb Uszaszowski Te parady sa swego rodzaju forma... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 09:08
                      EXHIBICJONIZMU, a publiczne 'OBNAZANIE SIE' jest przez prawo
                      zakazane.Psychicznie, a nie tylko fizycznie, takze mozna sie obnazac.
                      • Gość: nikodem Re: Te parady sa swego rodzaju forma... IP: *.chello.pl 29.05.07, 09:15
                        Proszę Cię. Nie bądź żałosny. Nawet we Frisco nikt z gołymi jajami na wierzchu
                        nie lata. A chcąc aresztować ludzi za "ekshibicjonizm psychiczny"... Wiesz -
                        prościej będzie otoczyć Polskę 3 metrowym murem i ogłosić więzieniem. To termin
                        tak nieprzejrzysty i tak niejednoznaczny, że aż słabo się robi. Może to po
                        prostu oznaczać "aresztować wszystkich co nie myślą jak ja".
                        • Gość: hrb Uszaszowski Nie przesadzaj... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 11:22
                          z tym DRUTEM KOLCZASTYM,tak zle to tylko za Hitlera bylo, bo nawet juz Stalin
                          znacznie powiekszyl wybiegi dla ludzi, zeby sobie pohasali.
              • Gość: Łukasz Re: Widzialem raz w Sydney... IP: 91.187.224.* 29.05.07, 09:39
                gdzie ty masz pseudo zabawę ?? w warszawskiej paradzie? co? co może matki z
                dziećmi które idą z gejami na paradzie oraz babcie są roznegliżowane ?? jak na
                mój gust tobie to na rączkę że w białych rękawiczkach urzędy i policja na
                zlecenie Rządzących ( którzy już nawet mają wizje Teletubisi spedalonych)
                zaczyna inwigilować środowisko LGBTQ aby mieć argumenty przeciw.
                • Gość: zorro No wreszcie... IP: 217.116.98.* 29.05.07, 10:28
                  Jak na to wpadłeś, ze rządzący robią to wszystko za wyraznym przyzwoleniem
                  narodu, a przynajmniej wiekszości tego społeczeństwa? Ludzie nie chca waszych
                  tzw "parad równości". Kiedy wreszcie zrozumiecie, ze demokracja to rzady
                  WIEKSZOSCI, a wiekszosc mówi pedałom NIE!
                  • pe1 Re: No wreszcie... 29.05.07, 10:53
                    Gość portalu: zorro napisał(a):

> Jak na to wpadłeś, ze rządzący robią to wszystko za wyraznym przyzwoleniem
                    > narodu, a przynajmniej wiekszości tego społeczeństwa? Ludzie nie chca waszych
                    > tzw "parad równości"

i czego kłamiesz, kanalio?

tysiące warszawiaków dołączyły do parady, a ilu protestowało?
                  • Gość: ratio Re: No wreszcie... IP: 81.219.116.* 29.05.07, 11:02
                    Nawet nie rozumuiesz słów których uzywasz (demokracja) o czym z tobą gadać?
                • Gość: hrb Uszaszowski Warszawskiej parady nie widzialem... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 11:35
                  ale w sydney'skiej BYLO PELNO POMALOWANYCH NAGUSOW...i roznorakich, polnagich
                  ciot.
              • koham.mihnika zrob raz cos dla innych i nie przyjezdzaj do Sydne 29.05.07, 11:03
                Gość portalu: hrb Uszaszowski napisał(a):

> Geje przez kilka godzin osmieszali sie przed rozbawiona gawiedzia.Oto wam
                > chodzi?...Przeciez nikt normalny nie traktowal tego powaznie.ZWYKLA KICZOWATA
                > PSEUDOZABAWA z niecenzuralnymi podtekstami.
                • Gość: hrb Uszaszowski Ja na te parade do Sydney nie przyjechalem... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 11:49
                  byl to zwykly zbieg okolicznosci, ze sie na te idiotyzmy natknalem. Gdyby taki
                  bajzel odbyl sie w Warszawie, to byloby w Polsce juz dawno po pedalach.
                  • Gość: orion Re: Ja na te parade do Sydney nie przyjechalem... IP: 85.195.123.* 29.05.07, 14:33
                    > bajzel odbyl sie w Warszawie, to byloby w Polsce juz dawno po pedalach.

to znaczy co bys zrobil?
                    demokratycznie ich pozabijal?
                    demokracja, to nie tylko rzady wiekszosci, hitler rowniez z poczatku rzadzil w
                    demokratycznym kraju.
                    a jesli nie wiesz co to jest demokracja podsyam link:
                    pl.wikipedia.org/wiki/Demokracja
                    miedzy innymi demokracja to cytuje:
                    przestrzeganiem elementarnych praw człowieka takich jak:
                    wolność głoszenia swoich poglądów - nawet jeśli nie są one w danym momencie
                    popularne
                    wolność zrzeszania się i tworzenia politycznych grup nacisku
                    wolność od dyskryminacji (rasowej, religijnej, seksualnej itp.)
            • arius5 Juz caly swiat sie smieje z durnych Polakow 29.05.07, 08:51
              Tak ze nic mnie juz nie zaskoczy.
              • Gość: orion ale tu juz nie ma nic smiesznego... IP: *.chello.pl 29.05.07, 09:15
                cos slyszalem ,ze komisja europejska ma zamiar wyslac tu do polski delegacje
                majaca sprawdzic, czy w naszym kraju nie wystepuje lamanie praw czlowieka i dyskryminacji gejow,
                oj wydaje mi sie ,ze jednak co nieco moga znalezc,
                a czyms sie to skonczyc moze??
                np. zawieszeniem w prawach czlonkowskich unii,
                zero dotacji dla rolnikow, zero dotacji do autostrad, izolaczja polski,
                no i zablokowanie prawa glosowania i veta polsce.
                rzad stara sie jak moze zeby popsuc wizerunek polski w ue i pokazac ,ze kraj zamienia sie coraz bardziej w panstwo policyjne (naloty z tv o 6stej rano na domy politykow lewicy, sugerowanie o kontach w szwajcarii- no rozbilo sie to na stwierdzenie ze ilosc tych kont wynosi JEDEN, ale oczywiscie znow premier powiedzial, wiem,ale nie powiem....
                wczoraj inwigilowano zwiazkowcow,teraz geje, a jutro..... ??
                • Gość: hrb Uszaszowski No ...to sie okazuje,... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 11:57
                  ze PEDALY SA GORSZYMI WROGAMI Polski od samego Putina.
                  • Gość: orion Re: No ...to sie okazuje,... IP: 85.195.123.* 29.05.07, 14:39
                    > ze PEDALY SA GORSZYMI WROGAMI Polski od samego Putina.

NIE, okazuje sie ze to wladza obecnie rzadzaca polska jest najgorszym wrogiem
                    narodu polskiego.
                    To nie organizacje gejowskie rzadza tym krajem , nie one durne przepisy
                    uchwalaja i nie one dyskryminuje kolejne grupy spoleczne w naszym kraju (tak
                    naszym, bo pewnie cie to wnerwi, ale geje i lesbijki rowniez sa polakami i maja
                    polskie obywatelstwo)
              • Gość: zasilacz Re: Juz caly swiat sie smieje z durnych Polakow IP: 217.116.98.* 29.05.07, 10:33
                To Polacy smieja sie z durnych narodow, ktore pozwolily zrobic ze swoich miast
                ostoje wszelkiej masci zboczencow sciagajacych z calego swiata jak muchy do g...
                W tych krajach zle pojetej wolnosci toczy sie teraz dyskusja nie o pedałach,
                tylko o pedofilach. Co ciekawe zwolennicy zalegalizowania pedofilii używają
                tych samych argumentów, co kiedys homo-wiadomo.
                • Gość: rea Re: Juz caly swiat sie smieje z durnych Polakow IP: *.aster.pl 29.05.07, 11:14
                  TY zasilacz, nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich Polakow, bo nie masz do tego zadnego prawa
                  partyjny szczekaczu. to ciekawe, ze wszyscy nazisci zawsze zaslaniaja sie narodem.
          • polska_baba Jak cieć jest przestępcą, to ciecie są podejrzani? 29.05.07, 08:00
            To policja przesłuch..e wszystkich cieciów w Polsce? Czy policja ma teczki
            wszystkich hydraulików, bo jakiś hydraulik jest przestępcą?
            Albo żyjemy w państwie demokratycznym, gdzie każdy może demonstrować, albo w
            państwie policyjnym, gdzie wolność słowa i zgromadzeń jest tylko dla
            popierających władzę.
            • Gość: hrb Uszaszowski Policja musi trzymac gdzies dokumentacje... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 08:12
              prowadzonego sledztwa,trzyma ja wiec w teczkach, a ze sa one koloru rozowego,
              to zwyczajny przypadek,WIDOCZNIE TAKIE TECZKI IM SPRZEDALI.
              • polska_baba Myślę, że kpisz, bo inaczej musiałabym uznać Cię 29.05.07, 08:32
                za idiotę.
                • Gość: hrb Uszaszowski Nie masz powodu mnie tak uznawac... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 08:58
                  Ja tylko stwierdzam fakty i nie widze zadnego zagrozenia wolnosci osobistej
                  czlowieka z powodu rozowej teczki,w ktorej trzyma sie jakas dokumentacje
                  prowadzonego sledztwa.Teczka jak teczka, kazda ma jakis kolor.Teczki oczywiscie
                  mozna zastapic zapisem komputerowym,ale nawet w solidnych bankach (na wszelki
                  wypadek)prowadzi sie dokumentacje na papierze, a takie dokumenty trzyma sie w
                  takich , czy innych TECZKACH.Nie musza byc z tektury, moga byc plastikowe,
                  • polska_baba A miałam nadzieję, że kpisz... 29.05.07, 10:18
                    Nie upadaj na duchu, może to da się wyleczyć. Powodzenia.
                    • Gość: hrb Uszaszowski Ciebie predzej zycie wyleczy z naiwnosci... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 10:57
                      JEZELI MYSLISZ, ZE MOZNA BYC WOLNYM I ROBIC TO , CO SIE CHCE...no i nie miec
                      pod swoim nazwiskiem zadnej 'KOLOROWEJ TECZKI',tym bardziej w Polsce,to sie
                      grubo mylisz.W Polsce masz numer i jestes dla panstwa wylacznie statystycznym
                      numerem. W AUSTRALII , w kraju,w ktorym mieszkam,NIE MAMY ZADNYCH NUMEROW ani
                      dowodow osobistych,A MIMO TO SPOLECZENSTWO TEGO KRAJU jest zwyczajnie
                      kontrolowane...MAM NA TO DOWODY.WALCZ WIEC NAIWNIACZKU O LIWIDACJE TYCH
                      ROZOWYCH TECZEK,A JAK WYGRASZ , to zaloza tobie niebieska.
                      • polska_baba W PRL z komuną też walczyli naiwniacy 29.05.07, 12:43
                        Lepiej byc naiwniakiem niż pogodzić się z totalitarnymi zapędami.
          • leszlong Re: Nie histeryzowac, policja bez powodu nie wzy 29.05.07, 08:32
            Jeśli podczas demonstracji górników doszło do przepychanek z policją, to policja
            od razu przesłuch..e całe środowisko górnicze? Albo przynajmniej wierchuszkę
            związku górniczego? Nigdy tak nie było. Zaczyna się od gejów a potem skończy się
            na każdym, kto niepoprawnie pomyśli o władzy.
            No chyba, że chłopcy z policji szukają dojścia do kochanków na rozkaz premiera,
            bo premierowi wyskoczyła gula na nodze albo sami by chcieli zaznać tej rozkoszy.
            • Gość: hrb Uszaszowski Policjant ma prawo pytac ... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 12:28
              a dobrze wychowany obywatel powinien udzielic wyczerpujacej temat odpowiedzi.W
              czym problem?
        • teich1 po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury! 29.05.07, 07:55
          Tekst na poziomie Superekspresu, wiarygodnośc na poziomie magla. Naprawdę nie
          potraficie rozróżnić prawdy od napuszonych bzdetów? Czy poza Agorą jest jeszcze
          ktoś kto pisze o tym? Nikt!
          • Gość: Viornisko Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:04
            GW - Radio Maryja lewicy
          • polska_baba Widać poza Agorą nikt nie ma odwagi o tym pisać 29.05.07, 08:05
            Trzeba mieć jaja, żeby bronić społeczności atakowanej przez "prawdziwych
            mężczyzn", "obrońców moralności", "prawdziwych Polaków" itp.
            • Gość: Viornisko Re: Widać poza Agorą nikt nie ma odwagi o tym pis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:08
              bzdury gadasz, GW ma tylko jeden cel: dopieprzyc rządowi, a że pederaści są w
              opozycji do niego (tak mi się wydaje) to wraz z gazetką idą ramię w ramię.

GW - Radio Maryja lewicy
              • polska_baba Panowie, dlaczego tak interesujecie się gejami? 29.05.07, 08:30
                Zawsze mnie ciekawiło, dlaczego tzw. prawdziwi mężczyźni tyle uwagi poświęcają
                gejom. Przecież geje to faceci! Prawdziwy mężczyzna nie powinien w ogóle zwracać
                na nich uwagi! Powinien wręcz być zadowolony, że jakiś procent mężczyzn nie
                interesuje się kobietami, zawsze troszkę mniejsza konkurencja w rywalizacji o
                wdzięki tzw. płci pięknej.
                Wytłumaczenie tego zjawiska może byc tylko jedno: zazdrość - oni żyją jak chcą,
                a ja nie mam odwagi i męczę się z tymi babami.
                Panowie, dajcie se luz, chłopcy czekają na Was. Nie musicie ukrywać swojego
                udziału w paradach gejów, ubierając się na czarno i rzucając kamieniami zza
                policyjnego kordonu, po prostu przyłączcie się. Przecież czujecie tak samo!
                Kiedy wasza męska przyjaźń spełni się, agresja minie, bo agresja jest skutkiem
                braku spełnienia.
                • ergo12 Re: Panowie, dlaczego tak interesujecie się gejam 29.05.07, 09:07
                  Mądre!
                • Gość: Łukasz Re: Panowie, dlaczego tak interesujecie się gejam IP: 91.187.224.* 29.05.07, 09:51
                  Pięknie kobieto pięknie !!! Lepiej bym tego nie napisał medal !!!1
              • krzych.korab I to GW wysłało policję do lekarzy ?. Coraz częś- 29.05.07, 08:30
                -ciej Policja służy do różnych celów.
          • Gość: BAires Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: *.pkobp.pl 29.05.07, 09:27
            jeśli chodzi o wiarygodność to w artykule na gaylife.pl są zeskanowane wezwania
            na przesłuchanie. Jak dla mnie to uwiarygodnia bardzo treść artykułu.
          • Gość: łukasz Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: 91.187.224.* 29.05.07, 09:49
            nikt nie pisze bo nikt inny nie ma odwagi z ogólnodostępnej prasy codziennej
            !!! a ty po co czytasz to ?
          • Gość: axe Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: *.ha.pwr.wroc.pl 29.05.07, 10:08
            Uzyj Googla zanim zaczniesz pisac nieprawde. Informacja byla dostepna juz
            wczoraj wieczorem. Na portalach gejowskich jest tez duzo bardziej szczegolowo
            opisana.

Wstyd mi bylo czytac wczoraj o problemach Teletubisiow w Polsce na stronach BBC,
            CNN, NBC, ABS itd. Dzisiaj bede czytal to samo o lapankach gejow. To wyglada jak
            poczatki akcji Hiacynt wymierzonej przeciw homoseksualistom za czasow komuny.

Brawo Polska!
          • illogical Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury 29.05.07, 10:22
            Jeden z niewielu zdroworozsadkowych glosow na tymze lewackim forum. Wczorajsza
            (idiotyczna) wybiorcza wzmianka o teletubisiach (gdzie w dyskusji rozprawilem
            sie z wieloma mitami lansowanymi przez homoseksualistow, patrz
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=63165302&v=2&s=0), dzis o
            przesluchniu geja maja za cel wyrobienie u czytelnika wrazenia, ze rzad
            dyskryminuje homoseksualistow. Gdyby glowna tuba salonu (GW) codziennie
            przedstawiala obszerny reportaz ze wszystkich smiertelnych wypadkow
            samochodowych, do ktorych dochodzi na polskich drogach (statystycznie ok. 15
            dziennie), to niewyrobiony i nieodporny na propagande odbiorca uwierzylby, ze
            smierc czyha przede wszystkim na kierujacego, ze jak smierc, to tylko w samochodzie.

Inna sprawa to wiarygodnosc gazet (zwlaszcza GW). Dlaczego mam wierzyc w wersje
            wydarzen przedstawionych przez GW? Przeciez gazety i inne media na ogol kreuja
            rzeczywistosc, i sa dalekie od jej rzetelnego opisywania.
            • Gość: perez Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: 194.204.151.* 29.05.07, 10:28
              illogical, jaki ty jesteś śmiesznie zapatrzony w tych swoich małych pupilków.
              lewackie forum, niewiarygodna GW? idź słuchaj kurskiego i wypowiadaj się na
              blogu marcinkiewicza. tu przynajmniej można powiedzieć co się chce i nikt tego
              nie cenzuruje. a PIS właśnie zabronił satyry politycznej na festiwalu w Opolu.
              żałosne.
              • illogical Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury 29.05.07, 10:47
                > illogical, jaki ty jesteś śmiesznie zapatrzony w tych swoich małych pupilków.

Mylisz sie, nie jestem w nikogo zapatrzony, w przeciwienstwie do Ciebie,
                uwazajacego GW za wyrocznie. Skad bowiem wiesz, ze "PIS właśnie zabronił satyry
                politycznej na festiwalu w Opolu"? Dlatego, ze GW tak napisala? Moze kiedys
                dojdziesz do etapu (choc powatpiewam), kiedy zrozumiesz, ze media na ogol klamia
                i manipuluja.

tu przynajmniej można powiedzieć co się chce i nikt tego
                > nie cenzuruje

Zgadzam sie. Na dowod pozwole sobie przytoczyc glos we wczorajszej dyskusji o
                teletubisiach niejakiego sai_mona:

"Ale jakoś nie przeszkadza im krypto! pedał kaczyński jarosław, premier wolski.
                Do tego wybitna męska dziwka polityczna, dostykająca się pindolkami z tym
                cech..em z samoobory i gejtychem."
                • Gość: perez Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: 194.204.151.* 29.05.07, 11:00
                  "PIS właśnie zabronił satyry politycznej na festiwalu w Opolu" - to informacja
                  z wczorajszych wiadomości w TVN i Polsacie. Tylko TVP nie podaje takich
                  informacji. Zresztą większość satyryków odwołała swój występ w Opolu...

Ciekawe, że zwolennicy PIS wierzą jedynym słusznym mediom, czyli TVP, TV Trwam
                  i RMaryja, a nie wierzą pozostałym. Naprawdę wierzysz w to, że 80% mediów
                  zmówiło się przeciwko PIS? Ciekawe, że przed ostatnimi wyborami wszyscy
                  jeździli po SLD (jako ekipie rządzącej) i nikt nie mówił o manipulacjach.

Ziobro powiedział: "ten Pan nikogo już nie pozbawi życia" - dowodów brak!
                  Kaczyński powiedział: "mam informację o przynajmniej 1 tajnym koncie w
                  Szwajcarii" - dowodów brak!
                  To jest manipulacja. Ale ciemny polski naród to kupi (to o Tobie :o). A
                  dyskusja o teletubisiach jest tematem zastępczym, którego nawet nie warto
                  komentować.
                  • Gość: asga Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 11:43
                    > "PIS właśnie zabronił satyry politycznej na festiwalu w Opolu" - to informacja
                    > z wczorajszych wiadomości w TVN i Polsacie. Tylko TVP nie podaje takich
                    > informacji. Zresztą większość satyryków odwołała swój występ w Opolu...

TVP byc moze wrecz zmanipulowala wypowiedz Kryszaka! Puszczono byc moze wyrwany
                    z kontekstu fragment, gdy wzburzonym tonem mowi " nigdy jak dlugo wystepuje nie
                    bylo na festiwalu w Opolu zadnej cenzury!" - to bardzo wygladalo jakby wycieto
                    ciag dalszy wypowiedzi w stylu "a teraz takie szopki odpierd... " :P

Dlatego tak skojarzylem, bo wlasnie wczesniej pisano ze Kryszak nie przyjedzie z
                    powodu cenzury, a w TVP przedstawili go jako obronce Kabaretonu (takze
                    tegorocznego)...
                  • illogical Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury 29.05.07, 11:49
                    > "PIS właśnie zabronił satyry politycznej na festiwalu w Opolu" - to informacja
                    > z wczorajszych wiadomości w TVN i Polsacie.

A wiec uwazasz, ze wyroczniami majacymi najwyrazniej monopol na prawde sa
                    rowniez TVN i Polsat. Nazywasz mnie przedstawicielem "ciemnego polskiego
                    narodu", sam zasilajac jego szeregi.

Tylko TVP nie podaje takich
                    > informacji.

Nie wiem, co podaje TVP, bo nie ogladam telewizji i nie slucham radia. Musialbym
                    Ci uwierzyc na slowo, ze tak istotnie sie stalo, czego nie zrobie. Twierdzac, ze
                    TVP jest upolityczniona, masz jednak racje: pamietam casus, kiedy magister spil
                    sie w Charkowie (co pozniej sam przyznal); najmniejszy strzep informacji o tym
                    skandalicznym wydarzeniu nie wyszedl wtedy z opanowanej przez ekipe
                    Kwiatkowskiego - komunisty rekomendowanego przez magistra - tuby owczesnego rzadu.

Zresztą większość satyryków odwołała swój występ w Opolu...

Nie interesuja mnie satyrycy i ich oswiadczenia. Nie mam tez pojecia, dlaczego
                    powolujesz sie na ich przypadek - uwazasz ich za guru w dziedzine prawdy
                    politycznej? Poza tym sadzisz, ze nie moga oni ulec prowokacji? Z drugiej
                    strony, jesli artysci typu Holdys czy Olbrychski wspieraja Ruch im. Kwasa (czyli

Niezalezny
                    Komitet
                    Wyzwolenia
                    Demokracji),

to w moich oczach oczach staja sie oni czolowymi przedstawicielami antykultury
                    lansowanej glownie przez GW.

> Ciekawe, że zwolennicy PIS wierzą jedynym słusznym mediom, czyli TVP, TV Trwam
                    > i RMaryja, a nie wierzą pozostałym. Naprawdę wierzysz w to, że 80% mediów
                    > zmówiło się przeciwko PIS? Ciekawe, że przed ostatnimi wyborami wszyscy
                    > jeździli po SLD (jako ekipie rządzącej) i nikt nie mówił o manipulacjach.

SLD musialo przegrac ostatnie wybory, bo mialo tyle na sumieniu, ze nie dalo sie
                    juz brudu zamiesc pod dywan i udawac, ze nic sie nie stalo. Aby gladko przejsc
                    przez wybory i bronic swych interesow, jak rowniez zapewnic swoistego typu
                    ciaglosc wladzy, rozowe media namascily na zwyciescow PO i jego liderow.
                    Goraczkowe ujadanie zaczelo sie dopiero wtedy, gdy PO przegralo, wbrew
                    zmasowanej propagandzie.

> Ziobro powiedział: "ten Pan nikogo już nie pozbawi życia" - dowodów brak!
                    > Kaczyński powiedział: "mam informację o przynajmniej 1 tajnym koncie w
                    > Szwajcarii" - dowodów brak!

Nie wiem, co powiedzieli Ziobro i Kaczynski. Zanim wyrobie opinie na jakikolwiek
                    temat (Tobie tez to polecam), dlugo studiuje najbardziej demokratyczne zrodlo
                    informacji jakim jest internet, analizujac min. zarzad kierowniczy wydawcy
                    danego medium oraz ewntualny cel zamieszczenia w okreslonym czasie konkretnej
                    publikacji.

> To jest manipulacja.

Media rzadko uzywaja slowa "manipulacja", a nawet unikaja jak diabel wody
                    swieconej. Powod jest prosty - bo to z upodobaniem czynia, ale chca przekonac
                    ciemnych odbiorcow, ze komentuja rzeczywistosc.

A
                    > dyskusja o teletubisiach jest tematem zastępczym, którego nawet nie warto
                    > komentować.

Dyskusji - pozwole sobie przypomniec - wywolanej glownie przez GW. I to jest
                    wlasnie sztandarowy przyklad manipulacji.
                • Gość: ratio Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury IP: 81.219.116.* 29.05.07, 11:24
                  Jesteś po prosty żałosny. Piszesz: "kiedy zrozumiesz, ze media na ogol klamia i
                  manipuluja." - chyba nie wszystkie bo skąd brałbyś informacje o których piszesz
                  na forum - no chyba że aby zobyć informacje o swiecie za każdym razem
                  przeprowadzasz swoje prywatne śledztwo - żeby nie przedłużać obnażania głupoty -
                  przyjmujesz te informacje które sa dla ciebie wygodne i zgodne z Twoim
                  światopoglądem inne odrzucasz jako zmanipulowane - cóż najbardziej śmieszy mnie
                  to że Twojej wypowiedzi wynika jasno że sam jesteś najbardziej zmanipulowany
                  przez samego siebie :))))))
                  • illogical Re: po co czytacie takie szmatławce?toż to bzdury 29.05.07, 12:01
                    Moj swiatopoglad nosi nazwe "zdrowy rozsadek".

Poza tym nie interesuje mnie, co Ciebie smieszy.
        • Gość: ariel Re: Szkoda Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:16
          za kilka lat imperium rzymskie sie z trzaskiem rozsypie, upadnie falszywa wiara. nikt nikogo niebedzie
          zamykal, skonczy sie era post sredniowieczna.
          ludzie zrzuca okowy mylnych pogladow i barbarzynskie wierzenia.
          falszywa religia i jej bożki upadna.
          • Gość: asga Re: Szkoda Polski IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 11:46
            Za kilka raczej nie, to jeszcze potrwa z paredziesiat lat, ale jednak sie stanie
            - czy to dobrze czy nie wole nie wyrokowac :>
          • Gość: :O) ariel IP: 81.144.219.* 29.05.07, 12:08
            hm... "falszywa religia i jej bożki upadna"... Nie wiem dokladnie co miales
            tutaj na mysli, natomiast chcialbym zeby (doslowanie) tak sie stalo...
            Czekam na zmarginalizowanie roli kosciola w zyciu spoleczenstwa (nie doczekam
            sie jednak). Mam nadzieje ze nauka (biorac pdo uwage XXw i pocztaek XXI,
            oczywiscie) wygra wreszcie w walce z nadal zakorzenionym gdzie-niegdzie
            pseudonaukowym, religijnym postrzeganiem swiata, tak niebezpiecznym (jak
            pokazalo srednio i post-sredniowiecze).
            Oczywiscie nie zabraniam nikomu wierzyc, wrecz to szanuje jako wolny wybor.
            Opowiadalbym sie natomiast za sytuacja w ktorej religia (tak jak palenie petow
            czy seks) powinna byc prywatna, wrecz intymna sparwa kazdej jednostki.
            Co nam pozostanie? Czy zabijemy tym ludzka moralnosc i przyczynimy sie do
            szybszego (i tak nieuchronnego) upadku ludzkosci? Mysle ze nie i mysle ze swiat
            bedzie sie mial dobrze ze zmarginalizowana rola kosciola.
        • Gość: gość Re: Szkoda Polski IP: 213.25.14.* 29.05.07, 09:42
          Do takich wniosków dochodzi się czytając kłamstwa ferowane przez taki
          szmatławiec jak wyborcza...
        • Gość: piotr Re: Szkoda Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:07
          Wicepremier w rządzie Jarosława Kaczyńskiego mówi "ten wstrętny pederasta ".
          Dla tego pana , zresztą ministra oświaty - ładna prostytutka to przyjemna krwa .
        • dzioobas a dlaczego myslicie, ze to musi byc zwiazane 29.05.07, 10:40
          Z nagonka na gejow? Policja robi rozne rzeczy w toku dzialan operacyjnych.
          Jezeli w jakiejs sprawie pojawia sie watek srodowisk gejowskich to nic dziwnego,
          ze robi tam przesluchania. Jezeli np. wyplywa sprawa korupcji w pilce noznej to
          przesluch..e sie i pilkarzy i dzialaczy. Jak molestowania klerykow to i klerykow
          i ksiezy.

Policja nie musi ujawniac swoich celow w trakcie sledztwa.

Mysle, ze dzialacze gejowscy (nie sami geje bo oni sa naturalnym krajobrazem
          kazdego spoleczenstwa) zaczynaja robic g......a robote podobnie jak to zwykle
          robic zwiazki zawodowe. Robia z siebie ofiary w kazdej sytuacji i ciagle graja
          ucisnionych niezaleznie od sytuacji.

Oczywiscie, ze trzeba pogonic Kaczki i cala LPR'owska holote, bo oni faktycznie
          maja obsesje nie tylko na punkcie mniejszosci seksualnych. Nie pozwolmy aby
          mniejszosci zrobily z nas poprawne politycznie roboty co to nawet nie moga
          powiedziec "gej" albo "czarny" bo za to moga cie zapuszkowac.
          Jezeli na tej fali glaskania gejow i innych ucisnionych zmienimy rzad to
          nastepcy gotowi w przyplywie cnoty zafundowac nam wlasnie taki zamordyzm.

Ja chce rownouprawnienia a nie uprzywilejowania panowie dzialacze gejowscy!
        • koham.mihnika no coz, pan/pani kochajacy inaczej powinien 29.05.07, 11:00
          panu posterunkowemu powiedziec, zeby sie odp.... i przestac odpowiadac na
          pytania. Policja powinna ujawnic, w jakiej sprawie klienta przsluch..e, a ten
          moze odmowic skladania wyjasnien. I od reki zrobic tyle halasu, zeby sie
          kurdupelstwo uspokoilo.
          • koham.mihnika ludzie, automat zwariowal, albo moderator-wykastro 29.05.07, 11:08
            wal porzadne slowo..
            to mi przypomina moja firme, gdzie ustawili serwer by odzrucal porn.
            Wiec hrabstwa angielskie z -sex odpadaja!!
            to slowo pochodzi od przesluchiwac.
            Banda idiotow.

koham.mihnika napisał:

> panu posterunkowemu powiedziec, zeby sie odp.... i przestac odpowiadac na
            > pytania. Policja powinna ujawnic, w jakiej sprawie klienta przsluch..e, a ten
            > moze odmowic skladania wyjasnien. I od reki zrobic tyle halasu, zeby sie
            > kurdupelstwo uspokoilo.
      • Gość: paweł Re: Szkoda Polski IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.07, 07:29
        szkoda polski ...że mieszkają w niej takie barany które nie wiedzą już co to
        jest normalność, którzy dali się izndoktrynować wkółko powtarzanym bredniom że
        pedalstwo to norma nie zboczenie. jeżeli ma to być sposób na ustrzeżenie mojego
        dzieck przed wiodokiem jakiś obleśnych dziadów obściskujących się i udających
        małżeństwa, to jestem jak najbardziej za. panowie policja i pałami ich!
        • ambl Re: Szkoda Polski 29.05.07, 08:15
          do pawel:popieram w całej rozciągłości!
          • Gość: Gratuluję! Re: Szkoda Polski IP: *.acn.waw.pl 29.05.07, 08:47
            I ustrzec nasz dzieci przed widokiem brzydkich ludzi! Brzydkich spałować! i Do
            gazu!!! uuuuu!!
        • Gość: rea Re: Szkoda Polski IP: *.aster.pl 29.05.07, 11:18
          nie od dzis wiadomo, ze gejow atakuja i inwigiluja wylacznie mezczyzni, w wiekszosci sprytnie ukrywajacy
          pod maska pogardy wlasne skonnosci homoseksualne. nawiasme mowiac zaledwie niewielki procent
          ludzkosci jest tylko i wylacznie heteroseksualny, wiekszosc to bi panowie, a zeby to zdusic wymyslono
          tzw. religijna moralnosc ;)
      • szatan33 Re: Szkoda Polski 29.05.07, 08:35
        Powód popularności kaczorów jest prosty. Na wsiach jest potężna armia
        niewykształconych, prostych ludzi. Łatwo nimi manipulować. Głupi gmin to kupi -
        to są słowa kurskiego. I taka jest prawda. Adolf powtarzał: polak powinien
        liczyć do tysiąca, umieć przeczytać to co głosi władza i umieć się podpisać.
        To, że pis zaczął stosować tą metodę, świadczy o dezawuowaniu roli profesorów,
        roli Trybunału Konstytucyjnego, osiągnięć RP po odzyskaniu niepodległości, w
        końcu do tłumaczenia jak dziś w I programie PR, że dotychczasowi ludzie nie
        mieli dostatecznej wiedzy i woli do kierowania państwem. No cóż, sami sobie
        jesteśmy winni, że wybraliśmy kaczorów.
      • Gość: gość Re: Szkoda Polski IP: 213.25.14.* 29.05.07, 09:40
        Taką opinię promują i rozpowszechniają tacy jak wy. Twoje porównania są na
        poziomie piaskownicy i nie ma co z nimi polemizować.
      • kerrmit20 [...] 29.05.07, 10:08
      • Gość: rea Re: Szkoda Polski IP: *.aster.pl 29.05.07, 11:05
        jestem przekonany ze tych policjantow to kreci, hehe, inaczej daliby sobie spokoj.
    • Gość: Wybory? Przychodzi policja do geja IP: *.o.pppool.de 29.05.07, 06:43
      Wybory? Zawsze przed wyborami mowiono o grupie "silny pedal".
    • patman Ale przebiegli są ci geje 29.05.07, 06:44
      Teraz przynajmniej milicja nie będzie mogła nazwać ich tajnymi współpracownikami. W dzisiejszych czasach trzeba uważać, z kim się spotyka, mieć baczenie, żeby nie wypaplać za dużo SB. ...przepraszam, ABW.
      • sapervodicka [...] 29.05.07, 06:49
    • Gość: toutlemonde Chodzi o aferę z bohaterami Teletubisiów IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.07, 06:55
      Niewątpliwe policja bada środowisko w związku z doniesieniami o Teletubisiach.
      Sprawa najwyższej wagi.

Brawo Polska Policja....

Swoją drogą... czyż im nie dziw.. że niebieski mundur znów zaczyna się ludziom
      źle kojarzyć....
      • Gość: zeno Re: Chodzi o aferę z bohaterami Teletubisiów IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.05.07, 07:07
        Najpierw zabierają się za studentów i łamią im przyszłość w kraju (nawet jak za
        piracki soft dostaną wyrok w zawiasach to i tak już są karani), teraz jak SB
        przesłuchują gejów. To nie jest IV RP tylko II PRL. Jak tak dalej pójdzie to z
        kraju wyjadą wszystkie wykształciuchy i zostaną sami Bierni Mierni ale Wierni
        • Gość: LOLO Re: Chodzi o aferę z bohaterami Teletubisiów IP: *.warszawa.dialog.net.pl 29.05.07, 08:07
          Moja corka poprosila mnie "Tato, schowamy TinkyWinky zeby Kaczynski nie zamknal go w wiezieniu?!"

Za 15 Lat jedyne wspomnienia jakie pozostana po tym wszystkim, to zapis w Wikipedii "PiS partia, ktora
          walczyla z Teletubisiami w Polsce" Swoja droga to ktory z POlskich politykow najbardziej przypomina
          teletubisia?
    • Gość: hip tylko cytat IP: *.chello.pl 29.05.07, 07:19
      drobny cytat, oczywiście niektórych to nie obchodzi, zwłaszcza tych dbających o
      praw o sprawiedliwość inaczej:
      Art. 51.1. Nikt nie może być obowiązany inaczej niż na podstawie ustawy do
      ujawniania informacji dotyczących jego osoby.
      2. Władze publiczne nie mogą pozyskiwać, gromadzić i udostępniać innych
      informacji o obywatelach niż niezbędne w demokratycznym państwie prawnym.
    • alex-alexander Przychodzi policja do geja 29.05.07, 07:20
      Nic nowego. Policja robila to samo juz 75 lat temu po zachodniej stronie
      Polski. Heil PiS
      • Gość: gość portalu Sieg Kwa, Sieg Kwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:06
        Sieg Kwa, Kwa, Kwa!
    • Gość: paweł [...] IP: *.ip.netia.com.pl 29.05.07, 07:25
    • Gość: artus Przychodzi policja do geja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:26
      Typ pytań, okoliczności, sposób zadawania opisywany w mediach wskazują, że
      pOlicja drastycznie łamie perawo i należy sprawy te przekazać prokuraturze, a
      zwłaszcza organizacjom ochrony praw człowieka, a jeśli nie uda się uzyskać
      ochrony w Polsce (ze strony organów administracji, bezpieczeństwa itd. czy
      sądów), to pozostaje Strasburg itd.
      • Gość: bodybuilder jestem gejem i wycisskam 130 kilo na laweczce IP: *.bredband.comhem.se 29.05.07, 07:31
        cwicze 3 razy po 6 powtórzen, pozdrawiam,lece na silownie
        • lambert77 Re: jestem gejem i wycisskam 130 kilo na laweczce 29.05.07, 07:32
          znaczy że wg policji jesteś "silny pedał" ;)???? Co to jest do jasnej anielki
          silny pedał??
      • Gość: hrb Uszaszowski Nie wyglupiaj sie , pajacu... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 07:34
        Powinienes byc zadowolony z tego , ze wzbudzacie zainteresowanie
        mezczyzn.Przeciez kobiety was nie przesluch..a,nie macie powodu by czuc sie
        upokorzonymi.
        • Gość: hrb Uszaszowski Nawet ' przesluch..e' w GW sie wykropkowuje IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 07:42
          TAKA CENZURA TO MI SIE PODOBA.
          • Gość: gość Re: Nawet ' przesluch..e' w GW sie wykropkowuje IP: *.atman.pl 29.05.07, 08:21
            na portalu Gejzety nie pisze się "przesłuch..e", tylko "przesłupenisuje"
    • Gość: x Mania prześladowcza ubocznym skutkiem zboczenia? IP: 82.210.179.* 29.05.07, 07:31
      Świat jest taki straszny, policjant o coś pyta a ludzie na ulicy patrzą - pewnie
      mają złe zamiary, zmówili się, prześladowcy!
      Jak czytam o gejach, to odnoszę wrażenie, że to paranoicy z manią prześladowczą.
      Czy tak mają wszyscy pederaści?
      • Gość: Kuba Re: Mania prześladowcza ubocznym skutkiem zboczen IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 07:44
        Policja działa prewencyjnie aby zapobiegać przestępstwom na tle seksualnym, i
        jak dobry księgowy musi wszystkich pederastow i pedofili odpowiednio
        zaksięgować.Póżniej ewentualnie w kamasze i do Afganistanu, aż do wyginięcia.
      • Gość: nikodem Re: Mania prześladowcza ubocznym skutkiem zboczen IP: *.chello.pl 29.05.07, 08:48
        Precz pomiocie lewactwa. Policjant ma być od egzekwowania Prawa a nie od
        zaglądania dorosłym ludziom pod kołdry. I nie pitol, że "uczciwi nie mają się
        czego bać". W państwie, w którym policja przesłuch..e ludzi na podstawie tego z
        kim sypiają, nawet uczciwi powinni się lękać.
    • arahat1 Przychodzi policja do geja: i pyta sie jak zostac 29.05.07, 07:33
      gejem????
    • Gość: gayen Ich gaye, du gayst, er, sie, es gayt IP: *.o.pppool.de 29.05.07, 07:45
      Kacza IV Rzesza szykuje sie chyba na wybory.
    • Gość: FK "z pytań może się domyśleć o co chodzi" IP: *.netsupport.pl 29.05.07, 07:56
      Panie Sokołowski, to chyba jakaś kpina?! Byłby Pan niezastąpionym natchnieniem
      dla Kafki, gdyby ten jeszcze żył.
    • Gość: pentagon80 gestapo...gestapo IP: *.oxfd.cable.ntl.com 29.05.07, 07:57
      • Gość: Viornisko [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:06
        • Gość: nikodem Re: gestapo...gestapo IP: *.chello.pl 29.05.07, 08:42
          Jestem homofobem. Serio. Mało rzeczy tak mnie brzydzi jak dwóch całujących się
          facetów. W dodatku uważam się za prawicowca (tu mała wskazówka: PiS i skinheadzi
          to NIE są prawicowcy - to narodowi socjaliści - lewacy).

Jeśli jednak to prawda, że policja ich przesłuch..e to należy podnieść jak
          najszybciej i jak najgłośniej wielki KRZYK. Serio. Nie dlatego, że komuś się
          podobają homosie czy też nie. Chodzi o to, że jeśli dziś oni to jutro my.
          Homoseksualizm nie jest przestępstwem. Nie ma też nic wspólnego z pedofilią. Ale
          to jest K* skandal, że policja interesuje się ludźmi bazując na tym z kim
          sypiają. To co - kto następny? Niewierni mężowie?

Zatem trzymajcie się 'ciepli bracia'. I sorki - nie przekonacie mnie, że to co
          robicie to coś normalnego i naturalnego, ale na następną waszą paradę, czy inną
          manifestację pójdę. I to nie dlatego, że was lubię. Po prostu uważam się za
          porządnego człowieka i sądzę, że nikogo (w szczególności policji) nie powinno
          interesować co dwoje dorosłych ludzi robi za drzwiami sypialni.
    • marian391 Czego można spodziewać się po Kaczmarku? 29.05.07, 08:02
      Trudno uznać działania policji kierowanej prze Kaczmarka za coś dziwnego. Ta
      władza musi szukać przeciwników i zwalczać ich. Należałoby zbadać korelacje
      miedzy homoseksualizmem a lewicowością. Użyć w tym celu aresztów "wydobywczych".
      Wczoraj min. Orzechowski określił homoseksualizm jako chorobę. Kiedyś już był
      taki viceminister. Remedium na służbę zdrowia utworzyć ośrodki leczenia z tej
      choroby! Można wykorzystać doświadczenia III rzeszy!!!!!
    • mini_sterek1 Nie kto jest silny pedał 29.05.07, 08:06
      tylko co to jest silny pedał a takowe i to nie jeden ale dwa posiadam w swoim
      rowerze.

• Gość: hrb Uszaszowski Silne pedaly musi miec... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 08:26
        GORSKI rower,jadac pod gore rowerzysta jedzie na stojaco i naciska je ciezarem
        calego ciala.
        • mini_sterek1 Otóż to 29.05.07, 08:55
          czy w związku posiadania roweru z silnymi pedałami zostanie założona mi różowa
          teczka?

20 policjantom zrobiono test na inteligencję - mieli włożyć odpowiedni klocek do
          odpowiedniej dziury (np. klocek w kształcie walca do dziury w kształcie koła).
          Wyniki testu były zdumiewające: 3 policjantów wykazało się nadspodziewaną
          inteligencją, a 17 nadspodziewaną siłą...
          • Gość: hrb Uszaszowski To nic nie wyjasnia... IP: *.VIC.netspace.net.au 29.05.07, 11:12
            CI POLICJANCI MYSLELI ,ze chca ich w cos wrobic.A jesli chodzi o JAKAS
            KOLOROWA teczke,to zapewniam ciebie ,ze ja juz dawno masz.Natomiast , gdy
            kupisz rower z silnymi pedalami, to nastapi tylko uzupelnienie dokumentacji w
            twojej teczce.
    • Gość: ja Re: Przychodzi policja do geja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:08
      nasz policja jest do d...
      kazdy to widzi
      nawet zabójcy swojego komendanta nie potrafią ująć - a sprawa miała być "honorowa"
      nic dziwnego, o jakim honorze można mówić za 1,5tys/m-c?
      szanujący się człowiek nie pojdzie do pracy za tyle
      do pracy gdzie ma wozić szefów po imprezach do domu albo dostarczać kanapki do
      pociągu
      system płac w policji jest taki by spełniać życzenia przełożonego, zyczenia
      zgodne lub nie z prawem - wszelkie dodatki są wg. uznania szefa ,nie musi ich
      uzasadniać, jak podpadniesz to będziesz pracował za gołą pensję, a służba będzie
      zawsze w najgorszych terminach - taki system uczy jednego, posłuszeństwa, czyli
      są mierni, bierni ale wierni

co do gejów to mam poglądy z którymi się geje i ich obrońcy nie zgodzą ale je tu
      upublicznie

homoseksualiści w większości mają problemy psychiczne
      problemy wynikające z ich własnego przekonania że są gorsi od innych (syndrom
      murzyna)
      nie, nie są gorsi, ale to że muszą(tak im się wydaje) ukrywać się przed innymi
      nie jest obojętne dla ich równowagi psychicznej
      co inteligentniejsi doszli do wniosku, że sobie już nie pomogą ale następnym
      pokoleniom owszem i uznali że propagowanie homoseksualizmu spowoduje że nowe
      pokolenia homoseksualistów nie będą obarczone już tym brakiem równowagi
      niestety jest to podchodzenie do problemu od "dupy strony"
      bo problem nie leży w otoczeniu ale w głowach samych homoseksualistów
      to im się wydaje że otoczenie coś do nich ma
      jakoś nikt nie prześladuje homoseksualistów którzy sie ujawnili - ba jeden aktor
      stał się nawet z tego powodu bardziej popularny, zapraszano go nagle do wielu
      programów TV
      znam kilka przypadków, że cała klasa pomagała ukryć przed rodzicami preferencje
      kolegi/koleżanki(rodzice dowiaduja sie ostatni)
      i tu właśnie jest pole do pracy dla homoseksualistów
      praca z rodzicami bo ci właśnie ludzie mają największe problemy ze zrozumieniem
      swoich dzieci(pozostali ludzie mysla tylko o swoim interesie albo o robieniu
      kasy i w d... maja czyjeś preferencje seksualne)
      to właśnie rodzicom trzeba pomóc
      a nie włazić z butami do szkół i mediów - ta nachalna homoedukacja nic nie
      pomoże, dzieci jako kształtująca się jeszcze grupa społeczna zawsze będą
      potrzebowały w grupie "kozła ofiarnego" i będzie nim zawsze "inny" -
      homoseksualista, kaleka fizyczna, kolorowy, upośledzony, grubas, innowierca,
      najbiedniejszy... - po prostu każdy "inny"(to okrutne ale tak jest)

właśnie dlatego że dorosłym homoseksualistom WYDAJE SIE że są przesladowani i
      istniej podejrzenie że mogą im głupie pomysly przyjść do głowy środowiska te
      MUSZA być inwigilowane (podobnie jak wszelkie inne mniejszości - religijne,
      narodowe, subkultury młodzieżowe)

PS.
      i najbardziej kontrowersyjna teza, wywołująca pianę na ustach gejów
      otóż obiektem westchnień dla geja nie jest owłosiony jak małpa, facet z dużym
      brzuszkiem ale delikatny młodzieniec, a to tylko krok od pedofilii
      • ergo12 Re: Przychodzi policja do geja 29.05.07, 09:15
        Belkoczesz w cześci dot gejow
        • Gość: ja Re: Przychodzi policja do geja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:28
          ergo12 napisał:

> Belkoczesz w cześci dot gejow

po przeczytaniu kilku Twoich notatek w tym temacie widzę, że Ty plujesz jadem,
          albo straszysz ludzi "listami"
          czym więc róznisz się od dziś rządzących
          polecam Ci wysłuchać piosenki "Ja" Kaczmarskiego/Gintrowskiego/Lapińskiego z
          albumu "Wojna Postu z Karnawałem" i pomysleć
          • ergo12 Re: Przychodzi policja do geja 29.05.07, 09:33
            Na kaczystów to jedyna metoda!
            • Gość: ja Re: Przychodzi policja do geja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:50
              pracowałem z ludźmi różnych kolorów skóry
              niestety prawie zawsze po krytyce "ciemnego" słyszałem ja i inni, że pretekstem
              jest rasizm a nie brak wiedzy/umięjętności/totalna głupota pracownika
              kolorowi prawie zawsze doszukują się podtekstów rasistowskich, podobnie niestety
              geje w prawie każdej krytyce szukają homofobii

trzeba zrozumieć, że na szacunek trzeba sobie zapracować - nie da się go nakazać
              warto by to zrozumieli homoseksualiści jak i oszołomy od "ojca" Rydzyka, nasi
              rządzący z PiS(o zgrozo sam byłem tak głupi i oddałem na nich głos, skąd mogłem
              wiedzieć, że to skrót od "PiSs off"?) jak i "szemrane towarzystwo" z Samoobrony

na szczęście za 2,5 roku wybory i naród będzie mógł osądzić koalicję
              żadne Euro2012 ani grzebanie w teczkach im nie pomoże
    • vanilla.dream No i dobrze. Niech czują oddech na plecach 29.05.07, 08:20

• pierot6 No to Jarosław K.i Ziobereko, mają kłopocik... 29.05.07, 08:25
    • purcman1 Przychodzi policja do geja 29.05.07, 08:40
      lekarze strajkują, nauczyciele stajkują !!
      Euro 2012 w polu !

niech się zabiorą k...a do normalnej roboty !!!
      • 333a3 Niech geje ujawnią wszystkich gejów w Polsce 29.05.07, 08:43
        • ergo12 Re: Niech geje ujawnią wszystkich gejów w Polsce 29.05.07, 08:51
          Czy Tobie chodzi o Jarka? Tak to gej, widywamny byl kiedyś w parku
          skaryszawskim we wczesnych latach 90-tych.A potem znalazl sobie kochanka który
          jest dziennikarzem i pracowal w "trojce"Obecnie, kiedy Jaruś stal sie "ważny"
          ów dziennikarz nagle zniknąl, a w "Srodowisku" sądzi się że ten dziennikarz
          zostal wyslany na "placowkę"!
          • Gość: ciekawa Re: w parku skaryszewskim IP: *.markom.krakow.pl 29.05.07, 10:29
            O tobie tez mogę napisać ,że widywałam cię w parku skaryszewskim pod ręke z
            Mary Poppins i panem Zagłobą. Komputer wszystko przyjmie więc piszmy co tam
            komu do glowy przyjdzie.
            ps Na PiS nie glosowalam tylko wkurzaja mnie insynuacje.
            • ergo12 Re: w parku skaryszewskim/ 29.05.07, 10:30
              Skąd klikasz, z biura prasowego rządu?
              • Gość: ciekawa To co- na stos mnie, bo insynuacji IP: *.markom.krakow.pl 29.05.07, 10:41
                nie lubię? Piszę z kanapy we własnym domu - jeśliś ciekaw.Do rządu mam więcej
                zastrzeżeni niż Ci się może śniło.
              • Gość: ciekawa Re: w parku skaryszewskim/ IP: *.markom.krakow.pl 29.05.07, 10:43
                czytałbyś dokładnie ; jak byk stoi napisane,że piszę z Krakowa . Ciut daleko do
                biur rządowych. Czyżbyś słyszał,że mają tam wolny etat? Daj znać.
    • ergo12 Swolocz kaczystowska zanim zdechnie, to 29.05.07, 08:42
      Jeszcze napsuje Nam troche nerwy.Ale wytrzymamy,zrobiliśmy już listy
      proskrypcyjne calej tej tej halastry kaczej i będzie kogo rozliczac, jak juz
      ona zdechnie definitywnie.Pamiętaj o tym "Junkier", i "Katolik" polski.
      • Gość: pieróg1 Homoseksualizm to grzech IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 08:58
        Będziecie sie zmazyć w piekle pedałki
        • ergo12 Re: Homoseksualizm to grzech 29.05.07, 08:59
          Spieradal ze ze swoim pieklem!
        • Gość: nikodem Re: Homoseksualizm to grzech IP: *.chello.pl 29.05.07, 09:06
          Może i grzech, ale Polska (o ile pamiętam) nie jest (jeszcze) państwem wyznaniowym.
          • Gość: orion nie??o. ciekawe IP: 85.195.123.* 29.05.07, 15:08
            > Może i grzech, ale Polska (o ile pamiętam) nie jest (jeszcze) państwem
            wyznanio
            > wym.

skusznie napisales JESZCZE, choc na dobrej drodze, i w sumie to wcale nie
            jestem do konca pewny czy juz nie jest.
            w koncu patronem sejmu juz jest ktoras z maryi dziewic (tyle ich juz jest ,ze
            nie pamietam dokladnie ktora) , swieta koscielne sa obowiazkowymi dniami
            wolnymi (nie slyszalem aby muzulmanskie albo zydowskie rowniez byly), za obraze
            uczuc religijnych kilkoro osob zostalo juz skazanych,
            wladza (niestety takze lewicowa) notorycznie eksponuje swoja obecnosc podczas
            religijnych uroczystosci. krzyze w szkolach, szpitalach dopelniaja calosci.
            czy tak wyglada swiecki kraj?
        • Gość: Łukasz Re: Homoseksualizm to grzech IP: 91.187.224.* 29.05.07, 09:53
          A TY RAZEM Z NAMI PIERÓG :P:P
        • Gość: axe Re: Homoseksualizm to grzech IP: *.ha.pwr.wroc.pl 29.05.07, 10:24
          Gdyby ktos mial jeszcze watpliwosci, czy homoseksualisci sa dyskryminowani w
          Polsce...
      • Gość: ciekawa listy proskrypcyjne- no, pięknie IP: *.markom.krakow.pl 29.05.07, 11:00
        nie lepszyś od tych , co cię niby prześladują.
        Dopisz tam i mnie - co ci szkodzi?
    • Gość: Patriota ---> IV Rzesza Kacza jest juz faktem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:56
      Wczoraj Zydzi, dzis geje, jutro Ty. Dlaczego? Bo potrafisz myslec i nie
      zgadzasz sie z faszystowskim rezimem rzadzacym Polska.
    • Gość: Mr Gumby Komu wiele dano, od tego wiele wymagać będą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:58
      Takie są koszty popularności, panie Szymonie Niemcu.
    • eurypides77 "Hiacynt 2: Narzeczony dla Kartofla" 29.05.07, 09:10
      Ludzkie pojęcie przechodzi...
    • relisys1 ...Kto ty jesteś, pedał mały Jaki znak twój ...... 29.05.07, 09:10
      fiucik mały
      • Gość: Łukasz Re: ...Kto ty jesteś, pedał mały Jaki znak twój . IP: 91.187.224.* 29.05.07, 09:55
        a to żś zabłyszczał na forum :) Czy jesteś juz na poziomie australopitka???
    • Gość: Bogdan Przychodzi policja do geja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:14
      Nazywajcie ich po imieniu czyli PEDERASTAMI. Przezwano ich gejami w USA aby nie
      kojarzyli się wyłącznie z określoną częścią ciała. Więc dbając o czystość
      języka i o prawdę homoseksualiści to pederaści. I tyle
      • ergo12 Re: Przychodzi policja do Bogdana i pyta 29.05.07, 09:20
        Czy się juz umyles? a On na to jeszcze nie, bo żona wlaśnie w tej miednicy zupe
        gotuje!
      • Gość: ratio Bogdam mówi bankowy buchachachacha IP: 81.219.116.* 29.05.07, 09:39
        Czyli co chciałes powiedzieć??? :D - nie mozliwe że homoseksualiści to
        pederasci - ludzie słyszeliście - bo ja pierwsze słysze! :)))))
        Poziom niektórych forumowiczów obrażałby inteligencje świnki morskiej gdyby
        siedziała na tym forum - cóż internat trafił pod strzechy.
        • ergo12 Re: Bogdam mówi bankowy buchachachacha 29.05.07, 09:45
          Zmień już slomę na dachu, bo widać malpiego rozumu już dostajesz!
          • Gość: ratio Re: Bogdam mówi bankowy buchachachacha IP: 81.219.116.* 29.05.07, 10:19
            Nie rozumiem? Tak bardzo cie uraziło to że obsmiałem pana bogdana - cóz po
            pierwsze mylił sie co do zasady oraz komentarz, który wrzucił do inwigilacji
            środowiska homoseksualistów był nieco dziwny (nie na temat) więc go obśmiałem -
            cóż Twój komentarz też do merytorycznych nie należy - po prostu nie jestem
            zwolennikiem zaśmiecania forum. Pozdrawiam
            • ergo12 Re: Bogdam mówi bankowy buchachachacha 29.05.07, 10:26
              Wiekszosć tu piszących nie myśli o zawartości merytorycznej Swych postow,piszą
              aby "odgrysć" się to wszystko.Masz rację nie wszystkie moje posty
              są "merytoryczne"Sorry chyba Twego poprzedniego nie zrozumialem.pozdr.
      • Gość: Łukasz Re: Przychodzi policja do geja IP: 91.187.224.* 29.05.07, 10:08
        Bodziu BRAWO BRAWO :) intelgencja twoja zaczyna raczkować :) zajrzyj na
        wikipedię i zobacz co znaczy pederastia, albo iulatwie ci to bo jeszcze zajrzysz
        do rozmówek niemieckich. a więc:Pederastia (grec. paiderastía = "miłość do
        chłopców", paiderastēs = "kochający chłopców") – kontakty seksualne dojrzałych
        mężczyzn z dojrzewającymi chłopcami. Pederastia była powszechna i społecznie
        akceptowana w starożytnej Grecji. Ślady takich poglądów można znaleźć m.in. u
        Platona w dialogu Uczta: pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka