Dodaj do ulubionych

Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco...

• Gość: Wolny Czlowiek I bardzo dobrze niech nosi,jeszcze tego brakuje IP: 212.125.240.* 11.06.07, 12:18
      aby jakies "psy goncze" decydowaly o tym co mi wolno nosic a co nie.

• Gość: franky Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 12:29
      Straszny kurde skandal, to powinna być wiadomość dnia! Już nie mają się czym
      zajmować...
    • Gość: katinkova Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co IP: *.icpnet.pl 11.06.07, 12:32
      Kupując torebkę, mamy większy wybór niż tylko albo podróba Chanel u Wietnamczyka
      za 50 zlotych, albo oryginalna Chanel za hm 1000++ złotych.

Więc niedorzecznością są komentarze typu "a co, miała wydawać kupę kasy na
      oryginał?" Nie, jest wiele innych możliwości.

Jak mnie nie stać (albo nie chciałabym wydawać tyle pieniędzy) na torebki
      znanych firm, to kupuję torebki polskich producentów, są ładne, tanie, dobrze
      wykonane. Nie wydaję dużo na torebkę a jednocześnie jest to zakup "poprawny
      politycznie". Wspieram polskie firmy, (a gdybym byla posłanką dodatkowo nie
      obnoszę się z drogą torebką kłując w oczy ubogi elektorat) i nie wspieram piractwa.

Kupowanie "markowych" rzeczy na bazarach to zarówno kradzież, wspieranie mafii a
      na dodatek wyraz złego gustu. Już lepsza reklamówka, bo dowodzi całkowitej
      abnegacji w tych sprawach (czyli osoba ja noszaca rzeczywiscie nie przejmuje sie
      tym co nosi) niż "elegancji" rodem ze stadionu.
    • olias Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco.. 11.06.07, 12:34
      Jolanta Szczypińska powinna się publicznie wytłumaczyć ze swojej torebki -
      apeluje posłanka Joanna Senyszyn z SLD.
      Elitom już w główkach króliki się parzą jak tak muszą czekać na powrót do
      koryta. W czym problem? jedna nie kradła, wiec kupuje tanio.
      Druga nachapała więc ma. tyle że nawet z tą drogą torebką budzi swoim wygladem
      litość.
    • Gość: didi szuka męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 12:35
      więc musi się stroić
      • m15 czerwonych złodziei stać na orginały 11.06.07, 12:39
        innych nie!
        • madine1 Kolejna afera torebkowa! 11.06.07, 12:53
          Najwyraźniej teczki wyszły z mody!
          Co za ulga!
          ___
          Mądrość dedykowana braciom Kaczyńskim:
          Dwa półd*pki tworzą jedną d*pę, ale dwa półgłówki nie tworzą jednej głowy.
    • Gość: Joanna Senyszyn - kto cię tak durną wystrugał? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.06.07, 12:55
      .
    • Gość: gościk Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco.. IP: *.aster.pl 11.06.07, 13:00
      No nie.
      Już mnie mają się czym zajmować.
      A gdzie jest napisane że posłanka musi mieć torebkę za 600 zł- oryginalną.
      Ja tez noszę za 50 zł bo na inne mnie nie stać. I taka to też spory wydatek.
      Skoro są sprzedawane to kupuję. Niech nasz rząd weźmie się za rządzenie a nie
      głupoty. Skoro ktoś wietnamczyków tutaj wpuścił z towarem to znaczy że mogą
      sprzedawać. No i chyba gdzieś to sprzedają bo napewno nie po piwnicach. Ludzie
      mnie maja co do garnka włożyć, rodziców nie stac na mundurki dla dzieci a my
      się zajmujemy torebką pani posłanki. A niech sobie nosi co chce. Może nie jest
      taka rozrzutna i uważa że wydanie na torebkę 600 zł (minimum) to przesada.
      A co ma powiedzieć przeciętny Polak. Nosi okulary p/słoneczne z pseudo filtrem
      za 20 zł i nikt nie pisze że społeczeństwo niszczy sobie oczy. Niech rząd
      każdego lata do pensji doda po 1500 zł na parę porządnych okularów na lato.

• Gość: Taki jeden A czemu nie piszecie o zegarku prezia Kwasa? IP: 217.149.242.* 11.06.07, 13:09
      Tego co dostał od Dochnala?
    • Gość: Adm Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co IP: *.ramtel.pl 11.06.07, 13:09
      A może torebka jest oryginałem i nie jest kradziona? W takim razie CBA powinno
      zainteresować się Szczypińską, bo wygląda na to, że przyjęła parotysięczną
      korzyść majątkową od tego Witnamczyka. Ciekawe co mu za to obiecała?
    • Gość: Bobexon A kiedy artykuł o zegarku Kwasa będzie, co? IP: 217.149.242.* 11.06.07, 13:09
    • cover_wielki Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co 11.06.07, 13:32
      nie tylko ona i nie tylko torebki w parlamencie sa podrabiane
    • Gość: bajeczka Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:33
      Owszem-pytanie w ankiecie czy posłance wypada nosić podróbkę.Czemu nie pytanie
      czy markowej firmie wypada brać kolosalne pieniądze tylko za markę-przecież
      wartość materiału i robocizny nie jest rzędu kilkuset złotych!!!!.A potem
      dziwią się,że piractwo kwitnie.
    • acc4 paragraf 22 11.06.07, 13:36
      Pani poslanka podpada pod paragraf 22: jesli to podrobka - to zle, bo popiera
      piractwo w dziedzinie wlasnosci intelektualnej. Jesli oryginal - tez zle, bo
      nie po to placimy poslom z naszych podatkow, zeby bylo ich stac na artykuly
      luksusu, o ktorych wiekszosc tych, co placa, nie moze nawet marzyc. Niech pani
      posel sprawdzi, przy okazji rozmow ze strajkujaca sluzba zdrowia, jakie torebki
      nosza jej kolezanki - pielegniarki.
      Jest jeszcze trzecia mozliwosc, ze oryginalna torebke kupil jej narzeczony,
      ktorego pieniedzmi zarzadza mamusia-emerytka. Dobrze wiemy, jakie mistrzostwo
      swiata osiagaja w tej dziedzinie polskie emerytki.
    • Gość: Renata Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 13:47
      A niby skąd miała wiedzieć że to podróbka? Podobała się jej więc kupiła i
      tyle. Ja też kupiłam na bazarku torebkę za 25 zł. Skąd mam wiedzieć że taki
      fason może produkować np. Dior czy Chanel czy też inny bies? Nie jestem ani
      lalunią wykształconą na żurnalach mody,ani celniczką, ani też duchem świętym.
      • Gość: kumpel Mańka Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.06.07, 22:18
        Maniek, mój kumpel z warszawskich Bielan, podobnie tłumaczył się policji ze
        skupowania kradzionych (jak się okazało) komórek.

"A niby skąd miałem wiedzieć że to kradzione? Chłopaki przychodziły mi
        sprzedawać, tanio było to brałem!"

Wtedy sąd mu nie uwierzył. Ale teraz jest już po rewolucji moalnej, to pewnie
        wierzą.

> A niby skąd miała wiedzieć że to podróbka? Podobała się jej więc kupiła i
        > tyle. Ja też kupiłam na bazarku torebkę za 25 zł. Skąd mam wiedzieć że taki
        > fason może produkować np. Dior czy Chanel czy też inny bies? Nie jestem ani
        > lalunią wykształconą na żurnalach mody,ani celniczką, ani też duchem świętym.
    • pierdolony_zajakany_klamca Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co 11.06.07, 14:13
      Sowińska zajmować sie torebka- być źle.
      Metro zajmować sie torebka- być dobrze.
      Barwa skóry tej logiki przypomina barwę skóry antyfaszysty Simona.
    • Gość: ren Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:19
      gdyby miała orginalną to ta żabsko Szenyszyl by się czepiała że biedne dzieci
      nie mają co jeść a ta trwoni kase na orginalne torby
    • tewie60 Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co 11.06.07, 14:59
      wazelina2005 napisała:

> Nie podróbkę tylko kradzioną.

Na szczęście nie ukradli jej Tinky Winky-emu, bo z teletubisiową torebką
      posłanka zostałaby uznana za pederastę i z zalotów premiera nic by nie wyszło.
    • Gość: Jan_AS Pewnie teraz zamkną tłumacza... IP: 217.153.131.* 11.06.07, 15:12
      napisu Choco Chanel na torebce. Bo "posłanece Szczypinskiej nic nie grozi"
    • Gość: Nelly Ona kupiła tę torebkę w ` L u m p e k s i e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 15:26
      Nie żadna podróbka, a posłanka Szczypińska przygotowując się na podróż poślubną
      z homoseksualnym Jarkiem Kaczyńskim poszła do lumpeksu (zresztą podobnie jak
      Nelly Rokita) i kupiła za 50 zł torebeczkę. Cała prawda.
    • Gość: uboga krewna Re: Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Co IP: 80.50.167.* 11.06.07, 16:01
      jesli to oryginał to wstyd, zeby pielęgniarka ( POWOŁANIE PONAD WSZYSTKO, TOŻ
      TO W TYM KRAJU SŁUŻBA TAK JAK LEKARZE )kupowala takie drogie rzeczy zamiast
      pochylić sie i wesprzeć jakąś ubogą dziecinę, najlepiej pietnastą w rodzinie
      menela i kupila by jej smoczek, a spragnionemu ojcu kolejna porcję wódki.
      Jeśli to podróba, to tym bardziej wstyd, CO ? zatem powinny nosić inne
      pzrdstawicielki SLUŻBY zdrowia( porównujac jej zarobki do moich szpiatalnych )
      ja - POWINNAM dokumenty nosić w papierowej szaro-burej torbie, takiej w jakiej
      w PRL sprzedawano marchew. Ja nie zarabiam tak jak ta pani kilkanaście tys/mc.
      Tyle i tak wstyd i tak wstyd.
    • Gość: Lala-Po I oto mamy swiatowa afere wykryta przez GW!!!.... IP: *.chello.pl 11.06.07, 17:22
      Najpierw Tinky-winky po 10 latach odkryty w polaczkowie a teraz wielka afera o
      torebke jakiejs kobity! Nie ma to jak zyc tam gdzie diabel mowi dobranoc!
    • Gość: asda Wina IP: 84.201.221.* 11.06.07, 18:04
      Skoro nic nie grozi kupującemu podróbki (piraty), a winny jest tylko sprzedawca,
      to panie i panowie, biegnijcie na targi/stadiony kupiwać pirackie płyty! Niech
      sobie szukaja sprzedawców, a od konsumentow niech wyprz!
    • Gość: krytyk Jaki kaczor taka i przyszła kaczorowa, on tandetne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 19:29
      Jaki kaczor taka i przyszła kaczorowa, on tandetnetne zegarki ona torebki.
      Nic dodac nic ująć kto ich tam posadził niech sie wstydzi
    • bibbi5 polska posłanka powinna nosić polskie torebki,ok? 11.06.07, 20:21
      mamy świetne firmy, cenione na świecie. To wstyd, żeby nosić czyjeś tam
      podróbki. Choć nie jestem posłanką, to nie noszę żadnych podróbek. Wolę
      biedniej, ale coś bardzo, bardzo polskiego i extra. A mamy czym się pochwalić.
      W końcu nasze wyroby cieszą się znakomitą renomą na rynkach światowej mody.
      Nieprawdaż?
      • Gość: Stefan K. A wieczorami... IP: 212.180.160.* 11.06.07, 21:12

A wieczorami pani S. trzyma w dloniach torbe pana J.K.
    • Gość: koloniusz Posłanka Szczypińska nosi torebkę podróbkę Coco.. IP: *.stegny.2a.pl 11.06.07, 21:23
      wg.mnie to własnie świadczy o braku klasy nowej klasy. lepiej już mieć ciuchy
      tzw. no name niż marne podróbki - bo to wieśniactwo maksymalne, że nie wpomnę
      o jaka to kaszanka jak poseł nosi takie rzeczy...Niestety robimy się bardzo
      wieśniackim narodem w oczach świata a nowa władza bardzo nam pomaga. Boję
      się ,że będzie nam wstyd przyznać się np. na wycieczkach zagranicznych ,że
      jesteśmy POLAKAMI !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka