Dodaj do ulubionych

Urzędy na biało-czerwono

09.07.07, 06:40
Nadgorliwość jest równie szkodliwa jak brak chęci.
Obserwuj wątek
    • Gość: trefniś A urzędnicy w strojach w narodowe barwy IP: *.euronet.net.pl 09.07.07, 06:45
      Kacze rozumienie Polski
      • tetlian Re: A urzędnicy w strojach w narodowe barwy 09.07.07, 07:21
        Czy to nie przesada? Czy flaga pomoże w jakiś sposób działaniu urzędu?
        • krzych.korab Przesadą jest traktowanie flagi jak świętości 09.07.07, 08:13
          dlaczego zwykły obywatel nie może wywieszać swojej narodowej flagi na własnej
          posesji ?.
          • Gość: kaczynonsens Prestiz zalezy od urzednikow!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.07.07, 08:29
            Kolejny kretynski pomysl, ktory pochlonie nastepne pieniadze, ktore beda
            wyrzucone w bloto. A prestiz urzedu zalezy przede wszystkim od urzednikow, a
            nie kawalka materialu, ktory powiewa przed urzedem!!!
            • seroo1 Re: Prestiz zalezy od urzednikow!!! 09.07.07, 08:43
              Co do flagi przed urzędem - powinna być. ALE: jeżeli PiS jest taki
              patriotyczny, to obowiazek ten wprowadziłby zaraz na początku swojej kadencji.
              Prawda jest taka, że PiS nie ma żadnej koncepcji na rządzenie państwem, dlatego
              od czasu do czasu coś z siebie z trudem wypierdzi, stwarzając na sobie i swym
              durnym elektoracie, wrażenie rządzenia...
              • konread Re: Prestiz zalezy od urzednikow!!! 09.07.07, 09:45
                seroo1 napisał:

> ALE: jeżeli PiS jest taki
                > patriotyczny, to obowiazek ten wprowadziłby zaraz na początku swojej kadencji.

W tym szaleństwie jest metoda, niech ciemny naród zajmie się flagami, a nie
                nagraniami z \zatrzymania Blidy, aferami koalicyjnymi i innymi sprawami które
                nie ujrzały jeszcze światła dziennego.
          • gieel Re: Przesadą jest traktowanie flagi jak świętości 09.07.07, 08:51
            Otóż może. Zgodnie z art. 5 ust. 2 ustawy o godle, barwach i hymnie
            Rzeczypospolitej Polskiej każdy ma prawo używać barw Rzeczypospolitej Polskiej,
            w szczególności w celu podkreślenia znaczenia uroczystości, świąt lub innych
            wydarzeń, z uwzględnieniem art. 1 ust. 2 (tj. zachowania należnej symbolom RP
            czci i szacunku).
    • presentation1 ...Tak powinno byc.......... 09.07.07, 06:45
      juz dawno.Polska to nie bezpanski pies.
      www.bloguez.com/POLSKA/192099/
      • galan12 oraz poranne modły i odśpiewanie hymnu Watykanu ! 09.07.07, 07:02
        oraz poranne modły i odśpiewanie hymnu Watykanu !
      • sonda.kosmiczna1 Witam prezerwatywe 09.07.07, 07:11
        kaftany bezpieczeństwa dla fanatyków pis przez cały rok
      • Gość: viki Re: ...Tak powinno byc.......... IP: *.amg.gda.pl 09.07.07, 08:30
        Do Presentation1.
        Od kilku miesięcy staram się usilnie zrozumieć Twój punkt patrzenia na świat.
        Sprecyzuj, proszę, co masz na myśli pisząc Polska: terytorium kraju czy ludzi
        zamieszkujących ten obszar?
        • presentation1 Re: ...Tak powinno byc.......... 09.07.07, 08:41
          Odpowiedzi znajdz na moim blogu.
          www.bloguez.com/POLSKA/
          • Gość: viki Re: ...Tak powinno byc.......... IP: *.amg.gda.pl 09.07.07, 09:44
            Odpowiedź reklamowa w stylu "wejdź na mojego bloga, żeby zwiększyć jego
            oglądalnoć". ;)
            Wszedłem, zwiekszyłem liczbę odwiedzających, nie znalazłem definicji...
            Chodzi moi o dokładną definicję słowa "Polska" w Twojej interpretacji. Spróbuj
            taką napisać.
            • presentation1 Re: ...Tak powinno byc.......... 09.07.07, 09:58
              Polska to Ja,Polska to TY.Polska to Rydzyk i Polska to takze Jaruzelski.Jakiej jeszcze pragniesz definicji?
              www.bloguez.com/POLSKA/
              • Gość: viki Re: ...Tak powinno byc.......... IP: *.amg.gda.pl 09.07.07, 10:23
                Czyli traktujesz OSOBY jako państwo? Ogólnie przyjęte definicje są zgoła inne.
                Polska (zgodnie z definicjami z innych portali) to:
                pl.wikipedia.org/wiki/Polska
                encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=4169123
                www.prezydent.pl/x.node?id=44
                Ja mogę być obywatelem Polski, Rydzyk może być obywatelem tego kraju, a
                Jaruzelski także może stanowić część społeczeństwa polskiego. Piszesz o
                Polakach, a nie o Polsce.

A jak się ma sprawa narodowości?
                Przecież mogę być obywatelem Polski ale mieć inną narodowość. Prawda?
                Albo odwrotnie: mogę być obywatelem innego kraju, ale być narodowości polskiej.
                Czy tak nie jest z Tobą?

• Gość: Petent Roman zaprojektuj urzędnikom mundurki IP: *.euronet.net.pl 09.07.07, 06:48
      Polskie piekiełko trwa.Za co ci durnie biorą diety?
    • galan12 te palanty nie mają chyba innej roboty !!!!!!!!!!! 09.07.07, 07:01
      te palanty nie mają chyba innej roboty !!!!!!!!!!!
      • Gość: Jancio A w czym im przeszkodzi wywieszenie flagi? IP: 194.154.66.* 09.07.07, 07:15
        A coz takiego zajmujacego czas jest, ze kilka minut na wywieszenie flagi to
        skandal na 6 wykrzyknikow idioty?
        • Gość: Michał M. Re: A w czym im przeszkodzi wywieszenie flagi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:36
          To że nie chcę tracić kilku minut na wywieszanie biało-czerwonego prostokąta, do
          którego nic nie czuję. Żal mi czasu na fałszywe udawanie polskości. Nie jestem
          Polskiem, nie jestem patriotą.
    • Gość: cin ...a w co grają w Urzędach? :-))) IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 07:06
      www.dekoratorwnetrz.pl/gra.html
    • Gość: pisofcrap Nic wam to nie da.. IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 09.07.07, 07:08
      zrobiliscie dla Polski wystarczajaco duzo...
    • Gość: Jancio I bardzo dobrze! IP: 194.154.66.* 09.07.07, 07:16
      A ty, miglanc, nie pieprz o nadgorliwosci.
      • galan12 Jancio-przyjdzie salowa i zrobi ci lewatywę !!!!!! 09.07.07, 07:25
        Jancio-przyjdzie salowa i zrobi ci lewatywę !!!!!!
    • sceptyk31 Urzędy na biało-czerwono 09.07.07, 07:25
      Czy ozdabianie urzędów gdzie sa hannlarze narkotykow, łapówkarze i
      przekręciarze z PiS, nie jest profanowaniem flagi ?
    • polska_potega_swiatowa Re: Urzędy na biało-czerwono 09.07.07, 07:47
      sumienie.lk napisał:

> Nadgorliwość jest równie szkodliwa jak brak chęci.

Wieczne blokowanie tez jest szkodliwe, zobacz: tragiczna historia Polski.
    • palestrina2005 Świetny pomysł - popieram !!!!!!!!!!!!! 09.07.07, 07:51

• no.655321 włazisz w dupe niezależnie 09.07.07, 09:47
        brawo prastelina, niezależnie od wszystkiego zawsze pierwszy w kolejce do
        kaczej dupy.
        tacy ludzie to opoka IVRP.

palestrina2005 napisał:

>
    • Gość: rysiek zdzisiek Urzędy na biało-czerwono IP: 212.160.94.* 09.07.07, 07:59
      czym wy sie ludzie zajmujecie...
    • Gość: srajacy na polske bo my ameryknie jestesmy dumnym narodem IP: *.hsd1.or.comcast.net 09.07.07, 08:07
      my amerykanie uwielbiamy nasza flage, jest piekna, i jestescie dumni z tego co
      reprezentuje, a polska ? kutasa se mozna owinac ta szmata!
      • Gość: Varg Już L. Flynt pokazał IP: 192.193.220.* 09.07.07, 08:41
        Już L. Flynt pokazał gdzie jest miejsce na waszą flagę...
    • Gość: Varg Patriotyzm na pokaz... IP: 192.193.220.* 09.07.07, 08:21
      Patriotyzm na pokaz... często za pieniądze podatników.
    • Gość: t Re: Urzędy na biało-czerwono IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 09.07.07, 08:23
      polacy uwazaja, ze sprawne dzialanie urzedow i mila obsluga podniosa prestiz tych instytucji. pis uwaza, ze zalatwi to flaga.

pis zna jednak duzo prostsze rozwiazania problemow niz reszta polakow
    • Gość: mańka Popieram IP: *.spray.net.pl 09.07.07, 08:36
      W Paryżu na każdym kroku dumnie powiewają flagi francuskie, a u nas... jakbyśmy
      się tej naszej flagi wstydzili.

Jestem za.
    • kosa811 UW gratuluję geniuszu profesora Zóbika 09.07.07, 09:08
      częste mycie skraca życie - czyli częste wywieszanie flagi umniejsza jej
      znaczenie
    • bergman1 kiedy zajmną się biedą i nędzą? 09.07.07, 09:24
      bo to ważniejsze.
    • Gość: Odbyt Dobrze że nie papieskie IP: *.devs.futuro.pl 09.07.07, 09:30
    • Gość: Michał M. Te szmaty nic nie dają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:33
      Nie tak uczy się patriotyzmu, nie tak. Niech najpierw PiS usunie ze swoich
      szeregów i ze swojego (nie)rządu takie indywidua jak:

- minister Polaczek robiący przekręty w sprawie budowy dróg (patrz S8 i sprawa
      Rospudy);
      - minister Fotygę kompromitującą Polskę w świecie;
      - wicepremiera Gosiewskiego załatwiającego swoje prywatne, włoszczowskie
      interesy za pieniądze nas wszystkich;
      - wicepremiera Leppera skazanego za przestępstwo umyślne prawomocnym wyrokiem sądu;
      - wojewodów (np łódzkiego i śląskiego) działających na szkodę swoich regionów;
      - wicpremiera Dorna okazującego na każdym kroku swoją arogancję i chamstwo;
      - ministra Giertycha obniżającego regularnie poziom nauczania w polskich szkołach;
      - premiera hipokrytę i prezydenta nepotę.

Wtedy władza pokaże czym jest miłość Ojczyzny, czym jest patriotyzm. Wieszanie
      biało-czerwownych płacht jest jak we fraszce:

Modli się pod figurą
      A diabła ma za skórą
    • Gość: gość Urzędy na biało-czerwono IP: *.umwd.pl 09.07.07, 09:35
      a moze by tak zaczac myslec w kategoriach europejskich i zaczac propagowac
      flage UE???
    • Gość: 12345 Masłowska kiedyś o tym pisała. IP: 194.181.195.* 09.07.07, 09:37
      Wszyscy to traktowali jak fantastykę, a niedługo PiS będzie nam urządzał festyny
      z okazji Dnia bez Ruska.
    • Gość: zzz Całe pisiory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:39
      to faktycznie największy problem Polski obecnie, którym trzeba ię niezwłocznie zająć...

kto ich wybrał?
    • Gość: zzz Całe pisiory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:39
      to faktycznie największy problem Polski obecnie, którym trzeba ię niezwłocznie zająć...

kto ich wybrał?
    • Gość: polok Urzędnicy na biało-czerwono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:44
      Brawo, a urzędników ubrać w biało-czerwone mundurki! Coraz weselej w tym kraju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka